Kvitová porazila Muguruzaovou a letos je poprvé v semifinále

22. 4. 2016, 16:10
Aktuality 330
WTA STUTTGART - Petra Kvitová si na antuce ve Stuttgartu připsala proti světové čtyřce Garbiñe Muguruzaové první letošní skalp hráčky Top 10 a poprvé v sezoně postoupila do semifinále. Naopak neuspěla Karolína Plíšková, jež podlehla nasazené jedničce Agnieszce Radwaňské.
Petra Kvitová

Petra Kvitová hraje ve Stuttgartu poprvé pod novým trenérem Františkem Čermákem a hned dosáhla na nejlepší výsledek sezony. Poté, co neztratila ani game s Američankou Chiricovou a přežila tři mečboly proti Rumunce Niculescuové, postoupila po výhře nad Garbiñe Mugurazovou po půl roce do semifinále.

Kvitová s Muguruzaovou jediný vzájemný duel loni na Turnaji mistryň prohrála po boji ve třech setech, Dnes na antuce ve Stuttgartu však česká tenistka začala suverénně. V prvním setu nastřílela 14 winnerů, udělala jen 7 nevynucených chyb a vyhrála 6-1. 

Ve druhé sadě měla Kvitová za stavu 1-1 brejkbol, ale nevyužila ho a k jinému už se nedostala. Naopak v šestém gamu přišla čistou hrou poprvé o své podání a vzít si ho zpátky už nedokázala.

O vítězce tak muselo stejně jako loni v Singapuru rozhodnout třetí dějství. Šestadvacetiletá Češka v něm další zaváhání na servisu už nepředvedla, neztratila ani game a po výhře 6-1 3-6 6-0 oplatila o čtyři roky mladší Španělce, která dnešní duel zakončila dvojchybou, loňskou porážku.

"Obě jsme hrály dobře. Ona velmi dobře podávala, především v druhém setu. Bylo obtížné se s tím nějak vyrovnat, ale na začátku třetího setu jsem vyhrála dva těsné gamy a to byl asi klíčový moment. Pak zase vycházelo podání mně," uvedla Kvitová po utkání.

Sedmá hráčka žebříčku Kvitová tak proti světové sedmičce zaznamenala svou devátou letošní výhru, ovšem první nad hráčkou Top 30.

V boji o finále česká jednička vyzve domácí obhájkyni titulu a vítězku letošního Australian Open Angelique Kerberovou, s níž vede ve vzájemné bilanci 4-3. Druhá nasazená Němka ve čtvrtfinále porazila hladce 6-4 6-2 Španělku Carlu Suárezovou.

"S Kerberovou jsem prohrála v Singapuru (na Turnaji mistryň), vím, jak je nebezpečná. Ale jsem v semifinále, už jsem tady vyhrála tři zápasy, to by mi mělo určitě pomoci," řekla Kvitová před bitvou levorukých hráček v sobotním semifinále.

O své druhé semifinále v sezoně ve večerním duelu marně večer usilovala Karolína Plíšková. Čtyřiadvacetiletá Češka podlehla 2-6 6-7 turnajové jedničce Agnieszce Radwaňskéou z Polska, s níž neuhrála set ani v šestém vzájemném střetnutí.

Na světovou dvojku Radwaňskou v semifinále čeká domácí Laura Siegemundová. Osmadvacetiletá Němka včetně kvalifikace neztratila set už v šesti zápasech, když si v hlavní soutěži vyšlápla po Pavljučenkovové a Halepové i na Robertu Vinciovou. Finalistku loňského US Open smetla 6-1 6-4 a poprvé postoupila do semifinále turnaje WTA.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka / hala, 759.000 dolarů
páteční výsledky (22. 04. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (5-ČR) - Muguruzaová (3-Šp.) 6-1 3-6 6-0
A. Radwaňská (1-Pol.) - Kar. Plíšková (ČR) 6-2 7-6(8)
Kerberová (2-Něm.) - Suárezová (7-Šp.) 6-4 6-2
Vinciová (6-It.) - Siegemundová (Něm.) 6-1 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

330
Přidat komentář
kada.tom
Kvitová => Kerber (6-3 7-5)
Radwanska > Siegemund (6-2 6-2)

Hingis/Mirza =< Lisicki/Šafářová (6-4 2-6 7-10)
Groenenfeld/Peschke > Garcia/Mladenovic (6-3 6-3)
Reagovat
horska.kraslice
To byla hezká pohádka! A teď děti, zhasnout, zavřít očka a pěkně spinkat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt to ma dobre, akorat se s tou Laurou sekl;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste s tou KiKinou no...
Reagovat
smazaný uživatel
No dobre, tak i s tou Lucy...bez |Betky, nevim, nevim...
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak to ma dobre;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska je to uz celkem jasne;)))

Petra >= Angie h2h 4:3, antuka 1:1
Laura >= Aga H2h 0:1 rok 2006. antuka 0:0

Laura tu jede na titul;)
Reagovat
Frick
Gábi Soukalová dala na svůj FB dosti zásadní video. No, nebudu předjímat, podívejte se. Nevim, zda vás to potěší.

https://www.facebook.com/gabrielasoukalovabiathlon/videos/1694419100796882/
Reagovat
Frick
Z obou mačů jsem neviděl ani vteřinu. Petra koukám příjemně překvapila, žel je tedy třeba chlapsky přiznat, že ta neúčast ve FC fakt asi mohla mít smysl :-/ A myslím, že nám tam chyběla. Myslím, že ona by Goluba dala. No nic.

Kája opět nepřekročila svůj stín. Chtělo se mi původně napsat, že měla k tomu své důvody (noha v háji), nicméně koukám, že se to valí na ní dost kritiky.

No - zkrátka a dobře - hráčka, co není schopna porážet jiné špičkové hráčky, si nezaslouží být někde v TOP TEN. Za tím si stojím.

Už teda nevim, koho jako ta Kája by mohla porazit na turnaji. Z Agy komplex, z Angie komplex (asi), z Petry komplex (resp. Petra s Češkou neprohraje), Vika a Serena jsou asi příliš vysoko.

Tak snad Mugu nebo Simona...?
Reagovat
smazaný uživatel
Není žádná omluva, jen jí tam naper čistou pětku. A Petře nejlíp za 3 (ale jen v případě titulu!). Aby to pak nebylo tak, že si přečte, že má dobrou známku a bude si myslet, že už to půjde samo.

OT. Zamyslel jsem se nad otázkou, kdo dá v PO NHL dřív gól? Já nebo JJ? A vychází mi to 50 na 50, jsem dobrej.
Reagovat
Frick
Už se nemusíte bát. Nic se mi nestalo. I když z toho hokeje bych si nejraději hodil mašli. Žebráci. ELH v čudu.
Reagovat
FulnekUltras
Tak my jsme počítali, že když dneska Petra excelovala...že se to musí něčím vykompenzovat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a poslechnout si černou pohádku,když nádherný reálný tenis skončil
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě pár mých postřehů. S Niculescu ( metelesku blesku ) - její otřesné výkřiky na konci druhého a ve třetím byly fakt neférové - to bych postihovala napomenutím a trestnými fiftýny. Je to jasný psychologický nátlak na soupeřku, pokus o rozhození.... A to podání ruky po zápase? Jako kdyby měla Petra nakažlivou nemoc....A kde se učila hrát tenis? Občas jsem měla pocit, že sekající rukou se raketou praští do obličeje....Celkově nesympatická.... Dnes s Muguruzou....prý koťátko........Petra jí vyučila a když odcházela stírala slzy.....Ale jinak otřesné podání ruky po zápase. Tož další miss nesympatie pro mě.....
Reagovat
blixa
Ty už si asi dlouho neviděla nasraný koťátko ... sek hryz kous dráp !!! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že máš pro ni slabost.... Já chtěla napsat - pyšná a namyšlená kóča, no....
Reagovat
blixa
Takový už koťátka jsou .. i kočky .. ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale proti gustu....a pak se nediv....
Reagovat
blixa
Já už se dávno nedivím ;-) :D
Reagovat
lars
Mugu neni kotatko. Jenom blixa voblbuje nezasvecene :))
je to tygrice :)
Reagovat
FulnekUltras
hlavně takhle zezadu na příjmu... ;)
Reagovat
blixa
No hlavně že je to na TP samej "vodborník". Jedna že žirafa, tedy přežvýkavec, druhej že tygřice, tedy šelma ... Nejni nad to, když se sejde pár zoologů - amatérů :D
Reagovat
Krisboy
...a k tomu jedna Vřískající Vopice
Reagovat
Lunej..
Ty jsi teda odborník. Žirafa jí rikam proto, že je vysoká, prezvykavce z ni děláš ty,takže si laskavě nestěžuj :)
Reagovat
blixa
Žirafa je přežvýkavec. To jí nemůžeš odpárat. Tak se nevymlouvej na nějakou výšku ! :D
Reagovat
Lunej..
Já jí říkám zirafa kvůli výšce a tim to pro mě hasne. Že ty davas prednost že je prezvykavec je tvoje věc. Mimochodem to ji máš asi hodně rád když to prezvykovani zduraznujes:-):-) a koukej si ji vychovat, když kritizujes chování ostatních:P :-):-)
Reagovat
blixa
Já hlavně netvrdím že je žirafa, ty zoologu-amatére :D Máš v tý systematice pěknej bordel :D A chování koho já odsuzuju ? To mi pověz ?
Reagovat
Lunej..
Hele nebud drzej jo? Bordel mas ty, že holce, co je sama noha a samá ruka říkáš kotatko:P Máš řeči na Viku, kazdyho sepses vcetne mě, jsi urazlivej, jen tvuj nazor je spravnej, vsude jsi byl, vsechno znáš, prostě typicky děd Vseved a Vsudybyl :-):-)
Reagovat
blixa
Tvl. já jsem drzej ? Teda bábo, teď si mě ranila ! Huš do ignoru !!! :D
Reagovat
Lunej..
Klidně. Ještě rád si budeš pak tajně číst moje duchaplne komenty a vyplavis sousedy potoky slz, ze už s tebou nebudu komunikovat. Howgh!
Reagovat
blixa
Tssssssssssssss ! Nevyplavím. Přinejhorším to poteče do sklepa, ze sklepa do jímky, v jímce nautila, když je potřeba čerpá do rybníka. V rybníce přepad do potoka, maximálně může bejt slanej potok :-P
Reagovat
George_Renel
Muguruza mi začíná připadat, že se jí líbí cesta Evženy....
Reagovat
blixa
Ale no tak. Koťátko je proti Evženě ouplný zlatíčko ! Pokud ovšem zrovna neprohraje :D Pak je i Evža slabej odvar :D
Reagovat
FulnekUltras
je všelikými úspěchy až nechutně rozežraný... ;) Která země si dnes ale může říci, že má čtyři hráčky, které nejenom že bohatě mají na to porazit světovou dvojku nebo trojku (jednička raději no comment;), a když se jim to náhodou nepovede, ještě se stanou terčem tvrdé kritiky... ;) No pravda, ta čtvrtá momentálně ještě teprve nabírá formu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
už za pár let to může být jinak,astačí mrknout na mladé Američanky,Rusky,Australanky ..Vondroušová s Bouzkovou budou těžko stíhat
Reagovat
FulnekUltras
važme si proto současnosti... i když u nás se taky dost mladých vyvíjí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mladé Američanky, Australanky, Rusky....pchá....uvidíme, kde budou za pár let.....to jsou vždy hlody hlody o talentech a nadějích a pořád tam tvrdne 35 ti letá Američanka .....
Reagovat
Fandina
Třeba v jiné zemi nepodrobují druhé tvrdé kritice, ale jsou soudní.
Reagovat
smazaný uživatel
rupla s antitenistkou, ktera jeste k tomu ani na antuce neumi hrat, takze na vysvedceni na konci tydne jasna koule;)
Proste v Stuttgartu propadla...
Na tom turnaji sama nic neuhrala.
Lucy ji to dala, bo je Ceska. Ana ji to dala, bo se ji boji.
No tohle nemuze byt ani na 4 minus;)))
Jeste ze ta Petra postupuje, jinak by se to jen petkama hemzilo.
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? Vážně ? Ne, to je jen černý humor, viď?
Reagovat
blixa
Vlk je "zlý bratr" Drsoň ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
jak mě mrzí, že zase vyhrála vy.... hra Agněžky. Velká škoda , Kájo! To už je asi zas ten komplex.....
Reagovat
FulnekUltras
sotva dostala žabku na lopatu, jakoby se jí roztřásla ruka... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Not bad. 8 gamů jsem před zápasem nečekal, ale škoda toho setu. Na druhou stranu lepší prohra ve dvou než ve třech, zbude víc síly na Prahu, bez šance na obhajobu není a minimálně SF snad udělá (a když ne, zase bude mít víc sil na Madrid atd.).
Reagovat
horska.kraslice
V Praze to podle předpovědi počasí vypadá opět na kruté podmínky. :-( Snad to holky zdravotně zvládnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Holt zase nic. Ale na rozdíl od Anči, která má z Káji slušnej komplex a je z ní rozklepaná jak ratlík mi přišlo, že si Kája na Agu věří, respektive z ní nemá žádný přehnaný respekt. Ale prostě vůbec neví, co na ni má hrát, taktická připravenost nula. :-/
Reagovat
Lunej..
Tak jí poraď, třeba na to přijdeš líp než ona sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Na rady a porady si platí Vaňka.
Reagovat
darek.vrana
Tak nám to prosím prozraď.
Reagovat
smazaný uživatel
A že sis vybral mě a ne freeteepka, který je ještě ostřejší než já..
Reagovat
darek.vrana
Tvůj koment jsem četl dřív. A zdá se, že ten recept máš, když víš přesně, že její taktická připravenost byla nulová. Mně se Karolína dneska líbila, stačilo malinko štěstí, pár cm a mohlo být všechno obráceně. Opravdu by mě zajímalo, co mohla takticky udělat lííp, nebo jinak.
Reagovat
freeteepek
Já jsem teda neviděl první set, ale ve druhém byla K. fakt bezradná:-((
Reagovat
Lunej..
Tak si pusť 1. set a pak uvidíš, kdy byla bezradná. Mně spíš připadáš bezradný ty. :):)
Reagovat
freeteepek
Fajn. Rád se na ten první set podívám. Jestli budu mít možnost. Teď dávají na Supertennis opáčko Petry. To jsem viděl dost blbě na mobilu:-((
Reagovat
darek.vrana
Bezradná a přesto vedla proti světové dvojce 4:2, měla x brejkbolů na 6:5 a vedení 5:3 v tiebreaku. Radwanská ale prostě nedá zadarmo jediný míč.
Reagovat
freeteepek
Aga i ty returny trefuje často na lajnu nebo těsně k zákl.čáře. Ale překvapila mě, že místy útočila agresivněji, než Karolína...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga je nejšikovnější a nejchytřejší tenistka, v tomhle ji Kája těžko trumfne,tu může jen uběhat a roztřílet
Reagovat
fretek
Chování Ka. Plíš. na kurtu odpovídá potetované tenistce.
Reagovat
PetaM
V tom případě jsi ale neobjevil nic nového, protože ona tetování má. Jen konstatuješ to, co si každý člověk domyslí, pokud má jen minimální šanci na to, že má nějaké IQ.
Reagovat
Pedronegro
škoda teda, že zase vyhrála antibabička, teda antitenistka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se ten zápas líbil. Jo, kazila hodně v důležitých momentech, ale celkově sem z její hry měl dobrej pocit...
Reagovat
freeteepek
Dneska mě Karolína dost zklamala. Viděl jsem zápas od poloviny druhého setu, kdy Karolína ještě vedla s breakem. A hned jsem se musel divit, proč hraje Agy. On se jí pokoušela porazit jejím zbraněmi, což nedávala vůbec smysl. Celý zápas se Karolína bála chodit na síť a navíc spoustu míčů hrála Radwaňský přímo na ruku. Soutěžit v ní v tom, kdo dá lepší kraťas? To je trochu hloupost. Je potřeba hrát tvrdě. A kdyby po těch tvrdých ranách chodila pořádně na síť a tam zabíjela, bylo by v pohodě! Na Agu stačí 2 tvrdý rány do jednoho místa a pak to dohrát na síti. Zezadu se ty voleje hrajou blbě a ani smeče moc nejdou. Aga jí potom hladce prohazovala. Bohužel tam Karolína neměla Vaňka. Mohla si aspoň půjčit od Petry Čermáka, ale ten páprda, co tam za ní chodí, jí neumí nabudit a zdá se, že tomu ani pořádně nerozumí:-)
Reagovat
FulnekUltras
Káje chybělo málo - trochu štěstí a hlavně klid v klíčových momentech...na jen trochu rychlejším povrchu by to dala
Reagovat
freeteepek
Hlavně by to dala, kdyby si víc věřila a nesnažila se Agu upinkat. Ve fázích zápasu, kdy hrála plochý tvrdý rány a pořád se jí to vracelo, měla se cpát na síŤ. Krok nebo dva byly málo:-((
Reagovat
darek.vrana
Ale dyť já na síti tragická. Já se vždycky modlím, aby tam nechodila. Od sítě Radwanskou určitě nepřehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
No důležité je to , že ta Karolínina hra se prostě pořád zlepšuje oproti minulému roku ví kdy má zabrat kdy nemá jít na plné riziko i ten švih je lepší .
A že to nevyšlo to neznamená že to někdy nemůže vyjít jen aby to bylo co nejdřív .
Reagovat
A.R.R.
vy jste mi dneska s Kájou dneska dali :-D Nervy na dranc fakt :-D
Reagovat
bIbec
no, tak sem nakonec neodolal :-)

Poprvé, co mě prohra Karolíny proti Aze moc mrzí. Šancí měla mraky.
Reagovat
tommr
Karolína si to dneska prohrála stupidníma chybama v rozhodujících okamžicích. Jako by jí pokaždý šance na brejk zatemnila mozek. Takhle se Aga nedá porazit i když dneska byla víc než hratelná ... :(
Reagovat
freeteepek
Karolína hrála ustrašeně. Měla se tlačit dopředu. Nikdy jsem to ještě neřekl, ale dnes si měla vzít příklad z Petřiných zápasů:-)
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že měla být odvážnější a měla do toho víc jít. Víc útočit. Některé výměny zbytečně ukončila Aga většinou kraťasem nebo jinak na síti.
Reagovat
Lunej..
Ustrašeně? To myslíš vážně? Ty přechody k síti, vydařené voleje atd. jako nebylo nic? Navíc hrála na antuce, tak nevím co bys chtěl. Ale proč se divím, že jo? :)
Reagovat
freeteepek
První set jsem neviděl. Tam se tlačila na síť? Od setu 4:2 jsem si nevšiml, že by to dělala. Pinkala tam s Agou kraťasy nebo pálila odzadu, ale chyběl ten posun k síti...
Reagovat
Lunej..
Podívej, ty to vidíš takhle, já jsem žádnou ustrašenou Káju neviděla. Aga je vynikající hráčka, teď je opravdu zase silná, takže jsem nevěřila, že jí Kája přehraje. Jednu chvíli se Kája opírala o raketu a bylo vidět, že toho má plný brýle. A hodně se zvedla oproti 1. setu, kde byla opravdu víceméně za diváka na hřišti. Takže tak. Nebudu to víc rozebírat, protože se s tebou v tomto neshodnu a nejsem takový jednoznačný kritik. :)
Reagovat
Fandina
Je to škoda. Kája dneska nebyla tak dobrá na podání, jinak by se mi zápas moc líbil. Doufám, že už příště Kája Agu porazí. Kájo pojď!
Reagovat
FulnekUltras
Nic mi neudělala, ale posledních 20 minut jsem si na její adresu několikrát ulevil hodně nevybíravě. ;) Kája si druhý set urvat zasloužila. Bohužel - stuttgartští vepři zjevně přejí víc Petře.
Reagovat
Lunej..
Jak zasloužila? Bohužel nevyužila šance, dost se vyhazovala. Tenis není o zásluze, ale o tom, kdo využije lépe šance.
Reagovat
FulnekUltras
čtvrthodinový 11. gem druhého setu prostě rozhodlo prase... ;)
Reagovat
Lunej..
Tak snad zápas nebyl jen o jednom praseti ne? Bohužel Kája dneska dost střílela mimo kurt, ale jinak v delších výměnách se snažila. Nevím proč se pořád jenom kritizuje, že se nevyhrálo, místo aby se cenilo, co třeba Kája dokázala uběhat. Je to vždy o dvou hráčkách, co která té druhé dovolí a nebo ne.
Reagovat
FulnekUltras
Káje chyběla i trochu herní pestrost - ale nebýt toho prasete... ;)
Reagovat
Lunej..
Já mám na to jiný názor, ale to není podstatné. I Káje pomohlo prase. Celkově pěkný tenis, Kája bojovala a to je pro mě podstatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Bojovala výtečně. A ty odvrácený MB taky stály za to, škoda, že u toho posledního to už nevyšlo.
Reagovat
Lunej..
Myslím, že hráčky typu Káji, Petry atd. musí zápasy s Agou hodně fyzicky vyčerpat, koneckonců i psychicky, když se ti ten zatracený tenisák pořád vrací :)
Reagovat
smazaný uživatel
To každopádně. A trochu nechápu tu výtku, že mají hrát tam, kde Aga není - ona je všude! :-)
Reagovat
Lunej..
Tak je to světová dvojka, udělala velký posun, víme přece, jak se taky trápila. Takže taky nevím, kde Aga nebude hrát. Leda nějaké ty místní extraligy nebo podřadné turnaje, kam Aga určitě nepřijede :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslel tak, že je na kurtě všude - co dokáže doběhnout, to je někdy až neskutečný. :-)
Reagovat
A.R.R.
HUš huš huš :-D žabka je prostě nejlepší :-D
Reagovat
lars
a ze letos 2x prohrala se Serinou ve 2 setech
Reagovat
historik
zvlášť škoda, že karolína dneska nehrála (a zvlášť nepodávala ) dobře, protože dneska aga nebyla nepřekonatelná
Reagovat
Michaelus
Karolína mohla úplně v pohodě ten 2.set vyhrát, 4:2, 7 brejbolů, 5:3 v TB... vyhazovala se.
Reagovat
Lunej..
Kája se snažila, ve 2. setu hrála hodně dobře, ono přehrát sprintérku se šikovnou rukou je dost těžké, Kája předvedla krásné údery u sítě, dobíhala, co mohla, bohužel to předlouhé přetahování o podání Agy ji asi dost vyčerpalo. Nicméně Plíšce se herně zlepšuje, že dneska prohrála bych jí vůbec nevyčítala.
Reagovat
smazaný uživatel
to by mělo vyčerpat servismanku,ne?
Reagovat
Lunej..
Co?
Reagovat
smazaný uživatel
ten dlouhý game .Agy ruka dostala zabrat víc
Reagovat
Lunej..
Jo, už mi to došlo :) Jenže Káju to udolalo hlavně psychicky, navíc s Agou držela krok v běhání, což se hodně cení při její výšce. Mně se dneska její hra líbila, i když prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
jo,má na to prát se s nejlepšími.A ve Stromovce nebude snad jako zvadlá slepice,když má 4 dny pauzu
Reagovat
Lunej..
Tohle černobílé vidění tenisu zkrátka nechápu. Ale ok, každý jsme jiný, naštěstí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jaké černobílé ? 5 či 7 takových zápasů za sebou by těžko zvládla i Aga (ta bude mít volno).Ta únava musí být znát (Fed cup,Stuttg.3seťáky).I loni přiznala,že jí Praha vyřídila.Naopak v tomhle ohledu je Kája u mě bojovnice č.1. Jak mám rád např. Denisu ,tak se podívej např.na jiné profičky.S Hráďou se odhlásí z Istanbulu,protože se bojí atentátu(neumím si tohle představit u Káji)
Reagovat
Lunej..
To nebylo až tak na tebe, i když jsem tě oslovila. Myslím černobílé vidění typu "moje hráčka prohrála a já, amatér, zlostně dupu nožičkou, že nehrála, jak jsem chtěla JÁ JÁ a zase JÁ".
Reagovat
smazaný uživatel
amatér jsem ale takový tenis si dokážu vychutnat i s prohrou ,i když bych Káju raději viděl zítra v telce,než živou ve Stromovce
Reagovat
Lunej..
Však píšu, že nemyslím až tak zrovna tebe, i když je můj koment pod tvým nickem. Na to jsou tu jiní experti. :)
Reagovat
smazaný uživatel
fajn,taky jsem alergický na fanatismus ,tedy vidět jen to ,co bych chtěl a ostatní postřílet nebo alespoň poplivat
Reagovat
Lunej..
Bohužel je to dost rozšířená infekce, ale naštěstí je pár jedinců, se kterými se dá o tom v klidu a míru pobavit jako o sportu, který máme rádi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak přeji Dobrou noc
Reagovat
Lunej..
Tobě taky a nabrat síly na Petru :)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně najít kožichy do Stromovky
Reagovat
bIbec
na důležité míče to byla katastrofa, ale celkově se mi to taky líbilo. Ten druhý set byl opravdu napínavý. Drama jsem rozhodně nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufaám, že ji tam prinese stesti! :)
Reagovat
historik
a není tam i Renata Voráčová?
Reagovat
smazaný uživatel
ta dneska hrala v istambulu ne? :D
Reagovat
Vaslab
Je to stolní tenistka Iveta Vacenovská.
Reagovat
historik
jj máte pravdu, věděl jsem, že mi někoho připomíná
Reagovat
Fandina
Je to hezký tenis, jen bych si přála, aby Kája lépe podávala. Podle statistik 58 procent první podání 5 es a také 5 dablů, to jsou pro ní špatná čísla.
Reagovat
Fandina
a pochopitelné blbě na brejkbolech
Reagovat
darek.vrana
Už mě ta Radwanská fakt se.re.
Reagovat
FulnekUltras
dneska mi to bereš z kláves - a byl jsem ještě sprostší... ;)
Reagovat
darek.vrana
Tak to já samozřejmě doma taky:).
Reagovat
tommr
těžko může Karolína vyhrát když nedokáže proměnit žádnej BP ... :(
Reagovat
d@ve
Do minulé hry měla úspěšnost 100%. ;)
Vážně ta hra se jí vskutku nepovedla. :/
Reagovat
historik
dvakrát v tiebreaku:-) ale souhlas to byly strašně zahozený šance
Reagovat
smazaný uživatel
ta statistika na BP vypadá jako u nějaké labilky
Reagovat
kada.tom
Wow, Aga ustála obrovskej tlak, Karol měla jeden breakball za druhým, ale teda Karol je zahazovala neskutečným způsobem, nakonec Aga podání uhájila.
Reagovat
milik254
To byl game, škoda :D
Reagovat
Dobry-den
No ty zmrvený ryterny, to bylo teda něco...
Reagovat
Michaelus
Za tohle si Kája zaslouží prohrát.
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody. 15 minut a nakonec to má Aga.
Reagovat
Michaelus
To je neskutečné co tam Kaja předvádí na těch brejkbolech
Reagovat
Jabadu
6. brejkbol!
Panebože to je strašný ...
Reagovat
d@ve
Klíčový game? Jak tohle dopadne? :/
Reagovat
d@ve
Ve využitých BB je na tom Kája už hůř 33% (z původních 100%). :(
Reagovat
d@ve
-> 30% - 7 nevyužitých BB. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešní Petra
+ konečně skalp top 10 hráčky
+ konečně už nebude mít pasivní bilanci zápasů
+ šla si tvrdě za vítězstvím i po prohrané druhé sadě, naopak Mugu ani po dorovnání stavu moc nevypadala, že by věřila v obrat (a tady jsem dost zvědavý, jak to s Mugu letos bude dál, v Miami to vypadalo, že se konečně chytla, ale tohle by ji mohlo srazit zase zpátky)
+ další kanár :-)

Jinak mi přišla docela zajímavá porada s Čermákem ve srovnání s tím, jak to vypadalo za časů Kotyzy. Zatímco David měl tendenci jí radit stylem "MUSÍŠ tohle, MUSÍŠ támhleto" - prostě tak trochu generál udílející rozkazy (ale radil jí vesměs dobře, to zase ano), u Franty jsem měl dojem, že se baví rovný s rovným. Ale třeba to tak přišlo jenom mě.

Jo a netuší někdo, co byla zač ta exhibiční pinkaná s tím kravaťákem a asistence u předávání šeku (nebo co to bylo), kterou Petra absolvovala?
Reagovat
Fandina
Rozhovor byl moc sympatický. Petra se ptala jak má hrát a celkově to působilo velmi dobře. František jí pochválil i poradil. A také působil ohromě klidně a vyrovnaně.
Reagovat
darek.vrana
Nevíte někdo mailovou adresu na Digisport? Toho zoufalce, co padesátkrát za zápas řekne bod místo gem, už fakt nemůžu vystát.
Reagovat
Lunej..
Ten komentátor je opravdu něco. Nezazivne slovní obraty, celkově tenisové pojmy mu jsou asi cizí.:-)
Reagovat
darek.vrana
Přidaná hodnota nula. Mnohem lepší by to bylo bez komentáře. Zajímalo by mě, jestli třeba někdy slyšel komentovat Bidrmana nebo nějakého profesionála, aby si uvědomil, jak je zoufalý.
Reagovat
Lunej..
Vypadá to, jako by komentoval okresní přebor, žádné hodnocení úderů, technika, prostě noc. Jen takové domácí plácání slámy.
Reagovat
Lunej..
Nic mělo být.
Reagovat
darek.vrana
Tak tak. Nevíš, jak se jmenuje? To i Havrilla je proti němu borec.
Reagovat
Lunej..
Zkusím to zjistit.
Reagovat
Lunej..
Hm, tak bohužel, záznam začíná už od doby, kdy hrajou, takže tam představení komentátora není. Zítra komentuje Vaňous :)
Reagovat
darek.vrana
Nevadí, díky:). Určitě ještě v budoucnu budeme mít tu čest to zjistit.
Reagovat
Lunej..
Mně by to taky zajímalo, protože snad i já bych to komentovala líp a to je co říct :D
Reagovat
Fandina
5:5 Kájo, nevěřím, že ji nemůžeš přehrát. Pojď!
Reagovat
kada.tom
Aga :-))
Reagovat
Fandina
Aga řádí. Jde za každým míčem, ta se nedá.
Reagovat
milik254
Teď mi Aga připomněla Viku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhernej zápas
Reagovat
Fandina
4:2 po obrovském boji, tak doufám, že ještě otočíš K8jo pojď!
Reagovat
historik
ale tenhle gem to byl teda porod
Reagovat
d@ve
Kájo, už to konečně udrž! ;)
Reagovat
d@ve
Je to marný, je to marný, je to marný.. :(
Reagovat
blixa
Copak marný, ale jmelí !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
je to chytrá horákyně ta Aga
Reagovat
Fandina
Kája jen 2 esa to je bída.
Reagovat
kada.tom
Aga podle očekávání jede :-)
No, aspoň bude Karol připravená na Prahu :-)
Reagovat
historik
kdyby servírovala jako pánbůh, ale je to přesně naopak. Servis má dneska zatím úplně v háji, spíš si jím sama ubližuje.
Reagovat
smazaný uživatel
včera si to vybrala
Reagovat
tommr
Karolína prostě na Agu neumí zahrát ... :(
Reagovat
PetaM
Na antuce jsem nic jiného nečekal. Vsadil jsem si, že bude jen 20 her, tak snad mi to jedna z nich nezkazí :D :D

Jinak Káje bych věřil, na trávě. Vím, že tam s ní utrpěla největší debakl, ale tam má snad jedinou šanci.
Reagovat
Michaelus
Aga je taky výborná na trávě. Jedině, kdyby Kája zaservírovala 20 es, jinak nevím :D
Reagovat
PetaM
No právě to jsem myslel :D Musela by bombit ze servisu a z returnu :D
Reagovat
d@ve
Ach jo, co to má s tím podáním? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Wolki se stává světovou raketou!? Nechá si to Wilson,Babolat ,Head aj. líbit?
Reagovat
blixa
Co je to Wolki ? Neznám Wolki. Možná tak Volkl s přehlasovaným o, ale to se zase Wolki moc nepodobá ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo je to přehlasované ,ale to mi za přehoz klávesnice nestojí.jasně Volki ne Wolki(raketa mě zmátla)
Reagovat
blixa
Ani Volki. Na konci je l, velkým písmenem "L" aby to bylo pochopeno.
http://www.volkltennis.com/
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Zikmundová je stejně suverénní jako ten její praděda císař s Husem v Kostnici
Reagovat
smazaný uživatel
A představ si, že Zikmund Husa vlastně ani upálit nechtěl.
Reagovat
smazaný uživatel
já vím ,Pilát ukřižovat Ježíše taky ne
Reagovat
FulnekUltras
a ty ludry husitský pak vypálily půl Evropy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
s tím Hus neměl nic společnýho ,stejně jako Islámský stát s islámem nebo Lenin se Stalinským komunismem
Reagovat
FulnekUltras
vykládej to dnešním "perspektivním" převážně mladým "historikům" a "publicistům"... ;)
Reagovat
FulnekUltras
kteří si ještě navíc většinu z toho vymysleli - on takový nasraným lidem vypálený klášter by měl svůj půvab i dnes... ;)
Reagovat
Fandina
http://www.jtbopen.cz/cs/novinky/98-divoke-karty-pro-pliskovou-a-siniakovou.html
Reagovat
smazaný uživatel
Divokou kartu pro Katku jsem očekával, za WC pro Sašenku jsem taky rád... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tu dostala od WTA .Už jsem myslel ,že jí dali Bouzkové,protože by se jinak kvalifikovala v sobotu,ale asi je jí zima
Reagovat
Vaslab
JJ, podle všeho se místo toho ohřeje na desítce v Heraklionu. Pořád je tam psaná...
Reagovat
smazaný uživatel
stačilo možná málo ,třeba aby K.Kučová proměnila nalitý SP v Istanbulu proti Voegle a Kája Pl. to pro zraněné stehno zabalila už dnes a hned bychom měli o 2 češky v MD více( Sasnovič přímo a nevyužitá reservace pro SE,JE(Voegle),)
Reagovat
smazaný uživatel
Týna by tedy šla místo Voegele taky římo a Katka S.,by dostala WC od WTA,protože Pironková to zabalila.Tím by zbyly 2 WC pro další 2 češky.
Reagovat
Fandina
program na zítra
http://www.jtbopen.cz/files/OP-1.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady..Kvitová vyhrála a její taky fanoušek Tommr se oběsil..neštaštník..celou dobu veřil že Petra prohraje a nakonec takový zklamání..prosím o minutu ticha))
Reagovat
tommr
ty si taky slušnej mimon ...
Reagovat
FulnekUltras
asi už moc dlouho na samotce... ;)
Reagovat
d@ve
???
Reagovat
smazaný uživatel
Já sice tommra v lásce nemám, ale tohle je moc ujetý i na mě.
Reagovat
Fandina
Už je los kvaldy v Praze.

http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2016&wkno=17&eventid=1082&tour=2&lang=cs&ref=http%3A//www.jtbopen.cz/cs/novinky
Reagovat
bIbec
kdo teda dostane WC do MD, kromě KS? Dostala se Kr.P. Přímo do hlavní soutěže nebo teda dostane tu WC?
Nakonec může Bouzková tu WC dostat taky. Nějak mě nikdo jiný nenapadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kristýna , Kateřina no a je možnost i té Bouzkové.
Reagovat
bIbec
tak Maruška nic. Co se dá dělat.
Reagovat
tommr
neúčast Bouzkový mě překvapila, ale možná, že je zase zraněná ... :(
Jinak je ale až na obě Petry přihlášená kompletní česká špička: 7 nejlepších přímo v hlavní soutěži a dalších 7 v kvaldě ... :)
Reagovat
Haitik
Jj, asi je opět zraněná, už fakt nehrála dlouho.. Co jsem koukal na ITF turnaje, tak je hlavně na turnajích v USA velmi často psaná, ale vždy se s časovým odstupem odhlásí.. Příští týden je psána na desítku do Řecka, tak snad.. Ale pochybuju, protože ze "stovky" z Francie, která je o týden později se taky už odhlásila.. :-((

Tak Maruška byla můj hlavní tahák na letošní turnaj a doufal jsem, že dostane opět WC.. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobře , že Kristýna je v hlavní soutěži .
Vondroušová má šanci dostat se klidně do hlavní soutěže ten los je velmi dobrý .
Reagovat
misa
http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/resources/orderofplay/$file/op.pdf

Nejdříve Petruška, pak Lucinka.
Reagovat
misa
na stránkách pražského turnaje:
http://www.jtbopen.cz/cs/novinky/85-lucie-safarova--navrat-na-kurty-byl-uzasny-pocit.html

Rozšířený bude v turnajovém bulletinu, škoda, že tam nebudu :(
Reagovat
misa
"Musím být trpělivá, zatnout zuby a celé to budovat znovu."
Reagovat
tommr
po návratu na kurty zase válí a ve Stuttgartu už postoupila do semifinále. Docela by se mi líbilo kdyby se Lucka s Květou střetly ve finále debla ... :)
Reagovat
bIbec
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2016&wkno=17&lang=en&tour=3&eventid=1082&tabno=3
Reagovat
bIbec
Beránková je pro mě neznámé jméno.
Reagovat
bIbec
Maruška nic. Už dlouho nikede nehrála, tak snad nemá nějaké zdravotní problémy..
Reagovat
smazaný uživatel
tak nakonec s divočákama smůla.Týna se jako první do MD nedostala a místo ze 4 WC musela užďobnout jen jednu ze 2 WC (se Siniakovou),protože na jedinou před ní Sasnovič reservované místo pro SE nezbylo(Vogele SF Istanbul)a WC od WTA dostala ona.Škoda.
Čekal jsem ,že s Katkou se Týna dostane přímo a kromě 1 Slovenky zbudou další 3 WC na Kláru a 2 talenty (Vondrouš.,Bouzková,Štefková ap.)
Reagovat
misa
Tu by snad Lucka Š. porazila :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň to vypadá, že Sorana má dobrou soupeřku na rozehrání... :)

Moje přání/tipy na postupující: Sorana, Louisa, Dodin, Vondroušová
Reagovat
tommr
ta kvalda je líp obsazená než většina ITF turnajů ...
Mrzí mě jen, že Bára Štefková a Andrea Hlaváčková se potkají už v prvním kole ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A nasazená jednička se pravděpodobně bude pakovat hned po 1. zápase.
Reagovat
Roger_Federer
Nevite nekdo, jestly aj dneska byly uplaceni rozhodci?
Reagovat
PetaM
Myslím, že ve druhém gamu prvního setu trochu zaškobrtli, ale jinak pohoda :)
Reagovat
Michaelus
Souhlasím. Ale tehdy Mugu uhrála gam a nebylo to tak zrdrcující, jak kdyby dostala 6:0. To by pak Petra využila psychické výhody a vyhrála druhý set. Takže Petru poškodili rozhodčí a já bych se to nebál hnát k soudu do Štrasburku, protože Petra se mohla potencionálně zranit ve třetím setu. Taky se ze strany rozhodčích mohlo jednat o diskriminaci slovanky, to je taky vážné.

/ironie/
Reagovat
Roger_Federer
Uf, takze dneska bude od Jirky klid.
Reagovat
blixa
Petra měla opět zkušeně předplacený třetí set ! ;-) :D
Reagovat
Paseka
Petra hrála rozvážně,trpělivě a klidně. Žádné zbrklé plácání, jak to ona někdy umí.
Bezva pohled.Gratuluji k semi. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme rád jaký tenis Petra předvádí, příjemné překvapení
Reagovat
milik254
První část odplaty za Singapur je splněna (Mugu), pokus o tu druhou bude hned zítra (Angie) a klidně se může pomstít i do třetice, když Kája nebo Roberta (když už, tak ta Kája :D) nebudou proti
Reagovat
tommr
jj je to zajímavá shoda okolností a svědčí to o vysoký úrovni konkurence ve Stuttgartu ...
Rozdíl oproti Singapuru je hlavně v tom, že Muguruza je momentálně v horší formě než byla tam zatímco Kerberová naopak v lepší ...
Reagovat
FulnekUltras
U Angie hraje taky hodně hlava - a zítra se to doufám potvrdí... ;)
Reagovat
tommr
ale co se potvrdí? Že má ted Kerberová jako GS vítězka větší sebevědomí? Já doufám, že ne a že bude zítra pořádně nervózní... :)
Reagovat
FulnekUltras
potvrdí se, že hraje doma a v sf jde už o hodně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Větší sebevědomí? A proto po zisku GS prohrála na okruhu tři zápasy v řadě?
Reagovat
tommr
to už je pryč. Ted ve Stuttgartu hraje už zase dobře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje svůj standard..
Reagovat
smazaný uživatel
ta kdy už bude player list a WC ??
Reagovat
smazaný uživatel
o jednu krásku v sobotní zimomřivé kvaldě ale asi přijdeme.
Muchová na rozdíl od Štefkové zůstává v acceptance listu na ITF Chiasso
Reagovat
tommr
taky už to netrpělivě vyhlížím, abych si moh na zítra naplánovat program ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Peťa hrála jistě, spolehlivě a pestře - až na jediný drobný výpadek v šesté hře druhé sady (čistá ztráta servu po předchozím psychoextempore Sumyka, kterého už patrně nic lepšího nenapadalo). Tento zkrat stál Petru bohužel druhý set, ale ve třetím znovu ukázala, kdo je královna. V příznivých halových podmínkách předvedla navíc i solidní fyzičku, při ojedinělém setkání obou ranařek u sítě unikátně zabodovala lobem - a ve finále si i zacvrlikala...takže zdaleka nejenom stuttgartští vepři boubelatí teď spokojeně chrochtají blahem ;) a Sumyk by se napříště místo pochybných šamanských školení u Sereny a spol. měl raději věnovat herním aspektům své svěřenkyně...

Pro Petru zajímavě rozjetý turnaj. Teď ovšem přijde na řadu domácí hvězda, takže kromě lajnových ;) to bude chtít velké soustředění vnitřní a doufejme, že i servisové (dnes shodně se soupeřkou 66%). Zároveň čekám, že by Angie mohla tíha zodpovědnosti dostatečně semlít, čili všechno zcela otevřené.

Poooooooooooooooojď si do ní, lvice naše !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
horska.kraslice
Mimochodem, nenechal se Sumyk inspirovat a neabsolvoval plastiku nosu ? :-)))
Reagovat
FulnekUltras
z potemnělého průjezdu asi žádná složenka nepřijde... ;)
Reagovat
Michaelus
"Do everything to disturb her" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nechci teda malovat čerta na zeď, ale přijde mi, že Čermák se jako trenér postupně zhoršuje. Třeba dnes mu kleslo % vyhraných setů cca o 14,28, tak snad se zase vzpamatuje. Aspoň % vyhraných zápasů zatím drží, takže by ho Petra zatím neměla vyhazovat, pokud to s tím poměrem setů nebude dlouhodobější trend.
Reagovat
smazaný uživatel
Péťa. Mám radost. A propos - kolikrát dnes byla na síti? Čtyřikrát.
Reagovat
tommr
ale zase měla výrazně vyšší % úspěšnosti ... :)
Reagovat
LukasH
Tak tezko chodit na sit, kdyz naproti stoji Mugu. U Angie by to mozna slo o neco vic.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Hra s Metelescu byla opravdu dost jiná. Ale ta otočka z mečbolů jí může do budoucna hodně vzpružit. ..
Reagovat
horska.kraslice
Mně se líbí, že Petra v posledních dvou zápasech dokázala zvolit odlišný styl hry cíleně na konkrétní soupeřku. Kolikrát se tady kririzovalo, že Petra nemá plán B, tak teď se mi to jeví, jakože tahle výtka už snad neplatí. :-)
Reagovat
tommr
že by to bylo změnou trenéra? :)
Reagovat
FulnekUltras
spíš narůstající zkušenosti...
Reagovat
horska.kraslice
Nebudu spekulovat, ale důležité je, že to s Niculescu vyšlo (třebaže se štěstím), takže Petra si může v hlavě zafixovat, že to JDE.
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě dobře, že přizpůsobila taktiku soupeřce...libí se mi, že ted hraje více variabilně a má více varianta. Dříve to bylo buch-bac-bum a bud to tam padalo nebo ne
Reagovat
Pavlis
Muguruza přitom mohla ve třetím snadno srovnat na 1:1 :) Neuvěřitelný! Petře se dnes opět povedlo jedno prasátko :) Excelovala při přestřelce na síti, ale game z toho nebyl. Muguruza má ale o dost lepší umísťování míčů do odkrytých částí kurtu, je slušně agresivní, ale vinou výsledku ve třetím setu ne a ne se dostat do tempa. Proto od Petry přiletěl už třetí kanárek v tomhle týdnu. A na podání příliš oslnivá Garbine není. Petro, gratuluji. Je to hukot, dokaž nemožné, ještě si neřekla poslední slovo.
Reagovat
Michaelus
Já bych řekl naopak, dneska Mugu servírovala výborně, podání byla její nejsilnější stránkou. Kolikrát zaservírovala eso nebo poloeso na brejkbol? Bez servisu by si dneska ani neškrtla.
Reagovat
tommr
ale taky měla 7 dvojchyb přičemž tou poslední symbolicky ukončila zápas ... :)
Reagovat
Michaelus
Tím, že riskovala 2.podání - to mělo kolikrát přes 145 km/h
Reagovat
Michaelus
Ale pravdou je, že dneska Petra to její 2.podání hodně dobře četla :)
Reagovat
FulnekUltras
Ten druhý gem třetího setu opravdu definitivně rozhodl. Peťa tam famózně vyběhala téměř ztracený míč na 30:40, pak získala shodu, a to už bylo Koťátko vnitřně na lopatkách. ;)
Reagovat
bIbec
výborně Petro. Výhra nad Mugu se počítá! Pěkně :-)
Reagovat
tommr
jj je to první výhra Petry nad hráčkou top-10 od lonskýho TM ... :)
Reagovat
Michaelus
Dneska jsem u Petry od začátku viděl obrovský hlad po vítězství. A s takovou náladou prohrává jen hodně výjimečně. :) Hraje tady zase skvěle a cenný skalp hráčky číslo 4 je taky super. Jinak ten kanár pro Garbine byl trochu krutý. Rozhodující moment byl podle mě za stavu 0:0 40:30 pro Mugu ve 3.setu ta zkažená polosmeč. Pak už si Petra udržela ono "momentum", jinak ty fandící holčičky v hlesišti taky přináší Petře štěstí :)
Reagovat
smazaný uživatel
to bude nějaká česko-anglická škola,co?
Reagovat
Michaelus
Co teď myslíš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty fandící holčičky
Reagovat
Michaelus
To netuším, ale je to dost možné, znám pár mezinárodních škol, které pořádají v průběhu šk.roku výjezdy do okolních zemí na třeba právě sportovní akce :))
Reagovat
tommr
ve třetím setu neměla Muguruza žádnej BP ... :)
Reagovat
Michaelus
Jo pardon za stavu 1:0 pro Petru :)
Reagovat
tommr
jj ta druhá hra byla rozhodující. Muguruzu ta ztráta jasnýho vedení 40:0 úplně vykolejila ... :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak ;)
Reagovat
tommr
paráda! Muguruzu zřejmě zlomil ten brejk na 2:0 kdy už vedla 40:0 při vlastním servisu. Ve zbytku zápasu už nekladla téměř žádnej odpor ... :)
Reagovat
LukasH
Velka gratulace...Petra ma zas chut, to je videt. A....proti Kotyzovi jsem nikdy nic nemel, ale s Cermakem to na me pusobi velmi osvezujicim dojmem. I ten jejich vztah...vice kolegialni a rovnocennejsi...libi se mi to. :-)
Reagovat
Nancy_z
Vztah se nejvíc pozná v krizi, takže zatím nic nehodnotím. Když se daří všechno vypadá snadně a samozřejmě. Ale Petra nový impuls už potřebovala, Kotyza už jí neměl co dát a je dobře, že získá jinej pohled.
Reagovat
LukasH
Jasne, ze jo. Tak se mi to jevi ted. Zatim Petra tezi u toho impulzu. Rekl bych, ze ji prineslo obrovskej klid, kdyz Cermaka oznamila jako trenera.
Reagovat
Jabadu
No tak především ji každej přestal otravovat. :-)
Reagovat
Fandina
Přesně tak.
Reagovat
LukasH
I to jsem myslel. :-)
Reagovat
Nancy_z
To určitě, může se soustředit jen na tenis a je konečně srovnaná i psychicky. To je u ní hodně důležitý a nese to ovoce :-) Spolu se zlepšenou kondicí a nabitou sebedůvěrou ;-)
Reagovat
Jabadu
No vidíš, Mugu. Máš to zadarmo a s bonusem. A ještě si můžeš zatočit kolem štěstí.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
teď jetě Kristýnka proti Ptačici a slavit
Reagovat
smazaný uživatel
nedáš,dostaneš
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, jak jsem psal, easy ve dvou (ten prostřední nepočítám), Porsche je skoro doma. Už by jí ho mohli dnes večer půjčit na projížďku.
Reagovat
LukasH
Jezis. Mlc!!! Zakriknes to!!!;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že by to mohl ještě zkomplikovat fakt, že už jí čekají jen 2 antitenistky a proti těm se jí hraje hůř než proti tenistkám. Ale zase je tam "aura" nového kouče, navíc SF a F = její oblíbená kola. Rozjetý je to slušně.
Reagovat
Fandina
Teď hraje s Kerber, ta je doma, sebevědomá, protože vyhrála GS a poslední zápas s Petrou. Lehké to mít Petra nebude.
Reagovat
FulnekUltras
Spoléhám, že Angie bude pod mnohem větším psychickým tlakem víc kazit - pokud jí Petra vyloženě nenamaže...
Reagovat
kada.tom
Petra poslala žirafu Muguruzu-Blanco domů pěkně s kanárem jako bonusem!

Dnes to od Petry bylo hodně slušné i pžes ten malý výpadek ve 2. setu, který nakonec nedohnala. Jinak já jsem ale spokojen, po prohraném setu dát favoritce zápasu kanára, to se určitě počítá :-)

Zítra Kerber, to bude zase jinačí soupeřka, ale jestliže Petra hraje s chutí, což se tak jeví, nic není nemožné :-)
Reagovat
FulnekUltras
a velké věci se náhle dějí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný Petra už na turnaji nadělila tři kanáry :)) To se ji naposledy povedlo v roce 2014 kdy vyhrála Wimbledon .
Reagovat
FulnekUltras
tak mame zase parny rok, kurwa... ;)
Reagovat
misa
arogantní koťátko, nádhera!
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
Lunej..
skvěle, o to víc se cení její.včerejší výhra nad Monikou. Mugu opravdu nezvládá, když je pod tlakem,.Petře a Frantovi velká gratulka:-)
Reagovat
PetaM
Kur*a Muguruzo, neobíjej Petře to Porsche!!!!!
Reagovat
Fandina
Třetí set kanár. Tak to je super. Petra se ve třetím setu zklidnila a zaslouženě vyhrála. Super a jen tak dál!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
milik254
Tohle jsem nečekal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super, Petro. Teď ať tě ani nenapadne napodobovat Lisickou. :-))
Reagovat
horska.kraslice
Proboha, nemalovat čerta na zeď!!!
Reagovat
Michaelus
U Petry vidím chuť, takovou, jakou už jsem u ní dlouho neviděl :)
Reagovat
Lunej..
A kolik lidi tu Čermáka odsuzovalo, pritom si myslím, ze umí Petru zklidnit.
Reagovat
PetaM
Kdo by nechtěl Porsche jen za to, že hraje tenis :D
Reagovat
kada.tom
Jako kanárek by se hodil, vo tom žádná :-D
Muguruza-Blanco by ho potřebovala jako sůl :-)
Reagovat
horska.kraslice
Nezakřiknout!
Reagovat
Jabadu
No totok?
:-)
Reagovat
kada.tom
4-0 ... olééé, tak pokračujem :-)
Reagovat
MorusRubra
Je to prostě P3tra:-)))
Reagovat
kada.tom
Petra zabojovala a vede. Snad to udrží, dneska hraje vcelku dobře a SF by si zasloužila :-)
Reagovat
Lunej..
Mugu neni snadné trénovat pri jeji povaze:-)
Reagovat
tommr
dobrej začátek třetího setu. Snad už to Petra udrží ... :)
Reagovat
PetaM
Teď jsme to trochu překombinovali :D Vypadalo by to pěkně, ale bohužel :( :D
Reagovat
milik254
A teď to začne :----):D
Reagovat
mahycek
Takže, jako vždy !?!? Přeji, ale nevěřím, už 2 roky. Dal jsem po 1 prvním vyhraném setu Petry, na vítězství Mugu v zápase, 200 kč. Je to taková sranda, jsou tady dětičky ( vnoučata), tak jim povídám jestli to vyjde, tak si objednejte pizzu, jakou chcete a dort třeba. Když vyhraje Petra, no tak to zaplatím, no. Co bych pro ně neudělal.
Reagovat
Fandina
Nesázím, Petře věřím vždycky, už toho vyhrála dost a když to nevyjde, tak se nezlobím.
Reagovat
FulnekUltras
Tak je to spravne, tak to ma byt... ;)))
Reagovat
kada.tom
Wow, krásně Petra zabojovala a vzala servis Muguruze-Blanco ze stavu 40-0 :-))
Reagovat
PetaM
Prosím, kdo si to píše, do kolonky "Prohrané gamy ze 40:0" přidat Muguruzu, díky. Ať vrabejka nemá zase kecy, že jen Češky :D
Reagovat
Lunej..
Vrabejka je bude mít stejně :) dneska asi musi trpět, ze Petra vede, když ji tak přeje zebrickovy sesup.
Reagovat
Fandina
Petra teď úžasně doběhla dva míče na shodu. Vzápětí Mugu dala dvojchybu, ale hned na to eso. Potom úžasná výměna a nakonec dala Petra winer. Super mač.!!
Reagovat
PetaM
Vysvětlí mi někdo, proč má Sumyk namazaný nos? V první chvíli mě napadlo, aby se nespálil, ale pak jsem si uvědomil, že se hraje v hale .. :D :D
Reagovat
kada.tom
říkal jsem ti naprosto to stejný :-D :-D :-D
třeba se odřel ... v šatně :-D
Reagovat
PetaM
"V šatně ... " :D :D
Reagovat
lars
Sumyk asi "strkal" nos, kam nemel :))
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo první, co mě napadalo :-))
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
FulnekUltras
rozhodla krátká, záměrně i k Petře vedená porada křivého Frankožida Sumyka za stavu 2:3. Ty teatrálně "třesoucí se ruce" tam nebyly náhodou...
Reagovat
Fandina
Co jí radil?
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodit Petru jakýmkoliv způsobem...naštěstí to dnes pomohlo jen chvilku.
Reagovat
tommr
tak bohužel jdeme do třetího. Petra měla na začátku druhýho setu pár slušnejch šancí na brejk, ale nedokázala je využít a tak přišel zákonitě trest. Muguruza po tom brejku ožila a Petra to ted s ní bude mít těžký ... :(
Reagovat
Michaelus
Muguruzu hodně drží podání, teď trefila 2.servis rychclostí 155 km/h. Pokudji trochu odejde, Petra ji porazí. Dneska je lepší.
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, ve druhém setu byla Mugu lepší, důraznější, míň chybovala. Tak doufám, že třetí bude zase Petry. Peti pojď!!!
Reagovat
Fandina
Petra má hrát krosy, tak doufám, že zabere. Peti pojď!!!
Reagovat
Fandina
že to zabere
Reagovat
MorusRubra
F*ck a duck!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rozkaz zněl jasně - Mugu nesmí prohrát. :-p
Reagovat
kada.tom
tak holt Petra vyhraje ve 3. setech, no :-)
Reagovat
tommr
a je to tady. Nedáš - dostaneš se zase potvrdilo ... :(
Reagovat
aligo
krize je tu.. toto trvalo...
Reagovat
Dobry-den
a je po zápase ;-)
Reagovat
tommr
Petra začíná zbytečně chybovat a ve druhým setu už propásla dvě slušný šance na brejk. Aby jí to nakonec ještě nemrzelo ... :(
Reagovat
MorusRubra
No, trošku přichází krize. Kdo to přivolal?
Reagovat
tommr
tu u Petry není třeba přivolávat. Ve druhým setu přichází téměř zákonitě ... :(
Reagovat
Fandina
2:2 ve druhém setu. Mugu trochu přitlačila, tak doufám, že Petra dál pojede jako dosud. Peti pojď!!!
Reagovat
Lunej..
Dneska lajnovi odvádí skvělou práci, když tu místní expert na outy není:-)
Reagovat
George_Renel
za 25 minut musím odejít :-/
Reagovat
George_Renel
Tak bohužel, od teď jen na číslech.
Reagovat
Fandina
Petra zatím super. V prvním setu 14 winerů 7 UE Garbine 4 vítězné a 8 chyb. Jen tak dál.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist