Kvitová postoupila, může hrát s Benešovou

12. 10. 2009, 18:36
Aktuality 2
Česká tenistka Petra Kvitová se po US Open vítězně vrátila na okruh WTA. V Linci postoupila do druhého kola po výhře 6-1 6-4 nad Němkou Andreou Petkovicovou. Nedařilo se naopak Lucii Hradecké, která potřetí v kariéře nestačila na Ioanu Ralucu Olaruovou z Rumunska.
Petra Kvitová

Petra kvitová ukončila utkání, v němž čtyřikrát vzala soupeřce servis, za pouhých 66 minut. V přístím duelu se na rakouském halovém turnaji může utkat s fedcupovou kolegyní Ivetou Benešovou. Ta ovšem musí nejprve zdolat hráčku z kvalifikace.

Hůř se dnes v Linci vedlo 63. hráčce světa Lucii Hradecké. Česká tenistka se potřetí v kariéře utkala s Rumunkou Ionou-Ralucou Olaruovou. V letech 2006 a 2007 proti ní Hradecká neuhrála ani set a dnes se jí nevedlo o moc lépe. Po prohrané úvodní sadě sice proti ní poprvé set vyhrála, v rozhodujícím dějství jí ale Olaruová hned třikrát sebrala podání a zvítězila 6-2 2-6 6-1.

V Rakousku ještě startuje Lucie Šafářová, kterou v úterý čeká duel s domácí Patricií Mayrovou.

Výsledky - Linec (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (ČR) - Petkovicová (Něm.) 6:1, 6:4, Olaruová (Rum.) - Hradecká (ČR) 6:2, 2:6, 6:1.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, držím palce!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist