Kvitová předvedla parádní obrat a vyzve Serenu, Zakopalová Šarapovovou nepřekvapila

14. 2. 2013, 21:17
Aktuality 271
WTA DAUHÁ - Do čtvrtfinále turnaje v Dauhá se nedostala žádná nenasazená tenistka, mezi nimiž byla i Klára Zakopalová. Ta dnes marně bojovala proti favorizované Rusce Šarapovové. V turnaji ale i nadále pokračuje Petra Kvitová, která předvedla několik obratů proti Petrovové a může se tak chystat na čtvrtfinálovou bitvu se Serenou Williamsovou. Té může jako poslední zabránit v cestě na post světové jedničky.
Petra Kvitová

Petra Kvitová dnes k zápasu třetího kola na turnaji v Dauhá nastupovala jako mírná favoritka. Její soupeřkou byla Ruska Naďa Petrovová a česká jednička se v zápase proti světové dvanáctce pořádně nadřela a musela několikrát otáčet nepříznivé skóre.

Kvitová celé utkání začala nervózně a po pěti odehraných gamech prohrávala už 1-4. Poté ale dvakrát udržela servis a mezitím Rusku brejkla a srovnala tak stav prvního setu na 4-4. Petrovová následně svůj servis udržela, zatímco Kvitová za stavu 4-5 své podání opět ztratila a tím prohrála první set.

Ve druhé sadě Kvitová neodstartovala o nic lépe a znovu prohrávala 1-3, poté ale dokázala nepříznivý stav druhého setu otočit a dovést ho do vítězného konce. O vítězce zápasu tak rozhodovalo třetí dějství a Kvitová stejně jako v předchozích dvou sadách rychle prohrávala 1-3. Následně však vyhrála 5 gamů v řadě, vyhrála třetí set 6-3 a tím i celý zápas.

Kvitová dnes vyhrála čtvrtý zápas v řadě a postoupila do svého druhého letošního čtvrtfinále, ve kterém se utká s aktuální světovou dvojkou Serenou Williamsovou, která dnes deklasovala Urszulu Radwaňskou 6-0 6-3 a ukázala tak, že se v Dauhá o titul světové jedničky, který má nadosah jednoho vítězství, hodlá poprat.

Pokud Williamsová Kvitovou porazí, usedne po dvou a půl letech na trůn a stane se v 31 letech nejstarší světovou jedničkou. Chris Evertové se to povedlo v roce 1985, zrovna když 31. narozeniny slavila. "Je to úžasné. Když se mi to nepovedlo jako nejmladší, zkusím to jako nejstarší," prohlásila Williamsová.

Druhou českou tenistkou, která se dnes v Dauhá představila, byla Klára Zakopalová, která nastupovala proti světové a turnajové trojce Rusce Marii Šarapovové. Zakopalová dokázala Šarapovovou potrápit a dokonce jí třikrát sebrala podání, ale ani to k postupu nestačilo. Sama si podání prohrála celkem šestkrát a ruská favoritka, přestože za celý zápas nastřílela 9 dvojchyb, vyhrála dvakrát 6-3 a postoupila do čtvrtfinále.

V něm se Šarapovová, jež má ještě stále malou šanci stát se po turnaji světovou jedničkou, střetne se Samathou Stosurovou. Australanka dnes porazila Rusku Světlanu Kuzněcovovou 6-4 7-5 a připsala si teprve druhouvýhru v sezoně.

Čtvrtfinále v Dauhá bez nenasazené hráčky
V Dauhá dnes nezaváhala ani aktuální světová jednička Victoria Azarenková, která své soupeřce Američance Christině McHalové nadělila dva 'kanáry' a za 67 minut postoupila do čtvrtfinále.

"Dnes jsem na kurt vešla hodně soustředěná, s dobře naladěnou myslí a dobrým herním plánem. V tom zápase bylo několik těsných her, ale já se snažila využít každou příležitost, kterou jsem měla a šla jsem za vítězstvím." řekla po zápase Azarenková.

I světová čtyřka Agnieszka Radwaňská postoupila v Dauhá do čtvrtfinále, když v zápase třetího kola porazila bývalou světovou jedničku Srbku Anu Ivanovičovou ve dvou setech 6-1 7-6. Radwaňská po zápase vyzdvihla výkon Ivanovičové ve druhém setu.

"Ana se ve druhém setu hodně zlepšila a nedělala téměž žádné laciné chyby. Já jsem potřebovala hrát svou hru a to se mi v těch těžkých momentech povedlo. Ana měla několik šancí, ale jsem ráda, že jsem vyhrála ve dvou setech. Třetí set je vždycky hodně náročný," komentovala polská tenistka.

- WTA PREMIER 5 DAUHÁ -
(Stat, povrch, 2.369.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (14. 02. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (7-ČR) - Petrovová (11-Rus.) 4-6 6-4 6-3
Šarapovová (3-Rus.) - Zakopalová (ČR) 6-3 6-3
Azarenková (1-Běl.) - McHaleová (USA) 6-0 6-0
Williamsová (2-USA) - U. Radwaňská (Pol.) 6-0 6-3
A. Radwaňská (4-Pol.) - Ivanovičová (13-Srb.) 6-1 7-6(6)
Erraniová (6-It.) - Hantuchová (SR) 7-5 5-7 6-2
Stosurová (8-Austr.) - Kuzněcovová (Rus.) 6-4 7-5
Wozniacká (10-Dán.) - Barthelová (Něm.) 7-6(6) 6-3

Čtyřhra - 2. kolo:
Peschkeová/Grönefeldová (6-ČR/Něm.) - Juraková, Marosiová (Chorv./Maď.) 1-6 7-5 10-6 
Hlaváčková/Šafářová (7-ČR) - Blacková/Rodionovová (Zimb./Austr.) 6-3 3-6 10-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

271
Přidat komentář
dadaft
http://www.tennis.com/pro-game/2013/02/doha-s-williams-d-kvitova/46433/#.UR6f3fIYHgz

- komenty přibývají jako houby po dešti...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych dodal že můžeme být hrdi, že máme takovou hráčku co se Serenou hraje úplně vyrovnaný zápas. Ač jsem fanoušek Márii troufnu si tipovat, že ji Serena zítra jednoznačně vypráská.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych dodal že je super že Petra je opravdu hráčka pro velké zápasy. Bohužel se slabšími hráčkami se nedokáže takhle namotivovat>
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála skvěle, po dlouhé době jsem v jejím pohledu viděl zase ten známý klid a v dobrém slova smyslu flegmatičnost. Pokud by měla stabilně takovou psychiku tak bude brzy opět na úplném vrcholu. Od Sereny laxní podání ruky značí, že Petru respektuje jako velkou soupeřku. Mimochodem všimli jste si, Serena vytáhla z tašky nějaký papírek a dala si ho pod ručník když seděla, že by nějaké zaklínadla???
Reagovat
freeteepek
Bylo to o fous. Tuhle výhru jsem Petře hrozně přál. Měla k ní blízko a mohla být definitivně zpět mezi elitou, se kterou se musí počítat...:-(
Moc bych jí dnes nevyčítal, hrála skvěle. Ve třetím setu jí ale začal zlobit servis a to rozhodlo. Serena je velká hráčka, která to nikdy nezabalí. A tohle vítězství jí opět posílilo. Konečně má ženský tenis tu pravou světovou jedničku.
Sázel jsem na Serenu co to šlo, bohužel málo. Nakonec jsem to nevydržel a vsadil taky něco málo na Petru. Za stavu 4:4 ve třetím. To byla chyba:-(
Škoda, že tak jako dnes Petra nehraje i v jiných zápasech. Málokdo by jí mohl konkurovat. Bylo vidět, že jí vyhovuje Sereny styl. Míče od ní létají rychle (od Sereny) a Petry hra se tím pádem zrychluje. Navíc Petra nedělá tolik chyb. Opět jí ale musím vytknout, že pro samý útok zapomíná na možnost zkrácení hry. Minimálně ve třech případech Petra nezískala bod, protože zahrála dlouhý míč Sereně na raketu místo kraťasu, který by byl lepším řešením. Serena v koutě v tísni odvrací kratší míč do středu kurtu a v 90% případů zůstává na místě. Max. se pusune o 2 kroky do středu kurtu. Petra to ovšem ráda pálí od sítě do protipohybu, s čímž ovšem líná Serena počítá. Kdyby místo toho zahrála kraťas na opačnou stranu, Serena ho nikdy nedoběhne:-( Líbilo se mi, jak dnes Petra používala slajs. To je prvek v její hře, který umí, ale většinou bohužel nehraje. Jinak to bylo dnes od Petry výborné:-)
Reagovat
deLaFere
slušný rozbor, souhlasím.
Reagovat
deLaFere
utkání dvou nejlepších hráček světa.
Reagovat
Bob
Serena je světová jednička a Petra hrála výborně, snad jí to nakopne do dalších turnajů!! :)
Reagovat
Nancy_z
Je to stejně zajímavý, že i po porážce může mít člověk dobrý pocit... Petra na kurtu předvedla to nejlepší, co umí a jen z toho mám velkou radost... i kvůli ní, že si dokázala, že ta cesta má smysl a snad se i změna v přípravě začíná v dobrém projevovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sereně, čest Petře! Dneska předvedla super výkon, poprvé sebrala Sereně set. Tohle je Petra 2011, až na ty dvojchyby...Ale co, je tam znám velké zlepšení oproti austrálii :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je konec, škoda. Ale pochvala Peťě. Snad jen škoda těch dvojchyb. Je vidět, že herně stoupá, jen tak dál.
Reagovat
Nancy_z
se Serenou, tak ve velkém stylu, smekám před Petrou klobouk, hrála skvěle a po dlouhé době mám z její hry opravdu radost...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak...nedala to Sereně zadarmo a se svojí dnešní hrou může být nadmíru spokojená:-)
Reagovat
dadaft
byla to paráda. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Esem na trůn...to je královna.
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, ne. Pláču...Ještě není konec.
Reagovat
dadaft
5:6
- - - - - - - - - ale brutal tennis.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jí tak chtěl trošku odejít servis...
Reagovat
dadaft
eso, eso, eso, dvojchyba, eso. ((
Reagovat
Nancy_z
hm nevypadá to... Petra si to musí uhrát sama...
Reagovat
dadaft
blíží se konec těžkého zápasu a Serena začíná vytahovat největší kalibry...
Reagovat
Nancy_z
to je holt šampiónka Serena... Petro ještě to nevzdávej! Pojď!
Reagovat
Nancy_z
Petra hraje skvěle, má v očích vůli po vítězství. Moc bych jí to přála!
Reagovat
dadaft
howgh. ))
Reagovat
smazaný uživatel
come on petra! pojď!!
Reagovat
Jabadu
No a je to! A teď už bude: "Pojďte pane, budeme si hrát ..."
Reagovat
Nancy_z
Serena se snadno nevzdá...
Reagovat
Jabadu
jako kdyby to byla soutěž v "páce" a proti člověku stála gorila.
Reagovat
dadaft
YESsssssssssssssssssssssssss
Reagovat
smazaný uživatel
ano!!!
Reagovat
Nancy_z
teď si obě vybraly horší chvilku na servisu... škoda nepotvrzení breaku, ale ještě není konec :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pořád je Petra o game napřed. začíná na podání, takže vyhoda
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se Serena nějak nebezpečně rozjíždí. Ale stejně dneska není to, co normálně. CO s ní asi je?
Reagovat
smazaný uživatel
dvojchyba , serena asi brečí a petra vede 3:1!
Reagovat
dadaft
!!!!! pojď Lvice !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď! pojď!
Reagovat
dadaft
tep 120
Reagovat
Nancy_z
Petro pojď, vydrž to! Jsem z toho celá nervózní!
Reagovat
smazaný uživatel
boha, já se dneska nenajím! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa jede!!! 4:1!!! Jen tak dál.
Reagovat
dadaft
grandiózní return - a přece bod pro Serenu. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Cudák kloucek se ted asi slusne poti a trese o svou tisicovku, co chtel sazet na Serenu. Uf,jeste ze nesazim, to by mi z tohohle asi vypadaly vsechny vlasy...
Reagovat
smazaný uživatel
ale nééé :/ škodáá
Reagovat
dadaft
Azarenková taky na USO vedla 5:3 ve třetím........
vydrž Péťo.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, velká škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nééééé! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, 5:4.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, tak, co se stalo? Slabá chvilka? Druhý set je v čudu. Peťi, do toho!!!
Reagovat
dadaft
hraje proti Sereně, nemůýe to být lehké...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje opravdu dobře :D Poprvé vyhrála set nad Serenou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem ty dvojchyby, jinak opravdu paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě pořád to může Petra vyhrát! Věřím jí! Come on
Reagovat
Nancy_z
těch dvojchyb... Pojď Petro, dáš jí ve třetím setu!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby náhodou někdo nevěděl,jde to na Slovak sportu
Reagovat
rubens
Zatim dobrý, zatim dobrý...
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Peťo, první set doma! Ani nedýchám, fandím, jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
pojď péťo!
Reagovat
Bob
na Topfun zase nejde zvuk, no co to je! :D
Reagovat
dadaft
mně už se to dost-krát seklo. (((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
ano :/
Reagovat
smazaný uživatel
Pubertálové? S tím "sledováním" sportu na internetu jste směšní. Každý normálně myslící člověk si na tenis pořídí satelit.
Slovakšport v horším SD obrazu a italský Supertennis v dost pěkném HD. Oboje zadarmo.
Reagovat
dadaft
FANTAZIE
e-x-t-á-z-e
>>> BBB-OOO-MMM-BBB-AAA
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je vyhecovaná, až z ní jde strach:-O
Reagovat
PetaM
Přesně ... Ona, když je naštvaná, dává do toho pecky, které jí tam bohužel letí a jsou nechytatelné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je poznat, že Petře ty zápasy, v nichž na ni není tlak, hodně svědčí. Dnes Serenu jasně přehrává, je lepší i na servisu...a nedivila bych se, kdyby ji porazila ve dvou:-)
Mimochodem, Petra má v publiku velkou podporu.
Reagovat
Nola
Petra konečne mi pripomína Petru z Wimbledonu, paráda, dnes by to mohlo vyjsť, zatiaľ pekný match, nebudem radšej predbiehať, to sa neoplatí, Petra daj ju!!!!
Reagovat
Jabadu
"Sním či bdím, je to sen? Totéž ráno tentýž den? ..."
Reagovat
PetaM
Sereně se teď moc nedaří, Peťa toho musí využít co nejvíce to půjde!!! :D Pojď Peťooooo!!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jedééééééééé
Reagovat
dadaft
jupíííííííííííííííííííííííí
Reagovat
Pe3k
Česká lvice jede. Break!
Reagovat
dadaft
miláčku
BUĎ KRÁSKA I ZVÍŘE V JEDNOM. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatím vypadá dobře:-)
Reagovat
dadaft
YES
Reagovat
smazaný uživatel
Serena to nebude mít vůbec lehký.
Dvojchyba na bb:-D tyvole...
Reagovat
Bob
co vám?
Reagovat
dadaft
já jedu přes TopFun a ujde to...
Reagovat
Bob
no myslím TOPfun, už dobrý.
Reagovat
dadaft
mně to dělalo převčerem - co chvíli nahoře červený nápis a musel jsem to restartovat...
Reagovat
dadaft
z emocí Victorie je vidět, že tohle není lehký zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika většinou bývá emotivní. :) Ovšem souhlasím s tebou, že to nebyl lehký zápas. Vika hraje výborně, ale Sara je velká bojovnice.

Jinak jsem měl pocit, že se Sara na Viku trochu zlobí. Při podávání rukou se moc netvářila a poté za ní Vika ještě šla, aby jí něco řekla... No, já myslím, že by se Sara neměla zlobit na Viku. Ona fakt nemůže za to, že je rozhodčí neschopná. Ale na druhou stranu chápu, že to Saru štve. Bylo směšné, co tam ta rozhodčí předvedla. Takhle nemůže mít žádný respekt u hráček... Ale třeba se pletu a Sara se na Viku nezlobí. Vika v pozápasovém rozhovoru ocenila její výkon, takže u ní žádný problém nebude. Snad nebude ani u Sary. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jsem našel, jak se jmenuje ta norská rozhodčí - Julie Kjendlie. Po zápase ji hodně řešili s Tatianou ve studiu... Byla skoro hlavním tématem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že někde bude stream na Petru? nebo to dávaj v televizi :O?
Reagovat
smazaný uživatel
Na frombar.tv určitě najdeš stream;-)
Reagovat
smazaný uživatel
slovak sport :)
Reagovat
dadaft
podle programu mají dávat ATP, ne WTA.
???
Reagovat
Bob
vždyť vysílají Serenu s Petrou.
Reagovat
dadaft
jo, tak je to na SŠ - docela jsem je ráno zkritizoval. ))
Reagovat
Bob
že ty dvě pinkálistky a dobrý friends daly až nakonec. To už můžu jít v klidu do hospody.
Reagovat
smazaný uživatel
...a až se vrátíš, ještě budou hrát:-D:-)))
Né, já doufám, že Aga proti vyťukávačce vyťukávat nebude a převezme roli "ranařky":-D
Reagovat
Bob
Já taky doufám. A věřím, že by to celkem bylo možné, aby hrály ještě po mém příchodu z hospody. :D Aga to musí zvládnout a potom se může msít Azarence, i když tomu moc nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nevěřím, že by mohla Azarenku porazit. Předpokládám, že uvidíme finále staronové královny Sereny a sesazené Azarenky:-D
Reagovat
Bob
Přesně tak, i to je můj názor. Mášena půjde domů v SF a Vika ve finále. A na trůnu bude pravá královna. A na Petry zápas se celkem těším, na tohle už budu koukat bez nervů a užiju si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Petra může jen překvapit, žádný tlak, proti Sereně není ostuda prohrát...:-)
Na finále Serena-Vika bych se hrozně těšila.
Reagovat
Bob
Jak jí známe, ona do toho půjde stejně natvrdo. Bude to chtít vyhrát, nebo alespoň předvést co nejlepší výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka na kurtu pořád neuvěřitelně nesympatická:-D...ale musí se nechat, že je to skvělá hráčka. Chudák Sara:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za tohle tě gigin nepochválí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D...gigin ví, jakej mám na Viku názor. On ji pro tu frackovitost, pro kterou mně je nesympatická, má rád!:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že gigin je na takové raubířky. :D Ale třeba srbské holky mi nepřijdou jako nějaké raubířky... Anička je temperamentní, ale milá. :) No, podle mě je Vika hodná holka. Podle chování na kurtu bych si nedovolil soudit, jaký je kdo člověk. A navíc si myslím, že Vika nedělá na kurtu nic strašného... Třeba taková Barunka, to je pravá raubířka. No a taky patří mezi giginovy favoritky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, gigin je na raubířky+ičky...až bude na okruhu kombinace obojího, nebude to s ním k vydržení:-O...:-D
Však já taky mluvím o tom, že Vika je nesympatická na kurtu, mimo kurt mi přijde v pohodě:-) To samé třeba Murray, je to podle všeho skvělej člověk, ale na kurtu bys ho nakop:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mužský tenis moc nesleduju. Copak dělá Andy tak strašného? :) No, zatím tam nevidím žádnou kandidátku, která by giginovi takhle padla do noty... Donna Vekic je velký talent, ale na raubířku rozhodně nevypadá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Jovanovski je docela blízko ideálu- Srbka, která řve při úderech "fuck you":-D...
Né, uvidíme...:-)))
Co se týče Andyho- na kurtu to je samé "fuck", rozčulování se, ksichty...občas na ten mužský tenis mrkni:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem nevěděl, že je Andy takový ostrý. :) Mně přijde jako sympaťák a celkově z té mužské špičky mi přijdou všichni fajn... Náhodou, Bojana je fajn holka a hlavně statečná. Pouštěl jsem si s ní rozhovor na stránkách Fed Cupu po té nešťastné nedělní prohře a byla moc sympatická, jak mluvila. :) To tady sice někdo psal, že při úderech křičí tohle, ale já jsem nic takového nezaznamenal, a to už jsem ji párkrát viděl. Podle mě to je nesmysl... Kdyby tomu tak bylo, měl by gigin opravdu jasnou favoritku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No myslim, ze jestli prijde prekvapeni, tak tam, kdes ho tipl ty:)))
Myslim, ze dnes Aza hraje opravdu velmi dobre...Sara by musela byt v jiny servisovy kategorii, nebo neustale brejkovat, ale tohle...asi dnes ne:)))
Reagovat
dadaft
my chceme BREAK !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak tyhle dropovo lobovy akce zakonceny dropem
krasne Saruuussss:)))
Reagovat
smazaný uživatel
a hned brutalni vymena Azy...zakonceny winnerem...
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk zpatky... myslim, ze dnse Aza returnuje velmi odpovedne a skvele...
Sara sympaticky a oekny vykon, ale tohle asi stacit nebude:(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se zacina set, brejkem:)))
Ovsem, ted to potvrdit proti tomu brutalnimu returnu...uf...
Reagovat
smazaný uživatel
:) udrzela servis, chce to rychly prohozy, to ty umis:)))

jooo a ted valis malicka:))))
Reagovat
smazaný uživatel
miluji ty jeji dropy, stopy, lifty, spiny a vsechny ty jeji libustky:)))

Pod, trhej malicka:))))Krasny tenis, krasnej:)))) Ale stale je Aza brutalni...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
jeste parkrat nekdo tu Saru by mohl nakrknout, se pak dostane do valecneho laufu:))) pak bych tomu i veril, ze dnes prekvapi, ale stale Aza hraje brutalne....
Reagovat
smazaný uživatel
No, ta rozhodčí ji naštvala slušně... :D
Reagovat
Michaelus
škoda toho 1.setu,ale aspoň bude Petra hrát dříve :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, zase ta nesympatická norská rozhodčí... Zrovna jsem tady o ní napsal další komentář. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A už v tom má zase bordel... :D :D
Reagovat
Michaelus
Neni to ta co se na TM hadala s Andreou?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to byla Chorvatka Cicak. Tohle je norská rozhodčí, ale vypadá, že má nějaké asijské kořeny. Její jméno už jsem taky viděl, ale teď si nevzpomenu... Každopádně to je strašná průšvihářka. :D

To mě dostalo, jak se ptala Viky: "Victorie, můžeš mi pomoct? Já si nepamatuju, kdy přišel ten výkřik čárového." To jsem nezažil... Příště si to holky radši budou rozhodovat samy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Holky se uz rozcvicuji...
...Sara je muj dnesni cerny kun v prekvapeni:) Malicka, ale sikovna a drsna bojovnice, kdyz chce. V Parizi svym bojovnym revem v zapase s Karlickou mne fakt dostala, chce to dnes pouzit:)))

Tak Sarus - pekne se do toho opri:))) No respect:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim to vypada na paradni zapas od prvnich momentu...
Ovsem zacatek brutalni, Aza - styl, servis - smec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz to je brutalni, Aza jede jak buldozer:)))
Ale Sara bojuje pekne:)))
Reagovat
smazaný uživatel
brejkuje :) 2:1

>Trhej malicka!!!:)))
Reagovat
dadaft
jo, re-break. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotvrzenej...:( uf je to boj...
Reagovat
smazaný uživatel
dost akcni:))) tak snad pomuze:)
Reagovat
smazaný uživatel
rychly prohozy Sarus...:)))
Reagovat
dadaft
člověče, třeba to Sára vážně dá.
jsou chvíle, kdy Viku dobře školí...
Reagovat
smazaný uživatel
Prasátko po tak pěknym returnu, to je hnus:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted nam to jeste shodnoti Tatiana ve studiu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tati má dnes velmi slušivý žlutý kostýmek. :)

Jinak jsem stihnul poslední tři gemy zápasu Masha - Sam a musím říct, že byly opravdu výživné. Jestli byl takový celý zápas, tak se bylo na co koukat, přestože to nebyl tříseťák, jak si tady někdo přál. :) Masha dneska výborně servírovala a zase jí to nejlépe vyšlo v důležitých momentech. V tom je Masha prostě mistryně. :) V osmém gemu 2. setu dala snad čtyři esa, z toho dvě proti brejkbolům... Jo, bez větru se podává mnohem líp. :)
Reagovat
dadaft
první set tak kvalitní nebyl.
zato druhý set byl hodně dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem rád, že jsem stihl až ten druhý set :-)
Reagovat
dadaft
první set nebyl dramatický - ale Máša hrála dobře i v něm, její údery (včetně returnů) chodily dvacet třicet čísel od základní čáry, velký tlak na Samanthu.................
........... ta k vynuceným chybám přidávala i zbytečné nevynucené...........
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sam ted musi ten servis udrzet...aby se s tim jeste neco dalo udelat...
Reagovat
smazaný uživatel
No byla to tvrda prace:) ale aspon ten zapas uz dostava aspon najakou tvar.
Reagovat
VlS
Povedlo se, konečně přestala hrát ty naivní kopečky a trochu do toho začala bušit. Ještě by to chtělo začít Marii víc honit dopředu dozadu
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
cítím ve vzduchu break.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty liftovane na zadni, to je super zbran:))), ale ne kdyz tam stoji Marus:) Jak by tam pinkala Sara na druhy strane, tak jiste by to mohlo byt zajimave...ale takhle ji to bude Marus sazet s prehledem.....

Sam jeste potrebuje jeden brejk, aspon si ted vic s prehledem udrzela servis:)
Reagovat
VlS
No, tak teď by to chtělo prolomit servis, aby to dostalo trochu šťávičku
Reagovat
smazaný uživatel
No ted se Sam do toho oprela 0;15 - pekne!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dva brejky pro Sam, a ta Marus da za sebou 3 esa....a to prvni eso da z druhyho servisu...mne picne:D)
Reagovat
dadaft
Masho, přestaň se prosím opičit po Sereně, tři esa po sobě, to se nehodí...
Reagovat
smazaný uživatel
pro Sam, a Marus opet ESO....:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Marus da za zapas 10 es, a polovinu si vybere v te nejdulezitejsi hre...tak to se potom tezko brejkuje...
Reagovat
VlS
Tak poslední zvonění, nebo s tím Sam ještě něco vymyslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak posledni zvoneni...
...tak se do toho Samanto opri...:)
Reagovat
smazaný uživatel
mam u tebe pivo:)
Reagovat
smazaný uživatel
ani nemusela nic vymyslet, dala ji dalsi 2 esa, druhe i z druheho servisu. A nakonec prase:D))) Tak to byl ulet...
Reagovat
VlS
Rád :-) poslední bod byl názornej případ, že na posr..nyho i haj..zl spadne.
Sam je skvělá atletka, ale z taktiky je to tak na 4 minus. Jak si psal, zkoušet ty vysoký odskoky na Sáru má smysl, na Mašu je to nahrávka na killer. Ale druhej set dobrej. Maša má fakt brutální servis.
Reagovat
dadaft
sláva vítězce, čest poražené.
P.S. výkon jako v druhé části druhého setu bych chtěl vidět celé IW a M Samantho. předem dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako palit druhy servis ven z kurtu takovym zpusobem....sila.
Jenze Marus na to ma vejsku a ramena:))) Chudak Sam, tohle neubehnes...na druhej servis, se to dalo tezko cekat...

Jinak Golivin ted ve studiu rikala, ze dnes ji pomohl ten risk na servisu...a to teda jo. Kdyz se Sam uz dostala do zapasu, tak ji umlatila na servisu, jedno jestli prvnim nebo druhym...
Reagovat
dadaft
souhlas. Mariin servis byl v klíčových chvílích brutální - je v podstatě zázrak, že o klíčový osmý gem druhého setu byla tak urputná bitva, když tam Máša nasázela tolik skvělých servisů...
Reagovat
dadaft
prohrát si ze startu proti Marii servis, to není zn. ideál.
naštěstí to nešlo na 3:0, ale je to jen o jeden brejk 2:1.
Reagovat
smazaný uživatel
No projet start, to idealni neni, ale ted uz je to 5:1...tak doufejme, ze Sam urve jeste jeden gem:), ale uz je to honeni bycha...nez jesm to dopsal uz ma Marus setball,,,,uf
Reagovat
dadaft
údery od Marie mají skvělou délku, to se musí uznat.
Sammy asi bez šance.......
Reagovat
smazaný uživatel
jeste nehazejme raketu do psenice...
...mohou jeste prijit nejake ty dvojchyby ne servisu:), ale jak neprijdou, tak tu za chvili mame druhej set....
Reagovat
dadaft
dvojchyba, eso, eso, dvojchyba...
...... nějak se začínám těšit na vyťukávanou Aga - cARO.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty dve dvojchyby tam byly, ale take byly 3 esa, ze....
...takze uz jsme ve druhem setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga x Caro....to dnes neuvidim, ale kdo vi, treba budou pinkat do pulnoci, tak jeste neco stihnu...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli zacatek zapasu nebyl idealni, tak zacatek druheho setu byl fatalni...:) Tohle se bude Samante horko tezko odvracet...
Reagovat
dadaft
z 3:0 na 3:2
go Sam
zakousni se
a trhej...
Reagovat
smazaný uživatel
> Centre Court
13:30 Stosur Samantha(AUS)[9] x Sharapova Maria(RUS)[3]
15:00 Azarenka Victoria(BLR)[1] x Errani Sara(ITA)[7]
16:30 Kvitova Petra(CZE)[8] x Williams Serena(USA)[2]
18:00 Radwanska Agnieszka(POL)[4] x Wozniacki Caroline(DEN)[10]
Reagovat
smazaný uživatel
Sam < Marus *2:11*
Ve WTA se muze stat cokoliv, jasne, ale Marus by musela mit
opravdu spatny den. Ale i tak pozor, pred finale USOpen 2011
by na Sam moc lidi nevsazelo. Ale i pres to si tipuji Marus.

Aza < Sara *4:1*
Tady tipuji, ze bude prekvapeni:) Sara si s Azou pinkla
naposledy v kvetnu 2011, a to je uz nejaky ten patek:)
Sara nema co ztratit, je to neskutecna bojovnice,
chytra hracka, sikovna. Aza s ni mela zkusenost v dobe,
kdy jeste nebyla uplne dozrala:) Sara muze Azku prekvapit.
A muze to byt zajimavy tenis. Aza sla turnajem bez odporu,
de-facto, porad vyhrava od zacatku roku.
Sara se v Parizi hrabala z toho nejhorsiho.
Ale stylem tak bojovnym, ze neco tajoveho jsem dlouho fakt nevidel.
Sara nema, co ztratit, a ja verim, ze bude hrat v bojovem duchu.
Porazit Azu je super vyzva, a ted je Sara navic hunterem:)))

Petra < Serena *0:3*
Chybi mi tu trava, abych vic veril Petre. Stat se muze cokoliv, jasne.
Serena je uz jiny typ hracky:) Nemusi uz nikomu nic dokazovat.
Ovsem servis Petry neni uplne nej. Vcera bylo videt, ze s nim ma stale
problemy, zacina se vic i procvicovat pred samotnym servisem.
Takze zapas rozhodne asi servis Petry, Serena ho bude opravdu dobre returnovat:)
O tom neni pochyb, a jeste na tomto povrchu...
Aby Petra vyhrala, musi se Serena porazit sama.
Jeste by mohl zamichat zapasem nevypocitatelny vitr:)))
Ale to je defacto i minus pro Petru. Preju ji Petre, ale tip Serena.

Aga > Caro *3:5*
:D)) Tak tady to je jednoduche. Pokud Karolina nebyla v noci u Agy, aby ji
potesila a pripomnela, ze je opravdu jeji nej kamoska, tak ji Aga prejede:)
Pokud na to Karolina nezapomnela, tak tam budou pinkat do soboty.
V tomto ohledu uz program napovida, ze organizatori meli rozum,
a dali je nakonec, a nebo jiz vedi, ze Karolina Agu uz potesila???:)))
Jinak technicky je Aga opravdu nekde jinde, takze pokud Karol
v noci nezabojovala, tak opravdu nema sanici:)
Reagovat
tommr
můj tip:
postoupí Sharapova Maria(RUS)[3], Azarenka Victoria(BLR)[1], Williams Serena(USA)[2] a Radwanska Agnieszka(POL)[4] a potvrdí tak současnou nadvládu silný čtyřky ...
moje přání:
Petra by konečně mohla najít ztracený podání a Serenu zaskočit v nejméně očekávanou chvíli (a připravit jí tak o post světový jedničky) ... :)
Reagovat
ludolf
To asi nebude přesné. Petra může Sereně post jedničky zajisit, když turnaj vyhraje.
Reagovat
tommr
tak já automaticky předpokládám, že pokud Serena s Petrou prohraje tak titul v Doha a tím pádem i post světový jedničky získá bud Azarenková nebo Sharapovová. Sice to není stoprocentně jistý, ale pochybuju, že by si tyhle dvě zkušený hráčky nechaly takovou šanci ujít ...
Reagovat
PetaM
Já Petře přeju, aby Serenu dnes porazila a došla si pro titul :D Co na tom, že i tak se Serena stane světovou jedničkou? Jde o Peťu! :) :)
Reagovat
tommr
to by byl asi ideální scénář: Petra by Serenu nejdřív o post jedničky obrala a pak by jí ho ve finále zase darovala zpátky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uprimne, ja bych jako svetovou 1. Serenu celkem i bral:) Takze by mne to nejak netrapilo.
Ja budu urcite rad, kdyz ten zapas bude pekny, bez ohledu na jeho vysledek:) pro mne osobne Petra "splnila":)))

V kazdem pripade netreba hazet predem raketu do zita:), ze...:)
...takze treba se neco stane:))) Ale rozhodne se neco musi zmenit a stat, jinak predpoklady jsou u tohodle zapasu dost podobne jako vcera Aga x Ana...Petra nema ted uplne nejakou zbran, kterou by ji porazila, + jeste tento povrch......proto je mozna dobre, ze tam je porad vetrno, tohle by mohlo nejak zapasem zacloumat a jeste par veci. Proste neco se musi stat no:)))
Uvidime v realu:))) Kazdopadne cely dnesni program je zajimavy:)))
Reagovat
tommr
pro mě je post světový jedničky momentálně zcela podružnej a taky bych si na něm Serenu doved představit. Jen by mi přišlo docela vtipný kdyby Petra Serenu sejmula zrovna v době kdy už každej Serenu vidí jako jistou jedničku a tak by jí překazila slavnej návrat na trůn. To by jí Serena asi jen tak nezapomněla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ona spis ve mne vyvolava pocit, ze ji to je snad uplne jedno:))) I kdyz o tom hovori, tak mne nejak nedokaze presvedcit:) [mam pocit, ze to je jen tak pro forma s novinari, aby slyseli, co chteji slyset:]
Nejvic mne presvedcila v tom, kdyz v jednom rozhovoru rekla, ze nejvic miluje nakupy na tech turnajich:) Tak v tomhle mne urcite presvedcila:))) A tomu bych i veril:)))

> Mam pocit, ze je to hracka opravdu uplne nekde jinde. Spis bych si tipl, ze nejvic ji bude zajimat AO, RG, Wimb., a US...at bude 1. nebo 145. :) Pokud by s Petrou prohrala na GS, tak spis bych veril, ze by ji to nemohla tzv. zapomenout:) Takove turnaje, vcetne i toho, ktery probiha, pro takovou hracku jsou jen pomoci, aby se udrzela fit a ve forme:)))

15 tit. GS v singlu > tady ji jeste chybi nejakych 7 titulu, aby vyrovnala Steffi, ovsem Steffi ma jen 1 titul z deblu:)))
Serena ma 13 v deblu:))

Chci jen rict, ze myslim, ze jeji target, i kdyz neco plka o jednicce bude asi nekde jinde...:))) jestli ma mit jeste vubec nejakou motivaci:), tak jedine GS. Zbytek, to uz je spis udrzovani formy, udrzovat se nahore, kvuli nasazovani na turnaje atd...vsechno. Proste ona je uplne nekde jinde, nez zbytek pelotonu WTA:)))
Reagovat
Fandina
Vlk ... Serena je herně určitě jinde, ale nepochybuji o tom, že ty nákupy jí zajímají jen mimo turnaj. Určitě pro ní nejsou nejdůležitější, to by se chovala a hrála jinak. I když je herně jinde a když je zdravá tak momentálně k neporažení.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, o GS jí už teď jde především a to bych řekl, že ještě o něco více než v minulosti. Už jen tři a vyrovná Martinu.
Navíc včera i v prvním zápasu vypadala dost zvláštně.....,jakože špatně (ne herně ale řečí těla)...., jakože ji buď něco je (nějaká nachcípaná) a nebo že se jí tam vůbec nechce na tom kurtu být a že by raketu po AO nechala ve skříni ráda alespoň dva měsíce.:))
Když jí Petra dnes porazí, asi jí to moc žíly rvát nebude. I kdyby Vika celý turnaj vyhrála, rozdíl mezi nimi už bude minimální, takže je pouhá otázka času, kdy k výměně na trůnu dojde.:))
Reagovat
tommr
tak je jasný, že Serena jde hlavně po GS. To ale neznamená, že by porážku na jiným turnaji odbyla jen mávnutím ruky. Zvlášt takovou, která by jí nejspíš připravila o post světový jedničky ...
Jinak ale s tebou souhlasím, že pokud bude Serena zdravá tak je to jen otázka času kdy se na ten trůn dostane. A myslím si dokonce, že se tam dostane už dneska, protože pravděpodobnost, že by Petra dneska "našla" servis a dokázala jí porazit je skutečně jen velmi malá nebo spíš téměř nulová ... :)
Reagovat
dadaft
byl bych docela rád, kdyby dnes Petra a Samantha vyhrály.
dumám, co by se muselo stát.
určitě by bylo zajímavé, kdyby byla Petra dobrá na returnu - co by udělalo s hrou Sereny, kdyby třeba 2x přišla o podání?
nu a Sam, ta bude muset hrát přesně a útočně - což zní momentálně jako sci-fi. ))
(ale Li Na to onehdá taky zvládla))))))
Reagovat
VlS
Tak to nejsi sám, taky mám tenhle sen na hraně reality, ale stát se třeba to může :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mozne je vsechno:)))
Ale jestli prekvapeni, tak nejvic dnes verim Sare:)
Dobry ulet by byl, kdyby dnes postoupily Sara, Sam, Petra, Caro,
ale to fakt uz hranici s fantasy:)))
.......i kdyz, holky jsou sikovne a divy a zazraky to ony dokazi....:)))
Reagovat
dadaft
tak to já věřím víc Caro proti Aze, než Sáře proti Vice.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Tak posledni dva zapasy, ji moc sanci nedala, ale fakt je, ze Aga ma moc velkou osobni slabost pro Karolinu:))) Takze tva uvaha je urcite na miste...rozhodne to vypada vic pravdepodobneji, nez ta Sara:D)
Reagovat
dadaft
na každý pád doufám aspoň v jedno překvapení - to mám na ženském tenise rád, že to bývá otevřené..........
.......... nerad bych beton Williams, Azarenka, Sharapova, Radwanska, který by ovládal všechny turnaje, stejně jako je to teď u mužů...
come on Li Na
come on Kvitova
come on Stosur
Reagovat
smazaný uživatel
come on Saaaraaa:D)!!!
Reagovat
Fandina
Petro, Saro, Sam ... držím palce!!!
Reagovat
tommr
uvědomuješ si vůbec, že když fandíš Sáře a Samanthě tak vlastně fandíš proti Petře? V zájmu Petry je, aby Erraniová, Stosurová a Wozniacká dneska vypadly, protože to jsou momentálně její největší konkurentky. Čím dřív vypadnou tím lepší pozici bude mít Petra ... :)
Reagovat
tommr
uvědomuješ si vůbec, že když fandíš Sáře a Samanthě tak vlastně fandíš proti Petře? V zájmu Petry je, aby Erraniová, Stosurová a Wozniacká dneska vypadly, protože to jsou momentálně její největší konkurentky. Čím dřív vypadnou tím lepší bude mít Petra pozici ... :)
Reagovat
tommr
sorry za dvojí odeslání - TP začíná poslední dobou strašně zlobit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se Sereně z možnosti stát se opět světovou jedničkou, rozklepou ruce a Petra ji přejede.. :):) Jinak, netuší někdo, proč wta nezařadila do videí z Dauhá zatím ani jedno video s Petrou - ať už sestřih ze zápasu, nebo její zápasy aspoň nedala do shrnutí daily highlights? To je Petra nějaký lemro z pátý stovky žebříčku? Nebo se snad nelíbí arabským šejkům? :)
Reagovat
Fandina
tommr ... já bych přála Petře, aby se jí už zadařilo a nebyly pro ní konkurentkami Sara ani Sam na žebříčku. Samozřejmě, že herně je konkurentkou Petře každá tenistka a je jedno jestli stojí na žebříčku vepředu nebo vzadu. Takže pokud bude hrát Petra s kýmkoli, fandím jí. A když se třeba dívám na dnešní čtvrtfinále, tak prostě kromě Petry přeji ještě Sam a Saře a vím, že to nebudou mít lehké, ale přeji jim, aby hrály co nejlépe a třeba vyhrály. Žebříček neřeším. Ten jen vždycky odráží úspěšnost hráček. Pokud bude Petra pořád vyhrávat, bude na žebříčku nahoře.
Reagovat
Fandina
tommr ... mě baví sledovat tenis, posuny na žebříčku mě zase tak neberou ...usměv
Reagovat
tommr
pro Petru je momentálně strašně důležitý, aby si kvůli nasazování udržela pozici v první osmičce a proto jsou pro ní hráčky, který jsou v žebříčku těsně okolo ní, obzvlášt nebezpečný. Na hráčky ze silný čtyřky v současnosti nemá a hráčky, který jsou daleko za ní pro ní taky nepředstavujou žádný bezprostřední ohrožení. Tvrzení, že konkurentkou Petry je každá tenistka bez ohledu na postavení v žebříčku je nesmysl ...
Reagovat
Fandina
Ty fakt bavíš. Já jsem ti jasně napsala, že pokud bude Petra pořád vyhrávat, tak bude postupně sedmá, šestá atd. až první Pro Petru je důležité aby porazila kohokoli. Kažád je pro ní konkurentkou. A stejně tak pro ostatní tenistky. Žebříček je druhořadý. Porazit musí kohokoli.
Reagovat
Fandina
tommr ... nevím, koho myslíš do silné čtyřky, jestli Agu, tak si myslím, že na ní Petra má. Ale nemá smysl to tady řešit. Jak jsem psala. Musí vyhrávat. Pak přijde i dobré místo na žebříčku a nasazování. To ví každý a není potřeba se tím ohánět.
Reagovat
tommr
jenže porazit kohokoli prostě v silách Petry není. Takže pokud se chce udržet v první osmičce je potřeba taky trochu toho sportovního štěstí v tom smyslu, že její největší konkurentky nebudou moc vyhrávat. A k tomu jí může významně dopomoct dominance tzv. silný čtyřky podobně jako to pomáhá Tomášovi mezi muži ...
Reagovat
Fandina
Já si nemyslím, že Petra nemá na první čtyřku. Třeba to tak teď může vypadat, ale na Serenu nemá určitě, tu ještě neporazila, ale může si vzpomenout na to, že ty ostatní už ano. Když to šlo tenkrát proč ne nyní. Takže uvažovat v rozmezí za čtyřkou jak píšeš ty není na místě. Petra musí chtít víc a už to předvedla.
Reagovat
dadaft
chtěl bych poblahopřát televizní stanici Slovak šport k naprosté vypatlanosti...
Reagovat
Bob
ano, máš pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
o co tam šlo?
Reagovat
dadaft
spíš o co půjde - nechápu, proč WTA kupovali, když z turnaje, kde se sešla kromě jedné hráčky naprostá elita, budou vysílat jedno čtvrtfinále a pak až finále...
Reagovat
tommr
se slzou v oku vzpomínám na starý dobrý časy kdy na Eurosportu byly k vidění skoro všechny lepší turnaje ...
Reagovat
nouma
První letošní zápas za který musím Petru pochválit, sice sem za stavu 0-3 2.set viděl už rudě a nevěřil ničemu ale pak to přišlo čistě vyhraný game na 1-3 a už se Petra nezastavila. Jen nevím co s tou Serenou, celou noc sem nad tím přemýšlel, mohla by lehce napodobit Sloane Stephens a Serenu porazit a poslat ji domu. Sen kterej je hodně nereálnej. Jinak sem včera marně hledal Kotyzu v hledišti, se na Petru vykašlal nebo co? Naďi furt ten její trenér chodil radit ale naše Petra se v tom plácala sama. No nic dnes sa ukáže v jaké formě je Petra :D budu fandit
Reagovat
VlS
Taky jsem se divil, že tam není podpora. Třeba to tak Petra chce a chce si to uhrát sama.
Reagovat
smazaný uživatel
No, už jsem tady přispíval během dne... Jsem spokojený, že tři ze čtyř mých favoritek dneska postoupily do čtvrtfinále. Dovolím si pár slov ke všem čtyřem. :)

Ana: Nepovedlo se jí překvapit, ale není všem dnům konec. První set byl nepovedený, ale ve druhém byl její výkon hodně dobrý. Chce to prostě vydržet a dál pracovat. Anička na to má, o tom jsem přesvědčený. Do desítky není až tak daleko... V Dauhá prostě splnila svou nasazenou pozici a dostala se mezi šestnáct nejlepších. Nadplán se nepovedl, ale to neznamená, že se nepovede za týden nebo za měsíc. Někdy stačí jeden vydařený turnaj... Dneska je škoda, že se Aně nepovedlo dostat zápas do 3. setu. Ale od 2. setu hrála opravdu dobře a je na čem stavět.

Caro: Jsem opravdu rád, že to zvládla. :) Porazila soupeřku hrající ve formě, ustála nátlakový tenis Mony. Dokázala přežít i nesmyslný výrok rozhodčí v 1. setu, což já bych asi nedokázal. :D Jako desátá nasazená se dostala mezi osm nejlepších, což je skvělý výsledek. Proti Agnieszce nebude favoritkou, ale šanci určitě má. Holky se snad ani nemůžou ničím překvapit, protože se dokonale znají.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika: U Viky jsem spokojený úplně se vším. :) Hraje skvělý tenis a dneska to byl mimořádný výkon. Možná si Christina zasloužila aspoň ten jeden gem, ale Vika jí ho nedovolila... Na tenis Viky se moc hezky kouká. Dneska začala přesně tak, jako skončila v zápase proti Oprandi. Pozoruju, že si teď hodně chodí pro body na síť... Ve čtvrtfinále ji čeká Sara. Věřím, že to Vice vyjde. :)

Masha: V Dauhá jí trochu trápí ten vítr, ale Masha dokáže vždycky zabojovat. Klárka dneska chvílemi kousala, ale Masha v důležitých momentech zabrala a vytáhla winnery. Mám na mysli hlavně druhý set, ve kterém nechybělo moc, aby Klárka vyrovnala z 1:4 na 4:4. Měla k tomu tři brejkboly osmém gemu, ale Masha v těchto momentech zahrála výborně a to asi definitivně rozhodlo... Úderová kvalita tam je a Masha může hrát určitě ještě líp. Ve čtvrtfinále ji čeká Sam. Tenhle zápas nejspíš neuvidím celý, tak snad stihnu aspoň část. Sam si chce po Fed Cupu spravit chuť, ale věřím, že to Masha zvládne. :)
Reagovat
Bob
Vlastně ti rozumím!
Reagovat
Roger_Federer
muzes me uvest do obrazu?
Reagovat
smazaný uživatel
No jeste abys nebyl s Azou spokojeny:)))
To byl totalni prulet...
Reagovat
tommr
nemyslím si, že to byl dneska od Azarenkový nějakej mimořádnej výkon. McHaleová je na tom v poslední době dost špatně a dalo se čekat, že dostane od Viky výprask. Pro mě je naprosto nepochopitelný jak s ní mohla Lucka Šafářová tak jednoznačně prohrát ...

Jinak doufám, že zítra už snad Caro konečně vypadne a dostane ještě na cestu od Agy pořádnou lekci. Azarenková i Sharapovová by naopak mohly vyhrát, protože by to hodně pomohlo Petře ... :)
Reagovat
Mr.Pink
Monty mě už podruhé donutil k reakci :-). Rozhodčí má, samozřejmě, právo opravit výrok lajnového. Z videa neni zcela patrné, zda byl servis dobrý či nikoli. Takže bych netvrdil, že výrok rozhodčí byl nesmyslný. Mně se naopak zdál míček dobrý. Klasický overrule. Link: https://www.youtube.com/watch?v=MT1kuc6wexQ čas 37:44
Reagovat
Bob
Taky jsem zamilovanej.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, jednoznačné to nebylo, ale spisovateli se nediv, ten je někde jinde, jeho hodnocení tenisu čtyř mušketýrek a obdivné ody nemají s tenisem nic moc společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super, že jsem tě podruhé donutil k reakci. Ani si nevzpomínám, kdy to bylo poprvé. :D Díky za video. Pustil jsem si to asi dvacetkrát a pořád to vidím v autu. :) Mony druhý servis prostě spadl za kříž, přesně kam ukazuje Caro... Já vím, že se můžu mýlit, ale věř nebo ne, při těch přenosech většinou odhadnu, jak dopadne challenge. :) Na tomhle kurtu bohužel jestřábí oko nebylo a to je základní nedostatek. Pak bychom se tady nemuseli přít... Hlavní rozhodčí má právo na opravu výroku čárového, to nepopírám. Je fakt, že ten lajnový to zahlásil trochu pozdě a ta hlavní to měla z nadhledu, ale myslím si, že to měla docela daleko. A navíc, já této rozhodčí nevěřím, protože už jsem ji viděl udělat hodně průšvihů. :D Taky si všimni, že Caro hned po dopadu toho míčku reklamovala aut... No prostě podle mě to aut byl a ta rozhodčí to měla celkem daleko. Kdyby to byla nějaká bližší lajna, tak prosím, ale opravovat verdikt v takhle důležitý moment a navíc takhle sporně... Jak říkám, je škoda, že tam nebylo jestřábí oko. To bych si potom mohl odpustit svůj komentář a ty zase svou reakci. :D

tommr: No jo. Ty musíš aspoň třikrát změnit hráčku, aby ses konečně dočkal... :D
Reagovat
tommr
no je fakt, že tentokrát to Caro dvakrát příkladně ubojovala - do třetice už to ale doufám nedá - Aga je přece jen o trochu jinej formát než Sorana nebo Mona ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to byly výhry ve dvou setech. :) Pravda, se Soranou byl ten 1. set opravdu ubojovaný... Proti Moně tam byl taky tie-break, ale trvám si na svém, že ten set měl skončit 6:3. Rozhodčí průšvihářka holt byla proti. :D
Reagovat
tommr
oba zápasy se rozhodovaly v TB prvního setu a v obou začala Caro špatně. Proti Soraně v něm už prohrávala dokonce 3:6 a proti Moně 0:3. Tím, že ty TB vydřela rozhodla vlastně celej zápas protože nezkušený soupeřky pak odpadly ...
Když píšu, že to Caro ubojovala tak to nemyslím s nějakým despektem. Já jí v tomhle ohledu naopak docela obdivuju. Kéž by třeba Petra byla takhle houževnatá a těžko zlomitelná ... :)
Reagovat
Mr.Pink
:-D ty si nedáš pokoj. Z videa prostě neni možné určit, zda byl míč v autu nebo byl dobrý. Chápu, že tobě se zdál míč dobrý, to naprosto respektuji. Jen se mi nelílo slovo: NESMYSLNÝ. Reagoval jsem jen na tohle slovo. Jinak proti tobě nic nemám, oceňuji tvůj fanouškovský zápal.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena prohraje pouze tehdy,pokud se zraní tak,že nebude schopna v zápasu pokračovat.Kvitová momentálně těží pouze ze skvělého returnu,vlastní podání nezvládá a to pochopitelně na hráčky TOP 5 stačit nemůže.Uplně v klidu si zítra na vítězství Sereny vsadím 1.000 Kč.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandila jsem usilovně, Peťa to přece jen vybojovala. A vybojovala si šanci hrát se Serenou. Paráda, jen do toho, není co ztratit. Zítra zase budu " mačkat palce ".
Reagovat
Titan
Těšil jsem se, že to uvidím, nezadařilo se, tudíž se ptám těch, co zápas sledovali. Má Petra na to smést Serenu z kurtu...?
Reagovat
Bob
Určitě ne, rozhodně to ale bude sranda. :D :D
Reagovat
Fandina
Zdravou Serenu nesmete z kurtu nikdo. Když na to přijde, může s ní hrát Petra solidně, jako letos ve Wimbledonu, nebo kde to bylo. Ale může také odejít s výpraskem od Sereny. Při určitých eventualitách může vyhrát.
Reagovat
Fandina
pardon ... loni ve Wimbledonu, nebo kde to bylo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Smést ne, ale hrát s ní vyrovnaně, to ano, pokud jí vydrží forma a výkony z druhé poloviny jejího (Petřina) dnešního zápasu.
Reagovat
Titan
No, ten Wimbledon byl 2010, rok před titulem Petry, tam hrála se Serenou vyrovnaně a pouze se vyházela. Serenu jsem v Doha neviděl, ale snad začíná mít zase problémy se svou násilnou hrou? Každopádně jestli to Petra uhraje, tak si sednu na prdel tak, jak jsem si ani po Wimbledonu nesedl...
Reagovat
Bob
Slib nám to :D A taky postni fotku, jak sedíš :D Na prdeli :D
Reagovat
Titan
Jistě jste pochopil, že jsem si zapřeháněl s tím smést :-) Dvakrát 6:3 opravdu nečekám, spíš mi jde o to, jestli při hře Sereny dojde k tomu obratu dřív, než pozdě :-)
Reagovat
Fandina
Titan ... myslela jsem vloni 2012 ve Wimbledonu ve QF, tam hrála Petra dost vyrovnaně se Serenou. To semifinále v roce 2010 ve Wimblu se Serenou bylo trochu ze strany Petry naivnější.
Reagovat
Titan
:-) Já bych to i slíbil, ale vzhledem k tomu, že na internetu neexistuje žádná má fotka (na čemž si nechávám záležet), tak se budete muset spokojit s psanými citoslovci onoho úkonu posedu :D :D
Reagovat
Titan
Tak trochu nesouhlasím, ten rok 2010 mi poprvé řekl, že může hrát vysokou hru. Tam tenkrát mohla Serenu vyprovodit, stačilo pár správných míčků do kurtu. 2012 si myslím, že už na to neměla psychicky, protože nestíhala tempo zápasů...
Reagovat
Fandina
Titan ... já už si to tak přesně nepamatuji, ale podle mě v roce 2010 Petra hrála uvolněně a netakticky. V roce 2012 byla víc soustředěná, ale Serena jí přehrála herně. Nicméně, bylo to vyrovnané, výsledkově obě 2:0, ale v roce 2010 to bylo náhodné, v roce 2012 jí přehrála Serena tím, že se na ní hodně připravila.
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi celkem jasné. ;-) No, uvidíme zítra, třeba se zadaří. Ostatně, že Petra se na ty nejlepší vždycky uměla enormně vybičovat, to je známá věc. ;-)
Reagovat
Fandina
quesh ... dobře tedy, evidentně, že když zítra vyhraje Peťula, radost bude mít i monty, tak přejme Peťule, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic. Když na to přijde, Petra může Serenu porazit. Držím palce a fandíme fandíme fandíme. Monty také ... úsměv
Reagovat
Bob
Tak to neberem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, přesně tak. ;-)
Reagovat
Titan
Kdo by si stěžoval, když Petra vyhraje? :-))) Já myslím, že jí nikdo nebude mít za zlé prohru s důstojnou hrou. Podání od Sereny jsou často nechytatelná pro kohokoli z top ten. U těchto hráček (myslím top ten) je důležitá hra v okamžiku rozhodujících míčů. Takže jestli Petra prohraje tím, že odvrátí nějaké setbally nebo matchbally, tak to bude dobré, ovšem bohužel ne pro Petru, které tím vyhraje v Doha jen dva zápasy sebevědomí o moc nevyroste...
Reagovat
Fandina
Titan ... samozřejmě, ale prohrát se Serenou, to neznamená ztrátu sebevědomí pro kohokoli. Petra za určitých okolností může Serenu dát. Ty okolnosti můžou nastat třeba zítra. A hrát se Serenou je také výzva. Tak vzhůru na tenis a Petře držme palce!!!
Reagovat
Titan
Bez diskuze, Petra narazila na sloup, který buď zboří, nebo ne. Spíš jde o syndrom roku 2012 - totiž ten, že neměla šanci hrát se sobě rovnou a vypadla po výhře nad outsiderkou v zápase s favoritkami. Opravdu nezávidím psychologovi, který ji za stavu, kdy Petra mění přípravu, motivuje proti Sereně. Petra může jen překvapit...
Reagovat
Fandina
Titan ... jasně, Serena je sloup. A já se přiznám, že vidím rudě vždycky, když tady začne kdokoli mluvit o psycholozích. Tam končím s příjmem informací. Já to tak nevidím. Sorry. Petra je svéprávná a psycholog za ní nestojí na kurtu a nehraje a přesto už dokázala zvítězit a zase bude. Sorry.
Reagovat
Titan
:-) No tak to opravdu nefunguje. Psycholog je rozdíl mezi no.1 a no.15. Jmenujte hráčku top 10, která s doktorem nespolupracuje. Tam už není žádný herní rozdíl, tam je rozdíl jen v tom, jestli máte vypotit centimetr navíc a chytit míček, nebo ten centimetr nedoběhnout a odejít. Nezlobte se, ale na takové úrovni je rozdíl čistě v psychice...
Reagovat
Fandina
Titan ... samozřejmě je rozdíl v psychice, ale ne v psychologovi. Každý má nějaké dispozice a domnívat se, že nemám dobrého psychologa, proto nevyhrávám, není to pravé ořechové. Všechno souvisí se vším. Musím mít herní jistotu, údery a hlavně musím na kurtu rozhodovat já, nikdo to za mě neudělá. Psycholog pomůže ale nehraje za mě. Řeči, že je to a to úloha pro psychologa je nepochopení situace. Je to věcí psychologie hráče a není třeba to zdůrazňovat. Je to komplex tenisového umu a hlavy.
Reagovat
Titan
A právě to je rozdíl. Psycholog nehraje, ale rozhoduje psychika. Je úplně jedno, co si myslí poražený hráč, pro psychologa je důležité dotlačit hráče k tou, aby byla porážka jen fyzickou porážkou, nikoli psychickou. Na tom je založená celá psychologie...:-)
Reagovat
Fandina
titan ... jenže každý kdo chce hrát ví, že se nemůže po prohře složit. Že je nutno jít znovu na kurt a chtít vyhrávat. To je základ vítězství. Touha vyhrávat. Psycholog je intimní záležitost. Každý máme nějaká zákoutí a k tomu slouží on. Pomůže. Ale vždycky platí jít na kurt, hrát co nejlépe a vyhrát. Po prohře to zahodit aa jít znovu. Lehká práce pro psychologa. Těžká pro trenéra. Tam je problém. Jak najít taktiku na danou hráčku. Co má za slabiny. Hrát dlouhé míče, stát za základní čárou, na ní, metr za ní. Hrát na beckhend, liftovat, hrát výměny. Víc práce má trenér a všechno je na hráči.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Petra už se pomalu odráží od toho výsledkového dna, na které dopadla v Austrálii. Tak zítra hurá na Serenu, ať má kromě Kvitovců radost i Monty. ;-)
Reagovat
Fandina
monty? že by přál Petře? to jsou věci ... úsměv
Reagovat
Bob
Monty? :D :D :D Jo vlastně, Serena by zase smetla z kurtu jeho Mášenku a Viku :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli chce, aby se některé z jeho krasavic udržela na postu světové jedničky, tak mu ani nic jiného nezbývá. ;-)
Reagovat
Fandina
quesh ... a já si naiva myslela, že si Petru přidal do harému ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to asi ne, ale třeba se i k tomu jednou dopracuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak to tady zase vidím... :)

Zaprvé: Nemám žádný harém, ale Dulcinea Team! :D

Zadruhé: Když Petra vyhraje, budu rád. Když ne, nic se nestane. :) Já bych byl samozřejmě moc rád, aby Vika vydržela na pozici jedničky (popř. aby tam byla Masha), ale teď to holky prostě nemají ve svých rukou, tak se s tím nedá tolik dělat. Od Wimbledonu dál to zase nemusí mít ve svých rukou Serena... Já uznávám každého na pozici jedničky, takže nevím, co tady řešíte. :) V posledních dnech jsem neměl moc dobrou náladu, ale moje oblíbené tenistky mi ji v Dauhá zase zvedly. Mám z nich radost a je úplně jedno, jestli jsou první, třetí, desátá nebo třináctá. :)
Reagovat
Fandina
monty ... vyřiď si to s queshem, já s tím nezačala. PS. nedávno jsi tady psal, že jsi rytíř, ale jinak ti rozumím, opravdu ty tvoje holky teď válí. A ty dvě, co tak dobře hrají mají u mě prostě smůlu s tím řevem. Jinak jsou dobré ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Masha vs. Sam!! Už ted se na něj těším jak malej Jarda :D Doufám, že to bude dobrý tenis na tři sety.. :-)
Dneska jsem si jen potvrdil, že Maria a vítr nejsou a nebudou kámoši, tak doufám, že zítra už tak foukat nebude.. :-)

Jinak jsem četl, že Maria má zájem reprezentovat Rusko ve FC :-)
Reagovat
Titan
Abyste nebyl zklamaný, Klára neměla na Mášu herně (Klára hrála skvělý tenis, ale Máša je holt jiná třída) Sam nemá na Mášu psychicky. Jestli Sam vyhraje, tak to bude jen konjunkcí planet, co se stává jednou za sto let... ;-)
Reagovat
dadaft
jednou za sto let těžko, pokud se to stane, bude to podruhé v posledních třech zápasech...
Reagovat
smazaný uživatel
Já naopak doufám, že se Masha moc neunaví a vyhraje ve dvou setech. :) Jak už jsem psal, celý zápas bohužel neuvidím... Máš pravdu, že Masha a vítr nejsou kámoši. Stačí si vzpomenout na semifinále RG 2011. Ale taky už několik zápasů v takových podmínkách zvládla, takže nemám až takové obavy. Foukat by ale určitě nemuselo. Usnadnilo by to život Mashe i všem ostatním holkám...

Jinak díky za dobré zprávy. Já trochu sním o finále ČR - Rusko v Praze s účastí Mashy. Sice jsem nikdy neplánoval navštívit Fed Cup, ale v takovém případě bych o tom hodně uvažoval. :)
Reagovat
Heather_Fedex
montyy, ac nerada nicim neci sny, tak silne pochybuju, zeby maria byla ochotna hrat ve finale fc na hostovske pude. vem si, ze proti slovensku, kdyz ma rusko hrat doma, odmita nastoupit. pry kdyz byva v rusku, tak zvykne byt nachlazena ;)
Reagovat
tommr
tos nebyl ani na finále ČR-Srbsko? Tomu se mi skoro nechce věřit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám takovou teorii: Když si loni odskočila Masha do Prahy hned den po finále TM, tak proč by si tam letos nemohla odskočit týden po TM? :) Sice by to bylo na dva dny, ale třeba se to stane...

tommr: Nebyl. Byl jsem na exhibici s Mashou, ta byla v tom stejném týdnu jako finále Fed Cupu. Loni na podzim toho bylo víc (nejenom tenis) a já se právě rozmýšlel, na co mám jet, protože na všechno jsem neměl prostředky... Nakonec jsem z několika důvodů zvolil exhibici s Mashou. Byla tam uvolněná atmosféra, pobavil jsem se a bylo to moc fajn. :) Aničku bych taky někdy rád viděl, ale loni jsem zvolil raději exhibici s Mashou, protože Aně bych musel fandit proti hale plné bubnujících bláznů. :D Právě kvůli tomu jsem o Fed Cupu zatím nikdy moc neuvažoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Milá Petro, moc gratuluji!!!!!!! Viděla jsem až třetí set a Petra v něm hrála od stau 1:3 velmi dobře. Snad se jí vrátilo po Fed cupu sebevědomí a letos nám ještě udělá obrovskou radost, moc jí to přeju!!!!!!
Reagovat
tommr
zdá se, že jí ten FC přece jen trochu pomoh a že se začíná vracet aspon do podobný formy jakou měla na začátku lonský sezóny ... :)
Proti Sereně nebude mít co ztratit a tak by mohla hrát uvolněně a překvapit. Škoda jen, že se Petra dneska tak nadřela zatímco Serena si jen lehce zatrénovala - zítra by to mohlo hrát velkou roli ...
Reagovat
Frick
Jak se pohne v žebříčku?
Reagovat
Bob
Momentálně, podle LIVE žebříčku je 22. v žebříčku.
Reagovat
tommr
za Doha získá Klára do žebříčku 65 bodů a posune se na 22.místo ... :)
Reagovat
Titan
Byla 24, teď je aktuálně 22...
Reagovat
Fandina
Gratulace k vítězství a držím palce na další mač. Petruško ... pojď pojď pojď
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/84nole_valentine.jpg
Reagovat
Fandina
pěkné ... Rosol má něco podobného ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A tady pro všechny uživatele TP, co se těší na léto - http://www.youtube.com/watch?v=E7WuQoF3fAQ
Reagovat
smazaný uživatel
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lux8fnH20y1qzzkmso1_1280.jpg
Reagovat
Fandina
janekda ... jako holka říkám také super !!!
Reagovat
Fandina
sonja ... taky hezké, ale mám jiné koníky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
pojď Petro :D
no co, bodově je to pro Petru nejlepší turnaj :D i herně...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist