Kvitová přežila špatný start a postoupila. Vyhrála i Plíšková, Šafářová a Záhlavová-Strýcová končí

26. 6. 2012, 14:48
Aktuality 62
Lehký začátek to pro ni nebyl, překvapení ale nedopustila. Vítězka loňského Wimbledonu Petra Kvitová dnes odstartovala cestu obhajobou titulu výhrou 6-4 6-4 nad Akgul Amanmuradovou z Uzbekistánu. Ve druhém kole je také Kristýna Plíšková po výhře nad Slovinkou Hercogovou, Lucie Šafářová a Barbora Záhlavová-Strýcová se však už s londýnským turnajem rozloučily.
Petra Kvitová

Zatímco loni nastoupila Petra Kvitová ve Wimbledonu ke svému prvnímu zápasu na kurtu číslo 15, letos se jako obhájkyně titulu předvedla divákům v úvodním utkání rovnou na centrálním dvorci. A své rodiče v královské lóži a fanoušky v hledišti nezklamala, přestože se v začátku zápasu proti Akgul Amanmuradové hodně trápila.

Česká jednička, která se vůbec nevyvedla generálka na Wimbledon v Eastbourne, odstartovala nervózně a zakončovat výměny se dařilo spíš aktivně hrající outsiderce z Uzbekistán. Amanmuradová už ve druhé hře sebrala Petře Kvitové podání, své dva servisy si bez potíží udržela, a když za stavu 0-3 musela tenistka z Fulneku odvracet další brejkbol, nevypadalo to s ní dobře. Kvitová si ale další podání udržela a od stavu 2-4 začala působit na kurtu výrazně jistěji. Další čtyři gamy se staly její kořistí, úvodní set tak česká tenistka vyhrála 6-4, a  ziskem dalších dvou gamů se dostala do vedení 2-0 v následující sadě.

Svůj náskok si Kvitová hlídala až do stavu 5-3, kdy mohla při podání Amanmuradové zápas ukončit. Při mečbolu už se na dvorce ve Wimbledonu začaly snášet kapky deště, a když Petra Kvitová return vrátila do autu, musely obě tenistky na 25 minut do šatn.

Po návratu na kurt při rozehrávce znovu lehce sprchlo a diváci roztáhli deštníky, rozhodčí ale hru povolili. Amanmuradovová si své podání udržela, ale její naděje na obrat dlouho netrvala. Kvitová za stavu 5-4 zahrála tři esa v řadě a svůj druhý mečbol už využila.

"Je neuvěřitelné přijet jako obhájkyně. Vrátily se mi vzpomínky na loňský rok a bylo krásné hrát na centrkuru," řekla Kvitová pro BBC cestou z kurtu po utkání, ve kterém zahrála 24 vítězných úderů a dvacet nevynucených chyb. "Na začátku jsem byla hodně nervózní, udělala jsem moc chyb, ale snažila jsem se hrát svoji hru," dodala světová čtyřka,která se ve druhém kole utká buď s domácí Elenou Baltachaovou, nebo s Italkou Karin Knappovou.

Šafářová uhrála jen tři gamy. Nejraději bych zahodila raketu do koše, řekla
Kvůli dešti dnes musela z kurtu i další z Češek v pavouku Kristýna Plíšková, která v té chvíli měla výborně rozehraný zápas s Polonou Hercogovou. Dvacetiletá vítězka předloňské wimbledonské juniorky vedla před vynucenou pauzu 6-2 3-0 a mířila poprvé v kariéře do druhého kola slavného turnaje. Tam se nakonec také dostala: slovinská tenistka uhrála i ve druhém setu jen dva gamy a české naději podlehla 2-6 2-6.

O postup do třetího kola se Kristýna Plíšková utká se 24. nasazenou Franceskou Schiavoneovou.

V dobrém nebude na letošní Wimbledon vzpomínat Lucie Šafářová. Brněnská rodačka dnes nastoupila proti o sedm let mladší Kiki Bertensové, se kterou držela krok jen v úvodních gamech. Když za stavu 2-2 přišla Šafářová poprvé o podání, dokázala na to ještě rychle zareagovat a srovnat, ale od té chvíle se zápas odvíjel jednoznačně v režii její soupeřky. Bertensová získala tři hry v řadě a úvodní set tak vyhrála 6-3, v následující sadě už brněnská rodačka neuhrála ani game a s turnajem se rozloučila výsledkem 3-6 a 0-6.

"Jsou dny, kdy bych nejraději zahodila raketu do koše, a takový den to byl," komentovala svůj výkon česká tenistka . "Strašně špatně jsem servírovala a na trávě to bohužel bez servisu nejde," doplnila.

Ve Wimbledonu hrála Šafářová posedmé v kariéře a popáté vypadla v prvním kole. "Nebudu negativní. Po loňsku už jsem si myslela, že jsem hrála na trávě dobře. Ale na jiném povrchu má člověk čas se do toho dostat a může se zvednout. Na trávě, když to člověku nejde, tak se nemá čeho chytit a není tam rytmus," řekla.

Těžký los znamenal konec v letošním Wimbledonu pro Barboru Záhlavovou-Strýcovou, která ale proti Sereně Williamsové předvedla dobrý výkon a ve druhém setu byla favoritce vyrovnanou soupeřkou. Sice hned v úvodu druhé sady přišla o podání, ale záhy si ho vzala zpět a zabojovala i za stavu 3-5, kdy Williamsová podávala na vítězství, a znovu jí vzala servis. Nakonec se však přece jen rozloučila popáté z devíti účastí ve Wimbledonu v 1. kole.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 16,06 milionu liber):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (4-ČR) - Amanmuradovová (Uzb.) 6:4, 6:4, Kristýna Plíšková (ČR) - Hercogová (Slovin.) 6:2, 6:2, S. Williamsová (6-USA) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6:2, 6:4, Bertensová (Niz.) - Šafářová (19-ČR) 6:3, 6:0, Azarenková (2-Běl.) - Falconiová (USA) 6:1, 6:4, Bartoliová (9-Fr.) - DellAcquaová (Austr.) 6:2, 6:4, Zvonarevová (12-Rus.) - Barthelová (Něm.) 2:6, 7:6 (7:3), 6:4, Schiavoneová (24-It.) - Robsonová (Brit.) 2:6, 6:4, 6:4, Čeng Ťie (25-Čína) - Duboisová (Kan.) 4:6, 6:4, 6:3, Medinaová (26-Šp.) - Halepová (Rum.) 3:6, 6:1, 6:2, Pavljučenkovová (31-Rus.) - Arvidssonová (Švéd.) 6:1, 6:2, Oprandiová (Švýc.) - Beguová (Rum.) 7:6 (7:3), 6:4, Lepchenková (USA) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6:2, 6:3, Baltachaová (Brit.) - Knappová (It.) 4:6, 6:4, 6:0, Czinková (Maď.) - Larssonová (Švéd.) 6:0, 6:2, Čepeláková (SR) - Mladenovicová (Fr.) 6:3, 3:6, 6:1, Lučičová (Chorv.) - Panovová (Rus.) 4:6, 6:3, 6:4, McHaleová (28-USA) - Kontaová (Brit.) 6:7 (4:7), 6:2, 10:8, Wozniaková (Kan.) - Duševinová (Rus.) 6:2, 7:5, Švedovová (Kaz.) - Scheepersová (JAR) 7:6 (7:5), 7:6 (7:5).
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

62
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jsem rád, že Vika postoupila, ale bohužel jsem to neviděl. Udělalo se mi zle, tak jsem zase musel zalehnout. :( Doufám, že mi dneska bude líp a něco uvidím... Vzhledem k tomu dešti jsem zas o tolik nepřišel. :D
Reagovat
dadaft
myslím, že nemusíš mít strach. Vika nehrála nejlíp, našlo by se dost zbytečných chyb - ale ona je z těch, které se budou v průběhu turnaje zlepšovat, ne zhoršovat, navíc Irina od půlky prvního setu začala hrát velmi dobře...
v QF podle mě Azarenková nebude chybět.
Reagovat
dadaft
další pěkný zápas byl Halepová - Medina Garrigues. hodně běhavý dynamický tenis. hezké.
Reagovat
freeteepek
Není to tak dávno, co jsem tady navrhoval instalovat zařízení na měření hluku, který vydává Šarapovová a jí podobné. No vida. A ledy se hnuly:
USA Today reports that the WTA has come to an agreement with the Grand Slams and the ITF to develop a handheld device to objectively measure on-court grunting levels?"a kind of Hawk-Eye for noise."

"It's time for us to drive excessive grunting out of the game for future generations," WTA CEO Stacey Allaster said.
Reagovat
smazaný uživatel
Už včera tady haitik dával odkaz na článek ve Sportblesku... Nechává mě to naprosto klidným. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme se daly minuly rok videt vsechny zapasy!:) V prvnim kole ji cekala celkem zajimava hracka z USA, Glatch, ktera dokazala na betonech slusne potrapit i Serenu!!!!
Smetla ji doslovne z kurtu 6:2, 6:2. Vsechny jeji zapasy z minuleho roku jsou cele na YT > link davam nize.:)
Nejen ty, ale i nekteri jini nadsenci, se na to fakt poradne podivejte. Je co porovnavat.:)
Hrala mnohem jisteji, servis jistejsi, jasne vyhazovala se, ale je vic v pohybu, aktivnejsi, kouknete jak je cela nazhavena na prijmu...jak krasne hraje slajsy, atd...Taky kouknete jak hraje americanka, drave, to Akgul byla v porovnani s ni turistkou, ke vsi ucte k ke kazde hracce na okruhu, i kdyz je 890...

Wimblas 2011
http://www.youtube.com/user/PetraTheWimblyQueen/videos?sort=dd&view=0&page=2

Co je urcite pozitivni, ze se z toho dostala a nesesypala, ale byt tam znovu Glatch, tak teda nevim, nevim.
Sorry, ale dnes to byla krec. A nesouhlasim s nekteryma, ze to byla klasicka Petra, nejake 3 tvare v jednom zapase...Neco mne tam proste celkove nesedi. Kdyz se kouknete poradne na ty zapasy z minuleho roku, je to celkem videt...osobne jsem prekvapeny, ze se na trave tak hleda...

Jinak jasne celkove jsem rad, ze to zvladla. Ale doufam, ze se fakt nejak odstresuje...:)protoze hrala cely zapas tak nejak v kreci. Na zacatku uplne paralizovana, potom mene, celkem to i padalo:)ale... Posledni gem, hezky nasla servis:D, a snad to je dobre znameni:D)))))do dalsiho kola a najde se uplne cela:)
Reagovat
freeteepek
Loni Petra měla za sebou úspěšný turnaj v Eastbourne. Letos tam vypadla v prvním kole, takže ten dnešní zápas na centrkurtu byl vlastně teprve její druhý letošní!
Přičemž je sakra rozdíl zahajovat jako obhájce na centrkurtu, zatímco loni stranou zájmu na kurtu č.15.
Poznámka:"Kdyby proti ní stála hráčka úrovně Glach..." je irelevantní.
Na závěr Petra dala 3 esa a čistou hrou zakončila. Konec dobrý, všechno dobré. Není důvod, aby Petra příště nenavázala tam, kde dnes skončila. A tím bych za dnešním zápasem a výkonem Petry udělal tečku:-)
Reagovat
smazaný uživatel
V sobotní MFD, konkrétně příloze Víkend, vyšel o Petře poměrně zajímavý článek, ve kterém je mj. i zmíněno, co se oproti loňsku změnilo. Zajímavé čtení, vřele doporučuji. Kdo má zájem a nemá tento výtisk k dispozici, ať se ozve, pošlu scan.
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou, Petra byla včera hodně svázaná. Článek o kterým píše Quesh je příjemnej, Petra v něm je pozitivní a sebekritická zároveň, za přečtení určitě stojí, ale nic neočekávatelného v něm není.
Ukazuje se to, co i Petra už od loňského Wimbledonu říká - loni to bylo super a obhájit to bude zatraceně těžké.
Nebudu porovnávat zápasy a hru z loňska a letos, to dost dobře nejde, vždycky jde o interakci dvou hráček na kurtu, o momentální stav hlavy a tak dál. Prostě jí jen budu přát, aby se jí dařilo zápas po zápasu a pokud možno 7x za sebou, ať je to suverénní nebo s odřenejma ušima, to je celkem jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez debat potvrzuji. Ja porad verim, ze to i obhaji:D Ja ji budu verit, dokud nevypadne:D
To u mne neni ani problem, pokud se to hraje na trave, tak uz vubec ne...No a porovnavat se to urcitym zpusobem da, ne asi moc protihracka ale spise by se mohla sama na sebe kouknout:), treba by ji to odstresovalo, co ja vim...
Reagovat
smazaný uživatel
:D To je takova hezka tezka za tim nasim pripadem:)
Reagovat
smazaný uživatel
mf nectu neb se tu neprodava:D a i kdyby se prodavala, coz dost pochybuji, kdo by to cetl, ze... tak bych ji ja osobne necetl:D.

Ale poslat to muzes...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo by to už za stavu4:1 zabalil tak si nechte kecy na koledy!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsme viděli tu hrůzu, kterou byl schopný Davyděnko Murraymu přivodit. Bylo jasné, že neuhraje set, sice že to bude až tak hladké hladké jsem nečekal, ale jenom dobře. Davyděnko marný, Andy výborný a to prakticky bekhend hrál jen čopem. Výborně podával, útočný z forhendu. Super začátek. Další kola budou očekávám trošku horší, v druhém přijde na řadu pravděpodobně Karlovič, takže delší sety, ale porážka nepřichází v úvahu. Pak Dimitrov/Baghdatis. Na ten záaps se těším.

Dneska mě hodně zklamaly výsledky Tommyho Haase a Tomice, vkládal jsem do nich naděje. Kohli byl ale na 1. kolo extréměn+ těžký soupeř a na pěti seťáky už asi Tommy nemá fyzičku. Tomic nehrál špatně, ale zase svůj top rozhodně ne, zatímco Goffinovi tam padlo vše, na co sáhl, bomby po lajně z obou stran. Potěšil ale Grigor Dimitrov, druhý set zahrál hodně dobře, tiebreak pak výborně.

A ještě mě mrzí Laura Robson, měla to supr rozjeté, set a brejk, nakonec ji Francesca udolala, ukázala ale, že po mírném zamrznutí půjde nahoru. Britové můžou konečně mít lepší ženské hráčky, ona i Heather vypadají slibně.
Reagovat
Padme
To bude podívaná :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je v háji, Potro projel set a na kurtu č. 2 se bude patlat ještě hodně dlouho. Gejm set meč Wozňáki to dneska nedohraje, nebo dokonce ani nezačnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuální stav TV gratis přenosů:
V HD rozlišení: BBC HD Murray
V SD rozlišení: 6711 Roddick, 6712 Del Potro, 6713 Vinci, 6714 Keothavong, BBC 2 Murray
Reagovat
smazaný uživatel
Wozňáky ti přesunuli na centr.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nějakej papaláš řeší, jestli zatáhnout nebo ne. To je neuvěřitelný, na AO a USO se hraje i po půlnoci, ale pro anglány je 20:20 už asi pozdě.
Reagovat
Frick
že Lucka s Tomem budou vědět, jak to zklamání zahnat?
Reagovat
gigin
Mám pozici 28E !! Idemooo !! :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k anglánům. Škoda té příliš východní polohy. Pro kompletní nabídku z pozice 28E včetně programů BBC 1,2 +HD a všech chystaných 24 olympijských kanálů je ve východním příhraničí potřeba průměr asi 120 cm.
U nás žádný problém jet celodenně stabilně v ohnisku na úzké 80 cm, při šilhání na multifokusu jede BBC už na kulaté 85 cm.

* Jinak mě už letos angláni taky pořádně naštvali, protože zrušili dva nejlepší hudební kanály s klipy - NME a Vintage.
Reagovat
gigin
Fakt je to super !! Akorát je tam teda ten problémek, který říkáš :-( Ale i tak ti ještě jednou děkuji !! Je to pohoda :-D
Reagovat
Fandina
Taky chválím BBC ... letos s Wimblem zase super ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Tohle mě fakt zajímá. Jak velkou musím mít v Praze anténu, abych chytal BBC? Co to je "šišatá" a kde se v tom případě měří těch 80cm? Myslím, že něco podobnýho mám na střeše, ale mám problém zaměřit satelit. Pod jakým azimutem? Mám trochu zmatek ve všech těch transpondérech a frekvencích:-) Aster je zkrátka hodně a můj satelitní přijímač není dost chytrý, aby to nějak zvládnul sám. Na pozici 28,2 tak tam mám např. jenom jednu Astru v seznamu... A LNB konvertor stačí obyč. nebo taky musí být special?
Reagovat
smazaný uživatel
Opět tenistka z Bílovce:-((neví a píšou nesmysly:-))
Reagovat
rib
nemáte někdo tip, kde by byl k vidění záznam ze zápasu Petry? Ráda bych viděla, jak jí to celkově pak šlo...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=irLditnxAvI
je to ale jen 20 min. sestrich, tak se to podle toho neda posoudit objektivne. Byla to bohuzel hruza....:(.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nebyla, nepřeháněj zas..
Reagovat
tommr
mělo by to bejt na webovejch stránkách Novy/Nova Sportu. Odkaz na ně sice nemám, ale určitě nebude problém si je na netu vyhledat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam by to být mělo, ale nejsem si jist, jestli to náhodou není placená služba.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem samozrejme velkej fanda Petry, co ale predvedla nemuze dodavat moc optimismu do dalsich kol. Ma stesti na hracku i v druhem kole. To, co ty tam ted predvadeji neni moc presvedcujici...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono předvést hru, která by tobě vlila optimismus do žil, to je skoro nadlidský úkol. :-)
Dneska to až na ten hororový začátek hrála celkem dobře a i to, že první set ještě dotáhla do vítězného konce jí určitě přidá sebedůvěry. A v druhém už hrála, co potřebovala a soupeřku k ničemu nepustila. Věřím tomu, že v dalších kolech už nebude tak nervozní a bude ještě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon pánové, vy máte tak podobný nick a názory, že jsem si vás popletl. :-) Omlouvám se.
Reagovat
VlS
Je potřeba říct, že to byla hrůza do stavu 1:4, pak do stavu 2:0 v druhým setu to byla paráda a pak až do poslední hry nic moc a poslední hra super. Byly to tři zápasy v jednom balení, ale to nás u Petry nepřekvapí, že?
Reagovat
Andrew89
Nejvíc mě baví takový komentáře, že to neni jak minulej rok:D..já teda ty první zápasy vůbec neviděl..dyt se to snad ani nevysílalo ne?:D..výsledek je jedna věc, provedení hry je věc druhá. a opravdu nevim jak hrála PEtra v první kole loni.:D.) tralala
Reagovat
rib
díky moc, bohužel to je jen do stavu 1:4 pro Petru, takže není vidět, jak se sebrala a pak zahrála těch 7 gamů v řadě... No, třeba ještě někdo něco na youtube přidá...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára prohrála, nemusí se za co stydět. Ale přemýšlím, co se to s tou Serenou na GS děje. Vím, že to byl její 1. zápas na trávě, první zápas asi po 5 týdnech. Ale stejnak. Ta Serena z předloňska prostě by nevypadla s Marakovou na AO, nevypadla by s Razzano na FO a už ne ubec v 1. kole. A ve Wimbledonu pořádně by jí nepotrápila Bára.. No uvidíme jestli se do toho čtvrtfinále dostane, s timdle výkonem těžko..
Reagovat
VlS
Barča podle mě předvedla maximum možného, rozhodně se nemá za co stydět a dokonce i nadávala jen s mírou. Líbila se mi její bojovnost a pohyb má úžasnej. Hodně odvážný vystoupení.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Š. - škoda. Přestože jsem nemyslel, že dojde nějak daleko, z vypadnutí v prvním kole jsem smutný. Přál bych jí mnohem víc. Ale jí se bohužel takové zápasy stávají. Takhle to na tu dvacítku zatím nevypadá.

Petra - ze začátku hrozně svázaná, pak ukázala vzestupnou tendenci. Ale měla velké štěstí na soupeřku, být tam někdo jiný, tak nevím, nevím....Ale poslední gam pěkný.:-)
Stejně se mi ale na ní něco nezdá, nevím, jen takový pocit. Snad se z toho všeho oprostí, začne si věřit a hrát svou hru.

Bára - dneska předvedla opravdu pěkný, nápaditý a nebojácný tenis. Dobře se proti Sereně nahecovala a bojovala. Hezky se na to koukalo. A především má u mě palec nahoru za své verbální projevy, kterých jsem dnes zaznamenal opravdu minimum.:-)) Už dopředu jsem z toho byl znechucen, protože nemám rád sprosté holky a např. na AO proti Sereně opravdu perlila....

Serena - na první kolo vstoupila do zápasu dobře a bez problémů. Vysoká úspěšnost na podání a přesné údery. Ale od té chvíle, co nepotvrdila ve druhém setu brejk, se mi zdála zaskočená a vynervovaná. Dostávala sama sebe pod tlak a z toho pramenily některé chyby. V minulosti byly jejími přednostmi psychická odolnost a umění pomoci si servisem, když se jinak herně nedařilo. Dnes to tak nebylo. Dovolí, aby se nechala soupeřkou zaskočit, nezůstane klidná a dělá špatná rozhodnutí. Možná jí ta Paříž psychicky poznamenala nebo už chce tolik nějaký GS, že je to kontraproduktivní. Nevím, třeba se do příštích kol srovná a nebo taky vypadne s M. Czink v přístím kole jako loni Sam.....
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem chtěl dát nahoru a ne pod vaše vlákno, pardon.
Reagovat
steve79
Škoda, Strýcová hrála docela dobře, ale Wiliamsová je nikde jinde na trávě. Jinak Belluci docela trápí Nadala.V prvním setu vedl 4:0 a měl podání a nedotáhnout takový stav na trávě je hodně špatný. No Rafa ale zatím nic moc, marně hledá timeing.
Reagovat
Heather_Fedex
praveze mi dneska serena neprisla vubec svetoborna, zejmena na servisu, kt. by na trave mel byt ucinny
Reagovat
smazaný uživatel
No, snad se Petra te nervozity zbavi, jinak to s tema svejma UE daleko nedotahne. Kazdym kolem to bude tezsi a tezsi, ale palce ji budu drzet porad.
Reagovat
Heather_Fedex
ale myslim si, ze pokud by se setkala se serenou, tak by sanci mela, protoze serenin vykon taky nebyl terno...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Báro, zatím škoda. Ale prvních 6 gemů bylo docela dobrých :-)
V tom gemu 3:2 a Bára servis mi přišlo, kdyby Sereně ta Báry hra lezla na nervy(to chození na sít, kratasy, čopy, i když jich nebylo moc). Tak pojd Báro :-)
Reagovat
smazaný uživatel
JOOO! Kristýna Plíšková postupuje do 2. kola! 2x 6:2 porazila Hercog. V dalším kole Schiavone, tak pojd, pojd, ty ten wimbledon letos vyhraješ! :DDD
Reagovat
Fandina
Taky grastulace Kristýně ... super a pojď pojď pojď do dalších kol ... držím palce
Reagovat
smazaný uživatel
Jo,jo Kristýna má na Wimblas lepší hru než Karolína.
Reagovat
Vojtaakk
Supr, jen tak dál.. francesku klidně seknout může..
Reagovat
Roger_Federer
Za stavu 6:3 3:0 jsem odešel z kurtu..Ač VIS me ukamenuje, nebojim se použit slovo katastrofalni vykon, hrozny tenis opet Lucka Šafařova předvela odchod už v prvnim setu psichycky a nedokazala se vratit, množstvi chyb,žadny rytmus a tlak na soupeřku..

A co vic, pokud Kvitova poda v dalšich kolech takovy vykon jako dneska, nedojde ani do 1/4 finale..
Reagovat
freeteepek
Tak Kvitová v dalších kolech podá zcela jistě jiný výkon:-)
Mám na to trochu jiný pohled. Její výkon měl vzestupnou tendenci. Pokud se Petra bude zlepšovat tak, jako v dnešním zápase, má na to porazit Serenu ve čtvrtfinále. Za předpokladu, že ji nevyřídí už dnes Barbora Záhlavová-Strýcová:-))
Reagovat
Fandina
Tak teď nevím, úvodem píšeš o Lucii a pak tedy o Petře, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Co Lucina se efektivne vyhazovala, nebo styl truc a je mi to putna:)

Joo Petra, tak ji od nas pozdrav a rekni ji, at se nestresuje:) a poradne se do toho zakousne:)

dekujeme za zpravy:)
Reagovat
Fandina
můj příspěvek v 16,05 byl dotaz pro tebe ... úsměv

Petra to už dotahla a poslední game byl v pohodě ... přišla usměvavá a byla to zase stará loňská Petra, trochu se zkonsolidovala, ve hře si i zaštěkala a já myslím, že to bude dobré, ne? ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ano, o obou hráčkach..
Reagovat
Fandina
díky moc ... úsměv
Reagovat
VlS
Proč bych tě měl kamenovat? No - Lucka hrála asi blbě - podle výsledku to tak vypadá. U Lucky jsem zvyklej že někdy hraje dobře, 2x za rok super a většinou míň nebo víc blbě a už jsem to tady mockrát i napsal. Mě nevadí, když někdo napíše, že někdo hrál blbě, když hrál blbě, mě vadí, když se mu kvůli tomu někdo chce vlámat do života, začít sekýrovat s kým má nebo nemá chodit, jestli má trénovat tak nebo tak a začne se chovat, jako by měl s hráčem (hráčkou) smlouvu, že musí furt jen vyhrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Prší, prší jen se leje. Ještě, že ten centr kurt má střechu :-) Ale pěkně mě to sere, že prší. Kristýna Plíšková má ten zápas nádherně rozehranej(6:2 a 3:0) tak doufam, že to Kristýnu tolik nerozhodí. :-)
Reagovat
Heather_Fedex
koho by to nesralo, ze ;)
me spis stve, ze to zatazeni strechy trva vecnost...
Reagovat
smazaný uživatel
..ale pretahovani plachtou maji dobre vymakany. To byla rychlost. I Petra se pod ni skoro dostala:)
p.s. dekujeme za zpravy:).
Reagovat
smazaný uživatel
tedy Rogerovi:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist