Kvitová: Rusové a Bělorusové by na olympiádě startovat neměli. Více mi záleží na lidech z Ukrajiny

1. 4. 2023, 12:21
Aktuality 255
Petra Kvitová v reakci na návrat ruských a běloruských tenistů do Wimbledonu uvedla, že by tenisté z těchto zemí neměli být ani na olympijských hrách. Dvojnásobná šampionka londýnského grandslamu na tiskové konferenci po pátečním postupu do finále turnaje v Miami uvedla, že loňské rozhodnutí Wimbledonu nepozvat hráče z Ruska a Běloruska ocenila.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© Profimedia)

Zástupci pořádajícího All England Clubu (AELTC) v pátek oznámili, že na rozdíl od minulého ročníku umožní letos ruským a běloruským tenistům jako neutrálním ve Wimbledonu startovat. Loni kvůli invazi na Ukrajinu klub tenisty ze spojeneckých zemí pod tlakem britské vlády na turnaj nepustil. AELTC za to kritizovaly obě profesionální organizace ATP a WTA a snížily hodnotu legendárního turnaje tím, že za něj neudělovaly body do světového žebříčku.

"Můj postoj je samozřejmě stále jasný, jsem proti válce a více mi záleží na lidech a hráčích z Ukrajiny. Oceňuju, že Wimbledon to měl loni těžké, když se nedávaly body kvůli tomu, že tam Rusové a Bělorusové nehráli," odpověděla Kvitová na otázku, co jako šampionka z let 2011 a 2014 říká pátečnímu oznámení Wimbledonu.

"A podle mého názoru by neměli (tenisté z Ruska a Běloruska) startovat ani na olympiádě. V tomhle jsem spíše na ukrajinské straně. Cítím to tak, že olympijské hry jsou tu proto, že nechceme na světě válku. Takže to mi dělá starost. A opravdu jsem ocenila, když je Wimbledon loni nepozval," zopakovala bronzová medailistka z olympijských her v Riu de Janeiro 2016, kterou dnes v Miami čeká finále proti Jeleně Rybakinové, moskevské rodačce reprezentující Kazachstán.

Tenis jako jeden z mála sportů umožnil ruským a běloruským sportovcům po začátku války na Ukrajině loni v únoru nadále individuálně s neutrálním statusem startovat, nesmějí se ale účastnit týmových soutěží. Mezinárodní olympijský výbor tento týden doporučil všem mezinárodním federacím návrat reprezentantů obou zemí jako jednotlivých neutrálních sportovců. Ukrajinští politici a představitele sportu na to reagovali odmítavě a nařídili svým sportovcům soutěže s Rusy a Bělorusy bojkotovat.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

255
Přidat komentář
Kozoroh
Můj postoj je takový, že v soutěžích, které fungují na reprezentační bázi, tedy sportovci hrají za svůj stát, tam by Rusové a Bělorusové neměli startovat. Ať už je to olympiáda, mistrovství světa v hokeji či Davis Cup. Individuální tenisové turnaje jsou však soutěže privátní, tam sportovec hraje sám za sebe. Tenista si účast na ATP/WTA turnajích vysloužil svým postavením v žebříčku, nikoliv tím, že by ho národní tenisový svaz na ty turnaje nominoval. Ruští/běloruští tenisté nejsou v armádě ani neberou od státu dotace, mnozí žijí a trénují v zahraničí. Z tohoto pohledu jsem vyloučení ruských a běloruskych tenistů vnímal jako nepřijatelný zásah politiky do tenisu, který deklaruje svou otevřenost. Wimbledon loni se svým postojem zůstal v tenise osamocen a potrestán od ATP & WTA, čili organizátoři londýnského grandslamu pochopili, že se v tomto směru stali kůlem v plotě. Medvěda, Rubleva a další není správné trestat za to, co provádějí jejich krajané na Ukrajině, neboť pak na nich uplatňujeme kolektivní vinu. Jinou věcí je, pokud otevřeně podpoří Putina, to by pak měli být potrestáni, to by nemělo být tolerováno, jako Ovečkinovi v NHL.
Reagovat
Patapuff
Zkus se na to podívat z pohledu Ukrajinského tenisty. Šel by sis zahrát tenis s někým, o kom víš, že jeho velký brácha mlátí tvého malého bráchu a on proti tomu nic nedělá, ba co víc, on s tím (zřejmě) souhlasí? Mám za to, že tohle je bizarnost.
Reagovat
George_Renel
A co když velkého bráchu nemá, je jedináček nebo nejstarší nebo sirotek.......
Reagovat
Patapuff
No to je hloupost. Zkus se na tím zamyslet, nesmíš to brát doslova. Nečekal jsem, že takhle jednoduché přirovnání může být nepochopeno.smile
Reagovat
George_Renel
Napsal jsem to právě proto, že to tvé přirovnání je jednoduché a dost hloupé.
Nic víc v tom nehledej.
Reagovat
Patapuff
Proč je jednoduché a dost hloupé?
Reagovat
George_Renel
Pokud jsi to nepochopil, je zbytečné ti něco vysvětlovat.
Reagovat
Patapuff
Když někdo neví, jak něco vysvětlit, napíše, že je zbytečné něco vysvětlovat. Klasikasmile
Reagovat
Kozoroh
Tenisté jsou profíci, tudíž se musí umět nad osobní animozitu povznést. Profesionální tenis není rekreační pinkaná, kde si můžeš určit, s kým budeš hrát a s kým ne.
Reagovat
Patapuff
Aby proti sobě hráli hráči ze zemí, kdy jedna z nich napadla tu druhou a na jejím území vraždí, znásilňuje a unáší děti, nemá s nějakou osobní zaujatostí nic společného, ty animozitosmile, tohle je zcela zvrácené. Je to stejné, jako kdyby v roce 1940 měly proti sobě hrát fotbalové týmy Anglie a Německa.
Reagovat
George_Renel
Fakt jsi trochu mimo. Co bych měl říkat, když mi němci před 70 lety vyvraždili třičtvrtě rodiny? To jsem je měl v byznysu ignorovat? Nebo po každé manažerovi, s kterým jsem jednal, žádat omluvu?
Reagovat
Patapuff
"před 70 lety" Sedmdesát let je dlouhá doba, tohle se děje teď. "Fakt jsi trochu mimo".
Reagovat
Patapuff
Ještě k tomu, co jsi napsal. Pokud bys před těmi sedmdesáty lety žil a Němci ti vyvraždili tři čtvrtě rodiny, dělal bys s nimi v té době byznys?
Reagovat
George_Renel
Byznys se dělal hned po 45.
Reagovat
Patapuff
Za války vyvraždili Němci tři čtvrtiny vaší rodiny a těch pár z rodiny, co zbylo, s nimi hned po válce rozjelo byznys.smile Tak to jste doslova naplnili rčení "Jít pŕes mrtvoly".
Reagovat
George_Renel
Je těžké diskutovat s někým, kdo má problém rozumět psanému textu.smile
Reagovat
Patapuff
Je těžké diskutovat, když nevíš jaksmile
Reagovat
Patapuff
Ale dejme tomu, válka skončila, udělala se tlustá čára. Válka na Ukrajině ale neskončila, až Rusáci odtáhnout, uhradí válečné škody a vydají ke stíhání válečné zločince, potom lze uvažovat o jejich znovuzapojení do světového sportu. Dřív ne.
Reagovat
tommr
to by byla bezpodmínečná kapitulace Ruska a k tomu nikdy nedojde. Lidi jako si ty jen zbytečně rozdmýchávají vášně a válku protahujou ...
Reagovat
Patapuff
Tak tohle je i na tebe hodně velká blbost. Protahuju válkusmile Ale dobře, jak by to teda na Ukrajině mělo skončit, aby to bylo správně a spravedlivě?smile
Reagovat
Patapuff
Nevísmile
Reagovat
drabona
a to jakékoliv a kdekoliv
Reagovat
Alien
I já chcimír, NE válku!
Reagovat
turista
smile
Reagovat
drabona
gratuluji k vítězství, ale politiku bych do sportu netahal, zvlášť když o příčinách vzniku událostí nic nevíte, nikdo Vám to nezazlívá, navíc je to trapné.
Reagovat
Blondie
Tak do to toho netahej, kdo ti brání?
Zbytek nech na ní.
Reagovat
Alien
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Další, co chce oddělit sport od politiky.smile

Jsem pro! Ještě korupci, prachy z reklam, doping... Asi jsem na něco zapomněl, ale nevadí.

Btw., Na počest čeho se běhá maratón smile
Reagovat
annah
smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
Ještě bych zakázal sponzory. Ať si to hráči platí sami z úspor smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
vladka
Drabona -smilesmile
Reagovat
Walda58
Pěkný tennis. Trpělivost se vyplatila.smile
Reagovat
makro99
smile
Reagovat
pepin
Tak místo vyjadřování se k zápasu zde čtu spoustu fantas magorických výlevů a již zde jen chybí od některých "prognostiků", že v 68 při invazi spřátelených armád byla záminkou možnost obsazení naší republiky určitou komunitou o které se zde někteří zmiňují. Jen si připomeňme, že nedávno podobní lidé předvídali konec světa. Děs a hrůza velebnosti.
Reagovat
Patapuff
Proč občan státu, který byl sám obětí Ruské agrese, schvaluje to, co momentálně dělá Rusko na Ukrajině?
Reagovat
Alien
Chcimírové ještě spí! A nebo si šli přesadit!
Reagovat
Patapuff
Spí nějak dlouhosmile Ale vymýšlet takové chujoviny, co jsem četl dole, to asi unaví. Přijde mi, že oni ani neví, proč ten proruský názor zastávají, oni patrně jen žijí v bludné představě, že jsou v nějakém novodobém disentu, že mají odlišný názor, než je ten mainstreamový a tím si přijdou zajímaví.
Reagovat
Alien
A proto Dezolátes!
Reagovat
turista
Pokud mají zuby, práci, peníze, rodiny a pouze jiné než povolené názory tak nesplňují definici lidí v dezolátním stavu. Takže je to jen hloupá nadávka.
Reagovat
elsky
Ono na příznivce mainstreamu je taky spousta hanlivých přezdívek, akorát se tu tak často nevyskytují smile
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Člověk, který souhlasí s většinovým názorem se skoro stydí ho říci, protože je vysmíván, že patří do mainstreamu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A čo také si vojín Kefalín predstavujete pod pojmom mejnstým?smile
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Alien
Á, další!
Reagovat
Patapuff
smile
Reagovat
turista
Dej pokoj s noky.
Reagovat
Blondie
A přišla odměna smile
Reagovat
Grape
smile
Reagovat
Blondie
Ještě bych ráda dodala, že Karo Plíšková zase podpořila ukrajinské uprchlíky.
Moc si toho vážím smile
Reagovat
tenisfan178
O tom se radši nezmiňuj, někoho by mohl chytit rapl.smile
Reagovat
Blondie
Jen ať, pokud někdo projeví nevoli u veskrze lidského činu, krásně se tím odhalí ;) to je na válce jediné pozitivní - odhaluje charaktery.
Reagovat
elsky
No právě smile
Reagovat
Walda58
Ba věru. ukrajina byla kdysi úrodná zem a dneska je to šrotiště a nenávist v jednom.smile
Reagovat
aligo
Fakt strašný tady už... V komentářích nablitosmile, raději už je nečtu a ani se k ničemu nevyjadřuji smile.
Opravdu strašný úpadek zdejší, dříve plodné, tenisové diskuse, která se zaměřovala na tenis a tenisové děnísmile.
Teď jsou to samé výpady, urážení, nadávky a spamující hejtři.
Reagovat
elsky
To je daný tím článekem, nerozklikávat smile
Reagovat
Krisboy
Tj, takhle už jsem se naučil nelézt do článků o Djo/Fed/Nad... smile
Reagovat
aligo
Není to jen u tohoto článku, ale obecně...
Reagovat
Krisboy
Zdejší diskuse jen přirozeně reflektuje náladu ve společnosti...
Reagovat
aligo
Není to jen u tohoto článku, ale poslední dobou opravdu všude... Zbytečné spamování a urážení je zde už denní rutinou....
Reagovat
elsky
Jde to do kytek a lidi se potřebují odreagovat smile
Reagovat
aligo
Tak ať jsou do posilovny nebo si zahrají něco na PC, tohle je zbytečný smilesmile
Reagovat
elsky
No, moc to nepomáhá smile
Reagovat
aligo
Tak do bordelusmilesmile
Reagovat
Krisboy
Do hospody smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
vladka
Aligo - trefa, už taky nekomentuju...
Reagovat
Krisboy
Nikomu tvoje kecy nechybí, ruská filcko smile
Reagovat
Walda58
smilesmile jen do toho
Reagovat
Walda58
smilesmile
Reagovat
Walda58
smilea slunce je prý černésmile
Reagovat
NoletheBest
Bylo by velmi užitečné pokud by si uživatelé mohli přidat symbol nebo "popis" ke svému jménu. Na některých zahraničních forech mají uživatelé identifikaci národní vlajkou + jejich oblíbeného hráče. Tímto by se omezili i politické střety v některých diskusích a rovněž zbytečné výpady vůči oblíbeným hráčům jednotlivých uživatelů, protože diskutující by už měl na začátku základní údaje o uživateli.
Reagovat
tenisfan178
Určitě dobrý nápad,ale myslím že by ani tohle nepomohlo co se týče politických a jiných střetů.
Reagovat
NoletheBest
Tak střety budou vždycky, ale bude možnost vidět dopředu s kým mám tu čest a tento filtr na začátku diskuse napoví mnohé. Jinak není možné si zapamatovat smýšlení a preferenci uživatelů zvláště pak těch, kteří tu nechodí pravidelně, ale jejich přínos v diskusi je mnohonásobně větší než některých, kteří tu sedí pořád.
Reagovat
Krisboy
Co je to za nesmysl? Proč vlajku? Vždyť sem chodí jen Češi a Slováci a kdo je odkud poznáš po třech slovech. K čemu by ti pomohlo, kdybych měl u nicku českou vlajku a obrázek třeba Samprase? smile
Reagovat
NoletheBest
Tak třeba pro vyjádření podpory UK. Ale nemusela by to být nutně vlajka, ale třeba klubový znak třeba Baníku smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Jasně, ještě to více zpolitizujeme. Blázen.
Reagovat
Krisboy
Aha, a česká vlajka + Sampras znamená ve vztahu k rusko-ukrajinské válce prosím co? Do kterého tábora mě na základě toho zařadíš?
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
A bylo by fajn vědět, že Ukrajina je UA a nikoliv UK.
Reagovat
Petra86
Proč každý může fandit komu chce, jen není potřeba urážet hráče, kterému zrovna nefandí. Politické střety sem nepatří, to ať si řeší na jiných fórech, mě osobně zajímá tenis a politika vůbec. Na co základní údaje o uživateli? A vlaječky toto není fórum v angličtině kde je to mezinárodní, tady jsou Češi a Slováci, myslím že je zbytečné to rozlišovat vlajkou.
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
NoletheBest
To může být znak tvého města, rodinný erb, oblíbené zvíře, znak harleye,obrázek Tomáše Berdycha,Bon Joviho nebo cokoliv, prostě obrázkový identifikátor.
Reagovat
jirkaS
příslušnou "klientelu" mám v ignoru
a víc se nevzrušujusmile
Reagovat
Alien
Vám, Rosofilovům a Kremlobotům, kteří jste naší nejlepší tenistku Lvici P.Kvitovou po tomto vyjádření odsoudili a přestali jí fandit patří velké poděkování! Před takovými fanoušky jako jste VY by si Petra musela jedině uplivnout! A pevně věřím, že většina zdejších respondentů. Čest a chcimír! Bravo Petra!
Reagovat
aape
souhlas smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Sem rád, že do této skupiny nepatřím. Kvitové jsem nikdy nefandil. Věř a víra tvá tě uzdraví :-)
Reagovat
Alien
Ty jsi dezoláte před chvílí psal někde něco o češtině, viď?
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Ano. Chytrý kluk. A také dovedu rozlišit velkou gramatickou hrubku (novího - jak psal tvůj kolega) od hovorového/nehovorového jazyka.
Reagovat
Alien
Tak hlavně abys jí dokázal rozlišit u sebe soudruhu Kremlobote!
Reagovat
tenisfan178
Já jsem udělal pravopisnou chybu,asi jdu skočit z mostu když jsem byl schopný napsat něco tak strašného.smile
Reagovat
turista
Proč mu nadáváš?
Reagovat
Blondie
Lol
Reagovat
NoletheBest
smile
Reagovat
Blondie
Skvěle, Péťo. Díky.
Reagovat
Pe3k
nz
Reagovat
Nola
nz? co to ma byt? :D
Reagovat
Pe3k
jak někdo děkuje Péťovi napíšu není zač smile
Reagovat
Nola
Blondie je zvlastna osobka, celkom namotana na Petru, bezdetna, pracovita a je aj aktivistkou, to je pre . nezadaneho chlapa pozvanka, skus si ju ziskat :D svedcalo by vam to spolu, aspon by si ju vyliecil v tej jej az fanaticko-neskutocnej podpore Petry, ty si mal podobnu vo Fedexovi este nedavno
Reagovat
Tennis_Lover
smileBlondie tu má někdo mimo ignoraci, jo? smile Je to fanaticka, hloupá a ještě bych dodal, že s psychickou poruchou. To snad ví každý kdo je v komunitě tenisu CZ/SK smileNaštěstí ja ji mam v ignoraci tak dlouho, že její psychopaticke sračky této feministky mě nijak nevzrusuji :D :D :D
Reagovat
tenisfan178
Tak někoho tak arogantního jsem už dlouho neviděl.
Reagovat
Alien
Tak na tebe Burane Chcimíre rozhodně nemá!
Reagovat
Nola
nie som aktivna tam, kde pises, daj odkaz, ked budem mat cas, aspon sa pobavim teda, ale ja myslim, ze Blondie nemoze byt zla osoba, aj feministka potrebuje s chlapmi pokecat, mozno by zmenila svoj nazor na panov, aj ked miluje iba zeny, chlapi su rozemnejsi ked sa bavia so zenami aj to plati aj opacne, cisto zensky kolektiv je zabijak .....
Reagovat
George_Renel
Hele, pokud budeš pokračovat ve sprosťárnách a nadávkách, s klidným svědomím tě nahlásím na smazání účtu.Piš si co chceš, ale sprosťárny si nech od cesty.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Tak to by tady dneska muselo padnout (jak symbolické) hodně UA fanatiků jenž nám nadávají a podsouvají schvalování války.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty piš něco o chybách.
Když neumíš vyskloňovat zájmeno jenž, tak ho nepoužívej.
Reagovat
aape
tak zrovna ty máš kredit na to, abys se takhle o někom vyjadřoval smile
tvůj slovník vypovídá hlavně o tvé osobnosti a věř - není to nic moc smile
Reagovat
Nola
mne sa nepacilo zablokovanie trebars Forehanda, kedze sa vyjadroval aj k tenisu, a to sa vyjadruje aj Pe3k, ked admin zablokoval trebars Ondreja, ktory tu nehodnotil tenis a posielal iba hejty, tak mi to az tak nevadilo, ale mne vadia ine nicky, ktore tu riesia neustale politiku, to mi vadi najviac, nech si to riesia na inych weboch, tam maju neskutocne velky priestor, tu sa mame snad vyjadrovat k tenisovym zrucnostiam, sice sa tomu obcas nevyhneme, ale kto ma 50 prispevkov o politike, tak nech si to ide riesit na tomu urcene stranky
Reagovat
smazaný uživatel
Nolka, Nolka, politiku tady často skloňuješ ty. Hlavně s establishmentem. :-)
Reagovat
Serpens
Teda, měl jsem o zdejší komunitě vyšší mínění. Je to tu jak ve filiálce SPD, čest výjimkam.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Alien
Tady o Rusofila a Kremlobota nenarazíš!
Reagovat
Liverpool22
měla raději mlčet a ke konfliktu na Ukrajině se nevyjadřovat - je to tancování na tenkém ledě a navíc nikdo neví kde je pravda. Podle jedné "konspirační" teorie je válka na Ukrajině jen "kouřová clona" na vytvoření Velké Chazárie či Nového Izraele s tím, že hlavní město tzv. Nový Jeruzalém bude buď Kyjev nebo Dněpropetrovsk a je pravda, že Putin + Zelenskyj + Netanjahu jsou napojeni na tzv. Chazary a tzv. "sionistickou kabalu". S tím souvisí, že nyní se podle tohoto scénáře hraje velmi špinavá politická hra - škatulka hýbejte se, kdy je potřeba co nejvíce vylidnit Ukrajinu což se nyní děje, že více a více lidí migruje pryč např. i do Česka. Ve druhé fázi se začnou postupně stěhovat Židé z celého světa např. z USA, Ruska, současného Izraele směrem na Ukrajinu a ve třetí fázi bude vyhlášen tzv. Velký Izrael - nový sionistický stát. Z československého pohledu je toto jeden z horších scénářů jelikož by to znamenalo, že migranti z Ukrajiny už nikdy od nás neodejdou a je pravda, že v tomto scénáři se s bývalým Československem vůbec nepočítá, že nás dříve či později přečíslí Ukrajinci.
Suma sumárum žijeme na rozhraní STARÉHO a NOVÉHO věku a odhadem je pro naší planetu cca 1200 scénářů - toto je pouze jeden z mnoha....
Reagovat
SydneyOpen
takže ta "pravda" o ukrajinských zfetovaných nacistických zombie vojáků tedy neplatí? Ach jo smile
Reagovat
Liverpool22
náckové na Ukrajině budou zabiti nebo se budou muset vystěhovat. Spousta lidí neví, že státy jako Ukrajina, Izrael, Kosovo.....jsou uměle vytvořené státy MI6 a CIA - tajné služby Británie a USA.
Reagovat
aape
kdo tyhle nesmysly vymýšlí smile, tipuju Zacharovovovou, a prosté duše tady to žerou i s navijákem ..
Reagovat
Liverpool22
To, že britská tajná služba MI6 vytvořila státy jako Izrael či Ukrajina je známá věc a vše je součást nějaké plánu, který však Čechům, Slovákům a dalším Slovanům nehraje do karet. To samé Kosovo bylo vytvořeno americkou CIA - vše dle hesla: rozděl a panuj.
Takže vše je trošku složitější jelikož kouzlo a zároveň problém na celé naší planetě je ten, že tady žijí různí lidé - mají různou barvu kůže, vyznávají jiné náboženství, jinou kulturu, mají jiné plány či představy.....Pro nás je toto spíš pozitivní jelikož nelze vytvořit např. jeden velký digitální koncentrák jelikož spousta lidí to odmítá - bude potřeba vytvořit více mocenských center - to je vše na delší psaní.....
Reagovat
d@ve
smilesmilesmile
Reagovat
bIbec
Taky sem si pohrával s myšlenkou, že tahle válka je jenom (brutální) kouřová clona.

Ve světě se teď děje tolik věcí, hotový chaos. Čert ví, co je nejdůležitější.

ALE. Asi nakonec ty naše "malé" individuální strasti, překážky a radosti. S koncentrací na tohle člověk nikdy chybu neudělá.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile přesně tak. V této době je lepší se koncentrovat na rodinu, lidi kolem sebe, vytvářet malé komunity ve své vesnici.... Tohle je špinavá hra a ve finále jednotlivec z ČR skoro nic nemůže ovlivnit.
Spousta lidí pořád nechápe, že koronavirus, testování z mozku, očkování, agenda Velkého resetu, konflikt na Ukrajině.....to vše spolu souvisí - vše se dlouhodobě plánuje. Naštěstí na naší planetě žijí různí lidé - indiáni, muslimové, Slované, Peršané, Asiati.....a ty mají zase jiné plány.... Pro nás to politické sadomaso začne někdy kolem roku 2025 až do hry naplno vstoupí muslimové - to už předpovídal např. Nostradamus, ale mluvil o tom i Kadáfí či Erdogan nebo mezi řádky i náš Klaus
Reagovat
Blondie
LOL, ještě vytáhni bílé klobouky a já smíchy padnu :D
Reagovat
bIbec
Hej, já bych se zařadil určitě do ranku lidí, co "nechápou".

Všichni mají hrozně ostré názory a rozumí přesně všemu co se děje.

Já prostě nevím, spíš špekuluju.

Válka není sranda. Proč Rusko napadlo Ukrajinu nevím. Proč se "západ" rozhodl pomoci Ukrajině taky nevím.

Nerozumím tomu.
Reagovat
bIbec
Asi bych řekl, že silná vojenská velmoc je přirozeně imperialistická.

Z téhle jednoduché úvahy předpokládám, že je to střet dvou kohoutů o politickou kontrolu ukrajinského území.
Reagovat
elsky
Tak to je bez debat. Rusové si mysleli, že po sousední zemi s národnostním složením a historií jako má UA mohou chtít neutralitu. Západní Ukrajinci s USA v zádech tvrdí, že ne.
Reagovat
Liverpool22
Hodně zjednodušeně napsáno v této fázi politické hry se zároveň hrají: šachy, poker, škatulka hýbejte se a černý petr. A na konci vyhraje ten kdo hraje zároveň šachy a poker. Bohužel naše vláda hraje zatím hru o černého petra.
A hlavně pořád jsme na začátku velké hry, kdy temnota jede agendu 2030 a světlo jede agendu 2032 - právě v roce 2032 začne NOVÝ VĚK - to není z mojí hlavy - kostky už jsou dávno vrženy - už víme kdo prohraje a kdo s velkou pravděpodobností vyhraje.....
Reagovat
elsky
Tak na velkej masterplan já moc nevěřím. Mně k relativnímu klidu stačí obyčejná geopolitika smile

To že my hrajeme betla je bez jakýchkoliv debat. Takový pomocný region, skoro protektorát.
Reagovat
Liverpool22
Ohledně ČESKO-SLOVENSKA jsem stále optimista, stále můžeme ještě vyhrát jelikož na našem území je velmi silná energie např. na Šumavě, v Jeseníkách, Tatrách....tam všude žijí lidé, kteří podvědomě tuší co se děje.
Když to napíšu sportovní terminologií, tak zatím prohráváme po prvním setu 0:6, ale Djokovič a spol. hrají zápasy na 3 vítězné sety a MY pořád máme šanci na obrat. Pro začátek by stačilo odstavit Babiše, Rakušana a celou rodinu Koláře - to jsou lidi, kteří diplomaticky napsáno škodí a ohrožují existenci našeho státu, všech lidí. Konkrétně Babiš je mimo jiné napojen na BIG FARMU viz. očkování dětí nebo v nákupních centrech a nikdy nezapomenu na jednu ženskou, která stála frontu na očkování a do televize řekla, že se cítí jako znásilněná smile Rakušana raději nebudu komentovat, ale je to např. člen Aspen institutu - moudrým to docvakne a rodina Kolářů to je taky matroš - zákulisní čáry máry a v zájmu koho? Určitě né v zájmu lidí v Československu. Takže v globálu jsem optimista jelikož pokud budeme chtít přežít, tak budeme muset otočit kormidlo a začít hrát taky šachy + poker - pak máme šanci vyhrát např. 3:2 na setysmile
Reagovat
Krisboy
Jen abysme to nakonec nepoďáli v super tiebreaku smile
To by byla škoda.
Reagovat
Liverpool22
jakmile to dotáhneme do 5.setu + do super-tiebreaku, tak už to prostě musíme silou vůle urvat smilesmile
Reagovat
Krisboy
Oukej smile
Reagovat
Blondie
Proč by mlčela, proboha?
Naopak, má koule a základní morálku.

Ale chápu, že přesně ty některým schází.
Reagovat
Liverpool22
Proč měla mlčet? Někdy platí: mlčeti zlato. smile Jak jsem psal - vše je v režii tajných služeb např. KGB, CIA, MI6, Mosadu či MIT a jednotlivec stejně nic neovlivní - tady zase platí heslo: jsou věci, které můžeme ovlivnit a pak jsou věci které ovlivnit nemůžeme. MY jako ČR můžeme události pouze popostrkovat moudrou politikou což se však u nás neděje.....
Reagovat
Blondie
pobavilo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se tím řiď a nepiš nesmysly.
Ty tvý konspirace nepobavily ani jako apríl.
Reagovat
Liverpool22
čas ukáže - toto co jsem psal je jeden ze scénářů, ale každý ať si říká a dělá co chce - nikomu nic necpu smile
Reagovat
makro99
"Petra měla raději mlčet" si sám vykopnul tohle pozoruhodný vlákno a o pár příspěvků sám píšeš "každý ať si říká a dělá co chce"... tak to asi ve zkratce shrnuje kvalitu celýho tohodle vlákna smile
Reagovat
Liverpool22
Asi takhle. Pokud by Petra mlčela, tak taky mlčím a toto "pozoruhodné" vlákno by vůbec nebylo - vůbec by nebyla tato celá diskuze nebo-li lidé tady reagují na to co "vykopla" Petra - takže tak smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš nesmrtelnou hlavu...
...protože kde nic není, tam ani smrt nebere.
Reagovat
makro99
mazec, todle je ještě úplně jinej level, než ti trolové... ale nemá žádný smysl na to reagovat, jen se to tady cyklí dál a dál...
Reagovat
aape
tuhle fantasy slátaninu, co jsi tu tak sáhodlouze nastínil, opravdu někdo bere vážně, nebo je to nějakej aprílovej úlet? smile
Reagovat
Liverpool22
Dám Ti moudrou radu: Nastuduj si historii současné Ukrajiny a pak Ti možná spousta věcí docvakne. Pravda je taková, že zálusk na území Ukrajiny mají např. Poláci, Maďaři, Rumuni, Rusové, ale i tzv. Chazaři - jde o to, že na území současného Izraele je obrovský problém s vodou + jsou tam boje s bojovníky za svobodnou Palestinu. A jeden ze scénářů prostě je vytvoření Velkého Izraele na části území Ukrajiny
Reagovat
aape
jak vidím, ty už jsi pro tento svět ztracen smile
Reagovat
annah
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Hezké vidět, že "demokraté" za každou cenu obhajující vše kolem Ukrajiny té druhé skupině nadávají prakticky v každém příspěvku. Druhá strany skoro vůbec.
Reagovat
Tennis_Lover
Uživatel petrulinka tu něco píše?smileMám ji v ignoraci ytak předpokládám, že to zas budou nějaké sračky smile Tahle ženská je nemocná a ji nepomůžou ani prášky smile
Reagovat
tenisfan178
To říká blbec všech blbců.
Reagovat
Tennis_Lover
Další uživatel z chlivku komentuje? smile

Autora tohoto komentáře máte v ignoraci. (zobrazit komentář)
Reagovat
tenisfan178
Nejlepší řešení všech dob,ignorovánísmile
Reagovat
NoletheBest
Jsem nemyslel, že se tady schází tolik proklemelsky vyšinutých jedinců. Měl jsem za to, že tenis jako dříve pojatý "buržoazní" sport je odklonil někam jinam. Chyba lávky. smile
Reagovat
Alien
Bohužel! Ale není to jenom tady, je to napříč všemi sporty!
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Diverzita názorů napříč sporty. Wow, nečekané.
Reagovat
aape
TP je dlouhodobě v obklíčení kremlobotů, bohužel smile
Reagovat
com
po tomto prohlaseni by mela z turnaje v Miami odstoupit.. Prece nebude hrat finale proti rodacce z Moskvy smilesmile
Reagovat
petrulinka
Věděla jsem, že máš nemocnou hlavu, ale až tak? A co na to psychiatr?
Reagovat
elsky
Je to tak, Rybka je v podstatě Ruska. Dtto Alexandrova, Siniaková. Všechno ven smile
Reagovat
d@ve
COMic je jen hater Petry.
Je to totiž vážná konkurentka Karolíny P. smile
Reagovat
Blondie
Si tedy dovolím protinázor: Petra hraje proti Karo ÚPLNĚ jinou ligu. Tolik k té konkurenci :D

Ale jo, tak před 5 lety byly časy, kdy si člověk mohl říkat, že Karo Peťu může třeba dorovnat.
Reagovat
d@ve
O tom vůbec nepochybuji. smile
Ale vysvětluj to zamilovanému COMikovi.. smile
Reagovat
Blondie
Tak zase Karo má jiné a opravdu hezké kvality. Její práce pro charitu je úctyhodná (jako opravdu), má očividně hezký vztah s vyvdanou dcerkou (to není snadné, ona to dokázala), teď třeba podpořila uprchlíky z UA.

A upřímně, že má těch kastrolů na poličce zatím "jen" 16? Pořád je jich hodně :)
Reagovat
d@ve
Souhlasím a taky Káje fandím. Pokud tedy zrovna nehraje proti Petře. smile
Reagovat
Blondie
Já jí nefandím, dokonce naopak, ale to neznamená, že si ji za mnoho věcí upřímně nevážím :-)
Reagovat
stefankelner
A mali by zakázať slovenským aj českým? Lebo ich politici posielajú zbrane a muníciu? Ktoré zabíjajú ľudí?
Reagovat
petrulinka
Co to plácáš? Posílají, ale na obranu Ukrajině. Což je tedy nebetyčný rozdíl. A s válkou nesouhlasí.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Zbraněma se toto celé prodlužuje, odkládá se ochota dojít k dohodě. No, USA ještě nezapískala. Tím jak se to prodlužuje zahyne více a více lidí na obou stranách. Žíly mi to netrhá, jak je jim libo. Ale je to komedie ze strany těch co jim ty zbraně dávají.
Reagovat
petrulinka
Jasně, takže ponecháme Ukrajinu napospas rusákům. To může vymyslet jen totální deme.t.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Rusák nebo ukrajinec, obojí je stejně odporná verbež. Jen UA mají teď chvilkové období kdy jsou chráněni jak cikáni dříve u nás.
Reagovat
tenisfan178
Hm tohle to ti trvalo vymyslet 5 vzeřin protože něco takhle hloupého jsem dlouho naslyšel.smilesmile
Reagovat
tenisfan178
oprava: vteřin
Reagovat
stefankelner
Ja som sa len spýtal a Vy ma hneď urážaťe, bez psychologických testov. Mám Vás nahlásiť adminovi?
Reagovat
Krisboy
Ano prosím!
Reagovat
SydneyOpen
ptáš se jako pětileté dítě, kdybys dával na ZŠ při dějepisu pozor, tak by ses ptát nemusel...
Reagovat
Tennis_Lover
Tuhle pizdu s nickem petrulinka a blondie snad má kazdyv ignoraci, ne? smilesmileKdo by se bavil s labilkami v přechodu smile
Reagovat
aape
říká kdo jiný než sázkař v andropauze smile
Reagovat
d@ve
Ty jsi taky pěknej troll. smile Zklidni se trochu..
Reagovat
Krisboy
Klid, tohle je skutečnej nefalšovanej dmnt, ten nechápe ani přibližně, o co jde. Nejen v ukrajinské válce.
Reagovat
Krisboy
Nezabijejí lidi, ale rusáky.
Reagovat
stefankelner
?
Reagovat
Krisboy
Prosím, nesnaž se to pochopit. Nechci tě mít na svědomí. smile
Reagovat
stefankelner
A čo napr. Sudety? Za to máme všetkých Čechov odsudzovať? A Tiso? Za to sú zlí všetci Slováci.
Reagovat
SydneyOpen
Sudety? Kde Němci po roce 36 útočili na České občany a pak vítali Hitlera?
Reagovat
Nola
politika nepatri na tento web, tu mas tolko pokrytcov, ktori suhlasia s Petrou a vlani im nevadilo, ked Fedex odsudil neucast Rusov a Bielorusov na W aj spolu s Nadalom, necakaj, ze sa vyjadria, su to pokrytci, ktori prezlecu kabat na povel, ked je to pre nich prave vyhodne smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Souhlasím, nepatří to sem.
Reagovat
SydneyOpen
aha takže USA a VB jen prodlužovali válku, protože bojovali proti Hitlerovi. No ty jsi totální idi.ot.... tudíž Československo mělo být přenecháno Německu a Maďarsku co?
Reagovat
petrulinka
No bohužel takovým tupcům to asi nevysvětlíš. Přitom když se člověk podívá do historie, tak by to každému mělo být jasné. No ale bohužel není.
Reagovat
Blondie
Dokonce i já posílám prachy na zabíjení ruských agresorů.
Dělám to moc ráda a pošlu zase další.
Reagovat
SydneyOpen
taky jsem přispěl pár korunek na "dárek pro Putina" smile
Reagovat
Blondie
Kéž raketomet náš
rusákům techniku nehezky zryje
a pěšáky jejich fanatické
do pekel pošle!

smile
Reagovat
bIbec
Dost lidí se směje Amikům jak sou hrozně gay a přecitlivělí a progresivní, ale realita je úplně jiná.

To, že se Rus nechá trestat je známkou jeho slabosti.

Před Amerikou stáhne vocas jak vystrašené štěňátko.

Jeden říká zlo je to a ten druhý zas tamto.

Dobro je vždy na straně větší síly. Jenom síla dokáže přesvědčit druhé, že je dobrem.

ZLO nikdy nemůže vyhrát.

Imho nejenom v týhle relativní rovině, ale i tý duchovní.

Bůh je stvořitel, opravdová moc. Lucifer hraje úlohu v těchhle válečnejch konfliktech, šeptá Putinovi, Amikům a všem těmhle vojenskejm velmocem, ale jeho gule sou sotva třetinový.

Takže bych se nebál prostě. Všecko dobře dopadne.
Reagovat
Stippy
ale jinak asi kvůli sobě i rodině mluvit nemohla. Podívejte na Svobodu, strašně po něm jdou. Je to bohužel jak za komoušů, jeden se bojí projevit, říct názor, natož pochybovat.Přitom nikdo opravdu neví co se na Ukr děje, proč se ten Putin zbláznil a šel doválky - jediná pochopitelná skutečnost je, že se NATO neodvratně sunulo k ruským hranicím, a on viděl červenou čáru, celý spodek Ruska, který by s Ukr v NATO, jak jí bylo slibováno (!), znamenal zničující ohrožení. V každém případě je nutné okamžite začít řešit válku diplomaticky, ztráta každého života je tragédie.A Čína opět vyhrává, jako ostatně vždy.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
smilenebudeš to tady mít jednoduché, tady se uznává jen ta jejich jediná "pravda"
Reagovat
SydneyOpen
NATO má společné hranice s russkem už od roku 1999 (Polsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko), ale to nevadí... ty státy chodí do NATO DOBROVOLNĚ, právě kvůli ochraně před russkem, proč se bojuje na Ukrajině a nebojuje se v Estonsku? Jinak Hitler si také musel najít naprosto bláznivou a vymyšlenou záminku před útokem na Československo...
Reagovat
petrulinka
Dobré nesmysly plácáš. Nepochopím, jak to vůbec může někdo zpochybňovat po tom, co naše zem zažila v roce 1938 a 1968. Snad jen příznivec Hitlera a Putina
Reagovat
Blondie
Lol , jsi roztomilý.

To není nějaké ZLÉ NATO, které se rozpíná jako černý mrak.
To je OBRANNÝ pakt, do kterého DOBROVOLNĚ vstupují demokratické státy, které mají s ruskou okupací historickou a nedávnou zkušenost.

Proč asi?
Reagovat
tenisfan178
Souhlasím
Reagovat
NoletheBest
To, že Petra dokáže otevřeně projevit své sympatie Ukrajině jenom ukazuje jak velkou osobností nejen tenisovou je. Můžeme být hrdí, že takovou tenistku vůbec máme. smile
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Osobností díky tomu, že se přikloní k mainstreamu? Tomu co je na první pohled většinově uznáváno? Osobnost jak víno :-)
Reagovat
petrulinka
Jak může někdo napsat něco tak hloupého. Asi by ses měl na Ukrajinu zajet podívat a vyzkoušet si to na vlastní kůži.
Reagovat
stefankelner
A boli Ste tam? Viete naisto o čo tam ide? Či viete len urážať bez dôkazov a argumentov?
Reagovat
tenisfan178
Tys teda tý inteligence moc nopobral.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Tak když mu petrulinka říká ať se tam zajede podívat....jak on tak petrulinka soudí na základě zprostředkovaných zpráv, ani jeden tam nebyl. Je směšná jak petrulinka argumentuje.
Reagovat
Alien
De - zo - lát! Jak vyšitej!
Reagovat
elsky
Já jí to třeba nevyčítám. Lidé, kteří se o politiku nezajímají nebo na ni nemají čas, se prakticky všichni přiklánějí k naší oficiální verzi.
Reagovat
Grape
Tak s tím nesouhlasím. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že lidé co se o politiku nezajímají často věří konspiračním teoriím. Ono je to i logické - kdyby se zajímali, tak jim věřit nemůžou. smile
Reagovat
Alien
Petra opět na jedničku - super. To musela místním Rusofilům, Kremlobotům, Chcimírům, Dezolátům, Koblihám a dalším zmatencům hnout žlučí! A že se jich zde vyskytuje! Krásný den.
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Krisboy
Fulneka klepne. Jestli teda už nechcípnul za Putlera na Ukrajině. smile
Reagovat
Nola
skor si mala trvat na zakaze pre W tento rok, Sabalenka je na travicke velmi dobra, na antuke nie je ziadna hrozba, hlavne na tej pomalej :D

Iga dostala kartac od Rybky, ked sa hrala na aktivistku, dievcata nedajte sa zatahovat do politiky, chapem ukrajinske dievcata, tiez by som to citila podobne, ale Petra by radsej mala sustredit na tenis a vyhravat ako sa angazovat - vid. Osaka
Reagovat
SydneyOpen
ona dostala otázku a odpověděla. russko a bělorusko nepatří na OH stejně jako Německo a Japonsko na LOH 1948 v Londýně
Reagovat
Nola
mohla z toho vykluckovat, ako jej vzor Fedex, ten by sa nikdy nevyjadril podobnym sposobom, bo Svajc - neutralny stat, ktory sa nijak neangazuje a to je spravny postoj, sportovci aj tak nic neovplyvnia, su iba babkami na sachovnici, aj tak jej nazor nikoho nezaujima, chvilu si tu ponadavaju obe strany, akurat sa rozprudi diskusia, klavesovi hrdinovia na oboch stranach :D
Reagovat
SydneyOpen
Švýcarsko financovalo Nacisty a teď švýcarské banky nepřímo i rusáky, ale to je věc jiná... Sport a politika prostě provázaný je. Třeba to jak Věra Čáslavská na LOH 1968 odvrátila hlavu při sovětské hymně atd. russáčtí sportovci po ZOH v Pekingu hrdě stáli na OH v Lužnikách se Z na hrudi hned po boku Putlera.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Nola
co tu prevracas ockami, Fedex hlasoval za odnatie bodov za W a bol za ucast Rusov a Bielorusov na W vlani, tak nebud pokrytcom aspon, Petra chcela s Fedexom tancovat na W 2014.... je jeho velkou fanynkou a ver tomu, ze Fedex by na podobnu otazku reagoval - dalsi dotaz prosim smile
Reagovat
SydneyOpen
Nahoře píšeš že by se Federer k podobným věcem nikdy nevyjadřoval, že Švýcarsko je neutrální stát a teď píšeš jak Federer hlasoval o politických věcech.. tak si vyber
Reagovat
Nola
citaj, citaj.... vsak by sa nevyjadril smile
Reagovat
Krisboy
Švýcarsko je neutrální asi jako Putin chce mír.
Reagovat
Nola
doteraz som myslela, ze toto je web o tenise, kedze som Petre velmi fandila v minulosti, tak som sa vyjadrila, a fandim jej aj vo finale, kludne si rieste za klavesnicou svoje nazory, mne dajte pokoj, pred vojnou kazdy pohrdal Rusmi aj Ukrajincami, lebo my vsetci sme boli ti lepsi...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
krotím očima nad tímhle absurdním a absolutním nesmyslem:
sportovci aj tak nic neovplyvnia, su iba babkami na sachovnici,
Reagovat
Nola
:D skus zhodnotit Fedexa, ktory by sa nenechal zatiahnut do ziadnej politickej hry, ale hral iba svoju hru, ved Rusov a Bielorusov by rad videl vlani na W, Petru z toho vynechajme, tentokrat smile
Reagovat
Nola
ocakavam, ze ticho po pesine, niekto moze byt pokrytcom, brat si vyhody, ovplyvnovat ranking a nikomu nevadi, ze bol za ucast Rusov a Bielorusov na W, asi tu vojnu podporuje spolu s Nadalom :D tak kde ste vsetci?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já za tvůj mindrák z Rogera nemůžusmile
Reagovat
Nola
:D ja z neho mindrak nemam, prave naopak /40:15/... len ty si taky maly pokrytec, ked jedneho chvalis za postoj a s tym druhym si v poho.... ale ako som pisala, koncim s politikou, ved aj ty si sa tak nedavno vyjadril, ze sa nedas do tejto masinerie zatiahnut....
Reagovat
darek.vrana
A to je jako dobře, dělat, že se nic neděje. Aha... Typické, starat se jen o sebe a pak se divit, když se nikdo nezastane mě, když to budu potřebovat. Sportovci mají obrovský dosah a kdyby se všichni postavili jednoznačně, možná by se ledy hnuly.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Sportovec má právo se nevyjadřovat k politice. To, že je na netu každý druhý odborníkem na speciální operace, války, politiku a podobné věci neznamená, že sportovec kalibru Federera se do tohoto má nechat zatáhnout. Akorát se vymáchá ve sračkách když to vidím tady.
Reagovat
Nola
tu mas tolko pokrytcov, ktorym nevadi, ako podporoval vlani Fedex a Nadal hracov vo W, boli ticho a su ticho, lebo ich si nedovolia odsudit, jdu blejt velebnosti ....
Reagovat
darek.vrana
Každý má právo starat se jen o sebe, samozřejmě. Ale ať se pak nediví, že si ho nikdo nevšimne, až třeba zkolabuje na ulici.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Jako, že by jej ukáčko mělo někdy zachránit? Tak určitě :D :D
Reagovat
d@ve
Kdo to je "ukáčko"? smile
Je to typický paskvil fanatiků ovlivněných rudou propagandou.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Petruška nikdy nebyla příliš veliká myslitelka. Označení "Jednoduchá přerostlá selka" sedí dokonale. :))

Udělala by všem službu, kdyby neotevírala pusu a prostě hrála. Fulnecká hokejka.smile

PS rozhovory s ní byly vždy jako za trest.
Reagovat
petrulinka
Ty jsi tedy řádný hlupák a předpokládám, že obdivovatel Putina a Ruska. Pro takové jako ty mlčeti zlato. Takže příště než hloupě mluvit, raději si zdřímnout. Tak dobrou noc.
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Loooool..... Žil jsem dlouhodobě na Novém Zélandu, v dubnu se stěhuji do Austrálie. Mám magisterský titul z nejprestižnější VŠ v ČR.

Nádherně mě tady škatulkuješ a moralizuješ za můj názor bez pádného důkazu. Sprostá fabulace od tebe. Raději si dávej pozor a zamysli se, než o mě začneš šířit lži. smile
Reagovat
Ivoch
Někdy nemusím znát osobně, stačí si přečíst příspěvek a názor si udělám.. Australani se už těší, určitě tam zapadneš.. :-)
Reagovat
d@ve
Chlubit se tady titulem? smile Nějaký titul ještě nemusí zaručovat inteligenci nebo dokonce moudrost.
Reagovat
Blondie
Aby z něj nevylezlo, že nejprestižnější škola je pro něj Ševčíkova VŠE :D
Reagovat
SydneyOpen
rusáci nemají na olympiádě od Soči 2014, kdy jako pořadatelské země nadopovala svoje sportovce a totálně pošlapala smysl fair play. rusáci jsou lháři a podvodníci, vždy byli, jsou a budou... odpornej národ
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Nějak si tam zapomněl dokončit myšlenku. To ty emoce. Za UA bys dýchal. To je krásné.
Reagovat
Pe3k
Mě nejvíce nasrali, když okradli o zlatou medaili mojí oblíbenkyni Kim Yuna smile
Reagovat
Patik
Dúfam že ju dnes Rybakina vyprevadi z kurtu smile
Reagovat
SydneyOpen
a co se změní na tom že jsou rusáci odporní?
Reagovat
Patik
Nič.
Reagovat
Hook2424
Koukám, že etnické češství není pro řadu spoluobčanů překážkou na cestě proměny v kremelské kondomy.
Reagovat
turista
Ani v USA hujery.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Tak tak :-)
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Předpokládám, že podobný názor budou mít i zbylé hráčky. Tady nečekám nic jiného. Tak snad budou OH bojkotovat. Easy medaile pro ostatní sportovce :-) Ono Kvitová na OH 24 stejně nebude :-)
Reagovat
EllNino
Proč by nebyla, vždyť jsou za rok :) Myslím, že to bere jako takový poslední milník své kariéry a pak skončí :) Pokud bude mít samozřejmě ranking
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jako reklama se mi tu zobrazují teplákové dresy ČSSR od pochybné firmy z Rakouska. Jsem sám, anebo to máte na TP všichni?
Já myslel, že propagace nepatřičných symbolů je trestná. Za mě teda hnus a jestli tohle podporuje TP taksmile
Fakt si Rakušani nemohli vybrat lepší dobu, kdy tohle vypustit do světasmile
Jinak jsem po ničem takovém nesurfoval, aby to na mě zacílilo.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Kapesníček? :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
schvalování?
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Tak Rakušani nejsou loutky. Viz to jak šli do háje při promluvě té UA špíny. Každý není na té samé straně. Ono to bude možná i většina, tichá většina.
Reagovat
peek
Většina je samozřejmě na UA straně. Jen totální hlupák nebo zlý člověk ne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
aaa, to zas bude veselosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tu
Reagovat
Carloss
Petra to řekla velmi dobře: více mi záleží na sportovcích z Ukrajiny. je to správný postoj. sportovci z Ruska a Běloruska za tu válku nemůžou (pokud ji přímo nepodporují), ale jsou součástí zrůdného Putinova režimu a umožnění jim účastnit se na sportovních kláních ten režim legimitizují. bohužel.
Reagovat
aape
bohužel to tak je
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist