Kvitová si finále s Halepovou nezahraje, v Shenzhenu prohrála s Bacsinszkou

9. 1. 2015, 08:45
Aktuality 309
WTA SHENZHEN - Petra Kvitová v čínském Shenzhenu prohrála poprvé v letošní sezoně set a nakonec i celý zápas. Česká tenistka v boji o své jubilejní dvacáté finále podlehla 47. hráčce světa Timee Bacsinszké ze Švýcarska, která si tak v sobotním finále proti nejvýše nasazené Rumunce Simoně Halepové zahraje o svůj druhý titul na okruhu WTA.
Petra Kvitová

Petra Kvitová začala na prvním turnaji sezony v Shenzhenu dobrými výkony. S domácí Ying-Yin Duan a Srbkou Bojanou Jovanovskou nepřišla o jediný servis, ve čtvrtfinále pak znovu ve dvou setech porazila krajanku Terezu Smitkovou.

Vítězství se od české jedničky čekalo i v dnešním semifinále proti 47. hráčce světa Timee Bacsinszké, Kvitová ale v prvním vzájemném střetnutí s o rok starší Švýcarkou klopýtla. Často chybovala, dobře hrající soupeřku nedokázala vykolejit z rytmu a první letošní zápas proti hráčce Top 50 prohrála.

Bacsinszká hrála v utkání s dvojnásobnou wimbledonskou vítězku Kvitovou razantněji, přesněji a byla efektivnější při proměňování brejkbolů. Zatímco Češka využila v zisk soupeřčina podání jen jeden z pěti, Švýcarka všechny tři.

V prvním setu prohrávala Kvitová 2-5, ale ještě zabojovala. Odvrátila pět setbolů a snížila na 4-5, ale víc nestihla. Ve druhém setu měla ve čtvrté hře tři brejkboly, žádný ovšem nezužitkovala a sama přišla po chybách o servis v devátém gamu.

"Timea hrála opravdu dobře. Má skvělý bekhend a forhendům dává hodně topspinu, což je trochu rozdílné. V důležitých výměnách dobře podávala. Udělala všechno pro to, aby mě dnes porazila," chválila Kvitová svou přemožitelku.

Z Číny se čtyřiadvacetiletá Kvitová přesune do Austrálie, kde před prvním grandslamem sezony absolvuje ještě turnaj v Sydney.

Pětadvacetiletá Bacsinszká výhrou nad světovou čtyřkou vyrovnala svůj dosud nejcennější skalp. Čtvrtou hráčku světa porazila i loni ve Wuhanu, kde si vyšlápla na Marii Šarapovovou. "Jsem moc šťastná. Hrála jsem dobře a v důležitých chvílích jsem byla jistá. Tohle vítězství mi může pomoct v dalším průběhu sezony," řekla Bacsinszká.

V Shenzhenu postoupila do svého třetího finále na okruhu WTA a prvního po téměř pěti letech. V roce 2009 vyhrála halový turnaj v Lucemburku, v další sezoně pak prohrála finále na antuce v rakouském Bad Gasteinu. Tehdy byla 37. hráčkou světa, ale po sérii zranění spadla do šesté světové stovky.

O svůj druhý titul si Bacsinszká zahraje proti nasazené jedničce Simoně Halepové. Favorizovaná Rumunka v prvním semifinále porazila 6-2 6-3 domácí Sai-Sai Zheng a jako první v sezoně postoupila do finále. V něm má finalistka loňského Roland Garros dosavadní bilanci 8-6.

- WTA INTERNATIONAL SHENZHEN -
(Čína, tv. povrch, 500.000 dolarů)
páteční výsledky (09. 01. 2014)
• Dvouhra - semifinále •
Bacsinszká (8-Švýc.) - Kvitová (2-ČR) 6-4 6-4
Halepová (1-Rum.) - Sai-Sai Zheng (Čína) 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

309
Přidat komentář
FulnekUltras
klidný letecký přesun do Sydney a v mezích možností co nejlepší rychlou aklimatizaci na podnebí jihovýchodní Austrálie. Zatím to bohužel vypadá, že tam po 20.1. právě na AO mají přijít odpolední vedra vysoko nad 30°C, ale kdo by dneska těm dlouhodobým předpovědím věřil... ;-)
Reagovat
PetaM
Tak naštěstí už mají pravidlo, že ve více, než 40 °C se hrát nebude. Možná, že se dočkáme toho, že GS bude trvat celý měsíc ... :)
Reagovat
Frick
No a nedávalo by smysl tam hrát třeba až v březnu a na leden přesunout Miami a IW?
Reagovat
FulnekUltras
Třeba to časem někoho napadne. Problémy s vedrem mívá v lednové Austrálii hodně hráčů...
Reagovat
gigin
Já su pro. Génius sa potí jak dveře od chléva a vůbec sa mu nechce hrát...
Reagovat
FulnekUltras
Pro zajímavost: i dnes v Šen-čenu byla patrně nejvyšší teplota během celého letošního turnaje (Kotyza poprvé v kraťasech, diváci běloši v tričkách, podle Číňanů to nejde moc poznat - ti nosí dlouhé kalhoty a rukávy i ve vedru)... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska, když hrála Maria tak jsem byl ve škole, takže jsem mohl sledovat akorát čísla a vyvíjelo se to znova dominantně! Dělá mi radost Maruška! :-) :D
A když jsem přišel domů, tak jsem se kouknul na celý zápas se Svitolinou a Maria opravdu jede.. Kéž by takhle hrála celou sezonu.. :D
Servis oproti loňsku neskutečný, forhend zabijácký a backhand klasicky skvělý!!
Ale teda co mě potěšilo, tak když Marii teklo na servisu do bot, dokázala dát přímý bod ze servisu nebo tak dobrý servis, že ihned získala ve výměně navrch.. Trošku mi to připomnělo rok 2012 a ještě 2013, kdy si takhle dokázala pomoct.. To loni to bylo právě naopak, když jí teklo do bot, dala DF.. :-)
A také kvituji, že do hry zařadila více kraťasu, slajzů.. Taková "nová" Maruš! :DD
Elina hrála hodně dobře, dokázala Marii potrápit, ale myslím, že test jak na tom je přijde až zítra proti Aně! :D Na ten zápas se celkem těším.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to náročné, aby takovou formu udržela. Kéž by jí to vydrželo aspoň celé AO. :) Na druhou stranu by možná bylo dobré, aby před AO odehrála nějaký náročnější zápas (tak třeba zítra :))... Jinak je ale vidět, že Masha měla opravdu skvělou přípravu.
Reagovat
dadaft
zatím vypadá Marie na nejsilnější a nejlepší hráčku v peletonu a největší favoritku na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka, u sítě to bylo vtipné vzhledem k rozdílu jejich výšek a teď konečně Tomáš.
Reagovat
Frick
Either one of two things (or perhaps both).

1) Only 1 SE allowed per week and since Saisai made it farther, she gets it.
2) She never entered Hobart to begin with (she didn't even play qualifying).

--------------------------

Jsem tupec, ale skutečně nejsem schopen porozumět tý položce 2)

Byla to odpověď na mou otázku, proč Tereza nedostala SE...
Reagovat
tommr
zřejmě se přihlíží i k tomu jestli hráčka už někdy v minulosti na turnaji hrála. Stejně ale na tom nezáleží, protože bod 1 je rozhodující ...
Reagovat
Fandina
Dostala jí Saisai, co s tím naděláš, když se týká jen jedné SE.
Reagovat
slacker
Urazi me ze nevim co znamena SE :-))
Reagovat
Frick
Nějaká ta vyjímka, když hráčka nestíhá kvaldu, bo hraje jinde...
Reagovat
tommr
SE=special exemption ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš neřešte furt tu Péťu :D prvni turnaj sezony. V Číné kde bylo 5a pul lidi. Chce bejt už v Australii o néco dřív. :) Semifinále je taky dobrý. :) Timea do toho dost řezala a nepustila Perru k vlastní hře. Možná i dobře že prohrála :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, co se dá dělat. Ty jsi neobhajovala nic a měla sis nahrát co nejvíc bodů. Semíčko je hezké, ale kdyby to bylo finále, tak je to o něčem jiném.
Barčo, když jsem viděl vyhraný první set a brejk na začátku toho druhé, tak jsem ti věřil. Nevím co se stalo, ale nedopadlo to podle našich představ. Pro tebe je ale semifinále krásné.
Každopádně zítra vstávám na finále v Hobartu a věřím, že Venus vyhraje. :)
Reagovat
Frick
Nedaly Číňani omluvenku. Sakra práce. :-( Takhle si zahraje až někdy za 10 dni.
Reagovat
Frick
Pod návalem emocí z Petřina krachu to trochu zapadá, ale mi to přijde jako neskutečná škoda pro ni.
Reagovat
Fandina
To jsem nevěděla, že se dávají nějaké omluvenky?
Reagovat
Frick
No, že by měla tu SE....
Reagovat
Roger_Federer
Nezkutecny jak "usporne" Karlovic hraje v jeho 35 letech a furrt mu to staci nekolik let na top 30.kdyz ma den jako vcera je to postrach
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje BH jak Bobina a je zajímavé, jak najednou David není tak nudný hráč, ale chodí si k síti pro winnery. Karlovič mi připadá jako stroj bez emocí:)
Reagovat
VlS
No, hlavně ať už skončí, chtěl bych se dívat na tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Andreas hrál včera s Dodigem moc pěkně, myslím, že Tomíka potrápí.
Reagovat
smazaný uživatel
Poměr es - 18/2, které číslo ke komu asi patří? :D
Reagovat
PetaM
Chlap jako hora a neumí nic jiného, než slajzovat BH. Hrůza.
Reagovat
PetaM
*myslím tím, že neumí nic jiného z BH
Reagovat
Roger_Federer
ted zahral nasmyslne k Davividovy, pulka kurtu volna
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, takže si zase počkáme..
Reagovat
Patri.k
škoda, hlavně na úvod sezóny to mrzí dvojnásob, na druhou stranu čeká nás v pondělí premier a příští pondělá GS, takže snad se bude dařit víc
Reagovat
Frick
To je fakt úžasný! A tedy jak byla rychlá, když s dvojkou řízla ty, co měly jedničku nebo dokonce nulu.

Gabča také 6. místem nezklamala. Pochopitelně "kdyby jednou neminula", ale to asi fakt nelze tak brát.

Ovšem pro další tři holky to nebyl dobrej závod. Skoro si řikám, jak jsme mohly vyhrát tu štafetu.
Reagovat
blixa
Doplatily na podmínky které se ještě zhoršily, přišly velký poryvy větru. Moc bych jim to nevyčítal. Závodnice tak do čtyřicítky měly znatelně lepší podmínky, i když taky ne zdaleka ideální.
Reagovat
VlS
Super výsledek pro obě holky, škoda těch dalších tří. Bohužel ani na neděli to s počasím nebude o moc lepší,možná spíš opačně.
Reagovat
pepin
Vždyt také všechny esa startovala pomalu v jedné řadě za sebou. Ale třeba Darju to asi postihlo nejvíce.
Reagovat
blixa
To jo, ale bude to víc na férovku, protože budou střílet cca ve stejné chvíli, a i trať budou mít všechny víceméně stejnou.
Reagovat
VlS
Jo, to je pravda.
Reagovat
EllNino
Klárku čeká v 1. kole Hobartu její finálová soupeřka z RIA Kurumi Nara ...ve čtvrtfinále asi případně Giorgi, ale dopředu se zatim nemá cenu dívat :)
Reagovat
PetaM
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
Reagovat
PetaM
Už by to chtělo los Sydney :D
Reagovat
EllNino
jojo a všechny naše zase v jedný čtvrtce :DDD ...
Reagovat
PetaM
Aspoň má Petra šanci na obhájení SF ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na Sydney WTA i ATP se hodně těším. Snad i konečně něco uvidím.
Reagovat
Fandina
Doufám, že už Klárka má ty černé série za sebou a teď už postoupí. Možná, že bych si pro ní přála ještě lehčí soupeřku, ale dobré. Tak držím palce!!!
Reagovat
blixa
Ještě že máme ten biatlon. Holky mi dělají radost, po tom dnešním tenisovém Waterloo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To já jsem měl skvělý tenisový den. Vyhrály Masha, Ana, Caro, Donna i Katka, takže dnešní bilance Dulcinea Teamu je 5:0! :) Co tomu říkáš? :D
Reagovat
EllNino
Kaťušami udělala obrovskou radost ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem tady dával odkaz na její FB, že šla prakticky z letadla na kurt a vyhrála. Viděls? :)
Reagovat
EllNino
jojo :D ...komický docela :D
Reagovat
Frick
Nikoho to nezajímá, Monty.
Reagovat
smazaný uživatel
Mluv za sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že tvoje plky všechny zajímají. :D No co, blixa si mě občas dobírá, tak dneska si můžu rejpnout zase já, ne? :D
Reagovat
blixa
Víš co mi můžeš ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=414204650536
:DDD
Reagovat
janek_da
V Grandslam Fantasy lize "II. League of TenisPortal.cz" jsou AKTUALITY.

Okamžitě se přidejte. Je nás zatím 13, z toho 2 baby. I když ty maj páru za 20.

Abyste v po prvním kole AO nelitovali. Je to celoroční soutěž. Před prvním kolem AO je uzávěrka.
Reagovat
PetaM
Hele, jak to, že tam nejsem? Psalo se, že kdo už tam byl dříve, se nemusí registrovat, byl jsem tam dříve, ale v:
https://docs. google.com/spreadsheets/d/1GzYNR_jpPe0PH_Wtp4Xj7iDdvXydbsiR3vYpl2_G68k/edit?pli =1#gid=0

nejsem. Ale v lize jsem normálně, udělal jsem někde chybu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam taky nejsem, ale registrovaná bych měla být, když jsem hrála Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tam musíš napsat do komentů, že chceš hrát ne?
Reagovat
PetaM
To nikdo neřekl :D :D Je tam jenom napsané, že kdo už byl registrovaný dříve, nemusí posílat pozvánku :D Ale třeba jsem to jenom přehlídnul :D Nu což, to nevadí, ještě máme 10 dnů na přihlášení :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to znamená, že už tam jsi, ale musíš dát vědět, že chceš hrát, někteří třeba hrát nechtějí nebo sem už nechodí, teda já to tak pochopila a proto jsem Vlkovi napsala.
Reagovat
PetaM
Aha, dobře :D Tak napíšeme :D Stačí tam do chatu, nebo nějak speciálně? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, jen přidáš comment Vlkovi, aby tě přidal a je to. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže když napíšeme, že chceme hrát, tak nás tam dopíše?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj
Reagovat
PetaM
Taky jsem se pro jistotu zeptal v lize :D Vidím, že ty taky :D Tak se když tak něco dozvíme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já už tam jsem, tak ono je zase logické, že Vlk neví, kdo všechno chce vůbec hrát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ma slova se naplnila :) nyni bude nasledovat raketovy pad zebrickem :)
Reagovat
blixa
Ale no tak, Jezerský, klid a vezmi si prášek ;-)
Reagovat
PetaM
Půl roku nemá moc velkou šanci na to, že spadne ...
Reagovat
FulnekUltras
Blábolo...
Reagovat
lars
..pad S.Halep :)
Reagovat
smazaný uživatel
doslova..
Reagovat
smazaný uživatel
A Goliáš má 1. set.
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/od-berdycha-k-rosolovi-vydra-ma-novy-dzob--5365cz/
Reagovat
Fandina
Tak to je super. A doufám, že Lukášovi to bude ke prospěchu. Výborně!!!
Reagovat
mahycek
Měli jsme školení,tak jsem nevěděl,až nyní. Co je Kvitová???? Nemám slov,ani náladu,nikdy nebude č. 1. Ještě, že Fedex zabral a doufám,že Tom to vyhraje.Proto ty ženy v tenise mě tolik neberou jak chlapi. Snad Fed Cup a Grand Slam a trochu WTA 500, jinak ne.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA 500 není. Jsou 280-int., 470-premier, 900-premier5, 1000-premier mandatory a GS.
Reagovat
mahycek
Tak se Petro Fans omlouvám,alespon vidíš,kromě Fed Cupu a GS,a společné turnaje s muži,jako např. Indian Wells,Rogers cup a další to ještě sleduji v Tv a abych nezapomněl na Masters. Ostatní ženské turnaje si jen přečtu.
Reagovat
Frick
ten moderátor toho pořadu je doslova karikatura moderátora menšinových sportů pro intoše :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně nějak ani moc nepřekvapuje, že Petra prohrála. Viděla jsem zápas Timey proti Mashe... Ve finále přeju oběma stejně. Dívat se asi nebudu, není mi dobře. Snad Sydney vyjde líp. :)
Reagovat
Frick
Na ten dosti našlapaný startlist skončily v SF dost překvapivý jména. Pro obě to bude zajímavý bodový i finanční příděl.
Reagovat
dadaft
tak pro Elinu je těch 185 semifinálových bodů přesně tolik, kolik loni získala za tři turnaje australského turné (Brisbane + Hobart + AO).
takže ta je vysmátá už teď, protože následující Sydney a AO už budou jenom přisypávat bodíky. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ti to v Sydney a v Melbourne vyjde lepšie! Veľa šťastia :)
Nemôžeš prehravať s takymi hračkami ako je Timea.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Cico93
a zajtra ideme po titul!
ComeoN
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, zejtra vyhraje nejlepší babča planety! Brutální Maruš!
Reagovat
pepin
A "nejlepší sportovkyně".
Reagovat
FulnekUltras
mně připadá, že letos řve zase o něco víc než loni...
Reagovat
Frick
Od 12.1. bude jedna desítka ve Stuttgartu plná našich holek a v Egybtě bude hrát desítku krásná Simona.

http://instagram.com/p/xhPrKfnwpJ/?modal=true

Fyzicka je tedy stavěná sakra dobře.
Reagovat
Frick
Nevíte, jaký jsou náklady na pořádání? Vejde se to pod 1.000.000 Kč (v přepočtu)?
Reagovat
Frick
není vůdce kubánské revoluce, prý
Reagovat
FulnekUltras
takových zbožných přání ze Západu už bylo... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi není sporu o tom, která z mých favoritek má zatím nejlepší formu. :) Na konci si to Masha sice trochu protáhla (mohla vyhrát asi tak o 20 minut dřív), ale výsledek je zase celkem jednoznačný. :)

V Brisbane bude sexy finále! :)
https://pbs.twimg.com/media/B6XGDT7CEAA29zu.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
nádhernej tenis, Maruš má formu jak zvon. Elča mi připomíná Selešku, ještě vychytat úhly. Elča mne nadchla, ten zápas nebyl jednoznačnej (v 2.setu to šlo otočit).
Jo, bude hrát kráska č.1 Maruš proti krásce č.2 Aničce. Od 10,00 ladím Slováka.:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Masha hrála skvěle, jen jak říkáš, mohla to ukončit dřív. :) Líbí se mi oproti minulé sezoně, že je důrazná od prvního míčku, nepřipouští žádný drama a zbytečně nejde do třísetových zápasů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechybuje tolik, občas míč zkrátí a seřízne. Navíc mi přijde víc elastická, skvělý pohyb.
Reagovat
pepin
Petra prohrála způsobem...takovým....nemastným neslaným. Nehrála svou hru, tempo hry diktovala soupeřka, která sice hrála agresivně, ale kdyby Petra aspoň z půlky hrála svou hru, tak je výsledek opačný. Těžko říct, proč hrála nedůrazně. A pro fanoušky je to další špatná zpráva - totiž že v Petře stále existuje její nevyzpytatelnost. Hodnocení dnešního výkonu Petry z trochu jiného pohledu než od některých zde.
Reagovat
Titan
No, vyzpytatelná Petra je neexistující pojem a nevím, jestli si někdo troufá odhadnout Petru v jakémkoli zápase 5 game dopředu...:-))))
Konec zápasu jsem viděl. Atmosféra okresního přeboru, drtící Timea a tápající Petra...
Reagovat
LukasH
Petra bude nevyzpytatelná vždycky. Nevěřím, že by se z ní při jejím stylu hry mohla stát konzistentní hráčka a la Viktorka 2012, Maria, o Sereně nemluvě. Proto si tu nemaluju jako někteří, že přijde doba, kdy bude mít nějakou např. půlroční šňůru výher. Je důležitý, aby měla lepší výsledky na ostatních GS a maximálně se soustředila na turnaje s rychlým povrchem.
Jinak vidím změnu v tom, že už se nekonají ty ultrapropady "Nepřehodím míč přes síť".
Neviděl jsem první 2 zápasy, ale už se Smitkovou to nějak nebylo ono. Jak už jsem psal níž, atmosféra turnaje nijaká, ve hře žádnej náboj, neslaný nemastný. Když to srovnám s NH, Wuhanem, Pekingem - tam byla Petra nastartovaná ještě úplně jinak. Porazila tam nepříjemný soupeřky ve formě (Garcia, Svitolina).
Přijde mi, že momentálně hraje líp Lucka. Ty rychlá a ty liftovaný míče jsou bezpečnější - víc to tam padá. Nemá ale zase (zatím) hlavu na ty nejdůležitější momenty, což Petra má.
Uvidíme dál. AO je teď nejdůležitější...
Reagovat
Frick
Tak její zápas a zápas Petry to je jak Rolls-Royce a Trabant.

Jenže kdyby hrály spolu, tak Lucka zase bude ztrácet v každym gemu minimálně 0:15...
Reagovat
smazaný uživatel
To je z ČS=TS?
Reagovat
pepin
Ano, já jsem to sem ocitoval, protože se zde začaly zase šířit ty rádoby výmluvy, jako byl rychlý povrch, neměla sem jezdit, je to podřadný turnaj a další zdůvodnění a příčiny jejího neúspěchu a vypadnutí. Okomentování, vždyt došla do semifinále je opravdu na místě v takto obsazeném turnaji /mizerně/ pro TOP hráčku první pětky.
Reagovat
PetaM
Jenomže to, že došla do SF, není omluva, ale jen pozitivní hledisko. Jasně, měla tam být minimálně ve finále, nebo vyhrát. Ale když se takhle budu dívat na všechno, budou mé dny černější a černější. Nevidím důvod, proč se netěšit ze SF. Ať na jakémkoli turnaji. Ale dívej se na svět jak chceš, já ho vidím ve světlým barvách, ty očividně ne ;)
Reagovat
PetaM
*ve světlých
Reagovat
pepin
Nevím, co tu pořád meleš o nějakém světě a jeho vidění. Bavíme se o tenise, o hře a našich dojmech.
Reagovat
LukasH
To, když si řeknu, proč tam vlastně jela, opravdu není zdůvodnění porážky. Nicméně dneska to na mě působilo dojmem - prohraju, tak co. Už s Terezou se mi ten zápas nelíbil. Když to srovnám s loňskýma - Wimbledon, NH, WUhan, Peking, Fed cup, bylo to úplně o něčem jiným.
Nečekall jsem od Petry, že bude vyhrávat všechno, ale myslel jsem si, že bude mít větší nasazení a bojovnost...
Reagovat
misa
Je těžké po všech těch Wimbledonech a Fed Cupech udržet motivaci pro takový miniturnaj. Stačí se podívat na Serenu, jak občas hraje.
Reagovat
Frick
Tak tam nemá co jezdit. V Brisbane by v konkurenci hráček jako Maria, Ana, Jelena, Andrea nebo Angie snad tu motivaci našla.
Reagovat
misa
No, tak Petra má občas problémy s motivací i na mnohem větších turnajích než je Brisbane.
Reagovat
Fandina
Třeba ani nešlo o motivaci. Nevím, ale dneska jí to nesedlo. Bylo to vidět od začátku a navíc, soupeřká hrála moc dobře. Kdyby tam byla jiná, uhraje to.
Reagovat
Frick
Sory, ale tohle by se tak dalo napsat ke včerejšímu zápasu Lucky, že kdyby tam nebyla Serena, tak vyhraje.

Ale vymlouvat se na jinou když hraje s hráčkou z konce padesátky, to nějak nelze.

No ale koukám, že loni v Číně porazila Ekaterinu a Marii. Ona skutečně možná tak marná nebude.
Reagovat
Fandina
Nikdo nesrovnával zápas Lucky se Serenou s dnešním výkonem Petry. Petra nehrála vůbec špatně, ale soupeřka to tam prala hlava nehlava a byla prostě lepší.
Reagovat
FulnekUltras
I proti hráčkám v padesátce je potřeba hrát aktivně a ne jen na jistotu, což dnes Petra bohužel nepředvedla. Ale nějaké větší závěry bych z toho nedělal - hormonální hladina u chlapů a mužatek je holt vyrovnanější... ;-)
Reagovat
dadaft
Maria na servisu i na returnu brutální, není co hrát, Elina pod tlakem vždy od prvního míčku. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš v killer módu dneska, hodně silně vypadá.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně po zimní přestávce zas trochu zdokonalila svou agresivní pózu, což na hodně soupeřek přinejmenším v podvědomí bohužel stále platí...
Reagovat
sprchon
Asi na ni vsadím proti Aně...
Reagovat
smazaný uživatel
Beztak krásná holka ta Svitolinka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty východoslovanské typy holek jsou všechny pěkné... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já mám extra slabost pro dívky menšího vzrůstu no :D třeba i Davis se mi líbí, každopádně třeba Rusky já moc nemusím, to spíš už Ukrajinky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, a moc milá, umí se usmát. Sympatická Elča.
Reagovat
dadaft
kurzy hovoří jasně pro Marii (1.16/5.00) a osobně si taky myslím, že vyhraje, ale tenhle zápas je důležitý spíš pro Elinu, než pro Marii.
další setkání s elitou na velkém turnaji.
už vloni začala přicházet.
a Svitolinová dokázala porazit i hráčky zvučných jmen - Kvitová, Suarez-Navarro, Lisicki, Kerber,,,,,,,,,,,,,,,

s Marií už taky jednou hrála.
loni v Pekingu si neškrtla - 2:6 2:6

razantní přesná hra Marie je samozřejmě tvrdý oříšek.
jsem zvědav, jestli toho dneska uhraje víc.

((( davaj Elina )))
Reagovat
dadaft
no jestli bude hrát Maruš takhle tak asi nesplnitelná mise.
Reagovat
dadaft
1 - 4 zatím,
ale Elina přece jen začíná naznačovat jistou sílu.

navíc s Kerberovou prohrávala o set a dva brejky a jak to dopadlo,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Roger_Federer
To je spatenka, neudelat titul ani v takto spatne obsane Čine..Ocekavam, ze na AO chytne nejakou Cinanku z kvaldy a poleti
Reagovat
FulnekUltras
ale to není nikdy na škodu. Švýcarka byla prostě DNES lepší, a zítra jedeme do Sydney...
Finále Bacsinszki - Halep může být hodně zajímavé...
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, furt si ty kixi budete omlouvat, az do konce kariery.:)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký že omlouváme kixy? Prostě se z toho nehroutíme, navíc že zrovna ty rýpeš, když prohraje Roger, tak tady máte s Amputací a s Forehandem a kdoví s kým nekonečný dohady, tak toho nech jo? :P
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci Kvitovou pořád trapně kritizovat,jasně ráda ji nemám,ale když se zaměřím jen na tu její hru ok.,daří se, je v laufu hraje...Vznikne menší problém,dařit se přestane a ona je tak otrávená a ušklebená ,že je pak skoro tutovka si vsadit, že to nedohraje.
Reagovat
misa
Alespoň je tu doznání, že trapně kritizuješ :-)
Reagovat
Roger_Federer
no ty aby ses nechytla:)
Reagovat
Stan_Borowitz
sympatické krásky Ivanovičové se sympatickou bojovnicí Lepšenkovou. Zatím pět odvrácených měčbolů. Doufám, že víc už jich Varvara neodvrátí. A že Ana ještě alespoň jeden bude mít.
Reagovat
misa
???
Reagovat
smazaný uživatel
Taky koukáš na Slovak Sport, kde dávají záznam? :D Můžu říct, že v těchto chvílích jsem měl docela obavy (hlavně při brejkbolu v desátém gemu). Teď už jsem v klidu. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Ten příspěvek je taky ze záznamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Na Anu bych mohl koukat pořád znovu a znovu. Záznam nezáznam.
Reagovat
smazaný uživatel
Takových je nás určitě víc... :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jojo. Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, ale máme smůlu... :D
http://i59.tinypic.com/15g5n2b.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych zatím neházel flintu do žita. Je to mladá holka, má ohnivou jižanskou krev, chce si jistě užívat, a ne se nadlouho s někým vázat.

Navíc vypadá, že je menší než ona, což musí při některých polohách být problematické, až směšné. Dávám mu rok, maximálně dva.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale umí hrát fotbal. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Pche, k čemu je mu dobrý fotbal, když zezadu musí používat klekátko nebo nějakou podložku.
Reagovat
slacker
Nemusi, ona kleci na posteli on stoji u postele. a co teprve kdyz se pouziji popruhy :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle oficiálních údajů je Ana větší jenom o 1 cm. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Ivanovic
http://en.wikipedia.org/wiki/Bastian_Schweinsteiger
Reagovat
slacker
Podle oficialnich zdroju ma Petra 70Kg uz 4 roky :-)) A v Iraku vyvijeli ZHN
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, váha se mění. Ale v určitém věku snad už člověk neroste... :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Rozhodující je délka nohou...
Reagovat
slacker
Neni, Kdyz je das ruzne od sebe, pokrcenim kolen muzes regulovat vysku "pasu", pochybuju ze i stojici je kratsi ona klecici. Mnohem dulezitejsi je kompatibilita velikosti jinych organu
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, samozřejmě, když se do toho začne tahat akrobacie a gymnastické náčiní, tak jde všechno. Ale zbytečně se všichni nadřou.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Frick
Hm, ten Bastian snad nemá hrudník.
Reagovat
Fandina
tak tak. Slovak sport je super, takhle nás napíná ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Slovak Sport je na ho*no. :D V programu mají ráno na jedničce Shenzhen a na dvojce Brisbane (oboje live). Místo toho dávají na jedničce záznam Brisbane (Angie - Gavrilova) a na dvojce nějaký záznam fotbalu. :D
Reagovat
Fandina
Já to vím, čekala jsem dneska, že budou dávat semi s Petrou a nic. A teď dávají to, co bylo ráno. Anu jsem měla na SuperTennisu, tak jsem tam občas koukla, když hrála Bára s Caro. Reagovala jsem jen s úsměvem na to, že jsme napnutí, jak dopane zápas, který opakují a už je známo, jak dopadl ... úsměv
Ale je fakt, že když člověk nestihne live přenos a chce to vidět, tak se tyhle opakované zápasy hodí. To je zase pozitivum.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Anu jsem se ráno taky díval na SuperTennise a teď se tam dívám na Mashu. To je lepší kvalita než Slovak Sport... Záznamy se hodí, ale člověk musí vědět, kdy je budou dávat. V tom programu na stránkách Slovak Sportu se moc dobře orientovat nedá...
Reagovat
Fandina
Faktem je, že třeba SuperTennis uvádí i konkrétné jaké zápasy bude opakovat a Slovak Sport nejen, že to má obecně, jen o jaký turnaj se jedná a ještě navíc, někdy dává úplně něco jiného. A díky za upozornění, přepnula jsem na SuperTennis s live zápasem Márie Svitolina a souhlasím že kvalita obrazu se nedá se Slovak Sportem srovnávat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi není HD jako HD.
Reagovat
Fandina
A nebo HD není vůbec ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Nojo, když to nemáš v HD, tak to je jasné.

Ale tak jako tak - nedělám si výjimečně legraci. Některé HD přenosy mi připadají kvalitnější než jiné. Asi je to zpracováním signálu ještě před odesláním.
Reagovat
smazaný uživatel
Slovak Sport není HD.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale já to tam mám napsané, to už nám zas lžou jak za komoušů?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, ale sjeď dolů na ten přehled programů. Slovak Sport tam není v HD...
http://www.skylink.cz/prehled-balicku/kombi

Možná někdy v budoucnu... "Stanice bude v multiplexu dostupná ve standardní kvalitě, ale do budoucna je možné s operátorem domluvit i HD distribuci."
http://www.digizone.cz/clanky/slovak-sport-bude-od-srpna-vysilat-v-regionalni-siti-8-ceskych-radiokomunikaci/
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo je, ale asi jenom u freeSATu...
http://www.parabola.cz/clanky/5338/freesat-zarazuje-do-nabidky-slovak-sport-tv2-hd/
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, freeSat vysílá Slovak Sport 2 v HD.
Reagovat
smazaný uživatel
A Slovak Sport 1 taky?
Reagovat
smazaný uživatel
jedničku freeSat nevysílá
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to je zvláštní. Skylink nemá v nabídce dvojku a freeSAT zase nemá jedničku...
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, pravda, ale dříve to HD bylo, možná nějaké zkušební vysílání.
Reagovat
slacker
Uz davno se zase lze jako za komousu, minimalne 10 let ale pred tim sem ty lzi asi nebyl tolik vnimat. Mozna se lhat nikdy neprestalo, jen se prechodneomezila intenzita a stupidita lhani. Ale uz se vsechno postupne vraci/vratilo do puvodnich mezi
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, naštěstí máš ty nezávislé zdroje jako zvedavec.org, parlamentnilisty.cz, aeronet.cz nebo obecně servery s koncovkou .ru či .cn, takže si to svou pravdu můžeš snadno najít. A za jejich čtení ti nehrozí kriminál ani žádný jiný postih.

To my to tenkrát tak jednoduché neměli.
Reagovat
slacker
Za poslouchani stvavych vysilacek Hlas Ameriky a Svobodna Evropa hrozil jaky paragraf?
Mainstream lze a manipuluje jako urvany ze retezu a vetsina populace se k nicemu nez k mainstramu sama nedohrabe.
Reagovat
Stan_Borowitz
jakýkoli přece :-) Ale obvykle se formálně použil § 92 odst. 1 písm. b) TrZ, případně §§ 98, 99, 100 TrZ, kupodivu docela často i §202 TrZ.

Krom toho se většina rádií prodávala s potlačeným příjmem na vlnových rozsazích, kde vysílaly zmíněné stanice, a stavěly se výkonné rušičky jejich signálu.

Kdo chce a přemýšlí, jakýs takýs obraz o realitě si dnes může vytvořit. Chce to ovšem slepě nevěřit ani jedné, ani druhé straně, že. Pravda obvykle není ani černá, ani bílá.
Reagovat
slacker
No jo ohnout podle potreby se da vzdycky vsechno. I dneska Zemanovy hrozi velezrada za pozvani Putina :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No jasně. A mně hrozí únos zelenými mužíčky z galaxie M33.

Srovnáváš nesrovnatelné, přes všechny své problémy je současný systém úplně o něčem jiném.
Reagovat
Fandina
Tenkrát nehrozilo žádnému politikovi nic, ale tomu, kdo by chtěl odejít ze země, tomu hrozila smrt při přechodu hranice nebo zbavení občanství, když náhodou přes hranici nějak přešel.
Reagovat
Stan_Borowitz
... za pozvání sovětských vojsk... tam mělo být v té části o pre-1989
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale jinak je to moc hezký příklad, jak to je dnes jiné. Když dneska někdo řekne, že by se měl prezident za pozvání ruského představitele obžalovat z velezrady, tak to někteří interpretují tak, že Zemanovi skutečně žaloba hrozí, i když je to nesmysl.

Když někdo řekl před rokem 1989, že by se měl prezident za pozvání sovětského představitele obžalovat z velezrady, zcela reálně mu hrozilo minimálně 5 let za mřížemi. Tedy nikoli Husákovi, ale tomu, kdo to veřejně řekl.
Reagovat
Stan_Borowitz
... za pozvání sovětských vojsk... tam mělo být v té části o pre-1989
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale především rozhodně není rudá...
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak. Ve většině veřejných médií se účelově lže a manipuluje furt pryč - a v posledních deseti-patnácti letech se zvýšila hlavně sofistikovanost podprahové manipulace na mainstreamu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Z vlastních zkušeností s českými žurnalisty musím konstatovat, že 99% z nich na něco tak sofistikovaného, jako je podprahová manipulace, absolutně nemá intelektuální předpoklady. Předpokládám, že v zahraničí to nebude o moc lepší. Spiklenecké teorie mají svůj neoodiskutovatelný půvab, ale v reálném světě nejsou údajní spiklenci ani dostatečně schopní, ani nemají dostatečné technické a organizační schopnosti k tomu, aby dané spiknutí realizovali a navíc utajili.
Reagovat
ptpc
Celkom nesúhlasím. Celá činnosť PR agentúr je v podstate založená na podprahovej manipulácii verejnosti. A je jedno, či ide o reklamu nejakého výrobku alebo o politickú reklamu. Majú na to rôzne nástroje ale tu nie je priestor to rozobrať podrobnejšie.
Len taký malý príklad - v prezidentských voľbách v USA volebné štáby trvajú na tom aby kandidáti v tv debate boli v rovnakej výške(teda od hora). No a preto, lebo ináč by to bola podprahová manipulácia. Z toho vyplýva, že sa tým zaoberajú. A to nie len v USA.
Reagovat
Stan_Borowitz
To máš samozřejmě naprostou pravdu, já jsem myslel takové ty teorie o spiknutí médií, jakože o něčem budou psát nějak jednotně (lživě).
Reagovat
ptpc
Potom je otázka, čo je to klamlivo... Ale áno, chápem čo si chcel povedať - v tom s tebou súhlasím.
Reagovat
FulnekUltras
Tak ona i úroveň té sofistikovanosti je samozřejmě relativní. Zatím se ale zdá, že výsledný mainstreamový výstup pořád ještě zabírá na celkem dost lidí (Ukrajina, Zeman apod.), přičemž klasických stádních kusů mezi konzumenty (dobře se poznají podle červených karet) oproti době ještě tak před dvěma třemi lety výrazně ubylo, a dokonce lze říci, že jsou momentálně už v jasné menšině.
Reagovat
George_Renel
Slovaksport 2 v HD vysílá.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě.
Reagovat
Frick
Naladit ČT Sport. Holky jedou sprint. To budou nervy zase.
Reagovat
Frick
Petra ostudně prohrála a neni tu ani 100 komentů.
Reagovat
misa
K čemu tolik komentů kvůli internationalu?
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně slušný... :)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=915733981791537&id=496895680342038
Reagovat
misa
se začínají hroutit. Tipoval jsem, že Petra vyhraje Shenzhen, Madrid, Wimbledon, New Haven a US Open :-) Musím přehodnotit očekávání a nechat výběr vítězných trofejí na Petře.
Reagovat
FulnekUltras
Ona si už něco určitě vybere... ;-)
Reagovat
misa
Nechám s překvapit.
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU - Bára Strýcová

Pravda, jakožto turnajová no. 4 papírově do toho SF dojít měla, byla i v prvních třech kolech favoritkou, tak dobře, že se to takto povedlo. Škoda, proti Caroline chybělo málo. Snad bude sloužit zdraví. Až do trávy Bára obhajuje málo bodů, mohla by žebříčkem stoupat výše. Možná bysme se mohly dočkat v průběhu první půlky sezóny dvou Češek v první a dvou Češek ve druhé desítce!

PALEC DOLŮ - Petra Kvitová

Neměla se tam tahat. WTA 280 na hráčku světové extratřídy prostě není, pokud to není (unikátní) možnost jak hrát doma. Zápasy s průměrnými hráčkami od 40. místa níže, přičemž ten čtvrtý v pořadí nakonec Petra nezvládla. I kdyby ale třeba dostala Petra v 1. kole dvoj-kanára od domácí hráčky s WC, tak by to nevadilo tolik jako to, že kvůli této přiblblosti neuvidíme (?) Petru v Praze. Nevidím do toho. Možná chybu udělal Černošek, že ho nenapadla možnost toho, že by Petra mohla hrát WTA 280, když předchozí sezóny hrála v Brisbane nebo na HC, aby jí co nejdříve naznačil, že se možná bude konat turnaj v Praze. Možná ale měla mít Petra větší "koule" a zkusit tu Čínu nějak skrečovat. Víte, člověk se na to prostě špatně dívá. Kvůli tomu aby velký cizácký čínský drak měl Petru nejen na dvou velkých turnajích na podzim, ale i v lednu na pouťáku, tak jí náš malý český lev nedostane ani na ten jeden turnaj po čtyřech letech? Jsem optimista a jako takový přemýšlím i nad tím, že v roce 2016 už třeba nebude možné si na 220k pozvat dvě nejlepší Češky naráz...
Reagovat
Frick
----------------------------------------------

HC nezapočítávám, takže Lucce dávám palec nahoru s přívlastkem "neoficiální". Škoda s tou Serenou, ale třeba si tu jednu výhru nad ní
schovává na ten nejvhodnější okamžik.

Karolína po výhře nad Vikou bohužel zklamala. Je to velká škoda. Klidně si mohla zahrát i finále.

Klára bohužel no, ale já jí pořád držím palec.

Terka naopak potěšila, vypadá to s ní dobře. Obhajoby do Wimbledonu jsou navíc poměrně nízké.

Katka byla ve vz. souboji s Terkou tou méně úspěšnou, ale i tak to není zlé. Výhra nad nebezpoečnou a "mou milovanou" Begu se také musí počítat.

A nakonec určitě potěšila v singlu i Lucka Hradecká. Po projetí kvaldou skalp stále nebezpečné Kuzněcovové. Snad se třeba do té TOP 100 vrátí a brzy už třeba ani nebude potřebovat na WTA 280 turnaj podstupovat kvaldu.
Reagovat
misa
Hopman Cup jako akci ITF bys měl taky započítávat. Pak by Lucka tvou anketu měla jednoznačně vyhrát, protože porazila č. 7 a 12 ve dvou setech. Se světovou jedničkou pak svedla urputnou bitvu.
Reagovat
FulnekUltras
Šafi potvrdila, že letos se bude tlačit zase výš...
Reagovat
misa
Bude k tomu taky potřebovat o něco příznivější los než loni: dostávat do čf. nebo i dříve pořád Serenu, Mariu, Simonu nebo Petru není pro žebříčkový posun vzhůru to pravé.
Reagovat
Frick
JJ, chce to Agu, Angie, Genie a podobný odpad.
Reagovat
Fandina
Petra nemohla vědět, že bude turnaj přiklepnutý a kromě toho, bude mít x příležitostí příště, jak to zkloubit. Že jela do Číny, tak to asi také souvisí s tím, že se jí tam obecně daří a kvůli tomu, že to slíbila pořadatelům už dávno předtím. Došla do semifinále, takže žádný propad nebyl. Dneska prohrála, ale žádný extra špatný výkon to nebyl.
Reagovat
tommr
jasná vítězka v kategorii PALEC DOLŮ je podle mýho názoru tento týden Klára Koukalová, která coby nasazená hráčka opět selhala a vypadla už v prvním kole ...
Petra sice taky zklamala, ale aspoň něco málo uhrála a vypadla až s vysoce nebezpečnou Bacsinszky ...
Reagovat
Frick
Ana-Karenina je vycházející talent, kurzově to byl vyrovnaný zápas a tomu odpovídal i vyrovnaný průběh. Klára těsně prohrála zápas s hráčkou podobné nebo jen o fous nižší úrovně, zato Petra více jednoznačně prohrála zápas s hráčkou z konce TOP 50.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosimtě, co sem furt pleteš to o té Praze. Hráčka může hrát 3 international v jednom roce. DEbata už tady o tom byla. A palec dolů měla dostat rozhodně Koukalka
Reagovat
Frick
Vycházím z oficiálních informací oragnaizátorů turnaje.
Reagovat
EllNino
Jéééje tady je to zase jako na pranýři :) neboj Peti, v Sydney bude líp ..
Reagovat
PetaM
Nikdo z vás na tom nevidí nic pozitivního? Já teda jo:
1) Petra teď v klidu může odletět do Sydney a bude mít více času na aklimatizaci.
2) Nevypadla v prvním kole, vydržela až do pátku a vypadla v SF. (kdyby celý rok vypadávala minimálně v SF, tak by to byl úspěch)
3) Petra bojovala, nebyl to žádný odevzdaný výkon. Upřímně, tohle je mnohem pozitivnější prohra, než spousta jiných, které jen odchodila a tvářila se při tom příšerně.
4) /trochu sobecké/ Zítra, pokud vás žádný jiný turnaj už nezajímá, se můžete dosytosti vyspat /já se třeba vyspím, konečně/ :D :D
Reagovat
majkl005
pozitivní je i to, že už nedělá zdaleka tolik UE jak to dokázal v minulých měsících...
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní je, že já nejsem sobec a budu koukat i na další hráčky a hráče. :D
Reagovat
PetaM
Taky tak. Doběhla spoustu míčů, které by kdysi nedoběhla, nebo by je vyhodila. Občas něco z jasných pozic zkazí, ale už toho není tolik a třeba to časem ubude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsi přece naživo o čem je tenis v reálu ne? To jsou rány, rychlý pohyb, telka tak zkresluje strašně. Petra má mnohem lepší pohyb to je jasné.
Reagovat
PetaM
Taky tam byl prý strašně rychlý povrch :D Třeba Petra teď bude vynikat na pomalých površích :D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba na antuce ne? :D To říkali tenisti, že v Prostějově byl rychlý povrch jo? Já teda chvílemi nestíhala :)
Reagovat
PetaM
Jo jo, někde jsem to četl, nebo slyšel, už nevím :D Že v té hale je hodně rychlý povrch ... :D
Reagovat
Lina
nedivím se, že jsi chvílema nestíhala, ale povrchem to nebylo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nevadí a na co jako narážíš?
Reagovat
Lina
Jak ses snažila chvílema sledovat tenis v Prostějově. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi mě šmírovala nebo co? :D
Reagovat
Lina
To si piš! :) A nezklamala jsi si. :D
Reagovat
Lina
nevadí, když jse z Tebe udělala momentálně Luejku? :)
Reagovat
Fandina
Pozitivní je, že Petra vyhrála Wimbledon a FED atd. atd. a že dneska prohrála mě sice mrzí, ale tak to chodí, protože vyhrát může jen jedna. Ta lepší. Tak příště zase Petra. Pojď!!!
Reagovat
Andrew89
ty mi prijdeš kvalitně mimo..wimbledo a FED ..on se tu o tom někdo bavi? myslim že ne...
Reagovat
Fandina
Já se o tom bavím, nemyslíš?
Reagovat
Davor1
Fandina ti príde mimo ?? Tak to si tu asi jediný... :DDD
Reagovat
Fandina
:-)))) ... nekaz mu radost. Jasně, že jsem mimo, je šikovný!!!
Reagovat
Andrew89
to že je to místní chudinka vim:D nechodim sem první den:)
Reagovat
Fandina
tak tak, jsem obrovská chudinka ... úsměv
Reagovat
Lina
Tu je zakázáno zmínit se o turnajích, které se momenlně nehrají nebo se již hrály?
Reagovat
Frick
Super, jako turnajová dvojka a světová čtyřka postoupila na WTA 280 do druhýho kola. Bouchněte šampusy.
Reagovat
Fandina
Prohrála v semifinále.
Reagovat
Frick
Ale PetaM akcentoval to, že nevypadla v tom prvnim.
Reagovat
PetaM
Správně. Jako se jí to podařilo tolikrát před tím.
Reagovat
PetaM
Tvůj pohled na život je taky úplně zřejmý. Lituji tě. Věčně s něčím nespokojený, pořád nějaké kecy, stále víš všechno nejlépe a všechno bys nejlépe udělal. Znám takové rozumbrady, mají velice špatný život. Předpokládám, že ty máš podobný, jako oni.
Reagovat
Andrew89
Kde má Petra naplánovaný nejbližší start?
Reagovat
Davor1
v Sydney predsa...
Reagovat
freeteepek
Je třeba objektivně přiznat, že Petře to dneska nešlo. Za tuhle prohru si může sama. Smutné konstatování.
Reagovat
Fandina
Ono bylo od prvního okamžiku zřejmé, že to moc nepůjde. Navíc hrála s ranařkou, které tam všechno chodilo. Hrála s ní prvně a než se rozkoukala bylo po setu a ve druhém už stačilo málo.
Reagovat
LukasH
Stejně jsem nepochopil, proč jela do Shenzhenu. Co se týká bodů, tak se tím nic nevytrhne, je to international a v Brisbane by si zahrála s lepšíma hráčkama. Už jen, když jsem si pustil stream prvního zápasu, tak mě to nebavilo - jako obecně tam, ta atmosféra, nic moc. Kdyby tam nebyli ti sběrači, tak mi to přišlo, jak Nicole, když hrála ITF..:-):-):-)
Reagovat
misa
V Číně jsou neomezené zdroje a taky jsem na panelech viděl reklamu IMG, takže možná jí ten turnaj sami navrhli + tam loni vyhrála Li Na.
Reagovat
tommr
myslím si, že tam Petra jela hlavně kvůli Li Na ...
Reagovat
VlS
Myslím, že tam jela kvůli IMG, díky přátelství s LiNa je v Číně populární a IMG to určitě umí dobře prodat.
Reagovat
Frick
Proč vůbec se Zeman trmácel s tim krtkem do tý Čínu, když už tam je pohádka Petra a Li
Reagovat
Fandina
Kvůli tenisu ne, to není potřeba.
Reagovat
Davor1
Tak pravdepodobne dostala za účasť pekne mastný šek, to sa dosť ťažko odmieta, plus mala tam väčšiu šancu na titul ako v Brisbane, kde bola o dosť ťažšia konkurencia...

Je pravda, že tá atmosféra je tam v porovnaní s Austráliou vyslovene úbohá, pozeral som na Simonu s domácou SaiSai Zheng, najväčší čínsky talent a bolo tam len pár ľudí...je to ale zatiaľ turnaj bez tradície, nejako to rozbehnúť musia, snáď to bude do budúcna lepšie...
Reagovat
freeteepek
Jela tam proto,aby se rozehrála před AO, kde chce konečně udělat díru do světa. Teď jí čeká už jen Sydney, kde ale bude větší konkurence. Navíc je v Číně populární. Ona a Halepová se staly tváří toho turnaje. Pravděpodobně za tu reklamu dostaly obě slušně zaplaceno. Taky mohla jet na exhibici do Perthu, jako vloni a neměla by body do žebříčku žádný...
Reagovat
Frick
No s Radkem asi ne-e.
Reagovat
Fandina
S Radkem tam byli vloni, předtím hrála s Berďou, tak ještě by mohla třeba s Veselým nebo Rosolem.
Reagovat
misa
je pro hráčku světové pětky jednoznačný neúspěch. Petra se alespoň rozehrála před důležitějšími akcemi, ale pokud nebude chtít odjet zase z Melbourne s brekem, bude muset přidat.
Reagovat
rychlej
To je sklamání ale žádné překvapení, ty výkyvy tam budou pořád. 3koda že neuvidíme Petra x Simona, tam by se vidělo jak na tom holky jsou... škoda, škoda...
Reagovat
tommr
jak na tom jsou je snad jasný i bez jejich přímý konfrontace. Petra zatím za Halepovou výrazně zaostává - herně i výsledkově ... :(
Reagovat
misa
výsledkově bych ani neřekl, Wimbledon je přece nejvíc.
Reagovat
tommr
já ale mluvím o momentální situaci - lonskou sezónu nehodnotím ...
Reagovat
PetaM
Nevzpomínám si, že by jednou z GS vítězek v minulém roce byla Halep ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už to zase začíná, Petra jednou prohraje a už zaostává za všemi pomalu. Já ty komenty radši nebudu číst, v prosinci se tady na ni pějou ódy a teď prohrála a už se zase háže do odpadků.
Reagovat
PetaM
Ty ódy se pěly ještě do tohoto zápasu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já zapomněla :D Aspoň že ty jsi jeden z normálních, co nepostaví hráčku ke zdi a nezastřelí jen proto, že prohrála :)
Reagovat
tommr
a ty zase nehysterči. Nikdo Petru nestřílí, ale o tom, že zklamala snad nemůže bejt pochyb. Djokovice nebo Nadala taky nikdo nechválil za to, že nečekaně vypadli se slabšíma hráčema ...
Reagovat
smazaný uživatel
to je na mě, že hysterčím? Proč bych měla? Ale ty jediný jsi tady pověstný, že neumíš pochválit, ale kritizovat a předem odsuzovat ti jde skvěle, tak se tady prezentuješ už dva roky, co sem chodím, tak je normální, že na tebe tak reaguju. Petra vyhrála Wimbl a ty jsi napsal, že se štěstím atd. Někdy si sedni a přečti si svoje komenty a zamysli se nad nimi. Z tebe nečiší žádná radost, když se daří, ale jen černota, když se nedaří. Jsi holt takový, tak se tak na tebe reaguje. A nejsem jediná, pokud vím. A jsem na tebe slušná, bavím se s tebou normálně, i když takhle někdy rýpu. Tak z toho nedělej vědu a nepiš, že hysterčím. Nauč se respektovat negativnější názory na tvoje komenty, o nic jiného nejde.
Reagovat
PetaM
Prý nehysterči :D :D Jediný, kdo je tady hysterický před každým zápasem Petry, jsi ty :D Z každé hráčky máš obavy. Když Petra vyhraje, jsi za hrdinu, že "jsi rád, že se tvé obavy nenaplnily a Petra vyhrála". Když prohraje, jsi zase za hrdinu, protože "jsi měl pravdu" .. :D Máš to dobře ošéfované :D Za hrdinu jsi vždy, takže se ani nedivím, že jsi stále pesimista. Upřímně, mít tě doma, tak se stěhuju, musíš neuvěřitelně přinášet negativní auru ...
Reagovat
PetaM
Teda auru :D Tu máš negativní :D Ale musíš přivolávat negativní energii na svůj domov :D
Reagovat
Jan
Ale Petra prohrává se slabšími hráčkami (vzhledem k jejímu postavení v žebříčku) dost často ne ? Aura neaura :)
Reagovat
Fandina
Jak známo, ódy se pějí vždycky když se vyhrává, když ne, tak se nepějí a někde jsem dokonce četla, že Češi jako národ moc neumějí prohrávat. Neberou to jako výzvu, ale důvod k výtkám.
Reagovat
VlS
No tak prohrála, zas z toho nedělej vědu, uvidíme zítra, jestli Simona Timi smete.
Reagovat
FulnekUltras
jj, na to finále jsem hodně zvědavý...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se odešel nasnídat a když se vrátím, tak akorát vidím Timeu podepisovat míčky... Je tohle možné? Vždyť jak Timea porazila Mashu ve Wuhanu, tak od té doby nepředvedla na třech menších turnajích (Linec, Lucemburk, ITF Poitiers) prakticky nic. Až teď v Shenzhenu... Že by další hráčka, která se umí hecnout proti favoritkám, ale proti slabším jí to tolik nejde? Nebo se jí tak daří jenom v Číně?
Reagovat
VlS
Skvělej servis + jistá mezihra a málo chyb + tu a tam trocha štěstí. V prvním setu byla jasně lepší, ve druhým už byla lepší Petra až na 9 gem, kterej začla DF, pak Timi neskutečně zareturnovala a Petra se už vezla. A to stačilo.
Reagovat
Andrew89
jojo to máš pravdu....jinak dneska mam pocit, že to Maruška nebude mít vůbec lehký... a vůbec, těch překvapení na začátek roku je už nějak moc:D Nole, Serena, Kerber, atd atd...
Reagovat
Kozoroh
Ani mi nepovídej...
Reagovat
freeteepek
Evidentně ji motivují zápasy s hráčkami top 5. Jinak na to kašle:-)
Reagovat
Pavlis
Dneska nic valného nepředvedla. Podání ji nedrželo, místo vítězných úderů sít, bum bum styl žádnej, agresivita také ne. Další prohra od papírově slabší hráčky, zároveň potvrzení faktu, že na běhavky/vracečky Kvítí prostě nikdy umět nebude :( Simona Halep to tak má celé pro sebe. Petře už třetí rok po sobě neuvěřitelně hapruje podání, pořád opakuje, první, druhý, třetí úder, dvojchyba apod. Škoda.
Reagovat
VlS
A Timea je běhavka - vracečka? Dej si sprchu a prober se. To je dobrá ranařka.
Reagovat
tommr
sice jsem to čekal, ale přesto je ta dnešní poměrně jednoznačná prohra Petry obrovský zklamání. Petra sice nehrála vyloženě zle, ale Bacssinszky byla dneska lepší a přálo jí i štěstí ... :(
Reagovat
Andrew89
Tommre prosim tě jak je na to bodově? kolik získala? Loni bodovaný turnaj nehrála, tak by to mohl něco málo hodit ne?
Reagovat
majkl005
aktuálně by Petra měla mít na kontě 5891
Simona zatím 6471 s tím, že pokud vyhraje F tak bude mít 6571
Ana je na pátém místě a zatím má 4845 a pokud vyhraje Brisbane tak bude mít 5010
Reagovat
tommr
Petra příjde o 75 bodů do žebříčku. Je to dáno tím, že letos došlo k časovýmu posunu a tak se obhajujou body z lonska o týden dřív. Konkrétně tento týden už hráčky obhajujou lonský body ze Sydney a z Hobartu i když se hrajou teprve turnaje v Brisbane, Aucklandu a Shenzhenu ...
Reagovat
PetaM
Takže teď v pondělí hráčky přijdou o body z AO? ...
Reagovat
Kozoroh
Kvitová by přišla jen o 10 bodů, zas tak zlé to tedy není...
Reagovat
PetaM
Taky mi nejde o Petru :D :D Jen mě to zajímá :D
Reagovat
misa
Cibulková by přišla o 1300 :-))))))))))))))))))))))))
Reagovat
tommr
ne, toto pondělí 12.1 příjdou hráčky o lonský body ze Sydney a z Hobartu. Body z AO se budou odečítat až příští pondělí 19.1 takže se vlastně budou obhajovat příští týden na turnajích v Sydney a v Hobartu ...
Reagovat
PetaM
Aha no jo .. :D Je to zmatek :D
Reagovat
Kozoroh
Aha, takže třeba Wawroš se propadne z TOP 10, ale na AO bude 4. nasazený? Dobrá schíza :)
Reagovat
tommr
no bude to chaos ...
Reagovat
Andrew89
super, děkuju za vysvětlení:)
Reagovat
Frick
Jestli fakt kvůli týhle blamáži nebude v Praze, tak to potěš pr.del. Čínský prachy nesmrděj, co Petro?
Reagovat
PetaM
Bože a jak měla vědět, že si nějaký de*il vymyslí turnaj v Praze?
Reagovat
Davor1
Myslím, že tam bola prihlásená skôr, ako sa vedelo, že v Prahe bude tento rok WTA turnaj. Ona je práve ten typ, ktorý si radšej zahrá doma za menej, ako niekde v prdeli za pár dolárov naviac...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty rejpavko, nech si to... Některé tvé komenty fakt nechápu. Co máš v tý hlavě?
Reagovat
misa
Praha je mezi Stuttgartem a Madridem, pak je Řím. Pochybuju, že chce Petra strávit 4 týdny na antuce v kuse. Možná ale vynechá Německo.
Reagovat
tommr
to bude asi taky hodně záležet na tom, jestli budeme hrát semifinále FC proti Itálii na antuce ...
Reagovat
PetaM
Tak, on ale mluví o příštím roce, letos Petra do Prahy nejede, takže bude mít týden volno. A příští rok budeme hrát SF s Itálií zase na rychlém tvrdém povrchu v Ově :D
Reagovat
VlS
No, já bych s tím plánováním počkal po Kanadě :-))
Reagovat
tommr
ty si snad jasnovidec? Jakej bude los v roce 2016 je zatím jen ve hvězdách ... :)
Reagovat
Davor1
Výborne Timea, skvelý výkon a veľké prekvapenie, Kvitová vyzerala byť vo forme a dnes som jej zakopnutie nečakal, o to lepšie pre Simonu, pre ktorú bude Baczinski predsa len o niečo schodnejšia súperka. Ak však bude hrať podobne ako dnes, tak to bude veľmi ťažké...
Reagovat
Kozoroh
No řek bych, že podruhé už tak nezahraje a Simonu čeká relativně snadné utkání.
Reagovat
rosm
nesmysl sfouknout, Bacyn.byla mnohem lepsi, nemela proti ni co hrat vubec Kvitova. Prehravala ji ve vsem a to ani moc nestacila chybovat Kvitova.
Reagovat
VlS
No, tak ne teda. Petra v druhým setu už byla lepší, v prvním nekoncentrovaná. V druhým nevyužila zbrkle některý BP a tenisovej pánbu jí za to potrestal. Tak do Sydney.
Reagovat
Kozoroh
Škoda, finále Petra-Simona mohlo být výborné. Titul přeji Simoně.
Reagovat
Fandina
Ach jo Peti. Dneska to tedy vůbec nebyl tvůj den. Škoda. Finále je pryč.
Reagovat
PetaM
Konečně nějaká sranda :D
Reagovat
Andrew89
popravdě zápas jsem neviděl, ale jsem zklamanej z prohry. Petro Petro...takovýhle soupeřky máš sfouknout z kurtu....
Reagovat
majkl005
je opravdu vidět, že si ten zápas neviděl no...
Reagovat
LukasH
Je vidět, žes to neviděl. Jsem zvědavej, kdo by Timeu dneska z kurtu zfoukl. I když je pravda, že Petra tam zbytečný chyby taky dělala...
Reagovat
LukasH
...sfoukl..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam , gratulka ... Petra si ani necuchla !
Reagovat
VlS
Ale čuchla, nevonělo jí to dneska.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist