Kvitová v deštivém Montrealu prohrála s Makarovovou, Šafářová nepřekvapila Serenu

7. 8. 2014, 23:26
Aktuality 204
WTA MONTREAL - Petra Kvitová v Montrealu na předloňský titul nenaváže. Česká jednička na prvním turnaji po wimbledonském triumfu skončila stejně jako před třemi lety už ve 3. kole, když dnes v dvakrát deštěm přerušeném zápase podlehla ve třech setech Rusce Jekatěrině Makarovové. Dohrála i Lucie Šafářová, jež nestačila na světovou jedničku.
Petra Kvitová

Když Petra Kvitová v roce 2011 vyhrála Wimbledon, vypadla na dalším turnaji (Rogers Cup v Torontu) ve 3. kole s Němkou Petkovicovou. A letos se situace opakuje: čtyřiadvacetiletá Češka před měsícem ve Wimbledonu získala druhý grandslamový titul, po návratu na kurty však prohrává znovu ve 3. kole Rogers Cupu (v Montrealu) s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou.

Kvitová sice nemá turnaje v Severní Americe příliš v oblibě, nicméně předloni v Montrealu triumfovala a letos věřila, že prokletí Ameriky prolomí. "Bude to zase o tlaku, ale doufám, že se s tím vyrovnám lépe než minule," řekla před svým odletem do zámoří. kde se jí vzhledem k astmatu nedaří kvůli často vysokým teplotám a zároveň vysoké vlhkosti.

Do soutěže Kvitová vstoupila včerejší bezproblémovou výhrou nad Australankou Dellacquaovou, se kterou hrála večerní zápas. Dnes naopak nastoupila už krátce po poledni pouhých 16 hodin po svém předchozím utkání a střetla s Makarovovou, s níž ve vzájemné bilanci vedla 3-1.

Kvitová měla hned v druhé hře brejkbol na 2-0, ale nevyužila ho a naopak po ztrátě servisu prohrávala 1-3 a čelila dalším čtyřem brejkbolům. Se všemi si poradila a vzápětí měla šanci na rebrejk, ale neuspěla. V desátém gamu odvrátila setbol, po kterém byl zápas za stavu 4-5 a 30-40 na 45 minut přerušen kvůli dešti. I když pak česká tenistka po návratu na kurt odvrátila další čtyři setboly a měla i brejkbol, ztrátě sady nezabránila.

Druhý set patřil útočně laděné Kvitové. O své podání sice musela dvakrát bojovat přes shodu, brejkbolu ale nečelila, sama využila dvě ze tří příležitostí a rozjetá nastoupila do rozhodujícího dějství. Jenže na jeho začátku si hlavní slovo vzalo podruhé počasí a tenistky musely na půl hodiny odejít do šatny.

Druhá neplánovaná pauza prospěla Makarovové, neboť Kvitovou předchozí agrese a hlavně přesnost opustily. Za stavu 1-4 si k ní sedl na lavičku trenér David Kotyza, jeho rady však porážku neodvrátily. Česká jednička osmou dvojchybou nabídla Makarovové mečbol a vlastní chybou ho pomohla soupeřce i proměnit. Makarovová nakonec vyhrála po více než dvou a půl hodinách 6-4 1-6 6-2.



"Většinu zápasu mě nepodržel servis," komentovala Kvitová, jež sice dala sedm es, ale zároveň udělala osm dvojchyb a třikrát podání ztratila. "Občas jsem si servisem v důležité chvíli pomohla, ale jen tu a tam. Většinu zápasu mi servis bohužel nešel," řekla.

"Je mi líto, že jsem v Montrealu už skončila. Zpátky do tréninku, příští týden je nová šance pokusit se být lepší," napala na facebooku Kvitová, která se příští týden představí na turnaji v Cincinnati, pak by měla absolvovat generálku na US Open v New Havenu.

Makarovová se v semifinále utká s Coco Vandewegheovou, která v Montrealu vyřadila dvě bývalé světové jedničky ze Srbska a současné hráčky Top 10 během dvou dnů. Po Ivanovičové si vyšlápla i na Jelenu Jankovičovou, kterou zdolala 7-6 2-6 7-5.

Šafářová nestačila na světovou jedničku
Necelou hodinu po Kvitové se s turnajem v Montrealu rozloučila i poslední česká zástupkyně ve dvouhře Lucie Šafářová. Ta sice odehrála relativně vyrovnané utkání proti světové jedničce Sereně Williamsové, Američanka ale lépe zvládla koncovky setů a zvítězila 7-5 6-4.

"Skvěle jsem podávala, což jsem ale musela, protože ona také servírovala neuvěřitelně. Obě jsme zahrály hodně vítězných míčů z podání a bylo těžké se dostat do rytmu," řekla Williamsová, která hraje v Montrealu poprvé od roku 2000, kdy nedohrála finále.



Šafářová tak s favorizovanou sedmnáctinásobnou grandslamovou šampionkou prohrála i sedmé vzájemné střetnutí a potřetí na kanadské půdě. Před Montrealem neuspěla v letech 2009 a 2011 v Torontu.

Po dvouhře pak vypadla Šafářová i ve čtyřhře. S Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou prohrály ve 2. kole se švýcarsko-italským párem Martina Hingisová a Flavia Pennettaová 1-6 4-6.

Serena se ve čtvrtfinále utká s Dánkou Carolinou Wozniackou, která deklasovala 6-1 6-0 Američanku Shelby Rogersovou a dosud na turnaji ztratila pouhých šest gamů ve třech zápasech.

- WTA PREMIER 5 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 2.440.070 dolarů)
čtvrteční výsledky (07. 08. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
S. Williamsová (1-USA) - Šafářová (15-ČR) 7-5 6-4
Makarovová (Rus.) - Kvitová (2-ČR) 6-4 1-6 6-2
A. Radwaňská (3-Pol.) - Lisická (Něm.) 6-1 3-6 6-3
Suárezová-Navarrová (14-Šp.) - Šarapovová (4-Rus.) 6-2 4-6 6-2
V. Williamsová (USA) - Kerberová (6-Něm.) 6-3 3-6 6-4
Vandewegheová (USA) - Jankovičová (7-Srb.) 7-6(8) 2-6 7-5
Azarenková (8-Běl.) - Watsonová (Brit.) 6-2 6-4
Wozniacká (11-Dán.) - Rogersová (USA) 6-1 6-0
, .
• Čtyřhra - 2. kolo •
Záhlavová-Strýcová/Krajiceková (ČR/Niz.) - Koukalová/Jankovičová (7-ČR/Srb.) 6-3 3-6 10-7
Hingisová/Pennettaová (Švýc./It.) - Šafářová/Pavljučenkovová (ČR/Rus.) 6-1 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

204
Přidat komentář
LukasH
Dobrý Sereno!!
Tedy, oproti svýmu vrcholu je to poloviční Serena, ale když potřebuje, tak prostě zapne. Přitom to mnohdy vypadá, jako by jí to tam ani nebavilo. Ale asi jí spíš frustruje to, že nehraje jako před loni nebo předloni...
Reagovat
LukasH
...loni nebo předloni...
Reagovat
kada.tom
Je to paní tenistka, když potřebuje, tak zapne a je to.
Taky oceňuju její přístup k soupeřkám - vždycky jim ráda něco řekne, pochválí, obejme se - není to třeba jako Sharapova, která jen chladně podá ruku a jde. Teda ne že by to dělala jako jediná.
Reagovat
dadaft
tak ony jsou s Caro velké kamarádky.
Reagovat
kada.tom
ona se ale po zápasu loučí s hodně hráčkama - třeba i včera s Luckou a nikde jsem nečetl, že by byly velký kamarádky :-)
Reagovat
LukasH
Je to tak. Serena mi jednou bude na okruhu hodně chybět...
Reagovat
Fandina
Caro se Serenou hezký zápas. Caro to kamarádce Sereně natírá. Tak Caro go!!!
Reagovat
Fandina
Tak nakonec to natřela Serena Caro, jako obvykle. Ale hezký zápas.
Reagovat
dadaft
tak nakonec to nevyšlo. ((
Reagovat
dadaft
Caro to nevzdává a to jsem rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsem dokoukal highlights ze zápasu Venus vs. Kerber a ten poslední gem musel mít grády!! Skvělé výměny, skvěle proměněný MP.. Venus to přeji!! Když vypadla Maruš a tak už nemám komu fandit, tak ten titul bych i Venus přál!! :-))
A omlouvám se dodatečně Venus, že jsem jí včera proti Kerber nevěřil! :-))

K zápasu Serena vs. Caro.. Moc to nesleduji, ale podle skore Sereně dělá problém porazit kamarádku Caro.. Maruš co takhle se se Serenou taky skamarádit? :DD
Reagovat
tommr
ten závěr zápasu Venus s Kerberovou byl opravdu strhující. Venus už měla Kerberovou na lopatě, ale ta zabojovala a málem to ještě otočila. Překvapilo mě, že Venus měla v závěru dostatek sil na dlouhý výměny - to u ní v poslední době nebývalo zvykem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
sleduje favoritky před nadcházejícím US Open:

http://www.tennisworldusa.org/Editor/Img/Simona-Halep-Roland-Garros-2014-img20423_668.jpg
Reagovat
dadaft
ntvl, oni přepli na fotbal. ((((((((
Reagovat
tommr
nevím kde to sleduješ ty, ale na SlovakSportu2 to pořád běží ... :)
Reagovat
dadaft
W, UE, W, UE, W, UE, W, UE, W, UE....... - to je současná Serena.
Reagovat
dadaft
Caro je možná Dánka, ale Piotr je Polák jako poleno. ))
Reagovat
dadaft
odborníci - co to má Caro za "udělátko???
vidím to už podruhé...
Reagovat
kada.tom
Anooo, na sety 1-1. Snad to Serena nepustí!! :-)
Reagovat
kada.tom
Anoooo, Serena kontruje, snad to otočí :-)
Reagovat
Carter
Teoreticky by tam mohla byť aj po tomto turnaji :). Dosť bude záležať ako budú v najbližších týždňoch hrať Azarenka, Ivanovič a Jankovič. Vika budúci týždeň obhajuje Cinci a potom finále US Open a JJ má tiež toho celkom dosť na obhajovanie. Asi by som neodpisoval ani Dominiku, ktorá neobhajuje dokopy nič a ak sa jej vráti forma, tak to môže byť zaujímavé.
Reagovat
blixa
Kdepak, ta se prostě nedá porazit. Marno vše marno.
Reagovat
dadaft
nechval dne před večerem.

((( c´mon Caro )))
Reagovat
dadaft
sakra
Reagovat
blixa
Ti to říkám. Je to marný, je to marný, je to marný :(
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
blixa
Dyk jsem to říkal .. klasik má vždycky pravdu :D
Reagovat
Carter
ups, to malo byť nižšie na tommra :)
Reagovat
Carter
Dúfam, že Caro to dotiahne do víťazného konca. V posledných týždňoch hrá celkom dobre a nejaký veľký výsledok by som jej doprial. Neodpisoval by som ani u nej ani návrat do top 10 do konca roku :)
Reagovat
tommr
do desítky by se mohla vrátit ještě během americký série. Už ted má jistý, že se posune na 12.místo před Cibulkovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aj keď sa teraz dostane pred Cibulkovú tak tá (narozdiel od Caro) už neobhajuje vôbec nič. Podobne aj Anna. Ale ak si udrží formu z posledných týždňov tak do top 10 sa čoskoro určite dostane...
Reagovat
tommr
s tou Cibulkovou máš pravdu. Pokud dneska Wozniacká se Serenou prohraje tak bude muset na následujících turnajích dělat lepší výsledky než Cibulková, aby se před ní udržela ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že v Montrealu nestartovala Halepová, měla by cestu k titulu vymetenou - Masha a Petra padly, Li se neúčastnila, se Serenou to jde z kopce... Pořád je tam sice Azarenka, ale ta se teprve před měsícem vrátila po zranění a dostat se do formy z loňska nebude nic lehkého. Aga nemá letos výsledky (kromě AO a IW), Venus? Že by Venus nakonec vyhrála turnaj? :-)
Reagovat
tommr
od Halepový to bylo zvláštní rozhodnutí, ale třeba není úplně fit a dopadla by stejně neslavně jako ostatní favoritky ...
Reagovat
MarcelPersch
Serena je od Říma úplně z formy, Caroline nehraje nijak špatně, ale taky nic extra. Do konce sezóny to už budou podle mě jen záblesky té staré Sereny. I ten turnaj minulý týden byl spíš o tom, že to je prostě Serena a ne tím, že by hrála dobře.....
Reagovat
dadaft
tak už se to blíží.
nějaké tipy na výsledek koblížci?
Reagovat
dadaft
zatím to vypadá, že Serena nebude chtít žádné potíže.
Reagovat
dadaft
2:2
vypadá to moc moc dobře.
Reagovat
tommr
to myslíš vážně nebo ironicky? Serena zatím vypadá hodně špatně ... :)
Reagovat
dadaft
tak první service-game uhrála brutálně.
teď ovšem trochu chyby, to je fakt.
Reagovat
tommr
ty chyby tam byly už včera proti Lucce, ale ta je nedokázala dostatečně využívat. Wozniacká s tím nebude mít žádný problémy ... :)
Reagovat
dadaft
teď musí Caro dopodávat set.
teď se uvidí.
Reagovat
dadaft
tak skutečně Sereniny chyby rozhodly.
Caro ale velmi dobře - nutně však potřebuje první servis.

Piotr v akci a naprostý profík.
snížit těžiště rozhodně pomůže.
Reagovat
blixa
Serena to nějak sere ...
Reagovat
dadaft
Sereně teče do bot jako sviňa --- teď se ani neomluvila za prasátko.......
Reagovat
Frick
Zajímavej turnaj, kde jsou levný body. Nehraje tem jediná hráčka TOP 80 a 196. místo stačí na nasazení a 349. na účast bez kvaldy.

Škoda, že třeba Denisa (Bára, Katka, Andrea, Lucka H...) tam neměly odvahu letět...
Reagovat
smazaný uživatel
no tak většina hráček z druhé stovky sou hlavou už na kvalifikaci US Open. Navíc je to antukový turnaj..
Reagovat
Frick
Je ale ta Denča by to FAKT mohla vyhrát. To by potom dýchala už na záda Siniakový.

Minimálně by to bylo hodně odvážný.

Nicméně mne překvapuje, proč ten turnaj není na hardu, když už je takhle dotovanej...
Reagovat
smazaný uživatel
tak určitě. Ale Denisa má celkem dost velkou šanci v kvaldě si myslím. Při dobrém losu může něco uhrát i v hlavní soutěži.
Reagovat
smazaný uživatel
za to riziko to prostě nestojí..
Reagovat
smazaný uživatel
ono kdyby se to hrálo o dva týdny dřív někde v Evropě, účast by byla úplně jiná. Kdyby se to hrálo na stejném místě, ale na hardu, tak stejně tak. Účast na antukovém turnaji týden před kvalifikací US Open je prostě trošku mimo.
Reagovat
Frick
Tak asi pro nějakou antukářku z pomezí stovky to smysl mít bude. Na hardu si stejně nebude dělat naděje a tady si udělá bodový "polštář"....

Něco podobného (akorát v jiném gardu) dělala Kristýna. Když všechny hrály v Evropě antuku, ona sjížděla v Asii trávu :-D
Reagovat
Frick
Že Rob taky nebude jen chlácholit o tom, jak je Serena neporazitelná a jak s ní Lucka tvrdě bojovala, ale podívá se i kriticky na to, proč se tak nepovedly ty závěrečný gemy, kde měla Lucy servis...
Reagovat
freeteepek
Servis jí nepodržel. A když jí servis nepodrží, obvykle prohraje. Co s tím? Neměl jsem přitom pocit, že by Makarovová dala o moc víc prvních podání než Petra. Petra si tuhle statistiku dost pokazila až v závěru zápasu. Kátě to tam prostě padalo a Petra nedokázala nic vymyslet. Makarovová dobře četla její hru. I na returnu byla vážně dobrá. Proč takhle nehraje pořád?
Reagovat
slacker
Protoze nehraje porad s Petrou, verstehen sie? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám dnes ve výhru Sereny a Venus protože bych hrozně rád viděl souboj sester
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať se vymlátí navzájem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty musis mit asi hodne stresujici zivot, kdyz vsechny ostatni hracky ze spicky krome Viky a Mashy nesnasis co?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty už mi začínáš lézt pěkně na nervy děvěnko !!
Napřed ve Standfordu Vika, teďka Angie. To si vážně přehnala.
Radši se chyť se svojí sestřičkou za ruku a jdětě do důchodu. Stejně máte peněz, že nevíte co s nima. A tenis pro nic jiného stejně nehtajete.

PS: Ještě by se k vám mohl přidat Federer :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaň urážet moji svěřenkyni!!! Do důchodu jdi ty.
Co meleš o důchodu? :D Serena tu bude dlouho a Venus s těmito výkony ještě aspoň 2 roky.
Asi si pěkně natvrdlý. Tenis je práce. Tak asi to nebudou hrát jen tak ne? Určitě to je kvůli penězům, ale snad jimi to musí dělat radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi kdy se bude konat Carlsbad? o.O
Reagovat
smazaný uživatel
nebude, byl zrušenej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze nebude... Mel ho vystridat ve WTA Washington, tudiz se tam hralo jak WTA, tak i ATP...
Reagovat
smazaný uživatel
tam se hrálo i loni... místo Carlsbadu se hraje v Tokiu (Premier, dřív Premier 5) a místo Tokia se hraje novej Premier 5 turnaj Wuhan :D
Reagovat
smazaný uživatel
ten se letos konat nebude
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je teda super. :/ díky za informačku
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na Petřině hře je vidět zlepšení už tolik nekazí jako dřív a pohyb lepší. Makarova hrála dost dobře a Petra neměla svůj den ale není jediná favoritka která je už venku věřím že Petra si našetří formu na US Open a dostane se minimálně do Semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych z toho nedělala žádnou tragedii, že Petra prohrála. Káťa hrála dobře a nebýt tý první dešťový pauzy, asi by to skončilo 2:0 na sety pro Káťu. Ta druhá pauza zase uškodila Petře. V rozhodujícím setu Petře odešel servis, poslední gemy na podání hrála prakticky bez prvního servisu a to se to pak těžko hraje. Šance tam sice byly, ale.. Prostě beton není tráva. Nikdo nemohl čekat, že to teď půjde samo. Bude to ještě běh na hooodně dlouhou trať, aby byla Petra definitivně zpátky. Kdo ví, jestli vůbec úspěšná. Petro, budu držet palce!
Reagovat
fazil
Takovej los jako na wimbledonu holt nemuze byt na kazdym turnaji. Proste je na okruhu spousta lepsich hracek a kdyz na ne narazi, tak prohraje..
Reagovat
smazaný uživatel
pochopitelne nesmysl...

1//...tenis na trave...dost velkej rozdil vzhledem ke vsem jinym povrchum...Rafa by mohl vypravet a take uz vypravi, nejen slovy...
styl Kvitove na to sedi dobre...ale musi byt hracka v pohode...

2//Minuly rok mela Kvitova mnohem lehci los, kdy opravdu ten pavouk se ji vymetl...a stejne nic...kdyby to vyhrala minuly rok, tak by se s tim jeste dalo nejak polemizovat, ale letos asi dost tezko...

3//Tu nejtezsi souperku, kterou mohla letos dostat, dostala - Vee [bylo to predcasne finale, skoda, ze tak brzy],...zbytek se moc tedy nepredvedl a nepovedl - krom toho druhy nej zapas podle mne byla Bara s Li, coz bylo v polovine pavouka Kvitove...
jinak Masa s tim otresnym servisem opravdu na uspech na trave pomyslet nemohla, ten zapas s Angie byl hrozny...
...Serena byla uplne mimo, ale uplne...no a Evzenie, ktera se sice velmi schopne na trave prezentovala a hrala paradne, souperky skvele prehravala, a myslim, ze se musela i libit jak na te travine hrala... si stejne ve finale ani neskrtla...a dostala totalni vyprask...

Muzes mne rict, kdo by ji tam jeste mohl na te trave jako letos vazne ohrozit??? marne hledam...los byl OK.
Zaslouzene to vyhrala, a uprimne ten zapas s Vee....tak k tomuhle se zaden ani nepriblizil...

Rekl bych ze posledni dva GS [RG a W] rozhodne zaslouzene vitezky...kazda predvedla na danem povrchu to nejlepsi, co dokaze...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Vee vyhrála nad Petrou, tak si myslím, že by dnes byla vítězkou Wimbledonu 2014
Reagovat
smazaný uživatel
take si to myslim...a to jsem ji po prvnim kole dost podcenil, ale ukazala, ze se opet dokaze paradne na turnaj a souperky pripravit... krom toho, trava je jeji nej povrch...
...ale na hardu dokaze zahrat take pekne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem se spíš bál, že Petra do toho 3. kola nedojde :D
Ale Venus je letos v parádní formě a v Montrealu ukázala, že stále má velké slovo. Snad Carlu zlomí a pak dá tu Serenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tím zápasem Masa-Angie uplně nesouhlasím, možná ses nechal trochu ovlivnit včerejším vystoupením Maseny, ale je to věc názoru. Pro mě to byl zrovna jeden z nejlepších zápasů, a když ne nejlepší, tak mezi TOP hráčkami určitě. Navíc s výroky, že by Venus vyhrála, bych byl opatrný....
Každý zápas je jiný, a již zminované zápasy Agy a Sabine to jen potvrzují. Opak se stal pravdou...
Petra vyhrála 7 zápasů, a tím bych Evropu uzavřel. Amerika to už je jiná kapitola, a včerejší zápasy to jen potvrzují.
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych, ze i na AO byla zaslouzena vitezska. Od toho tretiho kola s Luckou, kde mela LiNa z pekla stesti na MB Lucky, zacala hrat vazne dobre a jela jako tank.
Reagovat
dadaft
souhlas, se Šafářovou utekla z mečbolu, ale to ji nakoplo a devastace Šarapovové byla vizitka šampionky.
Reagovat
Michaelus
Myslels devastaci Máši na AO 2013, nebo její hru na RO?
Reagovat
dadaft
no jo sakra, to bylo 2013. ))
jak ten život letí...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, celkem souhlasim...ikdyz mne tam chybela ta potrebna finalova tecka;) v podobe Agy ve finale...Aga to mela rozehrane skvele, zahrala paradne proti Vice, a byl to opravdu skvely zapas, jeden z nej...take Aga hrala paradni turnaj, vse ve svych rukou;)
...jenze to SF mentalne uplne zahodila...je to az neuveritelne jakym zpusobem, a kdo vi, mohla take zahodit svou zivotni sanci...na GS.
Ale v tom je prave ta krasa WTA, tam se tezko jen neco predpoklada...ikdyz par jistot by tu pochopitelne asi bylo...;)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, tam nic nefungovalo v tom semifinale (od pohybu po drevenou ruku). Taky to je Agyn letosni prohrany zapas, ktery me nejvice mrzi. A s tim CF taky naprosty souhlas, jeji nejlepsi zapas letos (jeste asi se Simcou na IW)
Reagovat
dadaft
mně se teď docela pomotaly vzpomínky z AO 2013 a 2014. ))))))))
musel jsem se podívat na pavouky...

i v tom Wimblu, když vyhrála Marion, to měla dotáhnout, nejen teď na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak byla tam nejvys nasazena ale zase ten Wimbledon ji nemuzu vycitat. Tam prohrala po obrovske bitve Lisicki, ktera je na trave uplne jina hracka nez na ostatnich povrsich. Me spise nastvala pak az Saba, kdyz ve finale tak vytekla, Age by se to asi nestalo... :-( Ale jasne, ze i to hodne mrzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ago gratuluji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt nechápu, že to Petra nezvládla, ale je to jen tenis a někdy se prostě nedaří. Co se dá dělat
Reagovat
dadaft
chyby byly, ale hrál se dobrý tenis - ještě bych počkal s katastrofickými vizemi.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nehrála ten svůj tenis jako před wimbledonem (out, out, sít, out) ale hrála vcelku dobře. Petře hold uškodila ta deštová pauza po 2.setu kdy byla rozjetá no co se dá dělat snad to příště v Cincinnaty vyjde
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová, Šarapovová, Kerbrová, Jankovicová no pěkný odpal favoritek
Reagovat
gerd
Ale copak to ta otylá nervačka z Monaka(Kvitová--pro trotlíky!)zase hraje?Aha až za 4 roky zase začne--Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Aga to vazne dala i s tim docela spatnym vykonem (byl teda o neco lepsi nez posledni dobou):-D Videl jsem druhy set a do stavu 2-2 ve tretim a pak jsem musel vyjet do prace. Do te doby mi teda Aga moc dobra neprisla ale je pravda, ze davala Sabine docela dlouhe micky ale Saba delala dost zbytecnych UE i z nahranych pozic. Mno, co dodat, ve CF teda bude opakovacka SF AO ale tentokrate obe tenistky jsou dost z formy, tak uvidime.

Lucka >>> Hrala moc dobre ale Serena v dulezitych momentech ukazala jaka je sampionka. Vubec se za prohru se Serenou nemusi stydet, hrala s ni vice nez vyrovnanou partii (v prvnim setu mi prislo, ze byla Lucy i o neco lepsi hracka). Tak se ted jdeme soustredit na Cincy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale abych Agu zas tak nehanil, tak z toho co jsem videl ji dneska dobre fungoval return a po druhym podani Sabine byla i dost agresivni pri returnu, viz. statistiky vyhranych returnu po podani = po 1. Servisu Sabine vyhranych 39% a po druhem vyhranych 58%! vymen...
Reagovat
dadaft
jo, místy Aga nehrála špatně, docela dost se na zápas s Azarenkou těším, i když se forma obou hráček nedá označit za osilnivou, přece jen to bude velký zápas skvělých hráček, což by mohlo obě nabudit.

i když Vika asi nabuzovat nepotřebuje - ta chce vyhrávat, je už hladová k zbláznění.

no a samozřejmě se velmi těším na Caro - Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
To ja se taky na nej moc tesim a doufam, ze nevytuhnu. Tak ja si myslim, ze obe maji nyni o motivaci dost postarano. Vika kvuli tomu, ze pristi tyden v Cinci obhajuje vitezstvi a potrebuje nutne body, Aga kvuli forme potrebuje vitezstvi nad velkou rivalkou jako nakopavak. A celkove jsou to rivalky, takze obe budou chtit vyhrqat za kazdou cenu. Bojim se ale trosicku tech zranenich co obe maji (obe zase neco s kolenem).
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem viděl třetí set, za breaku Sabine. A od té doby, jako by nastal zlom u Sabine a přestala hrát. Pokud s trenérem nezapracujou na tom, jak tyto zápasy dotáhnout dokonce, bude to stále stejný příběh. Dokonce si myslím, že by měla zkoušet menší turnaje, kde by si mohla dojít k titulu. V roce 2013 to docela dobře zafungovalo, i když z toho titul nebyl, ale byla z toho pěkná jízda do finále Wimbledonu. Uvidíme co další turnaje v americe.
Semi asi urve Vika, vypadá hodně dobře nažhavená.
Reagovat
lars
Kerber. out
tak,ze zbyva AGA
Reagovat
smazaný uživatel
Je to táááááááááááám!!!!!!!!!!! Venus-neuvěřitelný zápas... Už jsem přestal i doufaat. Jsi skvělá. :) Gratuluji ti moc moc moc mucq.
Ale gratulace pratří i Angie. Je to bojovnice. :)
Tak a teď na Carlu.
Reagovat
dadaft
vzbudil jsem se na konec zápasu a byla to fakt síla.
gratulace Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, sledujes Coco s Jecou?
Zajimavy a pekny tenis;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak. děvčata jsou na kurtu a derby začíná. c´mon Venus!!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus začala dobře. Přesto by měla zlepšit servis. :)
Reagovat
freeteepek
Tak se mi zdá, že Petra aspiruje na zápis do Ginesovky. Jestli letos vyhraje fakt jenom ten Wimbl, mělo by to stačit. A jesti ho příští rok uprostřed té mizérie vyhraje zas, bude to naprostá pecka:-)
Ne, teď vážně. Doufám, že se Petra letos do toho ještě dostane. K její smůle jí ovšem na hardech roste zdatná tvrdě hrající a málo chybující konkurence. A příští rok ji v Montrealu může porazit třeba Coco, která teďka prohání Jelenu...
Reagovat
slacker
Pristi rok sotva
Reagovat
misa
Příští rok ji v Montrealu neporazí nikdo, hraje se v Torontu.
Reagovat
lars
"odbornik" na tenis se projevil :))
A co kdyz, se bude hrat fed cup v Montrealu pristi rok ?
Reagovat
slacker
FC v Montrealu Petra s Coco? No to uz vubec :-))
Reagovat
lars
jsi mimo misu !!!
Reagovat
slacker
Jsem, sedim na zidli. Jak se cejtis v noci v mise?
Reagovat
lars
Nevymyslej si . ja v mise nejsem !!
Reagovat
lars
tzn. mimo vyznam prispevku , co napsal misa :))
Reagovat
slacker
A ten zase reagoval na freeteepka ("konkurence. A příští rok ji v Montrealu může porazit třeba Coco"). Takze ja mirit do pisoaru umim.
Reagovat
misa
A co když na ten Fed Cup ani nepojede? Vzhledem k termínu bych se ani nedivil.
Reagovat
Frick
Kdo? Petra nebo ten malej fracek?
Reagovat
lars
tak nepojede.
Ale tvoje predvidani jisteho jevu v budoucnosti je mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Příští rok v Montrealu hrát nebude. Ale jinak souhlas. Já od ní v USA tolik nečekám, myslím, že QF na USO by bylo OK. Spíš myslím, že by něco mohla předvést v Asii a v závěru sezóny.
Reagovat
LukasH
Je to tak. Bez Wimbledonu by byla Petra letos ztracená.
Petra je čistá travařka.:-D:-D A z Marie se pomalu ale jistě stává čistá antukářka.:-):-) Výhoda je, že antuková sezóna je tak dlouhá, kdežto travička tak krátká.:-) Ne, ale fakt je škoda, že nejsou na tý trávě aspoň 2 turnaje před Wimblem, z toho jeden větší.
Petru odepisovat nebudu. I kvůli tomu jednomu Wimbledonu ročně jí budu dál úporně fandit. Já to vidím ještě tak na 2 Wimbledony a pár vedlejších turnajů. Na jinej GS jí moc nevěřím, i když bych samozřejmě moc rád...:.)
Reagovat
slacker
Birmingham dalsi tyden Eastbourne, oboji letos Premier. Co tam mas dal?
Reagovat
Frick
Antuková sezóna je dlouhá možná tak pro hráčky, co hrajou na ITF-kách.

Pro špičkový hráčky je to o Stuttgartu, Madridu, Římě a RG. Charleston je trochu atyp a na ty plonkový turnaje po Wimblu nikdo moc neleze.

Oproti tomu na hardu se hraje leden, únor, březen a pak srpen, září, říjen...
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tou trávou. Faktem je, že letos hrála všechny zápasy na trávě Petra úžasně a souhlasím i s tím, že Šarap se postupně stává specialistkou na antuce. Opravdu tam se jí daří a má tituly. A škoda, že travní sezona je jen tak kraťoučká. Dobře, že příští rok bude Wimbledon o týden déle po RG a tím se prodlouží i travnatá sezona.
Reagovat
freeteepek
Tak mě hned nechytejte za slovo. Příští rok (po vyhraném Wimbledonu) Petra prohraje ve třetím kole s Coco v Torontu:-)
Reagovat
Chrenda
Tomáš zatím Lopéze drtí. Kéž by mu to vydrželo!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vydrží. Zatím se v jejich vzájemných zápasech vítězové vždy střídají a dnes je na řadě Berdych ;-)
Reagovat
Fandina
Tak to je super, zatím to s ním měl 4:5, tak jen tak dál Berďo, pojď!!!
Reagovat
freeteepek
Lucka hrála líp než Petra. I když to na Serenu nestačilo. Petře bohužel po většinu zápasu nešel servis, ale je třeba říct, že Makarovová hrála výborně. Petru měla přečtenou a Petra místy působila bezradně. Teď koukám na Coco, která hraje výborně. Tvrdě a má výborný servis.
Reagovat
smazaný uživatel
...a krasne Coco hraje na siti;)
Reagovat
Frick
No, je dohráno. Kateřinu Vaňkovou na 25-tce řešit nebudu.

PALEC DOLŮ - Petra Kvitová

Bohužel, je to úděl favoritky. Právem čekáme, že bude zápasy, kde nastupuje jako nasazená, vyhrávat. No zase nic. Je to v zásadě smutné, že nemůžeme Petru vídat v zápasech s hračkama TOP TEN, protože ona se k těmto zápasům neprobojuje...

PALEC NAHORU - Lucie Šafářová

Jak už jsem psal o pár postů dozadu, Lucka jen potvrdila svou (téměř) bezchybnost proti slabším hráčkám na vyšších turnajích. Proti Sereně to bohužel tedy nevyšlo ani na zisk sady, ale výsledek 5:7 4:6 rozhodně není žádná demolice, na jaké jsme od Sereny zvyklí. Už se těším na Cinci. O tamních Lucčiných akcií rozhodne z velké části los. Snad bude příznivější. Hlavně si pohlídat 17. místo v žebříčku, jenž bude znamenat lepší nasazení na USO...
Reagovat
slacker
Unfair palce. Obe vypadly ve stejnem kole Lucka ve dvou Petra az ve trech. Navic Lucka totalne nezvladla dopodavat
Reagovat
Frick
Co je na tom unfair? Ony hrály proti stejně kvalitním soupeřkám?
Reagovat
slacker
No az jim das moznost si souperky prohodit a porovnat uspesnost tak prosim. Klidne se Petra mohla se Serenou tahat ve 3 a Lucie prohrat s Makarovou
Reagovat
Frick
Tak zrovna Lucka Ekatěrinu před měsícem smetla z kurtu.
Reagovat
slacker
A Lucku pred tydnem smetly ve Washingtonu
Reagovat
Frick
To jsem takdy "ocenil" palcem dolů.

Ale dobře - pokud tě do uklidní, tak ten "palec nahoru" pro Lucku není čistý. TO OF na Premier 5 je vlastně pro hráčku jeji kvality "jen" splnění povinnosti. No ale připočetl jsem jí k dobru to, jak je na těchto turnajích spolehlivá a hlavně to, že se Serenou hrála dobrou partii...
Reagovat
lars
dnes byl spatny den:
fotbal i tenis spatne. Peta mela hrat po pulnoci
Reagovat
lars
oprava: vcera byl spatny den
Reagovat
Frick
No, jakoby skutečně po Wimblu Lucka najela na svůj letošní mód.

Na nižší turnaje, kde to má vymetený až ke triumfu, se vykašle, na vyšších turnajích spolehlivě vyřadí outsiderky, ale pak jí los přisoudí nějakou velmi těžkou soupeřku, se kterou zahraje vynikající zápas s nezvládnutou koncovkou....

Ve Wimbledonu jí byl pavouk milostiv a tak udělala semifinále.

Snad bude mít větší štěstí na los v Cinci. Tedy nedostal Serenu ani Petru. Proti komukoliv jinýmu má velkou šanci. Vč. Maši a věřim, že i Simony.
Reagovat
LukasH
Ještě chvíli jsem sledoval Lucku. Serena to dost odbývala, mi přišlo. Jako by věděla, že to takhle stačí...
Reagovat
smazaný uživatel
A stačilo.
Reagovat
LukasH
právě...
Reagovat
misa
zakryl jeden velký problém: Petra na ostatních površích přestává stačit na lepší soupeřky. Letos uspěla jen v Miami a Madridu, do jisté míry v Sydney a Indian Wells. Zbytek byly slušné propadáky. Petra dost zlepšila pohyb, ale proti většině hráček to je pořád velký rozdíl. S postavou bohužel nic neudělá. Když jí nejde servis, je osud jejích zápasů na jiných površích než trávě většinou zpečetěn.

Jeden nemilý detail: Petra letos neporazila hráčku top 10, to se jí v této fázi sezony stalo naposledy v roce 2009! Zatím to jede v kolejích roku 2011: po vítězném Wimbledonu přišlo pár týdnů nicnedělání, odhlášení z kalifornského turnaje, konec na Canadian Open ve 3. kole. Snad to na US Open neskončí stejně jako tehdy. O TM bude ještě velký boj.
Reagovat
Fandina
Na to, že se prezentuješ jako fanoušek kohokoli se dost rozplýváš nad nedostatky toho dotyčného, baví tě to hodně?
Reagovat
misa
Nejvíc mě baví Fandinka :-)
Reagovat
Fandina
A přitom Fandinku neznáš, nemůžeš o ní povídat, nic nevíš, ale Petru vidíš, víš jak hraje a pořád se ti na ní něco nelíbí. To ti vážně nestačí, že vyhrála dvakrát Wimbledon, to pořád musíš do někoho rýt?
Reagovat
misa
Do nikoho neryju. Pokud něco vidím, tak napíšu co si myslím. Když se teď podívám z okna, mám podle tebe napsat, že je sluncem zalitý den?
Reagovat
Fandina
Já také píši, co si myslím, to je asi normální, piš si co chceš, podle mě se pitváš v nedostatcích a tohle hledání nedostatků je podle mě rytí. Pozitivista nejsi, to bys nehledal nedostatky a podle mě ryl.
Reagovat
slacker
Lepsi uprimny negativista nez falesna "pozitivistka"
Reagovat
carolyn
nechápu proč si pořád Fandina myslí, že někdo řeší jí jako její skutečnou osobu? Proč neustále spojuje svou osobu a její smyšlenou Fandinu?
Většina tu řeší Fandinu tak jak jí tu ona presentuje, tak jak tu skrze ní komunikuje s ostatníma - prostě klasika veřejný web.
Ale ona neustále má potřebu prolínat sebe a výmysl Fandinu: "mě neznáš", "já taková nejsem", "tak to nejsem já", "já nejsem hloupá" a další její fráze :-)))))
Jasně, ale kdo tady proboha řeší to jaká je ve skutečnosti??

Pokud jí jde o to, tak v dnešní době se dá dohledat snad každý, jen nevím kdo by zrovna jí chtěl hledat...nooo třeba se najdou i tací, co já vím....?
Reagovat
Roger_Federer
Jedinec/ci ktery se ukryva pod nickem Fandina hlavne vubec nerozumi tomu co sama "Fandina" pise a reprezentuje. Na nicku Fandina se podili nekolik osob z jedne rodiny, ktere opravdu nezname..Pak z toho vznika slatanina psaneho textu nedavajici realny smysl vice nez pod pod pod..
Reagovat
Fandina
Jste směšní, jak se pořád o Fandině rozepisujete, asi vás hodně žere, že nevíte kdo to je. Tak jen tak dál. Mám z vás velkou legraci a držím palce v tom, jak Fandinu pořád rozebíráte. Inteligentní pochopí, hloupému je to jedno. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
misa
Přesně tak, všichni tady řešíme virtuální Fandinu a její způsob komunikace.
Reagovat
Fandina
A proč řešíš Fandinu, nic nevyřešíš, nic nevíš. Starej se o tenis a ne o to co píše Fandina. Nic nevíš, kdo je Fandina, neznáš jí a píšeš o ní. Je to hloupé nemyslíš?
Reagovat
slacker
Jsi jako toxicky smrad co se tahne ulici, proto te lidi resi a resit budou. Takze prestan se tahnout nebo byt toxicka a smrdet pak te lidi prestanou "resit".
Reagovat
slacker
Fandine dneska chyby Roger :-)))
Reagovat
LukasH
Neviděl bych to tak dramaticky. Odmyslíme-li si Wimbledon, je na tom Petra stejně jako loni, kromě Dubaje, no. Pak chytla vlnu v Asii. Vůbec bych to nějak nespojoval s její postavou. Já si třeba myslím, že mohla dneska vyhrát nebejt toho deště (stejně jako by s Makarovovou zcela jistě vyhučela loni ve Wimblu nebejt tmy).
Ano Petra neporazila letos žádnou "papírovou" hráčku top 10, ale nevím, co s tímhle pořád všichni mají. Je to naprosto nevypovídající, protože jednak na ty hráčky letos skoro nenarazila a jednak porazila Anu a Bouchard, který jsou letos v Race v první 10, navíc se i do normálního žebříčku Bouchard dostala 2 dny po tom, co spolu hrály. Takže mi tohle přijde trochu nesmysl...
Reagovat
misa
Letos Petra narazila na 3 hráčky top 10 - Simonu, Mariu a Jelenu. Máš pravdu, že s top hráčkama hrála málo. Je to ale zaviněno brzkým vypadáváním Petry v úvodních kolech.
Reagovat
Fandina
Proč je to zaviněno Petrou, došla i do dalších kol než do prvních a ani tam nenarazila na top hráčky, co když ony vypadávají dřív než Petra nebo hrají na jiných turnajích. Proč jen Petra vypadává v prvních kolech. Navíc, je nějaká hráčka v top 10 stabilní, vždyť se pořád mění.
Reagovat
misa
Na top hráčky může narazit jn tehdy, pokud dojde od čtvrtfinále výš. To tě nenapadlo?
Reagovat
Fandina
Ano, ale platí to oboustranně. Musí tam dojít i ty hráčky z top 10 a silně pochybuji, že jsou ty, které docházely pravidelně do QF, protože letos i ve finále GS byly hráčky mimo TOP 10. Takže pokud mluvíš a řekni i b. Málokterá hráčka došla letos na všech svých turnajích do QF. Petra není jediná. A navíc Petra je stálou hráčkou top. Takže to, že nepotkává ostatní hráčky top 10 není její vina.
Reagovat
Roger_Federer
Kdo nechce nepochopi o cem nick misa mluvi, ani to ze Sparta Praha dopala jak sedlaci u Chlumce Kvitova nemuze, presto se to ve stredu stalo..
Reagovat
slacker
Chytry pochopi a hloupemu je to jedno
Reagovat
VlS
si zaslouží za dnešní zápas respekt. Škoda těch dvou koncovejch gemů, kde jí přemohla nervozita, možná byla chudák sama překvapená, že ji Serena nijak moc nedrtí a že se jí celkem v pohodě drží. Škoda koncovky prvního setu, ať by TB dopadl jakkoliv, začínala by druhej na servisu.
Našlo by se pár zbytečnejch chyb, ale jinak hrála opravdu moc dobře. Blbec los, kdyby tam měla Makarovou, tak by postoupila. No co už, třetí kolo v týhle konkurenci rozhodně není špatnej výsledek.
Z Petry jsem trochu smutnej, zas jeden z prohranejch zápasů, kterej tak vůbec dopadnout nemusel.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasim s koncovkou 1.setu...
...sice tam nejaky DFka byly, ale byla to pretahovana, a Serena ji zacla chodit na returnu vic do kurtu. Malickost, ale tohle Serena proste zvladla neskutecne dobre...
Ve druhem setu uz byla Lucka pod tlakem...tam to beru, ale take ji do toho Serena dostala...zlepsenym servisem...
Jinak souhlas, respekt...pekny zapas, a dobry boj!
Reagovat
slacker
Nesouhlasim. 2x DF v poslednim gemech setu neni zadna zasluha Sereny
Reagovat
smazaný uživatel
proboha, vzdyt se v prvnim setu o ten posledni gem pretahovaly snad 10.min...Serena ji zacala chodit vic hloub do kurtu na jeji 1.servis...
...a jestli jde o druhy set, tak jsem napsal, ze to beru, a ten tlak nezvladla...
DFka udelala i v jinych gemech...nakonec Serena take, a jeste vic...
BP neprojela DFkem, ale tim, ze dostala z prvni od Sereny ukazkovy return...s tim nemohla nic delat...a takhle to zahrat...sorry...na tohle moc hracek nema....snad jen Kamila...jenze te se to povede nahodne jeden za gem, a Serena Ti tohle zahraje presne kdyz potrebuje....na BP...
Vic k tomu nemam co dodat...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka škoda. Šance byly hlavně v 1. setu. Nehrála špatně, ale koncovky nezvládla.
Kdo bude semnou sledovat a přát Venus? :)
Reagovat
tommr
Venus budu sice přát, ale nevím jestli budu schopnej její zápas i sledovat. Dnešní zápasy Petry a Lucky mě úplně psychicky odrovnaly ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To věřím. Psal jsem, že se mi celkem Petra líbila. Nehrála špatně, ale měla nedostatky. Lucka měla šance, nevyužila. Na konci setu psychicky padla. :/
Hlavně ta Petra mě mrzí.. Ale snad mi to ta Venus vynahradí. S Putinou nehrála nic moc. Ale ani Kerber prý žádný zázrak. Uvidíme :)
Reagovat
majkl005
Lucka neskutečně nezvládá psychicky konce setů...
Reagovat
Frick
zasloužila by si lehčí los...
Reagovat
smazaný uživatel
se pořádně rozjela americké betony ji hodně sedí ale na druhou stranu zatím neměla žádnou kvalitní soupeřku uvidíme jak to Carol půjde s těžší soupeřkou
Reagovat
Fandina
Mrzí mě ta prohra Petry dneska. Škoda převeliká, ale asi to chtělo ve třetím setu víc odvahy. Druhý set byl dobrý. Tak příště Petro držím palce. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to dnes špatný výsledek. Docela se mi t líbilo. Ale chyb je tam víc než ne wimlu. Třeba dá New Haven :) Ale USO musít dát dobrý vísledek
Reagovat
Fandina
Fandím Petře, takže každý výsledek, kdy nevyhraje se mi nelíbí. Mě se líbí i jak hraje Katka a jejich zápasy jsou vždycky dost vyrovnané. Petra dneska ve třetím setu nestíhala, Katka vyhrála zaslouženě.
Reagovat
LukasH
Čert vem Montreal, ale Petra ještě potřebuje body do Race.
Makarovová byla s tímhle výkonem moc těžká soupeřka do 2. kola na hardu. Myslím, že kdyby nebyl ten poslední déšť, po kterým se vrátila úplně nastartovaná, mohlo to dopadnout jinak (ale asi to zařídila karma z loňskýho Wimblu...)
Ač se tu určitě bude psát, jak je zas Petra ve starých kolejích, nepřijde mi. Celkově působí líp, líp se hýbe, nehroutí se z každý maličkosti, ale dneska prostě byla Kateřina ve 3. setu dost blbě hratelná, no.
Nedivil bych se, kdyby Petra do konce kariéry nevyhrála žádnej jinej GS a třeba ještě dvakrát Wimbledon. Ty dva, tři, čtyři údery, co se jí na jiných površích vrací zpátky, jsou prostě znát...
Reagovat
kada.tom
jojo, tommr pod tebou už sejčkuje :-DDD
Reagovat
tommr
jak sejčkuju? Jen konstatuju to co je zcela evidentní a sice že Petra už zase není schopná vyhrát na turnaji víc než jeden zápas. Třeba se to na příštím turnaji nějak změní k lepšímu ale zatím to je bohužel tak ... :(
Reagovat
slacker
Ty ses proste marnej. jeden jediny turnaj a zase takovych generalizujich plku obarvenych na cerno.
Reagovat
smazaný uživatel
prohrála, zápas jsem neviděla, ale on jako někdo čekal, že po Wimblu to Petra bude prostě kosit na potkání? Káťa má stejný styl co Petra a byla prostě dneska lepší, co tak čtu. A je super, jak tu tommr opět shazuje její wimbledonské vítězství, že to byl vlastně pomalu omyl. To je prostě paráda číst.
Reagovat
tommr
jeden jediny turnaj? A můžeš mi jmenovat nějakej turnaj kromě Wimbledonu kterej se letos Petře poved?
Reagovat
slacker
Ano jediny turnaj po Wimbledonu. Pred tim jsi furt omylal mantru o maximalne 2 vyhranych zapasach na turnaji a ted jsi pritvrdil a mluvis uz jen o maximalne jednom vyhranem zapase.
Reagovat
tommr
na to, že nejsi schopnej napsat jedinej příspěvek bez hrůzostrašnejch chyb rád slovíčkaříš ...
Reagovat
Fandina
je to jak píšeš, reaguje na cokoli a kdykoli, zajímavý případ.
Reagovat
pepin
Nevím, proč by měla být Mak. ve 3 setu těžko hratelná. Blbě hrála Petra, Makar. s tím neměla nic společného.
Reagovat
LukasH
To není pravda. Většina chyb Petry ve 3. setu byla vynucených. Makarovová skvěle returnovala a ke konci už Petra byla frustrovaná, to je fakt...
Reagovat
pepin
Tak to jsi na omylu, vynucená chyba snad není 2x zkažené podání a o nesmyslných vyhozených balonech ani nemluvě. Tady dole píše někdo o tom, že Petra nemusí nikomu nic dokazovat. To je pravda, ona nic nedokazuje, ale chodí hrát tenis a to, že Mak. hrála dobře je sice fakt, ale jasně bylo vidět, že pokud Petra bude hrát s omezeným počtem chyb jako ve 2 setu tak tam Mak. ani nemusela být. A jinak je to forum, takže se tu snad může psát i kriticky a ne jak za Jirky, který každého hned napomínal. Jinak jistěžě Petra prohrát může a také prohrávat bude, což se již dnes stalo, ale psát, že nemusí nic dokazovat protože atd. je myslím zbytečné.
Reagovat
LukasH
Vždyť jí to říkal i Kotyza, že do toho M. začala chodit agresivněji. Řekl jí - ona do toho začala víc chodit, hraje agresivněji než ty a ty jsi teď zkazila 2 míče do sítě. Ano. Petra pak kazila čím dál víc...
Reagovat
slacker
Makarovova byla hratelna v kazdem setu stejne. Lisila se jen presnost hry Petry. Kdyz se vvyhodi do 2-3 uderu nemuze uspet. Ve druhem se udrzela ve vymenach a suverene ji prejela 6:1
Reagovat
pepin
Přesně jak jsi to napsal. A vše jiné je zbytečné.
Reagovat
LukasH
Ve 2. setu byla Makarovová nalomená a Petře to tam šlo. Od toho posledního deště se do toho ale M. mnohem víc opřela a chodilo jí tam skoro všechno. I Kotyza to říkal, když si ho Petra zavolala.
Je tedy fakt, že Petře dneska moc nešlo podání a v tom 3. setu si jím skoro nepomohla, to jo. A to se pak i ztrácí sebevědomí ve výměnách.
M. ale fakt není soupeřka, se kterou by se nedalo dost snadno prohrát, porazila jich už hodně...
Reagovat
smazaný uživatel
"Ty dva, tři, čtyři údery, co se jí na jiných površích vrací zpátky, jsou prostě znát..."

Suohlas... Jen to potvryuje to co ja kanstatuju = Chce to pilovat i mezihru, ne jen to tam palit z kazde (i hodne tezke) pozice na winner.
Reagovat
tommr
její letošní výsledková mizérie bohužel pokračuje i nadále. Wimbledon byl zdá se jen ta příslovečná výjimka potvrzující pravidlo ... :(
Reagovat
kada.tom
na tohle jsme tu všichni čekali, fakt že jo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jedna prohra ji nedává tam kam před Wimbledonem hold se stane že prohraje Petra je jenom člověk neznamená že když vyhrála Wimbledon že vyhraje každý turnaj. Makarova je nebezpečná soupeřka a Petra s ní měla vždy co dělat vždyt měsíc nehrála dneska brzo ráno hrála první zápas po měsíci pauzi takže Petra nemusí být tak rozehraná vždy (kromě 2012) ji Americké betony dělali velký problém i v roce 2011 to hrála Petra v Americe hodně špatný tenis hold prohrála svět se nezboří
Reagovat
kada.tom
přesně, navíc pro srovnání taková Bouchard, ta dopadle ještě hůř :-) nebo Nole dneska ..
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo Šarapka ta také prohrála a Jelena ted přišla o podání a prohráva v 1.setu 2:1
Reagovat
LukasH
Lepší Wimbledon než kdyby byla na každým turnaji v SF a nic nevyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi autista nebo něco? Jen že pořád opakuješ to stejný dokola..
Reagovat
tommr
to bude nejspíš tím, že Petra letos hraje - s výjimkou Wimbledonu - pořád to stejný dokola ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Svět se nezboří Makarova není lehká soupeřka, Petře to dnes prostě nevyšlo co se dá dělat. Alespon není jediná favoritka která vypadla (Sharapova) a Serena také může prohrát a Jelena to samé zatím tady Jelena Jankovičová žádný extra výkon nepředvedla a Kerbrovka s Venus myslím že to bude po bitvě oslava Venus protože Venus bude chtít ukázat že ještě nepatří do tenisového důchodu ale že stále může porážet dobré hráčky a Aga no nevím. Aga taky nic moc nehraje forma jí od Miami docela odešla a Sabine ta dokáže hrát pouze na Trávě jinak ty výkony nic moc tak uvidíme Petře by učitě pomohlo kdyby jela Kerbrovka a Aga domů protože ty dvě jí můžou v Race žebříčku předhonit
Reagovat
Mayo
ako inak Petra prehrala :D nič iné som ani nečakal...wimbledon stačil
Reagovat
smazaný uživatel
a Cibuli stačilo Finále AO co že prohraje i z kvalifikantkou :D ale Makarova není žádné ořezávátko na Petru si dost věří Petra nehrála špatně, Americké betony ji moc nesedí lépa hraje na Asijských betonech a dobře hraje i v betonech v Hale ale i kdyby Petra nic nevyhrála tak navždy si jí lidé budou pamatovat jako Dvojnásobnou Wimbledonskou vítězku a Vítězku Turnaje Mistryn
Reagovat
smazaný uživatel
Milánku, co ta tvoje čeština? Tolik nesmyslných velkých písmen na začátku slov jsem už dlouho neviděl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
já vím jsem ještě rotřesenej a nasranej že Viktorka prohrála a Petra také a Lucka prohrála první set
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumím dobře? Bláznivých vyšinutých fanynek, co si jen kvůli naší řeznici daly do nicku jméno Petra, jsem viděl už dost. Ale mužský jako Petra je už vrchol!
Reagovat
slacker
Normalni trandak, o co ti jde? :-)
Reagovat
Mayo
mne nemusíš písať o Cibuľkovej...mne je ona ukradnutá ... a ináč ja Petre fandím aby si bol v obraze
Reagovat
EllNino
Achjo ...nojo ve Wimblu ti tma zachránila zápas, tady ti nejdřív pomohl děsť a pak tě potopil :) ale na to se nehraje ...je třeba uznat, že Petra nehrála špatně, když se soustředila, bylo to dobrý, ale jakmile se po 2 uderu vyhodila, bylo to blbý ...Katka bohužel zase jednou předvedla nadstandard, sakryš ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist