Prokletý Montreal. Šarapovová prohrála se Suárezovou a i potřetí končí už ve třetím kole

7. 8. 2014, 21:56
Aktuality 100
WTA MONTREAL - Maria Šarapovová ani třetí start na turnaji v Montrealu nepřetavila v první čtvrtfinále. Ruská favoritka i letos skončila ve 3. kole, když především vinou devíti ztracených servisů podlehla Španělce Carle Suárezové-Navarrové.
Maria Šarapovová

Maria Šarapovová hrála v Montrealu poprvé v roce 2004, měsíc po překvapivém triumfu ve Wimbledonu. Tehdy teprve sedmnáctiletá Ruska prohrála ve 3. kole s krajankou Věrou Zvonarevovou. Podruhé se v druhém největším městě Kanady objevila v sezoně 2008, kdy nenastoupila k zápasu 3. kola a kvůli zranění ramena pak 10 měsíců nehrála.

Letos se Šarapovová do Montrealu vrátila po šesti letech a znovu pro ni turnaj skončil už ve 3. kole. Problémy měla již včera ve svém úvodním zápase s dvacetiletou Garbinou Muguruzaovou, s níž byla set a brejk dole, ale nakonec zápas otočila. Dnes takové štěstí proti další Španělce Carle Suárezové-Navarrové, proti níž nastupovala podruhé v kariéře, neměla.

Ruska se v utkání trápila zejména na podání - první servis sice trefila v 69% případů, nedokázala z něj ale těžit a získala po něm pouhých 44% fiftýnů (po druhém pak jen 38%). Hned na začátku úvodního dějství si Šarapovová podání dvakrát prohrála a pustila téměř bezchybně hrající Španělku do vedení 5-0, pak sice dva gamy získala, v osmé hře ale na servisu znovu pochybila a set ztratila poměrem 2-6.

Ve druhém setu hráčky předvedly sérii šesti ztracených servisů v řadě, z níž lépe vyšla Šarapovová, která v osmé hře podání udržela a v následující hře soupeřku znovu brejkla a za stavu 5-4 pak podávala na zisk setu. Ruska set uzavřela čistou hrou a srovnala tak na 1-1.

Ani vítězná druhá sada Rusku nenakopla k lepšímu výkonu, v rozhodující sadě znovu třikrát přišla o podání a tím i o celý zápas - trpělivě hrající Španělka si v osmé hře na returnu po téměř dvou a půl hodinách vypracovala dva mečboly, přičemž ten druhý proměnila a zvítězila 6-2 4-6 6-2.

"Byl to velmi těžký zápas, soupeřka odehrála kvalitní utkání, zatímco já jsem téměř celou dobu hledala ten správný rytmus," řekla po utkání Šarapovová, která v zápase napáchala celkem 49 nevynucených chyb. "Dnes mi to nesedlo, bojovala jsem, ale pokaždé, když jsem se začala cítit lépe, tak zabojovala i ona a já udělala nějakou chybu."

"Díky moc všem fanouškům, kteří nás přišli podpořit. Je skvělé vidět plné tribuny už na prvních kolech - na semifinále a finále je plno vždycky, ale první kola nebývají tak navštěvovaná, proto jsem ráda, že tu bylo tolik lidí, na kurtě byla díky nim skvělá atmosféra," dodala světová šestka.

"Ano, byla to velká bitva a velký boj, protože hrát proti Marii je vždycky hrozně těžké," hodnotila utkání Suárezová. "Ona patří mezi nejlepší hráčky na okruhu a je to velká bojovnice, nikdy to nezabalí a bojuje až do posledního fiftýnu, což je skvělé. Myslím, že se mi povedl začátek zápasů, což mi dodalo sebedůvěru, ve druhém se Maria zlepšila a víc mě tlačila. Ve třetí sadě jsem byla trošku nervózní, ale naštěstí jsem to zvládla. Jsem moc ráda, že jsem vyhrála, zvítězit nad Mariou je velký úspěch, kterého si moc cením."

Suárezová si díky výhře nad Ruskou připsala třetí skalp hráčky z Top 10 v letošním roce a zaznamenala už celkem čtyřicátou výhru v roce 2014 - na tuto metu se zatím dostala jen Srbka Ivanovičová, která letos vyhrála už 42 zápasů.

Ve čtvrtfinále čeká Španělku sedminásobná grandslamová šampionka Venus Williamsová, která ve 3. kole zdolala 6-3 3-6 6-4 turnajovou šestku Němku Angelique Kerberovou. Suárezová ve vzájemné bilanci s Venus vede 2-1, naposledy ji porazila letos ve druhém kole na antuce v Římě.

V případě, že Venus ve čtvrtfinále Španělku porazí, může v semifinále narazit na sestru Serenu, která ve třetím kole porazila Lucii Šafářovou a ve čtvrtfinále ji čeká souboj s kamarádkou Caroline Woznickou. Dánka mezi nejlepší osmičku postoupila poté, co v osmifinále smetla americkou kvalifikantku a přemožitelku domácí hvězdy Eugenií Bouchardové Shelby Rogersovou 6-1 6-0 - Wozniacká dosud na turnaji ztratila pouhých šest gamů ve třech zápasech!

"Bylo to dobré utkání, věřila jsem si a to se projevilo i v mé hře. Věděla jsem, že Shelby je nebezpečná hráčka, proto jsem se plně soustředila na sebe a snažila jsem se hrát svou hru, což se povedlo," řekla po vítězství Wozniacká, jež se nyní veze na vítězné vlně - před dvěma týdny Dánka vyhrála turnaj v tureckém Istanbulu, kde získala už 22. titul v kariéře. "Cítím se teď velmi dobře a tenis si moc užívám. Přijde mi, že jsem teď na nějaké vlně a jsem moc šťastná, že se mi zase daří."

Do čtvrtfinále se v Montrealu probojovala také třetí nasazená Agnieszka Radwaňská, která přehrála Němku Sabine Lisickou, s níž si tak srovnala vzájemnou bilanci na 2-2. Polka v utkání zvítězila 6-1 3-6 6-3 a do čtvrtfinále postoupila poprvé po téměř třech měsících - naposledy byla mezi osmičkou nejlepších na turnaji v Římě.

O semifinále si Radwaňská zahraje s bývalou světovou jedničkou Viktorií Azarenkovou. Běloruska v Kanadě porazila 6-2 6-4 oblíbenou soupeřku Britku Heather Watsonovou a mezi osmičku nejlepších postoupila poprvé od Australian Open, po kterém přes čtyři měsíce nehrála kvlli zraněné noze. S Radwaňskou vede ve vzájemné bilanci 13-4.

"Myslím, že jsem odehrála solidní utkání. Začala jsem velmi dobře a hrála jsem pak konzistentně celý zápas," komentovala utkání Azarenková. "Dobře jsem se hýbala a byla jsem dostatečně agresivní, což byl klíč k vítězství. Mám radost ze své hry a doufám, že se mi bude dařit i v dalších kolech."

O postup do semifinále si na slavném Rogers Cupu zahraje překvapivě také kvalifikantka Coco Vandewegheová, která v Montrealu vyřadila dvě bývalé světové jedničky ze Srbska a současné hráčky Top 10 během dvou dnů. Ve druhém kole si Američanka poradila s Anou Ivanovičovou a v osmifinále pak ve třech setech přehrála i Jelenu Jankovičovou.

"Letos dělám velké pokroky a přijde mi, že se zlepšuju turnaj od turnaje. Vyhrála jsem svůj první titul na trávě v Hertogenboschi a daří se mi i dál, mám z toho velkou radost. Tady v Montrealu jsem porazila dvě hráčky Top 10 a to je skvělý výsledek. Doufám, že tady ještě nekončíme," řekla po výhře nad Jankovičovou sebevědomá Američanka, jež ve čtvrtfinále změří síly s přemožitelkou Petry Kvitové Jekatěrinou Makarovovou.

- WTA PREMIER 5 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 2.440.070 dolarů)
čtvrteční výsledky (07. 08. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
S. Williamsová (1-USA) - Šafářová (15-ČR) 7-5 6-4
Makarovová (Rus.) - Kvitová (2-ČR) 6-4 1-6 6-2
A. Radwaňská (3-Pol.) - Lisická (Něm.) 6-1 3-6 6-3
Suárezová-Navarrová (14-Šp.) - Šarapovová (4-Rus.) 6-2 4-6 6-2
V. Williamsová (USA) - Kerberová (6-Něm.) 6-3 3-6 6-4
Vandewegheová (USA) - Jankovičová (7-Srb.) 7-6(8) 2-6 7-5
Azarenková (8-Běl.) - Watsonová (Brit.) 6-2 6-4
Wozniacká (11-Dán.) - Rogersová (USA) 6-1 6-0
• Čtyřhra - 2. kolo •
Záhlavová-Strýcová/Krajiceková (ČR/Niz.) - Koukalová/Jankovičová (7-ČR/Srb.) 6-3 3-6 10-7
Hingisová/Pennettaová (Švýc./It.) - Šafářová/Pavljučenkovová (ČR/Rus.) 6-1 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

100
Přidat komentář
smazaný uživatel
Noční výsledek zápasu Vika - Heather mi udělal velkou radost. :) Podíval jsem se na highlighty a podle všeho je snad koleno Viky v pohodě, přestože ho má obvázané... Viku čeká ve čtvrtfinále Aga, o které tady poslední dobou pořád čtu, že nehraje nic moc. Tak doufám, že toho Vika využije. Semifinále by bylo super. :)

Jinak mě mrzí, že dneska neuvidím zápas Caro proti Sereně, protože budu pryč. Byl bych na to hodně zvědavý, protože Caro teď hraje opravdu dobře. Je jasné, že Serena bude úplně jiný level než předchozí soupeřky, ale přesto si myslím, že Caro určitě není bez šance... No a ještě jsem taky nestihl pochválit Caro za její outfit. Nějak si teď oblíbila kalhotové sukně a musím říct, že je v nich velmi sexy. :) Určitě je to jeden z nejlepších outfitů, co kdy měla.
Reagovat
dadaft
Caro outfit --- naprostý souhlas, takhle sexy ještě nebyla.

a vlstně souhlas i s ostatním.
Reagovat
George_Renel
No, na první pohled jsem myslel, že má pampersky.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, mně se teda líbila víc v jiných věcech. :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, dotahl jsem tlaceni do konce...
...sice pekna hra Lucky, ale Serena ukazala, ze proste je sampionka pravem. Dobry tahy Sereny na returnu...dokazala zahrat proste v tech potrebnych chvilich velke mice, a to dela hodne.

Jinak fakt pekny boj v prvnim setu. Ve druhem setu zlepsila take Serena servis a dostala pekne Lucku pod tlak...

No...Serena pekne pochvalila Lucku na konci...a nejen ona, ale britsti komentatori. Jo fakt to byl dobry vykon...sice ten zapas z 2011 v Torontu to neprekonalo...;/ ale i tak spokojenost... v Cinci to bude jeste lepsi a vrchol prijde na USOpen;)
Reagovat
tommr
Lucka nehrála špatně, ale Serena je prostě Serena a dá se porazit jen po zcela výjímečným výkonu ...
Víc než porážka Lucky mě mrzí dnešní nečekaný výhry Suarez Navarrový a Makarovový. Lucka se tak na tom 16.místě ohřála jen jeden jedinej den ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karlicka mne nemrzi...;)
Jeste je Cinci, tak treba Lucka jeste nejake body pred US ziska....

To ze Petra prohrala mne celkem prekvapilo, spis jsem cekal problemy az v USA...ji se proste na tech betonech tolik nedari...hold to neni trava...ale tady v Kanade, kde ten povrch je jeste celkem rychly, a klima celkem ok...no...to mne trochu prekvapilo...

Ted koukam na Coco s Jecou, a musim rict, ze Coco je tedy dobra "sitarka";)
Reagovat
slacker
Labilka zase dela dvojchyby kdyz musi podavat ke konci setu.
Reagovat
smazaný uživatel
No drsny zacatek...skoda toho skazenyho voleje
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy se drzi...zachvili musim pryc tak ji budes muset dotlacit sam...

BTW....co rikas na Karlicku!!!??? \o/\o/\o/ Letos ma dobrou sezonu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to se ji dnes povedlo;)
Tlacit budu az do same konce, neboj, jde o Lucku, a jak jde o Lucku;) tak unava jde stranou;)
je to tezky boj...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena se na tom servisu celkem zlepsuje...tohle bude pro Lucy asi dost tezky orisek, to dotahnout aspon do TB...
...pokud by se ji to povedlo, tak smekam, teda...
ted asi prijde krizovy moment...
Reagovat
smazaný uživatel
Tezky zapas...prvni set Lucka prohrala na samem konci. Serene treba priznat, ze kdyz potrebuje dokaze zahrat velke mice...
...jinak, kdyz mela ten brejk na SB, ihned Serena riskla, sla na prijem vic do kurtu a vystrihla neskutecny return...no...velka hracka, klobouk dolu...
Ale Lucka hraje paradne...jeste neni konec, ja porad verim;)
Lucinko jdeme na to;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve druhem sete ji usmaz;) !!!!
Hned brejkuj, a nasad ji kanara;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Winners 19 ku 6 pro serenu ;-O
Reagovat
MarcelPersch
ale spousta těch winnerů pochází už z jasných pozic, es, vyjíměčně z výměn, to je největší rozdíl oproti loňsku, kdy dokázala diktovat výměnu od BL a zakončovat z každé pozice winnerem.

Teď když přitlačí zejména z Fh, tak to jde za nebo do sítě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se ani nedivim, urcite jsem od Sereny videl o dost vice UE nez winneru. U Lucky mi strasne chybi, ze nedokaze ani z poloviny kurtu zahrat nejaky dropshot a nebo zmenit trosku hru, urcite by ji to dneska pomohlo...
Reagovat
slacker
Naprosto blbe, nekolik DF, nedopovat do TB. A nechat Serene vyhodu podani v dalsim setu.
Reagovat
kada.tom
Nic naplat - Serena je obrovská bojovnice!
Reagovat
majkl005
tak a teď kanár no :-/
Reagovat
dadaft
do prkýnka.
Reagovat
slacker
Serena napodobuje Sarapku? To jsou skreky
Reagovat
majkl005
hraje tužku, tak se to snaží zařvat :D
Reagovat
MarcelPersch
bohužel je to tak :D
Reagovat
dadaft
podle toho, jak se Serena tváří, tak tuší, že jí teče do bot.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Vzlíží k nebesům :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lůca se zatím dobře drží!!! Tak c´mon! :)
Reagovat
dadaft
hlavně to dostat do tajbrejk.u.
Reagovat
majkl005
lidičkové, pojďte aspoň teď o to víc tlačit Lucíka !!!
Reagovat
kada.tom
nene, já fandím Sereně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já jindy taky, ale jsem vlastenec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, jestli bude Angie hrát na centru ??
Reagovat
dadaft
http://www.rogerscup.com/women/english/orderOfPlay_6.php
Reagovat
smazaný uživatel
Jop, hned po Lucce
Reagovat
smazaný uživatel
je to škoda že Petra vypadla no snad Cincinnaty, New Haven a hlavně US OPEN vyjde lépe. Nechápu to proč zrovna dneska Makarova podá takový výkon celý rok hraje velký ho.vno a ted předvede úžasný tenis
Reagovat
slacker
ale prd velbnosti. Kdyz Petra dokazal vrati micek apson 3x tak jasne vyharaval. Kdyz ji to druhym uderem litalo ven tak prohravala.
Reagovat
Fandina
Katce na tvrdém povrchu obecně daří a na Petru si celkem věří, obě jsou to ranařky a staví na podání. Petra dneska hrála hůř než ona, kromě druhého setu, škoda, tam byla lepší.
Reagovat
lars
s 8 df to jde tezko
ke konci byla Peta asi unavena
Reagovat
Fandina
Dneska to favoritkám nevychází, tak Lucko koukej zabrat a poraž Serenu. Máš na to. Pojď!
Reagovat
kada.tom
Tak dneska to Petře nevyšlo, je to škoda, ale stane se. Ostatně není jedinou favoritkou nebo favoritem, kdo dneska vypadl - viz Sharapova, Djokovic či Wawrinka.
Reagovat
majkl005
jdu blejt velebnosti....o důvod víc, proč nesnáším Makarovou....odporný
Reagovat
smazaný uživatel
Proč, co udělala? Nebo jí nenávidíš kvůli tomu, že porazila tvoji favoritku?
Reagovat
majkl005
ne, kvůli tomu, že podala výkon, kterej zas rok nepodá...to je na zblití
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle rok má bilanci 29/12 a porazila hráčky jako Venus, Jankovic, Errani, Pavlyuchenkova 2x, Aga... takže z toho nedělej událost typu Nadal - Rosol prosímtě ;)
Reagovat
majkl005
ty si ten zápas asi neviděl, že ? a její jiné zápasy v letošní sezóně...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem ten zápas, hrála líp a zaslouženě postoupila, stejně jako ve wimblasu do QF apod... tos nikdy nezažil v tenisu větší výjeb než tuhle prohru Petry? Pokud jo, tak seš šťastnej člověk..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud ne*
Reagovat
majkl005
jasně, že zažil, ale mě to se*e kvůli Petře, páč té z toho zas klesne sebevědomí k nule....
Reagovat
George_Renel
Dnešní den favoritům s favoritkám nepřeje.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrála Wimbledon tak co :D :P
Reagovat
smazaný uživatel
To nevypadá dobře :/
Reagovat
smazaný uživatel
No a je dokonáno :´(
Reagovat
majkl005
nejvíc mě se*e, že Makarova takovej výkon, jakej předvádí teď proti Petře, nepředvede zas nejmíň půl roku twl...
Reagovat
rib
jj, Makarova takový zápas hrává tak max. 2x do roka... Proč to musí být zrovna dneska, sakra
Reagovat
dadaft
brutální tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa ale hraje podobně jako Petra, obě levačky, štve mě, že to nevidím.
Reagovat
dadaft
Petra a Káťa se s tím nemazlí --- lítá to hodně rychle..............
Reagovat
smazaný uživatel
...a je to tady;)
Tak Lucko drzim pesti...dneska je dobry den na to Serenu porazit;)
Reagovat
smazaný uživatel
Luca zatim nehraje spatne. Sice ztratila serv ale hned si ho vzala z5. A co si budeme povidat, Serena je dneska hratelna!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucku obdivuji...to bylo neskutecne, jak se dlouho o ten 2.gem pretahovaly, Lucka drela, nakonec po velkem boji na servu padla, a hned rebrejk, a uhrala svuj servis...opravdu dobra prace...
Tohle bude opet po 3 letech pekny zapas, aspon doufam, a take doufam v opacny vysledek;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny vykon Lucinky na servisu...
...ta FH prace...krasa;)
Tak podme do ni Lucko;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl brutalni gem...uf...ale jinak Lucy bomba...skoda toho BP, Serena se uz dost dopuje...jj...asi tusi, ze tohle jednoduchy zapas nebude;)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Lucka si pekne dokaze jit hloubeji do kurtu a zakoncovat na siti...tlaci Serenu pekne, to se mne libi;)
Tak jdeme Lucinko na BP;)
Reagovat
smazaný uživatel
...jenze Serena ted take zauradovala na servisu...eh...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucinka cista hra na servisu, a hra, kterou predvedla....poezie...
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje dobre. V urcitych momentech to je hodne i o chybach obou hracek ale zatim bych dokonce Lucu videl jako lepsi hracku, je presnejsi a trpelivejsi. Serena ale zase na to, ze se ji moc nedari, bohuzel pro Lucu dobre zvlada zatim ty dulezite mice...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je prave Serena, v tomhle je hodne silna...je to hold sampionka....
ale pokud Lucce vydrzi ten pekny drajv na FH, tak muze opravdu Serenu polozit...;) drzme palce;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je totalni valka o TB...
teda, co tam obcas Serena vykouzli na tom returnu....
...
Reagovat
smazaný uživatel
A bohuzel Luca ji nevyhrala :-( Ty dve dvojchyby me vydesily, pak prisli dobre momenty a pak zase statne a stridave takhle vlnovka a nakonec to Serena bohuzel uhrala :-( Tak snad Luca ji tedkon zatlaci a nenecha Serenu nastartovat... Jinak trener Luce radil moc dobre, atakovat druhy servis Sereny drive. Prislo mi, ze Luca na nej moc cekala vzadu a pak nemel takovou razanci...
Reagovat
smazaný uživatel
jj Steklej si pekne vsiml;)
Seren ji to udelala na prvni serv...;/
Reagovat
MarcelPersch
kdy v poslední době nebyla? :(
Reagovat
dadaft
ve Stanfordu Ana Serenu nedorazila, v Montrealu ji Lucka dorazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, banda haterů si tady zase honí trika...

Jak už jsem psal vedle: Masha prostě dneska hrála špatně a prohrála. Holt je to sport a někdy se to stává. Nakonec je celkem obdivuhodné, že Masha i přes takhle bídný výkon dokáže uhrát aspoň set... :D
Reagovat
Davor1
je celkom normálne, že množstvo ľudí, ktorým Sharapka vadí, sa teší jej prehre a napíše tu aj nejaký koment...nikto sa nesťažuje na tvoje polstranové romány a ódy, keď zase zvíťazí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych netvrdil, že si nikdo nestěžuje... :D

BTW: Těšit se z něčí prohry je 3,14čovina.
Reagovat
George_Renel
A proto jste se včera těšili z prohry Sparty......
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se z toho netěšil, akorát jsem si je podal. :D Stejně tak dneska Plzeň a další. :D V Čechách fandím Viktorce Žižkov a Teplicím, takže je mi to celkem jedno... :)
Reagovat
Davor1
Karla hrala vynikajúco, v medzihre bola jasne lepšia a som veľmi rád, že Sharapku vyprevadila už v osemfinále ;)
Obrovská škoda je, že tu nehrá Simona, nerozumiem prečo, mohla sa dostať v Race na prvé miesto a nazbierať nejaké body aj v rebríčku, keďže tu nič neobhajovala...tak snáď jej pauza prospeje a pôjde ďaleko v Cinci...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě štěstí, že tu nehraje. .
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře že Petra zvládla ten druhý set, ale vyhrané to rozhodně ještě nemá..

No těšil sem se na Lucku, ale bohužel, musím jít do hajan. Tak Lucko, nech tam co můžeš a ty to Petro nějak zkus doklepnout prosim tě :-) Zítra teda zase jenom ranní kontrola výsledků :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvele. Popravde jsem ti holka moc neveril ale letos mas vazne dobrej rok. Jen tak dale!!!
Reagovat
dadaft
vyhrála lepší hráčka, není co řešit.

Petra to proti velice dobře rozehrané a nebezpečné Makarovové (už 7 zápas na USOS) zatím zvládá dobře - tedy aspoň druhý set byl v klidu.
Reagovat
darek.vrana
To mám radost. Ani ne tak kvůli ní, mně je Šarapka ukradená, ale rozčiluje mě, že v TV musí být KAŽDÝ její zápas. Nechápu, co lidem na tom ječení tak imponuje. Asi není možné, aby hrála Šarapová a v TV běžel jiný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria ať se to prostě těm lidem co jí nemají rádi líbí nebo ne, je nejoblíbenější tenistka, má nejvíc fanoušku a tak televize dává lidem to co chtějí.. A to vidět zápasy Mashy! :-))
Reagovat
Bob
Neřešte, zda ta pipka je v televizi nebo není, důležité přece je, že dneska prohrála ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D až tak?
I já jsem rád, ale teda takový název.. hmhmhm
Reagovat
Oin
Možná nejhlasitější tenistka.
Reagovat
darek.vrana
Stejně to nechápu. Dyť už ani není moc hezká. Je taková hranatá ramenatá, to je snad nějaká setrvačnost z doby, kdy jí bylo 15. A k tomu to příšerné ječení. Prostě mi hlava nebere, že na ni pořád tolik lidí chce čučet.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. není hezká. Ani v obličeji ani postavou.. nesympatická a uječená
Reagovat
dadaft
je velice fotogenická.
Reagovat
pepin
A kde máš napsáno, že na ni lidi chtějí čučet. Jako ve všem to dělají média. Na okruhu běhá mnohem více hezčích tenistek než je ta řvounka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Šarapová ne jenže je 6. hráčka tenistka ale také nejbohatší sportovkyně že by proto :)
Reagovat
darek.vrana
No tak právě, 6. A co těch 5 před ní? Vždycky dostane přednost ona. Já to chápu, je to trh, spíš nechápu ty lidi, co na ní koukaj. Já ji okamžitě přepínám.
Reagovat
slacker
Kdyz uz embargo proti Rusku tak prestat davat Sarapku v TV ;-)))
Reagovat
darek.vrana
Nebo by Rusové mohli pohrozit, že ji přestanou vysílat na zahraniční turnaje:).
Reagovat
smazaný uživatel
Když to vemu pozitivně, tak se tam aspoň nezranila jako posledně když tam hrála.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A pro Venus je to docela dobrá zpráva. Pokud přejde teda přes Kerberku, ale to by mohla dát, ne? :)
Reagovat
Mayo
no ja neviem neviem či prejde cez Kerberku ... skôr by som povedal, že nie ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nevěřím, že Venus přejde přes Kerber.. Ale přál bych jí to! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud předvete to co s Putinou tak ne.. Ale věřm, že dnes jí bude podání padat :) Už bych teda konečně chtěl ten souboj sester :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist