Kvitová v Miami otočila zápas se Shuai Peng, Plíšková i Šafářová po boji končí

21. 3. 2013, 19:49
Aktuality 324
WTA MIAMI - Petra Kvitová svůj nepříliš oblíbený turnaj v Miami zahájila otočením vývoje zápasu s Číňankou Shuai Peng. O první osmifinále v Key Biscayne si česká jednička zahraje s Belgičankou Flipkensovou. Naopak Karolína Plíšková dnes neudržela vedení proti favorizované Wozniacké a Lucie Šafářová utrpěla už čtvrtou porážku v řadě.
Petra Kvitová

Petře Kvitové se v úvodu sezony příliš nedařilo, mizerné výsledky ukončila až koncem února velmi cenným titulem z Dubaje. A i když je březen měsícem dvou prestižních turnajů v Americe, na kterých česká jednička nebyla nikdy dál než ve 3. kole, na vítězné vlně se veze dál. V Indian Wells vypadla až po boji ve čtvrtfinále s Ruskou Kirilenkovou a nyní v Miami už vyrovnala své maximum. 

Třiadvacetiletá Češka, jež měla jako nasazená sedmička v úvodním kole volný los, odstartovala duelem se Shuai Peng, která si na místní podmínky zvykala už během včerejší výhry nad Švédkou Arvidssonovou. A Kvitová dnes potvrdila, že potřebuje nějaký čas na seznámení s podmínkami. 

V prvním setu česká jednička prohrála úvodní tři gamy utkání a prohrávala 0-3. I když dokázala vyrovnat na 4-4 a dostat se navíc k brejkbolu, dějství prohrála 5-7. Jenže Kvitová se postupně rozehrála, v dalším průběhu odvrátila 9 z 10 brejkbolů, po 129 minutách zvítězila 5-7 6-2 6-2 a po dvou zářezech z loňska vyhrála i třetí vzájemný souboj.  

O své první osmifinále na prestižním klání WTA Premier Mandatory na Floridě si Kvitová zahraje s Kirsten Flipkensovou, kterou předloni porazila v 1. kole Fed Cupu. Předtím se utkaly ještě v roce 2010 v kvalifikaci na turnaj v Hobartu, kde si účast v hlavní soutěži zajistila soupeřka. Sedmadvacetiletá Belgičanka, aktuálně 28. hráčka světa, si dnes poradila se Švýcarkou Stefanií Vögeleovou.

Karolína PlíškováKarolína Plíšková začátkem března slavila v Kuala Lumpuru svůj první titul na okruhu WTA a nyní svou formu potvrdila i v Miami. Prolétla kvalifikací, smetla krajanku Hradeckou a dnes v den 21. narozenin dlouho trápila i bývalou světovou jedničku a současnou devátou hráčku žebříčku Caroline Wozniackou. Česká tenistka vyhrála první set a dánské favoritce vzdorovala 2 hodiny a 20 minut, po kterých však podlehla 7-5 3-6 3-6.

Plíšková v prvním setu otočila vývoj z 2-4 na 7-5 a připsala vůbec první vyhraný set proti hráčce Top 10. Ve druhé sadě ale hned v úvodu ztratila podání, a i když už v dalším průběhu byla na servisu suverénní, možnost na rebrejk ve třetí ani sedmé hře nevyužila a šlo se do rozhodujícího dějství. V něm se česká hráčka dokázala dvakrát vzít zpátky ztracené podání, poslední tři gamy ale patřily favorizované Dánce. Plíšková ještě odvrátila dva mečboly, se třetím si už ale neporadila.

V krizi se dál topí Lucie Šafářová, která prohrála po boji s Rominou Oprandiovou ze Švýcarska. Od výhry nad Australankou Samanthou Stosurovou ve Fed Cupu vyhrála jen jeden zápas ze čtyř. V Dubaji, Indian Wells a nyní v Miami se s turnajem rozloučila hned po svém úvodním duelu, což se pětadvacetileté rodačce z Brna v letošní sezoně stalo již popáté. Na Floridě prohrála ve druhém kole i loni. 

Světová devatenáctka Šafářová měla v utkání s 59. hráčkou světa Oprandiovou v prvním setu za stavu 6-5 dva setboly a měla i blízko k výhře v utkání. V rozhodující sadě vedla v tie-breaku už 5-1, ale od té doby nezískala ani jednu výměnu a po dvou a půl hodinách hry podlehla.

Serena WilliamsováPoprvé od chvíle, co se po dvou a půl letech vrátila na post světové jedničky, se na kurtech objevila Serena Williamsová. Jednatřicetiletá Američanka a pětinásobná vítězka turnaje v Miami odstartovala deklasováním Italky Flavie Pennettaové, kterou porazila 6-1 6-1 a vyhrála tak i čtvrté vzájemné střetnutí. Ve 3. kole se Serena utká s Japonkou Ayumi Moritaovou.

"U mě platí, že když jsem světovou jedničkou, tak se hned cítím lépe. Dodává mi to ještě více sebevědomí. Je to skvělý pocit," řekla Serena, která poslední týdny léčila bolavá záda.

Hladkým vítězstvím začala letošní misi také loňská vítězka turnaje WTA Premier Mandatory v Miami Agnieszka Radwaňská. Polská favoritka porazila 6-3 6-2 Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu a postoupila už do 3. kola.

"Jsem ráda, že jsem začala rychlým zápasem. První zápasy jsou totiž vždy náročné a trochu ošidné. Obzvlášť po Indian Wells, kde bývají trochu jiné podmínky," komentovala Radwaňská, která se o postup do osmifinále utká se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou.

První zápas od finálové porážky na Australian Open má za sebou Číňanka Na Li. Světová pětka, jež dva měsíce nehrála kvůli zranění kotníku, v areálu Crandon Park porazila hladce 6-3 6-1 Nizozemku Kiki Bertensovou.

"Nervózní jsem dnes před zápasem nebyla, moc jsem se těšila. Šest nebo sedm týdnů jsem nehrála žádný turnaj, takže jsem teď moc šťastná, že jsem vyhrála po tak dlouhé době bez tenisu," radovala se pátá nasazená Na Li. "Dnes tam byla spousta fanoušků, kteří mě podporovali. Moje hra dnes byla dobrá, držela jsem se svého plánu. Věřila jsem si a to bylo klíčové."

Sérii tří porážek ukončila Sloane Stephensová. Její teprve druhá výhra z posledních pěti zápasů od senzačního semifinále na Australian Open se ale nerodila snadno. Domácí tenistka, jež včera oslavila 20. narozeniny, v prvním setu zápasu s Běloruskou Olgou Govorcovovou uhrála jen 10 fiftýnů a utrpěla 'kanára', pak už ale ani jednou neztratila podání a zvítězila 0-6 6-4 6-4.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
čtvrteční výsledky (21. 03. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (7-ČR) - Shuai Peng 5-7 6-2 6-2
Wozniacká (9-Dán.) - Karolína Plíšková (ČR) 5-7 6-3 6-3
Oprandiová (Švýc.) - Šafářová (17-ČR) 7-6(4) 4-6 7-6(5) 
S. Williamsová (1-USA) - Pennettaová (It.) 6-1 6-1
A. Radwaňská (4-Pol.) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) 6-3 6-2
Na Li (5-Čína) - Bertensová (Niz.) 6-3 6-1
Petkovicová (Něm.) - Bartoliová (10-Fr.) 6-3 4-1 skreč B.
Tomljanovičová (Chorv.) - Görgesová (24-Něm.) 7-6(4) 6-2
Flipkensová (30-Belg.) - Vögeleová (Švýc.) 6-4 6-2
Stephensová (16-USA) - Govorcovová (Běl.) 0-6 6-4 6-4
Cibulková (13-SR) - Mladenovicová (Fr.) 6-2 6-3
Muguruzaová (Šp.) - Pavljučenkovová (21-Rus.) 4-6 6-2 6-2
Moritaová (Jap.) - Wickmayerová (31-Belg.) 7-6(2) 2-6 6-3
V. Williamsová (19-USA) - Dateová-Krummová (Jap.) 7-6(3) 3-6 6-4
Lepchenková (25-USA) - Beguová (Rum.) 6-3 6-4
Rybáriková (SR) - Barthelová (27-Něm.) 6-3 7-6(5)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

324
Přidat komentář
Jabadu
Velice se za všechny fanoušky omlouvám pane bývalý prezidente (opakuji bývalý), že si dovolujeme zveřejnit svůj názor vedle takového velikána, úspěšného řešitele základní otázky života, vesmíru ... a vůbec. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se neomlouvej, já totiž, na rozdíl od některých jiných, netvrdím, že můj názor je jediný správný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je zas zábavná diskuze, zejména díky některým samozvaným expertům :-D
Reagovat
tommr
zrovna jsem si říkal, že tu chybí někdo jako ty, aby nás tu náležitě umravnil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Po dobrém (logickou argumentací) to s tebou nejde, tak se směju. Podle mě je to lepší než kdybych byl sprostý, no ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
máš na mysli někoho konkrétního??
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš obecně. Ale někteří se v tom evidentně poznali. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš obecně. Ale někteří se v tom evidentně poznali. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je zas zábavná diskuze, zejména díky některým samozvaným expertům :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Fuufa Kerber no este ze si to dala Ty moja laska:DDDD

Ale uz mi len tlak zvysujes v poslednej dobe
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co myslíte, udělají Háčka konečně super výsledek? letos se jim nedaří a nemohou přece ´´žít´´ jen ze stříbra z olympiády...
Reagovat
PetaM
Musííí! Holkám fandím a porazit hned v prvním kole tak silný pár je přece musí nakopnout! Teď už je jenom porazit :D
Reagovat
smazaný uživatel
jn teď už je JENOM porazit...
Reagovat
Fandina
Tak hlavně aby dneska vyhrály, ale Světa s Penetou, to je silná kombinace. Holky pojďte na to! pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna prehraju nemaju formu
Reagovat
tommr
jsem napnutej jak si Háčka dneska povedou. Mají těžký soupeřky a ty debakly s papírově slabšíma soupeřkama v prvním kole singlu jim psychicky asi moc nepomohly. Jejich zápas by měl začít hned jak dohrajou Halepová s Paszekovou ... :)
Reagovat
Fandina
Cico7 ... právě proto, že se jim teď nedaří, tak potřebují vyhrát. Tohle jsou silné soupeřky, ale není všem dnům konec. Háčka koukejte zas vyhrávat!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jj já vím škoda, že není strem..
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/stepanek-se-vraci-do-daviscupoveho-tymu-fdc-/tenis.aspx?c=A130321_205607_tenis_ma
Reagovat
Titan
Klárka za stavu 4:2 v druhém setu odvrátila 7 BP ale stejně ho prohrála. Aktuálně 4:4 druhý set...
Reagovat
tommr
a v desátý hře zase promarnila dva mečboly při podán í soupeřky ...
Reagovat
Titan
jj, aby toho nelitovala, hraje tiebreak...
Reagovat
Fandina
je to táááááááááááámmmmmmmmmmmmmmm super!

Nakonec v TB, tak to se mi ulevilo, její zápasy také těžce prožívám!!!
Reagovat
Titan
No haleluja, alespoň tiebreak zvládla. A půjde na vítězku Kirilenko-Domina...;-)
Reagovat
tommr
Klára určitě půjde na Ovečkinovou. A doufám, že pomstí Petru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM
... Peťa totiž vyhraje RG :D :)
Od: Silver:já spíš myslím, že vyhraje Wimbledon a turnaj mistryň - tam má větší šance..
A pak jste se vzbudili a měli jste obě ruce v nočníku,co.To se stává když se toho moc vypije.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova toho roku nevyhra ziaden Granslam preto lebo su tu min 3 hracky ktore su o triedu lepsie ako Kvitova v sucasnej fome
Reagovat
smazaný uživatel
forme
Reagovat
Fandina
nostradamuss ... tak Peťa Wimbledon a TM už vyhrála a v jednom roce, takže ten sen je už splněn, takže v pohodě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ja som tam napisal ze nevyhra toho roku!!!!!!!!!!!!!!

a dobre viem ze vyhrala v roku 2011 aj Wimbledon aj TM ale to bola ina Kvitova a to dobre viete ze vtedy bola najlepsia teraz neni
Reagovat
PetaM
Nebuďte takoví škarohlídi :) Všichni tvrdili, že AO vyhraje Serena. Ta se zranila a kde nic, tu nic, že? Nikdy nemůžete vědět na 100 %, kdo vyhraje jaký GS, protože to nemůže být jisté. Stát se může cokoli. Petra má skvělou formu, problém je rameno, které evidentně nemá v pořádku. A upřímně, posuzovat sezónu podle výkonů, které měla v Austrálii a zatím v USA moc nejde. Nechci to svalovat na vedro a dusno, ale to mohl být jeden z faktorů. Když byla v Dubaji nebo v Doha, hrála tam většinou večer a postoupila dost daleko. Serenu málem porazila (upřímně, ani jedna z nich ale nepředvedla TOP výkon) a vyhrála v Dubaji. Antuková sezóna hodně napoví, jak na tom ve skutečnosti Petra je. Takže, uvidíme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nie ja tvrdil ze AO vyhra Djoko aj Azarenka mozes si to najst v starych prispevkoch:DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Velice správně,ale to byla jiná Petra a ne ten stín co z ní zbyl v nynější době.Má problém projít prvním kolem s 34 hráčkou žebříčku tak tady nebásněte jaká je to třída.
Reagovat
Fandina
Cico7 ... tak kdo jednou vyhraje v jedném roce to co ona a ještě k tomu FED a ocenění nejlepší tenistky roku, tak už nemusí nic dokazovat. Když Petra ještě k tomu něco přidá, jedině dobře. Je mladá, tak se ještě může urodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Sak OK ja jej prajem len to najlepsie len tvrdim ze v momentalne forme na to nema aj ked zeny su zeny:DDD
Reagovat
PetaM
:D Když vyhrála Wimbledon, prohrála s Dulgheru, která je právě teď na 366. A to byla v tzv. TOP formě ... Pro ni jsou prostě první kola těžká a když přes ně přejde, tak už je to cajk :)
Cico7: Netvrdil jsem, že jsi přímo ty říkal, že vyhraje Serena. Jen, že to tvrdilo asi 98 % lidí tady :D Všichni favorizovali ji. A nic ...
Reagovat
Fandina
nostradamuss ... samozřejmě, že nemá výsledky jaké měla v roce 2011, to se těžko překonává a která tenistka se s tím může pochlubit, ale není všem dnům konec. Když bude sloužit zdraví atd. tak proč nepokračovat.
Reagovat
Fandina
Cico7 ... každý vidí, že hraje hůř než tehdy, ale neznamená to, že se to nemusí změnit. Každý zápas je jiný a věci se mění, nejen u holek, které to mají v sobě zakodované od přírody.
Reagovat
smazaný uživatel
Já rozhodně přeji všem našim holkám i klukům,ale někdy při čtení zdejších komentářů mám dojem,že někteří jedinci nejsou soudní a nebo nechtějí být.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že Petra tu formu z roku 2011 furt v sobě uvnitř někde má, je jen otázka času, kdy se zase projeví naše šampionka. Já jí věřím a nepochybuji o tom, že minimálně jednou ještě vyhraje GS, protože Péťa je šampionka a když má svůj den tak může porážet kohokoli i Serenu!!
Reagovat
PetaM
Ono prakticky ani nezáleží na tom, co my tady napíšeme. Jde jen o Peťu a nejenom o ni, ale i o ostatní české hráčky a české hráče. Když říkám, že vyhraje RG, neříkám tím, že to nemůže být jinak. Může vyhořet v 1. kole, skončit v SF, ve F nebo může vyhrát. Je to jen tajné přání, aby RG vyhrála, prý je to její 2. nejoblíbenější povrch, tak jí to přeju. Proč ne. Psát, jak všechno prohraje, jak klesne v žebříčku do 2 stovky mě fakt nebaví. Pak bych nebyl fanoušek, když bych jí nevěřil a nefandil a nepřál si pro ni ten nejlepší výsledek. Je to přání, aby vyhrála RG (a nebo Wimbledon). Ale budu jí přát i výhry na menších turnajích. Určitě i na tom v Katowicích. Prostě, budu jí fandit na každém turnaji, kam se přihlásí :) :) Hlavně, NEPODCEŇOVAT - hodněkrát se to už nevyplatilo ... :)
Reagovat
Fandina
nostradamuss ... tak je jasné, že každý člověk je jiný a každý vidí realitu podle svého. To ani není na možné, aby byli všichni lidi na světě stejní. Co se týká tenisu, tak tam je to jednoduché. Hovoří výsledky, když je máš, tak je to dobré a když ne, tak to každý vidí. Není co řešit.
Reagovat
smazaný uživatel
já Petře budu věřit a fandit, ať bude v žebříčku 1. , 10., 20., ... je to celkem fuk, důležité jsou výsledky, hra a ne žebříček (ten je pouze na nasazování na turnaje, jinak je k ničemu)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hey ale vysledky sa potom odzrkadluju aj na rebricku
Reagovat
smazaný uživatel
...protože správný fanoušek bude fandit a věřit i v dobách, kdy se nedaří...
Reagovat
Fandina
Silver já jí také fandím a fandím a budu pořád Peťo pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
Cico7 tak to je jasné, že když se daří, tak tenisty stoupají na žebříčku ... Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Dávám vám oboum za pravdu,tak nějak bych to viděl i já.Prostě jsem se vyjádřil a jsem rád ,že tato diskuse proběhla v dá se říci ,korektním duchu.
Reagovat
Fandina
Sorry oprava překlep ... tenistky nebo tenisti stoupají na žebříčku ... úspěv
Reagovat
tommr
žebříček ale poměrně přesně odráží výkony a výsledky ... :)
Reagovat
PetaM
Však v pohoděěě :) Nebudeme se kvůli takovým věcem přece hádat :D Jen jsme diskutovali :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
bude Errani obhajovat tituly z Budapeště a Barcelony? Ony jsou International, a tam je prej prto hráčky z desítky omezení..
Reagovat
tommr
Barcelonu ani obhajovat nemůže, protože ta byla zrušená a nahrazená novým turnajem v Katowicích (kde je mimochodem jako jednička nasazená naše Petra a bude tam hrát i Vinciová) ...
V Budapesti by teoreticky hrát mohla, ale jsem si téměř stoprocentně jistej, že dá přednost obhajobě titulu na domácím turnaji v Palermu, kterej se letos hraje ve stejným termínu jako Budapest ...
Reagovat
smazaný uživatel
ahá. Díky za vysvětlení. Takže má jistotu, že ztratí bodyx za vítězství na dvou turnajích?
Reagovat
tommr
takhle se to nedá říct. Bude záležet na tom kolik bodů Erraniová uhraje na těch větších turnajích na kterejch bud letos místo toho hrát ...
Letos třeba oproti lonsku hrála v Doha a v Dubaji a získala tam celkem 545 bodů za jedno čtvrtfinále a jedno finále. To je téměř tolik jako těch 560 bodů o který příjde díky tomu, že nebude obhajovat tituly v Barceloně a v Budapešti ...
Reagovat
PetaM
Ale i těch 15 bodů je rozdíl :) :) Protože se před Petrou drží s náskokem 10ti bodů :D Takže .. By to i mělo své výhody. Ale, jde teď o Miami, jak se ty dvě od sebe vzdálí :) :)
Reagovat
tommr
jj to máš vlastně pravdu - v přetahovaný o sedmý místo těhle dvou rozhoduje každej bod a bude to tak nejspíš až do konce sezóny ... :)
V Miami mají obě stejou výchozí pozici - obě získaly loni jen 5 bodů když vypadly hned v prvním zápase. Ta která letos dojde dál bude proto po Miami sedmá. Když ale skončí obě stejně daleko zůstane na sedmým místě i nadále Erraniová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to škoda Australian Open..ale Errani čeká obhajování finále na RG, semi na USO...
Reagovat
PetaM
Ale nebudou se přetahovat ... Peťa totiž vyhraje RG :D :)
Reagovat
tommr
Petra zase na FO obhajuje SF a v Americe tituly z Montrealu a New Havenu. Myslím, že tyhle dvě se budou o umístění v elitní osmičce přetahovat celou sezónu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Péťa vyhraje RG tak sním svoje ponožky, já spíš myslím, že vyhraje Wimbledon a turnaj mistryň - tam má větší šance..
Reagovat
smazaný uživatel
bude to prostě vyrovnaný no..:D
Reagovat
PetaM
Tak si kup nějaké chutné ale! Protože když jí budeme věřit, a hlavně, když ona si bude věřit, stát se to může :) :)
Reagovat
tommr
já bych byl s tím očekáváním titulů z GS opravdu hodně opatrnej - Petra bude ještě ráda pokud někdy nějakej vyhraje a letos na to výkonnost rozhodně nemá ...
Ted je důležitý, aby porazila Flipkensovou a přelezla aspon do toho osmifinále což by byl její dosavadní nejlepší výsledek tady v Miami ... :)
Reagovat
Fandina
A jak to vidíš ty. Myslíš, že Petra ještě nějaký GS vyhraje?
Reagovat
tommr
potenciál na to, aby ještě aspon jeden GS vyhrála Petra rozhodně má. Nebude to ale určitě letos a bude si na to muset pořídit novýho trenéra ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... tak to jsem ráda, že se v tomhle shodneme. Já věřím, že když jí to zdraví dovolí, tak ještě něco přidá. Trenéra neřeším, podle mě je natolik rozumná, aby věděla co dělá. Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejaky link kde kuknem Azarenku pls
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/c-4.html
Reagovat
smazaný uživatel
ďakujem pekne:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je ti to k prdu asi, Vika nehraje:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Noo asi tak
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem dneska se vysílají zápasy až od 8 od večera. Pouze Delpo, Sharapova a Djokovic. Zítra už by se mělo vysílat normálně od 16:00.
Reagovat
PetaM
Jupí, možná uvidíme Peťu! :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj, MOŽNÁ :)) Když se dívám na ty zápasy, co by se měly zítra hrát, tak se mi ten zápas Petry jeví jako méně atraktivní.. pro Amíky. Méně zajímavý je akorát Cibulka / Oprandi a možná Petko. No upřímně bych na to moc nevsázel, že ji zítra uvidíme :)
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám, že Péťu uvidíme, a že bude hrát v odpoledních časech SEČ, abych jí mohla vidět !!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ani som nevedel co za divadlo bolo medzi Liodrom a Pairem

Ze vraj sa skoro tam pobili:DDD
Reagovat
tommr
a nějaký ilustrační video by náhodou nebylo? :)
Reagovat
rubens
Důsledek přehnané konzumace žab... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som o tom len cital video nemam ale hladam
Reagovat
hluuusa
Ahoj, vrely dik za vase tipovacky. Hlevne uzivateli VIS a janekda, to jsou opravdovi tenisovi odbornici... ;-) Bohuzel jsem se jimi nechal vcera ovlivnit a stalo me to 200 eur. Clovek by mel mit vlastni hlavu. Aby nekdo mohl uspesne tipovat, mel by byt scopen trefit sctyri zapasy z peti a ne naopak, to je pak hodne spatny.
Zkuste fotbal, tam je to vetsi loterie.
Reagovat
smazaný uživatel
A vsadils Rybárikovou za 4.1, Gimeno-Travera za 3.7, Bolleliho za 2.8, Nieminena za 2.5? Já jsem naopak s včerejškem hodně spokojen.

1. asi ses poučil a opravdu budeš používat svoji hlavu
2. potřebuju tisícovku zápasů, abych viděl jestli jsem v plusu nebo mínusu, tobě stačí 4-5 zápasů, jsi *B*O*R*E*C*
3. To ti mám napsat, když si myslím, že někdo vyhraje "ale tohle netipuju"?
4. z říše záhad ;-) - tipy které tady píšu mají o něco menší úspěšnost než tipy co si nechám pro sebe
Reagovat
smazaný uživatel
V zivote nic nevyhrajes....:) pokud budes dale trpet iluzi, ze musis tipnout 4z5...
...ty se hlavne musis divat co na trhu nabizeji a take ty nabidky mezi sebou nemichat, ze...:) Hodnota nespociva v uspesnosti...nebot 100% uspesnost neexistuje, ani 90% svym spusobem to neexistuje, nakonec vzdy neco netrefis...vim o cem mluvim...

A jinak obecne - jedna rada, hlavne pro Tebe...
....utrat ty prachy radeji za neco hezkyho:)))
nemyslim to zle, opravdu mysleno uprimne a dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě pdel byla, že jsem dal do včerejší tipovačky, že vyhraje Wozna nad Plíškovic. Takové kurzy ale ani nesazim. A pak večer koukám, že jsem vsadil na Plíškovic. I když jsem prohrál, tak jsem byl spokojený, že jsem měl dobrý čuch.
Reagovat
VlS
to jseš opravdu tak pitomej, že vážně vsázíš podle tipů, kdy se tady hecujeme a nebereme to ani sami vážně. No, jestli máš 200 éček na vyhazování za takový kraviny, tak chudáka to nepostihlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stadium:
16:00 Keys Madison (USA) [76] < Azarenka Victoria (BLR) [3] - asi počítáš se zraněním nebo to byl fór? V tom případě byl dobrý.
02:30 Errani Sara (ITA) [7] = Hantuchova Daniela (SVK) [69] - to bude souboj na ferovku. Danka by si mohla vzpomenout na H2H 5:3 a poslední výhru před měsícem.

Grandstand:
16:00 Makarova Ekaterina (RUS) [20] < Kuznetsova Svetlana (RUS) [45]
19:00 Dolgopolov Alexandr (UKR) [22] < Davydenko Nikolay (RUS) [41] Dolgo je márny, tuším na Kolju to neumí a v Miami taky ne.
22:00 Jankovic Jelena (SRB) [24] < Duval Victoria (USA) [376] - souhlas s tebou, to by mohlo vyjít!

C1
16:00 Sijsling Igor (NED) [74] > Haas Tommy (GER) [18] - asi přání otcem myšlenky

C2
17:30 Monaco Juan (ARG) [14] ? Ramos Albert (ESP) [61] - tenhle zápas mě vůbec nezajímá
19:00 Sela Dudi (ISR) [127] ? Tipsarevic Janko (SRB) [9] u zápasů s Jankem nevím
22:00 Devvarman Somdev (IND) [254] > Lopez Feliciano (ESP) [34]

C3
16:00 Hampton Jamie (USA) [68] < Suarez Navarro Carla (ESP) [21]
17:30 Llodra Michael (FRA) [65] = Fognini Fabio (ITA) [36]
19:00 Cornet Alize (FRA) [36] < Robson Laura (GBR) [43]

C6
16:00 Hanescu Victor (ROU) [57] ? Nishikori Kei (JPN) [15] - nevím, jestli Kei naváže na IW, tak prohraje
17:30 Medina Garrigues Anabel (ESP) [63] > Zakopalova Klara (CZE) [22] - nas3e holky odpadaj
19:00 Zheng Jie (CHN) [44] = Petrova Nadia (RUS) [12] - pro mě zápas kola
Reagovat
smazaný uživatel
U Viktorie pocitam, ze bude jeste zvadlejsi diky tomu zraneni...jde to moc rychle...a Madison je ok. Jen tip...

Danka je podle mne favoritkou...tipuji proste prekvapeni, ze se Sara zmotivuje...ona se rada motivuje na hracky, se kteryma prohrala, nebo ma spatny h2h...takze riskuji Saru...

Dolgo a Davydenko....jako to se mne ani nechtelo psat, abych byl uprimny...

Duval > to ze hrala proti Kim hezky na Us je ale uz trochu prestarle...chtelo by to novy impuls...takze jsem ji dal sanci:)

Anabel> ano ta jeji vzajemna stretnuti to je pomalu horor pro Klaru...4:7 / tezko tipovat, ani vlastne nevim poradne jaky je povrch...

Jie > jo, to je, take cekas na prvni historickou vyhru Jie s Nadou???:))) takze jak to rict...do jedenactice vse nej....:)

---pro rypaly, vim ze Jie ma 1 vyhru, ale to byla skrec a tu ja moc neberu vazne, i vzhledem k celkove jasne bilanci 9ti proher Jie:))), takze Nada s ni asi pripo...nebyla

Somdev??? Toho jsem naposledy videl dobre hrat..
...nooo uz to ani nepamatuji, kdy:))) To ses odvaznej...a nebo neco vis....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgo x Davyděnko je super dvojka:-D
Reagovat
smazaný uživatel
K Sáře ty ji ryskuješ a je na ni kurz 1.35? To bych nedělal.

Somdev - tak předloni porazil v Miami Raoniče, teď na AO dohnal Jerzyho k záchvatu šílenství. Ani nevím jak teď hraje, ale výsledky nejsou tak špatné.
Feliciano vypadá že se zvedá, ale pořád mi připadal kurz 2.8 jako dobrý. Už spadl na 2.4, to bych už nedával.

Jie má v Miami celkem dobré výsledky. Petrova od roku 2008 hraje v Miami tužku, prohrává s outsiderkami nebo s nimi těžce bojuje. Má tuším od toho roku má 2 výhry v Miami. Kurz 4.8 mi připadá taky dobrý, tož tak.
Mám teorii, že je ji je na Floridě horko a rychle se odtama pakuje, jenom sebrat dolary za 2. kolo ;-)
Reagovat
Fandina
Jana Novotná už Marion netrénuje viz EXPRES ZPRÁVY a
http://sport.idnes.cz/novotna-uz-s-bartoliovou-nespolupracuje-f1k-/tenis.aspx?c=A130322_105909_tenis_ma
Reagovat
Nancy_z
Taky jsem to četla... napadlo mě, že by se mohla ujmout Lucky Š. Už kdysi o spolupráci uvažovaly a Lucka si pak vybrala Biljanu...
Reagovat
Fandina
Tak to by bylo určitě super. Lucko, honem honem volej Janě!
Reagovat
dadaft
to byla teda rychlovka...
Reagovat
dadaft
tak ono se stačí podívat na fotku u článku, jak Jana hraje volej.......
- to se s Marion opravu velice míjí.
Reagovat
Fandina
Já se také nestačím divit, jak dlouho spolupráce trvala.
Reagovat
VlS
Tak shodou okolností jsem si včera večer říkal, že Jana s Marion dlouho nevydrží a že by bylo super, kdyby se daly dohromady dvě holky z Brna. To by se mi taky líbilo.
Reagovat
Fandina
Jestli je Lucka opravdu bez trenérky, tak se to navíc přímo nabízí. Doufám, že se dohodnou.
Reagovat
tommr
já bych taky uvítal kdyby se Novotná a Šafářová daly dohromady. Lucka ted potřebuje nějakou pomoc jako sůl ...
Obávám se ale, že to nebude tak jednoduchý. Pokud vím tak Novotná žije převážně ve Francii a to byl myslím i jeden z důvodů proč se ujmula Bartoliový ... :)
Reagovat
pepin
Když se chce tak jde všechno. Podívej Ivan a Endy.Lucka je na tom bídně, bez trenérky a nevím zda také bez chlapa. Něco by to potřebovalo, s úsměvem.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to já ne. Dvě nervově labilní osoby spolu? Lucka by potřebovala někoho jako Mandlíkovou.
Reagovat
Fandina
Marion prý žije s rodiči ve Švýcarsku, trvalé bydliště má v Ženevě. Jinak já myslela, že Jana je často v Brně, ale jak píše pepin, když se chce, všechno jde, tak hlavně kdyby se domluvily, bylo by to super.
PS - Andy je prý většinou, žije, někde v USA poblíž Ivana.
Reagovat
Fandina
janekda ... já bych řekla, že Lucka by potřebovalu mentální podporu od někoho, kdo má za sebou to co Jana a také by potřebovala nabudit. Ve Fedu také hrála hrála až vyhrála.
Reagovat
tommr
nervově labilní hráčka ještě nemusí bejt i nervově labilní trenérka. Možná, že by to pro Novotnou mohla bejt dokonce výhoda - sama si prošla podobným peklem jako Lucka a ví tudíž jaký to je ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně bych ale trenerovi moc nevěřil ohledně psychiky během koučování zápasu, když by byl světoznámý svými nervovými kolapsy. No, možné je všechno.
Třeba Kotyza, ať se do něj strefuješ, tak když přijde během zápasu k Petře, tak přinese klid a jistotu.
Reagovat
tommr
Kotyza Petře přináší klid? Není to náhodou právě naopak? Třeba při posledním zápase Petry s Kirilenkovou v IW se Kotyza objevil na kurtu třikrát a pokaždý pak Petra okamžitě přišla o svůj servis. A určitě není náhoda, že v poslední době Petra získává tituly hlavně když u ní Kotyza není - viz třeba letošní Dubaj nebo lonskej Montreal ... :)
Reagovat
rubens
A to já si zase myslím, že Novotná by mohla být ne dobrá, ale přímo skvělá trenérka a ža konkrétně se Šafinou by to mohlo perfektně fungovat.
Na Marion se to nějak sype, třeba dostala nějakou jinou trenérskou nabídku, uvidíme. Tak hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v Doha byl, ne? A tam se už Petra jasně zvedala. Zato bohužel pro něj byl v horkém IW. Tys neviděl Petru při poslední Kotyzově návštěvě? Ona byla úplně hotová. Kotyza jak ji viděl, tak se zpočátku musel 2x opatrně ptát, jestli ji může pomoct. No ale nechme Kotyzy.

Můj názor je, že Jana může trénovat psychicky odolnou tenistku, kterou naučí tenisovou techniku. Tu tenistku, která nečeká, že trener bude i její poslední záchrana. Ono vlastně, někde jsem četl a celkem s tím souhlasím, je rozdíl mezi trenerem a koučem. Trener trenuje a kouč koučuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Co si myslím o Janě jako trenerce Lucky není podstatné. KDYBY ji začala trénovat a Lucka by se zvedla, tak bych byl samozřejmě rád a omluvil se (tady) ji za moji nedůvěru.
Naopak kdyby jim to neklapalo, tak nejsem ten typ JáJsemToŘíkal.

Třeba si fakt spolu sedly, já to beru spíš ze svojí pozice. Kdybych byl takový nervák, tak by mi Jana moc nepomohla. Techniku Lucka umí. Co neumí, jsou poslední 2 míče v zápase.
Reagovat
rubens
Ale no tak. Tos neviděl ten Lucky zápas s Caro někde v Arábiii minulý rok? Ty tři skvěle odvrácený mečboly? Asi to nebylo úplně na konci, no, ale tréning a technika a psychika to spojené nádoby jsou a funguje to obousměrně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to ji tenkrát trenovala Biljana, ne? Ano spojené nádoby to jsou, u rovnovážného člověka. Jsoou prostě typy, tréninkové, které neumí prodat to co umí. Se podívej na GS výsledky Lucky, tam se ukazuje psychická odolnost.

Já bych to spíš ale ukončil. Ty máš svůj názor, já svůj a nic moc s tím nenaděláme.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč se Lucka rozešla s tou svou trenérkou? Vždyť u finále FC prohlašovala, že Lucka je její skoro dcera a že i když je Srbka fandí nám ...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Stadium:
16:00 Keys Madison (USA) [76] > Azarenka Victoria (BLR) [3]
17:30 Ferrer David (ESP) [5] > Tursunov Dmitry (RUS) [71]
20:00 Kamke Tobias (GER) [89] < Del Potro Juan Martin (ARG) [7]
22:00 Bouchard Eugenie (CAN) [123] < Sharapova Maria (RUS) [2]
01:00 Djokovic Novak (SRB) [1] > Rosol Lukas (CZE) [64]
02:30 Errani Sara (ITA) [7] > Hantuchova Daniela (SVK) [69]

Grandstand:
16:00 Makarova Ekaterina (RUS) [20] = Kuznetsova Svetlana (RUS) [45]
17:30 Blake James (USA) [95] > Benneteau Julien (FRA) [27]
19:00 Dolgopolov Alexandr (UKR) [22] = Davydenko Nikolay (RUS) [41]
20:30 Simon Gilles (FRA) [13] = Hewitt Lleyton (AUS) [91]
22:00 Jankovic Jelena (SRB) [24] < Duval Victoria (USA) [376]

C1
16:00 Sijsling Igor (NED) [74] < Haas Tommy (GER) [18]
17:30 Kerber Angelique (GER) [6] > Schiavone Francesca (ITA) [47]
19:00 Kirilenko Maria (RUS) [13] < Mattek-Sands Bethanie (USA) [131]
20:30 Radwanska Urszula (POL) [33] > Ivanovic Ana (SRB) [17]

C2
16:00 Vinci Roberta (ITA) [15] = McHale Christina (USA) [55]
17:30 Monaco Juan (ARG) [14] > Ramos Albert (ESP) [61]
19:00 Sela Dudi (ISR) [127] > Tipsarevic Janko (SRB) [9]
22:00 Devvarman Somdev (IND) [254] < Lopez Feliciano (ESP) [34]

C3
16:00 Hampton Jamie (USA) [68] = Suarez Navarro Carla (ESP) [21]
17:30 Llodra Michael (FRA) [65] < Fognini Fabio (ITA) [36]
19:00 Cornet Alize (FRA) [36] > Robson Laura (GBR) [43]
20:30 Anderson Kevin (RSA) [29] > Zeballos Horacio (ARG) [39]

C6
16:00 Hanescu Victor (ROU) [57] < Nishikori Kei (JPN) [15]
17:30 Medina Garrigues Anabel (ESP) [63] = Zakopalova Klara (CZE) [22]
19:00 Zheng Jie (CHN) [44] < Petrova Nadia (RUS) [12]

C7
19:00 Halep Simona (ROU) [57] > Paszek Tamira (AUT) [31]

C8
16:00 Vesnina Elena (RUS) [32] = Vekic Donna (CRO) [95]
17:30 Zemlja Grega (SLO) [62] = Mayer Florian (GER) [26]
19:00 Soler-Espinosa Silvia (ESP) [70] < Cirstea Sorana (ROU) [27]
Reagovat
smazaný uživatel
poperte se s tim jak nejlepe umite:)
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně Vlku!
Neboj zima za chvíli skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co mě hned udeřilo do očí, že věříš Djokovičovi. Nevím, nevím.
Reagovat
Fandina
Vika > Madison
Danka > Sara
Benneteau > Blake
Kirilenko > Matek
Klára > Medina
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasne, jak na to kouknes, hned to uderi...
...ale co neni videt a neuderi hned je to, kdyz tipovacku pripravuji...a pisu ji atd.., to uz videt neni...toz nad tim Djokerem jsem sedel od 4:25 rana..., a nakonec kolem 9:24 jsem se rozhodl, opravdu po dlouhe a zrale uvaze, stat se pridrtaskou a prizdisracem...:)

...a ta zima, ten snih...radsi nemluv...
Reagovat
gigin
Máš štěstí!!
Reagovat
Fandina
Sice to nebylo na mě, ali komu tu tašku přidržuješ ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... ale ne ali ...
Reagovat
smazaný uživatel
No proste par krat ti tu tasku pridrzim a ponesu, aby mama mela radost, bo sa curi, ze se porad zerem:) [tady je ukryta odpoved Fandine]

Hele, ale neco pro Tebe mam, toz to je o mne, o tobe, o nasi rodine a tak:
Stahni to, pust si to, a uz konecne pochop, ze su bila ofca rodiny:D) a ze mna nepredelas:)

http://www.zachowajto.pl/xUnT9Tq/09-bila-ofca-rodiny-mp3
Reagovat
Fandina
Vlček ... aha, takže jde o pokoj v rodině, tak to ti přeji ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
až mi slza ukápla....
Reagovat
smazaný uživatel
jo, jo...
Reagovat
VlS
Hele bratři, nemáte náhodou i bráchu medvěda, kterej furt jen tak pobroukává a všechno Vám sežere?
Reagovat
VlS
a možná je ten brácha vlastně ségra
Reagovat
Fandina
výborně Petruško. Druhé kolo máš za sebou, tak držím palce do dalších a pojď pojď pojď!
Reagovat
dadaft
ještě ke včerejšku .......... obrovské nadšení z postupu Magdy Rybárikové a Andrejky Petko. ))
doufám, že si zápas Magda - Aga už užiju v plné parádě v TV.
mezi další lahůdky třetího kola asi bude patřit Caro - Garbine a mezigenerační Venus - Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
Magda byla včera dobře odolná.
V 2.setu měla Mona 2 brejky a vedla 4:1. Pak vyhrávala 5:3 a pak při servisu Magdy měla 2 SP.
Reagovat
dadaft
fakt?
působivé...
Reagovat
Fandina
Magda mě moc potěšila a také mám radost z Domči. Holky podme!
Reagovat
Fandina
A ještě Danka. Super!
Reagovat
smazaný uživatel
Od: tommr Petra je už v plusu:
Kde jsou ty časy kdy jsme uvažovali jak se Petra dostane na první místo a dnes počítáme,aby nevypadla s 10....
Reagovat
tommr
je to bohužel tak. Na první příčku ted Petra nemůže ani pomyslet - předstihnout první tři hráčky je zcela mimo její síly. A pokud si brzy nenajde pořádnýho trenéra tak za pár bude možná i ta první desítka jen nesplnitelný přání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, od té doby, co je Petra v top 10, nikdy nad ní nebyla bezprostřední hrozba vypadnutí z této elitní společnosti, tak laskavě zklidněte hormon.
Reagovat
petrulinka
Je to škoda, že se Lucce nedaří. Ještě v listopadu na FC to vypadalo, že se Lucka rozjede a bude žebříčkem stoupat. Ví tady někdo, kdo tedy Lucku trénuje, když Veselinovicová trénuje Petrovou? Protože mě právě přišlo, že pod jejím vedením se jí vloni dařilo.
Reagovat
rubens
Uáá, to jsem se pěkně vyspal. Co to tady ten Brož plácal?
Sonjo, přišel den pravdy. Tipsa působí jak papírovej čert a potom se bude servírovat Dokovič v rosolu. :)
Reagovat
dadaft
tahák dne podle mě jednoznačně Ula Radwanská - Ana Ivanovič.
začátek roku Ule nevyšel, porážka od Pervakové a výprasky od Wozniacké a Hampton nevypadaly moc dobře... - ale v Dauhá už porazila Vinci a v IW třeba Sloane... no, pěkný zápas by to mohl být......................
a pak budu proti Vlkově Karličce tlačit svou Jamie. tohle by taky mohla být řežba (a navíc já zkrátka chci odvetu a krev Viky, přes technické hráčky by k ní mohla být cesta, pokud bude Jamie fungovat servis )))))))...................................
........ kterou jako prvně jmenovaný zápas nebude možno vidět. ((
p.s. pro janekdu - pokud bych vsázel, tak dnes asi Cornetovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevim. Už jsem Cornet chtěl vsadit, ale ten kurz je bídný. Jenom 2.31. Počkám jestli nevystoupá. Takhle mi to připadá skoro jako přeceňovaní Cornet. Za míň než 2.9 do toho nejdu. Zase co chci s letošní formou Laury.
Možná by se dalo spíš dát over 20 gemů
Reagovat
smazaný uživatel
Velkým tipem je pro mě Medina Garrigues proti Kláře.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš smůlu Karličku budu tlačit i já :)
Reagovat
dadaft
no, sázkař si to asi musí hlídat.
já se na kurzy díval z pr*ele ráno - na Halepovou (vs. Paszek) tam bylo tuším 1.46, to jsem si říkal, že by šlo s něčím nakombinovat.........
........ teď je 1.33 - k ničemu už. ))
Reagovat
smazaný uživatel
A co říkáš na Errani-Hantuchová? To by moh být zajímavý zápas. Podle mýho má Danka celkem reálnou šanci postoupit. V Doha Errani těsně porazila. Proč by to nemohla zopakovat?
Reagovat
dadaft
nevím. myslím, že vyhraje Errani... - ale samozřejmě jsou skutečnosti, které může Daniela přihodit na svou misku vah ))...........
.............
ale já si spíš vychutnávám dobré sportovní přenosy - velký turnaj, skvělí hráči, spousta kamer, dobrá režije ... ... - to já rád. ))
Reagovat
tommr
kéž by si měl pravdu. Já na Hantuchovou spoléhám hlavně kvůli Petře, protože by jí vyřazením Erraniový pomohla k návratu na sedmý místo. Moc ale tomu, že by Daniela mohla dát Erraniovou dvakrát za sebou nevěřím ... :)
Reagovat
tommr
už ted je jistý, že Petra si v Miami zase trochu polepší. Za postup do třetího kola získá 80 bodů a protože loni tady získala jen 5 bodů připíše si do žebříčku +75 bodů. A každý další vítězství bude pro ní samozřejmě znamenat i další plusový body do žebříčku. Přinejmenším ještě Flipkensovou by porazit měla a mohla ... :)
Další plus pro Petru je neúčast Stosurový a skreč Bartoliový - Stosurová ztratí 140 bodů a Bartoliová dokonce 445 bodů. Náskok Petry na desátý místo tak bude po Miami už poměrně velkej - minimálně 1360 bodů. Vypadnutí z první desítky tak Petře v dohledný době určitě nehrozí ... :)
Reagovat
Fandina
Tak to je dobrá zpráva pro Petru. Hlavně, aby nebylo nějaké vedro nebo něco podobného a Petře by se mohlo zadařit. Peťo pojď!
Reagovat
petrulinka
A jak je to k bodům Wozniacké?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že postoupila V.Williams s Kimiko. Ta už taky začíná na Petru dotírat.
Reagovat
petrulinka
Wiliams, která má o téměř 4000 bodů míň než Petra na ni začíná dotírat?
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
tommr
Wozniacká je ještě pořád ve hře. Z lonska ale obhajuje semifinále tj. 450 bodů a to se jí myslím nepodaří. Takže nejspíš ztratí hodně bodů a její ztráta na Petru se o něco zvýší. A pokud by vypadla hodně brzo tak se může dokonce propadnout za Stosurovou. Vzhledem k jejímu poměrně těžkýmu losu (v osmifinále Li Na, ve čtvrtfinále Serena) je to dokonce docela pravděpodobný ... :)
Reagovat
tommr
jen aby tě ty srandičky brzo nepřešly. Venus nemá na Petru zase tak velkou ztrátu a má odehráno podstatně mín turnajů. Stačí aby udělala pár dobrejch výsledků a už bude Petře dýchat na záda. A Petra s její nevyrovnanou formou bude mít velký potíže obhájit některý lepší lonský výsledky jako třeba SF na FO nebo tituly z Montrealu a New Havenu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. kole mě hodně naštvala, málem s tím dítětem, talentovanou "českou" tenistkou prohrála. Snad se po roce konečně začíná zvedat.
Reagovat
Fandina
Broz já myslím, že jí to Katka nechala, aby si měl radost ... úsměv
Reagovat
tommr
proč ty uvozovky - Katka se ti nezdá dost česká nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo je její otec? V TV jsem ji zatím neviděl, ale podle fotek by mohla být klidně dcera Čingischána.
Reagovat
tommr
no od tebe to opravdu sedí. Lidem co fandí našim tady nevybíravě nadáváš a Katka ti přitom není dost čistýho původu ...
Reagovat
Roger_Federer
To by musela byt hodne staricka tenisova mumie.
Reagovat
VlS
trochu jsi ujel, ne? Každej ( určitě tebe nevyjímaje ) ví, že Katčin otec je Rus. No a co? Kdo po třicetiletý válce, Napoleonovi a po řadě průšvihů předtím mohl vědět, kdo je vlastně otec? Co ty víš, kdo byl tvůj praprapra? ( třeba to byl Čingischán)
Reagovat
Frick
Tak, co myslíte si, že by měla šance na účast v semi FedCupu pomalu Zakopávat či budem ještě Koukat?
Reagovat
Fandina
Hlavně jsem zápas neviděla, takže opravdu nevím, jak to tam vypadalo. Ale on zřejmě Pála bude vědět, jestli Zakopávat nebo Koukat. Uvidíme jak bude hrát ještě Klárka, nebo alespoň jaké bude skore.
Reagovat
Roger_Federer
1. Siniakova,2.Pliskova debl:Novotna,Sukova.
Reagovat
Frick
Hm, jestli taky Pála třeba až příliš důsledně nevyznává taktiku o neměnnosti vítězný sestavy, čili by Kláru do FC dostalo jen zraněné Šafiny.

Jo aso dát do debla Kláru s Petrou? Asi ne, co?
Reagovat
Fandina
Podle toho co zatím o Pálovi víme, tak si vždycky umí vybírat podle svého a zatím vždycky úspěšně. Je to taktik, takže i kdyby byl přesvědčen, že Klára bude lepší varianta než Lucka, vezme Klárku. Uvidíme, jak bude nominovat. Holky do FEDu ještě hrají nějaké turnaje, tak se ještě uvidí.
Reagovat
Tomasito
..zrejme spoluprace s Biljanou Veselinovicovou zase az takove velke uspechy neprinasi??..a taky uz vypadla 4x v prvnim kole po sobe..noo a po dnesku bude mit asi zase nad cim uvazovat..takto utect hrobnikovi z lopaty za stavu 3:5 ve 3.setu a potom pustit da se rict vyhrany zapas v tiebreaku za stavu 5:1 a servis..asi bude treba zapracovat na psychice..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš?
Reagovat
VlS
Tam je problém v tom, že ona už asi Biljanu nemá, protože ta těd snad trénuje Petrovovou
Reagovat
Tomasito
Diky za info..ja to nevedel,ze uz trenuje Petrovovou..
Reagovat
Tomasito
tak mozna to bude tim?? :-))
Reagovat
tommr
nevím jestli to je tím, ale každopádně je to s Luckou v posledních měsících opravdu hodně špatný - a dnešní zápas kdy v TB doslova zahodila výhru po dvouapůlhodinový dřině jí na pohodě asi taky moc nepřidá ...
Reagovat
VlS
Lucka je neuvěřitelá, z 5:1 prohrát 5:7. No nic, tak snad na zelený antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
To píšeš ty Vlsi? Nebo je to automat?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co tipy? Ja jsem spokojený. Škoda Cicquela, toho Tomiče mohl dát. Koukam, že jsem měl vlastně i Karolinu :(
Reagovat
VlS
Jo, to píšu já, já jsem za ty roky u Lucky na tohle zvyklej.
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi to tak nějak bez emocí. Dobrou
Reagovat
VlS
Psal jsem to, až jsem emoce dostal pod kontrolu:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Safářová totální kolaps ty vole 5-1 v tiebreaku 3 setu a posrala to ,ta má dost
Reagovat
smazaný uživatel
To byla kvalitní sázka na Oprandi za kurz 20 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vy se tady vykecavate a ja malem zažil menší srdeční příhodu. Lůca čistou hrou sebrala servis, kterým Oprandi mohla ukončit zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to ta Lucka dokázala? :-O
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
freeteepek
A hele
Reagovat
freeteepek
jedéééé
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
freeteepek
Z pět jedna na pět sedm!!! To je teda průser. A prachy jsou fuč:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zvedava, kdo vzkrisi VISe! :-(
Reagovat
Titan
Sorrry dámy, ale Andrea měla zelenou, Marion ať se vyrovná s tím, že pojede taxíkem... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
sanitkou, chtel jsi rict... a jeste se smejes? Sic! :-(
Reagovat
gigin
Sojko, co se stalo?
Reagovat
Titan
Pche, sanitkou. Rekreačním vozem do švýcarských lázní za tatíkem...
Reagovat
Fandina
... z Maimi?
Reagovat
smazaný uživatel
netusim.. :-( ale Titan prudi... ;-)
Reagovat
gigin
S tím nic nenaděláš... úsměv
Reagovat
Fandina
Já také s Titanem nic nenadělám ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ale kdybys chtela, tak to dokazes.. ;-)
Reagovat
Fandina
sojka ... tak určitě, když člověk chce, tak dokáže hodně, podívej na Mrhače ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) Jedna vlna priboj nedela.... ;-)
Reagovat
Fandina
sojka ... tak počkáme, jestli ještě něco předvede ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Strašnej den dneska.Nejdřív mi Karolína udělala falešné naděje...no dobře, už ten jeden set je velký úspěch. Pak prohraje Mona a Marion se zraní???? No to mě pos.r
Reagovat
Fandina
Lucík Šafina má set tak ještě jeden pojď pojď pojď Lucko jedem!
Reagovat
freeteepek
Vypadá to na dost těsný závěr zápasu. Všechno je otevřené. Už mám na Lucku vsazeno, ale s touhle zápletkou jsem nepočítal:-( Teď bych na ní moc nesázel...
Reagovat
smazaný uživatel
Petko jede:-))))
Reagovat
Fandina
Čekám, jestli Marion začne otáčet. Marion go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že není stream:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Doublebreak ve 2., to už snad nepustí...
Ale je mi Marion docela líto:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Marion skreč:-(...no, tomu by ten výsledek odpovídal.
Reagovat
smazaný uživatel
odpovídal by tomu, že nebyla v pořádku zdravotně...
Reagovat
smazaný uživatel
Sledovat livescore je mnohem větší drama, než vidět samotný zápas. :D Navíc když to probíhá takhle...

V 1. setu Caro vedla 4:1, ale bohužel to nedokázala dotáhnout. Druhý set byl z její strany asi nejlepší. Sice v něm získala jenom jeden brejk, ale zároveň ani jednou neztratila svoje podání. Ve 3. setu to asi bylo o tom, kdy Caro potvrdí svůj brejk. Naštěstí se to do třetice povedlo... Jinak je podle čísel těžké něco říkat. Mám trochu pocit, že Caro chytá takové "kvitovské" manýry úvodních zápasů. :D Při prvním zápase v Indian Wells taky vyhrála až ve třech setech a nakonec byla ve finále. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to zopakovala... Každopádně k tomu je ještě daleko. Důležité je, že to Caroline zvádla dneska a za to jsem rád. :) Karolína byla určitě dobrou soupeřkou. V poslední době se jí daří, ten titul v Malajsii to nastartoval. Vypadá to, že na tom bude lépe než Kristýna... No ale i přes prohru může mít Karolína dneska radost, protože má narozeniny. Takže přeju všechno nej a Kristýně taky! :) Zároveň jsem ale rád, že jí Caro nenadělila dáreček...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a štve mě, že na místě Muguruzy dneska nebyla Katka Siniaková. Věděl jsem, že proti Nastě bude velká šance. Mohlo být 3. kolo Caro - Katka... Tak holt příště. :)
Reagovat
Titan
To je dilema, co? Fandit Caro nebo Karo :-)))) Je otázkou času, kdy Caro bude vybírat hrášky z popela a Karo vítězit :-)))
Reagovat
Fandina
monty ... a já bych zase ráda, kdyby na místě Muguruzy byla Katka a na místě Caro Karolína.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě to není žádné dilema, já jsem fanoušek Caroline. :) A jestli někdo z českých tenistek bude v budoucnu vítězit, tak je to Katka Siniaková. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu jak někdo může přát té dánské pinkálistce namísto naší Karolínky. Bud nejsi Čech nebo jsi Čech bez národního cítění. Každpádně škoda nadějně rozehraného zápasu, tak snad příště. Doufám že Caro poletí i se svým povedeným tatíčkem co nejdřív domů. Věřím že v Turkish Airlines už mají rezervované letenky.
Reagovat
smazaný uživatel
Za to ty jsi Čech jako poleno, hloupý Honzo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No samozřejmě že jsem. Proto říkám že v zápase Dánky (s nesympatickým tatkou Piotrem) proti naší nadějné Karolínce samozřejmě budu fandit Češce ne? To snad dá rozum. Možná že tenis je individuální sport ale národnost by měla hrát vždycky prim, což bohužel u pár lidí zde na TP neplatí. Neřeknu kdyby byl nějaký Čech nebo Češka vyloženě něčím nesympatický, ale všichni jsou v pohodě, takže jak říkám, nechápu někoho, kdo má radost z vypadnutí našeho tenisty/tenistky. Tot vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám radost z ničího vypadnutí, mám radost z postupu Caroline.
Reagovat
gigin
Monty vyser sa na to, to je furt dokola... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ale odpovídat jednou větou je fajn. :D Hele, nechceš něco poslat do vzkazů? Tuhle jsem ti tady sliboval jedno video, ale nevím, jestli sis to přečetl...
Reagovat
gigin
Pošli, monty, pošli.. budu rád :)
Reagovat
Fandina
A na co se má monty vy, na to fandění, nebo na co?
Reagovat
gigin
Na to, aby se někomu zpovídal a zdůvodňoval, proč fandí těm, komu fandí. Je to furt dokola a je to jeho věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to tam a já jdu do peří. :)
Reagovat
Fandina
gigin ... samozřejmě, že je to jeho věc, tak proč o tom tak mluvíš, jako by se kdovíco stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Vy se na Fandinu:-))))))))
Reagovat
Fandina
Sonja a já myslela, že to dosud dělal ...usměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vůbec ne, byl natolik slušný, aby ti klidně vysvětlil úplně zřejmou věc (kterou ani nevěřím, že si nepochopila, spíš se snažíš provokovat nebo co)...a ty na něj úplně nesmyslně vyjedeš s tím, že píše, jako by se stalo bůhvíco:-D...
Co s tebou, Fandinko...
Reagovat
smazaný uživatel
"to snad dá rozum... národnost by měla hrát vždycky prim" :-)))

Další a další přiblblí vlastenci se zase předváděj. Odkud sem vlastně lezou?
Reagovat
Fandina
Broz každý normální člověk fandí našincům. Je to sport. Kde jinde by se to mělo dělat.
Reagovat
Fandina
Sonja tak nevým jestli byl gigin slušný, ono to slova tam moc slušné nebylo, to se na mě nezlob.
Reagovat
Fandina
Oprava hrubka ... nevím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Každý normálně myslící sportovní fanda individuálních sportů si postupně vybere své oblíbence. Vyšinutí vlastenci vybírají výhradně JEN ty, co jsou z toho našeho směšnýho Cechrepu. Stát s nejubožejším názvem, hnus!
Reagovat
Fandina
Broz jenže když sem kdokoli přijde, tak předpokládá, že je to český server a že se tady podle toho fandí. Nediv se, že když tady najde lidi, kteří okázale fandí jako monty, ne nějak normálně, běžně, jak se to dělá, tak jsou na rozpacích. A nemusíš se tak čílit, stejně to jak používáš posměšná a urážející slova to tvůj příspěvek degraduje ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, vzpamatuj se...Když sem kdokoliv přijde, předpokládá..., je na rozpacích...? Jak to víš? Za koho mluvíš? A kde bereš tu drzost nazývat normálním svůj přístup k věci? Je to celé směšné. Já proti vlastenectví nic nemám, dokud se necpe ostatním, kteří mají jiné priority.
Lidi jako jsi ty nebo honza podle mě ostatním to vlastenectví akorát znechucují. Fandi "našim", jinak nejsi normální, popřípadě nemáš rozum.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi na omylu. Před pár lety tady vlastenci nevyšilovali. Články k DC a FC vždy měly zcela zanedbatelný počet komentů, narozdíl od směšných plků na sport.cz a idnes tady nikoho tyhle frašky nezajímaly. Fandilo se hlavně "cizím" tenistům na špičce žebříků ATP a WTA. Vlastenci přilezli později.
Reagovat
Fandina
Sonja není nic zvláštního že se na českém serveru fandí českým sportovcům jako na jiných zase svým. Stačí si nalistovat google. Je to stejné, jako se tady všude mluví česky a je to úřední řeč. Když půjdeš do obchodu a budeš vehemetně mluvit jinak, nediv se, že ti nemusí být porozuměno.
Reagovat
Fandina
Broz ... časy se mění. Dřív se tu fandilo Safinovi teď už nehraje, tak se fandí jiným. Kdyby před několika lety, když tenhle server začal hrál Berdych s Petrou tak dobře jako teď, také by jim kdekdo fandil. Když nemáš komu fandit, nefandíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, na tom nic zvláštního není (kdo tvrdí opak?), stejně jako není nic zvláštního na tom, že ne každý upřednostní národnost před sympatiemi. A není to žádná specialita českého serveru, takoví jedinci jsou všude...googli googli.
Prostě ať si každý vybere a klid, úsměv.
Reagovat
Fandina
Sonja nevím, co ode mě chceš. Já jsem nikdy nenapsala, že se má fandit tomu a tomu. Na to nejsem tolik hloupá, abych si myslela, že na mě někdo dá. Každý jsme svéprávný a děláme si co chceme. Že je normální tady fandit českým zástupcům je asi tak normální, jako že píšeme jednou řečí. Takže nevím co ode mě chceš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, jen s tebou ráda plkám.
Reagovat
Fandina
Sonja vážně, dosud si mě urážela, že by změna? Tak tomu nevěřím ... ússměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dosud jsem tě urážela...tak to jo.
Dobrou noc, Fandino;-)
Reagovat
Fandina
Dobrou Sonjo :-)
Reagovat
Bob
na peří se vykašli, to je hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty - peří nebrat ;-)
Honza 5552 - "národnost by měla hrát vždycky prim"??? Tak k tomu ještě přidej rasu, náboženské vyznání a můžeš rovnou začít s genocidou...
Reagovat
Fandina
All-that-i-am a nebojíš se ty náhodou toho, že když budeš fandit podle národnosti, někdo tě může z genocidy nařknout, že to tak říkáš? A přitom je to normální, že fandíš podle národností a dělá se to tak všude na světě. Co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
Titan
Petkovič zdá se poráží Bartoli ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
v prvnim setu myslis... :-)
Reagovat
Titan
Doufejme, že i ve všech zbývajících ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
doufej si sam, ja fandim Marion! :-)
Reagovat
Titan
Doufej si sama, já fandím Petkovič.... ;-)
Reagovat
Fandina
Já také fandím Marion.
Reagovat
smazaný uživatel
1:4 ve druhem je blby, ale.. :-( A bud se mi sekly cisilka nebo se neco stalo....
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, asi se něco stalo:-(
Reagovat
Fandina
skreč ... výhra Petkovic
Reagovat
Fandina
Domča Cibulka a Magda Rybarka :-) jedou. Cibule porazila Mladenovic a Magda Barthel. Tak to jsou věci, obvzlášť Magda.
Reagovat
Titan
Teď je otázka, jestli se Karolína přihlásí do Cherlestonu na antuku nebo do Monterrey na hard...
Reagovat
Titan
Petra ještě není přihlášena do Charlestonu.
http://www.familycirclecup.com/players/field/
Reagovat
Titan
A Azarenka jede do Monterrey:
http://abiertomonterrey.com/2013/en/jugadoras/jugadoras-confirmadas/
Divné...
Reagovat
tommr
Petra do Charlestonu určitě nepojede. Je přihlášená do novýho turnaje v Katowicích kde bude jako největší hvězda ... :)
Reagovat
Fandina
i tak úspěch, první kolo bylo a všechno nejlepší k narozkám!

Neviděli jsme to, ale Karolína ke konci dost brejkovala Caro a škoda, že Karolíně nešel její servis. Karolíno nevadí a teď šupky dupky zase dál na další turnaje a zase jeďte!
Reagovat
Fandina
Plíšky máte hezký den na narozeniny, první jarní a dneska 21 tak ještě jednou všechno nej!!!
Reagovat
VlS
chce to víc zkušeNostí. Doufám, že se soustředí na WTA a už se vykašle na objíždění ITBf. Ale rozhodně nezklamala, dobrý.
A hurá na další nervák - Lucka
Reagovat
smazaný uživatel
ty musis mit nervy jak spagaty, srdce jak zvon a verit na zazraky, rikam si tak nekdy... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Oprandi da.. :-))
Reagovat
VlS
Nedala:-((
Reagovat
Karl
Svůj zápas už rozehrála i Lucka Šafářová. Nezačala ale příliš dobře, dvojchybou. :/ Poooojď.
Reagovat
Titan
To je normální bitva, obě Karolíny bojují jako lvice. Třetí set a obě si stejným stylem vzaly servis, to bude.....
Reagovat
Titan
Karolina break nazpět. Hrůza co jsou to za nervy... :-)
Reagovat
Tomasito
..tak ted uz snad bez nervu :-)
Reagovat
Titan
To mě..... Karolína ztratila servis....
Reagovat
Tomasito
3:5 :-(
Reagovat
Tomasito
..tak snad priste :-)..ale urcite nezklama a ukazala,ze do budoucna se s ni v zenskem tenise musi pocitat :-)
Reagovat
Titan
Určitě, Wozniacki je prostě zkušenější a ví, jak se takovéto zápasy vyhrávají. Plíškovice je určitě dalším českým koněm...
Reagovat
Tomasito
..segry jsou spise takove kobyly..ale krasne..ale hlavne jsou strasne v pohode holky :-)
Reagovat
pepin
Tak Karolíno zaber, máš na to.
Reagovat
smazaný uživatel
na vitezku ceka Muguruza, pro me docela prekvapeni, verila jsem Pavlju, neni sice momentalne nijak na vlne, ale mam ji rada.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíno Pojď to dáš 3.set je tvůj!!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to tam dvakrát válcovala z nula čtyřicet, neskutečný
Reagovat
Tomasito
..jen tak dale! :-) ..skoda ted uz mela 00:30..comon! :-)
Reagovat
Tomasito
..ted ma sice Kaja 0:2..ale jak jsme uz mohli videt v 1.setu..s podanim Caroline to neni zadna velka vyhoda..takze bojujeme :-)
Reagovat
Titan
Hlavně škoda toho čitého breaku v druhém setu. Break z 0:40 vždycky zabolí...
Reagovat
Titan
Sice 4:1, ale rozdíl jen jednoho breaku...
Reagovat
Tomasito
..tak pevne verim,ze si ten break vezme zpatky :-) ..a potom uz to bude labuti pisen..pro me za me..klido 14:12 v tiebreaku..:-) trosicku sci-fi by nebylo na skodu :-) ..jinak jsem s holkama v kontaktu a prej mali obe dobre natrenovane po minulem neuspesnem tydnu v IW..Kaja uz potrebuje nejaky velky vysledek,aby se konecne chytla:-)
Reagovat
Titan
Ale tu svou hru na 5:2 si Karolajn musela pěkně odmakat :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak druhej set nevyšel, ale drží se statečně.
Reagovat
Tomasito
..tak snad uz si to pohlida Kajina? :-) ..doufam,ze vyuzije vyhodu servisu ve 3.setu :-)
Reagovat
Tomasito
..break back :-) ..takze si ho vzala zpet ten ztraceny servis..tak ted uz to snad bude bez nervu? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci jen doplnit, že nikdo z komentujících předpokládám neviděl, co se tam dělo. Pengová nevyužila mnohé, BB dala 3/13, mnoho GB taky zahodila, a je jen otázka, šlo-li o um Kvítin, či o chyby Pengové ..
Reagovat
Titan
No jo, Peng toho nevyužila, protože na to neměla. To je celé.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevíš, že záleží čistě na Petře jaký bude výsledek? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm :D
Reagovat
Bob
Plíííšče pojď, vymeť jí z kurtu :D
Reagovat
Titan
Kdyby to nedopadlo, tak Karolína vzala Dánské popelce set, což se taky počítá...
Reagovat
Bob
dopadne, dopadne.. a proč Popelce?
Reagovat
Titan
Už jsem to montymu vysvětloval v www.tenisportal.cz/zpravy/petkovicova-v-miami-smetla-jovanovskou-ve-2-kole-vyzve-bartoliovou-11914/pridat-komentar/#add
Jednak proto, že známe dánského kralevice Hamleta, ale Wozniacki není dánská princezna, páč není tak krásná. A za druhé je to proto, že popelka vyhrabává hrášek z popela, ale ty opravdové klenoty jsou pro jiné... ;-)
Reagovat
pepin
Ty teda riskuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Plíška dooobře první set!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
nepo*rat se z vedení!
Reagovat
Titan
Počkat, kterou Karo myslíte? Važte slova.... :-)))))
Reagovat
Bob
Já jednoznačně naší Karolíně, tak pojď, pojď, pojď :))
Reagovat
Titan
Je to tam...... Uááááá
Reagovat
smazaný uživatel
naši Karolínu samozřejmě :))
Reagovat
smazaný uživatel
super 7:5 tak Pojď Karo!! :)
Reagovat
Titan
Jestli Karolína vyhraje, tak to oslavím v alejích (obrazně řečeno)...;-)))
Reagovat
pepin
Tak to vypadá, že je šampionka zpátky, takže se je na co těšit. Vlčí očička také vyhrála a plus s Petrou dobrej večer. Ještě by mohla vyhrát Plíška.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je bourak, o tom zadna! :-) Ale Karolina me zatim prekvapuje, cekala jsem, ze ji Carolina rozebere, ovsem Karolina asi pritlacila a Carolina nestiha... :-)
Reagovat
rubens
Tak to mi hlava nebere, ale to je jedno. Hlavně ať to dobře dopadne. :)
Reagovat
pepin
Vždyt ta Wozn. není žádnej zázrak. To finále ji spadlo do klína a tam byla hodně bita.
Reagovat
smazaný uživatel
mas samozrejme pravdu, ale nejsi spravedlivy az na dren, Carolina je velmi solidni tenistka, proc to nepriznat... monty - nemonty.. ;-)
Reagovat
pepin
Já jsem nenapsal, že je špatná, já jsem napsal, že není žádný zázrak a to si myslím mám pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
to kralovani zazracne bylo.. :-)))
Reagovat
Rafaeoli25
To je núda když nehraje Rafa ach jo, už aby bylo Monte Carlo tady!:-)
Reagovat
Bob
Ten zápas skončil 2:0 pro Petru s výsledkem 6:2 6:2, což celkem odpovídá TOP hráčce. Stejný zápas proti Errani, Petra vyhrála 6:2 6:1. Problém jsou ty její kiksy, potom ten výsledek vypadá 5:7 a potom 6:2 6:2. To samé s Eranni, 6:2 kiks 1:6 a 6:1.
Reagovat
Fandina
Tak nějak, bylo by to samozřejmě super, kdyby tam ten jeden set navíc nebyl. Ale jinak Peťa super. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:-D to je fajn nápad, umazávat sety, které se nehodí:-)))
Stephens dnes vyhrála 6-4 6-4, bravo (o kanárku v 1.setu pomlčíme:-D)...
Reagovat
VlS
jde na to. Hodně štestí a ať ti to tam padá
Reagovat
rubens
Petra paráda. Karolíno, válcuj.
To si ty americký pišišvoři neuvědomujou, že to chceme vidět?!
Reagovat
smazaný uživatel
Když jí bude chodit servis, mohlo by to být zajímavý :-)
Reagovat
Fandina
Když jí bude chodit servis, tak vyhraje. Karolíno pojď pojď pojď!
Reagovat
VlS
nám klasicky brnkla na nervy, ale dobrý, už tu Miamskou smůlu zlom, prosím prosím
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist