Kvitová v Miami začala snadnou výhru, Šafářová opět neuhrála set

24. 3. 2016, 17:22
Aktuality 411
WTA MIAMI - Petra Kvitová na úvod turnaje v Miami porazila hladce 2-0 na sety domácí Irinu Falconovou a připsala si šestou letošní výhru. Naopak Lucie Šafářová po nemoci ještě nevyhrála, dnes prohrála s Belgičankou Wickmayerovou a ani v třetím letošním zápase neuhrála set.
Petra Kvitová

Petra Kvitová na úvod turnaje v Miami potvrdila zlepšenou formu z Indian Wells, kde si minulý týden zahrála čtvrtfinále. Na Floridě začala česká jednička výhrou nad domácí Irinou Falconiovou, kterou v prvním vzájemném duelu porazila 6-1 6-4.

V prvním setu šestadvacetiletá Češka ztratila po svém podání pouze pět míčků. Také v druhé sadě mířila za snadným vítězstvím, za stavu 4-3 však soupeřce nabídla první brejkbol a odvrátit ho nedokázala. Výrazné komplikace jí to ale nepřineslo, v dalším gamu si výhodu brejku vzala po boji zpět a vzápětí zápas ukončila. 

Svou stále nelichotivou letošní bilanci Kvitová vylepšila na 6 výher a 7 porážek. Teprve potřetí v této sezoně vyhrála ve dvou setech.



Ve třetím kole, které v Key Biscayne překonala pouze při své poslední účasti v roce 2014 (loni kvůli únavě chyběla) cestou do čtvrtfinále, se utká s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou. S Ruskou vede ve vzájemné bilanci 4-2. Sedmadvacetiletá Makarovová dnes zdolala 3-6 6-4 6-3 Ukrajinku Lesju Curenkovou, když od stavu 3-6 a 2-4 získala 8 z 9 gamů a rozhodla o povedeném obratu.

Šafářová 2016: žádná výhra, tři porážky

Do konkurenceschopné formy se po nemoci stále nedokázala dostat Lucie Šafářová. Devětadvacetiletá Češka, jež loni na podzim laborovala s bakteriální infekcí, letos neuhrála ještě ani set. Po porážkách s Turkyní Büyükakcayovou a Kazaškou Švedovovou se nechytila ani v neoblíbeném Miami, kde dnes prohrála 2-6 3-6 s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou.

Šafářová startovala v Miami pojedenácté v kariéře, ale nikdy se nedostala dál, než do 3. kola. Letos zůstává ve hře ještě ve čtyřhře, ve které se poprvé v sezoně představí s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou. S tou loni vyhrála dva grandslamy.

Další čtyři Češky se pokusí navázat na Kvitovou a postoupit do 3. kola až v pátek. Semifinalistka z Indian Wells Karolína Plíšková vykročí za obhajobou loňského čtvrtfinále duelem s Maďarkou Timeou Babosovou. Ve stejný den bude čekat zápas o postup do třetího kola také trio českých tenistek. které už mají jeden vítězný zápas v nohách: Barboru Strýcovou, Lucii Hradeckou a Kristýnu Plíškovou.

Radwaňská ztratila jediný game
Serena Williamsová vykročila za svým již 9. titulem z Miami třísetovou výhrou. Krajanku Christinu McHaleovou porazila 6-3 5-7 6-2 a postoupila do třetího kola, v němž světovou jedničku vyzva Kazaška Zarina Dijasová.

Mnohem méně práce měl se svou první soupěřkou šampionka z roku 2012 Agnieszka Radwaňská, která smetla 6-0 6-1 Francouzku Alizé Cornetovou a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila už na 8-1. Ve třetím kole se světová dvojka střetne s domácí Madison Brengleovou.

Na úvod turnaje v Miami nezaváhala ani
Simona Halepová. Pátá nasazená Rumunka, která obhajuje semifinále, porazila 6-3 7-5 osmnáctiletou Rusku Darju Kasatkinovou. O postup do osmifinále si zahraje s Němkou Julií Görgesovou.


Ana Ivanovičová vstoupila do svého nepříliš oblíbeného turnaje v Key Biscayne, kde si pouze při své premiéře před jedenácti lety zahrála ve čtvrtfinále, hladkou výhrou 6-3 6-0 nad Brazilkou Telianou Pereiraovou.

• WTA PREMIER MANDATORY MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 6.844.139 dolarů
čtvrteční výsledky (24. 03. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (8-ČR) - Falconiová (USA) 6-1 6-4
Wickmayerová (Belg.) - Šafářová (13-ČR) 6-2 6-3
S. Williamsová (1-USA) - McHaleová (USA) 6-3 5-7 6-2
A. Radwaňská (3-Pol.) - Cornetová (Fr.) 6-0 6-1
Halepová (5-Rum.) - Kasatkinová (Rus.) 6-3 7-5
Svitolinová (12-Ukr.) - Shuai Zhang (Čína) 6-3 6-0
Kuzněcovová (15-Rus.) - Witthöftová (Něm.) 6-3 4-6 6-4
Ivanovičová (16-Srb.) - Pereiraová (Braz.) 6-3 6-0
Bacsinszká (19-Švýc.) - Gasparjanová (Rus.) 6-3 6-1
Watsonová (Brit.) - Stephensová (20-USA) 6-3 6-0
Garciaová (Fr.) - Petkovicová (21-Něm.) 7-6(5) 3-6 7-6(2)
Wozniacká (23-Dán.) - Kingová (USA) 7-5 6-2
Görgesová (Něm.) - Stosurová (26-Austr.) 3-6 6-1 6-4
Brengleová (USA) - Schmiedlová (28-SR) 7-5 6-4
Makarovová (30-Rus.) - Curenková (Ukr.) 3-6 6-4 6-3
Dijasová (Kaz.) - Gavrilovová (31-Austr.) 7-5 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Hradecká (5-ČR) - Melicharová/Spearsová (USA) 6-4 6-1
Medinaová/Parraová (Šp.) - Marosiová/Siniaková (Maď./ČR) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

411
Přidat komentář
misa
napsala na facebook hezké a nezvykle dlouhé zhodnocení své nelehké situace. Délkou by se její komentář neztratil ani na TP :) Poctivě trénuje, snaží se, ale zlepšení přichází pomalu. Těžká nemoc a komplikovaná léčba ji připravily o rychlost, sílu i vytrvalost - věci, bez kterých nemůže uspět. Dobře jsme viděli, jak je skoro v každé výměně těch tří ponávratových duelů pod tlakem, jak nedoběhne míčky, jak postupně odchází na servisu...

Lucka je hodně ctižádostivá a pracovitá tenistka, takže je jasné, jak ji současnost trápí (a nejen ji samotnou). Každý, kdo se trochu hýbe ví, kolik úsilí stojí vrátit se po delší nemoci nebo výpadku do původního stavu, jak bolí první kopec vyjetý na kole po zimní přestávce. A to se vůbec nedá srovnávat s návratem do profitenisu, kde soupeřky nikdy nelelkují! ... Ale stejně by mě zajímalo, kolik těch kliků zvládne, abych se s ní mohl porovnat :)

Následující měsíce budou bojem o to, zda se povede Lucii vrátit do původní kondice nebo jí to tělo už nedovolí. Lucka je ale velká bojovnice, takže se ještě uvidí, příští zastávka Charleston (ovšem na antuce je tenis kondičně ještě náročnější).

Lucie má moji velkou podporu.
Reagovat
FulnekUltras
Dobře vystiženo - Lucce věřím, že se co nejdřív vydrápe zase zpátky, ještě na to zdaleka není tak "stará"... ;)
Reagovat
tommr
nějakej funkční odkaz by nebyl? Rád bych si to přečet celý ... :)
Reagovat
misa
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.452843968113759.101762.437408476323975/1113524685379014/?type=3&theater
Reagovat
tommr
díky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ale v Charlestonu se jí v minulosti oproti IW a Miami celkem dařilo, to by ji mohlo po psychické stránce trochu pomoct.
Reagovat
Fandina
Doufám, že se to podá, je vidět, že to nebude lehká cesta, když Šafi takhle o tom píše a všechno jí jde těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc jí přeji, bude to makačka,chce to trpělivost....Držím pěsti a těším se.....
Reagovat
Fandina
Já jé také moc přeji, vloni hrála super, takže doufám, že se do formy zase dostane, i když to vypadá na delší cestu, než jsem si původně představovala.
Reagovat
Chrenda
co je s Vaidišovou? Je zraněná nebo ten návrat už definitivně vzdala, že vůbec nehraje?
Reagovat
Haitik
Je zraněná od Kuala Lumpur.. Teď někdy by měla hrát v Americe nějaké ITF turnaje, ale nevím jestli se neodhlásila, nekoukal jsem..
Reagovat
smazaný uživatel
Vrátila se ke Štěpánkovi. To myslím jako odpověď ohledně její další kariéry stačí.
Reagovat
gigin
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
EllNino
Fricku, najdi si holku, tohle fakt nejde, samomluva ještě někdy kolem 1 hodiny a v 7 ráno zase nanovo :D :D :D ....
Reagovat
Serpens
Každý si občas povídá sám pro sebe, ale tohle je prostě extrém, to musí být šílená samota :D
Reagovat
Fandina
Nejde o samotu, jde o to, že nemá co dělat a píše tady.
Reagovat
George_Renel
Ve stejný čas Tomáš, Karolína i Bára.
Dáme anketu kdo dá čemu přednost?
Já bych to viděl na Báru v TV a Tomáše na NB. Na Karolínu zbyde Livescore. (Když sleduju více než 2 zápasy najednou, nic z toho nemám.
Reagovat
Frick
Barunu. Kája to snad dá i bez pomoci...
Reagovat
smazaný uživatel
Nastě
Reagovat
bIbec
Bára.
Reagovat
Lunej..
Asi budu průběžně přepínat na Barcu a Toma. :)
Reagovat
sprchon
Jednoduchý. :D Dneska nic, zejtra nic. Nejsem doma.
Reagovat
A.R.R.
Koukej pořádně tlačit Barču, jednak jí fandíme a když vyřadí Angie, tak zůstane moje antitenistka víceprezidentkou žebříčku :-D

Já dneska nemožu, jdu s juniorem na proutí a budeme plést pomlázku :-D
Reagovat
Lunej..
Jestli to píšeš mně, tak zapomeň. Tvoje.včerejší podpora byla akorát tak na dvě věci, Sam hukla, takže odted si jedu sama na vlastní triko :)
Reagovat
A.R.R.
No to má člověk za dobrotu na žebrotu, to jsou fakt poměry :-D No co, tak jsem u toho trochu usnul nooooo :-D Ale jak myslíš, taky budu dělat héééérečku :-D
Reagovat
horska.kraslice
Podle toho jak se bude situace v jednotlivých zápasech vyvíjet a co mě momentálně zaujme. Snad s tímto poněkud chaotickým přístupem nezmeškám něco hodně zajímavého.
Reagovat
Fandina
Berďa v TV a holky jedna na netbooku druhá na tabletu a PC.
Reagovat
FulnekUltras
Je obdivuhodné, jak skutečné ženy umějí bez problémů sledovat několik věcí najednou... ;)
Reagovat
tommr
já budu sledovat Báru v televizi a Karolínu na streamu. Tomáš mi to snad promine, ale jeho zápas tentokrát vypustím, protože předpokládám, že s Ramem nebude mít žádný potíže ... :)
Jinak podobný dilema budeme muset řešit i večer kdy budou hrát ve stejnej čas Kristýna Plíšková a Lucka Hradecká a možná i Karolína Plíšková v deblu. Dnešní program se prostě zase jednou nepoved ... :(
Reagovat
horska.kraslice
Já myslím, že to uvidíme až z výsledků, jestli se poved nebo ne :-)
Reagovat
FulnekUltras
napřímo jasná Barča ;)
Reagovat
tommr
tak nakonec se ten výběr zúžil jen na Báru a Karolínu - Tomáš postoupil bez boje ... :)
Reagovat
Frick
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/12797757_2189898354484225_414900163_n.jpg?ig_cache_key=MTIwODE3NTQwMTA0NzI4OTQxMw%3D%3D.2

Ať je tvůj dnešní výkon tak skvělý, jako tato fotografie. Bude to chít hlavně, aby síla a přesnost tvých úderů byla větší než horní díl :o)
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.452843968113759.101762.437408476323975/1113523552045794/?type=3&ref=notif&notif_t=notify_me_page

Je tam ta její fotka, když to ještě bylo malinké Šafátko :o)

"Na této fotce začala moje tenisová cesta. Před 27lety! Zažila jsem spoustu úžasných úspěchů, kterých si strašně vážím!"

No, když jsem četl tyto věty, tak jsem se celkem bál nejhoršího tj. aby nepokračovalo něco jako "Nyní je moje tenisová cesta u konce (omáčka"

UF, toho se není třeba bát. Ale z dalších vět je patrno, že fyzicky se prostě stále ještě zdaleka necítí optimálně, takže jen o "zapomenutí tenisu" to není.

Pak ovšem tedy zase je tam ta otázka, zda se ten návrat neměl odložit než jít na kurty v tomto nedobrém stavu. No ale Rob jistě ví, co je pro Lucku optimální.
Reagovat
Frick
Ovšem tedy musím říct, že marketingově je to naprosto skvělý tah, kterým si nemůže nezískat fanoušky (i když samozřejmě věřim, že to nebylo primárním Lucčiným cílem!).

Vidím to sám na sobě - byl jsem už na tu Lucinu už i snad trochu nasr... a přemýlšel o tom, jestli do toho dává fakt všechno. No a teď je mi skoro stydno. :-(

Nezbývá než čekat a věřit, že se to zlomí. Snad.
Reagovat
smazaný uživatel
nemela jsem vubec v umyslu vstupovat na pavlac, ale pro Lucy udelam proste "vsechno".. :-) O jejim skutecnem stavu prece vypovidala rec tela, zpusob dychani a vyraz tvare. Nez zvanit a spradat fantasmagorie je mnohem lepsi se pozorne divat, jak ten zivot skutecne bezi.
Reagovat
Frick
Ok, ok... ale je fakt, že nikdo po zápase nenadhodil myšlenku, že je na tom stále špatně fyzicky....

Naopak Tommr mne už po 1. týdnu IW říkal, že Lucka je zdravá a ať nejsem alibista a hezky jí dám (nedobrou) známku. Teď je jasný, že by to bylo takřka hulvátství.
Reagovat
smazaný uživatel
to netusim, vysvedceni nectu, promin. Jinak pro tvou info, vsechno se projevi prave az v ostrem zapase (to je ta tebou opovrhovana ci nepochopena zapasova praxe) zvyseny pres shodi hraci psychiku a ta nasledne svalovou praci i dech. A fakt bych ti radila, abys - az zvednes oci od vysrihu - sledoval i tvar holek, drzeni tela a dalsi vzkazy.
Reagovat
George_Renel
Tvar a držení těla to on sleduje ;-))).
Pak už na to co myslíš nemá ani pomyšlení.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem se nakonec nad tim svym "tvarem" holek taky zasmala.. :-)))
Reagovat
tommr
no když už si to nadhodila tak Lucka má ted trochu plnější postavu což je vzhledem k k tý dlouhý době vynucenýho nicnedělání zákonitý. I to asi přispívá k horším výsledkům ... :(
Reagovat
FulnekUltras
zas může víc přitlačit na síle... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Má ji takovou povolenou, Janina byla proti ní samý sval a šlacha. Ale Lucka to zase naposiluje, všeho do času :-)
Reagovat
George_Renel
Mně nejvíce lrkal její až provinile zoufalý výraz.
Reagovat
George_Renel
...zaujal...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty trpíš samomluvou, co.
Reagovat
Frick
Ale na Montyho nemám :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Samomluva je v normální míře neškodná věc, ale jak se říká ,,s ničím se nemá přehánět" a to samozřejmě platí i pro samomluvu. Samomluvou většinou trpí jedináčci, lidé, kteří žijí sami, nebo lidé, kterým v danou chvíli člověk, se kterým by mohl vést konverzaci. Lidé si tímto způsobem nahrazují druhého člověka. Samomluva je také často vídaná u lidí, kteří tráví mnoho času sami nebo u introvertů, kteří jsou do sebe uzavření.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš to rozvést? :D
Reagovat
Frick
No ty tvoje rozbory nad 2 000 znaků.... Nemyslim si, že by to někdo jiný dělal v tomto objemu....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už tady dávno nedělám, jenom výjimečně. To spíš Vlk píše takové romány... :D
Reagovat
Frick
Tak, její dobrodružná pouť u protinožců je podle všecho u konce. 7 týdnů, šest turnajů s bilancí R32(H)/QF(H)/R16(H)/F(G)/R32(CL)/QF(CL), celkem tedy (bez jednohubek za R32) 53 bodů.... To travnaté finále hodně pomohlo. Ale jaké měla očekávní, to skutečně nevím.

Kvalda o GS je ale bohužel celkem daleko.
Reagovat
tommr
výsledky bohužel nic moc a Bára si v žebříčku polepšila jen nepatrně. Musím ale ocenit její snahu jít si pro body až k protinožcům ...
Reagovat
Frick
Kurz na sušenku už stoupl. Těch 1,15 bylo fakt nízko, už je tam 1,32....
Reagovat
Frick
Už se to zase blíží, jak byste to poskládali?

Pokud by se mělo to rozhodnout, nejvíce by se mi líbilo složení Petra, Petra, Kája a Lucka H.

Dost možná se zase bude rozhodovat v deblu a tak by bylo dobré tam mít hned tři slušné deblistky, kdyby se něco přihodilo. A to Denča ani Petra nejsou.

Pokud se do toho dostane aspoň v deblu, tak samozřejmě by byla alernativou Šafi, do singla ale asi těžko, pokud by se nestal v Charlestonu zázrak.

No a pokud bychom dnes byli svědky příjemného překvapení, tak bych se ani nebránil variantě, jejíž následkem by byla řada trapných záměn :o)
Reagovat
Frick
Pokud by se mělo to rozhodnout ***NYNÍ***

Ale my nejsme Pála, samozřejmě. Nicméně, pokud bude sloužit zdraví, tak trojce Petra, Kája, Bára není asi moc co k řešení. Půjde jen o tu čtyřku a skutečně by mne překvapilo, kdyby to byla opět Denisa.
Reagovat
rusedski
Ta druhá Petra má bejt Cetko? :)
Reagovat
Frick
ne, probůh, myslim Báru :o)

S Cetkou bychom si pomohli :-D
Reagovat
FulnekUltras
k živelnému povstání ;)
Reagovat
tommr
Petra, Karolína a Bára jsou jasný a pokud budou zdravý určitě v nominaci nebudou chybět. Na čtvrtý hráčce zase tak moc nezáleží, protože stejně bude v týmu jen jako náhradnice a do bojů nejspíš vůbec nezasáhne. Jestli to bude Lucka Šafářová, Denisa Allertová nebo Lucka Hradecká tak bude spíš záležet na jejich ochotě upravit si program a připojit se k týmu i bez reálný naděje zasáhnout do utkání ...
Reagovat
Frick
Tak se na mne nezlobte. Když jsem čekal na Lucčin návrat, tak to nebylo nic moc, ale fáze "hladká porážka - dva týdny čekání a doufání, že už bude lépe - 2. hladká porážka - dva týdny čekání a ještě o něco většího doufání, že už to bude lepší - 3. hladká porážka" je prostě pro mne jako fanouška Lucky dosti bolestivou a tak se snažím aspoň hledat (asi ne zrovna šťastným způsobem) odpověď na otázku "Proč už není lépe?"

28. srpna.... Tohoto dne jsme viděli Lucku postoupit naposledy. V Charlestonu od toho uběhjme více jak 7 měsíců.
Reagovat
Jabadu
A zkusil jsi někdy (jestli je to možné) zvednout například několikrát 10kg jednoručky nebo udělat pár kliků?
Já, jako trénovaný týpek, když vynechám 2 dny, tak jsem v klikách úplně v prdeli!
Abych jich udělal 30? - leda ho.vno!
Bolí to, jak sviňa.
Pravda, 20 let mi bylo před 31 lety.
:-)
Reagovat
Frick
Já vim, ale už je to měsíc od prvního zápasu a nějakej posun tam prostě moc vidět neni.

A jestli v tom říjnu byly ty předpoklady pro rychlý návrat mnohem větší.... to bych se tedy neodvážil spekulovat... ta fotka Lucky z nemocničího lůžka je pořád v živý paměti...

...jako vlastně tehdy to vlastně dost honila... ten Linec byl asi zbytečně uspěchanej...

...i třeba z toho důvodu jsem si už v Dohá říkal, že to půjde, protože Lucce tam nešlo o žádný honění bodů "last minute" - narozdíl od října. Zřejmě, pokud by Lucka byla bezpečně usazená kolem nějakýho 12. - 15. místa, tak by dost možná letěla jen do Zhuai a nehrála ani Moskvu, natož Linec.

Samozřejmě jsme zase pak u toho medicínskýho hlediska, zda se tělo dostane lépe z nějakého celkového ochoření, který toho jedince zcela paralyzuje, ale (snad možná) rychleji odezní nebo napadení kloubů, který sice umožňuje normálně fungovat, ale poměrně dlouhý čas znemožňuje vyšší zátěž.

I když vlastně ani nepředpokládám, že teď ještě Lucku limituje nějakej zdr. problém. Tedy, že by to třeba ještě v kolenech/loktech... atp. to ještě nějak pociťovala. To snad fakt ne.

Pak jsme tedy ale u otázky chybějící herní praxe. Ale pak je tedy na místě otázka, proč jí na to tehdy stačila poměrně krátká doba a nyní ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tehdy ten výpadek zkrátka nebyl tak dlouhej. Navíc než se tehdy stihla dál plně dokupy, zase omarodila, resp. se jí to tehdy vrátilo a skoro tři měsíce nemohla nic.
Reagovat
Frick
4 měsíce, no....

Kdo hraje v Moskvě/Lucemburku a pak až ve 2. australském týdnu, tak nehraje 2,5 měsíce... to už není tak dramatický rozdíl... ...a obyvkle pak kvůli tomu nehraje další měsíc tužku...

Opravdu tedy si říct - je Lucčin problém v tom, že není pořád zcela zdravá (pak je otázka, jestli neměla čekat déle než hrát roli na třech turnajích po sobě roli fackovacího panáka, což na sebevědomí asi moc nepřidá) nebo je to fakt jen o tom, že "zapomněla hrát tenis", jenže.... jako 4 měsíce nejsou snad zas tak dlouho, aby zapomněla ten tenis hrát natolik, aby ani ve třetím zápasu nebyla schopna hrát vyrovnanou partii s průměrnou soupeřkou.

Za mne - přestává se mi to líbit a pokud se to ani v Charlestonu nezlomí (výhrou, utěšovat se třeba tim, že sice zase prohrála, ale aspoň ve třech setech, to už fakt ne-e), tak už bych to pokládal za celkem prů.ser....
Reagovat
Frick
Ještě tedy raději doplnim, že jsem si vědom toho, že když někdo končí v Moskvě a začíná v Sydney, tak se mezitím obyvkle nepotýká s takovými problémy, jako měla Lucka. Ano, to je mi jasné. Ale i tak...
Reagovat
Frick
Samozřejmě, že tomu pendrek rozumim, ale selský rozum říká, že když to ta Lucka hraje pořád už přes 20 let, tak už by to prostě zapomínat tak snadno neměla. :o)
Reagovat
George_Renel
operuješ něčím co nemáš - zdravým selským rozumem.
Vrcholový tenis není jízda na kole.
Reagovat
lars
dnes
Reagovat
Lunej..
ještě dneska Simca a mám zas chvíli odmakano:) zajímavý outfit.
Reagovat
FulnekUltras
Druhý už jí neprošel přes psycho... Znovu se potvrdilo, že SW je v současnosti stále hratelnější a záleží jen na soupeřkách, jak s tím dokáží či naopak nedokáží naložit.
Reagovat
LukasH
No...loni blbla uplne stejne, ne-li hur. Trisetaku az beda, vzpomenme na FO. Dost tezila z toho, ze mela ve finale nezkuseny soperky nebo ty, na ktery umi. Letos na AO Angie v zivotni forme a v IW Viku opet nahore, se kterou mela problemy i ve svych nejlepsich letech...takze zavery bych nedelal.
Reagovat
Lunej..
Zrovna jsem chtěla napsat, že hratelna je už delší dobu a FU objevil Ameriku :-)
Reagovat
kada.tom
Masivní servisy na konec! Miami má Serenu rádo, je znát, že je tam doma :-)
Každopádně dnešní výkon nebyl zdaleka ideální, ale snad to bude v dalších zápasech lepší a třeba klapne i titul :-)
Reagovat
dadaft
bože proč ta Serena když se raduje vypadá jako by ji ubližovali?
Reagovat
kada.tom
netuším, ale já miluju když se raduje :-))
Reagovat
kada.tom
Serena vystřílela další brejk! A radost z toho měla obrovskou :-)
Tak, chce to doservírovat :-)
Reagovat
FulnekUltras
Kong reve ako o dušu...
Reagovat
FulnekUltras
takže teď to chce už "jenom" rebrejk...
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel 2:5. Dneska už to zřejmě nebude ani se šípkovou omáčkou ani se zelím... ;)
Reagovat
kada.tom
Sereno, come on! Rozdrť ji!
Reagovat
FulnekUltras
a nejtěžší teď pro ni bude udržet kromě klidu i dostatečně aktivní hru.
Reagovat
Jabadu
Ta na to nemá. Je úplně v prd ...
Je to na ní i vidět, ale není se co divit. Serena je jasně lepší a asi se nic zvláštního nestane.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
A na rotě opět zavládl noční klid a pořádek... ;)
Reagovat
MarcelPersch
Serena by měla vynechat Charlston a hodně potrénovat, hlavně hlava jí začíná pomalu zrazovat.
Reagovat
MarcelPersch
3/15 na BB...
Reagovat
vrabejka
Otočit proti Serene set z 3-5 na 7-5 WOW! Respekt! Pojď Christi!!
Reagovat
PetaM
Jak respekt?! LABILKA NEDOKÁZALA DOSERVÍROVAT ZÁPAS PŘECE!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
Oki řekni mi kolika hráčkám se v minulé sezoně takový obrat povedl?!! Labilka si tak ty a vaše hrdinka z Monaka Kvitova.
Reagovat
PetaM
Problém je v tom, že ona není z Mónaka, narodila se v ČR, takže je z ČR, navíc v Mónaku nebydlí, má tam jen trvalý pobyt, takže taky jsi celkem vedle. A navíc nejsem labilka. Když už, tak jsem labil, ale to jenom občas. Hlavně, když čtu tvoje příspěvky. To by mě měla FBI zastřelit, kdyby uměli číst myšlenky.
Reagovat
vrabejka
Ano místo tématu odbocujes k urážkám a blbym kecum. Bez si radši psát statusky na FB
Reagovat
PetaM
Serena prohrála set s MB ... Nezměnila ona občanství? Jestli jo, tak je Petra po dlouhé době druhá Češka ...
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
Jabadu
Ale copak ... copak ... inu ale ... inu coóóó?!!
:-)
Reagovat
kada.tom
Sereno, Sereno .... z 5-3 na 5-7 ...
Reagovat
lars
nezkusene :))
Reagovat
FulnekUltras
Sijuín v problémech. Čím víc hrubé síly, tím horší koordinace pohybů. Teď nastoupí hlava Chris...
Reagovat
FulnekUltras
a zatím zvládnutá - jdeme do třetího setu...
Reagovat
Jabadu
Podívej se, Fricku, víš, že jsem tvůj fanoušek ... ale ... aléééé ... čím dál více mám pocit, že ty jsi nikdy nesportoval (a nebo jsi nemohl - to já nevím).
Nemám na mysli zrovna vrcholový sport, ale každý člověk (třeba když si zlomil nohu) ví, že dobře chodit a běhat bude až tak za půl roku!
Ty dáváš otázky, které by fyzicky zdravého člověka nenapadly. Promiň.
Reagovat
Frick
Dobře a jak si tedy ty vysvětluješ to, že po 6 týdnech od nějtěžší fáze nemoci byla schopna loni na podzim odvádět vrcholový výkony?
Reagovat
Jabadu
Byly to pouze dva zápasy. Prohrála s Petrou a zmastila Angie (k radosti Kvitova ultras).
:-)
Reagovat
Frick
Byly to tři zápasy.

Stejně jako během jejího současnýho comebacku.
Reagovat
Frick
A i když předchozí čtyři sety projela, tak vyjma jednoho ve všech ostatních uhrála aspoň 5 gemů. S rozhodně lepšíma hráčkama než je Jarka a Yanina.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože tehdy nebyla pauza tak dlouhá a tak velká.
Reagovat
kada.tom
Serena dneska nějaký hlučná
Reagovat
Krisboy
Asi prohrává, ne? (nesleduju to)
Reagovat
kada.tom
a tak soupeřku nedrtí, je to vyrovnané plus mínus
Reagovat
FulnekUltras
že tam teď Kong chvílemi lítal jak hadr na holi...takže nezbylo, než sáhnout k servovým "trumfům"...
Reagovat
sprchon
Aha, další. :D Šup s tebou do ignoru.
Reagovat
FulnekUltras
jak jinak... ;)))
Reagovat
sprchon
Já si právě říkal, že to nemám kompletní... Na tvýho Konga jsem v tom všem rozčilení zapomněl. :)
Reagovat
sprchon
To má novej piercing? Nejsem toho zastáncem, ale u ní to není špatný. :)
Reagovat
Fandina
na nose?
Reagovat
sprchon
Jo, všiml jsem si poprvé.
Reagovat
Fandina
Podle mě to měla od začátku v IW.
Reagovat
sprchon
Jo, podle fotek to tam už měla. ;)
Reagovat
MarcelPersch
Pravda. Mě spíš interesuje, kam odešel Renin servis, vůbec si s ním nedokáže pomoct letos :(
Reagovat
sprchon
Není to ideální... I když během AO se zdálo, že všechno doléčila a že je zase v plný parádě. Kromě toho servu a dalších věcí letos zklamala už ve dvou velkých finále, což se jí dřív taky moc nestávalo. Uvidíme, musí bejt silná. ;)
Reagovat
MarcelPersch
no zatím má problémy i s McHale, tuším, že si Azarenka dojde pro druhý titul, otázka je, jak bude Vika hrát na antuce
Reagovat
sprchon
Snad ne. :) Snad se Serena vzchopí a nebo bude nějaký menší překvpáko...
Reagovat
blixa
Rok slůněte by se mi moc nelíbil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ho přímo nesnesl :))
Reagovat
sprchon
Mně taky ne. :D
Jinak to slůně se mi nelíbí, to už raději ten baťůžek... :)
Reagovat
FulnekUltras
sumo... ;)
Reagovat
sprchon
Serena:
"Každý proti mně hraje životní zápas. Jsem si jistá, že v dalším utkání to bude stejné. Takže pokaždé, když jdu na kurt, musím být stokrát lepší. Jinak to bude problém."
Reagovat
lars
to rekla blbost :)
Reagovat
lars
McHale neni lehka souperka
Reagovat
FulnekUltras
kor když udrží nervy na uzdě
Reagovat
sprchon
Jak to myslíš "lehká"? :D Napadají mě minimálně 3 významy...
Reagovat
lars
snadno porazitelna :)
je nebezpecna na USA turnajich
Reagovat
FulnekUltras
svého času školila i Petru
Reagovat
Frick
Vidíte tam u Lucky nějakej progres? Ve srovnání se zápasem s Yarkou o 14 dní zpět asi mo ne, že?
Reagovat
Lunej..
Co jako čekáš sakra, chytráku? Prostě byla nemocná, měla pauzu, tak jí návrat nejde tak rychle. A u tebe žádnej progres nevidím už 3. rokem, jen pořád blbě kecáš. Taky by sis měl dát nějakou pauzu, nejlépe na vždy.
Reagovat
sprchon
Zato já jsem pokročil a spolu s dalšími asi šesti zbytečnými si ho přidal do ignoru. :) Život bude hned jednodušší. Kouknu pod článek s 300 příspěvky, z toho pod 280 bude stát "Autora tohoto komentáře máte v ignoraci.", což číst nebudu a přečtu si jen těch 20, co mě zajímá. :)
Reagovat
PetaM
Já ho mám taky v ignoru, ale nikdy neodolám a nějakou perlu si prečtu ... :D :D Jasně, když má 10 příspěvků za sebou, tak otevřu tak první dva a mám dost .. :D :D
Reagovat
sprchon
Já to už nějakou dobu používám u kádi, ale taky mi to občas nedá a zobrazím si to. :D Ale pokaždý zase ne, spíš čím dál méně. ;)
Reagovat
blixa
Já jsem to dlouho snášel, ale nakonec jsem došel k tomu, že zdraví mám jen jedno. To se fakt nedá.
Reagovat
PetaM
Poslední dobou mi tady lítají facepalmy jeden za druhým.
Reagovat
EllNino
už si s tím fakt otravnej, prostě si počkej tak na přelomu dubna a května, to bude už Lucka snad aspoň trochu konkurenceschopná, zatím to zkouší ...
Reagovat
Frick
Ale tak ty jsi nedoufal, že po dalších 14 dnech by to mohlo být lepší?

Prostě ono to člověku nedá, aby si to nechtěl srovnat s tím říjnem. Proti Mitu to byla špaténka, ale za týden už byla schopna vzít Nastě aspoň ten jeden set a o další týden už byla schopnai porazit Angie.

Tady prostě to člověk nevídí :-( Otázka je proč? Vždyť Angie porazila 6 týdnů po tom, co ležela v nemocnici "polomrtvá". Nyní uběhlo šest týdnů od doby, co trénuje s raketou.
Reagovat
horska.kraslice
Jak se říká, šedivá je teorie a zelený je strom života.
Reagovat
EllNino
tady je ten návrat daleko komplikovanější, vždyť Lucka nemohla dělat vubec nic, ani běhat, všechno ji bolelo, fyzička byla na nule, tenis sice hrát nezapomněla, ale ono to není jen o plácání do míčku, tělo si zase musí zvyknout na zátěž a nikdo neví, jak dlouho to bude trvat ...možná týden, možná pul roku, možná rok, možná že se na puvoní úroveň nevrátí nikdy ...já jsem hrozně rád, že ji vidím zase hrát a fakt je mi jedno, jak jí to teď jde nebo nejde ...protože vím, že to chce čas, tak se s tim smiř, bude ti líp ...
Reagovat
Frick
No ale Níňo, tim trochu zlehčuješ to, co měla na podzim.

Kdo ví, co v tom těle bylo za šílený svinstvo. Několik druhů ATP, penicilin do žíly. A i přesto byla schopna za měsíc a kousek plnit velice důstojnou úlohu na Turnaji Mistryň.

Přesto, že jsme tehdy mohli všichni řikat, jak to tělo musí bejt strašně unavený tim těžkym bojem.

A nebo tedy je ten "vtip" v tom, že po 1,5 měsíci (US Open - Linz) se tenis zapomene o mnoho méně než po čtyřech (Singapur - Doha)
Reagovat
VlS
Fricku, je to jednoduchý, servis není to, co by potřebovala. Lucka měla normálně 65-70% prvních servisů a standardně z nich měla úspěšnost 70-80%. Podívej se na úspěšnost dneska. Zprostě to není ono. Nevěří si. Protože si nevěří, nechce hrát riskantní údery, ale bez těch si nevynutí tlak a převahu a nedonutí protihráčku k chybám, nevyžene jí do steany a neudělá si prostor pro zakončení.
To může otočit jeden zápas, ale musí přijít. To kdy přijde se nedá naplánovat. Čekej a buď u toho zticha.
Reagovat
Frick
No, ale tak jsme zase na tom, že současná termínová listina je její největší brzdou.

A tak by měla z ní vytěžit maximum alespoň tou Bogotou.
Reagovat
EllNino
do Bogoty nepojede, tak tu neplač
Reagovat
Frick
Taky s tim moc nepočítám. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych naopak řekl, že co se turnajů týká, zatím postupuje rozumně. Do Dubaje se jela především dokurýrovat a dostat se do nějakého tréninkového rytmu, ten zápas - navíc proti soupeřce, jejíž výkonnost tak nějak odpovídá těm, se kterými by se mohla potkat na nějakém tom jihoamerickém turnaji - byl tak trochu nad plán, vpodstatě spíš lepší trénink. Poté vcelku správně s Robem usoudili, že než se handrkovat po všech čertech s krajně nejistou vyhlídkou bude lepší vrátit se domu, a před Amerikou v klidu potrénovat a dohánět to tréninkové manko. V IW ani Miami se žádné velké zázraky čekat nedaly, o něco lepším měřítkem bude až Charleston
Reagovat
Frick
Velký zázraky ne, ale myslim, že dvě hladký porážky jsme taky nečekali.

Tak jasně, loni vyhrála Lucka v IW+M celkově jen jeden zápas, ale i tak si nejsem jist, zda je na místě to hodit za hlavu říct, že v Charlestonu to už bude dobrý. Po té, co zase po 14 dnech "vychladne"....
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý to asi nebude, ale snad lepší.
Reagovat
vrabejka
Julca super :)
Reagovat
Fandina
Caroline Garcia s Petko je ale přetahovaná 6:5 ve třetím, Caroline go go go.
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááám v TB 7:2. Super. To podání se skrčenou rukou se mi nějak moc nezdá, ale jinak opět hezká podívaná na její útočný tenis. Jupíííí gratulka.
Reagovat
horska.kraslice
Gratulace, Zarinko!
Reagovat
Fandina
Koukám, že Gavrilova řádila na AO a od té doby zase nic moc.
Reagovat
FulnekUltras
jak jsem říkal, přepumpovaný skřet - a teď došlo... ;)
Reagovat
Frick
Je to, co Lucku sráží? Hrát každej týden a ne ob-týden, pomohlo by jí to?

Ale za tou Bogotou si prostě sotjím.
Reagovat
Jabadu
SOTIJÍM ...
Chápu, že jde jen o překlep, ale pokud se nebudeš moc zlobit, navrhuji to používat jako tvůj trademark (ochrannou známku).
:-)
Reagovat
EllNino
ty si stuj, za čím chce, stejně s tím nic neuděláš :)
Reagovat
Frick
Jasně, že ne. Ale na turnaji se slabým polem se člověk chytí (obvykle) snáž.
Reagovat
lars
mela hrat v Monterrey
Reagovat
Frick
To rozhodně. Možná se vůbec nehnat do Arábie a odehrát i Acapulco (pokud tam byla volná WCMD)
Reagovat
EllNino
jistě, pánové ví všechno nejlíp ...tohle coby kdyby už mě začíná pěkně štvát
Reagovat
lars
Ty tu pises , ze ji chybi zapasova praxe
Reagovat
EllNino
no ano, ale nebudu jí vyčítat, co měla udělat líp a hrát si na chytráka ...
Reagovat
lars
a Ty vis, jak hraje v zapasech na treninku ?
Reagovat
EllNino
někdy mi připadáš jako z jiný planety, co to s tim zase má společnýho
Reagovat
lars
neodpovedel si
kvalitu tenisu
Reagovat
EllNino
trenink a zápas se nedá srovnávat
Reagovat
lars
neodpovedel si 2x
zapas v treninku a zapas na turnaji lze porovnat
Reagovat
sprchon
Asi tak jako Dacii a Porsche. :D
Reagovat
PetaM
Třeba z IW byly k vidění na streamech i tréninky ...
Reagovat
lars
i Accapulco ne , to by potom nemohla hrat v Praze
Reagovat
Frick
Lucka by snad mohla odehrát tři INT-y, ne?
Reagovat
lars
2 za pul sezonu
Reagovat
Frick
Jasně no. Nemá to hráčka TOP 10 lehký se chytit. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Dasho!!! To jsem si zase někoho vybrala do fantasy :(
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Já například nevěděl třeba vůbec koho , každý zápas se mi zdál nějak vyrovnaný a nebo naopak to byly až moc velké hráčky nakonec jsem zvolil zlatou střední cestu a to Anu :)) Musím se přiznat , že jsem to opsal od paddyho:)
Jinak Diyas to přeji i když si myslím , že Gavrilova má větší šance na to odstranit z cesty Serenu a tím doufám pomoct Petře.
Reagovat
EllNino
myslím, že myslet a čtvrtfinále Serena - Petra je zatim předčasný :)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ to je , ale ta šance tam nějaká je :))
Reagovat
lars
myslis , ze Serina odstoupi ? :)
Reagovat
PetaM
Super Heather, Sloane ve druhém setu jen 4 míčky ... Jakože slušné. To nedokáže ani ta Petra. Ale super postup :) Gratulace.
Reagovat
Lunej..
Heather je dobrá, ještě teď mám v paměti její zápas se Serenou, to bylo něco.
Reagovat
kada.tom
Watson nejdřív zmasakrovala Petru C. a teď drtí i Sloane :-/
Reagovat
PetaM
Jooooooooo, HET!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, 2. set už byl lepší, ale to by nebyla Caro, aby to zase trochu neprotahovala... Tak ve 3. kole Svitolina.
Reagovat
kada.tom
jo! postup je dobrej, Elina bude docela oříšek
Reagovat
smazaný uživatel
No kdyby Vania neservírovala jak dorostenka..
Reagovat
PetaM
Kdyby nic neznamená.
Reagovat
smazaný uživatel
Však já vím. Kdyby kapři žili na stromech.. :-)
Reagovat
Fandina
Otec Caro ty musíš myslet pozitivně ne nagativně dobře gráš musíš to dát Caro
Reagovat
horska.kraslice
Ten by si asi spíš jazyk uřízl, než by vypustil taková slova! :-(
Reagovat
Fandina
Vážně to říkal.
Reagovat
horska.kraslice
Vážně? Já jsem myslela, že to měl být vtip!!! :-)
Reagovat
Fandina
Ne, mluvil polsky, ale tohle říkal.
Reagovat
horska.kraslice
No prosím, on už svoji dceru respektuje, to je novinka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Otec Caro se jmenuje Victor? Já myslel, že Piotr.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/March-2014/Piotr-Wozniacki-Reveals-Truth-Behind-Name-Change.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. No vidíš, to jsem ani nevěděl. Díky za info.
Reagovat
Fandina
:-))) jasně, mluvil viktoria
Reagovat
Lunej..
velmi pěkně, sázím na Julčin prozatímní tenisový útlum. :)
Reagovat
Lunej..
Tak, 1. set v kapse, Julča hraje opět svůj momentální standard. Přitom měla období, kdy opravdu dokázala hrát skvěle, teď mi přijde taková bez šťávy. No ale zase je fakt, že dělat pod giginem asi není žádný šlágr :D:D
Reagovat
A.R.R.
Samička nehraje doma tak to dá :-)
Reagovat
Lunej..
Jen jsem to napsala, tak Julča vede 2:0. Hlavně nepanikařit :D
Reagovat
Lunej..
A je tu kritický 2. set, koho mi to sakryš připomíná? :)
Reagovat
A.R.R.
že by jednu holku z Moravy, jak ona se jen jmenuje, och ta moje skleroza :-D
Reagovat
Lunej..
Hm, taky si nemůžu vzpomenout... :D
Reagovat
A.R.R.
tak hlavně, že víme vočem mluvíme :-D ale ta podobnost je tam neuvěřitelná :-D ještě, že já jsem přes ty antitenistky, ty takové problémy letos nemají :-D
Reagovat
Lunej..
Však proto mám Samičku tak ráda. :)

sprchon - opět mě začíná zklamávat ATP, Dodig skreč, kdoví co mě ještě čeká.
Reagovat
sprchon
Ale tak nejde o život, jde o h....
Reagovat
Lunej..
Tak to prrrr, moje hráčky a hráči mají nějaký blbý období či co, takže jde o všechno :D A navíc ráda vyhrávám, což teda je jen moje touha, praxe je úplně jiná. :)
Reagovat
sprchon
Petra jen ladí formu na FO. ;) Sam nevím. :D Ta by tam mohla udělat aspoň finále.
Reagovat
Lunej..
Tak mohl bys taky jako pomoct fandit třeba :D
Reagovat
sprchon
To se ti řekne, s tvými zkušenostmi... Mě tak vytočil Borna, že nějak nemám náladu. :D
Ale tak zkusím to. :)
Reagovat
Lunej..
říká se tomu kamarádská výpomoc, jestli ti to něco říká :D
Reagovat
sprchon
Tak koukej, jak se snažím. :P
Reagovat
Lunej..
No to teda přímo zírám... radši se snad ani nesnaž :D
Reagovat
sprchon
Problém je, že giginovi nejspíš taky někdo pomáhá. :D
Reagovat
Lunej..
No, teď by Julča mohla chytit nerva, že může vyhrát, vyházet a my to celé shrábnout. Gigin doufám už ode dneška někde koleduje :)
Reagovat
Lunej..
Sakra, to mě ale štve, Juliána zatracená. Proč se každý musí předvádět na mých holkách. Nic, jdu spát a na tenis peču. :)
Reagovat
blixa
A to jsem si chtěl dát Samičku do Fantasy ... uffff. No dal jsem Errani, tak nevím, jestli jsem si pomohl :D
Reagovat
Lunej..
Já si ji právě dala. Už mě to neba, dávat si srdcovky je na nic. A vůbec, jsem protivná. :)
Reagovat
blixa
No já jsem si ty velké srdcovky do Fantasy zakázal, protože výsledky byly katastrofální.
Reagovat
sprchon
Kdepak, dopodávat čistou hrou, to u Julči není jen tak. Na to musel mít gigin celej zástup pomocníků/pomocnic. :)
Reagovat
sprchon
Já už v Miami nesázím na nic, nevychází to. :D V IW šlo skoro všechno, tady nejde nic.
Reagovat
horska.kraslice
Kateřina Siniakova spojila síly s 36letou Maďarkou, zatím jim to moc nejde. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem si říkal, s kým hraje Katka čtyřhru. Tu hráčku vůbec neznám...
Reagovat
EllNino
Katalin Marosi znám akorát z domácího turnaje v Budapešti z předešlých let, jinak taky moc ne, ale vím, že ji jednu porazila Nicole Vaidišová, protože tam porazila i druhou Maďarku Kapros a pak padla se Zahlavovou, myslím, že to bylo Doha nebo Dubai, teď nevím :)
Reagovat
horska.kraslice
Mně je taky neznámá, vyhledala jsem si ji v seznamu hráček. Je to zvláštní, říkám si, jestli tam není třeba i jiná vazba, myslím jestli třeba nedělá Kateřině poradkyni (vzhledem k "vyššímu" věku) Maďarky.
Reagovat
Fandina
Caroline Garcia s Petko vyhrála první set v TB, tak jsem zvědavá na další.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten vývoj.. 0:3 => 5:3 => 6:7. Docela divočina. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Však taky Andreina raketa letěla na zem...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase je to ze strany Caro hodně upracované, ale nakonec to dobře dopadlo. Vania naštěstí nepotvrdila brejk v osmém gemu a následně nevyužila dva brejkboly... Ale Caro prostě pořád dělá problém přehrát jakoukoliv soupeřku. Snad to ve 2. setu bude lepší...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro měla štěstí, že Vania neustála závěr setu, jinak je to zatím dost bída tenis..
Reagovat
kada.tom
jo, ještě že ten konec zvládla v pohodě :-)
Reagovat
Andrew89
koukám, fandim..když Caro vyhraje..budu mít peníze:) Zatim to ale vypadá v pohode.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Tak to bylo rychlý.
Reagovat
horska.kraslice
Tak Petra už teď není ve čtvrtfinále, ale na začátku snadné výhry. :-)
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, byl to třetí zápas, Janina se nějak moc nevyhazovala, Šafi byla zbržděná, ale to se podle mě podá. Uvidíme a teď na debla, tam toho bude mít na hájení polovinu kurtu a třeba jí to pomůže a víc se dostane do rytmu. Držím palce Šafi pojď!!!
Reagovat
Frick
Rozehraná hráčka z 1. kola a následně 14 dní pauza. Neustále. Pořád. Chyba, že po Dohá nezkusila to Mexiko. Pokud jí Charleston nevyjde (ZASE tam bude ta proklatá BYE v 1. kole), tak TOP 20 WCMD do Bogoty.

Je to měsíc a den od prvního zápasu s Caglou.

Mezi prvním zápasem s Mitu a výhrou nad Angie uběhlo jen 17 dní.

13.10. Mitu v Linzi, za 8 dní Nasťa v Moskvě (už tam to bylo o něco lepší), za dalších 5 Mugu v Singaputu, dva dny na to Petra a o dva dny později už udeřilo.

23.2. Cagla, pak 17(/18) dní "kvasila", pak prohra s Jarkou, po 13 dnech prohra s Yaninou a na další mač bude čekat zas až někdy do 12-13 dní.

Jasný, že hráčka s TOP 10 statusem to nemá lehký, ale měla by se Lucka pokusit o maximum monžnýho.

Ad Bogota: Snad nebude Pála takovej cvok, aby jí tahal do Švajcu.
Reagovat
EllNino
pochybuju, že pojede do Bogoty
Reagovat
Frick
Taky pochybuju. Ale co když zase to tam nezvládne. Hráčka, kterou schytá do R32 bude mít za sebou úspěšný R64, takže asi úplně marná nebude.

Pak bude zase 14 dní stát. Do Stuttgartu, kde to bude neskutečně natřískaný.

V Bogotě bude no. 1 Svitolina a cut je (zatím) na #158

http://www.tennisforum.com/3034-claro-open-colsanitas-bogota/1059537-bogota-md-list.html
Reagovat
George_Renel
Mě by zajímalo, kolik jsi toho nacestoval, že bys s ní šiboval jak s nádražák s vagonem.
Reagovat
Frick
Děláš, jakoby jí posílal místo do Mexika do Kuala Lumpur.
Reagovat
Frick
Gratuluju, zase sis našel hůl. To chce potlesk.
Reagovat
George_Renel
Prosím tě. Ty to tu máš pořád.
Tu Petrohrad, tu Latinská Amerika, tu Asie. Ač jsou na cestování zvyklé, takhle to prostě nejde, musí to mít nějaký smysl a pořádek.
Reagovat
Frick
Tak se podívej na Báru. Ta hrála v prvnich 8 týdnech pořád. Auckland, Hobart, Melbourne, Cluj, Petrohrad, Dubai, Dohá. A taky to zvládá.

Já jsem jenom napsal, že po tom brzkym vypadnutí v Dohá se měla ještě zastavit v Mexiku, více méně po cestě.

A z Charlestonu do Bogoty je to 3 000 km a časový pásmo téměř stejný. To mi nepřijde tak strašný.

A hlavně - je to přesně to, co Lucka potřebuje turnaj, kde by fak mohla mít do záčátku lehkou hráčku.

No a ve Stuttgartu by to v nejhoršim pak odchodila.
Reagovat
George_Renel
S cestovatelem teoretikem nemá cenu diskutovat.
Reagovat
Frick
Ok, tak mi ty jako praktik prosím sděl, proč by nemohla hrát v Bogotě, pokud v Charlestonu vyhraje 0-1 zápas.

Děláš, jako kdyby Lucka hrála každý týden někde finále.
Reagovat
Frick
Mimoto děláš, jako kdybych si neuvědomoval, že se hráčky nemůžou uštvat.

Třeba v souvislosti s Lucčinou účasí v Praze.

Kdyby byla cajk, tak by jela po lince Charleston, Fed Cup, Stuttgart, Praha, Madrid, Řím. Šest týdnů v kuse někde. Tak co by asi odchodila, že? Ten nejmenší turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
A podle mě to tady někteří vidí až moc černě .
Lucka první set velmi špatný , ale v tom druhém už to prostě bylo lepší ty údery měly už téměř správné umístění .
Co je potřeba ale zlepšit je dávat větší pecky , ale hlavně ten return .
Nutno dodat , že Wickmayer na konci druhého setu hrála velmi dobře .
Možná jsem za blázna ale na Charlestonu čekám minimálně čtvrtfinále .
Reagovat
Frick
Tak neměla pos.rat ten servis na 4:4....
Reagovat
smazaný uživatel
Mě naopak přišlo, že závěr druhé sady byla Yaninina nejslabší pasáž v zápase..
Reagovat
smazaný uživatel
Romane, ale i ve druhem ji chybela nejak dobra delka uderu...nemyslim si, ze ten druhy set byl nejak vyrazne lepsi...jiste byl brejk, ale take... rekneme si to ted uprimne;) Trochu darovany Yanninou byl...
Chvili to asi jeste potrva.
Na Charelston jsem zapomnel. Je mozne, ze se ji tam zadari vic, ale doufam, ze to nebude jen vysedkove.

Krom toho se moc dobre dnes nehybala, krokovani celkem v cudu. Ale urcite tenis nezapomela. Je aspon videt, ze ty holky jsou opravdu neskutecne vyrovnane. A neni jednoduche o navrat zpet na tu pomyslnou absolutni spicku.
Jen koukni, jak dlouho se trapila navratove Azarenka. No a my bychom to chteli uz nejlepe zitra...
Nejde o cerne videni, ale jednak je dobre tomu dat nejaky odstup a rict si uprimne, ze to dobre nebylo.;)
...nema cenu nad tim brecet, jasne, ale nemuzem zase napsat, ze to byla dneska nejaka parada;)
To proste nebyla...Lucy ma na mnohem vic, nez dnes predvedla. A je me celkem jedno, kdo stal na druhe strane, klidne mohla i prohrat, ale zalezi jak, a co hrala, a to proste podle me dobry nebylo;)
Pochopitelne verim, ze se vrati i herne zpet. Kdy to bude...uf...tezko podle me rict;) Jen doufat, ze to nebude trvat dele nez te Azarence...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra palec nahoru, po delší době zase konečně vyhrála ve dvou a celkem v klidu, i když se to v závěru drobet zadrhlo. :-)

Lucka bohužel, jak jsem tak nějak tušil, po návratu zatím špatný, byť je třeba přiznat, že IW a Miami jí moc nesedí ani v lepších časech. Teď by myslím měla hrát v Charlestonu, kde se jí v minulosti naopak celkem dařilo, tak snad se chytí alespoň tam.
Reagovat
FulnekUltras
jinak to u ní nepůjde - a podobné to přes všechen přirozený talent ostatně občas bývá i u Petry. ;)
Dnešní stosurovsky kalená protivnice nedala nic zadarmo, a bylo to zatraceně znát.

Jinak samozřejmě radost z Petina celkem hladkého (?) postupu. Teď Káťa a to už bude zase měřítko bez ohledu na možné spekulace o slabší formě.

Pooooooooooojď to zas jednou na Floridě zkusit !!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucy nakonec uhrala 5 gemu... ten jeden brejk, tak tam svitla nejaka ta pomyslna nadeje, ale to byl jen takovy maly zachvev...

Neda se nic delat, tohle je treba zkousnout. Ceka nas asi dlouha ponavratova cesta. A napravovat je tedy co...doslovne vse.;)
Ovsem na konci zapasu byl usmev, takze s usmevem do toho a v Evrope snad bude uz hotovo. Nekde se preci musi chytnout;)
Reagovat
PetaM
Ale no tak, třeba už bude dobře na antuce v Charlestonu :)
Reagovat
Chrenda
Nějaké "veselé" video nebude? Nějak jim došel s trenérem humor.
Reagovat
PetaM
Na co veselé video? Po něm vždy prohrála. Takže teď ho nepotřebuje.
Reagovat
EllNino
to není fér tohle ale ..
Reagovat
Chrenda
Asi máš pravdu, není to moc fér, ale nějaké video by to mohlo odlehčit a třeba i prošťouchnout, což?
Reagovat
EllNino
nevím, proč si děláš srandu, ta holka má za sebou léčení vážné nemoci a pomalu se do toho dostává, tohle si nezaslouží
Reagovat
Chrenda
No já si ovšem nedělám vůbec srandu. Myslím, že kdyby se vrátili k odlehčené atmosféře po RG, tak by jí to jen a jen prospělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Humor jim určitě nedošel. Navíc mají dost velkou podporu fanoušků.
A antifanoušci, o ty nezavadí ani antitenistky :-D
Reagovat
Chrenda
Já je přeci nezatracuji, je mi z toho smutno, takže toužím po nějakém vtipném videu.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že nějaké domácí video měla a naznačovalo celkem pohodu v týmu.
Reagovat
Chrenda
Tak sem s ním, máš link?
Reagovat
smazaný uživatel
Na fb - https://www.facebook.com/safarovalucie/?fref=ts
Reagovat
Chrenda
Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak příště bude snad už po oslavném zápase. Aspoň s Beth :-)
Reagovat
kada.tom
Lucka opět padla, Wickmayer nebyla zrovna obtížná soupeřka, ndo 2. kola moc lehčích dostat nemohla, no ... nezbývá než doufat, že se to konečně prolomí a Lucka začne vyhrávat
Reagovat
Mantra
vymalováno, tak to nepujde
Reagovat
EllNino
Nedá se nic dělat, cesta bude dloooouhá
Reagovat
VlS
Tak tak. Hlavně je v háji herní myšlení. A smůla, že kvůli tý desítce se nemůže jít rozehrát na pár ITF.
Reagovat
EllNino
jono, vše na raketu, uhly nikde, vše doprostřed, abych neudělala chybu, je vidět, jak je prostě hrozně statická, chybí zápasová praxe a ano, opravdu je rozdíl mezi treninkovou a zápasovou praxí ...
Reagovat
d@ve
To je mrzutý.. :(
Ale třeba Lucku Bethany nějak při deblu povzbudí a naladí. ;)
Reagovat
Andrew89
Ostudnééé
Reagovat
smazaný uživatel
ano, ostudné jsou tvoje kecy.
Reagovat
Andrew89
nerozumím řeči tvého kmene, promin:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je mi líto, že máš tak zdegenerovaný mozek, který nedokáže pochopit ani jednoduchou větu.
Reagovat
Andrew89
a dál?
Reagovat
kodkar
Stále stejná bída.
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo
Reagovat
Fandina
Nevím, ale zdálo se mi, že tam nějaký ženský hlas povzbuzoval jedem jedem.
Reagovat
smazaný uživatel
po slovensky
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to nepomohlo.
Tak třeba se nejde s Beth v deblu.
Reagovat
A.R.R.
také v to doufám, že jí Bětka nakopne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Betka v singlu potrebuje nakopnout sama;)))
Ale jo, v tom deblu je to trochu jina vec;)
Reagovat
A.R.R.
řekl bych, že Bětka má na Lucku docela dobrý pozitivní vliv, takže by jí mohla trochu postrčit k psychické pohodě. Třeba se jim v deblu zadaří a Lucka si to sebou vezme i do singlu :-) Ale to je takové doufání, Lucka je dříč, takže potřebuje čas než bude mít dostatečně nadřeno, aby se zase vrátila...
Reagovat
Fandina
souhlasím, Bet je taková burcovatelka a určitě jí to může pomoci i v singlu
Reagovat
A.R.R.
Ju vyzkoušet se musí všechno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to mozne;)
Reagovat
A.R.R.
jsem optimista, ono to dobře dopadne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
najde
Reagovat
smazaný uživatel
A je tu prvni velky ponavratovy brejk;)
uufff, tak konecne.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, a dlouho to netrvalo...
...ale zase to byly pekne vyhozy...se musi uznat.;)
Reagovat
George_Renel
Konečně jí dala čuchnout. Tak uvidíme zda toho využije.
Reagovat
Jabadu
Průběh očekávaný, ale je tristní sledovat, že šance Lucky je pouze v tom, že Yanina je vyhlášené elitní psycho.
:-)
Reagovat
Andrew89
a pak to jde...konečně se přestala vyhazovat a hned to vypadá lépe...tak uvidíme, ale moc tomu nedávám
Reagovat
A.R.R.
Brejk!!!!!!
Reagovat
rusedski
Frick neměl vyhlašovat to hájení až do Miami...Lucka ví, že jí nehrozí špatná známka a nemá patřičnou motivaci :/
Reagovat
Empe
Takže jeho chyba, ale vsadím se, že to bude vyčítat Lucce! :D
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Po zápase s Jarkou tady někdo tvrdil, že Lucka už je skoro zpátky. No já nevím, mě to tak nepřipadá. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to tvrdil?
Sakra..., takova nerozvaznost...najit, a neprodlene zastrelit...!;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeknu, třeba se VlS přizná sám. :-)
Reagovat
Mantra
to je k neuvěření jak jí ujel vlak, snad chytne poslední vagon ještě letos do trávy
Reagovat
Chrenda
No je to úplně nepochopitelný. To mi hlava nebere, takový propad. To nahrává doměnce, že první půlrok 2015 byl kompletně pro Lucku nadstandardně nadprůměrný a to bohužel jen výjimečně a teď se zase vrátila do svého předchozího "průměru".
Reagovat
kada.tom
hlavně jestli se rychle nezačne zlepšit, tak jí čeká krutej pád žebříčkem
Reagovat
Chrenda
No to nepochybně. Po RG spadne někam na konec třicítky. Ne-li níž.
Reagovat
Andrew89
hraje TRAGICKY ....tohle už snad ani neni možný
Reagovat
EllNino
co se furt divíte, nemá nahráno, navíc soupeřka nee příliš jednoduchá, já začnu Lucky výsledky brát vážně až tak koncem dubna ...
Reagovat
Andrew89
divíme? Jako tim, že míček ani dvakrát pomalu nejde přes sít nepotřebuje mít herní praxi...hrozný..chci aby vyhrála..ale s pěti metrovejma autama to nepůjde
Reagovat
EllNino
potřebuje, to byses divil
Reagovat
smazaný uživatel
on ale nemysli praxi pinkaci, ale zapasovou, tlak pod pocitanim meni psychiku, predevsim na nej si musi hrac zvykat a nekdy sam az pri ostrem zapase zasne, jak blbe na tom je, kdyz to prece v trenikgu "nevypadalo.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
*treninkg = trenink.. ;-) Koukam na Lucy...
Reagovat
makro99
Lucka se chytne v momentu, až se konečně výrazněji propadne zebříčkem; trošku opadne zájem a tlak obhajovat velké body... snad to přijde už na antuce, ale možná, že až na amerických betonech...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v prvnim setu jsme mohli videt par zajimavych veci. Delka uderu Lucky je velice kontroverzni...tajming krokovani ma celkem upozadeny, a diky tomu hraje obcas debla nebo kosikovou do site..tak taktika to neni spatna, jde o to, aby se obetovalo prave kridlo, tedy jeden set...
...budu drzet palce, aby Lucka dnes neobetovala obe kridla...nebot to tak dost vypada.
Co by se muselo stat aby Lucy vyhrala...
...myslim, zeby muselo Yanine slusne svihnout. Tak nemozny to neni, ze;) Ale nevim, jestli je nejlepsi se na to spolehat.;)

Tak Lucy Come ON!!! Horsi jak Karenina to uz nebude;)
Reagovat
smazaný uživatel
na ta kridla rozhodne pozor.. ;-) Blby to je... :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
no ty kridla...to je velmi krehka vec;)
...ovsem svitla nadeje aspon v tom, ze kanar neprileti...je to takova mala vlastovka, v tomhle zapase, ale snad ma obe kridla...
Reagovat
Fandina
Tak jsem ani neslyšela, co říkal Rob.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že Petra je v tom ČF pořád. Takže asi gratulace no...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady v miami jeji nej. vysldek je z roku 2014, tedy QF, kdy tu vypadla s Marii, jinak krom toho same prvni a druhe kola;)
Ted ma sanci si zahrat QF se Serenou, pokud tedy to vyjde...
Reagovat
aligo
bych řekl že lucce to volný kolo spíš škodí...
Reagovat
A.R.R.
Tak Aga má hotovo, jdu tlačit Lucku, teď už to půjde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze zarucujes svym tlacenim brejk?;)
jeste v prvnim sete?;)
Reagovat
A.R.R.
Jasan, ještě otočíme na 7:5 :-)
Reagovat
Lunej..
Taky přikládám ruku k dílu. :)
Reagovat
A.R.R.
Tak to dáme ve třech, když má Lucy takové posily ;-)
Reagovat
aligo
s tím jak se Lucka masakrálně vyhazuje to nepůjde....
Reagovat
A.R.R.
Normálně jí zařezávají lajnoví, to tlačí na lajny a oni jí furt hlásí auty!!! :-D Ne vážně, vyhazuje se fakt dost hrozně :-(
Reagovat
aligo
z pozic který dřív bez problémů davala...
Reagovat
A.R.R.
hm je to fakt masakr...
Reagovat
kodkar
Zatím se na to dost blbě kouká.
Reagovat
kada.tom
Cornet rozmetána. Velmi dobrá práce, Ago :-)
A jen tak dál :-)
Reagovat
Lunej..
Alizée má asi pořád problém s tím ramenem, to bylo vidět. Celkově byla dost rozhozená a nevyužila těch pár chyb, které jí Aga nabídla.
Reagovat
EllNino
ona má ale problémy se zády ne ? :)
Reagovat
Haitik
Jj, se zády.. :-))
Reagovat
Lunej..
Nevím, komentátor říkal, že s ramenem, že se měla vrátit až za půl roku, ale šla hrát už po dvou měsících.
Reagovat
smazaný uživatel
"Pises nesmysly...To musela Alize sedet celou dobu na lavicce, jinak tezko by mohla antitenistka nekoho rozmetat..."
Reagovat
smazaný uživatel
držím palce! Už se to musí zlomit... Není to jednoduché...
Reagovat
bIbec
Gratulace lajnovým. Dobrý výkon dneska. Snad udrží formu po celou dobu turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
A chtelo by to, aby dostali za tenhle turnaj konecne nejake ty fajn PM...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hlavně musí dostat všichni stejně - bez ohledu na to, jestli dělali lajnové u mužských nebo ženských zápasů.
Reagovat
Fandina
Šafi nic moc, ale je to začátek, tak pojĎ!!!
Reagovat
aligo
zatím nic moc.... spíš nic než moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim to vypada hur nez jsem se vubec mohl obavat;)
...ale to je jen zacatek. Nekde se to behem zapasu musi zlomit...
Reagovat
EllNino
Yanina jasně lepší
Reagovat
aligo
ani ne, spíš Lucka jasně horší....
Reagovat
Frick
Že pozice kamery není zrovna dobrá.
Reagovat
sprchon
Tak pojď Lucy! :)
Reagovat
kada.tom
Háčka docela jednoznačně dneska, tak snad to bude pokračovat i v dalších kolech :-)
Reagovat
Empe
Věřím, že dneska už to vyjde. :)
Reagovat
kada.tom
Aga zastím rozsekává Cornetovou, jen tak dál :-)
Reagovat
peggy
Nic moc,stoupa pomalu byla lepsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Za to ty stoupáš rychle, viď? Hvězdo Laguánu!
Reagovat
Frick
http://www.extra.cz/images/thumbs/a3/26/a326898-104525-1910515-10153856963616609-794070-650x0-shrink.jpg
Reagovat
kada.tom
tohle není zrovna moc vtipný
Reagovat
Chrenda
Ti hrabe? To je fakt ubohý.
Reagovat
jackiec
super, sranda musí být i kdyby na chleba nebylo
Reagovat
smazaný uživatel
Toho, co stojí vlevo na dolním obrázku, znám.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu to pokazil závěr druhého setu ( hlavně osmý gam ) ,ale velice dobrý začátek a Petra pomalu, ale jistě stoupá.
Reagovat
Fandina
Mně se také dneska líbila, projevem, hrou, ztracené podání ve druhém setu si pak ubojovala zpět. Možná jí vyhovuje rychlejší povrch, jak o tom mluvila když skončila v IW.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám v lepší zítřky....
Reagovat
Fandina
Já také ... úsměv
Reagovat
tommr
i když to tak zpočátku nevypadalo. Makarova ale dokázala už téměř ztracenej zápas s Tsurenkovou ještě otočit. Moc velkou radost z toho nemám, protože Makarova rozhodně není lehká soupeřka ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To ale ani Tsurenková.
Reagovat
tommr
pro Petru v její současný formě není žádná soupeřka lehká. Když je ale Makarova fit tak je jasně lepší než Tsurenko ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je možný. Ale že by Káťa v současnosti oplývala nějakou extra formou, to se říct nedá.
Reagovat
George_Renel
Tsurenková to vyloženě potsurala.
Reagovat
Frick
Je to adekvátně těžká soupeřka pro R32 na PM.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem optimistická. Makarova také nemá oslnivou. Petra by to měla zvládnout, pokud bude hrát jako dnes.
Reagovat
tommr
no jen aby nedopadla jako Karolína na letošním AO ... :)
Reagovat
EllNino
Karolína na ni neumí hrát, Petra už ji porazila vícekrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
4:2
Reagovat
tommr
to není zase tak moc jednoznačná bilance pro Petru zvláště když uvážíme, že jedna z těch výher přišla po skreči soupeřky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád výrazně lepší než jakou má s Káťou Kája..
Reagovat
Frick
Takto má vypadat výsledek s hráčkou z konce TOP 100.

Byť se dočítám, že v závěru druhý sady to opět začalo trochu skřípat.
Reagovat
George_Renel
Leda houbec. Jaký skřípání. Nevyšel ji jeden jediný game, jediný kdy soupeřku vůbec pustila k BB, jinak to měla zcela pod kontrolou.
Reagovat
vrabejka
Škoda že s Makarovovou konci :( :(
Reagovat
horska.kraslice
A nebo s Curenko?
Reagovat
Fandina
Proč si myslíš, že končí, obě už někdy porazila. Proč by měla končit.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Vrabejka :-p
Reagovat
Fandina
Já vím, že vrabejka, ale zajímá mě ten důvod, proč to píše.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože může. :-/
Reagovat
Krisboy
...aby rozjel diskusi
Reagovat
Krisboy
aby vzbudil kontroverze
Reagovat
vrabejka
Protože v této sezóně neporazila nikoho z top 30?
Reagovat
smazaný uživatel
Zato Káťa letos drtí jednu top hráčku za druhou :-p
Reagovat
vrabejka
Má skalp Káji a Angie
Reagovat
PetaM
Jo, Kája na GS je neuvěřitelně cenný skalp :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Angie? A z kterýho turnaje?
Reagovat
smazaný uživatel
ji skrecla v Sydney.. ;-(
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to mi uniklo. Ovšem skreč se nedá považovat za plnohodnotné vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
v normalni diskuzi o forme a vykonech ne.. :-))
Reagovat
Fandina
To ale neznamená, že je neporazí ani teď.
Reagovat
lars
je to mozny , ze s Makaronem konci snadna vyhra Petry :).
Pac dulezitejsi je, aby ji Petra porazila v tenis. zapasu
Reagovat
gigin
žena, ktorá robí velké veci. Nech to tam vyhrá celé.
Reagovat
Mantra
:-D
Reagovat
sprchon
Tak joo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom 26 nevynucených chyb od Petry, obvykle v půlce druhého jich má tak 40.
Reagovat
Jabadu
Petra dobrý, ale nástěnkář a titulkář by měl méně pít.
:-)
Reagovat
Miselin
No, tak si 16tifinále vydělil 4. To je toho... ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Zkouší pozornost čtenářů :-)
Reagovat
Miselin
Anebo to předem vidí jako Petřin strop, vzhledem k tomu, že se tam potká s SW. Tedy pokud se tam skutečně dostane.
Reagovat
Miselin
V podrobnějším textu už to má správně. Zajímalo by mě, kdy, a jestli vůbec to opraví i nahoře.
Reagovat
Paseka
Bezva Peto !!
Ale jak tady někdo může napsat, že postoupila do čtvrtfinále, proboha !!!??? Nechápu. :-(
Reagovat
George_Renel
Redaktor holt trochu zabloudil .
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist