Kvitová ve Stuttgartu porazila Kontaveitovou a letos má jako první dva tituly!

28. 4. 2019, 15:45
Aktuality 214
WTA STUTTGART - Petra Kvitová se stala první tenistkou, která má po devatenácti turnajích WTA v sezoně 2019 na kontě dva tituly. Na lednový triumf ze Sydney navázala na antuce ve Stuttgartu, kde si v dnešním finále poradila s Estonkou Anett Kontaveitovou. Celkovou bilanci ve finálových zápasech devětadvacetiletá Češka vylepšila na 27-9.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© AFP)

V levé ruce, ve které drží raketu, nemá po vážném poranění pořezaných prstů z přepadení v prosinci 2016 dokonalý cit a ruku stále nedá v pěst. Přesto Petra Kvitová od loňského února odehrála už 9 finálových zápasů a získala v nich 7 titulů během pouhých 15 měsíců.

I proto se ve světovém žebříčku pohybuje těsně pod vrcholem. Zítra posunem na 2. místo vyrovná své maximum a pouhých 136 bodů ji bude dělit od postu světové jedničky, kterou dosud nebyla.

Sesadit Naomi Ósakaovou ale bude v nejbližších týdnech těžké, neboť česká tenistka nebude obhajovat titul v Praze a čeká ji obhajoba 1000 bodů za loňský triumf na prestižní akci v Madridu. Naopak Japonka na své neoblíbené antuce dosud téměř nic neuhrála a tudíž může její bodové konto spíše jen narůstat.

Kvitová odehrála poslední povedený turnaj tento týden ve Stuttgartu. Na první letošní akci na antuce nenašla ve čtyřech duelech přemožitelku. V Německu si poradila s Belgičankou Greetjou Minnenovou a třemi hráčkami Top 15: Lotyškou Anastasijí Sevastovovou, Nizozemkou Kiki Bertensovou a v dnešním finále i s Estonkou Anett Kontaveitovou.

Devětadvacetiletá Češka si s o šest let mladší Estonkou, které podlehla letos v Brisbane a loni na Roland Garros, poradila 6-3 7-6 a vedení ve vzájemné bilanci tak zvýšila na 4-2.

Problémy Kvitová řešil ve druhém setu, kdy v úvodu sady nepotvrdila brejk, dvakrát po sobě přišla o podání a prohrávala 1-3. Pak dokázala vyrovnat, ale za stavu 4-5 ještě musela likvidovat dva setboly. Byla při tom úspěšná, vynutila si tie-break, v něm si vypracovala vedení 6-0 a při třetím mečbolu turnaj ukončila vítězným úderem.



"Byla jsem tady celý týden s kamarády, děkuji za podporu a děkuju i trenérům domů, snad se koukali," řekla Kvitová při vyhlášení na dvorci. Trenér Jiří Vaněk i kondiční kouč David Vydra se ale o práci bát nemusejí. "Oni jsou fajn. Určitě se nemůžou dočkat, až zase pojedeme někam na turnaj," uvedla Kvitová. Společně vyrazí ve středu do Madridu, kde bude obhajovat titul.

Kvitová zakončila finálovým zápasem už čtvrtý z osmi letošních turnajů a podruhé v něm vybojovala titul. Po triumfu v Sydney a následných nezdarech na Australian Open a v Dubaji vylepšila dvojnásobná vítězka Wimbledonu svou parádní finálovou bilanci na 27-9.

"Radost mám velkou. Vyhrát titul je to nejlepší, jak můžeš zakončit turnaj. Dvakrát jsem finále prohrála, takže jsem ráda, že jsem to napotřetí urvala," připomněla Kvitová, která si za vítězství kromě prize money ve výši 153.276 dolarů odveze také sportovní vůz Porsche 911 Carrera GS.

"Byl to první turnaj na antuce, trošku jiné než jinde, bylo to v hale, ale počítá se to," řekla Kvitová. "Takže antuka zatím výborný. Měla jsem dva výborné týdny přípravy a jsem ráda, že jsem to převedla do turnaje. Jsem za to ráda."

Kvitová má jako první v sezoně 2019 na kontě dva tituly. Předchozích 18 turnajů WTA totiž vyhrálo 18 různých tenistek, což se nikdy předtím nestalo. "Jsem ráda, že jsem to prolomila. A už jsme tři," podotkla s poukazem na Švýcara Rogera Federera a Rakušana Dominica Thiema, kteří se v tomto roce dvakrát radovali na okruhu ATP.

V celkovém počtu titulů je Kvitová druhou nejlepší Češkou spolu s Hanou Mandlíkovou. Nedostižná bývalá světová jednička Martina Navrátilová během kariéry vybojovala ve dvouhře 167 titulů.

Turnaj ve Stuttgartu má druhý rok po sobě českou šampionku. Loni zvedla trofej nad hlavu Karolína Plíšková.

Třiadvacetiletá Estonka Kontaveitová hrála ve finále turnaje WTA popáté v kariéře, jediný triumf slavila před dvěma lety na trávě v nizozemském Hertogenboschi.

Ve finále čtyřhry byla ve Stuttgartu neúspěšná
Lucie Šafářová s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, které neudržely vedení proti domácí dvojici Mona Barthelová a Anna-Lena Friedsamová.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka / hala, 886.077 dolarů
nedělní výsledky (28. 04. 2019)
• Dvouhra - finále •
Kvitová (3-ČR) - Kontaveitová (8-Est.) 6-3 7-6(2)
• Čtyřhra - finále •
Barthelová/Friedsamová (Něm.) - Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) 2-6 6-3 10-6
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

214
Přidat komentář
Pavlis
Na této stránce si můžete stáhnout dvě fotografie Petry s trofejí ze Stuttgartu. Stačí jen vyhledat dle jména. První link obsahuje ony fotky, včetně toho vyhraného Porsche v pozadí. Pointa je ta, že je zachována původní kvalita pořízení těch fotek. Tedy vyšší rozlišení a velikost souboru. Kdo má větší monitor a rozlišení, rozhodně to ocení.

https://press.porsche.co.uk
Reagovat
misa
Zajímavé :)
Reagovat
peggy
Slecna Kvitova si vybira turnaje co nesou,Prahe je pro ni podradna.Karolina se nestydi,ze je Ceska a v Praze hraje.
Reagovat
FulnekUltras
nosnice ;-)))
Reagovat
rybicka
A který dement dělá pokud možno zdarma? Vy? A vloni Petra Prahu hrála a dala nám radost z výhry, proto je mrcha?
Reagovat
FulnekUltras
Maruška by nám sem raději mohla dodávat živé vstupy z Říma a Paříže, když už tam bude přítomna. ;-)
Reagovat
PetaM
V první řadě - na tomto turnaji nemůžou být dvě hráčky top 10.

A mimochodem, minulý rok se Karolína styděla, že je Češka? Asi ne, že ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč krmit trolla?
Reagovat
rybicka
"Bo su trouba" a neunáším zapšklé závistivce :-( Mea culpa, mea maxima culpa
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, občas je to těžký! Ale tady je to jednoznačný!!
Reagovat
PetaM
Vtipné je, že ta, která se "nestydí, že je Češka", se právě odhlásila :)
Reagovat
com
a proc do ni zas kopes, ze se odhlasila.. Treba ji neco je
Reagovat
lvicek
Jo,asi se koukla z okna :D
Reagovat
tommr
pokud není zdravá tak to počasí určitě mohlo být definitivním impulsem k odhlášení. Na tom není nic divnýho. Jen blázen by v takovým nečasu riskoval zhoršení zdravotního stavu na poutáku těsně před důležitějšíma turnajema ...
Reagovat
PetaM
Nekopu do Karolíny. Kopu do slečny peggy. ;) Jejími argumenty.
Reagovat
smazaný uživatel
Peggy je recese - podle Forehanda...
Reagovat
FulnekUltras
paní... ;-)
Reagovat
Holahej
Gratulace Petro, mé oči sice neviděly všechno, ale líbila se mi celkově ta ?menší bezhlavost?, než na AO, kdy jsi se v klíčových momentech na BB, zbytečně prvními údery sama vykazila, darovala body a sejmula tlak ze soupeřky, tak jen tak dál, údery a hru na to máš.
Petra se vyjádřila??
?S Anett už jsem dříve pár tie breaků hrála a skoro všechny prohrála, což nebylo před začátkem toho dnešního zrovna nejlepší pozice. Svůj poslední game na servisu jsem ale hrála skvěle a pokračovala jsem v tom i v tie breaku. Snažila jsem se být trpělivá a ne tak hektická, jako jsem bývala asi dřív," okomentovala tenistka z Fulneku klíčovou pasáž zápasu.
?Jsem ráda, že jsem se tu konečně dostala do finále. Dvakrát už jsem tu předtím hrála semifinále, ale pokaždé jsem vypadla. Vyhrát tu titul a krásné auto je velký bonus. Navíc jsem ráda, že jsem prolomila sérii finálových porážek. Takže ? juchů," připomněla Kvitová své předchozí dvě finálové porážky z Australian Open a Dubaje.
Reagovat
turista
Další titul pro Petru! A porazit Anett je strašně těžké. Klobouk dolů.
Reagovat
LukasH
Petra parádně. Jsem moc rád, že další finále už vyhrála. Ať vyhraje nebo nevyhraje další GS, bude nebo nebude jedničkou, herní projev má nejlepší a nejvyzrálejší za celou kariéru. Už to prostě není to...jdu to tam buď vystřílet nebo vypadnout s no name hráčkou v prvním kole. Navíc mi připadá rok od roku hezčí. :-) Popravdě jsem moc nevěřil, že jí ještě uvidíme takhle. Krása. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Dokud se žije, věřit musíme furt... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=DivuQwgXLkw
Reagovat
rybicka
Přesně tak to vidím i já. Přidala bych, že i její radost z čehokoliv vydařeného je jiná. Nevykulená, zralá, sebevědomá a vědomá si i dalších rozměrů a hodnot života. Ta zralost s sebou nese tu větší uvolněnost. Snad se jí letos povede i dál.
Reagovat
lvicek
Btw. Nebyla první se dvěma tituly i vloni? Vzhledem k tomu jejímu kombu v únoru? A nevíte někdo, kolik nemá vloni touhle dobou bodů v race?
Reagovat
Blondie
speciálně pro Tebe ;)
Petruška měla loni touhle dobou cca polovinu bodů :D

https://www.youtube.com/watch?v=TU3rLm5CEpc
Reagovat
lvicek
Ty jo, diky! Hledat to na youtube by me nikdy nenapadlo :D.
Reagovat
Blondie
mě taky ne, ale vyskočilo mi to z Google :D
Reagovat
PetaM
Touhle dobou? Zkusím to spočítat, možná to bude blbě :D

1. Sydney: 55
2. AO: 10
3. Petrohrad: 470
4. Dauhá: 900
Reagovat
PetaM
5. IW: 65
6. Miami: 120
7. Charleston: 1
8. Stuttgart: 1
Reagovat
PetaM
Celkem: 1 622 bodů.

Letos: 3 205 bodů.
Reagovat
Dobry-den
Petra už má momentálně v Race víc bodů, než měla loni po RG. ;-)
Reagovat
lvicek
A dekuju i za vypocet :). Ja ted na takovy "blbinky" nemam cas... Vlastne nemam cas skoro na nic ;). Ale je to parada, ze ji to ted tak krasne jde. Moc doufam, ze to vydrzi i nadale! Nemusi samozrejme na kazdem turnaji, ale aby po celou sezonu mela vydarene turnaje, to by bylo moc fajn.
Reagovat
Frick
Věnoval Ráďovi a Žanetce.
Reagovat
Pavlis
Ten odvrácenej druhej setpoint, kterému Peti čelila.

https://twitter.com/WTA/status/1122562125551923200
Reagovat
tommr
to byl možná rozhodující moment celýho zápasu. Ve třetím setu by Kontaveitová byla ve výhodě, protože byla na rozdíl od Petry odpočatá ...
Reagovat
Blondie
Souhlas.
Reagovat
Dobry-den
2 tituly, luxusní náskok v Race. Letos to prostě musí vyjít. Já tomu věřím. ;-)
Reagovat
Blondie
já tomu nevěřím, ale ze srdce jí to přeji
Reagovat
Blondie
Jako Peti WIM a Karolína pak USO... to by svět ležel Česku u nohou!
Reagovat
bIbec
ale s pomocí koučinku z hlediště :-O :-)

https://www.youtube.com/watch?v=-R3Ncc6shIw
Reagovat
tommr
Petra se od pondělka posune na 2.místo a zůstane tam i po Praze i když tam nebude obhajovat lonskej titul a příjde tak o 180 bodů ...
Ještě větší obhajoba jí čeká v Madridu, ale o tu se už snad úspěšně popere na kurtu ...
Příležitost nahrát si nějaký body a zaútočit na post jedničky příjde až v Římě a v Paříži kde loni nic neuhrála a letos tam tak bude v relativně výhodný pozici ...
Reagovat
Alien
180?
Reagovat
rybicka
Spíše 280
Reagovat
ludolf
280 se nahradí 100 z Peterburgu (nebo New Havenu).
Reagovat
lvicek
Gratulace Peti, skvele to zvladla! Jen at tak pokracuje dal, budu moc drzet pesti do Madridu a do Parize! :) (ten Rim myslim zas tak tlacit nemusi ;) ). Hlavne at zustava radost z tenisu, to je pak parada a je radost se na ni koukat.
Reagovat
Blondie
myslím, že záleží na Madridu - pokud dojde daleko (čemuž nevěřím), tak pojede do Říma :D
Reagovat
tommr
spíš naopak, ne? Loni po výhře v Madridu Řím vypustila a letos by to mohla udělat znovu ...
Reagovat
Blondie
Samozřejmě! Pardon :D
Reagovat
PetaM
Nemyslím si, že by Řím po vydařeném Madridu odpískala. Loni jela v jednom zápřahu Praha-Madrid. Teď má týden volno, takže zvládne zápřah Madrid-Řím :D Uvidíme, v Madridu potřebuje udělat co nejlepší výsledek. A kdyby dokázala obhájit titul, tak to by byl majstrštyk :D
Reagovat
tommr
jj já taky doufám, že letos by Petra mohla úspěšně zvládnout oba turnaje. Vypouštět Řím není dobrý ani pro Petru ani pro fanoušky ...
Hůř na tom asi bude Karolína, která letos jede Stuttgart-Praha-Madrid-Řím bez přestávky a ke konci série by jí mohly dojít síly ...
Reagovat
PetaM
No, jako nechci být hnusný, ale Karolína si dala ve Stuttgartu jedno kolo a jela domů, zase tak vyčerpaná z toho nebude :D Horší, když vyhraje Prahu, pak by v Madridu mohla fyzicky odpadnout. Petra k tomu loni neměla daleko.
Reagovat
milik254
Třeba jí ta rozehranost pomohla. :D
Reagovat
PetaM
Myslíš Petře loni? Asi jo, v prvních kolech. Ve finále už pak sotva lezla (a přesto dokázala vyhrát, což doteď nechápu).
Reagovat
aape
tak ve Stuttgartu letos zas o tolik sil nepřišla, spíš o body..
Reagovat
tommr
Karolína brala po Miami dva týdny antibiotika takže šla do Stuttgartu s minimální přípravou a i ten 1 těžkej zápas jí určitě stal hodně sil. A to ani nemluvím o cestování a aklimatizaci na turnajový podmínky což taky ubere nějaký síly ...
Reagovat
Blondie
Když vyhraje Prahu, hodně ji to psychicky nakopne. Haha, to by byla prča, kdyby byly Češky jediné, kdo vyhrál 2 turnaje!
Reagovat
Andrew89
Prahu nevyhraje ani náhodou, dopadne to jako naposledy když hrála s Giorgi...tam se na to vyprdla uplně
Reagovat
Andrew89
ale mám lístky na finále :D tak jsem zvědavej kdo tam bude:D
Reagovat
Dobry-den
Muška vs. Maruška ;-)
Reagovat
Blondie
Vyhraje... vsadíme se? :D
Reagovat
milik254
Kdyby obhájila Madrid, tak bych už fakt začínal té jedničce věřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle to Peťa zvládla! Velká radost!
Reagovat
tommr
loni ho vyhrála Karolína, letos Petra ...

Jsem zvědavej jestli se bude antuková sezóna vyvíjet podobně jako loni i nadále. Loni si Petra zklamání z vyřazení od Kerberky vykompenzovala výhrou v Praze. Letos může totéž pro změnu udělat Karolína. Doufám, že jí to vyjde ...
Reagovat
turista
Bylo by to fajn.
Reagovat
Kozoroh
Gratulka Petře k titulu ze Stuttgartu a k vyrovnání Hany Mandlíkové.

1. Navrátilová 167 (WTA rekord)
2. Mandlíková & Kvitová 27
4. Novotná 24
Reagovat
tommr
Mandlíková podle mýho názoru zůstává na druhým místě, protože mezi těma titulama má i 4 GS zatímco Petra jen 2. Petra musí získat ještě 1 titul, aby se před ní jednoznačně dostala ...
Reagovat
turista
To nebude problém. Nicméně kvalitou tenisu je Petra lepší. A nejen ona. I předčasně zemřelou Janu Novotnou kvalitou řadím nad Mandlíkovou.
Reagovat
FulnekUltras
Ta třicítka na potvrzení Petiny výjimečné pozice v historii českého a československého ženského tenisu snad ještě vyjde. A byla by to stylové i s poměrem výher ve finále 3:1. Martina je jednoznačně samostatná kategorie.
Reagovat
dadaft
Martina, to je brutal,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
jirkaS
troufám si říci, že tu už nikdo nedá
Reagovat
turista
Asi se to nedá překonat těch jejích 167 titulů v singlu.
Reagovat
petrulinka
Tak já si myslím, že Navrátilovou do toho vůbec nemůžeme zahrnovat, jelikož nehrála za Česko, ale za USA, bohužel. Čili Petra se může stát nejlepší českou tenistkou naší historie, pokud ještě další tituly přidá
Reagovat
tommr
přesně tak! Nemám nic proti Navrátilový, ale je fakt, že o titul nejlepší Češky Petra soupeří jen s Hanou Mandlíkovou a Martina Navrátilová je tak trochu ve svý zvláštní kategorii ...
Reagovat
Ela-fon-isi
Jsem z rodiny, kde se fandilo i Čechům kteří odešli za lepšími podmínkami a svobodou. Navrátilové i Lendlovi. Kdyby se situace opakovala, zůstala by tu Kvitová s Plíškovou? Vlastně jsou tu na půl, že? :-) A je Bouzková Češka, když žije v USA? Záleží na optice, kterou se díváme. :-)
Reagovat
tommr
dneska záleží jen na hráčkách jak se rozhodnou. Marie Bouzková je jednoznačně Češka o čemž svědčí i její ochota reprezentovat ČR ve FC ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Peťa by tu zůstala zcela jednoznačně. Plechovky by patrně i s Hrdlou zdrhly už dávno. A o tom to je.
Reagovat
blixa
Petra by zcela určitě vzala kramle. Zůstal bys tu jak kůl v plotě se sobě podobnými. Jen nevím, kdo by vás živil :D
Reagovat
FulnekUltras
V překladu - nevíš, kdo by se na nás přiživoval, kdyby dnešní modrý šmejd dostal zaplaceno jen tolik, co by si opravdu zasloužil. Aniž by si musel nutně přilepšovat ještě v důchodu.
Reagovat
Blondie
Jak to můžeš vědět? Petra působí jako svobodomyslný člověk. A na tom, že by Karolína zdrhla ze státu, který prosazuje zvráceené hodnoty, ničí lidské osudy a sportovce si bere jako rukojmí, nevidím nic špatného.
Reagovat
rybicka
Ani sám o sobě nikdo nemůže s naprostou jistotou říci, jak by se kdy a v jaké situaci zachoval. Natož to tvrdit o jiných. A to pomíjím pochybnou predikci - že odejít z "totáče" je špatný a zlý čin.

Lze si jenom myslet a to znamená to prosté ...
Reagovat
FulnekUltras
Coby kdyby taky nemám rád, ale jistou predikci na základě všeobecně známých parametrů si snad dovolit můžu. ;-)
Reagovat
rybicka
Za sebe jistě.
Reagovat
Carloss
petrulinka: jenom technická. Navrátilová získala americké občanství až v roce 1981. čili do té doby stále hrála pod českou vlajkou, a do té doby získala mimo jiné dva grandslamy a minimálně 30 turnajových vítězství na dalších turnajích :)
Reagovat
Carloss
přesněji do roku 1980 jich získala 44, včetně dvou grandslamů.
Reagovat
darek.vrana
Částečně pravda, ale v 1978 byla čs. občanství zbavena, takže asi hrála bez vlajky.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - byla bez státní příslušnosti - a zvolila si to sama a naprosto svobodně
Reagovat
rybicka
A kdyby to neudělala, tak co? Kdyby to Lendl neudělal, tak co?
Reagovat
FulnekUltras
Jejich kariérní výsledky by dnes možná byly chudší o několik bezvýznamných provinčních turnajů v ušákově a jeho satelitech.
Reagovat
rybicka
... a chudší o mnohé ze svého života. Kdyby měli žít podle rad zde zapšklých závistivých a nepřejících, pak si taky třeba mohli hodit v Česku mašli - aby ti někteří neúspěšní a nepřející tady do nich neryli!
Reagovat
rybicka
Celý život mi nedocházelo, jak velký dar je nebýt závistivý a nepřející. Až tady, když se zamýšlím nad příspěvky některých jedinců.
Reagovat
FulnekUltras
Upřímně jsem lidem typu Lendl - Navrátilová nezáviděl tehdy, a už vůbec ne dnes. Vnitřní rozpor materiálně omezených lidí bez identity je celoživotní a nikdy z něj neutečou.
Reagovat
rybicka
A ta informace, že jsou materiálně omezení je z osobního kontaktu? Omezených jsou spousty, ale zrovna tihle dva to nebudou :-)

Lendl byl i na mou slušnou empatii tolik "ledový", že jsem ho nikdy neměla ráda. Ale to je jenom můj problém a postoj. On žil svůj, ne můj život. A u Martiny bych viděla ještě širší spektrum důvodů. Všechno mi to přijde jako prostá závist.
Reagovat
FulnekUltras
Jen se snažím srovnat tyhle "svobodomyslné" vypočítavé pseudohrdiny s Petrou. A na základě toho tvrdím, že po všech - nejen čistě sportovních - stránkách lepší tenistku tahle země nikdy neměla. Prožíváme s ní zcela mimořádné období, které nelze měřit žádnými stats charakterově vyprázdněných zuřivých vymetačů kdejakého třikrát přeleštěného pouťáku v zámoří.
Reagovat
Carloss
Aha. to jsem nevěděl. díky.
Reagovat
Pavlis
Celý týden byl boží. Nejlepší výkon si nechala na poslední dva zápasy. Ačkoli return dnes Petře moc nešel. Anett ji slušně proháněla a četla hru. Petra pak na konci ubrala na razanci a hrála opatrně. Ale přeci jen se nebála to i pořádně napálit, když se to nabízelo. I údery po lajně nechyběly. Obecně měla Estonka výhodu prvního servisu ve druhém setu, Peti sice srovnala na 3-3, ale dál musela dotahovat o game.

Strhující odvrácení setpointů Anett mě utvrdilo v tom, že krom grandslamů nic lepšího snad Kvítí ještě nikdy nepředvedla. Bavím-li se o probíhající hře nějakého zápasu a faktu, že se tehdy lámal chleba a mělo to tíhu osudovosti. To bylo opravdu naprosto fenomenální. Stejně tak převahou sršící dominance ve zkrácené hře. Do poslední chvíle se mohlo stát cokoli, nebylo nic jisté. Ale přeci jen to pro Češku dopadlo nejlepším možným způsobem.

Dále mě těší fakt, že si s hodně hráčkami Peťule výborně rozumí, že si obě finalistky před turnajem spolu zatrénovaly, je to dobrá symbolika. A to nablýskané modré Porsche je fakt kára. Bude ti, Petro, hodně slušet.

Díky za skvělou show.
Reagovat
misa
I ve WTA jsou dobré povahy. Občas jsou hlasy o tom, jak je tam hrozné prostředí, ale mám pocit, že dotyční mluví spíše sami o sobě.
Reagovat
FulnekUltras
Peťa je průkopnicí mimodvorcového tenisu. ;-)
Reagovat
bIbec
Tak sem nakonec zapnul to Kvítí a dobře sem udělal. Ze zápasu Maky sem neviděl ani míček.

Gratulka Petře. 27 titulů je pěkné číslo. Když to letos zaokrouhlí na 30, zlobit se nebudu. A nebo i 29 by stačilo, když to budou 2 grand slamy.
Reagovat
bIbec
ale ne, i jeden GS by stačil.
Reagovat
FulnekUltras
letošní race náhodou vypadá skvěle... Osaku časem ještě vytlačíme... ;-)
Reagovat
tommr
Petře se vstup do antukový sezóny nadmíru poved. Dnešní zápas jsem sledoval jen jedním okem, protože jsem dal přednost finálovýmu boji Markéty, ale i z toho mála co jsem viděl bylo zřejmý, že Petra nehodlala připustit třetí porážku ve finále v řadě ... :)
Reagovat
rybicka
Tak proto to Markétě nevyšlo? Že by platilo to o "smrtícím" sledování? Příště tedy nekoukat na žádnou naši :-)
Reagovat
tommr
jj nejspíš našim holkám nosím smůlu a bude lepší když je budu sledovat jen ze záznamu ... :)
Reagovat
Ela-fon-isi
Asi taky. Když jsem se dívala na Markétu, začalo se dařit Petře a naopak.
Moc mě mrzí, že se akce Budapešť zopakovala. Nesleduju body, ale tuším, že se přihlašovala i kvůli šanci na titul.
Reagovat
dadaft
solidní výkon od Petry, v důležitých chvílích dokázala nepropadnout - možná kdyby Anett proměnila jeden ze dvou setbolů, bylo by to jiné, ale kdyby chyby si mohla říkat i Kikina včera,,,,,,,,,,,,
tajbrejk zvládla perfektně.
gratulace.
turnaj vyhrála nejlepší hráčka.
Reagovat
aape
I letos patří Stuttgart českým holkám, super!
Pétě obrovská gratulace, finále bylo zase její,
tak hodně kilometrů bez nehody v novém autě :)
Reagovat
Blondie
Nádhera, Peťo! Mám obrovskou radost :D
Reagovat
com
vsak ona te brzo prejde!
Reagovat
aape
a nepřipadáš si ani trochu trapnej?
Reagovat
smazaný uživatel
Trapnost a ubohost jsou jeho další jména! :)
Reagovat
com
ty si tak vtipna a originalni, to uz to dneska bylo nejmin 10x, chtelo by to vymyslet tim tvym pidi mozeckem neco novyho
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tím, že to není vtip, ale realita!
Reagovat
smazaný uživatel
http://imgworld.cz/HSBJubPe2W.png
Reagovat
rybicka
Takto laskavé za naprosto nelaskavé kecy? :-)
Reagovat
d@ve
+1
Reagovat
Andrew89
:D :D
Reagovat
George_Renel
Kvůli takovým běžcúm z NDR jako jsi ty pak klesá oblíbenost tvé favoritky protože když už prohraje a zamrzí nás to, ž´řekneme si, alespoň má zlost ten běžec z NDR.
Reagovat
Blondie
Přesně!
Reagovat
com
ale me netrha zily, kdyz nefandite Karoline :D ..to jen vy ste takovy trapaci, ze vam vadi, ze ja nefandim Kvitove :D
Reagovat
George_Renel
O tom že nefandíš to přece vůbec není, je to o tom že nenávidíš a to je spíš na psychiatra.
Reagovat
com
hele az si zacnu z casopisu vystrihavat hlavy Kvitove pak nejakyho navstivim
Reagovat
rybicka
Nefandit a nepřát je zásadní rozdíl, ale to je marné, marné, marné. Nakonec nenávist je také silný cit a prý přeměněná láska. Petra TO zřejmě odmítla :-)))
Reagovat
Blondie
Come, nechceš s tím malým kašpárem v gatích něco dělat? :D jako... jsou už nějaké operace a tak... Vybíjet si mindráky na nejslavnější a nejúspěšnější současné české tenistce je trochu pod úroveň, nemyslíš? :D
Reagovat
com
ty mas taky dost blondyno.. copak na E55 uz nestoji kamiony, ze musis vysedavat u netu
Reagovat
FulnekUltras
klid manfréde, prágl je letos váš ;-)
Reagovat
rybicka
Tam by takovou ubohost nenašla, proto musí jít sem
Reagovat
com
tak jeste ze te tu nasla
Reagovat
rybicka
Pac a pusu :-) Petra krásně vyhrála, sláááávaaaaa :-)))
Reagovat
com
tak si uzij ten posledni titul :D dalsi uz treba nebude :D
Reagovat
d@ve
Ty teda dneska sršíš vtipem. Žárlivost ale za to těžko schováš. ;)
Reagovat
Blondie
já už vím, proč jsi com! To je od COMIC, co? :D nebo od TRAGICOMIC? :D neboj, pidipéro. Dneska máš blbej den, ale za týden ti bude slavit Kája ;D
Reagovat
rybicka
Jestlipak alespoň té Káje skutečně přeje dobré..?
Reagovat
Blondie
Kdo ví. Mně obecně lidi, kteří neuznávají kvalitu ostatních, připadají slabí a směšní :D já třeba Karolínu v lásce nemám, ale velmi ctím její konzistentnost, fantastické podání a jsem si jista, že ten GS urve. Víc bych ho přála Petře, alee Karolína si ho odmaká.
Reagovat
rybicka
:-), já přeji oběma a hlavně to co každé ještě chybí. Mimochodem byl v páteční Mladé frontě dnes pěkný článek o dvojčatech - od Vladimíra Houdka.
Reagovat
Ela-fon-isi
Mám to stejně.:-)
Reagovat
turista
Určitě na něj někdy dosáhne. A Kája Plíšková má na to taky solidní psychiku.
Reagovat
Fransoas
Petře Kvitové se podařilo srovnat nepříznivý vývoj ve druhém setu a v TB Estonku jasně přehrála.Naprosto úžasný úspěch.Obrovská gratulace.
Reagovat
annah
To je dnes radosti! Nejdřív Thiem, vzápětí Petra. Škoda Markéty, ale finále je taky velký úspěch. Byl to krásný tenisový víkend. Nashle v Madridu...
Reagovat
aligo
Proč mají ty trofeje stejné?.....
Reagovat
FulnekUltras
nějaký ten kov uvnitř se zřejmě liší ;-)
Reagovat
George_Renel
Superdivoká karta do Prahy a Petra je světovou jedničkou :-D.
Reagovat
com
tak asi kdyz obhajuje titul, tak by ji ani ta divoka karta nepomohla :D
Reagovat
Andrew89
ty ještě nebrečíš někde v koutě?:D
Reagovat
com
to, ze ma dva tituly jako prvni v sezone mi je fuk, at si ma treba tri :D ..ale jednickou stejne nebude, tak de vo houno :D
Reagovat
Andrew89
bud seš vážně hloupej nebo to jen děláš:D Vážně si myslíš, že se ty finále a tituly někde neprojeví?:D povíme si ...věř, že povíme:)
Reagovat
com
hele zname Kvitovou.. Loni taky 5 titulu skoro v rade a jak dopadla na konci sezony :D
Reagovat
EllNino
no, naštěstí známe i Osaku a Plíškovou :D
Reagovat
rybicka
A zase to "slízne" Kája, že je někdo zapšklý a nenávistný tydýt. :-(
Reagovat
d@ve
To je žel výsledek těch hloupejch antifandů.. :/
Reagovat
Blondie
Andrew, prosím tě, vždyť com je naprosto vylízanej :D kdyby proti jeho oblíbenkyni stálo 40 hráček, které se vystřídaly na 2-10 top pozici, všechny vyhrály 3 GS, olympijské medaile, 2 TM a 4 PM, tak ten jouda bude furt tvrdit, že Kája je lepší, protože kvůli brzkému vypadnutí konkurentky a navzdory vlastnímu vypadnutí ve 2. kole byla pár týdnů no.1 :D to už je diagnóza, nech to bejt :D
Reagovat
EllNino
:D Jono, hodně vylízanej ubožáček :D
Reagovat
Blondie
každopádně je na něm vidět, že to dělá prostě z frustrace :D úspěchy Peti ho vytáčí, tak co jiného mu zbývá? ;D takže pohoda. Já mám z Petry takovou radost :D
Reagovat
EllNino
úplně tě teď vidím, jak ti vzteky naběhla žilka :D :D
Reagovat
Carloss
to ne. obhajuje tam vítězství. i kdyby v Praze vyhrála, tak na tom bude bodově stejně jako je ted. IMHO Petra bude moci zabojovat o první místo až na Rolland Garros.
Reagovat
Blondie
Taky myslím... a ještě by musela uhrát slušný výsledek nv Madridu, ne?
Reagovat
Carloss
Petra je přihlášená i v Římě. takže kdyby jí Madrid náhodou nějak nevyšel, tak to může dohnat v Římě. každopádně na French open se bude lámat chleba. Osaka tam obhajuje stejně bodů jako Petra. ty ostatní hráčky za nima IMHO do pozice č. 1 asi nezasáhnou.
Reagovat
smazaný uživatel
V Římě toho moc nedožene. Tam je oraniště - strašně pomalá antuka. Tam to Petě nikdy nešlo.
Reagovat
PetaM
Úplně by stačilo třeba takové ČF, ve kterém tam byla už 2x :)
Reagovat
dadaft
jsem to věděl...

:-))
Reagovat
Fandina
:-))))
Reagovat
EllNino
Bilance ve finále vylepšena na 27-9 :)

Krásné, bez trenérů, s kamarádkami, užij si to ... ten jeden setbol byl odvrácen neskutečně :) Anett by ve třetím setu byla hodně nebezpečná, ale Petra ji zastavila v pravý čas :)
Reagovat
George_Renel
Přijela sama, odjede s Ferdinandem. .-)
Reagovat
dadaft
a moc krásným - v modré se mi ta Carrera fakt líbila...
Reagovat
Andrew89
je to doma...Com měl pravdu, potřeboval jsem kapesnícky! :D:D haha přeju ti zkaženej víkend!

Petra hrála super turnaj. První set bez debat, druhej lehčí krize. Anett hrála druhej set super. Porsche je doma :D a k tomu body.!
Reagovat
Andrew89
a jako první má letos dva tituly:)
Reagovat
tommr
Petra má letos nejvíc bodů i titulů. Lepší začátek sezóny snad ještě nikdy neměla ... :)
Reagovat
FulnekUltras
a to už se kwa počítá. Děkuju Ti, Peťulko. Za všechny, co ani v této době nepotřebují být kwy.
Reagovat
smazaný uživatel
Krása :-)
Pojď!
Reagovat
kada.tom
Hezký, moc pěkný. Ve druhém setu řádné drama, ale nakonec se dílo podařilo a Petra vyhrála nové vozidlo, plno bodů do žebříčku, trofej a super vítězný pocit :-)

Teď odpočinout a připravit se řádně na obhajobu v Madridu :-)
Reagovat
Dobry-den
Výborně, Petro, gratulka. ;-)
Reagovat
EllNino
Yes, finálová letargie porušena :))
Reagovat
FerrariF50
Pěkný, gratulka :)
Reagovat
misa
rozšiřuje vozový park. Gratulace.
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOJĎ do ní, holčičko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
tak tak na Téčko - a teď ještě TéBéčko...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Já už nemůžu popadnout dech, potím se jak prasátko
Reagovat
misa
Drama se nekoná.
Reagovat
FulnekUltras
Ten famózně vydřený pátý bod v TB nakonec rozhodl.
Reagovat
Fandina
To byl game na 5:5, Kontaveit teď hraje super, ale doufám, že Petra bude lepší. Peti pojď!!!
Reagovat
Pavlis
Naprosto neuvěřitelný, nervydrásající. Fíha!
Reagovat
petrulinka
To mi mluv, já už ani nemůžu dýchat, hlavně mi přijde, že Petra dělá hloupé chyby, ale je fakt, že kontaveit tlačí, co může
Reagovat
Andrew89
bude TB. Anett hraje dost dobre a chytre:D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je krizička, no!
Reagovat
petrulinka
No bezva, ve druhém setu 2x podání a 2x brejkboly po fakt hloupých chybách. Doufám, že se Petra vzpamatuje
Reagovat
Blondie
achjo
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda, teď!
Reagovat
kada.tom
Petra zatím moc pěkně, snad to dotáhne :-)
Reagovat
jirkaS
hezký
https://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/resources/home-WOC_finals-single-de/$file/woc_finale-de.jpg
Reagovat
Andrew89
Zatim dobre vykon. Neni co vytknout obema nasim divkam!!!
Reagovat
Blondie
makeeeej!
Reagovat
Andrew89
v kliduuu
Reagovat
Blondie
prohrává, where is your magic?
Reagovat
Blondie
turbo, j?
Reagovat
Pavlis
Ve SportZone aplikaci je přenos rychlejší asi o dvě minuty minimálně, než na jokerlive streamu. Jinde nemám možnost to sledovat. První set šel dobře. Petro, do toho!
Reagovat
LukH
výborně, hlavně to teď nezkvitovat!
Reagovat
com
jojo set a brejk a uz chytla kvitózu :D
Reagovat
FulnekUltras
tak kdyby měl někdo zájem ještě i o něco ze zákulisí:

https://sport.aktualne.cz/tenis/miroslav-cernosek-rozhovor-tenis-prostejov/
Reagovat
Andrew89
jede jako pila!!! Pojdte holky!
Reagovat
Nenela
mas stream?
Reagovat
Andrew89
nene...jedu na o2tv
Reagovat
jirkaS
teď Baumruk říkal, pokud Petra vyhraje, bude mít
20 letošních turnajů 20 vítězek, což neodpovídá
článku
Reagovat
PetaM
Je mimo, Petra už titul letos má. Takže by mělo 20 turnajů 19 vítězek :D Když vyhraje Anett, bude to tak, jak říká :D
Reagovat
jirkaS
právě proto mě to zaujalo, bo vim že Petra už titul má
Reagovat
Andrew89
Pojd Petrooo
Reagovat
com
doufam, ze mas prichystany kapesnicky
Reagovat
Andrew89
rozhodne...sleduj. a hlavne at to s tebou nesvihne
Reagovat
com
jo neboj, budu fandit o 106
Reagovat
Andrew89
jen tak dal
Reagovat
smazaný uživatel
Odbouráváš se sám tupými komentáři :-D
Reagovat
Empe
Je to trochu paradox. Petra, které se tak často vytýkají nestabilní výsledky, by mohla být první se dvěma tituly v sezoně... na konci dubna. :D Ale ještě nevyhrála!
Myslím, že zrovna Stuttgart by jí na konci kariéry ve sbírce titulů chybět neměl. Rychlá antuka, hala. Aspoň jednou to tam prostě vyjde, věřím tomu. :)
Reagovat
LukH
Máte nějaký kvalitní stream?
Reagovat
Empe
Reagovat
LukH
Díky
Reagovat
Nenela
Zastavily se mi vsechny streamy, nemate neco, co jede??
Reagovat
Nenela
...prave se rozbehly, takze v poho
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist