Kvitová ve Stuttgartu zdolala Bertensovou a zahraje si finále proti Kontaveitové

27. 4. 2019, 16:00
Aktuality 229
WTA STUTTGART - Petra Kvitová proměnila svůj osmý turnaj v této sezoně v již čtvrté finále. Poprvé se do něj dostala na antuce ve Stuttgartu, kde dnes porazila ve třech setech Nizozemku Kiki Bertensovou. O druhý letošní a celkově 27. titul se v neděli utká s Estonkou Anett Kontaveitovou, které skrečovala druhé semifinále světová jednička Japonka Naomi Ósakaová.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová ve Stuttgartu absolvuje po měsíční odmlce první letošní turnaj na antuce a daří se jí. Po úvodní hladké výhře nad Belgičankou Greetjou Minnenovou zvládla dvě třísetové duely během dvou dnů, když po čtvrtfinálové výhře nad Lotyškou Anastasijí Sevastovovou zdolala v dnešním semifinále 7-6 3-6 6-1 Kiki Bertensovou z Nizozemska.

Třetí nasazená Češka hned v úvodu zápasu získala brejk, ale vzápětí o něj přišla. První set tak musel rozhodnout tie-break, který Češka vyhrála 7-3. Do druhé sady vstoupila lépe turnajová šestka Bertensová, jež zpřesnila hru a vyrovnala.

V rozhodujícím setu se Kvitová ujala vedení 2-0 a ve třetí hře se díky pěti úspěšným míčům v řadě dostala ze stavu 0-40. Následně třetí hráčka světového žebříčku znovu vzala soupeřce podání a po dvou hodinách zápas ukončila čistou hrou.

"S Kiki vždycky hrajeme na tři sety, takže jsem ani dnes nečekala nic lehkého. Jsem ráda, že jsem dokázala vydržet ve výměnách a dobře returnovat. Bylo důležité, že jsem se ve třetím setu po brejku dostala při svém podání ze stavu 0-40, to bylo rozhodující," řekla v rozhovoru na kurtu Kvitová, jež se ve vzájemné bilanci ujala vedení 3-2.



Na antuce ve Stuttgartu si finále zahraje poprvé, v letech 2012 i 2016 podlehla v semifinále pozdějším šampionkám Marii Šarapovové a Angelique Kerberové. Letos je ve finále už počtvrté, po lednovém titulu ze Sydney jí chyběl poslední krok na Australian Open a v Dubaji. Finálovou bilanci na okruhu má 26-9.

O 27. titul se dvojnásobná vítězka Wimbledonu utká pošesté s Anett Kontaveitovou. Ve vzájamné bilanci vede česká tenistka 3-2, ale poslední duel na začátku letošního roku v Brisbane vyhrála radovala třiadvacetiletá Estonka, která si na Kvitovou vyšlápla i na loňském Roland Garros.

"Ve finále nenarazíte na lehkou soupeřku. S Anett jsme trénovaly před turnajem a bude to zajímavý zápas. Určitě se těším," prohlásila Kvitová.

Kontaveitová si o svůj druhý titul zahraje poté, co dnes vůbec nemusela nastoupit proti světové jedničce Naomi Óakaové. Japonka pár hodin před semifinálovým duelem ze soutěže odstoupila kvůli zranění břišního svalu.

Český tenis bude mít zastoupení i ve finále čtyřhry, ve které si zahraje o titul Lucie Šafářová společně s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka / hala, 886.077 dolarů
sobotní výsledky (27. 04. 2019)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (4-ČR) - Bertensová (5-Niz.) 7-6 3-6 6-1
Kontaveitová (8-Est.) - Ósakaová (1-Jap.) bez boje
• Čtyřhra - semifinále •
Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) - Blinkovová/Kalašnikovová (Rus./Gruz.) 6-4 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

229
Přidat komentář
aligo
Vy mohla prolomit tu sérii co se různých vítězek týká:))
Reagovat
tommr
jj to by bylo hezký. Petra by pak měla za letošek nejvíc bodů i titulů ... :)
Reagovat
kada.tom
Petra super :-)
Zítra ještě jednu výhru, prosím a pak šup do Madridu :-)
Reagovat
Jabadu
200
No proto, holoto ...
:-)
Reagovat
blixa
Ale jen díky kytaráma a Queenům :D
Reagovat
Jabadu
Bohemian Rhapsody (4 Oscary) ... jsem ze zdravotních důvodů neviděl. Jako ultras Queen si nenechám kurv .. morální profil!
:-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Gratulace všem vítězným Češkám! I ze záznamu to byl nervy a zítra snad stihnu. Těšila jsem se, že vrátí Petra porážku Naomi z A O, bohužel. To přepínání je blbé, ale aspoň ztlumí adrenalin. :-D
Zítra určitě oslavíme vítězství a tituly. ( Obdivuju holky, že dokážou spát. )
Reagovat
Jabadu
Sněžíme?
:-)
Reagovat
Pavlis
Ohledně té blondýnky, která doprovází Petru ve Stuttgartu. Něco málo tady http://6b.cz/sh.php?FVTG
Reagovat
jirkaS
L'Ocitane jsou nějací sponzoři?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je tváří té značky
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ano, jsou. :)
Reagovat
sojka1
velka parada, pridavam se s dvojnasobnou gratulaci, odchazela jsem, kdyz mel Dom set a Peti 4:0 ve tretim... Anettka zitra zazmatkuje, ten dnesek ji nacal... ;-)
Reagovat
Jabadu
Neměla tam chodit!
:-)
Reagovat
gigin
:DD
já jsem v ten moment chtěl odejít a nepodařilo sa :DD Ale nelituju, sice su léplý, ale stálo to za to.
Reagovat
sojka1
cetla jsem lepy... :-)))
Reagovat
gigin
:DD no to možná taky, až přijde moja dom a uvidí mne :D
Reagovat
Jabadu
Dnes jsem si dal v práci "osmičku" navíc, páč jsem věděl, že panovnice bude hrát až v 15,30. Nechtěl jsem ji v té dřině nechat samotnou. I když jsem díky rodinnému dědictví doživotně zajištěný člověk, chtěl jsem mít "sobotu s Petrou".
A bude i neděle!
Já to mám teď tak hezký.
Včera mi dovezli vysněný hudební nástroj (drahá el. kytara) a panovnice mi zpříjemňuje víkend ...
:-)
Reagovat
gigin
Jestli ty nebudeš ten Kirk Hamettú nakonec. Píšeš dobře česky teda.
Reagovat
Jabadu
Učil jsem 20 let a Kirk Hammett je jedním z mých hudebních vzorů. Musím podotknout, že i když hraji téměř denně po dobu 35 let, nedosahuji úrovně virtosů!
Ale ... aléééé ... něco jsem od nich pochytil. Víš, co je mým koníčkem?
Pustit si na YT jakoukoliv "moderní" muziku a improvizovat. Dnes všechno ladí, technicky nic není problém a je to jeden z mých hobby.
(Jinak ta nová kytara je EVH - USA production a stála 92 000 Kč). Moje žijící maminka se to ovšem nikdy nesmí dozvědět!
:-)
Reagovat
gigin
:)) snad maminka nechodí na tp. Tak si to užij!! Moc ti to přeju! Poslední otázka - jaký je tvůj top 5 kytaristů? Je Malcolm Young, teda bohužel byl, top backside borec?
Reagovat
Jabadu
Budu stručný. Vzhledem k věku jsem mládí strávil v osmdesátých letech. Takže jsem nenapravitelný "Kvíňák" a "Pinkflojďák". Jako posluchač klasické hudby vím, že pop nebo rock je víceméně pokleslý žánr pro masy.
Ale díky Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin ... byl ten "socialismus" snesitelnější.
Ostatně koncert Queen v Budapešti vlastně nechtěně odstartoval konec nalhávání si, že jsme si všichni rovni. NEJSME! Sere mě to, ale nejsme!
:-)
Reagovat
gigin
Jo takhle. Jasný..
Reagovat
blixa
No teda nejsme :D. Jo a když už, tak nejlepší kytarista všech dob je Jack White, burani ! :D ;-)
Reagovat
Jabadu
Hudba není mistrovství světa, kde je někdo první a jiný druhý. Ačkoliv Mozart, Bach, Dvořák, Vivaldi, Chopin, ... hudba je hra s emocemi. Někdo ji umí poslouchat (a dokonale ho to uspokojuje), někdo se ji snaží na jakýkoliv nástroj interpretovat, a ten kdo nic neumí, ten to kritizuje (Rejžek)
:-)
Reagovat
FulnekUltras
jj, havlosoudruhy z Katovny už dlouho nebylo vidět ;-)))
Reagovat
blixa
Jasně, taky to nemyslím moc vážně :D Ale Rejžek, dokud úplně nezahořknul byl jako hudební publicista jeden z nejlepších ;-)
Reagovat
Jabadu
Mimochodem (po smrti Freddieho Mercuryho) hledám kapelu nebo skladatele, který by se alespoň zdánlivě přiblížil tvorbě třeba skupiny Queen. Nevíš o něčem? Já jsem nic zatím nenašel.
Jako "Muse" - OK. Snaží se dělat náročnější rock, jsou technicky na mnohem vyšší úrovni než ti popíkáři, ale chybí mi tam ta melodika a nápaditost ...
Reagovat
blixa
Dneska tenhle "glamour" asi nikdo nedělá. Těžká rada, já po tomhle nepátrám. Na rozdíl od Floidů či Zeppelinů jsem Queen zase tak moc nemiloval. Jasně, Fredie byl unikát, ale jinak mi moc blízcí nebyli.
Reagovat
Jabadu
Nutno podotnout, že Queen vlastně zradili pravověrný rockový žánr. Úspěch je hodil do popu a mnoho rockerů jim to nemůže zapomenout. A mají trochu pravdu.
Ale teď vážně! Brian May je mým rockovým kytarovým vzorem a se Slashem mají velmi podobnou oblibu v určitých technikách hry.
Tvrdím ale, že hudební génius je jen jeden z nich!
:-)
Reagovat
blixa
Tak, "zradili", oni ho nikdy nehráli tak ho těžko mohli zradit :D Oni byli vždycky "glamour", ale to by mi nevadilo, já mám rád věci na pomezí žánrů. Ale já daleko víc miloval Jethro Tull a podobné chasníky, a jak přišla nová vlna, byli Queeni už definitivně ztraceni:D
Reagovat
Jabadu
No jo, ale ta melodika a výstavba kytarových sól Briana - s unikátním a těžko napodobitelným zvukem red Special (dnes už na to jsou krabičky, které to umí) ...
Ten chlap na tu kytaru zahraje blbý "kilo" a každý soudný kytarista na světě ti řekne, že je to na posrá.ní!
Ten zvuk je nepřekonatelný.
:-)
Reagovat
brixner
Floidů? No Blixa, číst to Rick, seběhne z nebe a umlátí tě hammondkama!
Reagovat
blixa
No jo, sakra, ale Floydů vypadá divně :D Zatracené skloňování .... :D
Reagovat
Bloody13
Zdravim hudebního parťáka :) Taky hraju na elek. kytaru, sedmistrunnou ESP LTD MH-417, takže hraju spíš metalový věci od Korn, Deftones, System of a Down a jiných kapel. Ale zahraju i Limp Bizkit, Offspring, Blink 182 atd.
Reagovat
Jabadu
Také zdravím. Čéče, víš, co hraji nejraději? Blues. Normální, klasická pentatonika, klid, vyrovnanost ... a jestli to stihnu dohrát do taktu (nebo nestihnu) ... se v blues neřeší. Všude by to vadilo ... v blues ne!
:-)
Reagovat
Bloody13
Na blues nemám ani sluch, ani talent :) Hraju teprve 4 roky, ale hudba mě baví neskutečně a pokud nejsem na služebních cestách, hraju každej den. Já si před nedávnem koupil výbornej multiefekt (Boss ME-80)a to je tak skvělá hračka, že mi to ted bere času ještě víc.
Reagovat
Jabadu
Chachááá ... Já roky používám Boss ME 50 - mimochodem ho používá i Metallica ... a 80 je to samé, jenom se to jinak jmenuje!
Motto:
Neopouštěj staré známé pro nové.
Reagovat
jirkaS
co Oldfield?
Reagovat
rybicka
Mě to přijde jako 0,75 přidaného, ale jsem stejně potěšená :-) Vínko nechám na finále - snad.
Reagovat
Jabadu
Jenom tak na okraj:
V pravou chvíli přišla pověstná pesimistická predikce místního věrozvěsta, která nám zde vyhrála už dva Wimbledony.
NEBÝT JEHO VČASNÉHO ZÁSAHU ...!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
tak všechno nejlepší - a radši i zítra ;-)
Reagovat
Jabadu
Ty bys ho občas mohl zastoupit. Není pesimismus náhodou jedním z tvých koníčků?
(pardon)
:-)
Reagovat
FulnekUltras
hlavně tak nějak střízlivě, no... ;-) dlouhodobě jsem nasrán, ale průběžně si to užívám... ;-)))
Reagovat
blixa
Tvoje dlouhodobá nasranost mě těší ;-) Je to jisté znamení, že svět je ještě, alespoň nepatrně, v pořádku !
Reagovat
FulnekUltras
A tak poslední roky se situace pod neúprosným tlakem veřejně se provalující reality nepatrně zlepšuje. ;-) Mladá generace ovšem pořád sežere dostatečně sofistikovaně vystupujícím modrošmejdům prakticky všechno... ;-)))
Reagovat
Blondie
Jabadu, já se začínám klonit k tomu, že to zachránil Andrew!
Jestli se dneska nebude koukat, dostane po čuni :D
Reagovat
honza333
Chci se zeptat, bude Péťa tedy první hráčkou která v sezoně vyhraje 2 tituly ??
Reagovat
Jabadu
Jako v letošní?
Reagovat
tommr
Petra je jediná držitelka letošního titulu ze všech účastnic finále Istanbulu a Stuttgartu. Jestli se jí ale povede získat druhej titul není úplně jistý. Kontaveitová bude mít velkou výhodu v tom, že bude odpočatá ...
Reagovat
FulnekUltras
je to jako dneska 50 na 50 - o to sladší by titul byl
Reagovat
Jabadu
Matti Nykkanen (když ještě žil) byl v procentech mnohem pokrokovější. Nikdo si ve Finsku sice nepamatuje, že by kdy chodil do školy, ale procentům rozuměl dost originálním způsobem:
"Vítězství na velkém můstku vidím tak 50 na 60."
???
Reagovat
aape
Petře gratulace, mám radost jak zvládla náročnou soupeřku,
teď hlavně ať se zadaří ve finále!
Reagovat
Vaslab
Zítra se budou hrát finále v Istanbulu a Stuttgartu ve stejnou dobu :(
Obě by měly začínat od 16.00.
Reagovat
petrulinka
Taky jsem koukala, no co se dá dělat, budeme hold přepínat
Reagovat
George_Renel
To ne. Petra v TV, Markéta na noťasu.
2 zápasy najednou se dají v pohodě sledovat, aniž by něco důležitého niklo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Peťa v obraze u Markéty stačí jen čísla! ;)
Reagovat
Jabadu
Petra na Youtube v HD na prvním "děle" (iCore9), Markéta na druhém desktopu, Livescorehunter na noťasu a kdyby náhodou ... tydlifon na stojanu připraven. 200 Mbit v optice snad neselže.
:-)
Reagovat
petrulinka
Já budu sledovat v MD na O2Tv, takže budu přepínat, myslím, že obzvláště při Petřině podání, jelikož to určitě budou zase nervy. Sledovat Markétu bude pro mě určitě klidnější :-)
Reagovat
George_Renel
Tak O2TV mi jede v televizi, dvou noťasech i v mobilu. Neujde nic. :-)
Reagovat
jirkaS
včera mi padala HbbTV. i kozelce jsem metal, nic.
zkusím nahodit dnes :_-(
Reagovat
jirkaS
máte někdo zkušenost s HbbTV?
je možné že má vliv kanál na kterém HbbTV spustím?
konkrétně Cool, Max, Comedy Central, Zoom.
dnes jsem zkusil "mateřský" Prima a zatim to jede!
Reagovat
jirkaS
samozřejmě mám na mysli službu O2TVsport na den
Reagovat
George_Renel
Nemám, mám O2TV na kabelu a po domě na wifi.
Reagovat
jirkaS
takže vyzkoušeno, funguje na všech (kromě Love)
kanálech Primy, jediné co jsem postřehl je to,
že včera byl STB dost zahřátý, vypadá to tedy
na labilitu HW vlivem provozní teploty :-(
Reagovat
George_Renel
Divné, u mě jede skoro pořád již tuším 4. rok, teplotu odhaduju 45°C a ok.
Reagovat
jirkaS
je třeba ještě zohlednit značku a kus
Reagovat
tommr
já budu sledovat Markétu a na Petru se radši podívám ze záznamu. Zjistil jsem totiž, že Petře asi nosím smůlu, protože když se na ní nedívám (jako ve druhým a třetím setu proti Sevastový a ve třetím proti Bertensový) tak hraje vždycky fantasticky ... :)
Reagovat
petrulinka
Skvělý nápad
Reagovat
rybicka
Tady je někdo stejně postižený jako já. A předpokládám, že také ví, jaká je to blbina :-)). Ale ten pocit a dojem.., to v nás prostě hraje :-)
Reagovat
bIbec
já ještě nevím, co budu sledovat. Asi spíš začnu s Markétou a když to bude hnojit, tak přepnu na Petru. A když to bude hnojit Petra, tak zas přeskočím na Markétu. Prostě podle skóre, který budu sledovat jedním očkem.
Reagovat
Nenela
Je proste panovnice. Videla jsem prvni dva sety, pak jsem sla behat s tim, ze jsem v nejmensim nepochybovala o tom, ze Petra vyhraje. Tento pocit nemam vzdycky. Intuice nezradila. Zapas byl skvely od obou.
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě! ...
Reagovat
d@ve
Kiki je stejně fajn sympaťanda. :)
https://twitter.com/i/status/1122153569501630464
Reagovat
d@ve
A Péťa to ví.. :)
https://twitter.com/i/status/1122164775545217024
Reagovat
Jabadu
Jaktože tady ještě není přes 200 komentů, holoto venkovs ...!
Takhle si vážíte své panovnice ?!! ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
tuny žvástů o ničem ponechme kosmopolitním fedalům ;-)
Reagovat
dadaft
:-)
Reagovat
tommr
velmi cenná výhra nad nebezpečnou soupeřkou, kterou spousta lidí před dnešním zápasem favorizovala. Petra potvrzuje, že není na čele letošní Race náhodou ...

Ve finále to bude mít těžký proti odpočatý Kontaveitový, která má až neskutečnou kliku a na velkých turnajích jí neustále někdo vzdává. Z hlavy si vzpomínám, že i do svého zatím největšího finále ve Wuhanu se dostala po skreči soupeřky a i loni ve Stuttgartu jí k postupu do čtvrtfinále pomohla skreč Kerberový ...
Reagovat
Jabadu
Anett nemá tak razantní údery jako Kiki. Spíše bude vracet a čekat. Je to jenom o Petře.
Ostatně ... ehmm ... to se vlastně ví už od roku 2011 ... že je všechno jenom o Petře.
:-)
Reagovat
Jon61
Důležité bylo, že se Petra dokázala dostat při podání z 0:40 a game vyhrát, to ji hodně nabudilo a zbytek zápasu dominovala.
Reagovat
tommr
jj ten potvrzenej brejk na 3:0 ve třetím setu byl jednoznačně rozhodujícím momentem zápasu. Bertensovou muselo to promarněný vedení 0:40 psychicky zdeptat ...
Reagovat
FulnekUltras
presne - tretí game tretieho setu bol rozhodujúci...
Reagovat
smazaný uživatel
Krása.
První potvrzený brejk ve 3. setu byl hodně důležitý.
Hezký objetí u sítě.
Těším se na finále.
Petra má v Race jako první přes 3000 bodů.
Pojď!
Reagovat
Pavlis
Dnes perfektní zápas. První set pěkně až do tiebreaku, aby ve druhém odpadla a zmobilizovala své snažení do strhující demolice, jak to umí jen ona. Udržet v prvním setu vedení a jít do 3-0, vypadal by býval zápas asi jinak. Ale naštěstí Kiki nezvládla nezdar v setu třetím, načež kupila neustálé chyby, to Petru vybízelo k neustávající převaze. Ta byla v závěru korunována poměrem 6-1, po dvou hodinách boje. Jinak umí Bertens dobíhat neskutečný míče. Petře gratuluji ke čtvrtému letošnímu finále. Tak dlouho jsem tenis nesledoval, až to tento týden zase vypuklo.
Reagovat
Fransoas
Tentokrát Petra zvládla první set.Vypadalo to,že podobný scénář bude i v druhém setu.Bohužel Kiki prorazila Petře servis.Ve třetím setu byl důležitý moment při potvrzení brejku.Potom se to zlomilo ve prospěch Petry.Velká gratulace.
Reagovat
dadaft
tak tak, kdyby se Kikině povedl re-break na 1-2, ještě to mohlo být hodně ošidné...
Reagovat
bIbec
Today is a good day.

Ještě kdyby to Dom dotáhnul, tak by to bylo uplně supr.
Reagovat
FulnekUltras
Tyhle zarputilé Seveřanky jako Bertík nebo Kontaveit je cestou na vrchol prostě třeba porážet. Tak věřme, že to Petra potvrdí i zítra. Řežba to bude - ale ono to pude...

Pooooooooojď si za tím až do konce, holčičko NAŠE !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Snad bude zítra hrát stejně jako ve třetím setu ... ale bude to zase jiný zápas, rozhodně ... :)

Petry bilance ve finále se po posledních dvou finálových zápasech "zhoršila" na stále neskutečných 27-9, ale doufám, že zítra to prolomí a získá letošní druhý titul, aby se z těch finálových zápasů nestal psychický blok :) Anett ale bude kousat, to rozhodně, postupně se kouše žebříčkem vzhůru :) ...

Snad to vyjde!
Reagovat
Jabadu
Tak tohle všechno my máme ...
:-)
Reagovat
misa
je pýcha českého sportu. A přicházejí další a další mladé hráčky :)
Reagovat
d@ve
Skvělé představení. :) Péťo, ty si zasloužíš být No.1!
Reagovat
misa
Když přežije bez větší bodové ztráty Madrid, tak už to Petra v Evropě dorazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by...
Reagovat
d@ve
Kéž by.. :)
Reagovat
Dobry-den
Gratulka. Snad to bude ve finále lepší než v těch 3 letošních předchozích.
Reagovat
dadaft
gratulace.
tak teď dobře najíst (ne přežrat), dobře vyspat, a před tím to vyklepat ze svalů ven.......... protože zítra to bude ranařina bez pardónů.

na druhou stranu Anett není žádný mentální titán, do finále se moc nedostává, možná pomůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera!!!
Reagovat
petrulinka
Tak ten třetí set, to bylo brutální od Petry
Reagovat
Andrew89
zejména ve 3 setu. Comovi proskal žilka ...ideální den!
Reagovat
Blondie
Hihihi :D jo, to na tom taky potěší!
Ale zas... Karolína by byla divná, kdyby nevyhrála Prahu ;)
Reagovat
com
Aby žilka nepraskla tobě zítra :D Tři prohraný finále za sebou :D
Reagovat
EllNino
víš vůbec o tom, že se vysmíváš stylem, kterej dělá z Karolíny tak trochu blbku? ...:D protože se směješ Petře, která třeba ve finále prohraje, ale aspoň ho hrála ... narozdíl od Káji, která už je v Praze
Reagovat
Andrew89
i kdyby ...tak se ti pořád můžu smát jakej jsi ubožák:D za finále je v konečné důsledku víc bodů než ve druhém kole ;)
Reagovat
com
to sice je, ale na svetovou jednicku to nastesti stacit nebude :)
Reagovat
Andrew89
povíme si za pár týdnů:) ale řekl bych, že je lepší 26 titulů, z toho 2GS, X PM než být no.1 s ušmudlaným titulem ze Cinci
Reagovat
Blondie
On to ví ;) proto kolem sebe tak kope ;)
Reagovat
Andrew89
jj já vim...já se do Káji navážet nechci...na to jí mám rád...ale když musíš tak musís
Reagovat
com
vsak neboj, Karolina ten GS jeste vybojuje :D ..ale Kvitove ta jednicka bude utikat a vzdalovat se porad :D
Reagovat
EllNino
hele ... víš, že je to vlastně úplně jedno ... Karolína možná nějakej GS ušmrdlá, ale dva nezíská ani náhodou :D
Reagovat
com
tim padem ale 1 GS a svetova jednicka prebiji 2 GS :D
Reagovat
EllNino
podle comovy logiky určitě :D ... ale ty se nedíváš na věci v kontextu, Karolína má o více než polovinu titulů méně než Petra, z toho jen jeden je kvalitnější než Premier ...
Reagovat
Blondie
ano, vybojuje. Říkám to pořád.
Reagovat
Blondie
Sice jsi buran, ale oceňuji, že Káje "Ace Queen, což je mi celkem nanic, protože na rozdíl od Kvitové VŠECHNA velká finále prohraju" Plíškové fandíš konzistentně :P akorát si nemohu pomoc, do huby si nevidíš ;)
Reagovat
Jabadu
Karolína je sakra dobrá a její čas přijde. Žádná žena v historii neměla takové fyzické parametry!
Reagovat
EllNino
Karolína dostáhla podle mě už toho, čeho dosáhnout mohla ... neá hlavu šampionky, bohužel
Reagovat
smazaný uživatel
Přidej ještě tu oblíbenou pohádku o dvou věžích...
Reagovat
Jabadu
Já věřím, že to není pohádka. Karolína (protože jí to její tělo umožňuje) dře ze z těch TOP nejvíce. To se ví.
A dřina je víc než talent.
A já to klidně zopakuji:
Po vyčištění bitevního pole se šachová královna probouzí a za pomoci dvou silných věží ruku zvedá ...
:-)
Reagovat
Blondie
No jasně, že Karolína ten GS urve. Jsem o tom naprosto přesvědčena, dokonce jsem se vsadila se sestrou, že to bude letos! :D na Karolínině tenise je navíc mnoha věcí k ohromnému obdivu. Ale některé její fanoušky bych proliskala. Ale je možné, že by to Kája udělala sama :P
Reagovat
aape
"naštěstí" to je moc..
Reagovat
Blondie
Je to chudák ;) Karolína zatím vůči Petře vyniká v jediné věci, jinak výsledky mluví jednoznačně pro Petru. A to ještě ta jednička závisí ve velké míře na selhání jiných hráčů :D ale točit se na tom bude furt. Já bych Petře přála no. 1 a ještě jeden GS - a pak budu naopak ten GS přát Karolíně. Ale na to Com nestačí.
Reagovat
com
a proc teda neprejes ted ten GS Karoline, kdyz ta jeste zadnej nema.. protoze mas radsi Kvitovou, tak bys pro ni uz chtela treti no, jednoducha matematika.. a mi tu neco budes pindat o chudacich, kdyz ses uplne stejna :D
Reagovat
EllNino
proč jsi tak hloupej :D :D
Reagovat
rybicka
Jestli někdo chce proti Káje nabudit spousty lidí, staví ji uměle proti Petře. To si ta Karolína opravdu nezaslouží !!!
Reagovat
cabuna
Souhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
com-ik je troll, ne fanoušek
Reagovat
rybicka
Co-co...t ? To by nebylo správně? A to se mi obrací jazyk naruby, i když se takto vyjadřuji jen sama před sebou.
Reagovat
com
kez by te nekdo splachnul do zachodu
Reagovat
rybicka
Acriflavin nepotřebuji :-), malachytku také ne - zatím mne nespláchnou :-))).
Nicméně hodnotím znalosti z akvaristiky :-)
Reagovat
rybicka
No sláva! Nejsem Petra, ale už jsem měla z Kiki psychický blok :-)
Reagovat
George_Renel
Pěkně ji Petra svlékla do naha. :-D
Reagovat
misa
Sakra, to jsem asi zaspal...
Reagovat
Fandina
Třetí set úžasný. Jupííííííííí. Moc držím palce proti Kontaveit. Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Chce se mi říci: "Hele, Kiki, ne aby tě napadlo při nějakém razantním úderu otloukat Petře toho krásnýho modrýho poršáka!"
:-)
Reagovat
Blondie
:D
Reagovat
Jabadu
Je to BOHYNĚ!
Reagovat
FulnekUltras
Neviděl jsem pana Vorla nakuřovat pěnovku, Josefa Sudka fotit dostavbu svatovítské katedrály ani Pražáky volat v květnu 1945 o pomoc Rudou armádu. Zato je mi opravdu štěstím a ctí, že můžu být svědkem vrcholné éry našeho tenisu a sledovat úspěchy tak skvělých holek jako je Petra, Šafi, Barča a spol., nakonec spánombohom aj tá Lahváčková a Plech... ;-)

Vzhledem k tomu, co se v tomto státě posledních 30 let děje, je mi navíc úplně jedno, kde a jak tyto dámy odvádějí svůj jakkoliv přemrštěný výdělek, protože na rozdíl od mnoha jiných pro něj musely skutečně nemálo udělat a obětovat. Peníze byly, jsou a budou, a i americké vrtulníky "se slevou" na 12 miliard historicky velice brzy skončí ve šrotu. V paměti zůstávají výsledky a hlavně zážitky.
Reagovat
Jabadu
Já ti řeknu, co mne kdysi (za těžkého totáče) při studiích překvapilo.
Součástí studia byla i psychologie (jsem bývalý kantor) a měli jsme na semináře mladého přednášejícího, který studoval v USA. Nemachroval, byl dost vstřícný a některé jeho poznatky nás doslova šokovaly.
1. Psychologie nezná pojem "slušný člověk". To je jen společenská chiméra a rádoby škatulka pro zbabělce.
2. Lidé se dělí na kurv.,y a na ty, kteří se bojí (z různých důvodů - zodpovědnost za rodinu a tak ...)
3. Nepovedli jsme se Pánu Bohu - jsme strašný kurv.!
Buď dobrý, Johne Spartane!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Potlačit ego a strach - 90 procent úspěchu nebo taky klidného žití. Jedna z mála velkých pravd Mariana Jelínka. Ale i ten Džegr k tomu nakonec musel ještě něco přidat. ;-)
Reagovat
Jabadu
No vidíš! Všeliká moudrost tebou hárá. Ty jsi vzdělaný a sečtělý člověk. To se podle písemného projevu pozná. Nebuď zapšklým a nevrlým dědkem.
Já mám výhodu, že dělám s mladými lidmi (je mi 54). Jsou sice praštění a často se nechají nachytat na různé "šmejdovské slevy", ale jsou pozitivní a optimističtí. A to i mne nabíjí!
S mladými je život veselejší.
Reagovat
FulnekUltras
Moje hlavní "nevýhoda" patrně bude, že přes veškerý obecně předstíraný stádní optimismus kolkolem ještě nejsem úplně slepý, hluchý a sklerotik k tomu. ;-)))
Reagovat
rybicka
A je zazděno :-)
Reagovat
Jabadu
4:0!ve ve třetím s nadupanou Bertens! TO JE NADLIDSKÝ VÝKON!!!
Reagovat
rybicka
5:0 pro Petru, to snad už proboha dá...!!!
Reagovat
dadaft
jo!!!
ovšem ve finále bude Petra dost vyšťavená a Anett vysmátá
Reagovat
EllNino
Myslím že ne ...navíc finále, a nevěřím, že bude chtít Petra prohrát třetí finále v řadě :)
Reagovat
petrulinka
A zase fh kros, fh kros, bh kros, lajna nikde, občas by to mohla změnit, tak snad už to dobře dopadne
Reagovat
rybicka
Možná se bála vlastních chyb po lajnách. Ale nyní už je to jedno :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! Peťo, tohle už nesmíš pustit!!
Reagovat
Fandina
Petruška je ve Stuttgartu bez trenéra?
Reagovat
PetaM
Bez obou :)
Reagovat
petrulinka
Vypadá to, že ano. Pořád ukazují nějaké dvě ženské, které tam jsou podle mě s Petrou, asi nějaké kamarádky nebo rodina
Reagovat
Jabadu
Zatím nikoho neukázali. Možné to je. To by ale byla nezodpovědnost a mladická nerozvážnost!
:-)
Reagovat
Fandina
Proč, pamatuji minimálně jeden, Linec, před lety, myslím 2011 a nakonec ho vyhrála.

Tak ještě dva game Peti, pojď!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
PetaM
Hrála sama i Dubaj před lety (finále proti Errani) :)
Reagovat
Fandina
A mám dojem, že i Montreal 2012, ale tam si nejsem tak jistá.
Reagovat
petrulinka
Tak to si kup brýle, ukazují prakticky od prvního zápasu v loži pro trenéry takovou starší blondýnu, dlouhovlasou a mladší černovláska s dlouhými vlasy
Reagovat
Andrew89
jojo je tam s kámoškama
Reagovat
Jabadu
Aha. Aha! Já sice ještě brýle nemusím nosit, ale měl jsem za to, že to všechno patří ke Kiki.
:-)
Reagovat
Jabadu
Ono se asi něco děje!
Reagovat
Mac
za tohle zaslouzi uherak...
Reagovat
rybicka
A Nadal prohrál první set...
Reagovat
EllNino
to byl zase jednou tanker ... luxus
Reagovat
smazaný uživatel
Joo! Uff
Reagovat
dadaft
3:0, to by mohl být důležitý moment
Reagovat
rybicka
Probůh, ať to udrží a nevyháže se zase
Reagovat
petrulinka
Není nad to, skvěle vybojovat servis soupeřky, a pak to takto kazit, bože, bože. Snad to otočí
Reagovat
rybicka
Heuréka
Reagovat
petrulinka
Super, teď to jen udržet a vydržet
Reagovat
sojka1
paradni boj, panesky.. :-)
Reagovat
petrulinka
Stejný scénář jako v prvním setu?
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ?
:-)
Reagovat
rybicka
No kuuva už!
Reagovat
EllNino
brutální tenis, od obou :O
Reagovat
petrulinka
A furt ten fh kros, vżdyť Bertens už tam číhá a ani se nikam nehne
Reagovat
Andrew89
3 set je nas
Reagovat
Blondie
A makáš? Vezmi si nějakej protein! :D
Reagovat
FulnekUltras
klidně i bílkovinu, ale o té radši potichu
Reagovat
misa
Pěkná návštěva na ženský tenis. Je s podivem, že Německo jako největší evropská ekonomika nepořádá žádný velký turnaj mužů ani žen.
Reagovat
Pavlis
Čelenka dole. Opře se do toho.
Reagovat
petrulinka
Já, čelenka dole
Reagovat
petrulinka
Chtěla jsem napsat ha a ne já
Reagovat
Jabadu
Ne, ne. Kiki je příliš silná a tento povrch ji vyhovuje.
Reagovat
Pavlis
Petra měla po prvním setu být v ráži. Místo toho se vyšťavila a netrefí kurt. Je nedůrazná, zbrklá. V prvním setu ale ok, nejlepší výkon dosud na turnaji.
Reagovat
Jabadu
Tak jdeme do třetího a to už bude moc těžké. Kiki je na koni.
Reagovat
tommr
na kterýho jí vysadila Petra ...
Reagovat
lavamancer
jj, tohle nedopadne dobře pro Petru.
Reagovat
jirkaS
podvodníci O2!
oznámili konec předplatného na den
o 2 hodiny dřív, +ještě půl hodiny
před to vypadlo a nejde nahodit
:-(
Reagovat
petrulinka
Tak jim tam napiš na chat, pořád tam někdo je
Reagovat
jirkaS
:-D
Reagovat
FulnekUltras
to máš dneska v čecháčkově všude
Reagovat
EllNino
můžu se zeptat, proč tu tedy žiješ?
Reagovat
FulnekUltras
protože jsem se tady narodil
Reagovat
EllNino
naštěstí už nežijeme v komunismu, takže klidně můžeš jít
Reagovat
sojka1
jen at si to uzije zase z druhe strany.. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
užívám a podvracím ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maximálně zvracíš na TP. Na víc se nezmůžeš, chlapečku.
Reagovat
FulnekUltras
cmrnd, bicmrnd, tricmrnd - už je ti líp? ;-)))
Reagovat
sojka1
a ta uleva, ze ti (a rodine) za to nic nehrozi...
Reagovat
FulnekUltras
zdání někdy docela slušně klame - ale svobodu projevu na TP oceňuju opakovaně
Reagovat
FulnekUltras
komunismus tady nikdy nebyl, ale to se dá u mladého šulínka ještě omluvit
Reagovat
rybicka
Komunismus ne - to byl jen slib hodný sekt... Socialismus tu tedy sakra byl!
Reagovat
PetaM
Dobře, tak tohle bylo neskutečné :D
Reagovat
petrulinka
No, tak tohle teď taky
Reagovat
PetaM
No, tak tohle je ale zase k ničemu :D
Reagovat
petrulinka
A když už vede při podání Bertens 30:0, tak se ukázkově vyhází
Reagovat
smazaný uživatel
A nedá forhand po lajně a nedá.
Reagovat
EllNino
běžte jí to ukázat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď dala a hned to zafungovalo!! :))
Reagovat
petrulinka
Já si taky říkám, proč to tam furt rve kros a nedá po lajně, vždyť Bertens už to tam čeká a ani se nehne
Reagovat
petrulinka
Vypadá to, že Petřin servis si dal pauzu
Reagovat
tommr
a jako obvykle po vyhraným prvním setu přichází u Petry útlum na začátku druhýho ... :(
Reagovat
Jabadu
Yeahh! ...
:-)
Reagovat
Andrew89
kvalitni zapas o par miccich. Jedeme dal...pojd
Reagovat
dadaft
kurňa, je to vyrovnané jak hrom........ (((pojď)))
Reagovat
PetaM
Jeden set tam je, ale to byl i v Cincy ... Chce to udržet nastavenou hru. Ale přijde mi, že příliš často Petra chodí FH kros. Měla by přidat FH po lajně. Ale i kdyby to bylo ve dvou TB, hlavní je výhra :D Už mě nebaví dívat se, jak s ní prohrává :D
Reagovat
George_Renel
Skvělý tenis z obou stran.
Být trenérem Anet, tak ji raději odvedu. .-)
Reagovat
dadaft
ale Anett (i Vika) ve Stuttgartu taky hrají velmi dobře a v SF nebyly náhodou...
Reagovat
George_Renel
Já tedy vidím mezi tímto a včerejším zápasem dost rozdíl.
Reagovat
EllNino
Včera hrály Anett i Vika velice dobře, byla to palba z obou stran
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný tenis, ale stačily by mi dva sety :-)
Pojď!
Reagovat
tommr
Petra získala zaslouženě první set v TB když byla celej set o něco lepší. Hra je ale hodně vyrovnaná a Bertensová bude ještě hodně kousat ...
Reagovat
milik254
Je to hodně kvalitní a pohledný zápas.
Reagovat
d@ve
Skvěle Péti, pěkně odehraný TB. :) Drž se!
Reagovat
Jabadu
Před Vámi tu klečím a vzdávám Vám svůj hold, Výsosti!
:-)
Reagovat
Jabadu
A sakra. Tie break nás fandy bude bolet.
:-)
Reagovat
Andrew89
trefila strop :D hezky pekne
Reagovat
tommr
trefila kostku ale to je detail ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist