Kvitová ve Wuhanu poprvé našla recept na Stephensovou a je ve čtvrtfinále, Karolína Plíšková nestačila na Jastremskou

25. 9. 2019, 14:16
Aktuality 129
WTA WUHAN - Dvojnásobná šampionka Petra Kvitová prošla bez ztráty setu a servisu do čtvrtfinále turnaje ve Wuhanu. Dnes si poradila s trápící se Sloane Stephensovou a na třetí pokus na ni našla recept. O semifinále si zahraje s Dajanou Jastremskou, která si po výborném výkonu proti Karolíně Plíškové, jež se mohla vrátit na post světové jedničky, připsala premiérový skalp hráčky Top 10 a postoupila do svého největšího čtvrtfinále.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová, jež měla na začátku sezony skvělou formu a aspirovala na post světové jedničky, kvůli zranění levého předloktí hraje od poloviny května teprve čtvrtý turnaj.

Ve Wuhanu, kde v letech 2014 a 2016 nenašla přemožitelku, zahájila své letošní působení vítězstvím nad Polonou Hercogovou a set ani servis neztratila ani s trápící se Sloane Stephensovou, na kterou našla na třetí pokus recept.

Kvitová měla od začátku navrch. Ve výměnách byla dle očekávání aktivnější hráčkou a na podání byla celé utkání neprůstřelná. Soupeřce i přes nepříliš dobrou procentuální úspěšnost trefených prvních servisů (53%) nenabídla jediný brejkbol. K postupu si pomohla šesti esy a za necelou hodinu a čtvrt mohla slavit.

Kvitovou, jež stále nemá jistou účast na Turnaji mistryň a potřebuje každý bod, v prvním čtvrtfinále od květnového podniku v Madridu čeká premiérový souboj s Ukrajinkou Dajanou Jastremskou, přemožitelkou Karolíny Plíškové, která vybojovala své největší čtvrtfinále. Kvitová bude útočit na první semifinále od zisku trofeje na dubnové halové akci ve Stuttgartu.

Plíšková se po nepovedeném US Open Series na kurty vrátila už před dvěma týdny v Zhengzhou, kde jako první v sezoně slavila čtvrtý titul. Proto byla ve Wuhanu považována za jednu z největších favoritek a v čínské metropoli si mohla vybojovat návrat na post světové jedničky.

Světová dvojka začala dobře, když v úvodním zápase přehrála Amandu Anisimovovou a připsala si jako první 50. letošní výhru. Jenže na další si bude muset počkat. Dnes totiž neměla šanci proti skvěle hrající Jastremské, která po setech 6-1 6-4 české jedničce oplatila letošní porážku z Madridu, kde nevyužila čtyři mečboly.

Jastremská do zápasu vlétla jako uragán. Devatenáctiletá Ukrajinka diktovala tempo hry, téměř nechybovala, z rakety sypala spoustu vítězných úderů a české favoritce nenabídla jediný brejkbol.

Ve druhé sadě už byla hratelnější, Plíšková totiž zlepšila servis, začala hrát soupeřce více na tělo a měla i své šance. Jastremská ale oba brejkboly bravurně zlikvidovala a po 65 minutách slavila premiérový skalp hráčky elitní desítky. Plíškovou na vítězné údery přestřílela 26-8, udělala jen o tři nevynucené chyby více (15) a trefila dvojnásobek es (6).

Ashleigh Bartyová po setech 6-3 7-5 zastavila sedm zápasů neporaženou Sofii Keninovou a oplatila jí nedávnou porážku z Toronta. O vyrovnání loňského výsledku si předloňská finalistka zahraje s Petrou Martičovou.

Martičová pokračuje ve skvělé formě na asijských betonech. Po finále na generálce v Zhengzhou po suverénních výkonech prošla do čtvrtfinále velkého podniku ve Wuhanu, když si dnes poradila 6-3 6-1 s kvalifikantkou Veronikou Kuděrmětovovou, přemožitelkou Belindy Bencicové. Zítra bude bojovat o své největší semifinále. Jediný dosavadní souboj vyhrála Bartyová.

Elina Svitolinová potvrdila roli favoritky proti Světlaně Kuzněcovové a po výhře 6-4 6-2 postoupila do čtvrtfinále. V něm se světová trojka střetne s Alison Riskeovou, s níž všechny tři předchozí duely vyhrála ve třech setech. Riskeová, která si nedávno ve Wimbledonu zahrála své první čtvrtfinále na grandslamech, smetla 6-2 6-1 loňskou semifinalistku a nasazenou osmičku Qiang Wang a zaútočí na své největší semifinále v kariéře.

Poslední čtvrtfinálovou dvojici utvořily Jelena Rybakinová a obhájkyně titulu Aryna Sabalenková.

• WTA PREMIER 5 WUHAN •
Čína, tv. povrch, 2,828.000 dolarů
středeční výsledky (25. 9. 2019)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (5-ČR) - Stephensová (10-USA) 6-3 6-3
Jastremská (Ukr.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 6-1 6-4
Bartyová (1-Austr.) - Keninová (15-USA) 6-3 7-5
Svitolinová (3-Ukr.) - Kuzněcovová (Rus.) 6-4 6-2
Rybakinová (Kaz.) - Halepová (4-Rum.) 5-4 / skreč
Sabalenková (9-Běl.) - Bertensová (6-Niz.) 6-1 7-6(9)
Riskeová (USA) - Qiang Wang (8-Čína) 6-2 6-1
Martičová (Chorv.) - Kuděrmětovová (Rus.) 6-3 6-1
• Čtyřhra - 2. kolo •
Melicharová/Peschkeová (7-USA/ČR) - Kalašnikovová/Kingová (Gruz./USA) 7-5 6-1
N. Kičenoková/Spearsová (Ukr./USA) - S. Hsieh/Strýcová (1-Tchaj-wan/ČR) 6-4 2-6 13-11
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

129
Přidat komentář
Frick
že tu i beze mne bylo veselo. Aspoň vidíte, že já jsem slušný člověk. Ten neslušný se chová jinak.
Reagovat
d@ve
Děkujeme admine za ten pohotový úklid. Už to tady zavánělo.. :/
Reagovat
Jon61
Úklid znamená pouze vymazání vulgárních příspěvků? Takovým lidem by měl být smazán uživatelský účet a neměli by mít možnost založit si nový.
Pokud chce někomu nadávat, ať si zajde do hospody, ale musí počítat s výpraskem.
Reagovat
brixner
Jak je to vůbec s tím zakládáním účtů? To je vázáno nějakou IP nebo tak něco? Moc tomu nehovím, já spíš tak ten Kouros a nebo bekhend jednoruč, no ;-)
Reagovat
Jon61
Napsal jsem žádost o registraci do redakce TenisPortalu, poslali mi e-mailem aktivační kód.
Reagovat
rybicka
To já jsem čekala, čekala a čekala. Když jsem se pokoušela registraci zopakovat, nick už byl označen jako zabraný (mnou), ale přesto nedostupný. Nakonec jsem změnila první velké písmeno nicku za malé, založila novou registraci, ale stejně nic. Musela jsem opakovaně žádat, než někdo přístup umožnil. Nakonec jsem prorazila tuším přes facebook.
Reagovat
Jon61
Já se také dlouho načekal, psal jsem i do redakce, aby mi to vysvětlili,
pomalu jako kdyby si mne proklepávali, jestli jsem bezúhonný. :-) Ale jsem rád, že mi informace od dalších pomohli najít na webu přenosy tenisových zápasů. Rád také informací pomohu.
Reagovat
brixner
Nejspíš asi i byly doby, kdy se to tady provozovalo. Maně si vzpomínám na nicky jako Jimbo, Kafeporánu, Vietnamec, Lopuch(možná jich bylo víc, ta svině paměť) a když se tak zamyslím, nepříjde mi, že by tito byli nějak obzvlášť "nebezpeční" pro TP, prostě nějaké figurky, bavící se po svém, ale myslím, že docela v rámci mantinelů. Přát někomu smrt a různé ty rakoviny je ale asi dost přes čáru...Jenže opravdu teď nevím - např. komu tady ty žvásty ublíží? Jak moc se TP tímto diskredituje? Co je lepší - navážet se do toho ubožáka a bavit se jeho udatností někde se Samsungem v pazourách kdoví kde? Anebo totální ignorace? Věřím, že i mě má spousta lidí zde v ignoru, takže co to udělat takhle? Jsem docela neznaboh, ale tyhle plky mi docela vadí! Asi se zeptám nějaký tý mojí sousedky, co s tím, snad zase nevyfasuju jednu po tlamě a síkovky do ruky :-)
Reagovat
Blondie
Sousedku néééé! :D
Jako se vší úctou, vyhrožování smrtí a rakovinou pro příbuzné je extrémně přes čáru. Kdo je zdravý a v pohodě, ten nad tím mávne rukou. Ale představte si, že máte doma nemocnou maminku.... :(

Mně tady nějaký jouda taky psal, ať mé příbuzné potká nějaké hrozné neštěstí. Řeknu to takhle - vzhledem k tomu, že nedávno mého velmi blízkého člověka něco skutečně strašného potkalo, tak bych se při setkání face to face asi neudržela a fakt by ji chytnul. Takové verbální hnidy tady na FB přece vybírat nepotřebujeme.

Někdy je ban řešení :) což říkám jako mnohaletý admin jednoho fóra, který za tu dobu dal ban 2 lidem, a to byl ještě jeden časem převychován a omilostněn a druhý je prostě psychicky narušený :D
Reagovat
brixner
Tohle chápu, tohle jsem docela zblízka pozoroval také, i když se to přímo netýkalo mě osobně ani mých nejbližších, ta bezmoc byla fakt zabíjející...Ale asi tuším, čím to všechno je - tito jedinci prostě spoléhají na anonymitu, kdyby proti nim face to face stál takový Sval...no, asi by rétoriku přehodnotili:-)
Apropo - jak sousedky néééé? Bez nich bych byl ztracen, fakt není nad to mít dobré sousedské vztahy - tedy pokud ten "vztah" nemá ruku jako já nohu, to je lepší hbitě zmizet :-)
Reagovat
George_Renel
Ať tak či tak, už dopsal.....
Reagovat
Torn
S tím Samsungem mu docela fandíš teda. :D
Reagovat
brixner
No, jen mě to tak napadlo, nic proti Samsungu, auta maj dobrý :-))
Věř či ne, ale já mám momentálně Nokii 6303, takže s ní bych sem ty moje žvásty psát nemohl a proto musím vždycky nastartovat co? No nojbug, přece ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Na nějaké plané leštění placáků už naši generaci neužije. ;-)
Reagovat
Torn
Tak já viděl i staříky s plackou. :D
Reagovat
jirkaS
jestli Samsung, tak z frcu, z druhý
ruky, nebo kradenej ;-)
Reagovat
Krisboy
Ten-Co-Si-Myslí-že-Tenis-Je-Jeho-Život

Nějak utichl. Asi se šel ožrat (na sekeru).
Reagovat
Krisboy
... nebo oběsit?
Reagovat
jirkaS
slovy Bohůša:
"A už sa nevracaj!"
Reagovat
FulnekUltras
Ovšem Plechovka a nambr van of d vórt?

https://www.youtube.com/watch?v=LFvODXrGPdg
Reagovat
Torn
No, já si myslím, že o to ani Kája upřímně řečeno nestojí.Stejně by jí byla jen na chvilku, at vyhraje TM a má to v zásadě jisté, pak si může zimu trávit na pláži a může posílat fotky s Hrdlou. :D
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň ten TM ji nejde nepřát - když to jednou omylem urval i ten Cibulkovic candát... ;-)
Reagovat
Torn
Tak ono se stačí podívat, kdo urval třeba GS, že jo. :D Jako přál bych jí GS, jestli ho nevyhraje a bude ve stínu Petry budiž, ale já jí budu fandit dál. :)
Reagovat
Blondie
+1. Správný fanda to tak má :-)
Reagovat
cabuna
A tak to má bát mám to stejně jestli se Káje podaří Gs nebo ne budu jí fandit do konce :-D
Reagovat
lvicek
No tak to je jasny, ne? Az do toho konce nebudem vedet, jestli ten GS urve nebo ne a pak uz nebude hrat, takze uz zsa nebude mit moc cenu ji fandit ;).
Reagovat
Torn
Tak Káju budu sledovat asi i po konci kariéry, jestli mi nezačne být protivná jako Lucka. :D
Reagovat
rybicka
Pozor na paragrafy za stalking :-)
Reagovat
Jabadu
Jasnosti, až si smotáte tiket do ruličky, směl bych Vám připálit? ...
Reagovat
George_Renel
Petra zítra opět jako dezert po obědě. :-)
Reagovat
tommr
jj bude to v ideální čas a snad to i podle toho dopadne, aby nám Petra nezkazila zažívání ... :)
Reagovat
Mantra
ten tydýt koukám začal psát ty hovadiny přesně po zápasu PK, takže asi bych se přiklonil k variantě "prohraný prachy"
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k výhře. Podala dnes fakt perfektní výkon, byť pár velkých minel předvedla. Na konci byla pod enormním tlakem, když čelila 0-30, poradila si s tím bravurně. Oproti pondělí to dnes byla ze strany Peti působivá podívaná. Hodně zdaru do dalšího zápasu, soupeřka je hratelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Stephensnová je teď trochu z formy. Další asi Jastremská tak uvidíme. Držím palce.
Reagovat
tommr
s houževnatejma Čínankama si ale Stephensová poradila celkem bez potíží. Možná není v optimální formě, ale pořád je to hodně nebezpečná hráčka ...
Reagovat
Petur_Fisk
U Sloane člověk nikdy neví. Většinou měla motivaci jen na GS.
Reagovat
tommr
to je pravda, ale dneska to nevypadalo na to, že by něco vypouštěla ...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Andrew89
by admin už toho hlupáka zablokovat?

@Ondro?
Reagovat
Torn
Tak už jsme dva zplozenci z incestu! :D:D
Reagovat
Blondie
24. září 2019 15:36
Minuta po minutě

Pražská policie pátrá po agresivním pacientovi, který utekl z psychiatrické léčebny. Podle policistů je nebezpečný pro okolí, lidé se ho nemají pokoušet zadržet. (Novinky)

Není to spíš na policajty než na admina? ;D :D :D
Reagovat
Torn
+1 :D:D.
Reagovat
d@ve
Tak že by přeci jen už? :)
Reagovat
tommr
ženskej tenis je opravdu nevyzpytatelnej. Dneska jsem čekal postup Karolíny a vyřazení Petry a dopadlo to přesně naopak. Karolína zahrála bídně a Petra překvapila velice solidním výkonem ...
Pokud by Yastremska hrála i zítra podobnej tenis jako dneska tak bude Petru čekat těžká šichta. Věřím ale, že se Petra s Vankem na dnešní zápas Karolíny dobře podívají a vymyslí na mladou Ukrajinku správnou taktiku ...
Reagovat
Fransoas
Myslel jsem si to samé.Karolína mi docela zklamala.Očekával jsemn ji ve finále.Petra přes zdravotní potíže je bojovnicí.O Karolíně si toto nemohu dovolit říct.Gratulace pro Petru.Příští soupeřka bude velká výzva.Ukrajinka chyt la formu.
Reagovat
aape
No tak Karol vyhrála předchozí turnaj,
A to u žen většinou znamená rychlý konec
Na následujících akcích, takže nemá cenu z toho
Dělat velké závěry, jedničkou ještě může do konce roku být
Reagovat
LukasH
Karolína jistojistě vypadne z turnaje, když:
má hrát s Petrou
může být světovou 1 :D

Petra dobře. Snad už zas pojede bez omezení.
Reagovat
Torn
Kája musí na turnaj ideálně, kde nic neobhajuje a je tam s ní někdo jiný než hlavní trenér, to jsou další dva body. :D
Reagovat
tommr
tak to mě před zápasem ani nenapadlo, že by se Karolína chtěla vyhnout Petře, ale něco na tom může být. Dnešní výkon Karolíny byl opravdu až podezřele špatnej ...
Reagovat
rybicka
No, mě to napadlo se vzpomínkou, jak úspěšně a dlouho se zvládala vyhýbat Týně. TM už má zaručený, Petra ne, tak nakonec přijatelný stav.
Reagovat
tommr
možná, že nechtěla s Petrou hrát i z toho důvodu, že jí nechtěla pokazit šanci na TM. Kdyby jí ve čtvrtfinále vyřadila a Petra se pak kvůli tomu nedostala na TM tak by to asi někteří FFPK neunesli ... :)
Reagovat
Nenela
To jsou konspirativni teorie. Urcite chtela vyhrat, proste se to dneska nepovedlo.
Reagovat
rybicka
No, myslím, že Kája přemýšlí hodně v souvislostech. Až jí to škodí. Plánovanou prohru, to jí nechci podsouvat, ale že se jí do souboje s Petrou určitě nechtělo, to jsem přesvědčená.
Reagovat
Grape
Jako možná na tom něco bude, ale problém bude spíš v tom, že když to někdo pálí jako dnes Dayana, tak Kája jaksi nemá protizbraň. Ona na ni dnes prostě neměla. Což je možná paradox, když je druhou hráčkou světa a Dayana až 27, ale je to tak...
Reagovat
Jon61
Tak tomu je, Karolína je vysoká a neohrabaná, nikdy z ní nebude hráčka dobrá v obraně, pokud to nebude ona, která bude diktovat tempo zápasu, ona má být ta útočnější.
Reagovat
lars
tezko. Vzdyt Karol neznala svoji souperku v CF , behem sveho dnesniho zapasu. Kvitko hralo zapas az po ni.
Reagovat
FulnekUltras
Tak tím si právě nejsem ani trochu jistý.
Reagovat
Andrew89
vždycky umí překvapit! nečekal jsem takový průbeh. Hrála fakt dobře na to,že od května pořádně nehraje. SErvis psal, druhé podání hlavně. Obrovská agrese, ale měla plán a bylo to viděl. Mám fakt radost...CF super body TM je blíž a blíž:)
Reagovat
Petur_Fisk
Petra v módu Birmingham 2017.
Reagovat
EllNino
Super, nějak jsem dneska věřil, že to půjde, Sloane je teď momentálně stínem té hráčky, která vyhrála USO a byla ve finále RG ...

Jinak zejtra proti Dayaně, Karolína jí dneska jasně demonstrovala, jak se to nemá proti ní hrát ... ale Petra má trochu větší zbraně, Karolíně tyhle typy Lucic nebo Giorgi mo nesedí ...uvidíme, snad ji přetlačí :)
Reagovat
Nenela
Btw. co se vlastne stalo s Lucic? Uz skoncila? Dlouho jsem o ni nic nelsysela.
Reagovat
Petur_Fisk
Rameno...
https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Tennis_Stories/70479/coming-back-at-37-years-old/
Reagovat
EllNino
operace, chtěla se vrátit, ale teď zase asi odklad na neurčito
Reagovat
Nenela
Dik. Moc jejimu navratu neverim. Ma uz docela (tenisovy) vek, k tomu zraneni, rameno je blby...
Reagovat
Blondie
nakonec jsem na meeting šla a klient mi ještě vynadal, že tam chodím nemocná :( a já kvůli tomu neviděla ani Karolínu a jen asi 10 minut Petry.

Prosím, nemáte někdo link na záznam obou zápasů?
Reagovat
Nenela
Zkus Petru tady: https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=918039
Reagovat
Blondie
děkuju
Reagovat
Blondie
mělo být s hezkým smajlíkem, co se nezobrazil :-)
Děkuji moc!
Reagovat
Nenela
Karolinu uz jsem vypla, bylo to pomale umirani.
Reagovat
Petur_Fisk
Škoda. Někdy se to s tou vůlí nemá přehánět - za dobrotu na žebrotu...:)
Reagovat
Fandina
Kája
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=917941
Reagovat
Blondie
Také moc děkuju! Ani jeden odkaz už nejede, ale i tak si cením snahy. Díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, když se daří, tak se daří!!!
Reagovat
Blondie
Já mám takovou radost!
Reagovat
Petur_Fisk
Petra gratulace a ještě to byl vcelku hladký proces. Kdo by to byl včera řekl, když se dávaly větší šance Karolíně, protože Petra je nerozehraná...
No tak alespoň odpadl ne úplně příjemný zítřejší český duel a srovnání dnešní ostrostřelkyně Dayany s Petrou může být hodně dobrý a zajímavý tenis.
Reagovat
Fandina
gratulka. Na zápas s Jastremskou jsem zvědavá, hlavně, jestli to tam bude Jastremské padat, jako dneska proti Káje. A samozřejmě, jak bude hrát Petra. Jestli bude také ranařit, nebo půjde do výměn, jako dneska druhý set ve Sloane. I když ty výměny nebyly dlouhé. Držím palce Peti a doufám, že ruka nezlobí. Pojď!!!!!!!!!!
Reagovat
bIbec
Petra překvapila. Super!
Reagovat
Nenela
Neprekvapila, ja jsem ji dneska verila :-)
Reagovat
Jon61
Vítězství! Při stavu 0:30 jsem se obával další dvojchyby. Petře k výhře pomohla Sloane svými hloupými chybami.
Reagovat
tommr
jj po tý dvojchybě na úvod ve mě taky hrklo, že si to Petra ještě zbytečně zkomplikuje. Naštěstí to ustála ...
Reagovat
George_Renel
Vyzdvihl bych kvalitu podání a to zejména druhého.
Reagovat
Andrew89
hraje fakt velmi dobře:)
Reagovat
George_Renel
Začínám si myslet, že Plíšková viděla Petru na tréningu. .-)
Reagovat
Jon61
No jo, ale kdyby postoupily obě, byla by jistota semifinále pro některou.
Reagovat
Jon61
Je vidět, že je Petra zkušenější, Sloane je zbrklá, kazí důležité míče.
Reagovat
Fandina
Petruško, ještě jeden set. Ze začátku to byla střílečka, pak sice ne, ale přivítám podobný průběh druhého setu s vítězným koncem. Peti pojď!!!!
Reagovat
Fandina
Tak zatím ve druhém setu hraje Petra na pohodu. Možná bych raději volila brejk ze začátku jako v prvním setu a střílečku. Výměn se Sloane se trochu bojím.
Reagovat
Jon61
Střílečka :-) Však jí proto kvůli jejím ranám říkají Del Petra. Ale musí mít dobře seřízená mířidla, aby se nevyházela.
Reagovat
Andrew89
Petra zatím Sloane k ničemu výrazně nepustila. Ale je to přesně ten typ zápasu, kde rozhodne jeden, dva míčky celej set. Uvítal bych lehčí průběh druhého setu:)
Reagovat
Fandina
Dneska hrála taky razantně, viděla jsem koncovku druhého setu a tam to byla pěkná střílečka. Hrály tak obě. Ale Kája to už bohužel neotočila.
Reagovat
Fandina
To patřilo dolů, je to o Káje. Že ten zápas s Jastremskou byla, co jsem tedy viděla kus druhého setu, střílečka od obou.
Reagovat
lvicek
Peta hraje vyborne, tak at to vydrzi! Ale to triko s uzlem, to by me zabilo, jak v tom muze vubec hrat...
Reagovat
Torn
Dělat závěry z Wuhanu nemá určitě význam, nemůže vyhrát všude a všechno. Yastremska hrála nad svoje poměry a Karolíně utekl prostě začátek, než se srovnala, bylo pozdě. Nějaká šance tam byla, ale dle to přišlo až moc pozdě. Ať se připraví na Peking.
Reagovat
EllNino
Wuhan a Peking mají skoro stejné bodové hodnocení ... proč je jeden důležitější než druhý? :)
Reagovat
Torn
Takhle jsem to nemyslel. Spíš jakože nemá smysl z toho dělat závěry a je na místě jít dál. :D
Reagovat
tommr
Peking je povinnej a body za něj zůstávají v hodnocení celej rok. Wuhan si top-hráčky oproti tomu započítávat nemusí pokud jim třeba nevyjde ...
Reagovat
Andrew89
do toho slušně řeže. Je vidět, že si se Sloane nechce pinkat taktika dobrá. Konečně BB proměněn!
Reagovat
tommr
neproměněn! Stephensová ho musela Petře darovat dvojchybou ...
Reagovat
Andrew89
takže proměněn:))
Reagovat
tommr
kdyby ale Stephensová nevypomohla tak jí nebrejkla. Petra má dneska zase vyhazovací den ...
Reagovat
Andrew89
to je z toho,že to hrozně pálí.
Reagovat
d@ve
Tak snad to Petra dá ve dvou.. :)
Reagovat
tommr
at vyhraje klidně ve třech. Hlavně aby už Stephensovou konečně porazila. Je jedno jak ... :)
Reagovat
Petur_Fisk
Kvůli ruce raději ve dvou...
Reagovat
d@ve
Jj, raději ve dvou a pošetřit síly a ruku.. :)
Reagovat
tommr
povedlo se ... :)
Reagovat
Fandina
Kája škoda, ale Jastremská jela jako pila. Výborně podávala a hrála rychle i na returnu. Kája zapla na vyšší level ke konci druhého setu, ale Jastremská byla lepší.
Reagovat
Petur_Fisk
Často si vzpomenu na slova Davida Kotyzy těsně předtím než skončil u Karolíny...
A celou tu dobu mám pocit, že měl pravdu.
Reagovat
Torn
A to je? :D
Reagovat
misa
Že s pinkáním nic velkého nevyhraje.
Reagovat
Torn
Tak dneska zrovna nepinkala, soupeřka prostě hrála líp a Karolíně ujel vlak.
Reagovat
chosoi
Úkol byl splněn. Pošetřit síly a nezpotit jedinné triko!
Reagovat
Petur_Fisk
"Je třeba zkusit jít na kurt s kuráží a bez obavy z porážky. Klidně prohrát. Jít do boje bez záruky, že to vyjde. Zatím ovšem pořád opatrnostní složka převažuje nad rizikovou,"
Reagovat
Torn
Tak to je názor Kotyzy, je otázkou, zda by to mělo nějaký efekt. Každý je nějaký. Karolína nikdy nebude úplně taková ta vášnivá bum sem a bum tam, zkrátka to nemá v povaze. Možná proto nikdy nevyhraje GS a možná to s tím nemá co dělat.
Reagovat
Petur_Fisk
Karolína ale do toho před dvěma a více lety chodila daleko razantněji. Takže jí to nemůže být úplně cizí. Viz USO 2016.
Reagovat
EllNino
Pokud jí to není vlastní, tak to muže aspoň zkusit ... pokud něco nezmění, tak to bude pořád takhle berdychovské
Reagovat
Torn
Asi měla no. :(
Reagovat
Fandina
Petra a Sloane na place, SuperTennise a O2 TV Tenis.

Petruško pojď!!!!!
Reagovat
Andrew89
v prvním setu neměla Karolína vůbec sebemenší nárok. Dayaně tam padalo všechno na co sáhla, stříla tam jeden winner za druhým.

Druhý set podle očekávání Dayana povolila, ale né tolik aby to Karolína otočila. Měla dvě příležitosti, ale ty byly hodně zkušeně odvráceny - bez šance.

Karolínu nepodržel ani servis, ale Yastremska ho perfektně returnovala. Karolína celou dobu tahala na kratší konec. Nedělal bych z toho žádnou tragedii, protože narazila na perfektně hrající soupeřku.

Ted Petra a ta to bude mít sakra těžké, tak snad to půjde.

Pojd
Reagovat
tommr
Karolína dneska podala podprůměrnej výkon zatímco Yastremska nadprůměrnej. To nemohlo dopadnout jinak než jako debakl ...
Opět se potvrzuje, že Karolína je šancí dostat se na post jedničky pokaždý úplně paralyzovaná a na takovým turnaji kde se taková možnost objeví vždycky dopadne špatně ...
Snad nás dneska potěší aspoň Petra ...
Reagovat
Petur_Fisk
Tak, tak...
Reagovat
Fransoas
Bohužel Karolíně utekl začátek obou setů a nepotvrdila roli favoritky.
Reagovat
smazaný uživatel
Valec Yastremska. Sebevedomi, nahecovani, uderova jistota z BH i FH. Jediny servis byl slabsi. A jasne prevalcovani na vitezne mice.

Statistiky:

Vitezne mice 26:8 pro Yastremskou, pritom FH winners 14:3 :D, BH winners 6:1. UE 15:12. 2 servis Pliskova 44%.

Ne, ja tu Pliskovou proste nechapu. Za stavu 4:5 a 30:30 ve druhem setu zacala behat, snazit se, a pritom do te doby tam jen chodila s nezajmem. Tady to vypouštění je hnusne a nesportovní. Prej jednicka. To jo. Vypousteci labilka. Chova se na kurtu naprosto unfair.
Reagovat
tommr
Karolína sice ke konci zabrala, ale bylo to "too little too late" a na zastavení rozjetý soupeřky to nestačilo ...
Reagovat
Fransoas
Jak se prezentuje na kurtu - to by mohla být velká neznámá.Dlouhodobé tvrdim,že je u ní málo průbojnosti proto bude pro ni těžké získat GS trofej.Spolupráce s Martínez nepřináší vysněný efekt.
Reagovat
Torn
Zalez radši někam do díry, opice.
Reagovat
smazaný uživatel
Opice si rikej fotrovi ty špíno
Reagovat
Torn
Ne, budu tak říkat tobě. :D
Reagovat
lars
Neblabol.
Asi si nic vyznamneho v tenisu nedokazal. Asi ses o to ani nesnazil a "vypustil" si to.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist