Kvitová zdolala Šarapovovou a podruhé v kariéře postoupila do finále Turnaje mistryň

31. 10. 2015, 11:44
Aktuality 808
TURNAJ MISTRYŇ - Petra Kvitová si na Turnaji mistryň v Singapuru zahraje podruhé v kariéře ve finále. Šampionka turnaje z roku 2011 v dnešním semifinálovém klání zdolala Rusku Marii Šarapovovou 6-3 7-6, přestože ve druhé sadě prohrávala už 1-5. Ve finále narazí česká jednička na Polku Agnieszku Radwaňskou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová letos na Turnaji mistryň vyhrála ve skupině pouze nad Lucií Šafářovou, i to jí však stačilo na postup do semifinále. V něm dnes vítězka ze sezony 2011 narazila na šampionku z roku 2004 Marii Šarapovovou, která naopak prošla svou skupinou bez porážky.

Kvitová vstoupila do jubilejního desátého vzájemného utkání s Ruskou velmi dobře. Ve druhé hře sice ještě nedokázala potvrdit brejk z úvodního gamu, za stavu 3-3 si ale na podání Šarapovové vyšlápla podruhé a v následující hře už brejk bez problémů potvrdila. Díky agresivní a přesné hře, kterou nutila Rusku k chybám, si pak česká jednička vypracovala v deváté hře na returnu první setbol, který využila a po více jak 40 minutách hry získala úvodní sadu poměrem 6-3.

Začátek druhého dějství Kvitové vůbec nevyšel. Čtvrtá nasazená Češka hodně chybovala a nedokázala se opřít o své podání, které si v úvodu druhé sady hned dvakrát v řadě prohrála. Šarapovová si tak během pár minut vypracovala nadějné vedení 4-0. Ani toto vedení však světová čtyřka nezužitkovala. Kvitová se postupně rozjela, snížila počet nevynucených chyb a dostala se ke své agresivní bojovné hře.

Statistiky zápasu
Šarapovová - Kvitová
6
esa 2
63 % 1. podání 'in' 66 %
62 % úsp. 1. podání 64 %
21
winnery 25
25
nevyn. chyby 24
3/5 brejkboly 5/6
čas: 1:49

Od stavu 1-5 vyhrála česká jednička pět gamů v řadě, v deváté hře dokonce při svém podání odvrátila setbol Rusky, a senzačně tak otočila stav druhé sady na 6-5. Ve dvanácté hře si šampionka turnaje z roku 2004 své podání udržela a o vítězce proto musela rozhodnout až zkrácená hra, v níž zaslouženě uspěla česká hráčka. Kvitová zvítězila po hodině a 49 minutách hry 6-3 7-6 a podruhé v kariéře se tak probojovala do finále Turnaje mistryň.

"Nečekala jsem, že se dostanu až do finále. Ve skupině jsem dva zápasy prohrála, ale Lucka, která včera odehrála úžasné utkání, mi pomohla do semifinále. Věděla jsem, že to bude těžké, protože Maria hraje skvělý tenis a je to výborná hráčka, proti níž musíte předvést maximum. Já jsem do toho dnes dala všechno a jsem moc šťastná, že jsem vyhrála," řekla Kvitové v rozhovoru na kurtu.

"Když proti Marii prohráváte 1-5, musíte riskovat a hrát naplno, jinak nemáte šanci. Jsem ráda, že se mi podařilo druhý set otočit a vyhrát, protože ve třetím by se mohlo stát cokoliv. Věřila jsem si a hrála jsem svou hru, což bylo důležité."

"Teď momentálně nevím, co mám říct k finálovému zápasu, jsem si ale jistá, že to bude velmi zajímavý zápas, na který se moc těším," dodala dvojnásobná wimbledonská šampionka, kterou ve finále čeká Polka Agnieszka Radwaňská, jež dnes v semifinále zdolala Španělku Muguruzaovou.

S Radwaňskou má Kvitová pozitivní bilanci 6-2. Na Turnaji mistryň na sebe narazí již popáté, přičemž dvakrát na závěrečném podniku sezony vyhrála Kvitová (2011 a 2013), dvakrát uspěla Polka (2012 a 2014).

• TURNAJ MISTRYŇ 2015 •
Singapur, tv. povrch, 7.000.000 dolarů
sobotní výsledky (31. 10. 2015)
A. Radwaňská (5-Pol.) - Muguruzaová (2-Šp.) 6-7(5) 6-3 7-5
Kvitová (4-ČR) - Šarapovová (3-Rus.) 6-3 7-6(3)

Komentáře

808
Přidat komentář
Frick
Je pro Petru David furt KoVYza?
Reagovat
FulnekUltras
Stejně je zajímavé, jak pevnou a někdy zároveň křehkou vztahovou hranici tenhle drobný rozdíl v češtině znamená... ;)
Reagovat
Frick
Mrzí mne, že šance na to, aby Lucka byla na chvilku českou no. 1 je nízká už nyní a za 24 hodin bude asi ještě nižší.

O to horší ten podzim, kdy asi na to skutečně mohla zaútočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka už českou jedničkou byla :)
Reagovat
Frick
To ale bylo bez lesku.
Reagovat
smazaný uživatel
A o co by byl větší lesk, kdyby se stala jedničkou v době, kdy měla Petra (na své poměry) špatnou sezónu? Já žebříček neřeším, o No. 1 Lucka nikdy hrát nebude, v top 5 byla, ukázala, že může uspět na velkém turnaji, je relativně v ideálním věku. Před rokem by nikoho ani nenapadlo brečet, že v žebříčku není aspoň na chvilku před Petrou. Důležitý je, že si začala věřit, má kolem sebe dobře fungující tým, který jí dodává dobrou pohodu, a hlavně letošek ukázal, že sen o GS ze singlu nemusí být sci-fi. Serena není věčná a na každou další Lucka má - teda kromě jedné a tu jí snad aspoň jednou na nějakém velkém turnaji někdo včas odstraní :)
Reagovat
Frick
Petra neměla zlou sezónu. PM + 2x Premier. Pokud by se Lucka před Petru dostala na pár týdnů kolem Asie, tak by na tom nebylo nic hroznýho.

Jen Iqe by se složil.
Reagovat
smazaný uživatel
Na její poměry to byla BODOVĚ slabší sezóna. Nepamatuju, kdy by měla v žebříčku pod 4000 bodů, tipnul bych, že to muselo být ještě před Wimbledonem 2011. Mě o žebříček nejde. Když bude hrát dobře, bude vysoko, když ne, tak nebude. Mě mrzí jen to, že není schopná Petru aspoň jednou porazit. Možná by zabrala ta Vlkova taktika s naštváním na soupeře. Třeba by stačilo, aby před zápasem Lucčin přítel řekl Lucce, že je Petra kočka :)
Reagovat
smazaný uživatel
OK, detail :) Na konci sezóny měla skoro 5000, tak jsem to hlouběji nezkoumal. Ale to nic nemění na podstatě.
Reagovat
Frick
http://ekonomika.idnes.cz/profil-ivo-valenta-0nx-/ekonomika.aspx?c=A151031_194733_ekonomika_neh

Monačan nemá rád největšího kamaráda nejznámějšího monackého stěhováka
Reagovat
Frick
A to mne právě štve. Monako má člověk spojený s podnikavci typu Valenta, Rittig, tak zamrzí, že musí mezi nimi být i někdo, kdo je veřejností vnímám 100x pozitivněji.

Mne by třeba u Petry fakt zajímalo, jestli aspoň nezapochybovala o tom, co dělá a neřekla si "Ty jo, co když ale fakt dělám něco, co neni úplně správný?"
Reagovat
FulnekUltras
K normální lidské osobnosti rozhodně patří pochybnosti i o daleko jednoznačnějších věcech... ;)
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/marketa-slukova-barbora-hermannova-rozhovor-fna-/volejbal.aspx?c=A151029_183138_volejbal_tny

Co řikáš na Maki a Špeki?

Za mne - jsou to arogantní kozi. Hanba jim.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic. Až budou vozit medaile z GS jako Kiki a Maki, tak potom se můžeme o něčem bavit...
Reagovat
Frick
Mne jde spíše o tu lidskou stránku. Strašně mne to zklamalo, že si dvě kamarádky od dětství udělaly něco tak špatnýho. Když se člověk podívá na všechny ty video, tak člověku přišlo, že se maj rády skoro jak sestry. Jasně, otázka jak moc to bylo aranžovaný, ale třeba to vroucný objímání loni na Štváně, to asi hraný skutečně nebylo. Jestli to tak dokonale roze*ral Nausch, těžko říct. Věřim, že kdyby se nerozešly, tak by se to časem dalo trochu dopořádku.

Hermannová je nechtuná ostravská kariéristka. Řekl bych, že tim docela vyslala slušný signál o svém charakteru.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už to neřeším. Napsal jsem k tomu víc než dost a je to pro mě uzavřená kapitola.

BTW: Jestlipak víš, na jakém fotbale jsem dneska byl? :)
Reagovat
Frick
mužský asi nebyl
Reagovat
smazaný uživatel
Správně. :D Byl jsem na 1. lize žen (tam jsem teda přišel pozdě) a 1. lize dorostenek, oba zápasy Plzeň - Slavia. :)

BTW: Dostal jsem informaci od mediálního týmu ženské Slavie, že osmifinále Ligy mistryň proti Permu se bude hrát v Edenu ve čtvrtek 12. 11., protože ve středu 11. se na Slavii zase hraje hokej. Tak doufám, že v ten čtvrtek dorazíš. :D
Reagovat
Frick
Asi ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to? Šupej na TS držet choreo (dneska jsem na něj přispěl kilo)! :D
Reagovat
Frick
Měl bych pocit, že mne tam někdo sleduje.

BTW: Je myslíš rozdíl mezi mužskou a ženskou kopanou více propastný než v jiných "více ženských" sportech, jako je basket, volej a samozřejmě tenis? Jde mi obecně o kvalitu podívané...
Reagovat
smazaný uživatel
To jako já? Buď bez obav, já budu sedět na hlavní. :D

Podle mě se to nedá srovnávat. Záleží na tom, jaká je to soutěž. Třeba v české lize jsou některé zápasy hodně slabé, naopak na LM se dá koukat dost dobře (zvlášť na některé týmy), o turnajích typu ME, MS nebo OH ani nemluvě... Mě obecně u fotbalu štve, jak v něm pořád někdo srovnává holky s chlapama. Špotákové se snad taky nikdo nesměje kvůli tomu, že hází míň než Veselý... Jinak třeba dneska na ty dorostenky se dalo koukat úplně v pohodě (teď myslím po fotbalové stránce :D). :)
Reagovat
blixa
Ne trpí ten tvůj kámoš tak trochu stihomamem ? :D Prej "sleduje" :D :D Nejspíš CIA, FBI, KGB, Mosad, BIS, Sociální správa a berňák :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tím kámošem myslíš Fricka? Vždyť já ho ani neznám, jenom od vidění. :D
Reagovat
blixa
No já myslel, když s ním chodíš na fotbal .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A na to jsi přišel jak? :D Já se jenom snažím přilákat do Edenu co nejvíc lidí, aby holky měly co největší podporu. :) A koho jiného bych měl přesvědčovat než slávistu Fricka? :D
Reagovat
blixa
Jo on je slávista .... Tak tím se mnohé vysvětluje ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tos jako zjistil až teď, že Frick je slávista? :D Jinak já jsem v Lize mistryň taky slávista, to dá rozum! Vždyť holky hrajou o největší úspěch českého ženského fotbalu v historii. :)
Reagovat
blixa
Tím se taky ledacos vysvětluje ... :D :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha ha, moc vtipný. :D Ty jako nefandíš českému klubu proti zahraničnímu, když hraje evropské poháry? Ty, ochránce národního fandění? :D
Reagovat
blixa
Ale jo, dělám si prdel :D Já byl dycinky "neslávista" a měl jsem kamarády slávisty. Moc krásný verbální přestřelky to tehdy byly :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť Frick je sledovaný. Jak jinak by se jeho fotka dostala na web?

http://postimg.org/image/5g5x96jkn/
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
blixa
Sakra ! No já už se mu nedivím !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle fakt nemá chybu! Jestlipak uhodnete, za koho se převlékl americký fotbalový pár Sydney Leroux a Dom Dwyer? :)
https://pbs.twimg.com/media/CSriCNEUwAI3xqs.jpg
Reagovat
Frick
Whoopi Goldberg?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta hraje tenis? :D
Reagovat
Frick
Neznám její filmografii důkladně. Třeba hrála někde nějakou tenistku - bojující s rasovými předsudky.
Reagovat
smazaný uživatel
Za nějakou kozatou a prdelatou černošku.
Reagovat
Frick
za Fandinu?
Reagovat
Frick
Protože za ní někdo přiběhl s tim, že si spočítal, že by v lednu mohla být její pozice české no. 1 v ohrožení. Tak si to přepla do módu "boj proti Češce" a proto Fušu de Mar porazila.

Bohužel se jí ale nedařilo tolik na US Open (tam to chtělo tak to finále aspoň), takže musela nechat Lucku otrávit. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně kvůli takovým zápasům já Petře tolik fandím. To byl zápas, který nabídl asi všechno, co od Petry můžeme čekat. Slušný první set, strašidelný úvod toho druhého a pak fan-ta-sti-cký obrat. Obrat, který si asi všichni budeme dlouho pamatovat. Obrat ze stavu 1:5 0:30, kdy všichni tak nějak čekali, že druhý set už se bude víceméně jenom dohrávat a o všem rozhodne až set třetí. Petra to ale viděla jinak. Šla si tvrdě za svým a my tak mohli sledovat velkolepé představení v hlavní roli se sebevědomou, bojovnou a zarputilou Petrou na straně jedné a na druhé straně stále zoufalejší a bezradnější Marii, které se najednou takřka vyhraný set začal doslova sypat pod rukama a ona s tím nemohla nic dělat. Ne, Maria to nevzdala, nevypustila, to jí není podobné, jenže to prostě nešlo. Když se Lvice zakousne, tak není síla, která by ji mohla zastavit. Chris Evertové - a ostatním pochybovačům o její bojovnosti - se tak dostalo té nejlepší možné odpovědi.

Snad to zítra dotáhne do konce.
Reagovat
VlS
Dnešní obrat byl supr, všechna čest. Kolikrát z deseti případů tak dopadne takhle? Jednou? Dvakrát´? Chris asi mluví o těch ostatních případech se po kurtu s otráveným výrazem plouží holka, která by viditelně byla raděj někde úplně jinde.
Je dobré si užít případů jako dneska a je dobré nezapomenout ba ty druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Já na ty druhé nezapomínám. Jen jim odmítám přisuzovat větší význam, než si zaslouží.
Reagovat
FulnekUltras
Výstižně řečeno.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bych rekl, ze ty komenty Martiny, Chris, BigMaca, atd. vetsinou vznikaji pouze jako zrcadlo deni ma turnajich, kde Petra je, takze jednou z ni sili, velka slova, jindy zase nesteri kritikou - vznikajici z nejake frustrace, jindy tapaji..., jindy si lamou hlavu, a zase jindy jsou prekvapeni a v soku atd.;)))
To je nejaky jejich stav uz plus minus 5 let;D)))
A furt tak dokola...
...pouze nekteri britove maj rozum a zahrnou to do toho sveho pojeti ding-dong...a jsou v pohode;)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se do jejich hodnocení promítá nikoli nevýznamnou částí to, jaké mají oblíbené hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
No to by Petru nechvalili do nebes kdyz neco vyhraje, ve svem stylu;)
Podobne to pozoruji ve spanelskem prostredi...a to vcetne Rafy Nadala. Coz je uz dost zavedena hvezda. U Garbiny je to resne to samy;D) Nepodezrivam je o to, zeby meli jine oblibene hrace, hlavne u Spanelu...ikdyz Garbi je fakt trochu jiny pripad...
Podle mne v tomhle cesi jsou asi nejmirnejsi...
...nemyslim fans;D) Tam je to presne podobne...dle prubeznych vykonu.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. Jak si mám jinak vysvětlit, že měla Chris tendenci bagatelizovat Petřiny zdravotní problémy a naopak až nekriticky vychvalovala Venus?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to zas tak tezke pochopit neni....Venus ma 35 let...tedy o dekadu starsi...
Az bude mit Petra tolik najeto na tachometru, a tolik veci za sebou, tak ji asi budou hodnotit take jinak a bude v top20...ikdyz nevim na co presne narazis...no ja bych tu Venus pochvalil asi taky...ve 35 letech...to je celkem ulet...
Jen tak mimochodem, Amelie Mauresmo ma 36 let, Martina Hingis 35 let, Justine Henin 33 let, Kim Clijsters 32 let, Li Na 33 let...
Ty jako vidis tyhle holky nekde figurovat v top20 v zebriku?:)
Trebas ten jednoduchy a prirozeny respekt k veku hracky...?
Reagovat
Frick
Hingis je první :o)
Reagovat
smazaný uživatel
V deblu..;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Že je Venus starší, to je úplně irelevantní, kromě toho tady o něj vůbec nešlo. Chris Petře Venus předhazovala jako vzor hráčky, co má hlad po vítězství a proto se taky dere zpátky do absolutní špičky. S první částí se dá souhlasit, druhá je ale poněkud úsměvná, protože realita je trochu někde jinde.

Snažíš se hledat objektivitu někde, kde jde především o subjektivní pocity. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
*o věk
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne, kdyz nekdo rekne, ze ve sprotu - hlavne v soucasnem tenise je vek u zen irelevatni;D))))) To je ovsem uzasne hodnoceni;)

Hele za 10 let si rekneme...co bude delat Petra, jestli bude makat a snazit se hrat o spicku na okruhu WTA...a jak ji bude chybet jen par bodu v race na TM atd jsem na to celkem zvedavy teda...
....myslim, ze prave ta Venus muze byt brana za priklad, jedno o koho jde...

Souhlasim s tim, ze to muze byt inspirativni pro kazdeho hrace...!;)
Reagovat
smazaný uživatel
V tenise jako takovém věk pochopitelně irelevantní není. V hodnocení Evertové evidentně ano - když je v něm irelevantní i Petřin zdravotní stav.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ale pises:
"Že je Venus starší, to je úplně irelevantní,"
Tak se rozhodni;D)
---
Nevim, ale tak trochu se v tom motas...tva odpoved je trochu asi v myslenkove zkratce, a asi chces ted rict, ze ti slo o to, ze Chris si dovolila rict, ze ikdyz je po nemoci muze se snazit vic a hrat lip...

...hmmmm musim promyslet...co potom rict o trenerovi Lucky Robovi, ktery ji v Moskkve slusne zpral;D))) a tak nejak nam to zbagatelizoval, to ze je po nemoci, nebot ani neuvzhlednil, ze muze byt nerozehrana...no v tomhle provnani je ta Evertova jeste svaty andel;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Motáš se v tom ty, ne já. Ty se snažíš Chris obhájit tím, že je vůči Venus shovívavější kvůli věku. Pokud mám ovšem přistoupit na to, že je Chris zcela objektivní, pak by v takovém případě musela být vůči Petře shovívavější kvůli zdravotním potížím. Což prokazatelně není, takže jsou dvě možnosti: a) není vůči Venus shovívavější kvůli věku, pak veškerá tvoje obhajoba stran Venus padá, nebo b) není objektivní a pak platí to, co jsem psal výše - že jde především o sympatie a z nich vyplývající subjektivní dojmy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to precti zase od zacatku, a v klidu... uz v prvnim prispevku pisi, ze si to vetsinou maluji ti komentatori dle prubeznych vysledku...takze neobhajuji Evertovou...dokonce ani ty zbyle matadory.

Jestli ti tak vadi, ze Chris bagatelizuje, tak ja zase rikam ze si fakt promyslim chovani Roba k Lucce;D))) A tohle je opravdu je celkem zajimave porovnani, nebot ji zpral...a pochybuji, ze bys tady chtel tvrdit, ze Lucka nebyla po zraneni a nemoci, a nemela ani poradne cas trenovat, aby se dotala do toho rytmu...takze v tom porovnani s Chris, tady brecet nad tim, jaka je Chris hrozna s tim bagatelizovanim... je fakt spis na usmev;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já jsem v klidu. :-) A nemám problém souhlasit s tím, že ti komentátoři reagují na průběžné výsledky, byť u Chris to asi úplně neplatí. Ale stojím si za tím, že do těch komentářů promlouvají i osobní sympatie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tvem pripade na TP promlouvaji osobni sympatie evidentne;)

V pripade Chris je mne to celkem jedno;D) Protoze trebas bigMac po wimbledonu2014 velkolepe prohlasel a myslim, ze tehdy mu i pritakavala Chris, a nejen ona, ale cela ta americka particka, ze Petra bude jednickou jeste v tom roce a kralovat tenisu....a ja nevim, co jeste....no....mozna frustrace, ze se netrefili...nevim...ted zase asi budou oslavy...a predpokladam velka prohlaseni. Neboli show must go on...

Ja si jdu spis promyslet toho Roba...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně že do mého hodnocení promlouvaní osobní sympatie, jako do každého. :-)

Že by někdo po Wimbledonu 2014 prohlašoval, co tvrdíš ty si nevybavuju, maximálně to, že Petra určitě ještě nějaký GS přidá. Podobná prohlášení si pamatuju akorát od Martiny po sezoně 2011.
Reagovat
tommr
to se mi snad jen zdá. Takže podle tebe už nepatří Venus do absolutní špičky? Rád bych ti v tom případě připomněl, že Venus je momentálně na 11. místě v žebříčku a pokud udělá na ET aspoň průměrnej výsledek tak se vrátí do první desítky a pokud tam získá titul tak může dokonce ještě předstihnout i Lucku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud absolutní špičku definujeme jako hráčky schopné vyhrát GS, tak se obávám, že do té už ne, bez ohledu na žebříček.
Reagovat
FulnekUltras
Tady si neodpustím poznámku, že třeba letošní USO byla Venus schopna vyhrát docela klidně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč ho nevyhrála? A konspiračních teorií mě ušetři. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Sesterský duel v NY jsem viděl, takže konspirovat nepotřebuju... ;)
Reagovat
tommr
proč by nemohla Venus ještě získat GS? Letos patřila na USO mezi největší favoritky a kdo ví jak by to dopadlo kdyby ve čtvrtfinále nenarazila na Serenu ...
Určitě má větší šanci na GS než třeba Aga Radwanská, Wozniacká nebo Ivanovicová a u těch nikdo soudnej jejich příslušnost k absolutní špičce nezpochybnuje ...
Reagovat
Frick
To je docela odvážný. Ty jmenovaný by to mohly uhaluzit. u tý Venus.... nevim, nevim...

Zase bude o rok starší....
Reagovat
smazaný uživatel
Že by měla větší šanci než hráčky o skoro 10 let mladší? To nemůžeš myslet vážně..
Reagovat
VlS
Nevím, že by Chris nějak bagatelizovala Petřiny problémy. Petra byla, je a nejspíš bude nekonzistentní. Super zápasy a propadáky se u ní ( nejen u ní ) střídají, jen ty peaks jsou větší a ostřejší, než je i ve WTA zvykem. Nikdy u Petry nemůžeš říct, jestli má, nebo nemá formu. Zítra tě nějak překvapí a nikdo včetně jí, neví proč. Jestli je stejně náladová i v jinejch věcech, tak bych jí doma mít nechtěl. Pak se nedá divit, že jí za to holky, které byly konzistentní celou kariéru, kritizují.
Reagovat
smazaný uživatel
Čti.

?Vím o jejích potížích. O astmatu a mononukleóze. Chápu, že není v ideální formě a nemůže předvádět to nejlepší, co v ní je. Ale kdo je opravdu hladový, dokáže i tyhle překážky zdolat.?
Reagovat
VlS
No, a dneska předvedla, že to je pravda, ne? ( a předtím v Madridu třeba ). S čím na tom nesouhlasíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ukazuju ti, že Chris má tendenci Petřiny zdravotní trable bagatelizovat, o nic jiného mi nešlo.
Reagovat
VlS
Věta " Chápu, že není v ideální formě a nemůže předvádět to nejlepší, co v ní je" mě jako bagatelizování nepřipadá, a ten zbytek té věty Petra letos nejméně 4x potvrdila ( včetně dneška). Nechápu, co tě na tom tak popuzuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se nevyradil na autech, tak je to treba nekam vlozit tu energii...
toz odnesla to dneska Evertova;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Větný konstrukt "Chápu, že má takové a takové problémy, ALE... atd." je celkem jasný pokus o bagatelizaci.

Mě popuzuje především ten přístup, když se každé takovéhle hodnocení hráček, jaké předvedla Chris, považuje za dogma, o kterém se nesmí pochybovat.
Reagovat
tommr
pokud někdo hodnotí podle sympatií tak je to hlavně Navrátilová, která Petru často chválí až moc a její nedostatky ráda přehlíží.
Evertová nemá žádnej osobní důvod, aby Petru shazovala a její kritika je zcela oprávněná. To že se Petra párkrát do roka "utrhne ze řetězu" a udělá nějakej velkej výsledek ještě neznamená, že tak hraje po celej rok a není u ní co kritizovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kulový, Chris není o nic objektivnější než Martina, jak jsme se mohli přesvědčit. Akorát tobě je její názor blíž, tak máš ten pocit.

Hlavně to prosím tebe neber jako urážku, že má člověk tendence názory lidí, s nimiž souhlasí přeceňovat a naopak názory lidí, s nimiž nesouhlasí, bagatelizovat, to je dobře známý psychologický jev, který se nevyhýbá vůbec nikomu.
Reagovat
tommr
no je docela legrační, že to říkáš zrovna ty. Zkus se podle toho taky někdy řídit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Až po tobě :-)
Reagovat
PetaM
Nejvíce si asi vybavím zápas proti Kirilenko v New Havenu, tam byla Petra taky hodně dole, tuším 2:5 ve druhém a vyhrála 7:5 :D

Samozřejmě Angi minulý rok ve FC, ale to se nepočítá :D
Reagovat
VlS
Ale to se počítá, to byl parádní výkon s Angie, jeden z nejbojovnějších, jaký kdy Petra odehrála.
Ale taky byl zápas s Luksikou Khumkhum, několik s Carlou a s řadou dalších a na ty taky nezapomínám.
Reagovat
Jan
Jsi šťastný, že si jednou, dvakrát do roka můžeš užít Petru s takovou hrou viď. Rozhodčí pak jdou úplně do pozadí, že ? :)
Reagovat
LukasH
Evert asi myslela trochu neco jinyho. Petra neuveritelne bojuje v semi a finale, ale dostat se tam, to je potiz. Proto taky ta jeji bilance. Ani td by nebyla ve finale, pokud by byl system pavouka. Naopak, pokud by byl podobnej system kdesi na GS, uz by jich mela Petra nejspis hafo. Na to, jak je Petra skvela hracka, ma zalostny vysledky na GS. Kdyz ji clovek vidi hrat jako dneska, tak ona by do tech GS semi a finale mela proste patrit. Ale neni to tak. Rupne obvykle s nejakou neznamou. Ja vim, ze Petra je jaka je a neocekavam, ze by ji to slo porad, to je jasny. Ale to, ze byla na USO v prvnim QF od roku 2012 (mimo W) je na tak dobrou hracku proste malo. Jak bych treba rad videl bitvu Petry se Serenou a aby obe byly ve forme. Proste Petra je tak kontroverzni, ze chapu tyhle pohledy ostatnich. Chris, Davenport... ono to vypada, ze se do Petry navazi, ale jim je to spis lito, protoze vidi ten enormni potencial. Petra by se svou hrou a mentalni silou v zaverecnych zapasech mohla mit tak 6 GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Chris řekla, že Petra nemá hlad po úspěších, že nebojuje. I když souhlasím s tím, že výsledky na GS by měla mít lepší, tak se z toho v žádném případě nedá vyvozovat, že by o ně nebojovala, to je přeci evidentní pitomost.
Reagovat
LukasH
Ale jasne. Vim, ze Petra moc chce. Chtel jsem jen rict, jak to muze pusobit a je pravda, ze castokrat v tech prvnich kolech GS pusobila odevzdane. Ten kontrast, jak si dokaze poradit treba v tom semi s dobrou protihrackou v ruznych situacich a jak naopak kolikrat neustoji neco ve 3. kole s outsiderkou je tak obrovskej, ze to proste k temhle uvaham vybizi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak já vím, že na kurtech občas působí duchem nepřítomně a odevzdaně, ale to neznamená, že to tak nutně musí být. Já chápu, že zvlášť v kontrastu se Serenou, která řve tak, že se do pozoru postaví i mrtvoly a Marií, ze které během zápasu emoci nevypáčíš ani heverem, to vypadá všelijak, ale stejně jako výše zmíněné neznamená, že Serena je šílený maniak, co podavačům v nestřežených okamžicích ukusuje hlavy nebo že Marie je ve skutečnosti android, tak ani odevzdaný výraz v Petřině tváři nutně neznamená, že je odevzdaná.
Reagovat
tommr
přesně tak. Mít Petra povahu a vůli jako má třeba Sharapka tak se každej rok přetahuje se Serenou o post jedničky a o to která z nich získá víc GS ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vtipný je, jak v tom textu vidíš něco, co tam není.
Reagovat
tommr
to spíš ty nechceš vidět co tam je, protože se ti to nehodí do krámu ...
Reagovat
LukasH
Ale ona to muze bejt pravda, proc ne...neda se to totiz uplne naucit a nemusi to byt mysleno kriticky. Ono uplne staci, ze ma Petra jiny hodnoty, ze je stastna i z jinych vecich v zivote. Vzdyt sama rekla po nejakym z tech uvodnich zapasu na GS, ze si pripousti, ze by prohrala. Serena a Maria maji pri tech zapasech se slabsima v hlave - neexistuje, abych prohrala, mozna podobne jako Petra v tech semi...
Ale to je povahou, ktery si je Petra vedoma. Dela, co muze. Duvod, proc se o tom znovu bavim je ten, ze jsem chtel poukazat, proc Petra v odborny verejnosti vyvolava tyhle uvahy...
Reagovat
Jan
Nic není černé nebo bílé. Petra má úžasný potenciál namixovaný s jejími propadáky. Někdo jiný nemá takové propadáky, ale ani takové top výkony. Buďme rádi za Petru takovou jaká je a aspoň jednou, dvakrát do roka udělá úžasný výsledek. I když v základní skupině TM mě zase pořádně srala a vytáčela, jak to umí jen ona. Stejně jako na většině turnajů během roku.
Reagovat
rusedski
"Odborníků" jako je Chris na*eru za korunu kornout, to je takovej tenisovej Láďa Vízek. Nadchnout se pro toho, kdo hraje zrovna dobře a odepsat toho, komu to minule nevyšlo, bez vnímání nějakejch širších souvislostí. Pak když hodí nějakej tip či odhad, tak to podle toho taky vypadá, protože (nejen) tenis je plnej paradoxů, notabene u takový hráčky jako je Petra, že?

Mimochodem Evert loni tipovala, že se Evžena stane brzy No.1, a momentálně je unešená z Muguruzy. Chudák Garbine :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byla jsem celý den mimo, takže jsem teď otevřela internet s přesvědčením, že se dozvím, že finále TM bude ve složení Máša vs. Muguruza... :D Jj, ve skupině vám jedna výhra bohatě stačí. Důležitý je umět vyhrát ve správnou chvíli.
Reagovat
LukasH
Je vidět, jak je ten ženskej tenis dneska vyrovnanej. Může prohrát každá s každou, zároveň si hráčky sedí nebo nesedí stylově - např. Lucce sedí Anděla mnohem víc než Petře, ale naopak Lucka na Petru neumí. Zas to v obou skupinách dopadlo stejně. Maria a Mugu vyhrály jednoznačně v červený, resp. v bílý skupině a Petra s Agou po jedný výhře a jednom setu. Mugu se zcela vyšťavila, nejvíc asi na Petře a taky možná kvůli čtyřhře plus ta Asijská tour předtím a nevyzpytatelná Petra porazila Marii. Taková jsou pravidla TM a je zbytečný nad tím nějak lamentovat...
Reagovat
Jan
Mohlo by se říct, že Petra si v zápasu s Muguruzou nachystala finálovou soupeřku, protože ji unavila :) Samozřejmě bez pomoci Lucky by to semifinále Petry nebylo.
Reagovat
FulnekUltras
Dokonalá kolektivní spolupráce našich holek po vzoru FC... ;)
Nemůžu si pomoci, ale oproti partě z 80. let mi tahle připadá mnohem vřelejší a pevnější...nechci tady zbytečně dráždit strážce korektnosti ještě přídomkem ženštější... ;)
Reagovat
Jan
Buďme rádi za každou partu. I tu z 80. let. Máme aspoň na co vzpomínat.
Reagovat
FulnekUltras
No to bezesporu...a taky nás jen tak někdo neoblbne... ;)
Reagovat
Pavlis
Celý zápas na YT https://www.youtube.com/watch?v=NlCnIcX4VYs Hrát se začíná na 23:30 min stopáži.

Tak to konečně zkouknu znovu. Byl to mazec.
Reagovat
FulnekUltras
Toho se člověk nikdy nenabaží... ;)
Reagovat
Jan
Tak se baž. Jednou ? Dvakrát ? Třikrát ? :)
Reagovat
FulnekUltras
čtyřikrát za rok titul úplně stačí... ;)
Reagovat
Jan
Nebo opakovaně ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl dneska den. Tak nejprve mi asi o půl minuty ujel vlak a potom jsem jel autobusem, který měl 15 minut zpoždění, takže jsem přišel na fotbal až v 55. minutě... Aby toho nebylo málo, tak jsem si v noci zapomněl nabít mobil, takže se mi brzy vybil. Tudíž jsem ani nemohl sledovat čísla, jak probíhá tenis. Našel mi to až kámoš po fotbale a když jsem se dozvěděl, že Masha prohrála, tak jsem to zhodnotil slovy: "Celej víkend zkaženej."

Ještě dneska bude na ČT Sport záznam, ale já se mu obloukem vyhnu a ani nevím, jestli se na ten zápas někdy podívám. Momentálně na to nemám odvahu... Když jsem se ještě od táty dozvěděl, že Masha ve 2. setu vedla 5:1, tak mě to úplně dorazilo. Bohužel, tak dlouho se chodí, až se ucho utrhne. Masha ve 3. setu proti Agnieszce málem ztratila vedení 5:2 a ve 2. setu proti Simoně taky 5:1. Tam se to povedlo dotáhnout aspoň na 6:4, ale tentokrát se to holt nevyplatilo a Masha za to byla potrestaná...

Včera jsem tady psal, že finále Masha - Garbine by bylo úplně top. No a dopadlo to samozřejmě úplně obráceně... Jenom se potvrdilo, že účastnice TM jsou tak vyrovnané, že opravdu každá může porazit každou. Taky se ukázalo, že po skupinách začíná ten turnaj úplně od nuly a je jedno, jestli hráčka postoupila suverénně se třemi výhrami nebo šťastně s jednou výhrou. Je to blbý, ale je to tak. Takový je prostě systém turnaje a nemá cenu se na to vymlouvat. Být Kvitovcem, tak to teď taky neřeším... Byl bych samozřejmě mnohem radši, kdyby Masha "pustila" jeden zápas ve skupině a dneska naopak vyhrála, ale nedá se nic dělat. Snad se to teda Masha pokusí Petře vrátit ve Fed Cupu, ale pro mě to náplast rozhodně nebude. Turnaj mistryň je prostě mnohem víc než Fed Cup, protože tenis je individuální sport... Zítřejší finále sledovat nebudu a je mi jedno, kdo vyhraje. K Petře i Agnieszce mám neutrální vztah a nějak nevidím důvod to přát jedné nebo druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Zároveň taky můžu letošní tenisovou sezonu definitivně prohlásit za zku*venou, protože Elite Trophy (kde z mých favoritek startuje jenom Caro) už to taky nevytrhne. Světová jednička daleko, GS žádný a titulů z ostatních turnajů taky moc nebylo. Už už to vypadalo, že by to Masha mohla spasit na TM, což by mi udělalo fakt velkou radost. Moje favoritky totiž mívají na TM velkou smůlu a vyhrála to jenom Masha v roce 2004, což jsem ještě ani pořádně nesledoval tenis. Fakt bych byl rád, kdyby se to povedlo a rozhodně bych to neměnil s žádným grandslamem. Letos to vypadalo hodně nadějně: Chybějící Serena a skvěle hrající Masha ve skupině. Bohužel do semifinále chytla Petru (která už ji porazila v Singapuru loni) a holt se to podělalo, takže musím dál čekat... Fakt v každém jiném sportu co sleduju (basket, fotbal, hokej, lyžování), jsem letos měl nějakou radost, ale v tenise bohužel nic. Taková třešnička na dortu tomu prostě chybí. :(
Reagovat
smazaný uživatel
někdy čerstvý vzduch prospěje , určitě venku najdeš také hezké kytky,nejen ty ,co máš doma .Až Serena,Maša, Federer a Nadal skončí, nebude to konec světa
Reagovat
smazaný uživatel
Působíš na mě smutně a nechci ti už do ran sypat sůl. A i když tě to asi moc nepotěší, tak řeknu toto - Máša sice vedla 5 : 1, ale Petra se neskutečně zvedla. A když Máša dělala chyby ( kdo je nedělá ), tak si to Petra skutečně ( nebo neskutečně ) vybojovala....
Reagovat
Cico93
Zápas som tiež nevidel, len sem tam som zazrel livescore. Hlava mi nebere ako mohla Mária prehrať set z 5:1 a 30:0, ale ako pišeš mala k tomu blizko aj v min. zápasoch.
Mária ma dosť naštvala. Celú. zakl skupinu hrala fakt výborne + neúčasť Sereny....hovorím si Boha to chcelo využiť.

Tiež si hovrim, že tenistky s bilanciou 3/1 končia a tie s 2/2 si zajtra zahrajú finále. Taký je ale systém turnaja niekedy to je bohužiaľ a niekedy bohudik.

A tiež zajtrajšie finale sledovať nebudem, je mi jedno kto vyhrá a teda ani tipnúť si netrufnem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň normálním Kvitovcům bys nějakou radost mohl přát, ne? ;)
Reagovat
Cico93
Dobre tak kvôli tebee budem priať Petre;-:-) aj keď neviem či to zvládnem. ..pokúsim sa;D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, máš to u mě. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě jo, ale někteří ostatní to zase vyvažují... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to včera psal, že čekám, že po skončení turnaje budou mít nejlepší zápasovou bilanci (3-1) poražené semifinalistky. Poražená finalistka bude mít 2-3 :)

Srovnání Marie a Petry bych viděl asi takhle: díky své konzistenci je Maria dlouhodobě asi lepší tenistka (pokud by Serena do 2 let skončila, tak je asi hlavní kandidátkou na No. 1), ale když obě hrají svůj top, tak je lepší Petra. A tím se Máše dostává do hlavy. Určitě z ní nemá takový blok jako ze Sereny, ale to, že s ní loni v Singapuru hladce prohrála, si určitě pamatovala. Maria hrála ve skupině hodně dobrý tenis, ale s jednou slabinou - servis. O ten se hodně často nemůže opřít. Jestli dojde v FC zase na jejich vzájemný zápas, věřím jednoznačně Petře - bude to na "jejím" povrchu a navíc v FC, kde za optimálních podmínek (které má doma zaručené) podává vždy optimální výkon.
Reagovat
LukasH
Maria hrála dobře, ne hůř než v jiných zápasech, to chci upozornit. Sice jsem Kvitovec, ale tohle je objektivní zhodnocení. Petra prostě hrála tak dobře a od toho stavu 1:5, 0:30 zase začala vyvíjet tlak. Dneska měla skvělej return a Marii brala i skvělý první podání. V tomhle je Petra neskutečná. Když jí to jde, porazí každou za jakýhokoliv stavu a naopak, když se v tom plácá, prohraje s Kumkhum.
Reagovat
smazaný uživatel
To není nic nového, že Petra má mizerné začátky turnajů a když to přežije, tak na konci turnaje hraje úplně jinak. Určitě si pamatuješ, jak vyhrála letošní Madrid...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas a díky.
Reagovat
blixa
Nebuď zapšklej. Máša prostě narazila do rozjetého vlaku, to je pak těžký ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to napsal dost jasně a Cico taky... Masha měla jedinečnou příležitost vyhrát TM a promarnila ji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedinečnou příležitost fakt měla. Ale Petra byla proti.
Reagovat
Atoidi1
Přátelé, nevím, není-li to někde níže, rád bych se zeptal, znáte-li někdo nějaký odkaz, z nějž by bylo možné zkouknout dnešní SF Petry? Snažil jsem se najít na Youtube, ale ani na stránkách ctsport.cz, kde dosud byla k vidění celá utkání ze skupin, jsem našel jen útržky...
Díky dopředu!
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě to budou opakovat na čt sport někdy večer....
Reagovat
smazaný uživatel
počkej, tak ne, je fotbal.....
Reagovat
smazaný uživatel
no tak napsaný je to na 23.25 nsa čt sport. Ale není, které SF.
Reagovat
Atoidi1
no a teď položím asi komickou otázku - už halt jsem na druhý straně barikády (dřív jsem to byl já kdo hučel do "starších" ať se nebráněj a něco přiučej na PC, ale už jsem zakrněl a nové výdobytky už proklatě neznám...) - jde to ve Windows nebo v LINUXu nějak lehce nahrát, tedy zaznamenat? ... nemám televizi, mám jen ctsport.cz
Reagovat
cheeky
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//11337523434-petra-kvitova-maria-sarapovova/215471291354020/
Reagovat
Atoidi1
joooo, to je vono, DÍKY MOC!!! Dívím se, že jsem to sám nenašel. Teď ještě jak to stáhnout či jinak zaznamenat (v nejhorším případě i v reálném čase)?
Reagovat
smazaný uživatel
Free Rapid Downloader
Reagovat
smazaný uživatel
http://wordrider.net/freerapid/download.htm

Tam jen zkopíruješ link a stáhne ti to v 720p ts.
Reagovat
Atoidi1
Díky za doporučení.
Reagovat
Pavlis
Koukal jsem na záznam, ale za stavu 2-1 proběhlo najednou nahrávání, pak skočil začátek druhýho setu, takže nic z toho :( Dále nesledováno. A chtěl jsem lépe omrknout i sporné situace a chování Mashy. No, snad to bude na YT.
Reagovat
George_Renel
Vadné chování bylo v 1. setu.
Reagovat
Michaelus
Nechápu, že o nás poláci říkají, že máme "funny language" já to teda posoudit nemůžu, ale polština taky není rozhodně výhra s tím věčným š,č, szukaj kurwa atd. :D
Reagovat
Serpens
Nádhera, zápas nerozhodl dobrý výkon Petry (umí zahrát i líp), ale skutečnost, že hrála naplno v každé situaci! Takové zápasy od ní vidíme skutečně jen párkrát za rok, což je škoda. Proč si prostě pořádně neuvědomí, že takhle může hrát pořád? :)
Reagovat
smazaný uživatel
yes,ale loni ve finále Fed cupu proti Kerber snad naplno celý zápas hrála taky
Reagovat
smazaný uživatel
já si zase říkám,proč nevydrží hrát jako v Madridu.Dneska to krásně vydřela,ale v Madridu hrála jako mimozemšťanka
Reagovat
Serpens
Tak hrát jako mimozemšťan vždycky nejde, to je jasné. Ale bojovat za jakéhokoli stavu a snažit se udržet si sebedůvěru jde vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
někdy se to nerozjede,jindy to jde jako po másle ,kdyby to šlo pořád stejně,tak by to byla nuda
Reagovat
smazaný uživatel
Vsazite zitra nekdo na Petru ? Myslim si ze ten kurz je velice pekny
Reagovat
smazaný uživatel
Sázet nebudu, ale čekal jsem max. 1,4. Myslím, že to bude rychlý zápas ve dvou.
Reagovat
tommr
pro koho? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Petru. Aga jí zas porazí na TM příští rok, s logickou řadou se manipulovat nedá.
Reagovat
tommr
tak doufám, že ti to zase vyjde. To složení finále si předpověděl hezky ... :)
Reagovat
majkl005
zajímavé, že Petra najednou o Sharapce mluví jako o "Marušce"...to sem nikdy nezaregistroval...
Reagovat
blixa
A tím jí zničila ... :D Máša upadla do deprese ;-)
Reagovat
George_Renel
jj, psychické i fyzické. Na konci nedokázala ani zvednout ruku k rozhodčí:-).
Reagovat
Jabadu
cituji:
Není mi to příjemné sledovat.
Ale smetanu zase slízne PETRA!
Za jeden blbý set nad flákající se Mugu!

Solipsisté tvrdí, že svět existuje pouze v mé představě. Tedy existuji já, ale neexistuje okolní svět.
Například vídeňský profesor Erich Fiedler tuto myšlenku vehementně podporoval.
A vidíte, přátelé, solipsisté i Fiedler se mýlili.
Fricek totiž na solipsistické chatrné filozofii vystavěl zcela novou a revoluční teorii. A sice "Frickovu teorii neexistence lepší hráčky, než Lucie Šafářové".
Teze:
1. Jestliže Lucie nevyhrála, znamená to, že existuje množina hráček, které ji mohou porazit.
2. A pozor, zde je vysvětlení a základ celé teorie!
Protože tato teorie stojí proti solipsismu (jinými slovy: Existuje okolní svět, ale neexistuji JÁ) ...
a protože neexistuji JÁ, nemůže existovat v mé mysli ani množina hráček lepších, než Lucie Šafářová.

A nemyslete si, přátelé, to vzbudilo v jistých kruzích rozpaky.
:-)
Reagovat
VlS
Jabadu, jak intenzivně oslavuješ? To snad střízlivej člověk nemůže vymyslet, na to je třeba nějaké tekuté inspirace. Obdivuji, tleskám a závidím, nezmoh jsem se totiž na víc, než na magora :-))))
Reagovat
Jabadu
Jako mladej jsem pil dost. Už mnoho let v podstatě abstinuji a věnuji se bigorexii.
Na tiebreak jsem vytáhl 15 kg jednoručky.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To já v průběhu 2. setu odložil kriminálku :-)
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))))))))))))
Reagovat
Pedronegro
nakoukl jsem od ragby a vida, stálo to za to :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo mi může pokazit radost z krásného zápasu Peti ? Odpověď - nikdo. Radost mám i z toho, jak Lucka i Peťa se zlepšily. Kéž to vyjde i ve finále FC. Těším se, ale zítra samozřejmě, se soustředíme ještě na vrchol TM. Lvice, nech tam všechno. A pamatuj je lichý rok.
Reagovat
rib
Taka tak. Lépe bych to neshrnula
Reagovat
FulnekUltras
jooooo... ;)
Reagovat
Empe
Pěkné řečeno. I kdyby to zítra nedotáhla, tak tenhle zápas bude zase jeden z těch, na které se bude vzpomínat, a kvůli kterým lidi Petře fandí. :)
Reagovat
Jan
Radši ať to dotáhne. Kdyby to nedotáhla, bylo by to smutné vzpomínání. V Madridu to také dotáhla a také tam hrála úžasně, stejně jako ve finále Wimbledonu 2014. Tyhle zápasy z ní dělají nejlepší hráčku historie a nejenom české.
Reagovat
Nancy_z
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/odehrala-jsem-super-zapas-zarila-po-postupu-do-finale-turnaje-mistryn-petra-kvitova--1549473
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je delší :)

http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-tenis-turnaj-mistryn-rozhovor-po-postupu-do-finale-101-/tenis.aspx?c=A151031_163059_tenis_bem
Reagovat
misa
Mám už připravené místo na fotku Petry s 18. singlovou WTA-trofejí :)
Reagovat
FulnekUltras
Pozor na hlavu, princi... ;)
Reagovat
Pedronegro
tak zase zítra, teď je čas na ragby :)
Reagovat
FulnekUltras
taky pomalu půjdu hodit šišku... ;)
Reagovat
Haitik
All blacks do toho!! :D
Reagovat
Jan
Háčka škoda. Kdyby využily šance v 1. setu, mohlo se to vyvíjet jinak. Muguruza se ve 2. setu oklepala z únavy a už to jelo. Nemůžeme chtít všechno. Kdo by čekal, že po jalových výkonech Petry ve skupině, bude ve finále ?
Reagovat
tommr
dneska to dopadlo přesně obráceně než jsem čekal. Petře jsem moc nevěřil a Háčka už jsem naopak viděl ve finále ... :)
Reagovat
Jan
Já jsem Petře také nevěřil. A u Háček to vypadalo, že unavená Muguruza bude jejich výhoda. Je neuvěřitelné, jak se ta Petra dovede proměnit. Z vyhazující se tenistky, co netrefí kurt v nadpozemsky hrající tenistku. Řekl bych, že to nemá a nemělo obdoby. A můžeme být za to rádi. Však ona to zase kompenzuje jindy :)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po odehraných semifinálových zápasech na TM v Singapuru ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila na TM v Singapuru do finále ...
Křížek (x) znamená, že hráčka bude ještě hrát na ET v Zhuhai kde se dá získat až 700 bodů ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9945 (+5725)
2. Halep 6060 (+1840)
3. Muguruza 5200 (+980)
4. Sharapova 5011 (+791)
--------------------------------------------
5. Kvitová 4220 *
--------------------------------------------
6. Radwanska, A. 4050 (-170) *
7. Pennetta 3621 (-599)
8. Kerber 3590 (-630)
9. Šafářová 3590 (-630)
10. Bacsinszky 3133 (-1087)
11. Williams, V. 3091 (-1129) x
12. Suarez Navarro 3030 (-1190) x
13. Plíšková, Karolína 2955 (-1265) x
14. Bencic 2900 (-1320)
15. Vinci 2655 (-1565) x
16. Ivanovic 2645 (-1575)
17. Wozniacki 2641 (-1579) x
18. Errani 2525 (-1695) x
19. Keys 2495 (-1725) x
20. Svitolina 2410 (-1810) x
21. Jankovic 2345 (-1875) x
22. Azarenka 2276 (-1944)
23. Makarova 2201 (-2019)
24. Petkovic 2106 (-2114) x
25. Stosur 1865 (-2355)
26. Kuznetsova 1847 (-2373) x
...
74. Zheng,S. 789 (-3431) x
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová zatím v žebříčku zůstává na 5.místě ...
Předstihnout už jí může pouze Aga Radwanska pokud by ve finále TM Petru porazila ...

Lucka Šafářová zatím v žebříčku zůstává na 9.místě a už má jistotu, že z první desítky nevypadne.
O tom kolikátá nakonec bude rozhodnou dvě věci:
1. zatím ještě není jasný jak WTA vyřeší rovnost bodů mezi Luckou a Kerberovou ...
2. Lucku ještě může předstihnout bud Venus Williams nebo CSN pokud vyhrají ET bez jediný porážky ...

Karolína Plíšková je zatím na 13.místě a už má jistotu, že skončí nejhůř na 14.místě.
O tom kolikátá nakonec bude rozhodnou její výsledky na ET.
Pokud vyhraje ET bez jediný porážky skončí sezónu v první desítce na 10.místě. Pokud titul nezíská Venus Williams nebo CSN stačila by jí k tomu dokonce i účast ve finále ...
V případě špatných výsledků by jí naopak ještě mohla přestihnout jedna ze 6 hráček, které jsou v žebříčku těsně za ní (Vinci, Wozniacki, Errani, Keys, Svitolina, Jankovic) ...
Reagovat
misa
Myslím, že pravidla WTA mluví jasně, s. 234:
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules2015.pdf

Hráčka s vyšším součtem bodů z gs, pm, p5 a TM turnajů by měla být na vyšší pozici.
Reagovat
tommr
pokud se to bude rozhodovat podle výsledků z velkých turnajů tak je na tom Lucka jednoznačně líp. Podle mých propočtů má Lucka z těchto turnajů celkem 2661 bodů zatímco Kerberová jen 1691 bodů ... :)
Reagovat
misa
Osmé místo na konci sezony by bylo krásné, ještě nějak přežít ten poslední turnaj ET :)
Reagovat
tommr
tentokrát by mohla pro změnu pomoct Karolína Lucce a vyřadit Venus a CSN ... :)
Reagovat
Jan
Jo, týmová FC spolupráce :)
Reagovat
milik254
Třeba se nechá odstranit Flavie :D
Reagovat
tommr
před koncem tohoto roku určitě ne ...
Reagovat
VlS
Důležitý bude nasazování v Austrálii, jinak je ranking jen číslo.
Reagovat
tommr
nemáš tak úplně pravdu. Umístění na konci sezóny je velice důležitý pro hráčský statistiky a jako jediný vypovídá jak byla hráčka v daným roce úspěšná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Žebříček je zajímavá statistika, ale o úspěšnosti rozhodují především vybojované trofeje.
Reagovat
milik254
to s tím přímo souvisí
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je celkem šumák, jestli Petra bude 5. nebo 6., to už je celkem jedno podle mě. Sezóna je všelijaká a ty tři tituly + zatím finále TM, je prostě víc než nějaký číslo. Statistiky nestatistiky. :)
Reagovat
VlS
Mám to stejně, jestli je někdo 5 nebo 6, 7 nebo 10 je úplně, ale lautr jedno. Lidi si nebudou pamatovat kolikátý holky byly, protože jednička bude stejně Serena, dvojka Simona a trojka Garbine, ale to, jak Petra otočila druhej set z 1:5 a 0:30 na 7:6, na to se hned tak nezapomene.
Reagovat
tommr
u Petry to není tak důležitý, protože ta už měla lepší sezony a jednou dokonce skončila druhá. U Lucky ale půjde letos o životní sezónu a je velkej rozdíl jestli bude mít v kariérních statistikách zapsáno jako nejlepší umístění 8.místo nebo 9.místo ... :)
Reagovat
adalv87
ale většinou rozhoduje raking ne?
Reagovat
VlS
Vždycky rozhoduje ranking, ale zůčastněných, jestli Flavie nebude hrát, tak je šumák, jestli bude formálně uvedená v žebři.
Reagovat
milik254
LiNa se taky nechala vymazat na konci roku
Reagovat
tommr
ta ale tenkrát jestli se dobře pamatuju skončila už v průběhu roku a sezónu nedohrávala ...
Reagovat
smazaný uživatel
https://m.youtube.com/watch?v=1QdQS1QhQA0
Reagovat
smazaný uživatel
"Winner each year:

2011: Petra
2012: Aga
2013: Petra
2014: Aga
2015: ????

I see a pattern ????????????"
Reagovat
tommr
jj tentokrát je řada na Petře. Letošní TM je ale tak divokej, že bych na to moc nespoléhal ... :)
Reagovat
Jabadu
Pokud si dobře pamatuji:
Od stavu 5:1 ve druhém začala Maria hrát tzv. procentový tenis (%).
Šak vona něco zkazí.
Logická volba. Jenomže si přitáhla velkou šelmu ke krku!
A co udělá lvice s kořistí?
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Na procenta se to dneska už nevyplatí zkoušet ani v důchodu... ;)
Reagovat
VlS
Olíže, nakrmí a dohlíží na její bezpečnost. Viděl jsem film, kde lvice hlídala antilopí mládě - teda než potkali lva, ten měl svačinku zadara.
Reagovat
Jabadu
... asi za 60 let:
"Pradědečku Davide, kde máš své vlasy?"
"Petra mi je "vyrvala"!
:-)
Reagovat
pockerface
Ale jeden symbolický šedivý mám schovaný v truhličce. To je ten šedivý vlásek, který má cenu zlata, ale stálo to za to, protože Peťula inkasovala 60 mil.Kč za zisk 2.titulu z TM v její houpačkové sezoně.
Reagovat
Jabadu
To je vážně tolik peněz? Nezkoumal jsem to. :-)
Reagovat
pockerface
2600000 USD pro vítěze takže cca 62 mil.Kč Vždy před začátkem zápasu ukazovali tabulku odměn. I ta hráčka co by prohrála 3 zápasy ve skupině inkasuje 150 tis.USD. Dobrý výdělek za týden práce :-)
Reagovat
fretek
To bych dal nejmíň 1000 korun na charitu
Reagovat
Pavlis
Tenhle týden je fakt neuvěřitelnej! Hnal jsem Petru za tím, ať konečně porazí nějakou cizinku. Po vyhraném prvním setu si říkal, že finále Fed Cupu bude mít neuvěřitelný grády, a taky že jo :) Ve druhém setu se strachoval, ať Peti neinkasuje kanára, protože ten náskok Rusky 4-0 byl šílenej. Ale co není, může být. Došlo mi, že jak Petra bude hrát dál, bude mít Masha problémy 2 set dopodávat, jelikož bývá v těchto fázích zápasů neuvěřitelně nervózní. Neskutečné se nakonec stalo realitou, když Češka famózně vyrovnala na 5-5!

Co na tom, že Masha kolikrát dokázala Petře sázet údery tak, aby s tím měla naše lvice problémy. Pěti několikrát zpomaleně vracela, což nebyl dobrý nápad, jen agresivní šikmé údery na riziko plnily účel. V jednom okamžiku v závěru druhého setu dokonce Kvítí stále tak neopatrně, že se k jednomu úderu Rusky musela vracet trošku zpět. Tohle bylo tedy se štěstím, pak by býval vývoj zápasu byl asi jinej.

Zápasy těchto dvou velkých hráček jsou většinou takové, mají si vzájemně co vracet. Proto má pak průběh takový hustý náboj, je to na krev, stojí to za to a dějí se přitom neuvěřitelné věci :) Dnes jsme jich byli svědky měrou vrchovatou.

Pěkně sepsaný průběh zápasu zde
http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-maria-sarapovova-tenis-turnaj-mistryn-semifinale-p8y-/tenis.aspx?c=A151031_110941_tenis_tny

Na webu ČT je trapný sestřih zápasu, který ani vlastně žádným sestřihem není.

A Petře Kvitové gratuluji, vybojovala si to dnes sama. Hodně štěstí do druhého finále na Masters.
Reagovat
cheeky
Na webu čt je ten zápas celý

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//11337523434-petra-kvitova-maria-sarapovova/215471291354020/
Reagovat
pockerface
tak to si asi pustím znovu od stavu 1:5. Já myslel, že druhý set je ztracený, tak jsem si četl, sem tam odběhl a pak jsem zbystřil za stavu 4:5 pro Mariu.
Reagovat
Pavlis
Díky, nemohl jsem to tam najít.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, ja si ho nemôžem prehrať. :(
Zvolený pořad lze přehrávat pouze na území ČR.
Reagovat
FulnekUltras
ono se to nejspíš brzy objeví na youtube...jestli to tam už není...
Reagovat
Frick
On má taky tři? Já to chci taky? Ne, to je málo. Čtyři. Pět. Víc!!!

Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni Španělé a Latinoameričané mají tři.
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/arauzo-martinez/

Ještě můžou mít dvě křestní.
Reagovat
kada.tom
taky bych chtěl mít více jmen, líbí se mi to :-)
Reagovat
FulnekUltras
prostě Šláfi... ;)
Reagovat
tedi
to je ve spanelsku a portugalsku bezne. dite dostane jedno prijmeni po otci a jedno po matce.
Reagovat
rusedski
Já pamatuju když se objevil (cca 2003), tak normálně v nabídce Tipáče bylo Nadal-Parera a i jinde třeba na netu ho tak psali. Pak když se začalo psát jenom Nadal, tak mi to přišlo ze začátku nějaký divný :) ale už jsem si zvyk :)
Reagovat
misa
stačí, když napíšeš ty dvě, které máš :)
Reagovat
BooOoo
to ještě nevíš? :(
Reagovat
Chrenda
Hradecká tragická, ale rozhodl 8 game 1. sady, který neudělali z 0:40. Pak už se vezli i když ještě měly dva setboly v TB. Celkově hraly tužku, tedy SF na jejich formu nakonec super výsledek. Asi bychom chtěli moc, mít v obou finále zástupce a Garbine si naopak jedno finále určitě zaslouží.
Reagovat
tommr
jj nejdřív ty promarněný tři BP a pak v TB ty dva zahozený SP dnešní zápas rozhodly. Ve druhým setu už byly Háčka zlomený ...
Semifinále TM je sice na první pohled hezký, ale když se podíváš na to jak se tam dostaly tak to zase taková sláva není. S celkovým vystoupením na TM Háčka rozhodně spokojený bejt nemůžou ... :(
Reagovat
Frick
dá Casino v MC volný spin
Reagovat
FulnekUltras
Díval ses na její dnešní zápas? ;)
Reagovat
Frick
ano

Není mi to příjemné sledovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se na to nedívej, nikdo tě nenutí.
Reagovat
FulnekUltras
Tak máš aspoň bobříka sebeovládání... ;)
Lucy taky musí po FC vydržet čekat na další velký výsledek do příštího roku...a ten její letošní singapurský příspěvek zapomenut nebude...
Reagovat
Frick
Ale smetanu zase slízne Petra. Za jeden blbý set nad flákající se Mugu.

Věřim, že Lucka by Marfušu dala taky. Svezla by se na vlně euforie.
Reagovat
EllNino
není nad to číst nasraného Fricka, moje srdce plesá :D
Reagovat
FulnekUltras
To je klidně možný, jenže...Turnaj mistryň, Petra atd... ;)
Reagovat
misa
Lucka snad dostane šanci 14. listopadu.
Reagovat
tommr
ted už je snad nominace k zápasům naprosto jasná - tedy aspoň z naší strany ... :)
Reagovat
VlS
Bože za co? Ty seš fakt magor Fricku.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka neměla pustit set s náskokem 2 brejků. Jestli si něco může vyčítat, tak tohle, ten set s Mugu si Petra uhrála sama.
Reagovat
Mac
ani nahodou, kdyby safarka mela sebemensi sanci postoupit, tak se uz polozi s kerberkou.
Reagovat
VlS
Ale to už nikdy nezjistíme, takže ti klidně řeknu, že kecáš :-)
Reagovat
FulnekUltras
na adresu Petry ;), která mohla ještě chvíli posloužit pro výstrahu všem lehkovážným sázkařům... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
na ženský tenis nemůžeš "vážně"sázet(už pro ty cykly),ale je to nejzábavnější,někdy jako dnes s příjemnou třešničkou
Reagovat
slacker
a ty cykly jsou mesicni nebo hodinove?
Reagovat
smazaný uživatel
hodinové možná taky
Reagovat
PetaM
Já dnes vsadil na Hingis/Mirza, Agu a Petru.

Já jsem spokojen :D :D
Reagovat
slacker
jenze zapasy se hraly 4 a ne jen 3
Reagovat
PetaM
Hrálo a hraje se spousta zápasů, ne jen 4.
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju,a přitom tak jednoduché,že?
Reagovat
smazaný uživatel
Na jedné straně kurtu Hlaváčková a Hradecká. Na druhé Suárez, Navarro, Muguruza a Blanco. To nemohlo dopadnout jinak.
Reagovat
lars
:))
Reagovat
Jabadu
"Kdo je?"
"Jean Claud Van Damm!"
"Neznám. Jděte všichni čtyři do prde ..!"
:-)
Reagovat
Fandina
Háčka škoda. První set byl dobrý, ale pak už se vezly. Škoda dvou neproměněných setbolů v TB. Jinak ale Háčka super, na TM semi je dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
dobrý jen 1. zápas,taky 2.,bez těch koncovek
Reagovat
pockerface
První set byl dobrý do stavu 2:0, pak děs běs, že nedokázaly využít stav 0:40 a 5:4 při podání Navaro a pak už jen padaly dolů.
Reagovat
FulnekUltras
Upřímně - ještě štěstí, že nebyly nominovány do FC proti Ruskám...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale včera tady někdo psal, že měly být v nominaci místo Karolíny a Báry.
Reagovat
slacker
To byl hloupt nazor uz vcera, po dnessku jeste hloupejsi
Reagovat
smazaný uživatel
to si nejsem tak jistý
Reagovat
lars
vcera to taky nedotahly k vyhre
Reagovat
slacker
no ja kdyz videl jak jsou totalne slepe k predcasnym prebehum vcera, dnes i ve stredu, tak u me zacali byt za pipiny
Reagovat
FulnekUltras
Šafi s Bárou nebo i Karolínou teď budou pro případný jednorázový FC-debl větším přínosem už jenom proto, že jsou "použitelné" i v singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
je to prostě na Pálovi,na jeho šťasné či smolné ruce,stejně jako na rozhodčím sporný balón
Reagovat
smazaný uživatel
taky u holek musí být trochu diplomacie(Bára)
Reagovat
FulnekUltras
to rozhodně ;)
Reagovat
pockerface
Já bych viděl případný debl na Lucku a Báru. Nějak mi k sobě jdou. Neumím si moc představit Karolínu s Bárou nebo Luckou. Nevím proč, ale Kája mi do deblu nezapadá.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - když to jen trochu půjde vzhledem k předchozím singlům, Lucka+Barča jsou momentálně pro FC značka ideál...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka s Bárou byly spolu na dovče v rakouských horách, taky mi spolu sednou, Bára je podobně šikovná,jako Bettanie
Reagovat
smazaný uživatel
a taky B a B podobně slabší servis(i v deblu velká zbraň)
Reagovat
tommr
Háčka končí po ostudným výkonu. Bohužel se naplno potvrdilo, že na TM letos neměly co dělat a dostaly se tam jen díky odstoupení konkurentek ... :(
Reagovat
PetaM
Na TM letos neměly co dělat ani jejich dnešní protihráčky, a jsou ve finále ...
Reagovat
tommr
jenže Španělky o TM v deblu skoro vůbec neusilovaly a daly jednoznačně přednost singlu. Kdyby závěr deblový sezóny nevypustily tak se na TM v pohodě kvalifikovaly ...
Reagovat
Jabadu
No bóže! Ale ten hotel Marina Bay Sands - to musel být zážitek. Jedna noc v nejlevnějším pokoji stojí cca 9 000,- Kč!
Jedna, woe!
:-)
Reagovat
lars
dostanou za dnesni zapas nejaky body do zebricku ?
Reagovat
tommr
za porážku v semifinále nedostanou Háčka nic. Celkově získaly na TM za jednu výhru a dvě prohry ve skupině 370 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
jak Peťa zazářila, tak holky shořely jak papír....jaká škoda prvního setu....
Reagovat
Frick
Menšík, Juščenko
Reagovat
misa
Taky jsem na bývalého ukrajinského politika pomyslel :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda ,že 3 nejtalentovanější naše tenistky z TOP10 ,jsou mentálně nejslabší- Hradecká,Smitková a Týna Plíšková
Reagovat
EllNino
what ? :))
Reagovat
slacker
Top CZ 10
Reagovat
smazaný uživatel
jasně CZ TOP10
Reagovat
smazaný uživatel
jasně CZ TOP10
Reagovat
misa
To jsou skvělé toptenky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Šafářová to mentální manko naštěstí pod Stecklym dohnala
Reagovat
Jabadu
Máš zajisté na mysli doprovodný fraucimor královny se dvěma korunními princeznami, není-liž pravda?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jen ty dramata u těchto 3 jsou často na infarkt
Reagovat
smazaný uživatel
Proč na infarkt? Vždyť je to všechno předvídatelné - že Kristýna vyhraje 1. set a prohraje zápas, Lucka H. prohraje finále a Tereza bude brečet (teda jestli ještě brečí, od W. 2014 jsem jí hrát neviděl :D )
Reagovat
smazaný uživatel
Terka s tím plánováním turnajů na konci roku tomu taky dala.Měla by spadnout na zem a vzít si příklad z Týny a Terezy Martincové,jak se získávají body ,abych se dostal zpět do TOP100, Terka na to má
Reagovat
smazaný uživatel
teď snad už to vroucí dynamo v hlavě Lucky se rozjede
Reagovat
pockerface
Od stavu 2:0 v 1.setu hrají H+H tragicky. Hlavně Lucka začala hrát blbě, pořádně se nemůže trefit do kurtu a už párkrát měla špatný odhad na míč. Holky jsou jako na houpačce, která se teď asi utrhla.
Reagovat
Frick
Chleba levnější stejnak nebude.
Reagovat
PetaM
Ale třeba zlevní nájemní vrazi a hned bych si jich pár najal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A snad to někdo čekal ? Závidíš ?
Reagovat
misa
Ve Fulneku má být v případě zisku titulu v podělí dokonce zadarmo!
Reagovat
Frick
http://usti.idnes.cz/chleb-v-litvinove-po-vyhre-extraligy-za-polovinu-fbh-/usti-zpravy.aspx?c=A150424_111145_usti-zpravy_alh
Reagovat
smazaný uživatel
A pivo?
Reagovat
FulnekUltras
tekutý chleba se počítá taky... ;)
Reagovat
tommr
ten TB je zlomil a ted už je to jen jízda z kopce ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zbabranej tajbrejk je zkřísnul....ach jo....
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova says she plays better when she sees the finish line. "Unfortunately I can't only play finals. That's sad."
Reagovat
smazaný uživatel
Překlad, plíz. Já neumět ingliš. Ale česky jo.
Reagovat
PetaM
Je smutná, že nemůže hrát jen finále :)
Reagovat
lars
dnes , ale finale nehrala :))
Reagovat
Fandina
Tady je odkaz překladač.

https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT

Kvitová říká, že hraje lépe, když vidí cílovou čáru. "Bohužel nemůžu jen hrát finále. To je smutné."
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, je vidět, že Peťa má humoru dost a dost.....
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě je dobrý tohle:

Upřímný kouč @Petra_Kvitova David Kotyza, kam byste v tomto roce zařadil dnešní výkon Petry? "ten do toho roku vůbec nepatřil:-)" /nadsázka
Reagovat
smazaný uživatel
Taky dobrý, haha.
Reagovat
Jabadu
:D:D:D dobrý
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
VlS
Dobrej fór, tak to ještě zejtra překonat
Reagovat
tommr
Petra říká, že hraje líp když vidí cílovou čáru. "Bohužel nemůžu hrát jenom finále. To je smutný." ... :)
Reagovat
George_Renel
Pokud to myslíš vážně, tak požívej toto:
https://translate.google.cz/
Reagovat
vaclavsubrt
Tohle už neni normální
Reagovat
tommr
Háčka jsou opravdu neuvěřitelný labilky. Za stavu 6:4 v TB opět totálně zkolabovaly ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ty šance promarnily i v minulých 2 zápasech.V hlavě prostě něco málo chybí
Reagovat
smazaný uživatel
No, prostě to zkazily. Kolabs vypadá jinak.
Reagovat
blixa
I když říkáme "kolabovat", tak první pád jednotného čísla je "kolaps" ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Schváně píšu kolabs. Kolabs kolabuju, kolabuješ.
Reagovat
Jabadu
To je rozdíl mezi elitními singlistkami a těmi ostatními. Dlouho jsem tomu odmítal uvěřit, ale je to tak!
Šampióni se poznají jenom v kritických situacích.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
určitě
Reagovat
misa
Bilance Lucky Hradecké ve finálových zápasech není náhodná.
Reagovat
smazaný uživatel
v posledním singlu s Van Uytvank proměnila snad 1 z 15 BP
Reagovat
Kytka
Tk v tomhle s tebou souhlasím. A platí to nejen pro ženský, ale i mužský tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jako dnes šampionka Petra. Viď?
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě ... :-)
Reagovat
Kytka
Lucka neměla ten míč pouštět. To je vidět, že si nevěří. Když si není zcela jistá, že jde do autu, má to hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka to pěkně zvorala.
Reagovat
slacker
To jsou blbky, zase prohraly vyhrany set
Reagovat
Kytka
Mohly by si podat ruce s Jirkou Veselým. Ten je na to přímo expert.
Reagovat
EllNino
to jsou pipiny ježiš ...
Reagovat
Fandina
To je škody to je škody.
Reagovat
slacker
Hradecka je navic jeste uplne slepa. Uz ponekolikat vypustila dobry mic
Reagovat
smazaný uživatel
toho jsem se bál nejvíc,že to Lucce v hlavě začne vřít
Reagovat
EllNino
Lucie je tragická
Reagovat
tommr
dneska jsou tragický obě. Jestli prohrajou s unavenou Muguruzou a z formy hrající CSN tak to bude ostuda ... :(
Reagovat
EllNino
ale prd
Reagovat
slacker
vsichni tri jsou dnes tragicti
Reagovat
EllNino
občas přemejšlej, semifinále TM není ostuda
Reagovat
tommr
vzpomen si jak se tam dostaly ...
Reagovat
EllNino
no drtivou výhrou, prohrou se světovejma jedničkama a pak prohrou o 2 míče, takže zase až taková haluz, nato, že byly nejhorší ve skupině, to nebyla :) a tady je to o pár míčích
Reagovat
tommr
no ted už je to ostudnej debakl at se na to koukáš jak chceš ... :(
Reagovat
EllNino
ze slova ostuda se mi zvedá žaludek, protože semifinále TM prostě NENÍ ostuda :D
Reagovat
slacker
s jednou vyhrou a stupidne prohranymi sety a zapasy to OSTUDA je,
Reagovat
smazaný uživatel
Prepiste dejiny TP, by zvolal Zaruba;D)

Slacker souhlasi s Tommrem....gratuluji panove;)!!!
Reagovat
slacker
K cemu? Ze mam vlastni hlavu a nepotrebuju mechanicky negovat neci neci nazory jen proto ze mi osobne/moralne nesedi?
Reagovat
slacker
Hradecka se neni schopan trefit do kurtu
Reagovat
VlS
No, a všichni se budou divit, když Andrea zas půjde jinam.
Reagovat
Fandina
Je to vyrovnané a chtělo by to teď urvat set na returnu, aby byl za zády a hrálo se Háčkám lehčeji. Pojďte Háčkované Holky!!!
Reagovat
tommr
ted měly pro změnu namále Háčka, ale oba BP soupeřek naštěstí odvrátily ... :)
Reagovat
Kozoroh
Oba zápasy skončily výhrou outsiderek, které do SF prošly s odřenou kůží a s pomocí Šarapovové (v případě Agy) a Šafářové (která pomohla Petře). Obě však v SF převýšily soupeřky, které ze skupin postoupily suverénně.
První semifinále mezi Agou a Gabrine přinesl střet kvalitní technické obrany a dynamické ofenzivy. Aga měla herně navrch po většinu zápasu, Gabrine se snažila nepříznivý vývoj otočit, v prvním setu se jí to ještě povedlo, ale v zbylých sadách ne. Na Gabrine se mi nelíbí, že po vyhraném prvním setu poleví, úroveň její hry viditelně poklesne a tím dává šanci protihráčkám. Častokrát sice dokáže zápasy vyhrát, ale komplikuje si je. Na tom by měla do budoucna zapracovat.
Druhé semifinále bylo střetem dvou útočných stylů a zvítězil ten agresivnější a přímočarejší Petřin styl. O Mášeně se častokrát tvrdí, že je mentální titánka, ale pustit vedení 5:1 s dvěma brejky v zádech v druhé sadě by si hráčka jejího kalibru neměla dovolit.
Zítřejší finále by se dalo nazvat jako střet Murrayho a Wawrinky v sukních. Favoritkou bude Petra, ale dovedu si představit vítězství Agy. Loni Petru v Singapuru porazila. Petra bude muset dobře podávat a diktovat výměny, které by neměly být dlouhé, což by nahrávalo Polce.
Fandit budu Petře, snad se jí podaří zopakovat triumf z roku 2011.
Reagovat
FulnekUltras
Po Wimblu, NH a Madridu to chce zase něco zdvojnásobit... ;)
Reagovat
blixa
Koťátko na tom už dost zapracovalo, a výsledek byl letošní vzestup do TOP 5. Dnes už to byla spíš brutální únava na konci sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra s Agou vyhrála na TM 2011 a 2013 a Aga vyhrála 2012 a 2014. A teď máme ? No , 2015. Tak mohlo by to klapnout.
Reagovat
pepin
Gratulace a po dlouhé době zápas, kde nezkolabovala psychicky i když začátek 2 setu tomu docela nasvědčoval. Ale ukočírovala to a připravila spoustě lidem zážitek v tom, že uřvanou marfušu poslala domů. Již se docela těším na Fed a doufejme, že je lidi poženou k vítězství. Jinak Lucce by měla koupit aspon malý pivovárek.
Reagovat
misa
Lucka zase takový alkoholik není :)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ne, ale jedno pivo je fakt málo. Využila dnes šanci beze zbytku, jak se říká.
Reagovat
Jabadu
Jinak H+H moc neřeším. Úspěch jim přeji, ale v takové fázi turnaje to budou mít proti elitním singlistkám těžké.
Stejně jako to měli špičkoví deblisté v DC těžké proti páru Berdych - Štěpánek.
Reagovat
smazaný uživatel
ono i v deblu jde o dost.Vítězka TM se pomatuje víc,než GS
Reagovat
smazaný uživatel
Budu parafrázovat jednu místní celebritu. Po haluzi a díky štěstí na los postoupila Petra do finále.
Reagovat
Jabadu
C..co (polk) .. cos to řekl?!!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, jen "vyřizování účtů" za RG :)
Reagovat
George_Renel
jsem viděli, jak hraje Petra po mononuklóze. Co teprve až bude mít stereo....:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dívím se u tak zkušených tenistek,když 1 přebíhá(Hrad.),tak druhá nekryje lajnu(Hlav.).To by se u američanek nebo tchajwanek nestalo
Reagovat
tommr
ted Háčka promarnily tři BP což by je ještě mohlo hodně mrzet. Hlavně Lucka je hrála jako splašená ... :(
Reagovat
kada.tom
něco mi říká, že Monty25 si asi večer ten záznam nepustí, v jeho pozici bych ten obrat z 1-5 nechtěl vidět, takový utrpení :-)
Reagovat
pockerface
Možná pro něj lepší, že jel na fotbal. U TV by ho možná kleplo :-)
Reagovat
FulnekUltras
Už bych ty živé rány radši dál nedrásal... ;)
Reagovat
tommr
škoda, že Háčka neudržely náskok brejku. Snad zase nezačnou blbnout ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje evidentně líp, když se od ní nečeká, že vyhraje. Ale zas, kdo ne?
Reagovat
FulnekUltras
česká sportovní klasika... ;)
Reagovat
letityfanousek
Pozitivních informací není nikdy dost..
Reagovat
smazaný uživatel
"Petra hrála úžasně. Maria se ve druhém setu zvedla, ale dnes tento zápas diktovala Petra. Tohle je ta šampiónka, na kterou jsme zvyklí. Klobouk dolů, úžasný výkon a ten pohyb" - Chris Evert

Najednou :D Hlavně, že včera Chris Petru pěkně setřela... Takže před každým zápas Petru seřvat, že nebojuje a pak bude hrát božsky? :D
Reagovat
rusedski
Hlavně aby ji netipovala zítra na vítězství, jinak je to v hajzlu :)
Reagovat
misa
Petra se musí občas zkritizovat, pak se naštve a předvede skvělý výkon :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nu, vida. To mi přece dávno víme, že Petra hraje výborně, ale ne konzistetně....
Reagovat
Jabadu
V r. 2014 jeden "český" fanoušek po triumfu Petry ve Wimbledonu napsal:

Kratuluji. Jzem na tebe pišnej.

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvotovka? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
KvItovka
Reagovat
Jabadu
Ne, na FB to napsal "Ten, jehož jméno my nevyslovujeme". :-)
Reagovat
Pedronegro
tak to hodnotím jako +10 :)
Reagovat
lars
vsak napsat to jmeno muzes?
Reagovat
Jabadu
Můžeš si vybrat mezi asi tak čtyřmi nejobvyklejšími. :-)
Reagovat
FulnekUltras
např. bevónr fon ajnem sygojnyšr lant... ;)
Reagovat
Paseka
Obě hráčky postoupily do finále jen přes dvě výhry. Je to ale prostě systém turnaje. To se nedá nic dělat. :-)
Reagovat
tommr
doufám, že Háčka navážou na výkon Petry. Měly by využít toho, že Muguruza bude nejspíš dost utahaná ... :)
Reagovat
EllNino
2:0 pěkně :)
Reagovat
tommr
ale Andrea se mi moc nelíbí ... :(
Reagovat
pockerface
Andrea to kazí, už v minulém zápase to kazila. Možná by jí měl někdo říct, že dneska 5 gamů (i když tvrdila, že to netušila) nestačí, dneska musí vyhrát 2 sety.
Reagovat
pockerface
Nejen utahaná fyzicky, ale hlavně i psychicky. Mnohem lépe by se jí hrálo, kdyby vyhrála v singlu. Ale holkám H+H bych finále přál. I když objektivně ať už tam bude H+H nebo Garbině s Navaro, tak Hingis a Mirza to nepustí.
Reagovat
tommr
s tou psychikou je to sporný. Ta porážka jí sice na jednu stranu zdeptala, ale na druhou stranu má ted mnohem větší motivaci ...
Reagovat
Nola
Sranda turnaj :D WTA sledovat je jedna velka zabava.... hracky, ktore patrili priamo do finale su out a outsiderky si zahraju finale :D verim, ze tu vsetci oslavuju, ale tie oslavy by mali byt umiernene....myslim, ze tento turnaj vojde do dejin, dufam, ze niecoho podobneho sa nedozijem v ATP...
Reagovat
milik254
Nojono, takový je systém turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Jó, tak ty jsi teda zápas Petry s Márií sledoval !? Tomu tak budu věřit. Petra vám vypálila rybník a to se těžko skousává, co ? Včera jsem tu upozorňovala na to, že Petra žádná out. není. Naopak loni na stejném povrchu a stejném turnaji dala Márii ve dvou. A její bilance s hráčkami Top 10 je výborná. Agu jsem nesledovala, tudíž nehodnotim.
Reagovat
dadaft
no, třeba loňský ATP TM byl vážně k popukání -- jeden jediný zápas, který za něco stál, jinak hrůza...........

a ano, ženský tenis je zábava. ))
Reagovat
Kytka
To je tenis. To je na něm pěkné. Mám ho proto radši než třeba fotbal. Tam, kdyby někdo vedl 5:1 před koncem, tak je hotovo a skoro nemá smysl zápas dohrávat, běhat třeba ještě 20 minut po hřišti mi pak přijde zbytečný. Ale v tenise se může stát cokoliv, dokud nepadne poslední míček.
Reagovat
Mayo
aké outsiderky? veď Radwa ide od začiatku na titul a Péťa je Péťa...Mária je overrated a dalej? Muguruza? Kerber?
Reagovat
Nola
outsiderky je spravne pomenovanie, alebo mas iny nazor na hracky, ktore maju 1 jedine vitazstvo v skupine a postup si nedokazli same vybojovat?
Reagovat
Mayo
poď radšej pofandiť Býkovi nech je nádej na legendárne finále (:
Reagovat
Nola
fandim, myslim, ze ani nemusim, dnes si to postrazi
Reagovat
George_Renel
Kdyby ty tvoje favoritky byly co k čemu, tak s outsiderkama zametou a nenechají se zesměšnit, jak ta Ruska.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
ludolf
Ja to tím, že za Serenou je ta špička hodně vyrovnaná a když se k tomu přidá obvyklá ženská nekonzistence... Už před turnajem se říkalo, že to může dopadnout vpodstatě jakkoliv.
Reagovat
FulnekUltras
A tak se to jenom potvrzuje... ;)
Reagovat
FulnekUltras
teď
Reagovat
tommr
a který hráčky patřily přímo do finále? Nechtěla bys náhodou rozdávat tituly za zásluhy? :)
Reagovat
Nola
Marus a Garbine samozrejme, vyhrali 3 zapasy v skupine, prosim nezur, to je moj nazor, ten tvoj ti neberiem
Reagovat
pockerface
V každém sportu, kde se postupuje ze skupiny a pak se hraje vyzařovacím systémem, budou fanoušci poražených křičet, že je systém nespravedlivý a fanoušci vítězky ho budou obhajovat. To máš tak u hokeje, fotbalu, tenisu.........
Reagovat
Nola
sklamem ta, nie som fanusik ani jednej z dam, ktore su vyradene, fandim Angelike :D
Reagovat
George_Renel
A Kerberová nebyla vyřazena?
Reagovat
Pedronegro
no, ta se vybarvila taky jako pěkný psychofrustrát :)
Reagovat
tommr
já nezuřím - jen mě to zajímalo komu bys dala titul bez boje ... :)
Ani Sharapka ani Muguruza nebyly ve skupině tak dominantní jak by se podle výsledků mohlo zdát. Petra mohla v posledním zápase Muguruzu klidně porazit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nemuzes oponovat tim, ze nekdo neco mohl;) To se pak nikam nedostanete;D)))
Reagovat
tommr
a posílat hráčky rovnou do finále možný je? :)
Reagovat
Empe
Takže klasický zápas TM Petra-Aga bude... to nám mělo dojít hned a mohli jsme být dneska bez nervů. :D
Jestli to Petra vyhraje celé, tak to bude námět na film, nějaké dokumentární ohlédnutí by bylo super. A Lucka by si ho taky zasloužila. Nebo možná si ho šetří na příští rok, až vyhraje AO. :D
Reagovat
FulnekUltras
Před TM jsem tady tak trochu ;) zatipoval vítězku...ale teď už radši budu až do zítřka mlčet... ;)
Reagovat
pockerface
Výhra nad Marií je i dobrý signál pro Petru, že se zdraví dostává do starých kolejí a snad už tu prokletou mononukleozu přeprala. Ale příští zápas nám zase Petra může lehce prohrát a zase budeme lamentovat :-), ale na to už jsme my fandové Petry zvyklí.
Reagovat
Jan
Úžasné a neuvěřitelné. Nádherný předkrm před finále FC. Včera Lucka a dnes Petra. Kdyby vyhrály dnes i háčka, tak to zase bude český den. Obrat Petry ve 2. setu z 1:5 na 7:6, něco neuvěřitelného a klobouk dolů. Bál jsem se, jestli Petra vydrží fyzicky, ale ustála to. Maria podle mě měla strach, chybovala víc a proto prohrála. Bylo to o její hlavě. I když ji k těm chybám asi donutila Petra. Nevěřil jsem, že to Petra dokáže a vůbec ne ve 2 setech. Petřin nejlepší zápas po dlouhé době, řekl bych od té doby, co porazila Serenu a Kuzněcovovou v Madridu. Ještě v New Havenu hrála dobře. A přišlo to v ten nejlepší a pravý čas. Samozřejmě za to, že mohla hrát semifinále, by se měla revanšovat Lucce. Asi nejlépe tím, že ve finále FC udělá 2 body a pak jí něco koupí. Obrovská gratulace Petře. Ve finále bude záležet na tom, jaká Petra nastoupí na kurt a jestli Aga zopakuje výkon proti Muguruzaové.
Reagovat
Chrenda
smekám před Petrou, je to fakt mazec ten ženský tenis. Teď už věřím, že Petra dá i Agu, finálové souboje moc nepouští. Obrovská gratulace a sypu si popel na hlavu za nedůvěru, kterou jsem k ní měl. Asi jí naštvaly ty výroky Evertové o tom, že není hladová po úspěchu.

Tak teď ještě H+H do finále a bude to český megaúspěch na ženském TM.
Reagovat
rusedski
Evertová před zápasem tipovala jasné vítězství Marie a před rokem říkala, že Evžena bude jedničkou, takže její předpovědi jsou opravdu "tutovka" :)
Reagovat
Kytka
To je stejné jako tipy Martiny.
Reagovat
lars
Fakt Evert rikala , ze Busicka bude 1. ? do kolika let ?
Reagovat
FulnekUltras
Místo prognostiky bych Chris využil radši jinak... ;)
Reagovat
misa
Kdyby chtěla, tak by mohla být světovou jedničkou, myslím, že v tom nic jiného není... I Kotyza si je asi toho vědom, proto ji po prvním nepovedeném zápase tak seřval.

Maria letos na české tenistky nebude mít dobré vzpomínky, bilanci má už 0-3 a snad aby do Prahy ani nejezdila :)
Reagovat
tommr
pokud chce hrát tak jako dneska i nadále tak bude v Praze srdečně vítaná ... :)
Reagovat
Jan
Seřvat občas Petru se asi vyplatí.
Reagovat
kada.tom
Je to paráda!
Petra krásně zvládla SF - nečekal jsem, že to takhle dobře zvládne pro Šarapovový. Ta otočka ve 2. setu byla jedním slovem LUXUSNÍ!!

Zítra El Clásico s Agou na TM - 2011,2012,2013,2014 i 2015 :-D
Petra bude asi favoritka, ale ne nijak velká. Finále Petra neprohrává, ale Aga zase hraje úplně jinak - buď jí Petra vystřílí nebo se Petra vyhází - jinak to nevidím :-)

Každopádně dneska je super den, Aga s Petrou ve finále, nádhera :-)
Reagovat
FulnekUltras
Aga je teď ve skvělé formě a pohodě. To finále je pro mě totéž, jako kdyby Peťa hrála proti Slovence... ;)
Reagovat
kada.tom
tak kdyby hrála Petra proti nějaký Čobolce, tak není zbytí ... aby nějaká pizda od východních sousedů vyhrála, fuj ... :-/ :-D
Reagovat
misa
Netušil jsem, že jsi takovým příznivcem (polské) katolické církve, z tvých příspěvků bych spíše čekal opak...
Reagovat
Lunej..
někdy mi přijde, že kadatom sám neví, kam patří. Jednou nadává některým hráčkům kvůli národnosti jak šílený, jindy mu to u jiných zase nevadí, nemá to lehké, chlapec :)
Reagovat
Kytka
Velká gratulace. To co předvedla v druhém setu byla super jízda. Tak Kvitovci mají zadostiučinění. Ale takhle hrají velké hráčky. Mně Petra někdy přijde jako Wawrinka v sukni. Ten je také v prvních kolech schopný prohrát s kdejakým sráčem, ale velké zápasy umí. A všimla jsem si, že na Petru a nejen na ní bylo v zápase velmi málo nevynucených chyb z její strany. I rychleji běhá, je u míčů dřív. Že by už Vydra zaútřadoval na jejím pohybu? Vždyť on má hlavní zásluhu na tom, že dnes Tomáš běhá jako čamrda. Tenhle kondiční co teď má to už jen rozvinul. Tom býval také pěkné dřevo. Paráda. Zápas jsem si užila. Tak jak Garbine tak Maruška vyhrály všechny zápasy ve skupině a je jim to na nic. To je zkrátka tenis.
Reagovat
blixa
No úplně na nic ne. Jsou za to body.
Reagovat
Lunej..
Ty ses koukala na zápas? Já myslela, že TM pro tebe končí, protože kravka Kvitová umí porážet jen české hráčky.
Reagovat
Kytka
Já zásadně fandím všem našim hráčkám a hráčům. Ale mám holt radši Lucku, tak jsem měla vzteka.
Reagovat
Lunej..
Nepsala jsi něco o pokrytectví, že ho nemáš ráda? Já bych na to běžně nereagovala, ale včera jsi tak sršela záští, že si do tebe musím rýpnout, protože to nechápu, nadávat hráčům jen proto, že to není podle mě.
Reagovat
Jabadu
Dnes je velký den Kvitovců. Všem odpouštíme a bereme do náruče. :-)
Reagovat
Kytka
Přesně tak
Reagovat
Lunej..
já nemám co odpouštět, nikdo mi nic neudělal. A Kytku do náruče brát nebudu, když jeden nadává hráčce, že je kravka, píše plno komentů, že tam Petra neměla být apod. a druhý den se raduje z její výhry a ještě předtím píše, že Petra je pokrytec, když neříká do kamery to, co si myslí a sama se točí kam vítr, tam plášť. Takže slunečnice to asi nebude. :)
Reagovat
Kytka
O pokrytectví jsem nepsala nic. Jen jsem byla zklamaná, že nepostoupila Lucka. Jinak jak říkám, stejně bych Marušce nedokázala fandit, když je naproti naše česká hráčka. Jsem především patriot. Napřed naši a pak teprve cizí.
Reagovat
Kytka
Ty body, co any mají za všechny zápasy ve skupině má už Petra taky - jedna výhra a za vyhrané semifinále je dvojnásobek.
Reagovat
FulnekUltras
To je zkrátka Turnaj mistryň... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pockerface
Asi to bude zase hodně lidí negovat, ale já si stejně myslím, že dneska Petra hrála i trošku za Lucku. Když už jí tam Lucka dopomohla, tak nechtěla zklamat jak Lucii, tak sebe i fanoušky. Při těch rozhovorech po včerejších zápasech mi přišlo, že se holky už trošku naladily na FC, když nemůžu já, tak pro by nemohla kámoška a Petra si řekla, když můžu, tak proč nevyhrát pro sebe i pro kámošku :-)
Reagovat
tommr
s tím musím souhlasit. Petra určitě nechtěla selhat poté co jí do semifinále pomohla Lucka a dala do toho víc bojovnosti než obvykle ... :)
Reagovat
adalv87
souhlasím s Váma,hrála i za Lucku
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
zbytečná filosofie,pouze Lucka je profička,zlepšila velkou zbraň servis a konečně zúročila jinak asi zbytečnou přípravu po nemoci
Reagovat
Marduch
Jo je to možný, že měla tenhle přístup. Ostatně ve FC má, zdá se, stejnej přístup, asi proto je v FC tak úspěšná.
Naproti tomu, když hraje "jen" za sebe, jako by někdy neměla ten "morál" ze sebe vydat úplně všechno...
Reagovat
FulnekUltras
FC prostě letos začal s dvoutýdenním předstihem... ;)
Reagovat
Jabadu
Petra by teď Lucce měla koupit ne jedno pivo, ale CELEJ PIVOVAR!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
nejlíp Heineken na Mendláku... ;)
Reagovat
Jabadu
Na jejím kontě by to ani nebylo poznat. :-)
Reagovat
FulnekUltras
a značka ŠafiStarobrno by taky nezněla špatně... ;)
Reagovat
peggy
Vyhrat jeden zapas a k dalsimu postupu si nechat pomoci,to by mne netesilo.Kvitova ta je na to stavena.Maria hrala super a proti "takove"hracce ji to nemusi tolik bolet.Mario byla jsi super,hrala si fer turnaj.
Reagovat
George_Renel
Máš to marný, Tomáši....
Reagovat
pockerface
Takový je systém TM, holky za to nemůžou. Jak Aga i Petra prostě dnes byly lepší. To máš jako v hokeji v play of. Ve skupině můžeš hrát jako bůh, pak zahraješ blbě a jedeš domů. Tenhle systém platí i pro TM a přece Petra nevypustí SF jenom proto, že Maria vyhrála ve skupině 3x a Petra 1x.
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 5:1 ve druhém jsem Petře na dvousetvou výhru nedával ani 1 % :-) Ale otočku jsem si užil, i detektivku jsem odložil :-)
Petra byla trpělivá!
Agnieszka uběhala unavenou Garbine.
Zítřejší finále je (v dobrém slova smyslu) obrázkem letošní (ne)vyrovnané sezony - poprvé TM vyhraje tenistka, která ze základní skupiny postoupila s 1 výhrou.
Pojď!
Reagovat
FulnekUltras
Ať v očistném turnaji ženského tenisu vyhraje skutečná ženská !!!!! ;)
Reagovat
Lunej..
Serena není ženská nebo co? Ty jsi taky tedy plný nenávisti, až docela zírám, protože jsem tě měla zpočátku za celkem fajn nicka.
Reagovat
FulnekUltras
Místo klasické "korektní" berličky typu nenávist či závist bych mluvil spíš o smyslu pro realitu při definici pojmu čistota (sportu).
Reagovat
smazaný uživatel
Tu krásu nelze popsat slovy! Pro tyto zápasy Petru sledujeme! Klasická vlnice dolů na zač. druhého setu.... No, Petra zase plno lidem vypálila rybník. Bravo, Peťo! Maruška se snažila, ale s Peťou to dnes nešlo.
Reagovat
vaclavsubrt
Dnes to opět ukázal :D a proto je tak krásnej
Reagovat
Mayo
a špinavej :D
Reagovat
Jan
Tenisový míč je žlutý a kulatý a nikdy nevíš. A u Petry vůbec :)
Reagovat
LukasH
Jo, Petro!!!!!:D:D
Mame to s tebou zatracene tezky, ale za tyhle okamziky to stoji.:-)
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Očekávám debatu, co je víc, jestli finále FO nebo finále/titul TM. ;D
Reagovat
Jabadu
Já bych to Lucce letos dal. Petra už těch hrnců má hodně. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Neprivolavej ty silene Frickoviny...
Jestli ti jde o toho nejakyho kanara nebo co...nejakou tu prihlouplou soutez o to, kdo je uzasny.... klidne bych to dal ty Petre;) (Race, titul TM)

Jinak jasne, ze GS bude vzdycky vys...;P
Dva tydny, 7 zapasu, trener poslusne sedici v hledisti...o tom se nemusite ani dohadovat;D)))) Ale pokud ho nevyhrajes a skoncis ve finale...vlastne to az tolik neznamena...
spis to je dulezite pro toho hrace samotneho;)!!!!
nez pro okoli...kolem tenisu...ti spis pocitaji vitezstvi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak... a je to;) Zapas to nebyl nejak lahodny oku a uzasny, hlavne tedy v prvnim setu, ktery byl dost postaven na UE chybach hracek, ale Marie je delala jak na bezicim pase, a hlavne uz v prvnim setu bylo videt, ze ji zlobi famooozni return Petry, ktery podle mne dnes hodne rozhodl. Nejen situace winnerove, ale i to, ze dokazala dobre reagovat na sevis Marus...jedina chvile ztraty koncentrace mozna malem stal Petru zapas, kdo vi...ale opet zacal return fungovat, na servisu se Petra udrzela, a skvelym obratem se postarala o pekny dramaticky druhy set;) Ktery tohle SF hezky zdramatizoval a prinesl uz pekne vymeny;)

Dalo bys se rict, ze dnes Petra doslovne vyreturnovala Masu z kurtu.;)

Myslim, ze finale Petra muze vyhrat. Ma tam souperku, ktera ma s jejim stylem proste potize, bude jen zalezet na tom, jestli Agu opet otravi nebo ne;) Muj tip, ze asi jo, a ve dvou setech Petra vyhraje...

Tak samo mi je trochu lito Marus jak i Garbi...je to drsne po trech vitezstvich balit;) No spis mi je lito Haitika;D)))) kdyz uz, nebot az tak Marus nemusim, ale jiste je to pro ni drsny den;)

Gratulace Petre ke krasnemu returnovemu vykonu, to byl dnes trochu jiny kosmir...;)
Reagovat
pockerface
Bude taky záležet jak Petra zregeneruje a hlavně jak bude Aze držet stehno. Dneska jí ke konci už dost bolelo. Už se těším, může to být pěkný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím s tím, že nebyl úžasný a lahodící oku. Je vidět, že se nám nelíbí stejný tenis. Nádhera a napínavé. Já zase nemusím do nekonečna koukat , jak si přehazujou síť. Obě jsou hráčky útočné a z toho pramení chyby. Souhlas s tím, že pro Márii i Mugu to bylo dost drsné. Ale to je TM. Jinak jiný kosmir - no asi myslíš jiný vesmír. Jeden z nejlepších výkonů Petry letos. Dobrá práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni set podle mne nebyl moc pekny...zapas...od stavu 0:3 ve druhem to byl opravdu hezky zapas...take nevim o jakem prehazovani vubec hovoris...pokud to srovnam s prvnim SF, tak ten byl opravdu o level vys...koukam na tenis, ne prez bryle jednoho tenisoveho stylu.
Kosmir je adekvatni slovo, dopln si zasobu...krom toho ty returny byly opravdu famoozni...
Opet klasicka reakce Kvitovcu, nic se nesmi rict,,,nic, jedine pochvalit za kazdych okolnosti a smitec...;D))) Vsechno brano s tendencni citlivosti...jste fakt nekteri blazni,,,;)
Reagovat
Lunej..
Musím souhlasit s Vlkem, že první set byl docela bída, Mašena hodně chybovala. Píšu to proto, že předtím jsem viděla úplně jiný tenis, technický, ale čekala jsem, že Mašena s Petrou nebudou ukazovat žádné maratonské běhy a každá to bude chtít ukončit ze své pozice co nejrychleji. 2. set už byl mnohem lepší, protože Petra se rozjela a předváděla skvělé výměny a taky jí to padalo na lajnu. Takže zápas Agy s Mugu pro mě coby diváka byl samozřejmě mnohem hezčí, z hlediska fanouška mám radost z výhry Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne;) O tom nema nikdo pochyb, take se mne vic libilo, ze postoupila Petra, nez ze Garbi v tom prvnim SF nakonec prohrala;) Ale co nadelam...no.
Tak myslim, ze i pred zapasem s hovorilo, ze to muze byt obcas slusna sekana UE...nastesti jen v prvnim setu;D)
Ale zase je z toho videt, ze trebas ten prvni set byl pro Petru asi prijemnejsi...;) Marus se mohla obcas celkem rozdat teda;)

No mas to u mne Lunejko;)

Hele, a musim rict, ze jsem i tech 1000km od tebe slysel tu ranu, jak ti spadl kamen ze srdce;) To prepisovani Nr. 1 bych ti tedy fakt nepral...;)))
Reagovat
Lunej..
Já ti to nepíšu, abych měla oko, ale když máš pravdu, proč bych nesouhlasila? No, budeš se divit, ale byla jsem na Petru tak naštvaná včera, že jsem si i řekla, že ji vyměním, že si nezaslouží moji lásku. Asi to chudák nějak vycítila a ujistila mě, že mi za to stojí. No řekni sám, copak bych jí to mohla udělat? :D:D Do vaší 1GSL se psát nebudu, protože by to bylo ode mě pokrytecké, ale Lucku potlačím a uvidíš, jak jí to hned půjde :D
Reagovat
misa
Tak to snad s tvou pomocí Lucka konečně jednou vyhraje nad Petrou.
Reagovat
Lunej..
O tom tady ale vůbec není řeč :D
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Miso tady zapomen na Lunejcinu pomoc;)))
Ale byli jsme blizko...blizoucko...stacilo, aby dneska returny Petre nepsaly, a kdo vi....jak by to dopadlo,
to by Lunej prepisovala Nr. 1 pristi rok a trebas bychom se dockali;)
Reagovat
slacker
a koho tam misto Petry chtela prepsat?
Reagovat
mrafe
Lucinku
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jsem blázen ? Zápas Mugu vs Aga jsem nesledovala. Jednak mě styl Agy neuchvacuje a jednak jsem musela po práci jít spát, abych mohla vstát na Petru. Promiň, ale v poslední době se mi zdáš trochu agresivní. Co jsem napsala? Že se mi líbí jiný styl hry ? Že se mi zdál zápas Petry a Márie na rozdíl od tebe dobrý? Prostě si to myslím. A zrovna tak, bych napsala včera o Lucce, když bys měl výhrady. S těma typickejma reakcema kvitovců jsi to trochu přehnal. Ale oddechneš si, po té , co jsi mě několikrát nevybíravě utřel, už fakt nebudu mít chuť s tebou zapřádat polemiky.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že někdo spojí dvě slova dohromady - kosmos a vesmír, ještě neznamená, že je čeština akceptuje. To můžu říkat rovnou nosočistoplena....ale fakt slibuju, že už ani ťuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice mě to mrzí, ale akceptuju. Mám jiný názor, ale akceptuju.
Reagovat
Lunej..
Co tě mrzí? Že máš jiný názor? To je přece normální, každý to vidíme jinak. Hlavní je, že si to v klidu řekneme a jede se dál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo a na rozloucenou nezapomen spalit vsechny knihy Vladislava Vancury;)
jak si vubec mohl dovolit pouzit ve sve proze tolik poetickych novotvaru...
ktere cestina tzv. neakceptuje...dacan jeden..ten Vlada.
Reagovat
Jan
Mně se to také líbilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to bylo na mě, tak dík.
Reagovat
Jan
Bylo. Jen a jen na tebe ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No víš, vzhledem k velké omezenosti psaného slova, občas uniká ironie či sarkasmus. Nedá se použít norverbální komunikace. Tak mám někdy tady pochybnosti.
Reagovat
Jan
Myslel jsem to vážně bez postranních úmyslů :)
Reagovat
freeteepek
Rozhodl kvalitní servis Petry. Vysoká úspěšnost prvního podání. To jí umožňilo vyvinout na Marii tlak, který Maruška neustála. A pak taky vyjímečné proměňování brejkbolů. Maria seká dvojchyby, ale breaknout jí bylo pro Petru vždycky složité. Dnes v tomto ohledu byla nadmíru úspěšná. A za tím vším je její dnešní fantastická koncentrace!
Reagovat
smazaný uživatel
Podcenujes dost Petru na returnu tedy;) Opravdu Marii zatapela...to podle mne rozhodlo. Petra mela take sve slabsi chvilky na servu...nejde mi jen o procenta.
Petra dnes schopne ten serv i cetla...a nektere returny byly fakt neskutene...mne by to tedy rozhodne zabilo ty micky na lajnove ruzky kurtu..;D)))
Reagovat
Pedronegro
jj, return to rozhodl, dnes konečně zase skvělý :)
Reagovat
freeteepek
Jasně, return taky dobrej. Ale kdyby se jí nedařilo na podání, tak by jí to bylo houby platný. Obojí bylo důležité:-)
Reagovat
tommr
mě docela mrzí, že se do finále proti Petře nedostala Muguruza. Jsem přesvědčenej, že by se Petře proti unavený Španělce podařila odveta. Nabuzený Agy se dost obávám ... :)
Reagovat
pockerface
Aga toho měla taky plný zuby. A nikdo neví jak bude držet její stehno. Dnes, když byl u ní trenér, tak si stěžovala, že jí dost bolí.
Reagovat
Haitik
Děkuju za příjemný pokec během zápasu! :-))
Petra asi nakonec vyhrála zaslouženě, byla lepší..
No, vemu pozitiva, Maruš je zpátky, hrála parádní tenis ve skupině, což nikdo po tak dlouhé pauze nečekal..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky moc dik...;)
Lepsi s tebou ve vlakne nez z nekteryma fandama Petry...;D)

Petra dnes fakt dost drsne returnovala, hodne dobry vykon, uplne jiny tenisovy kosmir proste;)...to bylo videt jak to tu Marusku zlobi a zlobi...take rozhodl hodne slaby prvni set Marie, tam fakt ujela;D))) A dost i Petru nakopla, trochu mne to pripomina vcerejsi zapas Lucy, kdy v prvnim ta Angelika byla dost nejista...Lucku nakopla, a uz to jelo;))) S tim rozdilem, ze Angie se nedokazala uz sebrat do konce - lepe receno, Lucka ji uz sanci nedala.
Marie dostala jeste sanci od Petry, kdy mela slabsi vstup do 2.setu...no ale potom prisla returnova dabelska lest, Petra servis podrzela...a byl tu paradni obrat;)
...bylo videt, ze uz je v laufu. Marie se snazila, ale uprimne.... ve treti set jsem moc uz neveril...;)

Dneska ji take nejak k nicemu moc nepustila Petra, ale to vychazi ze skvele returnove prace...
Reagovat
misa
Maria letos vyhrála jediný tiebreak z osmi odehraných, to je dost tristní bilance, zajímavé...
Reagovat
Haitik
A jestli jsi si všiml jako já, že jakmile Kvitová začla stahovat ten náskok, tak Mařka úplně odešla od t3 své hry, kterou se tady prezentovala, vůbec žádný kraťas, ani nějaký náběh na síť.. To by chtělo do příští sezony zlepšit, používat tuto hru, i když se nedaří.. :-))

No nic, venku je krásně, jdu ven, ať si taky trošku užiju toho krásnýho počasí, než zase bude zima.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
" Petra nakonec asi vyhrála zaslouženě, byla lepší ".
Reagovat
FulnekUltras
Když tenhle míček Peťa získala a vedla 4:3, už jsem tomu opravdu věřil... ;) Nádherný zápas, skvělý výkon naší Lvice - a zítra pro mnoho českých fanoušků vysněné finále. Ať vyhraje ta lepší a když to bude Žabka pinkalka ;), vůbec se nebudeme zlobit... ;)
Reagovat
A.R.R.
žabka se dneska trochu přežrala, ale budeme se snažit sežrat i lvici :-D
Reagovat
Fandina
doufám, že bude dlouho koťátko trávit
Reagovat
blixa
Koťátko pořád kouše a škrábe v žaludku ;-) :D
Reagovat
Michaelus
Koťátko je jedna věc, ale lvice už je moc velká na malou žabičku :D
Reagovat
A.R.R.
je to v plánu, dáme do toho se žabkou naprosto všechno :-D
Reagovat
smazaný uživatel
hmmmm, aby se vam zabka zase neotravila ze stylu primu bod, jedna vymena a slus...;)
Ale kdo vi...je to pro ni prvni finale na TM, tak treba se nenecha tak otravit...ale spich bych rekl, ze to bude finale pro Petru;)
Reagovat
A.R.R.
i to se může stát, tedy je to spíš pravděpodobné, ale mě je to jedno, když vyhraje Peťa, tak budu také spokojen a když Aga, tak se zbourám :-D
Reagovat
pockerface
Taky bych Aze přál velký titul, samozřejmě budu fandit Petře, ale když vyhraje Aga nebude mě to tak bolet.
Reagovat
Lina
Petra nádherně zužitkovala šanci, co jí dala Lucka. Moc fandů by asl nečekalo takovou otočku u letošní Petry ze stavu 1: 5 a ještě k tomu s Márií. Obrovská gratulace!!!
Reagovat
pockerface
Petra zase potvrdila, že jakmile proleze do SF, hraje úplně jinak než první kola.
Reagovat
FulnekUltras
Pod vrcholem už ani nejlepší větrovka bez hlavy a srdce nestačí... ;)
Reagovat
George_Renel
dnes zase předvedla svůj repertoár. Prvně chtěla podvodně získat challenge a nakonec ani nepodá ruku rozhodčí.....
Reagovat
FulnekUltras
Paní na empajru dnes velikánský respekt !!!!!
Reagovat
tommr
no není to prostě žádná Maruška jak jí Petra tituluje, ale Sharapka ... :)
Reagovat
freeteepek
Ode mě velká gratulace! Dnes Petra předvedla super výkon a zase jednou ukázala všem pochybovačům, že právem patří k nejlepším na světě. Kdo by to byl dnes ráno řekl, že ve finále nebude Muguruza a místo ní tam bude Petra? Prosázel jsem na Šarapovovou spoustu peněz, ale za to vítězství Petry mi to stálo:-)
Reagovat
freeteepek
A že tam nebude ani Šarapovová:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Kvitaové, Maruš hrála monotóně, nějak se jí ztratilo zkrácení a hrát s Kvitaovou bekhend na její forhend taky nemusela bejt častá varianta. Jináč pro fyzičku doporučuji mononukleozu ala Kvitaová. Jojo, v Monaku jásají.
Reagovat
pockerface
Někdy méně je více a dej pokoj s Monakem, to už tu dlouho nebylo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, ona se přestěhovala? Jináč její mononukleoza se objevuje po prohrách a zázračně ji překonává při výhrách ... vlastně ji má dlouhodobě. Její hra je famózní, jako člověk pod kritiku. Jak to asi okomentuje na soc.sítích jeji mluvčí tejkal?
Reagovat
Lina
Ta věta ohledně mononukleózy byla škaredá.
Reagovat
Lina
je škaredá.
Reagovat
Lunej..
No nějak to od enyna nechápu, sice fandí Mašeně, ale tohle je trochu mimo ne?
Reagovat
Jabadu
Sázkař. On si v klidu vykouří tiket a zase bude hodnej. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Prostě mluvčí tejkal nasadí mononukleozu vždy, kdy se to hodí. Třas v Madridu měla s mono pauzu ... jojo, a v Doha jen s Alexem, modráky na pažích, to Kotyzu možná taky vyhnala mononukleoza. Víš, pro mne je její hra o parník před ostatníma, jako člověk opačně.
Reagovat
Lina
Nemyslím si, že jsou to výmluvy. Bylo na ní poznat, když byla unavená a nebyla ok, ne že až prohrála, tak jí nebylo dobře. Monukleóza je zrádná, jednou je ti líp a jednou ne. Dnes by to mohl být signál, že už by mohla být v pořádku.
Reagovat
Pedronegro
co to tady podsouváš za drby, modráky?, lidská nízkost, proč? Někdo ti něco udělal?
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsou drby, to bylo velmi dobře vidět, udivilo mne to. Jen fakt, nic víc, nic míň. Že instruktorku nemusím je věc jiná, s jejima fixlama by ji vypískali ve většině zemí. Nemohu za to, že u nás je to věc obdivu.
Reagovat
misa
Ty tvoje celoroční teorie Kvitová + Stober jsou úsměvné.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo jen sledování zápasu, nic celoročního. Prostě jeden fakt, smiř se s tím.
Reagovat
misa
Petra měla modřiny na pažích a hned za to může Stoberův stisk :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) Ruka ke smíru, jo, prostě měla jen modráky a byla sama s Alexem.
Reagovat
FulnekUltras
zapomněl smajla... ;)
Reagovat
Lunej..
Na jiném portále jsi působil úplně jinak, ale to je jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, její tenis se mi vždycky líbil, ale prostě tuhle instruktorku jako člověka nemusím. Prosím, nevyčítej, že nemám rád podvody, mj.když jich nemá zapotřebí.
Reagovat
Lunej..
Podvody? Takže Petra si ty nemoce vymýšlí nebo její tým, aby ji omlouvali? No, asi diskuse nemá dál smysl, je dobře, že tvoje modle žádné podvody nedělá, zrovna dneska jako náhodou chtěla jestřába, protože sama dala do autu a divila se, že je to pozdě. Chápu, že každý svého miláčka omlouvá, ale trocha soudnosti by občas neškodila. Ale zase když ty máš tak rád ty její bonbony no..
Reagovat
smazaný uživatel
Podvody - monacký občanství, zaměstnání instruktorky na MV s plným úvazkem a adresou trvalého bydliště ve Fulneku, pro tento účel né v Monaku. Vadí mi jeji Tejkal na jejich soc.sítích ... malý fixly na fanoušky. Nojo, u nás se to holt nosí:)
Reagovat
Lunej..
No tak na ni podej trestní oznámení, na to máš právo přece.
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej, žiješ v Čechách - pro info. Tady lumpíky netrestáme, tady je obdivujem.
Reagovat
Lunej..
Vím, kde žiju a taky vím, že lumpíci nejsou jen u nás. Ale zato pořekadlo "kdo chce psa bíti, vždycky si hůl najde" platí v Čechách snad nejvíc.
Reagovat
slacker
To porekadlo ma ale vyznam v tom ze ten druhy je pes a ted se proste bit musi
Reagovat
smazaný uživatel
"Kdo chce psa bít, hůl si najde" platí jen u nás. Třeba v Číně se říká: "Kdo chce psa sníst, hůlky si najde".
Reagovat
blixa
Jsi blb. Petra nemá monacké občanství. To se téměř nedá získat. Ale kdyby bylo v Česku víc takovejch idi.otů, možná by ho chtěla mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, trvalý pobyt. Bejt takovejch jako já tady víc tak se na ni koukaj jak v Německu, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Krása, velká pochvala za bojovnost, proti Šarapce otočit za takového stavu, asi jsme všichni čekali, že druhý set vypustí, ale Petra předvedla nádherný obrat a stupňuje své výkony, zítra je velká šance na titul, ale myslím, že to nebude jednoduché, Aga taky překvapila :)
Reagovat
pockerface
Kdo by to řekl, po té sezoně, kdy Petra byla nahoře, pak nemoc, pak dole a nakonec finále TM. Kdyby jí to někdo řekl na začátku srpna, tak si i s Kotyzou klepou na čelo.
Reagovat
sprchon
Paráda, gratulace! :) To jsou ty její zápasy.
Reagovat
Pedronegro
to je fajn, že je Petra zpátky :)
Reagovat
Haitik
Bože, bože.... :-(( Neuvěřitelný.. Takhle to pos*at, to dokážeš jedině ty, Mario!!! Hodně to bolí.. Gratulace Petře, od toho stavu 1:5 z jejího pohledu hrála skvěle, ale porazitelná byla.. Maria je prostě ale.. Nemám slov..

No, tak doufám, že jí to vrátíš v Praze Maruš!!!
Reagovat
adalv87
drž pec a zalez,tam ji Petra opět porazí,co ty jsi čech nebo rusák??
Reagovat
Haitik
Čech.. :-)

Jedu tam hlavně kvůli Marii, ostatní mě nezajímají..
Reagovat
smazaný uživatel
Poouru, chlapče, pokoru...
Reagovat
George_Renel
Ta do Prahy nepřijede, si myslím.
Reagovat
A.R.R.
Finále snů je tady :-) Ať už to zítra dopadne jakkoliv, budu nad míru spokojen :-)
Reagovat
aligo
Jak nějaký trouba co to tu furt komentuje a vnucuje nám svůj pesimismus říkal něco o třech setech?
Reagovat
Lunej..
No já to napsala, že možná 2. projede a 3. vyhraje, ale troubou klidně budu :D
Reagovat
aligo
Myslel jsem tommra :DD
Reagovat
Lunej..
Já vím, ale když jsem to napsala taky, tak ho v tom nemůžu nechat přece :)
Reagovat
vendulkabendulka
Nejhorsi jsou komentujici komentujici jine komentujici. To pak cloveku z te nanebetycne hlouposti zacnou az slzet oci.
Reagovat
slacker
Nebetycna hloupost originalniho prispevku vice vynikne
Reagovat
Jabadu
Honem napiš, že Petře ve finále dáváš max 1%. Pro štěstí. :-)
Reagovat
tommr
nemůžu lhát. Já to vidím na 10% ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
blixa
:D :D No tos přehnal !!! ;-)
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
pockerface
A je to spravedlivé. Jedna finalistka je z bílé skupiny a jedna z červené :-). Obě sympaťandy a Aze bych přál konečně velký titul, ale k její smůle hraje s Petrou, takže budu fandit Petře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Péťo!!tak jsem si na tebe vsadil za stavu 1:5 v kurzu 40:1 a chtěl ještě za stavu 0:30 v kurzu 60:1 , to by bylo na dovču, ted jen na hezký víkend..,ale lepší víkend doma s tebou,než u moře bez..těším se na finále
Reagovat
EllNino
A pak, že si spolu letos Aga s Petrou nezahrajou :D to by nebylo ono ...tak snad Petra vyhraje opět lichý zápas na TM :) přeci jen, chtělo by to :D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
bIbec
Hezky Petra, super zápas.
Reagovat
tommr
tak to je bomba. Za stavu 1:5 asi nikdo nečekal, že by to Petra ještě mohla otočit - obzvláště proti Sharapce ... :)
Uznání ale zaslouží i nick wave, kterej tu včera odvážně předpověděl finále Petra vs. Aga ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, děkuju. Jsem úplně naměkko. Nemám slov. Strašně ti to přeju po tom všem, co sis letos prožila. Ať už to dopadne jakkoliv, jsem na tebe hrozně pyšná.
Reagovat
petrulinka
To jsme dva, já ukápla slzu, bylo vidět, že Petra do toho dala srdce, dnes byla krása se na ni dívat. Otázka je, kolik jí zbylo sil na finále. Ale fakt super, super, super. Chtěla jsem jít umývat okna, ale pustím si znovu druhý set od stavu 1:5, protože to fakt stojí za to vidět znovu
Reagovat
Nancy_z
To je dobrý, taky chci dnes mýt okna :-D ale teď jsem celá roztřesená, tak až po kafi :-)
Reagovat
Lunej..
Tohle jsem dneska od ní chtěla, prostě je pořád moje Nr.1 a ona sama asi ví, že nemůže, nás fandy, pořád překrmovat, abychom neztloustli. Ani jsem netušila, že když něco člověk plácne, že se to může stát, takže opravdu bude finále Petra - Aga. Peti, moc díky, Lucko, tobě taky. Uf, ani tomu nemůžu uvěřit. :)
Reagovat
Fandina
:-))) Petra je super!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa s Agou to celý vytrolily :D Sotva tam prolezli a rovnou do finále :)
Reagovat
Michaelus
jj Petra často nečekaně vytrolí nás všechny :DD
Reagovat
pockerface
Tak teď ještě H+H a dílo bude dokonáno.
Reagovat
Michaelus
Petra!!!!!! POJĎ !!!!!!!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Vyborny zapas, mozna nejlepsi v letosni sezone.
Reagovat
Miselin
Tak mě Petra poslechla a vzala si příklad z Agy.

*********** Velká gratulace!!! ***********
Reagovat
deLaFere
viděl jsem dobře, že Maria nepodala ruku empire?
Reagovat
pockerface
Viděl
Reagovat
slacker
To jde videt co neni? Treba to bylo mimo zaber :-dd
Reagovat
tommr
Sharapka byla po zápase nějaká rozhozená - a kdo by se jí taky moh divit ... :)
Reagovat
FulnekUltras
amerikanofilstvím celoživotně tříbený charakter se nezapře...
Reagovat
EllNino
nádhera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lvice!!!!
Reagovat
VlS
gratulace, dnes jsi moc potěšila. Vyhrabat se z 1:5;0:30 na vyhranej set proti Mášeně, klobouček madam.
Reagovat
tommr
docela by mě zajímalo kdy se to Sharapce stalo naposledy - pokud se jí to vůbec někdy stalo ... :)
Reagovat
lars
pred rokem na TM prohrala set, kde vedla 5:1
Reagovat
tommr
na to si nevzpomínám. Proti komu to bylo? :)
Reagovat
George_Renel
to je tenis, který baví. Rusku si povodila jak kolotočář medvěda.
Reagovat
pockerface
Tak to je bomba. Aga i Petra prolezly s odřenýma ušima a obě jsou ve finále. Super už se těším.
Reagovat
Jabadu
Ať žije Petra Veliká!
Reagovat
smazaný uživatel
Terminátorka!
Reagovat
adalv87
Výborně Petra!!!!!!!!!!! velká gratulace
Reagovat
Mayo
Je taaaaaaaaaaaam Péééééťa (: ...parádne sympatické finále bude...a Šarapka nepodala ruku rozhodkyni :D
Reagovat
pockerface
No ty voleeeeeeeee. Úžasná Petra z 1:5 už jí nikdo nevěřil. Ohromná obrovitánská gratulace.
Reagovat
slacker
Zase by ten DEN kdy Petra caruje. A tommr se muze jit vycpat
Reagovat
Fandina
tommr to píše úmyslně, pesimisticky, aby to neplatilo
Reagovat
petrulinka
Tommr a někteří další pesimisti tady by se měli jít z toho pesimismu léčit. :-)
Reagovat
petrulinka
Je to tááááám!!! Maruša aŤ si jede domů!!!!!
Reagovat
kada.tom
Wow ... a zítra, El Clasico s Agou :-D
Reagovat
Fandina
Gratulaace Lvici, hrála úžasněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!

Pěkný mač od obou. Petra leeeeeeeeeeeeeeeepší bojovnice i tenisem!!!!!!!!
Reagovat
pockerface
Petra je v laufu, to je nádheraaaaaaaaaa. Petro pooooojď a budete s Agou ve finále po 1. výhře ve skupině :-)
Reagovat
Fandina
6:3 ještě jeden!!!
Reagovat
pockerface
Tak ještě 2 míčky, a teď by to chtělo eso.
Reagovat
Fandina
bylo
Reagovat
pockerface
Petro teď by to chtělo 2 pořádný 1.servisy.
Reagovat
EllNino
ježiši
Reagovat
smazaný uživatel
co po něm chceš, má přestávku na oběd :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, musíš tiebreak urvat, to by byla strašná škoda nedokonat tu parádní otočku, taky by tě to mohlo stát finále, pome :))
Reagovat
smazaný uživatel
"Drobné" zdramatizování nebo obrat jak hovado? :-)
Reagovat
kada.tom
TB ... těžko říct, no :-D
Reagovat
pockerface
Bojím se, že se Petra vydala ze všech sil a ten 3.set by mohla projet psychicky, fyzicky vypadá dobře.
Reagovat
Roger_Federer
Ze Petra z tech 30 milionu pulku da Lucce, jinak by tam nebyla.
Reagovat
Fandina
Kdyby Petra nevyhrála tři sety, tak by tam nebyla.
Reagovat
pockerface
To máš marný, tohle se tu bude objevovat pořád. To by musela Aga dát půlku Máše, půlku Simoně, že porazila Flavii atd. atd. Ale Petra dnes bojuje jako lvice, takže ukazuje, že je v SF právem.
Reagovat
Lunej..
Tak RF coby nadšený fanoušek Petry přece nemůže chybět s nějakým milým komentem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by ji neco proboha davala;)
Klidne to mohla byt jina hracka, ktera by ji tam tzv, poslala...system je tu jasny...jak nevyhrajes tri zapasy, nikdy nevis;D) Co se muze stat;D)
Ale jak vidno vyhrat tri zapasy taky nemusi nic znamenat;D)))
V konecnem souctu...Garbi by asi mohla vypravet;)
Reagovat
Lina
Nastoupila ,, stará" Petra. Potom že nuda. :)
Reagovat
FulnekUltras
Peťulko........................
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, pooooooooooojď, ukaž Mášence, kdo je tady lvice bojovnice :D
Reagovat
tommr
docela slušnej obrat z 1:5 na 6:5. Ruska se z toho ale nejspíš nepoloží a v TB set urve ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
dokonalost sama :)
Reagovat
pockerface
Ty nikdy nezlameš :-), doufám, že se tentokrát sekneš.
Reagovat
Pedronegro
jinak budeš spolupachatel :)
Reagovat
Jabadu
Já tomu nějak nechápu.
Reagovat
VlS
Tak bude to 6. gem v řadě pro Peťku?
Reagovat
kada.tom
a teď ji, Petro, znič !!!
vyreturnuj ji z turnaje pryč !!!
Reagovat
Fandina
6:5 ještě jeden gameeeeeee!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle dobře jsem Petru dlouho neviděla hrát, kdo by to byl řekl po těžkostech s mono, jen aby tu bojovnost v sobě našla i v Praze ;) stíhací jízda může být i vítězná, Petro pojď :))
Reagovat
pockerface
Vypadá to, že se Lucka a Petra vrací v pravý čas do starých kolejí. Už bylo na čase, holky to potřebují před FC jako sůl. A hlavně my fandové snad můžeme být klidní, že další sezona začne v plné síle.
Reagovat
pockerface
Tak hlavně nezmatkovat a neprojet to ze stavu 40:15.
Reagovat
Mayo
Nakoniec škoda, že to nepozerám. Takáto otočka nebýva až tak často vidieť sakra
Reagovat
pockerface
škoda, no. Bys viděl zvednutí Petry ze dna na vrchol.
Reagovat
Mayo
idem to zapnúť, snáď neprinesiem smolu :D
Reagovat
smazaný uživatel
jaktože jsi to vypnul :PP
Reagovat
Mayo
lebo som ako taký obyčajný gloráč, ktorý to zapol iba v tom najlepšom a dramatickom :D hanba mi
Reagovat
smazaný uživatel
to teda :P
Reagovat
Pedronegro
to nic, nuda :)
Reagovat
pockerface
Zápas s Mugu a dnes nám ukazuje, že nemoc je zřejmě pryč a Petra začíná hrát svojí hru.
Reagovat
Mayo
Pééééééťa, najlepšia hráčka všetkých čias, kks neskutočný valec, pome! (:
Reagovat
pockerface
Petře se prostě hraje lépe z pozice (ne)favoritky :-)
Reagovat
kada.tom
klika jako od blázince teď :-)))
Reagovat
slacker
a zase stoji a kouka
Reagovat
Jabadu
Notypyčo!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
pockerface
Tak teď nesmí Petra zazmatkovat na svém servisu. Byla by škoda o ten set přijít.
Reagovat
slacker
Tak ted aby si Petra neodfrkla a nepotrapila nas na svem servisu
Reagovat
smazaný uživatel
Šikovná Peťa! A drť dál!
Reagovat
kada.tom
z 1-5 na 5-5 !!!!
hlavně si teď neztratit podání :-D
Reagovat
EllNino
Yeees ! :)
Reagovat
pockerface
Čím víc Maria řve, tím víc je v pééérdeli.
Reagovat
pockerface
Tak teď to byla zase naše stará Petra. To byla úžasná výměna od obou.
Reagovat
Fandina
to je výměna jooooo
Reagovat
kada.tom
ty pí*o .... :-D
Reagovat
slacker
Ted to Petre neskutecne lepi
Reagovat
Lunej..
Petra mi ted přijde nahecovaná proti Mašeně jak Serena :D
Reagovat
pockerface
Chce jí varovat před FC, že to nebudou mít Rusky jednoduchý i když se Lucka a Petra vrací po nemoci.
Reagovat
EllNino
Spojnice :D
Reagovat
FulnekUltras
4:5. Co všechno se ještě může stát... Maša teď bude už opravdu pod tlakem...

Pooooooooooooooooooooojď si za tím Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
pockerface
Tak teď by to chtělo dotáhnout na 5:5. Přece jenom musela Maria trochu znervoznět, toho by mohla Petra využít. Tak poooojd Petro. Když to nevyjde nevadí, je to pro Petru pozitivní do případného 3.setu v tom, že se jí snad zase vrací její hra z 1.setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl za ní vůbec Kotyza?
Reagovat
pockerface
Ne zatím si ho nevolala. Asi nechce Petra nic slyšet :-). Ví jak na Marii, a asi se cítí dnes psychicky dobře.
Reagovat
kada.tom
nebyl, ale jak vidno, Petra se umí zvednout i sama :-)
Reagovat
kada.tom
To by šlo :-)
A teď zkusit zabojovat o srovnání na 5-5 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by se teď potvrdilo pravidlo záludnosti vedení 5:2.
Reagovat
Pedronegro
jo :)
Reagovat
pockerface
Bohužel 1.set se opakuje, akorát v opačném gardu.
Reagovat
Mayo
Mašinéria, nezastaviteľný vlak.
Reagovat
pockerface
Tak to by byl gól, kdyby to Petra ještě obrátila na 7:5 nebo to dotáhla do TB. Ale to je ještě daleko, teď hlavně musí uhrát svůj servis.
Reagovat
kada.tom
přesně! ... je třeba začínat v případném 3. setu na servise :-)
Reagovat
rusedski
Spíš si zbytečně "vyplýtvá" tři gamy a skončí to 4-6 :/
Reagovat
pockerface
Ale zase si zvedne sebevědomí.
Reagovat
Pedronegro
super začátek setu od Petry
Reagovat
Pedronegro
teda, blbnu, ještě ne :)
Reagovat
EllNino
Další výborný return game :)
Reagovat
kada.tom
aha :-D
Reagovat
pockerface
Petra to ještě nevzdává. Maria taky umí zahrát jeden game jak z partesu a další projet 4 chybama.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře teď Péťa, stíhací jízda zahájena :))
Reagovat
FulnekUltras
Petra ve druhém tak nějak uvolněně...;)...je třeba udržet se v tempu...;)
Reagovat
Fandina
jj působí uvolněně, v pohodě
Reagovat
tommr
vypadá to, že Petra bude třetí set začínat na servisu což by pro ní mohla bejt určitá výhoda ...
Reagovat
EllNino
noooo :) nevim nevim :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak jako ve druhým setu :D
Reagovat
tommr
Sharapka jí tu výhodu holt nechce dopřát ... :(
Reagovat
EllNino
ona to ani není moc výhoda :D
Reagovat
Fandina
u kluků je, ne?
Reagovat
EllNino
a ony jsou kluci ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že po zápase už to Maruška nebude. :D
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
kada.tom
asi takto to bude, ale tak ... ve 3. setu se může stát ledacos :-D
Reagovat
pockerface
Tak teď potřebuje Petra být jako včera Roger, zapomenout na hrůzostrašný 2.set a soustředit své psychické a fyzické síly na 3.set a tam Marii dorazit :-)
Reagovat
Mayo
tak ide sa do tretieho setu...pome Péťa!
Reagovat
kada.tom
Petra, zdá se, druhý set už odepsala a asi to není úplně špatný nápad, chce to šetřit se na 3. set a v něm to zas rozbalit :-)
Reagovat
Jabadu
Už to asi vezme rychlý konec. Petra je bez šťávy, ale set je nakonec dobrý.
Reagovat
slacker
a zase jen stoji a kouka
Reagovat
petrulinka
Asi tě hledá =D
Reagovat
slacker
a ja se muzu umavat u TV a furt me nevidi
Reagovat
petrulinka
Otázka je, kolik zůstalo Petře síly po včerejším utkání. Šarapka přece jen měla den odpočinku
Reagovat
tommr
fyzicky nevypadá Petra špatně - vždyt se taky skoro nehrajou žádný výměny ...
Reagovat
FulnekUltras
Druhý set v žádném případě nebalíme. Stačilo by teď vzít Maše servis a ta se ještě může rozklepat...

Poooooooooooooooooojď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Ale zatím to nevypadá, že by se Petře podařilo vzít Šarapce servis
Reagovat
tommr
tak kanár to nebude, ale set už Petra nezachrání ...
Reagovat
Haitik
Neznáš Marii ani Petru? :DD
Reagovat
tommr
právě že je znám až moc dobře ... :)
Reagovat
Haitik
No, Maruš to je ještě schopná zamotat.. :D

Ale 5:1, to už fakt asi dotáhne :D
Reagovat
slacker
nezna nic a nikoho
Reagovat
kada.tom
hohooooo :-D
krásná výměna na 40-15 :-)
Reagovat
petrulinka
Moc hezká a je fajn, že se Petra povzbuzuje, to je pozitivní :-)
Reagovat
petrulinka
Já na chvíli odešla a je to 4:0 pro Marušu? Co se to tam děje? Petra odešla do šatny či co?
Reagovat
tommr
Sharapka ve druhým setu zabrala a Petra začala vyrábět zbytečný chyby jako na běžícím pásu ... :(
Reagovat
Jabadu
Alůe když to Petře jde, jak to vypadá jednoduše! :-)
Reagovat
FulnekUltras
Jinak by mě zajímal názor zdejších korektních moralistů na Grönevelda a jeho zběsilý serenoidní Kamón!!!!! po UE Petry ve druhém gemu druhého setu, která znamenala potvrzení brejku Rusky.
Reagovat
kada.tom
mně to přijde naprosto v pořádku, je to bitva o finále, takže doublebreak samozřejmě už může leccos znamenat a pro tým Šarapovové to je důležitý ... a taky jako velikej fanda Sereny toto nemůžu kritizovat, že jo, když se mi tohle u Sereny líbí :-))
Reagovat
petrulinka
Já si myslím, že je to nesportovní a je jedno, jestli je to bitva prvního kola či bitva o finále :-)
Reagovat
Pedronegro
no, je to vlastně i placený fanoušek, třeba to má ve smlouvě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz jsem presel;)
Reagovat
smazaný uživatel
A hned to prineslo stesit...navrat famozniho returnu Petry;D)
Reagovat
EllNino
a parádní krokování teď na ten finální forhend :)
Reagovat
Haitik
Ale Maruš ten gem skvěle otočila!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Petra ma uz prni gem;D) Tak neboj...;)))
ted prijdou ty returnove serenady;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj...ale Marie se zlepsila. Zacina mit rozhodne mensi charitativni tendence, ale myslim, ze se i s tim Petra muze vyrovnat...pomalu to taky zacina pripominat tenisovy zapas, a nejen nejaky draaamo;)
Reagovat
Haitik
Jojo, Maria teď hraje o moc líp.. Teď už jen ty FH po lajně a bude to dobrý.. :D
Reagovat
Haitik
A začíná servírovat jak proti Flavii!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze Petra neni Flavie;) Jiste sis vsiml ted toho genialniho returnu...tam to Marii bude jeste hodne bolet;)
Reagovat
smazaný uživatel
A uz to boli;)))
Sup cista hra dalsi brejk, a dramo jeste bude ve druhem sete;)
Reagovat
Haitik
To jsem přesbě čekal.. Tak snad to dotáhne na returnu
Reagovat
smazaný uživatel
To spis driv Marie to dotahne na guvenerku Floridy;)
Reagovat
Haitik
Jo, to máš asi pravdu :DD
Tak teď servis!! Šmarjá, pojď Maruš!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No hned return, ktery by mne asi polozil;D))) Tak to je sila teda...dneska je Petra na tech returnech velmi dobra,,,si myslim, ze to rozhodne.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, ty returny boli,,,;) nejen winnery, ale hlavne i ty, ktere ji pomahaji dostat se do hry, potom si zacne hned marus vodit...5:5...ja myslim, ze treti uz nebude;)
Reagovat
Haitik
Neuvěřitelný... Prostě ne.. Taky nechci Tb, ale jiná cesta nevede..
Reagovat
Haitik
A teď v pohodě gem na servisu.. Prostě ty volee..
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))) Je to trochu psycho;)
Reagovat
smazaný uživatel
A hned Petra opet Marus pritlacila k BL;)
To jeste pude;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale dlouho to stesti netrvalo;D)))
Reagovat
tommr
tak už se můžeme pomalu chystat na třetí set ... :(
Reagovat
EllNino
ty bys nemohl hrát tenis :D
Reagovat
smazaný uživatel
ještě ne
Reagovat
kada.tom
to ještě vůbec nic nemusí znamenat :-)
Reagovat
kada.tom
no, Šarapovové stačí jen vracet, Petra teď chybuje fakt hodně často ... jak v 1. setu hrála Petra dost dobře, tak ve 2. je to zatím hodně špatný
Reagovat
Jabadu
Mno ... a máme po prde ... :-)
Reagovat
peggy
Je hnus posluchat komentatora CT rika jen Kvitova snad hraji obe a to Kvitova je z Monaka,nic zatim neukazala a snad prohraje,zatim se dostava pres cizi pomoc.
Reagovat
Pedronegro
a ty, peggy, si s kama?
Reagovat
petrulinka
Znám dobrou psychiatrickou léčebnu, asi to dost potřebuješ
Reagovat
slacker
vlastni zkusenost?
Reagovat
George_Renel
Ale jdi, Tomáši....
Reagovat
pockerface
Ale jo, ono to půjde. I kdyby to Petra dneska nedotáhla, tak její hra se zlepšila a směrem k FC to je dobrá zpráva. Pála může být o trochu víc klidnější. Lucka i Petra se pomalu dostávají do formy.
Reagovat
pockerface
Petra dneska hraje dobře. Až na ty její 1.gamy. Ale ona to rozjede, Maruš jí určitě ještě dá příležitost k brejku. Ale každým dnem jde Petra hra nahoru a to je pozitivní.
Reagovat
tommr
a přichází tradiční krize Petry ve druhým setu ... :(
Reagovat
slacker
prichazi tradicni canc od Toommra
Reagovat
tommr
neotravuj demente ...
Reagovat
slacker
zmiz nebo zhebni
Reagovat
EllNino
protoe si prohrála servis ?
Reagovat
tommr
tak snad se na ten zápas koukáš a vidíš jak se náhle změnil poměr sil ... :(
Reagovat
EllNino
nezměnil :D
Reagovat
tommr
hraješ si na queshe? :)
Reagovat
EllNino
ne :) tak gemy jsou vyrovnaný, ale Petra začala dělat víc chyb, to je její chyba, ale že by se nějak razantně změnil obraz hry
Reagovat
slacker
pomer sil se nezmenil, zmenil se pomer W/UE
Reagovat
kada.tom
tak tohle se Petře úplně nepovedlo, no :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Péťa, moc dobře se na to kouká v televizi, jenže první set v kapse proti Máše nemusí znamenat vůbec nic, chce to udržet koncentraci a počet UE na minimu :)
Reagovat
slacker
Uz se zase UE vratily
Reagovat
smazaný uživatel
no a v tu ránu je to tady, break sem, break tam...
Reagovat
kada.tom
jako pozitivní ale beru to, že Petra ten set získala docela v pohodě, nemyslím si, že by se nějak unavila, takže i na 3 sety by mohla být OK :-)
Reagovat
FulnekUltras
a Peťa bude ten druhý začínat na servisu. Ohromně důležité je teď nepodělat následující fázi zápasu a nepustit Mašu k otočce.

Poooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Lina
První krok by byl, kéž by byl i ten druhý.
Reagovat
tommr
Petra se zatím drží překvapivě dobře. Je třeba ale vidět, že je to hlavně zásluhou špatný hry soupeřky, která hodně chybuje. Sharapka se může ještě vzchopit ...
Reagovat
Lina
To je jisté, že Maria nedá svou kůži lacino.
Reagovat
slacker
Bohuzel u8z to zase kurvi CT se svou "komunitou" sazkaru
Reagovat
kada.tom
Královna Lvice I. Česká zatím docela slušně přehrává carevnu Marii I. Ruskou :-)

kdo by to byl řekl :-)
každopádně paráda, Petra hraje fakt dobře, snad jí to vydrží :-)
Reagovat
Lunej..
1. set celkem rychle vyhraný, no a teď přichází ten 2., u Petry kritický, tak uvidíme. Petra vypadá soustředěně a Mášena přesně opačně.
Reagovat
Pedronegro
prosím netommřit :)
Reagovat
Lunej..
netommruju vůbec, možná Petra 2. set projede a 3. vyhraje, jak to u ní někdy bývá :)
Reagovat
Pedronegro
ok, on stejně nahoře nezklamal :)
Reagovat
tommr
já za to nemůžu, že Petra není schopná udržet koncentraci ve dvou setech po sobě ... :)
Reagovat
Pedronegro
já si jen asi naivně myslel, že když s tím nikdo nezačne, že se to třeba nestane ... :)
Reagovat
adalv87
tak co vy nepřející ?? pokud nepoleví má to v kapse,ruska si tu hru plete s porodem
Reagovat
slacker
Huraaaa, po rozpacitem zacatku Petra drzi a zaslouzene vyhrava prvni set
Reagovat
Pedronegro
Petra výborně! :)
Reagovat
deLaFere
Super, jak Maria trochu poleví, Petra jí okamžitě tlačí, vypadá to dobře. A navíc to Petra dluží Lucce ten postup.
Reagovat
pockerface
Chtělo by to, aby si Petře šlapal 1.servis. Zatím to není ono. Pak by i ty gamy byly pro Petru lehčí.
Reagovat
FulnekUltras
A teď pooooooooojď do té larvy, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Mám takový dojem, že Petra si pustila jako motivační video ten loňskej singapurskej výprask :-)

Zatím hraje Petra moc pěkně, na servisu to není úplně ideální, ale na returnu zatím paráda :-D
Reagovat
pockerface
Až na ten 1.game Petry, se mi Petra začíná čím dál víc herně líbit. Už to zase začíná být ta stará nebojácná Petra. A jde vidět, že už snad ustupuje ta únava, která v předchozích zápasech na ní byla už když nastupovala na dvorec. Tak poooojď Petro!
Reagovat
pockerface
*vidět
Reagovat
Pedronegro
Tilden pro Petru :)
Reagovat
EllNino
Až na tu dvojchybu skvělý gem od Petry :)
Reagovat
slacker
ale snad by to mohlo dneska petre zacit lepit a vydrzet na 2 sety
Reagovat
FulnekUltras
by si Petra měla vzít ze soupeřky příklad v tom, jak nedělat zbytečné UE...
Reagovat
slacker
ta je zase lina behat, tohle vzdavani je hnus
Reagovat
Lunej..
ty piš něco o komentech tommra, ty nejsi o nic lepší. Jak líná? Ty víš, že to mohla doběhnout? navíc Petra není žádná běhavka jako jiné. Nechceš jít na brusle, je tam hezky :P
Reagovat
Mayo
Vydržal som sledovať 3 gemy, je to strašná nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle bude zábavné až v tiebreaku třetího setu :)
Reagovat
pockerface
Aga s Mugu nás namlsaly. Ale dalo se to čekat. Petra a Máša hrají podobně. Chtějí hrát na 1 max.2 údery, takže při srovnání s 1 SF, ano bude to asi nuda. Ale třeba se to rozjede.
Reagovat
Pedronegro
Maša to nahradí svými procházkami :)
Reagovat
pockerface
Tak začátek stejný jako Gabi a Aga. Taky si vzaly vzájemně podání, ale obraz hry byl úplně jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
trošku nuda
Reagovat
kada.tom
tak Petra oplatila měrou vrchovatou ...
Reagovat
Lunej..
charita na obou stranách :D
Reagovat
slacker
charita na jedne hloupost na druhe
Reagovat
Lunej..
jé, tys tady chyběl, a už je po dobré náladě :)
Reagovat
slacker
hlavne je po brejku
Reagovat
pockerface
Když se oprostím od tohoto zápasu, tak Petře prostě letos nejde potvrzovat brejky. Na tom by Peťula měla zapracovat, ale ono se to řekne takhle od PC. Tak Petro pooojď. My ti s Lunej fandíme jako nikdy :-)
Reagovat
kada.tom
takhle by to šlo :-D Šarapovová v prvním gamu šílená, chtělo by to tohoto využít a ryhcle utéci :-)
Reagovat
FulnekUltras
což se bohužel nepovedlo
Reagovat
pockerface
Petra přišla k brejku ani neví jak :-) Maria je nervozní jako prase, ale zase se nikdy nevzdává. Důležité bude, aby Petra ty brejky potvrzovala. Obávám se, že to bude po celý zápas většinou takový obrázek jako v 1.gemu. Hezký tenis jsme viděli v 1SF, tento zápas bude o tom, která z holek udělá méně UE a které půjde servis.
Reagovat
Lunej..
to je najednou článků, kam má člověk psát, když fandí? :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist