Kyrgios po vyřazení v Miami ostře zkritizoval rozhodčího

30. 3. 2022, 09:34
Aktuality 28
Nick Kyrgios na sebe na turnaji v Miami opět upozornil vzteklým výstupem. Po porážce 6-7 3-6 s Jannikem Sinnerem z Itálie v osmifinále navíc ostře zkritizoval rozhodčího.
Profily hráčů
Nick Kyrgios

Kyrgios se s Carlosem Bernardesem dostal do sporu poprvé v tie-breaku úvodní sady, kdy známému na tribuně řekl, že sám by zápas odřídil lépe. Šestadvacetiletý Australan za to byl potrestán ztrátou jednoho fiftýnu.

To se Kyrgiosovi nelíbilo a za následující záchvat vzteku, mlácení raketou do tašky a kurtu spolu s výkřiky "Co je nesportovní chování?" přišel o game. Sinner poté s výhodou brejku dovedl zápas do vítězného konce.

"Myslím, že trest jsem si nezasloužil," citovala agentura Reuters Kyrgiose, který má podobné problémy opakovaně. Naposledy v únoru po vyřazení ve čtvrtfinále v Indian Wells dostal pokutu 25 tisíc dolarů za to, že hozenou raketou málem trefil podavače míčků.

"Myslím, že jsem teď neudělal nic, za co by mi mohli dát pokutu," uvedl Kyrgios, který byl přesvědčený, že Bernardes při utkání přehlížel nevhodné chování diváků. "A nic mu za to nehrozí. Předvedl otřesný výkon a ani ho neplácnou přes ruce," dodal.

"ATP to přehlédne, nikdo o něm nenapíše nic špatného, všichni na to prostě zapomenou a on se zase objeví na dalším turnaji. Já naopak budu terčem negativních komentářů, moje partnerka také, moji trenéři... Ale na to ATP kašle," konstatoval za použití mnohem ostřejších slov Kyrgios.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

28
Přidat komentář
paddy
Zverev to z něho vymlátí smile smile
Reagovat
FulnekUltras
začít u sebe je vždycky to nejtěžší ;-)
Reagovat
FulnekUltras
takže nad ním vyhlašte bezletovou zónu smile
Reagovat
Rafaeoli25
Někteří toho nejsou schopni, to je objektivní fakt. Nicka prostě nelze předělat, jako Fabia a některé další. Je to marně.
Reagovat
turista
Hmm. Pokuty a bany nemají smysl. Jediné racionální řešení je dlouhodobá kognitivně-behaviorální terapie u příslušného odborníka s cílem pokusit se navodit ovládání vzteku u těchto lidí. A že těch tzv. benzíňáků je v populaci dost.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Frantz
Sedmilhář z balkánu už něco takovýho podstoupil??
Reagovat
soloo
tak vylúčenie z atp rebríčka a zakaz hrat 5 rokov profi tenis
Reagovat
Krisboy
Nejen profi. Ani doma s kamarády smile
Reagovat
Rafaeoli25
Už jsem to psal jinde - chtělo by to nějakou pořádnou skupinovou terapii pro Nicka, Sašu, Fabia, Naomi a Victorii. Skupinu by vedl doktor sebemlátička Južnyj smile
Reagovat
soloo
Kyrgios a Zverev by mali dostat stopku do konca roka . Nechapem atp to sa im paci to lamanie rakiet a drzost ?
Reagovat
Rafaeoli25
Stopku na nějakou dobu ano, ale celý zbytek sezóny to je moc. Ale trest je na místě, ona i stopka na dva měsíce by pro ně byla zásadní, hlavně pro Zvereva, kterému jde i o žebříček. I když, pokud bude takhle hrát dál, tak je vlastně celkem jedno jestli na turnajích bude nebo ne..
Reagovat
dappe
Je to pořád dokola a zajímavé to již dlouhou dobu není.
Reagovat
Krisboy
Podepisuji v plném rozsahu. Mluví mi z duše do posledního písmenka. Proto jsem se ptal, kolik ti je, nevěřil jsem, že to může poslouchat dospělej chlap:

https://www.idnes.cz/kultura/hudba/dymytry-kabat-skwor-slipknot-recenze.A220321_656448_hudba_jgo
Reagovat
Krisboy
https://www.idnes.cz/kultura/hudba/dymytry-recenze-koncert-o2-universum.A191220_083310_hudba_jgo
Reagovat
lars
odhaduji, ze je mu nad 45 let
Reagovat
Frantz
Ban do konce sezóny a je vyřešenej, pokuty jsou o h0vně smile
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přesně tak, Bernandes ven!
Reagovat
SwissMaestro
Byla prasárna sebrat mu game. Ale tento ****ito na umpiru má často výpadky.
Reagovat
Frantz
Vrána k vráně, k.k.t ke k.k.tovi...prasárnu máš v hlavě
Reagovat
elsky
Odebraný game byl ok. Nakonec možná diváci držkování a rozmlácený rakety vidět chtějí, ale taky to může pěkně rozhodit koncentraci soupeře. Tak proč mu to tímto způsobem nekompenzovat?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
upír má usměrňovat nejen hráče, ale i diváky, od toho tam sedí.
Konflikt jsem neviděl, Nick je jaký je, těžko říct, jestli do konce kariéry dostane rozum.
Reagovat
elsky
Já to viděl, držkoval strašně dlouho. Chvíli hrál, pak zase kecy, dokud umpira nevyprovokoval. Demolice rakety byla taky z těch "ostřejších" smile
Reagovat
Krisboy
Přátelé, na spojení Nick + Wimbledon jednou pro vždy zapomeňme. Nemá na to a nikdy mít nebude. Škoda smile
Reagovat
Pe3k
Gyros vidí problémy všude, jenom ne v sobě a přitom je to právě naopak, problém je v něm. Zápas jsem sledoval a to co tam předváděl bylo za hranou. Diváci byli neukáznění, ale rozhodčí se je snažil uklidnit. Pro rozhodčí musí být jeho zápasy za trest...smile
Reagovat
lars
a jak byl rozhodci uspesny v uklidneni divaku ? :)
Reagovat
Pe3k
Moc ne, já se nějak toho rozhodčího zastávat nechci, ale Sinner byl ve stejné situaci jako Gyros a hrál celý zápas bez problému, za to Nick vyšiloval jako malé dítě. Příště bude mít problém zase s něčím jiným a tak furt dokola.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist