Lehečka postoupil na challengeru v Prostějově do druhého kola, Rosol se Svrčinou dohráli

7. 9. 2020, 19:25
Aktuality 6
Pouze Jiří Lehečka zvládl dnes z českých tenistů vstup do challengeru v Prostějově. V prvním kole turnaje Moneta Czech Open zdolal po tříhodinovém boji Portugalce Frederica Ferreiru 7-6 4-6 7-5. Neuspěli naopak Lukáš Rosol ani Dalibor Svrčina.
Jiří Lehečka (© Česká sportovní)

Osmnáctiletého Lehečku, jenž v hlavní soutěži startuje coby 562. hráč světového žebříčku na divokou kartu, čeká ve druhém kole další soupeř z druhé stovky pořadí ATP. O postup do čtvrtfinále se utká s Nikolou Milejovičem ze Srbska.

Svrčina nezvládl třísetovou bitvu s favorizovaným Italem Stefanem Travagliou. Sedmnáctiletý tenista sice s třetím nasazeným vyhrál úvodní set 6-3, další dva ale prohrál shodně 1-6. Rosol, jenž se do turnaje dostal po prohře v kvalifikaci až jako lucky loser, podlehl slovenskému kvalifikantovi Filipu Horanskému 4-6 3-6.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
darek.vrana
Chvíli jsem koukal na Svrčinu, viděl jsem první set, ale i když ho vyhrál, tak ten projev mě nenadchnul. Servis je opravdu jak Errani a celkově je to strašně měkké. Obrana dobrá, je šikovný, nicméně myslím, že s tímhle může být úspěšný v juniorech, ale v dospělých to moc nevidím...
Reagovat
gigin
se na kvaldu v Rakúsku školometsky vykvákl.
Reagovat
FulnekUltras
kde uvidíme raketomet příště ?
Reagovat
gigin
Kaťuše budou lítat na kvaldě FO. Jinak mluví celkem obstojně rusky. Karatsev v Ově během tří gemů zahrál asi pět míčů na čáru, bez jediné omluvy, ten mu pičoval v ruštině. Pjať linií, bla bla bla :DD Má babičku z CCCP.
Reagovat
FulnekUltras
šak oni znajú, né že né... daváj súka... ;-)))
Reagovat
Dobry-den
Gratulka Jirkovi, takovouhle vybojovanou výhru po těch těsných porážkách v Praze potřeboval jako sůl! Tak ať se daří i v dalším kole. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist