Letos končím, oznámila Serena. Nebude ani na Turnaji mistryň

1. 10. 2015, 11:37
Aktuality 1459
Světová jednička Serena Williamsová, která na nedávném US Open přišla o šanci zkompletovat kalendářní Grand Slam, předčasně ukončila sezonu. Čtyřiatřicetiletá Američanka tak nebude hrát příští týden v Pekingu a především ani na závěrečném Turnaji mistryň v Singapuru, kde měla jistou účast.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Abych se mohla pořádně starat o své zdraví a získala čas na vyléčení, nebudu startovat na turnajích v Pekingu a Singapuru," oznámila dnes Williamsová. "Hrála jsem zraněná většinu sezony, ať už to byl loket, koleno nebo - krátce po jistém utkání ve Flushing Meadows - srdce," uvedla.

Předčasný konec sezony současné vládkyně světového tenisu už včera naznačil její kouč Patrick Mouratoglou. Ze své svěřenkyně cítil, že po šokující porážce v semifinále US Open s Robertou Vinciovou, která ji připravila o možnost vyhrát letos všechny čtyři grandslamové turnaje, už nemá pro závěr roku motivaci. "Myslím, že pokud její motivace nebude vysoká, už by letos hrát neměla," řekl kouč.

Vynechaný závěr sezony však podle Williamsové neznamená, že by se chystala na konec kariéry. Naopak. "Jsem bojovnice a chci hrát tak dobře, jak dokážu, co nejdéle to půjde. Tohle bylo velmi těžké rozhodnutí, ale udělala jsem ho z lásky ke hře," řekla přemožitelka Lucie Šafářové z letošního finále Roland Garros.

Jednadvacetinásobná grandslamová šampionka tak nebude na Turnaji mistryň od 25. října obhajovat titul z posledních tří let. Start v Singapuru si přitom zajistila v rekordně rychlém čase už v červenci. Vynechané turnaje nijak neohrozí její suverénní pozici v čele světového žebříčku, který vede s obrovským náskokem téměř pěti tisíc bodů.

Po odhlášení Williamsové bude na Turnaji mistryň startovat i devátá hráčka pořadí této sezony. Stouply tak šance Karolíny Plíškové, která vstupovala do tohoto týdne jako desátá v žebříčku pro Singapur. Na postupové čtvrté a páté pozici byly Petra Kvitová a Lucie Šafářová.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1459
Přidat komentář
FulnekUltras
Když ti, kteří tady mají o mladší sestru skutečné tenisové legendy někdy až dojemně korektní humanitární péči, se hned vzápětí ke své bezprostředně přímé spoludiskutérce chovají jako vymaštěná pubertální hovada. Přičemž ten z nich nejužvaněnější zde pak ještě slavnostně hubou tluče - zřejmě z vnitřního uspokojení, jak se mu to všechno krásně povedlo a že při tom ještě dokázal mistrovsky udržet moč i stolici... ;)))
Reagovat
Roger_Federer
Ty musis dost trpet v tomto usporadani..:)
Reagovat
FulnekUltras
Neboj, po opětovném převzetí moci pracujícím lidem mám pro tebe místo JZD mnohem speciálnější prácičku - urážení nálitků ve slévárně... ;) Po osmi a půl poctivě strávených hodinách za píchačkama ;) nebudeš mít už na žádné další urážení chuť ani sílu. ;)))
Reagovat
Roger_Federer
:), jsem pripraven na navrat mrzke komunisticke luzy...Postupne prevadim aktivity a hlavne penize do danovich raju.Tobe a tobe podobnim tady necham jenom pasiva.:)
Reagovat
FulnekUltras
S červenými čísly jsme si vždycky uměli poradit. Hlavně když tady už nezůstane opravdu nikdo, kdo by je záměrně dál zvyšoval... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Z cervenymi cisly, jste si umely poradit tak, ze jste to ukradly nekomu kdo, byl prohlasen za nepohlneho a rozvracece statu, supajdil do lagru, v lepsim pripade.:).
Nastesti vsichni , krome par fanatickych doufacu, byvalich kadrovniku a pohlavaru :), se vlada rude nikdy nevrati, to raci lidi nebudou zrat, nez by daly hlas ve volbach.:)
Reagovat
FulnekUltras
S těmi zevšeobecňovanými lágry z 50. let už je to opravdu hodně obehraná odrhovačka - nemáš tam něco faktického? Jinak tak obrovské vnitřní i vnější zadlužení státu jako dnes za Husáka absolutně nebylo a ani nehrozilo. Mám ale pro tebe ještě jednu dobrou zprávu - ve slévárně budou používány skoro výhradně už jenom vylepšené nálitky s nástavci FEEDEX, takže kvalita urážení v poctivém pracovním procesu se výrazně zvedne. Myslím, že je už nejvyšší čas začít posilovat aspoň s lehčíma jednoručkama - doma mně jedny přebývají, můžu zaslat na dobírku... ;)))
Reagovat
Roger_Federer
Vubec nevim o jakem urazeni to furt dokola meles.
Ja narozdil od jinych, vcetne tebe mam dobrou pamet.To divadlo, spise zajezdni hostinec jednoho herce vezouciho svuj ancabl na oslu od mesta k mesta, ktere tady pani F uz roky porada je do oci bijici..vysmech.
Reagovat
FulnekUltras
Paměť není v daném případě ani moc potřeba. Stačí tahle diskuze nebo něco podobného ;) nejdál týden dozadu... ;)))
Reagovat
slacker
To uz je druhy prispevek ktrery dokazuje ze Hrbert VYHRAL nad Fandinou. Fulnek a Fandina davaji najevo jak se jim hluboce zaryl pod kuzi :-D
Reagovat
FulnekUltras
Nekonečným prázdným žvaněním a bojem o poslední slovo ještě nikdo nic nevyhrál...takže dočasně zapečetěno po 1442. tahu... ;)))
Reagovat
slacker
vsak taky neslo o posledni slovo ale o zcela zrejmou flustraci tvoji a fandiny, O tom svedci vase utoky i den pote.
Reagovat
FulnekUltras
Nazvat věci pravými jmény kdykoliv mohou za útok považovat jen paranoici pentagonského ražení... ;)
Reagovat
slacker
tak prave slovo tu od tebe nezaznenlo - ze to vymastene "pubertalni" hovado je ta tvoje spoludiskuterka
Reagovat
FulnekUltras
Otázka názoru... ;) Nemůžeš si přece - už jen v souladu s vlastní diskuzní filozofií ;) - myslet, že se tady bude nějaká samozvaná rádoby "lepší sorta" navzájem předhánět ve virtuálním kopání do kohokoliv, a ostatní budou buď mlčet nebo ještě tupě přicmrndávat... ;) Takhle to dneska už zdaleka všude nefunguje ani v českém Absurdistánu... ;)))
Reagovat
gigin
Si hrozně směšný s tou samozvanou lepší sortou. Takže když má většina nějaký názor a jedna Fandina opačný, tak my jsme lůza a ty si ten správný revolucionář. Jsi fakt odporný manipulátor se slovy, Fulneku.
Reagovat
FulnekUltras
Žádnou tebou proklamovanou většinu tady nevidím - a se mnou ještě řada dalších lidí, z nichž někteří ale raději mlčí, jak dnes všeobecně bývá "dobrým" společenským a hlavně existenčním zvykem. Místo mé údajné odporné manipulace se slovy to spíš vypadá, že jsem trefil hřebíček přesně na něčí hlavičku anebo přišlápl dlouho neléčené a zřejmě dost hluboko zakořeněné kuří oko... ;)))
Reagovat
gigin
Ale vůbec ne! Jen se tu pořád snažíš vytvořit dojem, že je tu nějaká samozvaná většina, která kolem sebe kope. Ale to je blbost. Když se řeší v diskuzi nějaké téma, tak vystupuje každý sám za sebe přece. Když nemá například Roger_Federer pravdu (teda myslím si, že nemá pravdu), tak se proti němu ohradím, stejně jako proti Fandině. A nemysli si, bylo tu kolikrát peklo, že mne Dominik vyhazoval. Prostě žádné pakty tu nejsou. To ty se jen pořád stavíš do pozice nějakého vyjímečného opozičního diskutéra, tvl. A tvé politické názory jsou mi u řiti, jako celá politika celkově. Jen mne sere, že máš pořád dojem, že když Fandina něco řekne a nemá evidentně pravdu, což se jí hodně lidí tady snaží vymluvit, tak to bereš jako cílený šikan samozvané skupiny tebou nazvaných lepších jedinců. S tím běž do piči už.
Reagovat
FulnekUltras
O politice se teď opravdu nebavíme - jen o normálních mezilidských vztazích, které by ani anonymní virtuál (včetně jeho neobyčejně lákavé možnosti chytat druhého za často nepodstatné detaily) neměl deformovat do podoby, kterou tady úplně normálně kritizuju, aniž bych si při tom potřeboval na cokoliv hrát. A je dobře, že aspoň někteří dotyční jsou si této zdejší diskuzní anomálie vědomi, o čemž jejich reakce svědčí pro mě zcela uspokojivě... ;)))
Reagovat
gigin
Já pořád nechápu tu anomálii, Fulneku. Já se tak bavím i v reálném životě. Prostě mám na něco jiný názor, řeknu ho, pokud mi ho protistrana vyvrátí jasnými argumenty, chybu uznám, jedeme dál. Fakt se nepotřebuju za nikoho schovávat. Za žádnou skupinu, většinu, chápeš to?
Reagovat
FulnekUltras
Tak ona na netu to vlastně ani anomálie není ;) - nějaký ten "otloukánek" se najde skoro na každém portálu. A skupiny (neříkám jestli většinové) vznikají logicky taky všude na základě blízkosti nebo shody názorů. Co z toho pak ve výsledku vznikne, záleží už ale spíš na způsobech, jak se ty názory projevují. Ve věcné rovině to bývá obvykle v pohodě, v emoční jak kdy... ;) Tady si myslím, že je pořád co zlepšovat... ;)
Reagovat
gigin
Jako ano, tady se melou fans tábory různýc hráčů. A to dost hrubě. Ale pokud vznikne problém s Fandinou, tak se ty rozdíly mažou. Jak je to možné? Pravda je, že je to někdy přes hranu, ale za to si může dotyčná sama. Mockrát taky nehraje fér. Ale je to fuk, pořád je to jen anonymní web a my jen nickové, uživatelé, jak paní F praví sama...
Reagovat
FulnekUltras
Úlety za hranu můžou být někdy i docela sranda, ale pokud je příliš jednostranná, už mi to moc k smíchu nepřipadá. Na druhou stranu je dobře, že se zrovna tady v drtivé většině případů skoro nic cenzurně nemaže, takže si kdokoliv může dodatečně udělat nezkreslený obrázek - třeba i sám o sobě jako pouhé anonymní nicce... ;)
Reagovat
gigin
Jestli tou nickou myslíš mne, tak já mám čisté svědomí. Až na případy, kdy jsem vulgárně nadal Jirkovi a Fandině. Ale ty by sis měl sáhnout do svědomí, nebo jsi čistý, ty nezkreslený obrázku? :))
Reagovat
FulnekUltras
V zápalu třídního boje ;) vždycky něco uletí...ale zpětně se opravdu na nic podstatnějšího, co bych dotyčnému neřekl úplně stejně i v reálu, nepamatuju.
Reagovat
gigin
V pořádku. Díky za odpověď. Ještě drobnost s tou Serenou, ty tvé narážky, to je součást třídního boje, nebo je to cajk?
Reagovat
FulnekUltras
Kdekdo mi tu "korektně" podsouval údajný rasismus, ale názor na původ svalové hmoty a některé zápasové i mimozápasové excesy SW považuju za stejně vyslovitelný jako třeba dnes v případě Ančina MTO...
Reagovat
gigin
Tak fajn :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Omlouvám se za podvečerně-večerní zakulhání, zranění bylo jen drobného charakteru. Tak určitěěěě, TMTP je pro mě velká výzva, takže se o to určitě ještě poperu, dám do toho to české srdíčko a hlavně musím udržet formu na servisu, který je pro mě hlavní zbraní a připravuje mi pozice pro rozhodující úderný argument. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
1416 príspevkov?...

Dokáže mi to niekto zhrnúť jednou vetou, slovom?..
Reagovat
blixa
Shit ! ;-)
Reagovat
slacker
Serena ukoncila predcastne sezonu
Reagovat
Frick
Tenisportál jde pěkně do sraček, všichni se tam hádají jak malý děti a vůbec se nehádají o tenisu. A nadávají si do dementů. Jsou jako moje sestřenice nekoupila jsem jí další zmrzlinu tak mě poslala do prdele. A pak že já jsem kazila Tenisportál. Je to tam ještě horší než když jsem tam byla já. Začíná poslední turnaj Premier Mantadory a závod o TM je strašně napínaví, bude to boj až do Moskvy, není nic rozhodnutého, ale oni se tam hádají o úplných blbostech. na TM se může dostat dalších 20 tenistek, ale né oni si tam budou nadávat do dementů....

------------------------------

Už to vidím, jak při finále TM tam budou nadávat Fandině, všichni jí tam nadávají, ale nikdo neřekl pravý důvod.... přitom nepíše nic špatného a ty kreténský hádky mezi tommrem a slackrem kde jiné slovo než dement nepoužijí. Co to jako má bejt, já myslela že tam jsou lidi 15+ tedy lidi co mají rozum, asi jsem se zmýlila
Reagovat
smazaný uživatel
Zas tak zlý to není. Slovo "tenis" je tady 120krát, zatímco "dement" jen 29krát (týká se všech pádů a v tom skóre pro "tenis" je započítáno i 5krát "tenisportal").
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už je to 123:30.
Reagovat
FulnekUltras
pro nejpokrytečtějši exponenty antifandinovske koalice - skupina pro odber jadernych hlavic: ;)))

nastup k vyhlašeni nařizeni a vytyčeni ustanoveni k utuženi, posileni a provedeni zabezpečeni opatřeni k zajištěni plněni odznaku Fučika !!!!!

Skupina B na muj povel odplachtovať, odmaskovať, vztyčiť jeřab a do 24 hodin hlasiť bojovu pohotovosť čislo jedna, smer kota dvastadva dalnovychodně od uložneho objektu Javor 51 !!!!!

Pržipadne ironicke poznamky a naražky na ideově plně opravněnu matku tenisoveho pluku si všeci už předem strčte do řiti !!!!!
Reagovat
FulnekUltras
prespektive do ržiti...konec hlašeni !!!!!
Reagovat
milik254
milik milik milik milik milik milik milik milik milik milik milik milik milik milik - chci být v té sexy tabulce :(
Reagovat
Fandina
A také něco tenisového z Aktuálně.
http://sport.aktualne.cz/cesko-vs-zbytek-sveta-na-turnaji-mistryn-tenistky-sahaji-po/r~bdd5d45c677911e58f1e002590604f2e/
Reagovat
Frick
Ještě když se člověk jak idi.ot snaží nadhodit nějaké zajímvé tenisové téma (jaký holky jsou největším nebezpečím pro účast našich holek na TM) a on tady pořád jede tento odpad.
Reagovat
a.magerova
Já zas nechápu, že tady maj někteří furt potřebu moralizovat, že tu není řeč o tenise, tak běžte vedle k Japonce, tam není ani Ň, tak si tam povídejte o tenistkách :-P
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím. Je tu prostoru dost. Samozřejmě, že mě netěší, že většina zdejších příspěvků je o mně a negativních, raději bych si tady přečetla cokoli milého, než negativa, ale přijít do článku a vytýkat, že se tu cosi píše, když je vedle x jiných, je opravdu nepochopitelné.
Reagovat
Fandina
chcete spočítat počet výskytů nějakého slova nebo řetězce, tak stačí v Google Chrome dát hledat a objeví se vám vedle toho kolik má to slovo výskytů.
Reagovat
Roger_Federer
Zajimavejsi je, kolik hodin jsi tady dnes(casto) stravila v kuse?.
Kdyz vidim cas u tvych komentu, je jasne, ze od rana jsi tady non stop.
Non stop reagujes a odepisujes na vsecko, co kdo napise, cely den sedis u pocitace, cekas na kazdy prizpevek tady, aby si do nekolika malo minut mohla reagovat., presto ze furt tvrdis opak, ty tady vlastne zijes, svuj zivot.
Reagovat
Fandina
Od úterka jsem tu hodně. Mám čas. Minulý a předminulý týden to bylo sporadicky, téměř vůbec, protože jsem byla v Chorvatsku. Takže kromě úklidu, žehlení, nějaké práce na jednom webu a uvaření večeře jsem tu dneska hodně. V telce jsem většinu dne měla SuperTennis a celkově jsem se hodně věnovala sledování tenisu.
Reagovat
Fandina
nebo spíš psaní tady. Dneska toho bylo opravdu z mé strany tady hodně. Což jindy tak nebývá. Třeba napíšu pět, deset příspěvků a zase se věnuji něčemu jinému.
Reagovat
Fandina
Jinak ještě pro zajímavost. V Chorvatsku jsem byla na ostrově Brač ve městě Bol a je tam pěkný tenisový areál s asi 28 antukovými kurty a jak minulý tak předminulý týden tam byly holčičí i klučičí ITF turnaje. Viděla jsem pár zápasů.
Reagovat
Fandina
A pro zajímavost k večeři jsem udělala vepřové kotlety zapečené s bramborem a smetanou. K tomu ledový salát s nastrouhanou okurkou a mrkví a na tom bylinkový dresink. Manžel se synem si moc pochutnali.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik je vlastně rekord TP? Pamatuje si to někdo? :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
To vypadá na dlouhou noc... beze mě.... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak letmo jsem nahledl, a mam hned tri postrehy.
Ten clanek se hodi pomalu na kalendarium;)
Vsechno to zacalo prispevkem "Lendl neni cech" ;D)
Nemam tam ani jeden prispevek, ale gigin to aspon zachranil tim, ze jednou mne zminil;D)
Reagovat
Fandina
A já tam mám hezkou básničku. Nádhera.

Celebrita nejsem, není důvod
protože to vůbec není můj původ
rozdávat moudra a co se týká rozumu
tak toho tady také dávat nebudu.

Psát tady je zábava
když je na to nálada
o nic jiného tu nejde
a za čas to každého přejde.
Reagovat
smazaný uživatel
když povedete debatu i o tomhle, tak se k tomu určitě doberete a třeba ten rekord překonáte, já osobně však nechápu, jak tímhle může někdo celý dny a noci zabíjet čas, když je to na Chocholouška, proto se toho pro všechny případy neúčastním, ale držim vám pěsti, zdarec ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy kolem W. (spíš před W.) přes 2222? Házelo se tam s letopočty a došlo se tuším do + 200 od současnosti.
Reagovat
a.magerova
Rok 2109 - už 100 let píšu na TP :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
No s tím připomenutým odkazem se to asi zase oživí. Takže možná padne i těch 2222 :-)
Ale tahle diskuze je zase víc vydřená, když nereaguje kvitovka :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nova aktualizace
1270 // 20:41

40051 vyrazu...
velikost fontu 6...ale i tak to zabere 60 stran ve wordu;D)
Jen pro predstavu

Jen par zajimavych zmen ve frekvenci vyrazu: (nektere urcuji primo pocet prispevku)

1-275 Fandina +100 famooozni proste;)* (133)
2-202 Herbert_Hoover jako uz mu dochazi dech;)* (58)
----------------------------------------
3-144 iqe, taky paradni zlepseni* (0)
----------------------------------------
4-119 tenis...no tady zlepseni moc neni...* (25)
5-81 Serena...tak taky zadny zlepseni...* (63)
6-60 Slacker...jako sel dost dopredu;)* (84)
7-59 Janekda se zlepsil;)* (85)
8-53 FulnekUltras* (91)
9-53 Gigin znacne zlepseni;)* (91)
10-47 Vlk...no zadna slava to neni, spis propadava;D)* (97)
11-46 Blixa uz dycha na zada Vlkovi;)* (98)
12-38 Venus, Roger_Federer...tak jasne... ;)* (106)
13-32 lunej* (112)
14-30 Frick...dost sel nahoru;)* (114)
15-28 tommr* (116)
16-25 a.magerova* (119)
17-24 Vinci* (120)
18-20 blb a podobne odvozeniny;)* (124)
19-20 mugu* (124)
20-19 dement > to zacina byt nebezpecny;)* (125)
21-19 MTO:D) horka novinka* (125)
22-17 Sprchon* (127)

novacci;)
8 A.R.R.
5 wave

A stale se jeste neobjevil (krom hodnoceni) Cimrman, a ani Safarova a dokonce ani ten return....tak snad jeste se objevi;)

Ovsem objevila se prasarna;D) 8 krat
Reagovat
smazaný uživatel
Tam kde je uvedena hvezdicka, jsou vyrazy a prispivatele stale ve hre

Cisla v zavorce znamenaji ztratu nebo naskok na IQE

Tak je videt, ze iqe zabral sakra vcas...ale stahnout naskok na Fandinu
bude asi hooodne tezke...ale proslycha se, ze Fandina se nechysta na TMTP rozumej
turnaj mistru tenis portalu... HH zahlasil nejaky prvni zraneni, takze ten TM
muze byt bez hvezd a dost nezajimavy...krize tu smrdi na sto honu;)

IQE tedy zatim bere bronzovou placku, tenisu zustava zelezna brambora.
Herbert_Hoover je celkem prekvapeni sezony, snad vice nez Konta;)
Do top 10 pronikl janekda...zato Vlk vypada, ze s ni vyhuzi celkem rychle,
tak Vlk vypada na takovou rychlokvasku, krom toho kotatko Blixa atakuje silne top10
Z top 10 vyletel Frick, coz je sokujici, ale on se tam po zraneni zase jiste brzy vrati...
Slacker i z temi neustalymi slajasy pronikl take do top10, no kdoby to rekl..ze...

Za pozornost stoji navrat dementa do top20
a neskutecny posun MTO...;) i Blb si tady vede celkem dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepočítal jsem, že prezentace Díla bude už příští týden na Podzimním knižním veletrhu :-)
Pěkná práce.
Jo a hvězdičky jsou dobrý - skoro jako u tommrových žebříčků - "ještě si může připsat body".
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste;D)
Reagovat
smazaný uživatel
PALEC NAHORU:
Dlouze jsem o tom premyslel,,,hluuuboooce...
a nakonec asi IQE...famozni finis v clanku, a paradni odhady na auty.

PALEC DOLU:
Tak tady bylo tezky vybirat, kandidatu jak hnoja...
Ale nakonec asi jasne VLK...ten blb neumi pocitat a pocita vyrazy;)))
Na druhou stranu mu zily netrha, jak v tom budou chyby...
Reagovat
A.R.R.
Já neměl celý týden čas, si válím šunky v lázních, tak se omlouvám za absenci :-D
Reagovat
a.magerova
Tož to tak nemožu nechat !!! :-))
https://www.youtube.com/watch?v=k-vc6ib-8FU
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
Fandina
A co ti na tom připadá zajímavého, to bych chtěla vědět. Co to má společného s Českou sodou. Děkuji za odpověď.
Reagovat
Fandina
mně to vůbec zábavné nepřipadá. Naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
intergalaktický megaúsměf :-DDD
Reagovat
Fandina
A ty máš nějaký dobrý pocit z toho přehledu, nebo z názvu Česká Soda? Podle mě je to realita, shrnutí, přehled, co se vyskytuje v článku. Nic, co by bylo zábavné.
Reagovat
smazaný uživatel
jen megaúsměf :-D
Reagovat
Fandina
a nějaká inteligentní odpověď by nebyla?
Reagovat
slacker
inteligentní odpověď pro fandinu
Reagovat
smazaný uživatel
upřímný úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Podle toho, co nabídneš.
Reagovat
Fandina
Už nic, já myslím, že to stačilo. Obrázek jsem si zruba udělala.
Reagovat
slacker
zruba ... to je cesky?
Reagovat
Fandina
to je překlep. Při psaní deseti běžná věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen deseti? Nevěřím.
Reagovat
Fandina
Ano deseti, ale je pravda, že mám problémy s mě a mně v pravopise. Jinak ani snad ne. Ale píšu desety a tohle byl překlep.
Reagovat
Fandina
deseti
Reagovat
smazaný uživatel
jedenácti
Reagovat
Fandina
to jsem nepochopila
Reagovat
smazaný uživatel
nevadí
Reagovat
smazaný uživatel
Neberu.
Reagovat
slacker
Ty to analyzujes kopirovanim do Wordu? :-D
Reagovat
Fandina
Také si to třeba nechává sčítnout v Google Chrome.
Reagovat
Fandina
Tak zpět. Prý počítá výrazy sám.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD

Btw. Já jako nejsem v žebříčku?!! Tss... :D
Reagovat
A.R.R.
Buď se málo snažíš nebo se potvrzují Vlkova slova, že Vlk je blb :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi mám málo odepsaných diskuzí, abych se dostala na žebříček... ;D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne jsi na tom stejne jak Lunejka;D)
Tak jen pro orientaci;)))
Reagovat
a.magerova
Teda nechci být punťa, ale....
Lunej.. 25x
PetraFans. 38x

To teda na stejné žebříčkové umístění není ani náhodou :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zalezi od kdy to pocitas;)
Ale myslim, ze jak byste to chteli presne, tak bysme museli spis stvorit tym...kazdy by si spocital sam sebe...a potom by tommr sestavil zebr...
Reagovat
a.magerova
No já počítala jen jejich příspěvky, nejsou v tom reakce na ně, takže tak, asi jiný pohled na téma :-)))
Reagovat
slacker
Jen ne Tommr, ten se na tuhle praci hrube neosvedcil.
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevim..., muj nazor je ze to taky nezvladas;D)
Chybu najdes na cemkoliv vzdycky. A o to tady asi nejde...
To ze mu podepisujes kazdy prispevek jak nejaky urednik...no nevim;)
...tu jde vic asi o nevrazivost, nez chyby...bych rekl...
Tve reseni se mi vpodstate vubec nezamlouva, a nekdy mi spis pripadas jako Smeral z Kladiva na Carodejnice.
Kecat ti do toho asi nema smysl, a podle mne bys nebyl schopen to se mnou ani normalne bez emoci rozebrat...;)
Reagovat
slacker
Tak hledani chyb (a jejich oprava) je v podstate moje zivobiti, takze bleskove najit chybu a pokud mozno i zanalyzobvat pricinu je moje profesionalni deformace :-D
No jasne ze je v tom ted uz hlavne nevrazivost. Z moji strany ale nebyla cilene vyprovokana, vzdyt ja bezne paroduju veci/bazory ketre se mi nezdaji abych ukazal proc je povazuji za absurdni nebo scestne. Moje metoda je vzit neci vyroky a pak je preformulovat tak aby jejich puvodni autor se stal objektem a dostal sanci si uvedomit jak se nechova fer a ze role se muzou snadno prohodit a nekdo bude stejnymi slovy hodnotit jeho.

No a pak zalezi na naturelu kazdeho jak s timhle "vzkazem" nalozi. Vysledek ze je na rankinku dementu od Tommra vedu jako Serena :-DD
Reagovat
George_Renel
V tom případě je to tvoje živoBITÍ opravdu nelehké. .-)
Reagovat
slacker
Opravdu to neni psani textu ani korektura clanku, takze doufam ze si nekdy podobnou narazky na hrubky od tebe prectu i adresovanou na nekoho jineho treba Rogera_Federera.
Reagovat
George_Renel
Neporozuměl jsi, nepřekvapilo.
Narážek na pravopis RG jsem měl před časem neurékom, ztráta času.
Reagovat
slacker
A na to jsi prisel jak ze jsem neporozumel? kdybych napsal spravne zivoBYTI tak nemas co napsat.
Reagovat
George_Renel
Ale ono to bylo o tom bití......
Reagovat
slacker
Nepopiram ze v tom je dalsi vyznam. Ponech mi me Fandobijstvi a Tommrobijstvi jako konicek
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Beru, ze uznavas, ze uz je to nevrazivost a o chybach to neni...tohle lehke uznat, nebo priznat asi neni....ok

2/ Ale Stale s touto metodou mam v podstate problem ((ikdyz si ji vysvetlil)), chapu ji..., da se to jednou, dva krat vyuzit, ale jet v tom furt, to podle mne znamena velke riziko navyku, ktery pomalu prechazi do neceho jako posedlost...
Takze nakonec zijes tommrem, nebot muze se lehce stat, ze jim budes posedly...coz vlastne ve vysledku neni asi vyhra...((nejde mi tu konkretne o tommra, ale zijes proste nekym jinym, kdy na zacatku to muze byt i vesele, ale opakovane aplikace teto metody mohou vest spis k totalni sebe-destrukci...jinak receno mira veci ve vsem se sice tezce hleda, ale myslim, ze stoji za uvahu))
Reagovat
slacker
Tak samozrejme metoda ma 2 modifikace/rozsireni pracovne zvane "kolovratek" a "kdyz to nejde silou tak to pujde jeste vetsi silou" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
V tom pripade, jaky je cil teto metody?
Reagovat
slacker
demoralizovat krtka
Reagovat
A.R.R.
Bych ti něco poradil, ale z toho by byla zase nudlovka, tak raději dáme Vlkovi přes čumák a příště na tebe nezapomene :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
a.magerova
Podej protest!!!
S 35 komenty patříš na pěkné 13. místo (119) :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Si na stejnem miste jak Lunejka;)
32;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dík oběma. ;))
Reagovat
slacker
ciste technicky, return uz se objevil 3x a ted se objevi po 4x. To poneku snizije verohodnost predlozene analyzy
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz nazev Ceska Soda dost snizuje verohodnost...ale do teho wordu jsem to soupl...to je fakt;D) Jen tak ze zvedavosti...;) Jsem to zvire zvidave;)
Reagovat
sprchon
Já dál nehraju. :D Ale zajímalo by mě, co znamenají čísla v závorce. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje ztrata na Iqe...mas co delat;D)
Reagovat
slacker
No je videt ze to ma hodne vrstev :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Minimalne tri;D)
Reagovat
smazaný uživatel
14-30 Frick...dost sel nahoru;)* (114)

Vzhledem k této okolnosti si dovolím tipnout, že v příštím žebříčku už se objeví i slovo "úchyl".
Reagovat
Fandina
Tak koukám, že koťátko se k Muguruze ujalo. To by měla holka radost, kdyby věděla jak se jí na českém TP hezky říká. Já tedy na jejím místě bych za takovou přezdívku byla ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea Bacsinszky opět v akci. Snad si vzpomene na jarní formu. Chtělo by to aspoň čtvrtfinále.
Reagovat
Lunej..
člověk by nevěřil, kolik lidí zajímá, že Serena skončila sezonu :) No nic, jen jsem jukla, že Petra má Sáru, to má tedy na Italky štěstí, Sára ji určitě bude honit a nutit k chybám svojí obranou nebo čopy, Sam má Niculescu, ta jí zase uslajzuje svým FH, no to se mám na co těšit. :)
Reagovat
Frick
Pak se může Petra zeptat, jakou má Vici vadžajnu.
Reagovat
Lunej..
No jo, blíží se večer a noc, takže tvoje nejlepší doba na úchylárny, ráno tady zase buou mraky tvých skvělých příspěvků. Tak se zeptej sám, když tě to tak zajímá.
Reagovat
A.R.R.
Mě to zajímá a jsem z toho neskutečně smutný, že Serena to letos zabalila, doufám že jen letos....jen jsem se nechal nějak unést....
Reagovat
smazaný uživatel
Není to zase tak špatnej los. Petra ví, co od Sáry čekat, bude si (snad) na ni věřit (H2H 6:0 pro Petru). Lepší než nějaká Číňanka s WC nebo tenistka, se kterou ještě nehrála. :)
Reagovat
Lunej..
Italky jsou teď nějak v ráži, doufám, že Petra bude vypadat líp a ne tak unaveně jako ve Wuhanu. A navíc víš sama, že nějaké dobré losy u Petry nehrají roli :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jak které. Bobina s Flavií se "na stará kolena" chytly, Sara zatím nic moc.
Reagovat
Frick
Ony si Číňanky mohou přinést na kurt hajzl?
Reagovat
smazaný uživatel
WC=Will card
Reagovat
slacker
Jesli Petra poprve prohraje i se Sarou tak to uz bude vazne krize. Zatim tam vzdycky herni rozdil jako Brno a pokud nebude predstitrt astmaticko-mononukleozni zachvat tak ji musi opet prehrat.
Reagovat
Lunej..
Předstírá? Petru si taky zařadil mezi hééérečky nebo co?

A.R.R. - Aga se mi teď moc líbíla, já s tím nemám problém :)
Reagovat
slacker
Vsak to prece dobre znas, kdy Petra pusti na kurt svoje autovaci dvojce a pak se tady nektery muzou pretrhnou aby tady breceli a nemohli se rozhodnout jestli zato muze tentokrat astma nebo prodelana mononukloza.
Reagovat
A.R.R.
nebo lajnoví
Reagovat
Lunej..
Ale teď Petra nevypadala dobře a já sama mononukleózu naštěstí neměla, takže to nechci ani přeceňovat ani podceňovat. A že má astma a celkově je netypická profi hráčka je bohužel pravda. Hateři se tím baví, fanatici mají na vše omluvu a normální fandové to berou jak to je.
Reagovat
sprchon
Ha, jsem normální fanda. :)
Reagovat
Fandina
já také
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty si to zase vynahradíš jinde. ;)
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala.
Reagovat
A.R.R.
Díííííííííky :-) Máš to u mě schované ;-) Já tuhle sledoval Petru na livescore, vedla 4:0 a pak jsem mrknul za chvíli a ono to bylo 6:6, jsem myslel, že mě šlehne.
Reagovat
smazaný uživatel
To znám. :D
Reagovat
A.R.R.
Ten vtip o vedení 4:0? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, s tím šlehnutím obecně... ;)
Reagovat
A.R.R.
Ach so!!!!! Tak ono u Petry to není až tak těžké zažívat podobné stavy ;-) A to mám ještě velké štěstí, že to není moje hlavní star, jinak už bych byl dávno na oddělení ARO :-D
Reagovat
slacker
Tak me slehnout nemohlo. Protoze ja kounul poprve az za stavu 4:3 a podavala Bobina a rikam ze se hraje asi bez breajku :-)
Reagovat
A.R.R.
tak to jsi žil ve sladké nevědomosti :-D
Reagovat
A.R.R.
jo a kdyby se náhodou nedařilo tvým holkám, alespoň budeš mít více času tlačit mojí žabku pinkalku :-D
Reagovat
Roger_Federer
"A pořád to pokračuje. Nediv se mi, že se vyhýbám jakékoli diskusi s tebou a dalšími, kteří se účastní grilování Fandiny."

To myslis vazne?
Ty uz tady budes dokonce becet a delat chudinku?
Reagovat
slacker
Dokonce ublizenou chudinku :-) Slovy klasika, to bys blil Milane
Reagovat
Fandina
A tebe v životě nenapadlo, že když někomu říkáš opakovaně, že je dement a že se ho to může dotknout. Nebo jsi tak bezcitný, že vůbec nechápeš, co druhým děláš?
Reagovat
Roger_Federer
Ze te hamba nefackuje, delat tady ze sebe ublizenou chudinku, kdyz jsi tady nejvetsi bordel vzdycky delala sama.
Proc si tedy za TY ROKY, OPAKUJU ROKY..nikdy neubrala, nezkusila se tady k lidem chovat jinak?..
Jedes si svoje..Cos zasela, sklizis.
Reagovat
Fandina
Co jsem neubrala. Z čeho jsem neubrala. Ty nejsi normální. Chápeš to vůbec. Ty vůbec nevíš o čem mluvíš. Já ti nerozumím.
Reagovat
Fandina
Dívám se na tenis a napíši, co vidím. Co ti na tom připadá nenormální. Můžeš mi to vysvětlit?
Reagovat
Fandina
Normální člověk sem přijde, aby napsal, přečetl si cokoli o tenise. Já nic jiného tady nedělám. Nerozumím tvé řeči, z čeho mám zmírňovat, co mám ztlumit.
Reagovat
slacker
Kolikz z tech 253 tvojich prispevku bylo o tenise?
Reagovat
Fandina
Spíš napiš, které byly o mně a já je nepsala.
Reagovat
slacker
zadne
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nic ve zlým, rozhodně mění v pořádku, že někdo někomu nadává, ale prý jsou na tom (společensky...) nejhrůř lidé, na které si nikdo nevzpomeme, když má někdo říct oblíbence a neoblíbence, takový to neurazí, nenadchne. Takže máš vlastně vyhráno. Jestli chápeš, jak to myslím...
Reagovat
Fandina
To máš pravdu, ale přece jenom, nikoho nepotěší, když o sobě čte negativa. To se asi dotkne každého.
Reagovat
Roger_Federer
Ten dement si tady ze vsech dela verejne srandu uz roky a nekteri jeste maji snahu se ji zastavat.
Reagovat
slacker
No ja mam podobny problem i s temi co se zastavaji Tommra.
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádný dement a z nicho si tu legraci nedělám. Ty nejsi normální člověče. Ty vůbec nevíš, co píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Má cenu to číst?
Reagovat
slacker
Precti a pak se sam rozhodni
Reagovat
A.R.R.
Nemá, já jsem sem po týdnu nakoukl, diskuzi jsem přejel jen tak letmo a k tenisu jsem našel jen pár komentů :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Dej si do ignorace Fandinu a pak to má cenu. ;)
Reagovat
a.magerova
Asi ne e :-))
Reagovat
Fandina
Klidně si to přečti. Je to útok na mojí osobu. Jak všechno dělám špatně, jak jsem zlá. Jak neumím diskutovat, jak jsem hloupá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už OK, stačil mi Vlkův souhrn, zaujalo mě tam jen slovo dement, tak jsem si to v diskuzi vyhledal a zjišťuju, že jsem o nic nepřišel :)
Reagovat
slacker
Souhrn? ten to odstartoval
Reagovat
a.magerova
Ne ne, prý se to táhne už pár dnů.... ten souhrn je jen mezičlánek ;-)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Jistý Herbert atd. tu popisuje, jak jsem hloupá, jak neumím diskutovat, jak má ze mě každý legraci a ostatní se přidávají. Klasika, jako tolik let tady.
Reagovat
slacker
Mel jsem presneji rici, ze odstartoval dalsi velke kolo :-D
Reagovat
Fandina
Samozřejmě ve větší nebo menší míře. Jiní tvrdí, že jsem je vyháněla atd. atd..
Reagovat
sprchon
To je to nejlepší, co tu dnes kdo napsal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nečíst, ztráta času. :DD
Reagovat
A.R.R.
Tady to zase vypadá, Lunej chce to vyhlásit soutěž :-D Jinak gratulka Blixovi a jeho koťátku :-)
Reagovat
Pedronegro
trochu postrádám vyhodnocení minulé soutěže nebo mi to uniklo?
Reagovat
A.R.R.
asi uniklo, Lunej vyhlásila vítěze veřejně,někoho vyloučila jelikož porušil pravidla, koho už si nevzpomínám :-)
Reagovat
Fandina
Hlavně si zapomněl napsat, že se jednalo o to, aby se se mnou nikdo nebavil. Takže útok na mou osobu.
Reagovat
A.R.R.
Však sis libovala, že na tebe nikdo nereaguje :-D Ale ne vážně, však to byla legrace, tak z toho nedělej drámo, myslím, že Lunej je ta poslední, která by tu chtěla vyvolávat nějaké spory a já také ne.
Reagovat
Fandina
Jenže ta pachuť, vypisování ankety o někom zůstala, i když jsem se pak víc rozepsala, než bych měla bývala původně v úmyslu. Ale je to pořád ve mně, ten útok a to ponížení. Doufám, že mi rozumíš.
Reagovat
slacker
chudinko ublizena
Reagovat
Fandina
A ty máš dojem, že to byla moje pochvala, že to bylo vypsáno, vedeno ve smyslu mě pochválit, udělat dobře?
Reagovat
slacker
na tohle ti odpovim az mi podepises jeden manifest. Ju?
Reagovat
Fandina
To ani nemusíš, ona ta odpověď vyplynula z té otázky.
Reagovat
A.R.R.
Hele Fandino, ještě jednou opakuji, byla to legrace...ty sis to vztáhla jako útok na sebe....Víš mě štve, (a myslím, že i dost ostatních uživatelů), tyhle diskuze o ničem, které tu vedeš. Neříkám, že za to můžeš jen ty, k diskuzi jsou vždy třeba nejméně dva.Když ti někdo nesedí vykašli se na něj a je to. Je to virtuální svět. Mě je úplně jedno, jestli si tu o mě myslí že jsem i.diot. Ty sis mě třeba také přidala do záložky blb, ale mě je tohle opravdu úplně jedno. Já vím jaký jsem, pro mě je důležitý běžný život a co si o mě myslí někdo na netu, to mi je šumák.
Reagovat
Fandina
Ono nejde jen o tu anketu, ta je důsledek čehosi, co se tu děje roky. A pořád se to tahne, prohlubuje. Já samozřejmě vím, jaká jsem, nepotřebuji si na veřejné diskusi cokoli dokazovat, navíc v mém věku, ale napsat normální příspěvek a okamžitě se na tebe sesype spoustu nicků s urážkami, nazýváním dementem, osočování, že jsem někoho vyháněla, že jsem hloupá, zlá a další věci, to není jen tak. Ono nejde ani tak o mně, ale o celkové chování se lidí vůči sobě vzájemně. V tomhle případě ve veřejné diskusi. A to se tu děje leta. A pořád se to prohlubuje a přetrvává. Dneska jde o mně, zítra půjde o tebe. Uvědom si to.
Reagovat
Fandina
Tím samozřejmě neříkám, že jsem nositelkou ctností, ale to co se tu o sobě dočítám, to jsou věci, které by mě v životě ani nenapadly, natož abych je někomu měla dělat.
Reagovat
slacker
ublizena chudinko
Reagovat
Fandina
Ano, jsem ublížená, protože jsem hodná ženská a každý kdo mě zná to ví. A pak začnu někde psát a dočtu se tu o sobě, že jsem psychopat, tu, že jsem dement a další věci. Kdybych nevěděla jaká jsem, tak si nedovedu představit, co by to se mnou udělalo.
Reagovat
A.R.R.
Já neříkám, že to co se tu děje, je o.k. Vím že to tu trvá už léta, kdo to zavinil nevím jelikož jsem u toho nebyl, proto nemohu říct, že tahle strana je dobro a tahle zlo. Mohu posoudit jen to co vidím za tu dobu co sem chodím. Někdy je spor s tebou vyprovokován druhou stranou, jindy si rýpneš ty a strhne se lavina....já se o sebe nebojím, pokud by na mě začal někdo útočit, tak mi může vlézt na záda. Nemíním si ničit život na netu tím, jestli jsem tam oblíben či nikoliv. Chovám se tu jako se chovám v běžném životě, pokud je ke mě někdo slušný, jsem slušný já k němu, pokud by ne mě byl někdo hnusný, pošlu ho do prd.le a tím u mě končí.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že to co popisuješ je ideální stav. Mně je také úplně jedno, jestli mně tu někdo má nebo nemá rád. Jen zdůraznuji, že se tu roky na mě útočí, aniž bych si něco takového zasloužila, někomu ublížila. Samozřejmě, že si také zareji, ale aby se tu vypisovaly o mně ankety, to je i na můj vkus dost.
Reagovat
A.R.R.
no řešení asi nenajdeme, takže raději končím :-) Měj se hezky, nechť se našim favoritkám v Pekingu daří a snad se sejdeme příště v diskuzi o tenise a ne o nesmrtelnosti brouka :-)
Reagovat
Fandina
A já doporučuji nevypisovat o druhých ankety. Nikdy nevíš, jestli se to druhého dotkne. Děkuji za pochopení.
Reagovat
slacker
a jake ankete kterou vypisoval ARR je rec? kdy to bylo?
Reagovat
Fandina
Není to tak dávno, asi tři týdny, anketa, aby se se mnou nikdo nebavil.
Reagovat
slacker
na zadnou anketu si nevzpominam a uz vubec ze by za tim stal A.R.R.
Reagovat
A.R.R.
Já za ničím nestojím, jsem hodný chlapec :-D
Reagovat
Fandina
Psal tu o ní tenkrát i dnes.
Reagovat
slacker
O ankete si psala ty. Tak si nevylevej flustraci na ARR ktery se buchvi proc snazi k tobe chovat az moc slusne ale na sobe.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, o anketě tu začal psát dnes on.
Reagovat
slacker
Dokaz to. Slovo anketa se objevuje jen v tvojich prispevcich a az ted i v mojich. Ty jsi lharka
Reagovat
Fandina
Na začátku tohohle vlákna a jednalo se o soutěž, že ten kdo se mnou nebude mluvit dostane dárek. Já myslím, že je to dostatečně srozumitelné, o co šlo, i když jsem použila slovo anketa.
Reagovat
slacker
soutez neni anketa. ani tu soutez nespunktoval A.R.R. a presto mas tu drzost mu neco vycitat.
Reagovat
Fandina
Pamatuji se moc dobře, že se k ní vyjadřoval tenkrát a začal o tom i nyní. Abychom si rozuměli, smyslem bylo, že kdo nebude se mnou mluvit dostane dárek. Sám o tom dneska začal.
Reagovat
Pedronegro
nereagování přece nemůže být útok, vyhlášení byla recese, která ale měla něco do sebe :)
Reagovat
Fandina
Chtěla bych vidět tebe na mém místě. Důležitý byl ten důvod, proč na mě nemělo být reagováno. A ten byl moje ponížení.
Reagovat
Pedronegro
snad mi dá vědět :), jinak koťátku držím palce i ve finále ...
Reagovat
A.R.R.
To se musíš přihlásit ;-) Ju koťátko to snad dá, i když asi jsou nějaké zdravotní trable, tak snad to není nic vážného :-)
Reagovat
blixa
Děkuji ;-)
Reagovat
A.R.R.
Nemí zač, já jednak Garbine rád a také ti musím přát, když už ti s Agou drtíme Káju :-D
Reagovat
Pedronegro
no, vzhledem ke všemu napsanému tady i v blízkém okolí půl metru nad a několik metrů dolů se přiznám, že se stále preventivně snažím dodržovat pravidla té první soutěže, abych nebyl pachatelem nějakého šíleného vlákna, které se zužuje do jednopísmenného čůrku, a to se mi, na rozdíl od konkrétně některých :) tady, snad daří ...
Reagovat
Fandina
Já bych se zdovolením nesoustřeďovala na to, jestli se tu píše do nudlí nebo nepíše. Pokud diskuse pokračuji i když třeba pro někoho nepodstatná a hloupá, tak se může stát, že pokračuje do nudle.
Reagovat
A.R.R.
Ty jsi prostě vzorný ;-)
Reagovat
Pedronegro
ne, jen vidím tu marnost :)
Reagovat
A.R.R.
To je také fakt....takže se také vracím k tomu svému klídku ;-)
Reagovat
Frick
jistým uživatelům za to, že v pomyslné tabulce "Míry normálnosti uživatelů TP" jsem se i přes ty své záliby v plavkách, daních a Štavnickém centru dostal někam do klidných vod středu tabulky.
Reagovat
slacker
Kdo te preskocil?
Reagovat
Frick
tu Bobininu vagínu?
Reagovat
blixa
Ale no tak, čuňáku ! To by Mirek Dušín nikdy nenapsal ! :D
Reagovat
Frick
Ale musíš uznat, že "Seschlá Vinci vyučuje okruh WTA, přitom její vaginu viděla v životě jen Sara Errani :D :D :D to jsou věci". Je na "příspěvek roku".
Reagovat
blixa
Možná tak na "dementa roku" ;-) Ale na to je tu kandidátů poměrně dost :D
Reagovat
Pedronegro
hnus, čí je to výtvor?
Reagovat
Frick
Empe
Reagovat
gigin
Jakýsi Emba, je to nekde dole. On má podobné kidy i vedle někde.
Reagovat
Pedronegro
zřejmě nějaký příležitostný kretén, dík ...
Reagovat
smazaný uživatel
příležitostný jo? tak tos mě pobavil :D ne zřejmě, ale zcela určitě, tyhle slinty ať si nechá pro zbytek blbečků z vedlejší diskuze ;)
Reagovat
slacker
a kdo videl blixovu vaginu?
Reagovat
Frick
Ty, když se sjedeš toulenem?
Reagovat
Frick
http://nicole-vaidisova.com/index_cze.html

Admin píše, že se po jejím druhém asijském turné dovíme nějakou důležitou informaci (kterou on už ví, ale musí zachovat mlčení).

Moc se mi to nelíbí. Blížší info v návštěvní knize.

Co myslíte, že to bude?
Reagovat
Roger_Federer
Novy trener.
Reagovat
Frick
čistý tip nebo něco víš?
Reagovat
Roger_Federer
Podle me logicky krok..+uz jsem neco zaslechl.. suskandu.
Ale nemusi to byt pravda.
Reagovat
marekv
Výměna mozku ?
Reagovat
mrafe
Je vidět, že Serena je světová jednička. Pod článkem o Petře je 1047 příspěvků u Sereny zatím 1206.
Reagovat
slacker
Tohle Herbert hrube nezvladl, spatny vyber clanku pro kockovani s Fandinou :-D
Reagovat
Fandina
Už ani na ty prezidenty není spolehnutí.
Reagovat
Pedronegro
jinak ale slušný výkon bezsáčkového vysavače :)
Reagovat
smazaný uživatel
V Madridu probíhá juniorský Fed cup a do finále se dostaly týmy ČR a USA. :)
ČR hraje ve složení: Markéta Vondroušová, Monika Kilnárová a Anna Slováková.
Reagovat
Fandina
Pěkné a jak to vypadá, už hrají?
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se hrálo SF, finále asi zítra...
Reagovat
Fandina
Díky, už jsem si to našla a je tam také pěkné video s holkama.
http://www.itftennis.com/news/216904.aspx
Reagovat
Frick
Tak to Káďa fandit nebude, když je tam Slováková.
Reagovat
misa
Nemůžete si dát přes hubu někde za lesem, to musíte pořád otravovat stovkami nepřehledných komentářů?
Reagovat
slacker
Nemuze, nejsme dostatecne inteligentni ji lokalizovat v terenu. Jinak by uz byl "problem" davno "vyresen"
Reagovat
Fandina
On to napsal oboustranně, takže tebe vyhladat lze jednoduše. Tebe tady každý zná. A podle toho co tu čtu i osobně. A věřím tomu, že by se tu našli kamarádi, kteří by mi na tebe kontakt dali a já bych tam už za sebe mohla někoho poslat. Co ty nato?
Reagovat
slacker
Tak kdy a kde "hrdinko"?
Reagovat
Fandina
nejde o to, kdy a jestli vůbec, jen jsem ti chtěla naznačit, že druhá strana ví jak na to, když ty máš problém a nevíš
Reagovat
slacker
hmm tak sem napis napriklad ulici meho trvaleho bydliste
Reagovat
Fandina
přečti si můj příspěvek výše, jak bych na to šla, neznamená to, že to udělám, psala jsem jen o možnosti, jak k tomu dojít
Reagovat
slacker
No ten tvuj postup na tebe ale neplati ty tady nemas zadne kamarady kteri na tebe maji kontakt
Reagovat
gigin
Dementevova 456, Praha.
Reagovat
slacker
Ja vedel ze jsi (tajny) Fandiny kamarad :-D
Reagovat
Fandina
Přečti si ještě jednou, co jsem napsala. Že bych požádala ty, kteří tě znají osobně, aby mi na tebe dali kontakt. Neznamená to, že mi ho dají, ale ta možnost tu je.
Reagovat
slacker
No a jak vis koho kontaktovat? Ja vim ze Iqe muzu lokalizovat ale kdyz vim ze ani on nevi nic o tobe tak ho ani nepresvedcuji
Reagovat
Fandina
o mně neusí nic vědět. Může mi dát na tebe kontakt jen tak. Jsou tu vzkazníky.
Reagovat
slacker
Resime jak najit tebe, ne jak najit me. Me uz nasli :-DD Ono ta tvoje fobie ma duvod.
Reagovat
Fandina
Našli tvojí fobii?
Reagovat
Fandina
Já tu psala o tom, že já si tě mohu nají lehčeji, než ty mě. Chápeš vůbec o čem se bavíme?
Reagovat
gigin
Teď máš pravdu. Nebo jinak - taky si to myslím.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. Pokud tady sám píše, že ho tu osobně několik lidí zná, tak je to o něčem jiném, než když já vím, že mě tu osobně nikdo nemůže znát. Tedy možná tu někoho znám i ve skutečnosti, ale nevím o tom, kdo to je, pod jakým nickem tu píše.
Reagovat
gigin
Tak tak.
Reagovat
slacker
ne nechapu o cem se bavime, bavime se o tom jak se spol muze sejit za lesem s Fandinou. nemuze, Fandina se boji lidi
Reagovat
Fandina
Já se vůbec nikoho nebojím. Jak si na to přišel. Já jsem normální důchodkyně, která si tu píše s několika lidmi o tenise. Máš nějaké divné úvahy.
Reagovat
slacker
precti si zacatek vlakna jeste jednou. kdyz se nebojis tak napis ktery les a ve kterou hodinu
Reagovat
Fandina
Já tu ale nepíši proto, abych se tu setkávala s kýmkoli v nějakém lese. Napsala jsem hypoteticky, že já se na tebe mohu dostat snadněji, než ty na mě. Ale, nevím, proč bych se měla s tebou setkávat, jen proto, že mi navrhuješ. Pochop to. Já jsem normální důchkyně, která sleduje tenis. A nic jiné od psaní tady nečekám. Nemám důvod se s kýmkoli scházet.
Reagovat
Roger_Federer
Neni to pravda, ja Fandinku znam, mame spolu pomer, kazde liche utery davadime v motelu U dvou kocek od 19-22..
Je to perfektne udrzovana duchodkine a nejradeji mam, kdyz vydela zuby z huby..to pak Francie jak ma byt.:)
Reagovat
Cico93
jeeeežiš:-)))
Reagovat
lars
Kde ? :))
Reagovat
slacker
Postav se do fronty :-D Tuhle frontu u dvou kocek jeste nezazili
Reagovat
lars
jsi mimo
reakce na Cica93
Kde je jeeezis?
Reagovat
slacker
I tak se postav do fronty na jeziise
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ta musí čerpat modrý pramen od Kropáčkové určitě :)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Je dost malá šance, že na fórech někdo ví adresu někoho. I když jsem se s někým osobně sešel, tak nikdo nevěděl, kde přesně bydlím. :) A pokud se někdo takový najde, tak to už musí být tak pokročilý a hluboký vztah, že by ten dotyčný nikomu tu adresu nedal, zvlášť ne tobě. :)
Reagovat
gigin
Já znám adresy pěti místních uživatelů.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jakou cestou jsi k nim přišel? :D
Reagovat
gigin
Osobní setkání, hra v tenis a tak. Jednomu jsem posílal domů podpis Můry.
Reagovat
Herbert_Hoover
Už jsem si říkal, že jsi nějaký hacker :)) No, tak předpokládám, že platí, že už se znáte teď hodně dobře :)
Reagovat
gigin
Dalo by se říct ;-)
Reagovat
gigin
Ještě pro pořádek, ten podpis nebyl Můra jako taková, ale podpis John Murray, hokejový gólman, který v tu dobu chytal za Sanok :DD
Reagovat
Roger_Federer
Ja vom kde si najdu gigina az me nasere.
Reagovat
Herbert_Hoover
Přijď ty a vezmi si váleček na těsto. :) Anebo možná bude stačit, když se se slackerem pustíš do debaty, ale bacha na nevinné civilisty, protože tvůj styl diskutování je zbraň hromadného ničení. I když je pravda, že civilisti by měli počítat s tím, že se stanou obětmi velkých záměrů.
Reagovat
misa
Můžete jít diskutovat do Sýrie.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nevím, ale přijde mi, že není nic horšího, než nudící se důchodce, který nemá rozum. Dá se to pochopit u mladších jedinců, ale aby starší člověk tady vedl diskuse o ničem, to mi přijde už hodně za čarou. Nechtěl jsem nic psát, ale těch blábolů z obou stran je tady přespříliš. A pokud ani ty nemáš ten rozum, tak to je smutný obrázek.
Reagovat
gigin
Jak můžeš vědět, že je důchodce. Třeba je to nějaký dvacetiletý cyp.
Reagovat
Fandina
Pokud nejsi schopen uvěřit druhému co píše, tak čeho jsi v tom případě schopen. Čemu věříš?
Reagovat
gigin
Na anonymním webu? Proč bych nemohl mít pochybnosti?
Reagovat
Fandina
To samozřejmě ano. Ale většinou to beru tak, že věřím lidem, co tu o sobě píší. Ono mi také ani nic jiného nezbývá. Pokud to nejsou absolutní nesmysly, jako, že jsem římský bůh srandy, tak tomu věřím. Tobě, kolik ti je let i další věci. Není důvod nevěřit.
Reagovat
gigin
Jo jasně, tuším, jak to myslíš, ale třeba příklad Kvítovky, nebo Jirka, nebo co to bylo.... nakonec je to šumák asi. Jinak, že jsi to co tu píšeš ti věřím, to už jsem ti psal minule.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě kafíčka a spoustu dalších jsou průhledné. Jirka mě sice nezná, ale jeho fotku tu viděl kde kdo atd.. Kvitovka je sporná. Něco jsem jí věřila, něco ne.
Reagovat
gigin
Nn, myslím Kvítovku, která byla zároveň i nějaký Jirka nebo co. Jirka Kvěš je jasnej.
Reagovat
Fandina
Tak to vůbec nevím, to nesleduji. Podle mě se tu občas objevují nějací provokatéři a tak, ale obecně z těch deseti nebo dvaceti nicků, co se tu pravidelně leta objevují, tak samozřejmě věřím každému, co tu píše.
Reagovat
slacker
No ani Jirka Kves te nezna, to presne zapada do profilu internetove psychopatky uzkostlive chranici svoji identitu
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádná psychopatka. Pochop to. Kdybych byla, tak existuje x způsobů, jak se takového člověka zbavit. Od toho je tu admin, aby si s takovými případy poradil. Nikdo nemá zájem, aby na veřejných webech psali psychopati. Jejich odhalení není zase takový problém.
Reagovat
horska.kraslice
Jo jo, pryč jsou ty časy, kdy Fandina byla ještě v pracovním procesu a její komentáře na TP se z nedostatku času omezovaly na "gratulka" a "pojď, pojď, pojď".
Reagovat
slacker
Jak by rekl Tommr, takovy slabomyslny dement nikde nemohl pracovat.
Reagovat
Fandina
Jo jo. To jsem psala míň, to je fakt. Teď mám čas, ale zase pořád také nepíši. Minulý a předminulý týden jsem byla mimo republiku, takže něco jsem možná napsala, ale sporadicky. Ani jsem to tu moc nečetla.
Reagovat
aligo
No a teď je to mnohem lepší :DD
Reagovat
Pedronegro
jo, začíná tu být celkem prča, viz RF výše :)
Reagovat
Fandina
On se vytahuje. Pánové v jeho věku už začínají vyměňovat svoje staré za hodně mladé. Po šedesátce by se ani neotočil.
Reagovat
EllNino
Venuus :) paráda
Reagovat
slacker
co? neco mi uniklo za odpoledne?
Reagovat
EllNino
no ne postoupila do finále a já teď přišel teprve :)
Reagovat
janek_da
No nic. Angie zklamala. Benjamin potěšil.

Pěkný víkend. Zavřete oči odcházím.
Reagovat
Herbert_Hoover
V podstatě za posledních 6 sezon vyhrály více než 1 GS pouze čtyři tenistky. Serena, Petra, Máša a Vika. Takže i pokud by byla Petra v horizontu těch 4 let úspěšnější, tak by byla pořád úspěšnější než dvě tenistky, které se s ní mohou co do triumfů měřit. To je síla. :) WTA o 3 hráčkách v podstatě pokud je ze hry Serena. :) Teď jsou ze hry všechny 4. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Garbine!
Mám moc rád zápasu těchto dvou, bývají to skvělé zápasy (letošní RG a Wimbl). Ono obecně zápasy Angie s hráčkou, která útočí a zas tak zbytečně nekazí bývají velmi kvalitní (s Vikou na USO, s Márií ve Stuttgartu, se Simonou v Torontu).
Zpátky k Mugu, snad to zítra zvládne, čekám slušnou řežbu. Tak hodně štěstí:-)
Reagovat
misa
Titul by jí měl už dát jistotu účasti na TM.
http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se tady všichni odkazují na zrovna tyhle stránky známé svou chybovostí?
Reagovat
slacker
No a ja zase nechapu ze nekdo respektuje Tommrovy zebricky
Reagovat
misa
Protože je tam uveden kvalifikační cut.
Reagovat
martinek37
Gratulace Garbine. MTO podle mě neměl vliv na výsledek, protože hned po něm Angie vedla 5:3, takže to spíš rozhodilo Garbine než jí. Teď mě spíš zajímá, jestli je opravdu zraněná, zda nastoupí do finále a hlavně jestli bude hrát v Pekingu.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Garbine k finále turnaje Premier 5. Celkově byla lepší, až na zbytečné chyby a těsné auty v druhém setu. Závěr mohl být klidnější. Do finále snad bude noha v pořádku a s Venus pěkná bitva.
Reagovat
vrabejka
Garbine doufám že Vee uděláš, znamenalo by ti totiž přeskočení Kvitové na 4.místo :)
Reagovat
blixa
Jo tak proto on IQ tak nepříčetně řve :D To mi nedošlo :D :D
Reagovat
janek_da
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Už ji přeskočila, alespoň v Race. A ano, štve mě to, protože kromě Wimbledonu letos Mugu uhrála celkem kulový, ve srovnání s Petrou.
Reagovat
vrabejka
To spíš Kvitová hraje už 4 roky kulový :D
Reagovat
vrabejka
kromě pár turnajů
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová je po Sereně za poslední 4 roky nejúspěšnější hráčkou, ty "hraje kulový."
Reagovat
smazaný uživatel
Ha, a co Maruš? Nic?
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš? Je až za Petrou.
Reagovat
slacker
jo? a jak to poradi sestavujes? Podle jakych kriterii? Ze by zase Wimbledon prebijel vse?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle počtu vyhraných turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo, Iqe do toho dal srdíčko :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Máša je určitě úspěšnější. Několik finále GS, 8 vyhraných turnajů a 2 GS. Z tohoto pohledu triumfů dotažených do konce a finálových účastí na GS je úspěšnější i Azarenka a to velkou neopomenutelnou část tohoto období promarodila (7 vyhraných turnajů, 2 GS, bronz z OH a více než 1 finálová účast na GS) :))
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Co do počtu vyhraných turnajů je až za Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Beru zpět, já to počítal za posledních 5 let (od roku 2011), tam Petra úspěšnější je. Za poslední 4 roky asi ne, i tak si ale stojí dost slušně.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ok, bere se. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Petra 8 vyhraných individuálních turnajů + Wimbledon. Máša 9 vyhraných turnajů + 2 GS, Vika 7 vyhraných turnajů + 2 GS. A co do stabilnosti úspěchů ji převyšují ještě víc. Akorát Azarenka byla nucena odepsat v podstatě jednu sezonu a víme, co to má dodnes za následek. Petra nemá ani zdaleka tolik finálových účastí na největších podnicích jako ty dvě, to jen tak mimochodem. :)
Reagovat
slacker
jenze Herberte Petra ma 2 slovy DVA tituly z Wimbldeonu a ten je uplne to nejvic co muze tenista dosahnout, kam se na to hrabou 2 tituly z nejakeho podradneho FO nebo AO :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez.
Reagovat
slacker
A ty vylez
Reagovat
smazaný uživatel
Prohraná finále nikoho nezajímají, důležitá jsou jenom ta vyhraná. Že by ty dvě byly nějak extra stabilnější, tak to je úplná pitomost. Ano, za poslední 4 roky byly lehce úspěšnější, jak již připustil výše. Já to bral za posledních 5 let, tam je jasně lepší Petra.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak stabilnější asi budou, minimálně na GS, když mají mnohem víc finálových účastí. ;) Petra zazáří a zhasne, to dosvědčuje to, že buď turnaj vyhraje nebo shoří. Vika i Máša to tak nemají, ty buď ten turnaj vyhrajou nebo často prohrají ve finále. Ale to na ně nehází nějaké špatné světlo, protože mají víc finálových střetnutí se Serenou. :) Jenom Vika prohrála minimálně 2 GS finále se Serenou, možná i víc než dvě. Zkrátka to musíš do stabilnosti počítat a kdybys to přepočetl na získané body za poslední 4 roky? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika byla stabilní akorát v první polovině roku 2012, pak už to taková sláva nebyla. Máša stabilitou taky zrovna neoplývá. Co umí, a co Petře tolik nejde, je načasovat formu na GS, to ale opět neznamená, že by byla stabilnější než Petra (ostatně i ona dokáže na GS vybouchnout).
Reagovat
Cico93
Bola stabilná celý rok 12.
Reagovat
Herbert_Hoover
Načasování formy na GS, více účastí na turnajích kvalitou i ohodnocením těsně pod GS..to všechno se počítá a počítá se do stabilnosti. :) Petra je strašně vyhraněná, buď vybouchne jako dynamit nebo dokráčí k titulu. :) A to je známka menší stabilnosti výkonnosti. Kdežto Vika i Máša vedle titulů, kterých mají za ony poslední 4 roky víc než Petra přidávají ještě finálové účasti. Vika měla tu "smůlu" že narazila 2x na USO na Serenu, extra hladovou po porážce od Clijsters 2009 a poté od Stosur. A přesto to byly zajímavé tříseťáky, přičemž ten druhý v pořadí psal. :) Máša taky dost finálových účastí. Tohle se všechno podílí na celkovém obrazu stabilnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla světovou jedničkou, takže stabilní formu mít musela... A jestli chceš srovnávat Petru s Vikou, tak jednoznačně Petra < Vika.
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
slacker
Ty ze jsi PetraFans? :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
To znamínko máš naopak. ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
+1 s hvězdičkou :D
Reagovat
gigin
Dostat se do finále prestižního podniku - to zajímá kdekoho. Aj když tam hukneš. Je to měřítko úspěšného.
Reagovat
Herbert_Hoover
Prohraná finále jsou v opozici s filtrem úspěšnosti Petry. :) Pokud by to bylo opačně, tedy Petra byla v pozici Máši nebo Viky, tak by se to najednou počítalo. :)
Reagovat
gigin
Njn... :-D btw aj semi GS je super.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy i ČF je super ;)
Reagovat
slacker
A co teprve vyhrana kvalifikace :-D
Reagovat
gigin
Cypi :-DDDD
Reagovat
Herbert_Hoover
Já bych bral i druhé kolo. :D Nejlépe s Gulbisem. Zeptal bych se ho, jestli mu můžu říkat Ernestsi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych brala klidně 1. kolo proti Petře. Tam máš jistotu, že nemusíš dělat nic, ona se o všechno postará sama. :D
Reagovat
Herbert_Hoover
:D :D Pravda, zajímalo by mě, jestli tak funguje jen na kurtu? :)))
Reagovat
gigin
O něm mi ani nemluv :'( je to špatné. Skreč a i odhlas z Tokia. Se to zranění s ním už vleče dlouho...
Reagovat
Roger_Federer
Co se Petry K tyka, tento fanatik, klidne by tvrdil ze vyhranych 3x 250 je stejne prestizni jako dve finale granslemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět ze sebe děláš blba.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, paroduji te.
Reagovat
smazaný uživatel
Měřítko úspěšnosti jsou vítězství, ne prohry.
Reagovat
Herbert_Hoover
záleží, kde ty prohry přicházejí. Pokud hráčka prohraje 5krát ve finále s třetí nejúspěšnější tenistkou historie, asi to chce přehodnotit filtr. ;) Vika se se Serenou potkala 20krát v kariéře, hodněkrát v SF a F největších turnajů. Má s ní lepší H2H, i s Mášou než Petra z oběma z nich. O H2H Petry a Viky si netroufám debatovat, protože z hlavy nevím, kolikrát se v kariéře potkali, kolikrát z toho, kdy byla Petra papírově konkurenceschopna a jaký je stav. :) Ale finále GS nebo dalších obřích turnajů jsou úspěch a když tam hráčka prohraje až se Serenou tím tuplem. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Prohra je vždycky prohra, s kýmkoliv. Ale chápu, jak to asi myslíš. :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Prohra je vždycky v konečném důsledku prohra, ale jedno je prohrát s Razzano v úvodním kole GS nebo prohrát se Serenou ve finále. Příklad.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo.
Reagovat
gigin
Jedno to neni.
Reagovat
smazaný uživatel
Počítám, že Herb to myslel tak, že je mezi tím rozdíl.
Reagovat
gigin
Jj, pak mi to cvaklo :-D omlouvám se, ale tak mi to vyznělo, že to je jedno, jakože jedno a to samé.
Reagovat
slacker
a vyhra je vzdycky vyhra, lhostejno zda v kvalifikaci nebo ve finale GS
Reagovat
gigin
A do toho finále se asi doprohrávala.
Reagovat
Herbert_Hoover
Petra 8 vyhraných turnajů + 1 GS :)
Reagovat
LukasH
Aha, akorát 10 turnajů a GS...:-) Ty jsi nějakej schizofrenik, ne? Jednou tu Petře fandíš a pak co komentář, to rejpanec. Hlavně když ti vyhraje Karolína, která se ještě mimochodem nezmohla ani na premier...
Reagovat
LukasH
...reakce na Vrabejku...
Reagovat
Herbert_Hoover
Asi jsi počítal i Hopman Cup, to bych až tak nepočítal, nakolik to není jen zásluha Petry. :) Úspěch to je, ale ne až tak individuální.
Reagovat
LukasH
Vrabejka psal/a za poslední 4 roky, což je od konce 2011, tzn. od začátku 2012, kdy měla Petra 7 turnajů. Teď jich má 17...Montreal, NH, Dubai, Tokyo, Wimbledon, NH, Wuhan, Sydney, Madrid, NH. Ten GS jsem myslel jako včetně. Jo, Petra je houpačka a co do konzistence výkonů bych jí s Marií ani Vikou vůbec nesrovnával. Obzvlášť v roce 2012 obě válely....ale jestli je tenhle výčet nahoře "pár turnajů"....:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
No však to může taky napravit ne? A body si uhrála, tak jaképak copak :)
Reagovat
blixa
Tak za tím může být jedině spiknutí amerických imperialistů (ti můžou za všechno) s čínskými komunisty (tam se turnaj hraje) a českými antikvitovcemi (ti jsou vůbec nejhorší !!) ;-)
Reagovat
misa
Nevím, co je na Kvitové tak strašného.
Reagovat
sprchon
Nechci o tom mluvit, je to osobní.
Reagovat
smazaný uživatel
Ses zapomněl přelogovat :-))
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
Herbert_Hoover
Garbine slušný výkon v TB, pěkný tenis, podání ruky od Angeliky vlažné. No, finále bude stát za to, snad to Venus zvládne! :)
Reagovat
smazaný uživatel
waw, krásna Španieločka do finále, super. Na duel s Venus sa teším. Dilema, obom im prajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, snad zítra vyhraje Venus.
Reagovat
janek_da
Ten tenis se asi hraje v jiném vesmíru. Kde zranění, brečící, zničení, unavení hráči vyhrávají.
Reagovat
aligo
Tohle byla ale sviňárna nejvyššího kalibru... Hodně sis to u mě pokazila... Já bych ty MTO ZAKÁZAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Bože ty seš vůl. Že zrovna Garbine si MTO bere pokaždý když prohrává :D Ani nepamatuju, kdy si ho vzala naposled.
Reagovat
aligo
Nejde jen o ní ale celkově.... Jakmile je třeba soupeřku přibrzdit nebo vykolejit tak hned MTO.... Strašně se to zneužívá....
Reagovat
blixa
Tak některé "známé firmy" možná, ale Garbine k nim určitě nepatří.
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešku ano.
Reagovat
aligo
Dnes ano... A tvářit se umí každý...
Reagovat
blixa
Dek to říkám že seš vůl ;-)
Reagovat
aligo
Podle sebe soudím tebe? :D
Reagovat
blixa
Nevím, možná :D Ale tvoje tvrzení tě bohužel pasuje na vola. Pokud to některá používá jako taktický prvek, tak to dělá pořád. Ale podezírat z toho hráčku, která si MTO vybere jednou za uherák ... Co k tomu říct.
Reagovat
smazaný uživatel
uherák mám rada, mňam :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nechápeš, že vůbec nejde o to, jak často kdo tuhle prasárnu udělá, ale že ji vůbec udělá?
Reagovat
blixa
Jo, takže hráčka se prostě nemůže zranit a požádat o MTO, protože by udělala prasárnu. Má nejlépe skrečnout zápas, aby pro IQ tykve zůstala zachována čistá jak lilie :D Já toho psychiatra nabízel včas chasníčku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě se může zranit a na to konto požádat o MTO. Ovšem s důrazem na "zranit".
Reagovat
blixa
Tak pro tebe je asi zranění jen to, když si zláme obě nohy :D Pro normální hráčku je zranění to, když jí třeba bodne ve svalu. Hrát sice může, ale zodpovědná hráčka si to nechá zatejpovat, aby snížila riziko natažení či natržení svalu. Takže veškeré spekulace jsou naprosto zcestné. Jediné, z čeho se dá usuzovat že to hráčka používá jako taktický prvek je četnost. A i to je jen spekulace.
Reagovat
Cico93
že sa s ním vôbec baviš.
Reagovat
blixa
Jen výjimečně ;-) Každý máme nějakého podivného koníčka :D
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ale ekluje mě, když se hráčka v jednu chvíli tváří, že umírá a vzápětí tam pobíhá jak laňka.
Reagovat
sprchon
Že je hloupá, že s tím nezačala dřív? :D
Nevim, neviděl jsem to.
Reagovat
blixa
Budu muset koťátko pochválit že to udělala dobře a že by to měla rozjet ve velkým ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
čo nie je zakázané, tak je povolené. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Což nemění nic na tom, že je to prasárna. Smysle pro Fair Play, budiž ti země lehká... :-(
Reagovat
janek_da
Tak zrovna tady o tohle asi nešlo. Navíc Angie pak vedla 5:3. Jsem hlavně naštvaný na Angie, protože tohle neměla pustit.
Reagovat
vrabejka
Až na t ože ona to nehrala. Asi si neviděl ten jeji pohled za stavu 4-3 , vice chodila na síť neco ji určitě je. Angie ji to dala zadarmo....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no ták.
Reagovat
Herbert_Hoover
Na to je expertka Lisicki :)
Reagovat
smazaný uživatel
zobuď sa, nie je jediná a ak to pravidlá umožňujú, tak prečo nie?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je to nechutná prasárna?
Reagovat
smazaný uživatel
nesúhlasím, teba však presvedčiť, to by bola iná káva..
Reagovat
smazaný uživatel
MTO se má vybírat za účelem ošetření, ne za účelem rozhodit soupeřku, jako to zhusta dělá Vika a jako to dneska zcela zjevně udělala Mugu. Horší jak fotbalisti, fakt že jo.
Reagovat
smazaný uživatel
ak sa súperka nechá rozhodiť, tak je to jej problém
Reagovat
smazaný uživatel
Hájit prasácké chování může jenom někdo, kdo se sám chová jako prase.
Reagovat
smazaný uživatel
zadrž, chlapče, zadrž!!!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní kočička!!!! Ale i bájo Andělka, bájo tenis.
Reagovat
vrabejka
WOW!!! Garbine!! You are is my HERO!!!! dokázala se vzepřit tenisovemu bohu a postupuje!!!! Miluju te Garbine!!!
Reagovat
milik254
Herečka...
Reagovat
milik254
to byl out -_-
Reagovat
vrabejka
Ach Garbine škoda, hlavně at zranění není vážné a stihneš Singapur :(
Reagovat
milik254
snad ho nestihne, hhh :D
Reagovat
milik254
Muguruza je herečka.
Fakt.
Prohrává, tak jí něco je, to je jesný
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
To je bitva. Pro tohle mám Angie hodně rád. I když Garbine si to vyloženě possrala
Reagovat
janek_da
hm, hm. tak zase asi vyhraje "ta zraněná"
Reagovat
janek_da
být Angie, tak si zkúšám servisy
Reagovat
Lunej..
Tak opakovačka toho pádu není, ale nemyslím, že by to Mugu hrála.
Reagovat
janek_da
jasan, taky si to nemyslím. přesto je to k vzteku.
Reagovat
Lunej..
Teda teď ale mi připadalo, že Mugu dala do outu a Angie byla v právu. to mě mrzí jestli Angie prohraje.
Reagovat
Lunej..
Ani se Angie nedivím, že byla otrávená.
Reagovat
janek_da
tak teď jsem hodně nasr
Reagovat
Lunej..
hm, blbej konec. Jako když hrála Barča s Venus, tam byly takový nefér věci, i díky umpire teda. To pak úplně kazí dojem z toho zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Čemu se divíš, rozhodčí z toho tady dělají frašku už od začátku..
Reagovat
tommr
a já ze stejnýho důvodu Kerberovou rád nemám. I když dneska je v tom opravdu nevinně a za ty komplikace si může jen to třeštidlo co dvakrát nedopodávalo ... :)
Reagovat
janek_da
No já mám na mysli hlavně tu "povedenou" smeč a volej.

Chápu, že ji nemusíš, u jiných hráček mě to taky rožčiluje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mladé holky pořád někde spěchají, a pak to tak dopadá :)
Reagovat
Lunej..
je decibely nástupkyně Mašeny ne? :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Teď už jen čekat, až se v bulváru objeví nějaká zasvěcená zpověď, že si tím na kurtu něco kompnezuje, co při jiných aktivitách postrádá. :D Ale u Španělky tomu asi neuvěří už pražáden stabilní bulvární odběratel. :)
Reagovat
blixa
Ale no tak, nepřeháněj ! Ani zdaleka. Je vidět, že Máša už dlouho nehrála :D
Reagovat
Lunej..
Já jen, že u Mašeny ti řev vadí ne? :D Mně zase vadí, že Simona začala taky hejkat.
Reagovat
blixa
No jo, ale ta má úplně jinej level ;-)
Reagovat
Lunej..
Je to o tom, že u svých oblíbenkyň člověk to člověk nechce vidět :D Ale ta minela Mugu to bylo něco :) Angie bojuje, chce to třetí set
Reagovat
smazaný uživatel
ta Mugu, je dobrý plašan :D, tak Angie dostane 3 set dárkem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Simonka taky, když potřebuje, tak tůůruje ty své motory :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takze tahle diskuse k casu 13;22 // 850 prispevku

Obsahovala
27609 slov

Nejpopularnejsi vyrazy: ((da se z toho zaroven odvodit i pocet prispevku u prispivatelu, plus, minus;))

175 Fandina
144 Herbert_Hoover
109 iqe
103 tenis
76 Serena
46 FulnekUltras
42 Vlk
36 Janekda
29 Gigin
27 Venus
26 Roger_Federer
21 Vinci
19 tommr
18 Lunej
18 a.magerova
16 darek.vrana
16 lars
15 Blixa
14 Fanda67
14 PetraFans.
13 slacker
12 climmacus
11 Sprchon
11 monty25
10 triatlet
9 Bobina
9 COMEON
9 Winner
8 George_Renel
8 kada.tom
8 Kozoroh
7 Haitik
7 dement
5 Kerber
4 Matka Tereza
4 tedi
4 JenTakX
3 Kvitova
2 servis
2 Vee
2 Mayo
1 pockerface
1 Oin
1 Pedronegro
1 rosm
0, cili trebas ani jednou zde zatim nepadl Cimrman, Safarova nebo return;)
Reagovat
gigin
:-D
Reagovat
Fandina
A co tím básník chtěl říci?

Ještě mi chybí počty slov.
Reagovat
blixa
Ten "dement" je nějakej chabej uživatel, jenom 7 .. :D
Reagovat
Haitik
Jsem myslel, že mluvíš o mě tím "dementem".. :DD Ale pak jsem se podíval, že ještě někdo má tady 7 komentů.. :D
Reagovat
blixa
Ne, vůbec nikoho konkrétního jsem nemyslel :D Jen mi přišlo vtipný, že by "dement" mohl být nějaký nick ;-)
Reagovat
slacker
kdyz muze byt nick blixa ...
Reagovat
gigin
Ještě si to měl vymazlit jako tommr. Jméno, slovo, který je označeno hvězdičkou, může ohrozit Petru nebo Tomáše.
Reagovat
Fanda67
Zdá se že i TP má svoji "Serenu" na kterou nikdo nemá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy bude výplatní páska? ;D
Reagovat
blixa
Na co páska, ale kdy budou prachy ??!!! ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Hezké, Fandina prostě nechce debatovat. :)
Reagovat
Fandina
Nechci debatovat o sobě, evidentně ty o mně ano, jinak bys v každém příspěvku nepsal moje oslovení.
Reagovat
Herbert_Hoover
Je to slušnost, Fandino. :)) Oslovovat se jmény. :)
Reagovat
Fandina
Mě šlo o četnost tvých příspěvků, mířených na mě.
Reagovat
Fandina
Mně šlo
Reagovat
Herbert_Hoover
Tobě šlo o oslovení a selským rozumem by leckomu došlo, kromě tebe očividně, že když tě oslovuju jménem a ty mě ne, tak že v tom výčtu bude Fandina četnejší ;) Protože ty o mně taky mocně píšeš, ale když reaguješ na někoho, tak o mně píšeš jako o "něm" :) To nesvědčí o tom, že ty mě probíráš méně četněji ale pouze že jsi neslušná a neoslovuješ mě a netituluješ, jak se sluší a patří. :)
Reagovat
Fandina
V tom případě se tě ptám, kde je slovo Fandino v tom přehledu, které užíváš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ježiš, vyveďte mě na pastvu a zastřelte mě :))) Když o tobě píšu, tak tě tituluju jako Fandina, jak jinak bych tě měl opsat, aby ten druhý člověk pochopil, o kom je řeč? Ten kolovrátek nebo ta gramofonová deska? :)) Že já, když na někoho reaguju, píšu o tobě jako O Fandině a ne jako o "ni" jen potvrzuje, že jsem natolik slušný, že minimálně užívám tvůj nick a ne nějaké hanlivé opisy a synonyma tvého nicku. :)
Reagovat
Fandina
Ale nemusíš o mně psát vůbec. Proč to děláš, proč mě tituluješ. Ty jsi úplně posedlý o mně psát, na mě reagovat. To se mě bojíš, nebo o co ti jde. Jsi úplně hysterický.
Reagovat
Herbert_Hoover
Hysterická jsi teď ty, Fandino. :) Já jsem v pohodě a ty jsi vyletěla jako čertík z krabičky, co že si uživatelé dovolují užívat tvůj nick, aby bylo jasno, koho mají na mysli :D Už jsem si otevřel víno, začíná to být zase pěkná párty. :)
Reagovat
Fandina
Připadáš mi úplně hysterický. Já nejsem na takové jednání zvyklá. Já mám ráda přímá slova a ne styl jakým ty diskutuješ. Konfrontační, útočný. Sorry. Takové lidi nemám ráda. Nejsi můj typ. Už jsem ti to doporučila několikrát, najdi si jiný objekt. Mě diskuse s tebou nebaví.
Reagovat
Fandina
Mně ... v poslední větě
Reagovat
Herbert_Hoover
Mšla jsi to správně Fandino, to jde vidět, jak holduješ českému jazyku. :) RF nemáš vůbec co vyčítat. :) A k tomu zbytku..nepotřebuju si najít jiný objekt, já když na to přijde, tak si píšu s vícero uživateli. :) Jenom ty mě neustále zásobuješ dalšími a dalšími pohnutkami. :) Ano, kolovrátek znova přede. Nejsem tvůj typ, to už jsi tu taky psala milionkrát. :) Tak ukonči debatu se mnou a je to. Jenže tebe to, Fandino, baví. :) Naopak, já používám velice přímá slova, jdu přímo k podstatě věci. :) K tvé hlouposti třeba apod. :)
Reagovat
Fandina
Nebaví mě tady číst o sobě jak jsem hloupá. Tobě by se to také nelíbilo. A to je jediný důvod, proč ti odpovídám. Žádný člověk nereaguje na druhého, když ho ten dotyčný chválí. Je rád. Ale když tu permanentně o mně píšeš, jak jsem hloupá, nediv se, že se ozvu. Kdybys to nepsal, nebudu na tebe reagovat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale já tu od tebe taky o sobě čtu jak jsem povrchní, mám bídný charakter atd. :) Jenže rozdíl mezi námi dvěma je ten, že já se snažím vyargumentovat že to tak není, předložit ti indície, imho poměrně logické, ale ty jen ukřivděně napíšeš, že to tak není a basta fidli. :) Tak mám důvod si to myslet, tak mi dokaž že to tak není a ne že budeš pokračovat ve svém nastaveném trendu diskuze a jen prázdně si na to stěžovat. :) Anebo to ukonči a máš klid. :)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že si za to útočení na sebe mohu sama. Kdybych neodpovídala, tak se diskuse nebude prohlubovat. Tímto diskusi s tebou definitivně komčím.
Reagovat
Herbert_Hoover
Můžeš si za to sama. Ale zaměňuješ příčinu. Ne, že pokud bys nereagovala, ale pokud bys nereagovala tak tupě a snažila se přijít na kloub argumentům a podstatě příspěvku druhého. A jen to tupě nepřešla s tím, že je to fuk. Neohýbala fakta, neprotiřečila si atd. Nejde o to, že reaguješ, ale jak reaguješ, jakým způsobem diskutuješ. To ti nedochází ani tohle? :) Vždyť i ty, když chceš někoho urazit, tak se zesměšníš sama. :)
Reagovat
Fandina
Díky za výklad. Přesně tak jsem si představovala, že uvažuješ. Napíši to rovnou, diskuse s takovým lidmi jako jsi ty to je právě to, co mě nerajtuje a nikdy rajtovat nebude. Tento způsob diskuse je mi cizí. Nezajímá mě. Já mám ráda jasná slova, ne debaty o ničem a zesměšňování a shazování a urážení druhých. Díky za vysvětlení tvého pohledu na mě. Už chápu, proč mě nebaví se s tebou bavit. Nazdar.
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne tobe o "diskuzi" vubec nejde.Chces proste obtezovat ludi tady svymi pripominkama a nucenim nazoru.Delas to roky.
Reagovat
Fandina
A ty zase neděláš nic jiného, než mě tady roky urážíš.
Reagovat
Roger_Federer
Ne to neni pravda, ja se stebou prvni dva roky bavil normalne, pak si te pul roku vubec nevsimal.
Nez jsi mi zacala vztupovat do kazde diskuze, umravnovat, opravovat, nutit co si mam myslet, co je spravne a co spatne.Takto si se chovala a chovas dodnes.
Jako dement.
Reagovat
slacker
jako amoralni smejd
Reagovat
Fandina
tvůj výklad něčeho co není
Reagovat
slacker
muj ne, to sem si dovolil uz po ste citovat mnohme lepsiho Fandinologa.
Reagovat
Fandina
právě, oba jste mimo
Reagovat
slacker
Jsme mimo dosah toho co muzes ovlivnit tedy zakazat.
Reagovat
Fandina
Máš jednu výhodu, že tvoje věty nikdy neberu vážně. Někdy se tomu zasměju. Takže za to máš ode mě plus.
Reagovat
Fandina
To tu píšeš leta a já to nikdy nedělala. Nemám to zapotřebí.
Reagovat
Roger_Federer
Lez
Reagovat
Fandina
Neexistuje jediný důkaz, že jsem tady někoho napadla, někomu ublížila. Ani nemůže. Nikdy jsem to neudělala.
Reagovat
slacker
Rajtovat? Jak na konicku?
Reagovat
Herbert_Hoover
Co je nepřímého na tom, že jsi hloupá? :) Mimochodem, tuším proč máš raději přímá slova..protože ti na nic hlubšího nepřímějšího nestačí mozková kapacita? :) Rajtovat můžeš třeba na poníkovi, to mě moc nezajímá. Fixe a rajtovat..zarámovat fakt. :)
Reagovat
Fandina
Poruším opět slovo a odpovím ti jednoduše. Ano jsem hloupá, že se s tebou bavím.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne, ty jsi hloupá že se bavíš s kýmkoliv, je jedno jestli se mnou nebo s někým jiným, názor na to budeme mít podobný. :)
Reagovat
Fandina
Vůbec nechápeš smysl mého příspěvku. Sorry. Nauč se číst.
Reagovat
slacker
Nauc se psat a vyjadrovat
Reagovat
Fandina
Silně pochybuji, že si normální. Protože tvoje reakce nemají logiku.
Reagovat
slacker
tva reakce je dukaz ze sem uhodil hrebik presne na hlavicku
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu ani sama nevěříš, že skončíš diskusi s H_H.
Reagovat
janek_da
"definitvně končím" = napíšu další komentář do 5 minut
Reagovat
janek_da
tak jsem se trochu spletl, do 8 minut
Reagovat
Fandina
nikdo není dokonalý
Reagovat
Fandina
Ne. Pokud bude pořád dál psát stylem, kterým píše, tak asi těžko. I když se snažím.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nehledě na to, že to bere v jakémkoliv tvaru to slovo. :)
Reagovat
Fandina
To není tak jisté, v jakém tvaru se to slovo bere.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak si to vyfiltruj, uvidíš, co všechno ti to najde, Fandino. :))) Když ti to není jasné, tak jak můžeš mít jasno v tom, že to tak není a omlátit mi to o ksicht? :) Nulová sebereflexe, jenom honba za argumenty proti mně, hehe, jenže ty tvoje vyumělkované argumenty nedávají žádný smysl. První se přesvědči o tom, jak se věci vlastně mají, než něco hodíš do placu. :)
Reagovat
Fandina
Píšeš velice nepřátelsky, poučuješ mně, jsi úplně mimo.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nepoučuju, jen ti něco doporučuju. Nevíš, neznáš, nepřesvědčíš se ale v příspěvku máš jasno a hned to druhému omlátíš o hlavu. :)
Reagovat
janek_da
nepoučuj
Reagovat
Fandina
ty také ne
Reagovat
Fandina
On je rozdíl, jestli zadáš Fandino nebo Fandina. Záleži na fitru a na jejím nastavení.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nezáleží. :)
Reagovat
Fandina
Leta jsem se živila programováním. Je to věc nastavení vyhledávání.
Reagovat
Fandina
Nastavení myšleno ve zdrojáku. V databázi. A to se pak odráží v nabídce, jakou má k dispozici konečný uživatel.
Reagovat
Herbert_Hoover
Když zadáš do filtru slunce, tak ti to nenajde psa, ale když zadáš Fandina, tak ti to najde slova s podobným kořenem. Protože ty dvě slova jsou stejná, je to jen jiný tvar, liší se v jediném písmenku. :) Nejsem programátor, ale myslím si to. :) Podle mě k tomuto nemusí být člověk programátor, ale je možné že se pletu. :)
Reagovat
Fandina
Jsou různé způsoby vyhledávání. Buďto kořen, nebo celé slovo. Záleži na tom, jak je to naprogramováno.
Reagovat
Herbert_Hoover
Opakuji, tak si to tady vyfiltruj. ;) A pak buď moudrá, opačně je to k ničemu. :)
Reagovat
Roger_Federer
Proc lzes?..kdyby ses zivila programovanim, opravila byd ifeme tu 386stku co furt pise dvojmo.
Reagovat
Fandina
Programování není ovládání počítače.
Reagovat
slacker
ja kdyz hledam na strance retezez Fandina tak ocekavam ze mi najde jen retezce Fandina a ne Fandino. Nevim co tady nekdo chce se svyma pofidernima skusenostma s programovanim rict?
Reagovat
Fandina
Záleží na tom, jaký je program, zdroj toho vyhledávání. Pokud je naprogramováno, že má vyhledávat jen příslušné slovo, tak jak je zadáno, tak vyhledá jen příslušné slovo. Také může být naprogramováno, že bude vyhledávat všechna slova k tomu odvozená. Je to všechn věc programu. A podle toho je pak možné i nabízet konečenému uživateli různé možnosti vyhledávání.
Reagovat
slacker
na a proc by Vlk potreboval nejaky sofistovany program na hledani tak tupeho retezce jako je Fandina?
Reagovat
Fandina
spíš šlo o to, jestli se v tom počtu objevilo jen slovo Fandina nebo i oslovení Fandino.
Reagovat
slacker
spsie slo o velmi chaby pokus zpochynit kdo napsal nejvice prispevku
Reagovat
Fandina
pokud by vyhledával podle uživatele, tak by bylo jasné, kdo jich má kolik. Pokud vyhledával v textu, tak je to něco jiného.
Reagovat
Herbert_Hoover
tak si to vyfiltruj omg :D A nemel tady z hladu. :) Ani sis to neověřila, ty programátorko, a už jsi mě napadala. To je hodno vyspělé mysli. :)
Reagovat
slacker
vyspela mysl amoralniho smejda
Reagovat
Fandina
Pro méně inteligentní jedince. K vyhledávání je potřeba něco, program, který to dělá. A pokud je ten program nastaven na vyhledávání jen základního slova, tak to vyhledá jen to slovo. Pokud je nastaven, naprogramován i na slova odvozená, tak vyhledává i ty slova. A nic jiného jsem nepsala.
Reagovat
slacker
taky muze byt naprogramovan aby pri zadani Fandina nasel i stejne tupe uzivatele, tedy najde i vyskyty Quesh, Iqe nebo Tommr
Reagovat
Fandina
Vždycky když napíšeš takovéhle nesmysly, tak nevím, jestli to myslíš vážně nebo si děláš legraci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne, ty jsi hned napsala, že to prostě v této formě nevyhledá. ;) Tak ti opakuji, vyfiltruj si to, než budeš napadat a hrát si na chytrou. :) To je dobrá rada nejen na diskuze ale i do života, nejdřív si věci ověř, než něco plácneš. ;)
Reagovat
Fandina
Zase porušuji slovo. Máš problém se čtení a hlavně chápání příspěvku. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč píšeš věci jinak, než byly.
Reagovat
Fandina
čtením a chápáním
Reagovat
Herbert_Hoover
Na to jsi expert ty Fandino :) Bude to spíš o tom, že ty máš problém s porozuměním mých příspěvků nebo máš problém s vyjadřováním svých vlastních. :) Opět zaměňuješ příčinu, tentokráte za důsledek. :)
Reagovat
Fandina
Asi to bude tím, že jsi moc jednoduchý ne? Že tobě každý rozumí a když se bavíš se mnou, tak o tom musíš přemýšlet. Sám jsi to včera napsal, že přemýšlíš, když se se mnou bavíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne Fandino. Mně každý rozumí v tom, proč tě nemám rád. To jsou dvě rozdílné věci. Rozumět x rozumět v něčem aneb sdílet podobný názor :) Obecně mi kdekdo rozumět třeba nemusí, ale na názoru na tebe se můžeme shodnout a pravděpodobně bych se tu s valnou většinou shodl.
Já moc jednoduchý pro tebe asi nebudu, když hoříš v diskuzích se mnou jako papír politý benzínem a olejem. Že někdy nerozumíš tomu, co píšu já, ok to bych bral, to se může stát leckomu, i mně že něco někdy si špatně vyložím, ale že nerozumíš ani tomu, co sama píšeš, to už je něco. :)
Reagovat
Fandina
Nebudu rozebírat jiné pasáže tvého příspěvku, ale zajímá mě tvoje tvrzení, že já nerozumím tomu co píši. Já mám takový dojem, že to normální člověk nemůže vůbec napsat. Sorry. To je důvod, proč mě diskuse s tebou neláká. Nebaví. Já napíši Paríš a ty čteš Dobříš. Ty vůbec nemůžeš přece vědět, čemu já rozumím. Chápeš to vůbec?
Reagovat
slacker
Chapes ze ty chces napsat Paris a napises misto toho Dobris?
Reagovat
Fandina
Chápeš, že tvoje reakce nejsou normální?
Reagovat
slacker
Chapu ze na to nemas odpoved
Reagovat
Fandina
Nechápeš nic, už ta tvoje otázka byla o ničem. Píšeš si tady svoje nesmyslné úvahy, které nemají ani hlavu ani patu.
Reagovat
Fandina
A za druhé, evidentně musíš být ze mě hotový, když tu o mně píšeš, že tě neoslovuji. Zjevně máš Fandinoporuchu, protože tady kromě tebe nikdo nikoho neoslovuje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nejsem z tebe hotový, jenom nejsem nezdvořák a mám slušnost k tobě stále alespoň na to, abych tě oslovil, jak se patří. :)
Reagovat
janek_da
Angie se mi nechce líbit. Nějaká pohublá. No jestli je fyzickou přípravou se Stoberem, tak ok.
Reagovat
Fandina
Stoberem postrach hubených
Reagovat
Herbert_Hoover
Tohle by ocenila nejspíš nejedna žena "jsi nějaká pohublá, ty se mi nechceš líbit" :D Alespoň by neřešila hubnutí. :)))
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale je pravda, že některým ta kila navíc sluší a záleží dost na rozmístění těch kil. :) A taky když někdo najednou zhubne, tak se vkrádají do mysli otázky..co s ní je? :) Mně se líbila Angelika vždycky, sice německou jedničkou pro mě v tomto směru není, ale líbila. :)
Reagovat
janek_da
Tak pro mě je jedničkou v celosvětovém měřítku. Podvozek má pořád ok, takže snad jenom trochu plaším.
Reagovat
Lunej..
Angie je pohublá už delší dobu. Celkově nám to všechno nějak hubne, Petra, Angie, Bobina... měla bych se ke Stoberovi taky přihlásit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Najmeme si ho spolu. Aspoň ušetříme... :D
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Lunej..
ty ho nepotřebuješ, ale napůl jít můžeme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebuju zlepšit fyzičku. :)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo stehna mají pořád svou "tvář" :)) Pro mě je německou jedničkou Julča a v celosvětovém měřítku nevím, ale líbí se mi dost třeba Cirstea, Alize Lim, Mirza, Cibule, líbí se mi i Serena když se upraví, samozřejmě srbská Anče, i Muguruza je kus, hezky opálená, tmavší typ :) Ale nemám svůj "typ"..líbí se mi světlé typy, tmavé typy..malé štíhlé, malé s pár kily navíc..z minulosti byla pro mě bohyně jednoznačně Elenka Dementievam, kus byla i Golovin třeba atd..roztomilá mi přijde Giorgi a Cornet, i když o ní říkají že má krysí ksicht, mně zkrátka přijde roztomilá :)
Reagovat
blixa
To seš docela "všežravej" :D No má to určitě svoje výhody ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo vzhledově nejsem moc náročný, najdu si zalíbení v mnoha typech žen. :) Horší je to po jiných stránkách..
Reagovat
janek_da
Julča je sexbobmba, to je jas. Mi se líbí, že je Angie jako holka "odvedle"
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo roztomilá a krásná v jednom a jedna z mála s opravdu kvalitním hrudníkem. :D A přitom má i pěknou postavu :)
Reagovat
misa
Mně se líbí, sice má silnější stehna než bych si představoval, ale nikdo není dokonalý :)
Reagovat
darek.vrana
A to je dobře. Ty anomálie jsou vždycky nejzajímavější :-)
Reagovat
janek_da
Naopak. Stehna jsou její velká přednost.
Reagovat
blixa
Ale na Zabíne nemá ;-)
Reagovat
Fandina
Lisicki má také celkem silné nohy.
Reagovat
blixa
Kouká tu ještě někdo vůbec na tenis ? Koťátko s Angii zatím pěknej boj ! Ale to už tu asi nikoho nezajímá ;-) :D
Reagovat
sprchon
Já koukám, ale za 10 min už budu muset jít. :D Zatím hezkej tenis. ;)
Reagovat
blixa
To jsme asi jediný :D
Reagovat
blixa
Koťátko má první set ... že s tím tady otravuju ;-)
Reagovat
Lunej..
Otravuješ, protože já fandím Angie. Navíc Mugu coby samá ruka samá noha moc koťátkovsky nepůsobí teda :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Sledoval jsem Venus, tím pro mě dnes WTA skončila. :) A taky kousek Jovanovski, protože jsem měl na ni vsazeno, ale vzápětí jsem vypnul, páč to se nedalo. :)
Reagovat
blixa
Máš divnej vkus ;-) Garbine-Angie je o minimálně o level vejš než zápas Venus s Bobinou. A to ještě vůbec nepočítám estetické hledisko :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Venus-Vinci rozdíl stylů, tyhle hrají obě dost podobně, i když teda je mám celkem rád. Venus sleduju skoro každý zápas, jelikož mám rád starou školu a Venus je jedna z posledních doznívajících legend, musím si ji užít, dokud ještě hraje a hraje pořád dost slušně, tak nevidím důvod nekoukat. :) Taky jsem se těšil na pomstu ségry za USO. Mělo to grády i co se týče "zákulisí". Ale je možné, že mám divný vkus, proti tomu nelze bojovat.
Reagovat
blixa
Ale jo, dělám si trochu srandu ;-)
Reagovat
Fandina
Zápas běží na SuperTennise, takže sleduji. A Mugu super.
Reagovat
tommr
já se koukám, ale jen tak jedním okem, protože mě tenhle zápas moc nebere. Nemám v něm totiž komu fandit, protože at vyhraje kterákoli z těch dvou bude to pro naše holky špatně. Menší zlo je možná Muguruza, která se před naše dostane tak jako tak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Menší zlo je jednoznačně Anděla.
Reagovat
blixa
Vy jste teda dvojka :D :D :D
Reagovat
sprchon
Fakt pitomci. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochopim. :DDD
Reagovat
Fandina
Dělá si legraci
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že si dělá srandu. Zase tak blbá nejsem. Myslela jsem to tak, že nepochopim, jak můžou fandit podle žebříčku....
Reagovat
Fandina
Jo tak, to mi nedošlo. Mně to nevadí, že někdo fandí podle žebříčku, on je to takový komplex faktorů na fandění, celkem to chápu. Pořád jde o tenis a výkony
Reagovat
tommr
pro hloupýho je každej s odlišným názorem hloupej ...
Reagovat
Fandina
Souhlas. Co se týká žebře a pořadí, tak je lepší postup Kerber. Jinak já mám docela ráda Garbine. Takže jsem ráda, že se jí daří.
Reagovat
peggy
Moc mne to mrzi,ze koncis sezonu,verim,ze do dalsi vstoupis v plnem zdravi.
Reagovat
lars
ani Vee ani Vinci
Reagovat
lars
ikdyz jsou velmi zkusene
Reagovat
Meceon
jak ta vinci byla vytočená....s tímhle tenisem a ještě je naštvaná že prohraje s williamskou...děs
Reagovat
sprchon
Ty slajzy jsou hrozně otravný. :D Ale většinou účinný.
Reagovat
kada.tom
přesně ... já jsem jen rád, že Venus tu koncovku zvládla, další finále s Vinci a jejím tenisem by byl pro současný ženský tenis další velký fail ...
Reagovat
rosm
jo to jsem taky nepochopil, jak zdrhala, sama nic neuhrala, jen otravna hra se slicema
Reagovat
sprchon
Hezky, odcházel jsem za stavu 5:2 a vrátil jsem se za stavu 5:6. :D Ale naštěstí to nakonec urvala. :) A teď come on, Angie!
Reagovat
blixa
Hele, místopředsedo, nezlob a koukej fandit koťátku ! ;-)
Reagovat
sprchon
Dneska ne, Angie je Angie. :)
Reagovat
blixa
Aby tě portugalská šiška trefila ! :-P :D
Reagovat
sprchon
Stejně toho moc neuvidím, za chvíli musím do školy...
Reagovat
blixa
Tak dávej bacha co padá shůry :D
Reagovat
sprchon
Od neděle má docela vytrvale lejt... Šišek se nebojím. :P
Reagovat
janek_da
škoda té komedie, ale tak zabírá no. Nejlepší by bylo, kdyby se všichni ploužili po kurtu, chytali za bok, nohy, měli utrápený výraz
Reagovat
blixa
Já myslím že by se mohli i chvíli poválet uprostřed kurtu, jako fotbalisti ;-)
Reagovat
janek_da
Tak jasan. Jako mistra v tomto považuju V.Pospíšila. Po špatném 1.servisu se skácí k zemi a hodně dlouho trvá než vstane.
Reagovat
kada.tom
Uuuuuuuuuuuf, byla to fuška, ale Venus nakonec ježibabu Vinci udolala ... ale už jsem se bál, Venus odvrátila matchball a v TB to bylo stylem winner-chyba-winner, naštěstí to vyšlo. Vinci v závěru nějaká nasra*á, nevím proč ... :-)

Každopádně fajn, že budu mít ve finále komu fandit :-)
Reagovat
gigin
Proč asi, když Venus zdržovala i mezi prvním a druhým příjmem... O vlastním servu nemluvě...
Reagovat
kada.tom
a to vadí?
Reagovat
gigin
Ne, vůbec. Je to hrozně příjemné.
Reagovat
kada.tom
Tak, každý má jinačí taktiku a nemyslím si, že Venus bude ve svým věku nějak návyky měnit :-) Stejně tak je "velmi příjemná" hra Vinciový, hraje to asi jako jediná a taky nikdo neříká, že má svojí hru změnit ...
Reagovat
gigin
To je ale něco jiného.
Reagovat
janek_da
Asi nerozeznáš tenisové a netenisové prvky v taktice.

Trochu se divím Bobině, že se nechala tím rozhodit. Být jí, tak bych jí tam servisy sypal bez ohledu, jestli je připravená nebo ne. Jednou, dvakrát počkat, ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Seschlá Vinci vyučuje okruh WTA, přitom její vaginu viděla v životě jen Sara Errani :D :D :D to jsou věci
Reagovat
darek.vrana
A tys viděl vaginu taky jen na obrázku tipuju.
Reagovat
smazaný uživatel
bezesporu, mladá ti to dosvědčí :D
Reagovat
gigin
Tak jestli si ju viděl takhle:

https://www.facebook.com/cernahora.cz/videos/vb.254226590976/10153414434900977/?type=2&theater
Reagovat
smazaný uživatel
bod pro gigina :D :D pan "Emba" tady poslední dobou začíná čím dál víc machrovat, a to tak že nechutně, ale co čekat od Pražáka, že?
Reagovat
a.magerova
Nejlepší na tom je, že s ní to ani nehne, jak jeho sex tak jeho skon :-P
Reagovat
kada.tom
Venus zabojovala !!! 6-6
takže loterie na závěr ... snad Venus vyhraje :-)
Reagovat
kada.tom
CSN mě sr*la na jaře, Vinci mě se*e na podzim ...
Reagovat
a.magerova
A v létě kdo? :-))
Reagovat
kada.tom
to asi nikdo, možná by to byl arogantní egoista, ale naštěstí dokázal obě GS finále spadající do léta nádherně pro*rat :-))
Reagovat
rusedski
:)
Reagovat
Roger_Federer
Pan Roger Federer prece
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Lunej..
Proc bych mela byt Matka Tereza? jen proto ze mam svuj nazor? ty jsi zase zrejme samozvany dalsi virtualni bojovnik s mistnim zlem. A se toho smysluprazdneho boje nezucastnim preziju a ze nepatrim podle tebe
Reagovat
Herbert_Hoover
Matka Tereza proto, že se překonáváš v takové míře, že obhajuješ i takové diskutéry, jako je Fandina. Nebo ne takové diskutéry, protože Fandina je unikát, je jediným zástupcem své třídy bezobratlých diskutérů, kteří mohou libovolně přizpůsobit své názory, postoje a svou tvář situaci, aby jim to zdánlivě vyneslo triumf a pocit pravdy/nadvlády. :)
Reagovat
Fandina
Já vůbec nemám zájem s nikým diskutovat. To co jsi o mně napsal vypovídá o tobě, jak uvažuješ, jaký jsi ty, jak si představuješ, jaká je Fandina. Opak je pravdou. Já nestojím o sáhodlouhé diskuse na internetu. A nikdy jsem to nedělala. Píši stručně a jasně, mně nebaví se rozepisovat o druhý a už vůbec ne, jací jsou. To co píšeš ty, je vlastně tvůj postoj k diskusi. Píšeš o sobě. Ne o mně.
Reagovat
Fandina
mě nebaví
Reagovat
Herbert_Hoover
Já si tě, Fandino, nepředstavuju. Bojím se toho si tě představit, nechci dělat závěry na základě tvého diskuzního vystupování, ale popravdě se toho bojím hlavně proto, že bych tě pak neměl tady ještě víc rád, kdybych si tě představil. :) Ano vypovídá to samozřejmě i o mně, když tu přispívám. Moje názory vypovídají předně o mně a tvoje o tobě. Smutné pro tebe je, že právě tvé příspěvky jsou tak moc pod vlnou kritiky. Ty, které vypovídají předně o tobě. :) Ano, Fandino, jsi jako pokažená gramofonová deska. Nejdřív psychologická projekce, teď pokažená gramofonová deska, nebo chceš-li kolovrátek. To už víme, že předstíráš, že nemáš zájem diskutovat a taky víme v jaké míře se toho účastníš. Taky víme, že tvé slovo nemá naprosto žádnou váhu. :) Píšu své názory na tebe. Prodávám tím kus sebe ale taky tím prodávám názor o tobě a z našich diskuzí plyne tolik věcí o tobě, ale to ty ladně přeskočíš jako laňka potůček. Protože tě to nezajímá, nezajímá tě nic podstatného, logického, co by se ti nemuselo líbit. Kdyby se tu představoval Fandino, vylíčil zde svou biografii, tak by to vypovídalo čistě o mně, ale v tomto případě ne, hehe, odkopáváš se a jiní tě taky odkopávají, tvou hloupost .
Reagovat
Fandina
Shrnu to asi takto, nejvíc jsi mě vystihl s programovou deskou. Ano. Nebaví mě se o mně bavit a nechci být žádným předmětem diskusí. Proto odpovídám a píši stručně, jasně. Jinak je to všechno o tobě, tvých názorechm tvůj pohled na mě. Na tvoji vizi, že já chci diskutovat a podle tebe to neumím. Zkoumáš cíl, který není mým cílem. Můj je opačný. Co nejméně diskuse o sobě vůbec.
Reagovat
Fanda67
re Fandina:
"Můj je opačný. Co nejméně diskuse o sobě vůbec."

Jestli je tohle opravdu tvůj cíl,tak mám pocit, že asi něco děláš blbě
Reagovat
Fandina
Ano, neumím vysvětlit, že se nechci o sobě bavit.
Reagovat
Lunej..
chybí mi kus věty, poslala jsem to z mobilu, ale to je jedno. Já nikoho neobhajuju, pouze reaguju jako každý jiný. A že nemám potřebu být virtuálním bojovníkem jako ty a nepatřím podle tebe mezi ty rozumnější snad přežiju. :)
Reagovat
Fanda67
ale no tak Lunejko :-)
děláš jako by jsi tou bojovnicí kdysi také nebyla, a nevěděla jsi , že Fandina musí každého nového proklepnout :-))
Reagovat
Lunej..
Nevim ze bych se s Fandinou nejak zvlast hadala a kdyz mam jiny nazor nez ona tak to utnu. A zastavala jsem se ji to je pravda. A i ted nemam potrebu ji nadavat stejne si bude delat co chce jako kazdy jiny tady.

HH - no je skvely ze me hodnotis jak jsem srabacka jen proto,ze nemam potrebu tu vest duchaplne hovory s Fandinou jako ty. ok to klidne srabacka budu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Hodnotím jen tento přístup, tento mi srabácký přijde, netvrdím, že to je u tebe na denním pořádku. :) Ale zkrátka mi nepasuje, že očividně taky nemáš Fandinu zrovna v oblibě, a přesto se jí zastáváš a tím popíráš kus sebe samé, jen aby ses nemusela pustit do konfrontace. :) Vždycky se mi vybaví ten citát "Moudřejsí ustoupí, smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti" :) Ve škole byl občas problém u někoho, že měl dobrý názor nebo věděl odpověď na otázku, ale bál se to sdělit. Ze školy je ale většina z nás asi už pryč, tedy z té základní/střední. :)
Reagovat
Fanda67
HH
Řeknu ti to stručně - až tu budeš déle, možná Lunejku pochopíš...
Vem to podle sebe - Včera jsi věcně diskutoval, Fandina na tebe evidentně neměla, dnes už jsi se uchýlil k nadávkám ( které Lunejce vadili) a pokud to takhle půjde dál , tak za pár dní budeš buď rušit účet nebo Fandinu budeš ignorovat - dojde ti že to stejně nikam nevede ....
Reagovat
Lunej..
Myslim, ze skoncime tu debatu o h...e ktere jsem se taky ucastnila. Vysledkem dnesni nudlovky je, ze jsem srabacka Matka Tereza. Takze jdu zpytovat svedomi a preju vam prijemne vareni:)

HH - Fandina je mi ukradena jako ja ji takze to neres.
Reagovat
Fanda67
No na nudlovku by jsi musela ještě hoooodně zapracovat :-), i když neříkám že není rozumné to ukončit
Reagovat
Herbert_Hoover
Přišlo mi to u tebe líto, ale třeba je to tak pro tebe lepší, i když to naoko nepůsobilo z mého pohledu moc dobře. Jinak na druhou stranu to určitě chtělo odvahu se zastat Fandiny. Proto ta Matka Tereza, že jsi projevila lidskost i k Fandině. :) A odvahu okřiknout mě. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Nijak moc se to oproti včerejšku nezměnilo. :) Akorát jsem jí v noci napsal ať táhne. To už na mě nejspíš lezlo spaní. :) A že je hloupá lze brát jako shrnutí faktu, oznámení. :)
Reagovat
Fandina
A teď tu o Sněhurce.
Reagovat
Herbert_Hoover
Spíš o ježibabě, to by se hodilo víc. ;)
Reagovat
Fandina
nebo o Hloupém Honzovi, to by také nebylo špatné
Reagovat
Herbert_Hoover
Střihneš si dvojroli Fandino? :)
Reagovat
Fandina
Já nemám ve jménu H H
Reagovat
slacker
Ok skrtame vsechny Hany Hrube, Hedviky Hrubesove, Heleny Hlupcove
Reagovat
Fanda67
Lunejko,
pokud mě paměť neklame tak jsi tu kdysi s Fandinou také dělala "nudličky" i když je pravda že ne tak často a že jsi jí nenadávala ... Podle mě musí každý sám pochopit slovy klasika "je to marný, je to marný je to marný ",
Reagovat
Fandina
A to se nesmí, dělat s Fandinou nudličky?
Reagovat
Fanda67
Smí, ale Lunejku to potom mrzelo :-)
Reagovat
Fandina
Hlavně, když jí nevadil obsah těch nudliček.
Reagovat
Herbert_Hoover
Právě, že jsi mi rozumnější přišla, ale tohle nechápu. Naoko se zastávat něčeho, jen proto, že se nechci pouštět do konfrontace. Přijde mi to trošku srabácké...vlastně jde o popírání vlastního přesvědčení, svých hodnot/názorů, kusu sebe sama.
Reagovat
Fandina
Lidi potřebují vidět v druhých že jsou horší než oni sami. Proto na druhé útočí. Kašli na něj.
Reagovat
Herbert_Hoover
Mluv za sebe Fandino, ne za lidi. Neznáš všechny lidi, působí to fakt nepěkně, moralizovat, zvlášť z tvého pohledu, ale tak tvůj odpadkový koš ještě něco snese přihodit. :)
Reagovat
Fandina
Ani se nedivím, že se ti takový názor nelíbí. Protože ty přesně splňuješ jeho obsah. Přijdeš a začneš urážet. Aniž někoho znáš, píšeš o něm sáhodlouhé představy jaký je a o jeho motivech psaní. Útočíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, nesnáším moralizování. Otřepané fráze jako "lidé nemají rádi, jsou takoví" nebo "každý, všichni blablabla" a obzvlášť od tebe..po tom mi naskakuje kopřivka. :) Nezačal jsem urážet, Fandino. Stejně jako u machrování, tak asi ani ty nevíš, jak vypadá urážení, ale to je normální, že užíváš termínů zcela nevhodně jen aby jsi docílila svého. Ale opak je pravdou, jen v tvých očích stoupneš, ale objektivně se jen ztrapníš. :) Povrchní, machruje, uráží..haha Fandino, fakt se ti směju. :) Ve svých letech chápu, že už máš problémy s pamětí, ale co je moc, to je moc, Fandino. :) Očividně nechceš vidět, jaký byl na počátku sled událostí a že jsem s iqem normálně komentoval a jediná superobří urážka byla že není pravý fanoušek a že by se jeho přístup Petře určitě nelíbil. ;) Urážky jsou zcela jiné, běž někdy do nějaké vesnické hospody o půlnoci. Uvidíš, co jsou vulgarity a urážky. ;)
Reagovat
Fandina
To, že ty máš nějaké názory a rozepisuješ se tady o nich, neznamená, že druhý žádné nemá, když tu o nich nepíše. Napsala jsem ti jasně a stručně, jak vidím útoky na internetu já. Jsou lidi, kteří mají potřebu se do druhého strefovat a pokud je jen malá možnost to udělat, tak jí využijí. Podle mě jsi ten případ. Přijdeš a útočíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino já jsem nepřišel a neútočil. Dokonce ani reakce na iqeho nebyla má první tady. ;) Kdybys jen věděla, jak moc se v tomto pleteš. :) Obzvláště v tom, že jsem přišel a útočil. A co když jsem tu už dávno byl? :)
Reagovat
Fandina
Ono není podstatné, kdy se to stalo, ale že se to stalo. Začal jsi útočit. Rozepisovat se o druhých. O nich jací jsou. Místo, aby ses věnoval tenisu, tak jsi začal rozebírat druhé. To byl tvůj přístup a útok.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale já jsem se věnoval tenisu, Fandino. Mělo to tenisové jádro. Petra a rozhodčí. :) Nermoutil jsem se pro to, jak je venku škaredě nebo, že nemají v obchodě v akci mé oblíbené pivo. :)
Reagovat
Fandina
A také si hodnotil nebo hodnotíš druhé. Uvědom si, že žádný z nás, co tu píšeme není ideální člověk. Každý máme svoje chyby. A někdo má tu potřebu, jako ty do druhých rýt. A to není moc dobrá vizitka. Tvoje vizitka.
Reagovat
Herbert_Hoover
Už ti to psala i magerka. Nezaměňuj objekty našeho/mého hodnocení. Hodnotím tvůj způsob diskutování tady a tvé názory. Nehodnotím tě coby Fandinu člověka v soukromí, Fandinu babičku, Fandinu matku, Fandinu důchodkyni nebo co jsi. Hodnotím Fandinu diskutérku na tenisovém fóru. :)
Reagovat
Fandina
Hodnoť si co chceš. Ale to co píšeš nejsem já. Je to tvoje fixe.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fixy nemám Fandino, ale můžu nějaké půjčit od sestřenice, pokud chceš. Chodí do druhé třídy, určitě jich má plné pouzdro. ;) Ale pokud jsi myslela fikci a pokud jsi myslela tvou fikci, má fikce to být nemůže už z logického principu, tak i tak je to mimo. :)
Reagovat
Fandina
samozřejmě šlo o fikci
Reagovat
Herbert_Hoover
Samozřejmé to bylo asi jako Izraelčan a Palestinec v objetí u pivka. ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Nehledě na to, že už asi potisícátéprvé vyčítáš druhému něco, co sama děláš. Taky ryješ a pořádně hlubokým a ostrým rydlem. :)) Viz včera RF. Zkrátka na co si stěžuješ, to sedí na tebe, říká se tomu projekce.
Reagovat
Fandina
To souhlasím. Také ryju.
Reagovat
Herbert_Hoover
Mít názory a nesdělit je, je jako mít možnost někomu pomoct a nepomoct mu. Efekt nula a je to zhruba to, co mi teď vadilo na Lunej :) Nevrhá to vůbec pěkné světlo na dotyčného. :) Ale ty nejsi ten případ Fandino. Ty tu pořád něco komentuješ a sděluješ, takže názory vyjadřuješ. :) Jen popíráš, všechno popíráš, ale všechno se popřít nedá. Já věřím, že kdybys mohla, popřeš i sebe sama, že jsi tu nikdy nebyla. :)
Reagovat
Fandina
V podstatě je jedno, že jsi hodnotil mě, ale jde o to, žes to dělal. Že jsi měl potřebu vypichovat nedostatky druhého. Že ti o to šlo. A pořád v tom pokračuješ. To je útok na druhého.
Reagovat
Herbert_Hoover
A proč bych tě nehodnotil? Tak jak se hodnotí zápasy, tak se hodnotí i názory diskutérů. :) To je jako stěžování si na člověka, který přijde do hospody a dá si pivo. :) Nebo na člověka, který přijde do supermarketu a s dovolením si vezme vozík namísto košíku. :) Jsou prostě očekávatelné věci a stěžovat si na ně, je antologické a to jsi přesně ty. Nebo ještě další příklad..včera jsi několikrát zdůraznila, že se mnou nechceš diskutovat a že mám přestat. :D Volovina na třetí. Když nechceš debatovat, tak to skonči ty. Já s tím problém nemám atd., mohl bych pokračovat donekonečna, ty jsi nekonečná studnice antilogičnosti a naivity.
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš, ale o mně píšeš nesmysly. Jestli ti to nevadí, tak pokračuj.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale vůbec Fandino a to, že ti to tak vadí a bráníš se tomu jako upír stříbru, svědčí jen o tom, že na tom něco pravdy bude. :) Ale je hezké pozorovat nejen protichůdnost tvých argumentů a názorů ale také jejich evoluci. Jak se vyvíjí tvé stížnosti a výčitky. Nejdřív nechceš abych cokoliv psal, pak když tě uargumentuju, tak mi to povoluješ a tak dále. Krásné. :) Takové metafyzické až. :)
Reagovat
Fandina
Napsala jsem, jestli ti to nevadí, že píšeš nesmysly, tak piš dál. Jinak samozřejmě, že mě vadí, když se tu o mně píše. To jsem psala mockrát.
Reagovat
Herbert_Hoover
No teď jsi psala, že ti to nevadí a že si klidně můžu psát dál. Hehe, Fandino, ty sama nevíš co chceš, ale věk už na to máš. :)
Reagovat
Fandina
Vykládáš si věci, podle toho jak nejsou. Myslím, že je to tvůj problém. A vkládám druhým do úst, co nepsali a vydáváš to, že ano. Myslím, že bych tímhle definitivně diskusi s tebou ukončila. Protože je o ničem. Ty si vykládáš svoje myšlenky, nasazuješ je do nějakých situacích a tvrdíš že to tak je. Když ti odpovím, že realita byla jiná, dál rozšiřuješ svá tvrzení. Takže je to zbytečné ti cokoli pást.
Reagovat
Fandina
psát ... úsměv
Reagovat
Herbert_Hoover
> Vykládáš si věci podle toho jak nejsou

Tak to je dokonalá perla. :) Zarámovat a pověsit někam, nebo alespoň Printscreen a pověsit stabilně na TP. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je na Twittru, že si můžeš připnout tweet na svojí stránce, tak udělat to samý tady na diskusích... :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Přesně :D Takovou síň hanby TP :))
Reagovat
Fandina
Perla je to v tom, že se zlobíš, když ti někdo napíše, jak vidí tvojí diskusi.
Reagovat
Fandina
Například stokrát napsáno, nebaví mě, že o mně diskuteješ a ty po stoprvné to znovu zopakuješ, jak mě to baví. Kolovrátek na entou.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni finalistka Nao Hibino...
jen tak pro pripomenuti o koho jde;)

https://www.youtube.com/watch?v=90WGMJ7aGto
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, tohle mě zajímá. :D Vypadá nebezpečně, ale pokud bude hrát Donna jako dneska ve 2. setu (tj. asi jako Nicole v prvním gemu), tak věřím, že ji porazí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je teda opravdu sranda na druhou ... Háčka mají v prvním kole ... Chvilka napětí .... Pár Begu/Niculescu ... :(

Ve ČF si můžou zahrát s Casey a Jarkou ...

Vznikl improvizovaný pár Beth/Vesnina, jsou dvojky, v půlce s Háčkama :)

Bára hraje s Belindou.

A Kája opět s Jůlií :)
Reagovat
tommr
jestli Háčka s těma bláznivejma Rumunkama prohrajou podruhý za sebou tak se můžou jít zahrabat ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, dneska to ve druhém setu bylo super, myslím, že kdyby se nehrál STB, ale normální třetí set, tak by vyhrály ... Bude to chtít prostě vyhrát ve dvou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je tedy nasazená jako č. 2, no a hned má zajímavé první kolo. Bude hrát proti Errani :D Tak to bude pinkaná na tři sety ... :D Ale tak snad ne :D Ve druhém asi Garcia, nic příjemného ...

Ve ČF by mohla potkat Carlu ...

Kája začíná proti Stephens, to bude hustá přestřelka :) Kája je ve čtvrtince Any Ivanovic, kterou ale ve druhém kole může čekat Venus.

Bára počká na kvalifikantku. Ve druhém kole jedna z dvojice Mladenovic/Keys ...
Reagovat
smazaný uživatel
Teda oprava, Kája je ve čtvrtince, kde je Flávia :D Jsem zapomněl, že Ana už taky vysoko není :D V OF by mohla Kája narazit buď na Venus, nebo Anu ...
Reagovat
sprchon
Což by pro Káju nebylo špatný. :D Proti Aně umí a Venus bude unavená z Wuhanu. Jen se tam dostat přes Světlu...
Reagovat
tommr
Petra i Karolína mají na úvod těžký soupeřky a nedivil bych se kdyby při jejich současný formě obě vypadly už v prvním kole ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, Petra na Saru umí, navíc ta bůhví jakou formou taky zrovna neoplývá ;-)
Reagovat
tommr
a Petra snad nějakou formu má? V posledních dvou zápasech proti Italkám shořela jak papír a to nejsou Pennetta a Vinci ani zdaleka tak nebezpečný jako Errani ...
Reagovat
smazaný uživatel
Flavia i Bobina jsou daleko nebezpečnější než Sara. Zvlášť Bobina. Se podívej na to, jaké má s nima vzájemné zápasy. A ano, Petra celkem formu má. Nebo přesněji na tom není ani zdaleka tak špatně, jak si myslíš ty.
Reagovat
tommr
no budu doufat, že máš pro jednou pravdu a Petra tu výhru nad Erraniovou nějak uhaluzí. V opačným případě by to byl totiž velkej průšvih ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sara je z Italek pro Petru jednoznačně nejsnazší soupeřkou a rozhodně jednou z těch lehčích, kterou mohla dostat. Prohrát s ní samozřejmě může, ale moc tomu i vzhledem k formám obou hráček, nevěřím.
Reagovat
Fanda67
Pokud na Petru ještě doléhá ta nemoc z letošního jara, tak ji může porazit kdokoliv a nemůžeme ji to mít za zlé - i kdyby spadla z kosmu na zem tak ji to nepomůže, bohužel ...
Reagovat
janek_da
Reagovat
Fanda67
já si to moc nepředstavoval, "půjčil" jsem si ten Kotyzův výrok :-)
Reagovat
aligo
Pokud to půjde takhle dát, tak se možná kvalifikuje na TM ikdyz teď nedopodavala
Reagovat
aligo
Pokud to půjde takhle dát, tak se možná kvalifikuje na TM
Reagovat
Herbert_Hoover
Jovanovski teď dělá čest WTA okruhu :) UE machine :)
Reagovat
smazaný uživatel
tá nekonečná výmena bola vskutku hviezdna.
Reagovat
Roger_Federer
Ode me zlaty bludistak, zprehledem si pred Igem a Fulnekem uhajila zatim pozice.:).
Reagovat
janek_da
Nepindej a dej tipy.

Za mě.

Becker - 4.8
Kukuškin - 3.97
Chung - 2.7 (tady počkám na 2.9)
Stachan 2.14
Reagovat
Roger_Federer
Chung 2,9 ok to chci hrat.

Kukuskin proti te vzajemce??

Jinak se mi to dneska nelibi vubec..
Reagovat
janek_da
Proč?

Bolelli, Vinci - ti už jsou pojištěni.

K H2H u Kukuškina. 3 zápasy na antuce, párkrát vzal set. Už Davidovi nevěřím.
Reagovat
Roger_Federer
Rano jsem na to kouknul a nezaujal me ani jeden zapas, myslim ze dneska pujdou "favoryte", proto jsem to ani dal nekontroloval.
Reagovat
slacker
Fulnekem? Treti je rozhodne Tommr, sice toho tolik nenakeca jako prvni 2 ale vice mlceni neznamena ze ja sem neprokouknul ze je to stejny material jako Iqe. Mele si ty svy "pravdy" jako on a stejne "ochotne" reaguje na protiargumenty
Reagovat
Herbert_Hoover
Fulnek mi vadí jen zaujatostí vůči Sereně, jinak nemá úplně špatné názory. To spíš teda Frick se zrovna v této diskuzi moc dobře neukazuje. :)
Reagovat
Roger_Federer
Fulnek je komunisticky, bolsevicky, blazen, ktery by nam nejradeji vsecko znova znarodnil a nechal drit v JZD. ..Na treti misto ke svate trojici zdejsich kazatelu patri pravem.
Reagovat
Fandina
Nech si svoje bludišťáky na okamžik, až se naučís pravopis. To je jediné, co mě na tobě zaujalo. To ostatní jsou nesmysly.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, proto na me 4roky chorobne utocis, a vtiras se do vlaken.
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/12-general-messages/965233-kerber-incredibly-sexy.html
Reagovat
Patri.k
Vysvetli mi uz nekdo tu hru, vsichni nenavidime Fandinu? Dodnes jsem nepochopil, co vam na ni tak vadi...
Reagovat
aligo
Zjistíš... Není to tak těžké...
Reagovat
Herbert_Hoover
Pochopíš, pusť se s ní do delší debaty. :) Pokud budeš trošku víc u toho přemýšlet, tak se ti zprotiví.
Reagovat
janek_da
Ona si ho najde sama. Jak nastane čas ...
Reagovat
Lunej..
Ja zase nechapu ty co s ni vedou nekonecne diskuze o h...e. Navic ti, kteri sem chodi dlouho a znaji jo. Zrejme taky nejaka obscese.
Reagovat
gigin
Ale tak člověk se to snaží přehlížet, jenomže když ti donekonečna tvrdí, že je něco bílé, i když je to jasně černé, tak ti to prostě kolikrát nedá a zareaguješ no. I když je to předem prohraná partie, marný boj, JZD Marná Snaha....
Reagovat
Lunej..
Me taky nekdy Fandina nastve, ale prave proto ze vim jak to bude pokracovat tak do toho nejdu a usetrim si nervy, cas a milion komentu o nicem. Je to jen virtualita, i kdyz se taky obcas necham strhnout.
Reagovat
Fandina
A můžeš mi vysvětlit, co ti vadí na tom, když někdo si obhajuje svůj názor. Nepochopopím, že tohle může druhého vytočit.
Reagovat
Herbert_Hoover
Možná kdybych byl out of this world a na jejím levelu, tak by mi to nepřišlo. :) Ale takhle to prostě člověku nedá, je to výzva a zkrátka to nutí člověka bojovat, protože to a to vidí. Samozřejmě je to boj s větrnými mlýny, ale i tak. :)
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že bojuješ s někým, kdo o to nestojí. Já nemám zájem s někým bojovat. Proto větrný mlýn.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale máš Fandino, jinak bys nevedla sáhodlouhé diskuze. :) K diskuzi je třeba dvou, na tom jsme se dokonce i my dva shodli. ;) Tvá maska, jak je ti to proti srsti je už prokouknutá.
Reagovat
Fandina
Existují dva způsoby vedení diskuse. Řeknu svůj názor a tím to pro mě končí. Pokud ty mu nevěříš a zpochybňuješ to, tak je to tvůj problém. Například teď. Uměle rozvíjíš diskusi. Nestačí ti, že nemám zájem bavit o ničem. Napsala jsem stvoje stanovisko a tím to pro mě končí. Nemám zájem o sobě diskutovat. Nebaví mě to. Tečka.
Reagovat
Herbert_Hoover
Serena končí, ne ty, ne? :) Hehe, něco z tvého antilogického soudku. Úsměv
Reagovat
Fandina
Tady platí příšloví marná snaha v praxi. Napsala jsem to jednou, jak to je a ty to budeš pořád opakovat a zpochybňovat. Tečka.
Reagovat
Lunej..
ja zase nechapu jak nekdo muze bojovat s nekym koho vubec nezna a jeste mu nadavat. To spis vypovida mnohe o samotnem bojovnikovi nez o jeho cili. Ale kdyz te to evidentne bavi tak si to uzivej.
Reagovat
Herbert_Hoover
A vida, matka Tereza, myslel jsem si, že zrovna ty jsi rozumnější. ;) Alespoň jsi tak na mě působila zatím. Ano, píšu Fandině, že je hloupá, protože prostě vedením diskuze to dokazuje. A snadněji se bojuje s někým, ke komu nemám citový vztah a nezáleží mi na něm. Ostatně s takovým člověkem ani není k vyloženému boji důvod přeci. :) Nemusím nikoho znát, abych mu zkritizoval, že diskutuje jako prvok. Fandina může být jaderný fyzik nebo významná podnikatelka, obecně úspěšný člověk, ale tady se projevuje jako prvok a kolovrátek a to zkritizuju kdykoliv budu mít příležitost. :)
Reagovat
Fandina
Jen si potvrdil, o co ti jde. Útočit na druhého, jen proto, že se ti nelíbí jak diskutuje. Díky za vysvětlení. Jsi opravdový charakter.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, nelíbí se mi, že jsi hloupá. :) Ne, mně se nelíbí, že jsi hloupá a svaluješ to na ostatní. :)
Reagovat
Fandina
Podívej, to, že se někdo nechce s druhým vybavovat, psát sáhodlouhé příspěvky o tom, co si o něm myslí, jako to to děláš ty, není projev hlouposti. To je jen neochota se bavit s druhým o věcech, které ho nezajímají.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tobě stačí pár slov, Fandino, aby jsi dokázala, že jsi hloupá. To, že se v delších debatách ukáže hloupost v celé své kráse, je částečně pravda, ale někomu k tomu stačí i debaty kratší. :) Stačí hlubší téma, ale u tebe ani téma nehraje roli. Ty jsi prostě unikát.

U tebe neexistuje paradoxně neochota. Ty se bavíš ráda, ráda prudíš ostatní, jen nejsi natolik fér, že to nepřiznáš. Neochota by u tebe měla být nepouštět se do debat, na které nestačíš svým inteligenčním kvocientem. :) A o EQ by se taky dalo spekulovat, už jen proto, že jsi taky zlá, prudíš, jen to skrýváš mezi řádky. Už to, jak jsi včera popichovala RF kvůli jeho snížené schopnosti v psaní, bylo od tebe zákeřné a podlé. To ani já, v tvých očích, charakterový odpad, bych si nikdy nedovolil, protože vím, že tihle lidé, i když dělají pravopisné chyby, můžou mít milionkrát lepší názory než ty a jejich chytrost kdyby byla měřena v kilometrech, tak bude těsně před vrcholem Mt. Everestu a ta tvoje bude ležet na jeho úpatí.
Reagovat
Fandina
První část marná snaha. Nemám zájem s kýmkoli diskutovat. Ano, do RF reju. Souhlasím.
Reagovat
Herbert_Hoover
Alespoň něco uznáš, takže potvrzuješ, kam jsem tím mířil, paráda. :)
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, nesouhlasím s tím, co píšeš, proto jsem psala marná snaha. Vidím to jinak než ty.
Reagovat
Herbert_Hoover
Vždyť jsi souhlasila, že reješ do RF, tím jsi potvrdila tu část o něm. Už jsi to potvrdila, Fandino, to že jsi měla slabší chvilku, je tvůj problém. Už to tak prostě je, usvědčila ses nejen ze svého nekalého počínání ale i z toho, že se mnou souhlasíš. To druhé tě, počítám, mrzí víc. ;)
Reagovat
Fandina
Do RF reju. To jsem potvrdila. Nic jiného jsem nepsala.
Reagovat
Herbert_Hoover
Je to jeden celek, to že ty nehledáš a popíráš jakékoliv souvislosti, je věc druhá. :)
Reagovat
Fandina
Potvrdila jsem, že reju do RF. Nic jiného jsem nepsala.
Reagovat
Herbert_Hoover
Je to jeden celek, to že ty nehledáš a popíráš jakékoliv souvislosti, je věc druhá. :)
Reagovat
Fandina
marná snaha vysvětlit, že se vyjadřuji jen k jedné větě
Reagovat
a.magerova
Souhlas, zde ve virtuálu posuzujeme psaný projev, nikoli to jaký je asi ten konkrétní pisatel v reálu..... pokud se zde někdo prezentuje jako prvok, tak je mi celkem u řiti, že v reálu ho maj všichni rádi.... i když.... pokud se tady ve virtuálu roky někdo chová jako prvok, tak nevěřím, že v reálu je diametrálně odlišný :-/
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, jen asi bych napsala, že je ne pro každého je projev na internetu druhého projevem prvoka. Takže co je pro tebe projevem prvoka nemusí být pro druhého.

A další věc. Časová osa. Nevěřím tomu, že když někdo píše nějak na internetu chvilku, tak to nebude dělat roky tak dál.
Reagovat
Herbert_Hoover
Samozřejmě, že to tak bude dělat, pokud nezmizí důvod, proč to dělal. Mám pevné hodnoty, Fandino a neuhnu z nich, pokud k tomu není důvod. Je logické neohýbat své názory, ale tomu ty nehovíš, to je jasné, když si protiřečíš, odporuješ snad v každém příspěvku. Ale věřím, že si to ani neuvědomuješ, což souvisí s tvým chápáním.
Reagovat
a.magerova
Každá přetvářka člověka po měsících/letech přejde, pokud ne, tak to není přetvářka, ale trvalý stav jak virtuální, tak reálný.
Reagovat
Fandina
Jsou prostě možnosti, že se někdo vyžívá v psaní na internetu, píše o sobě výmysly nesmyly a věřím, že takové případy existují. Úmyslně nabíhá druhým, aby ho měli rády a další prostředky, jak vypadat ve virtuálním světě dobře. A nebo na to někdo kašle, napíše na internetu pár vět, je mu to fuk. A ve skutečnosti je jiný. Jsou různé projevy na internetu. Dá se odhadovat, co je to za člověka, ale přesně to nevíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne, Fandino, spousta lidí nemusí přemýšlet nad tím, jak se chovat, aby byli normální a oblíbení. To prostě v člověku je nebo není. U tebe to není, ale ani nemáš snahu s tím nic dělat, zamyslet se. Proto jsi zvláštní případ. A naopak ti, co přemýšlejí, jak se chovat, tak se stejně dříve nebo později objeví trhlinka. :) Ani sebelepší herec nezahraje pokaždé super představení.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, já jsem oblíbená a nemusím proto dělat nic. A vždycky jsem byla. Mě má každý rád. A nemusím proto ani hnout prstem.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tady tě má každý rád s kulometem v ruce a plnými zásobníky. :)
Reagovat
Fandina
každý ne
Reagovat
a.magerova
Každý ne, jsou tu asi 4 skupiny lidí:
1. mají ji rádi (je jich málo)
2. je jim ukradená (asi velká část čtenářů)
3. ví co je ona zač, ale protože se s ní už nechtějí hádat, tak raději útočí na ty co se s ní hadají, jakože: "Vždyť víte jaká je, tak buďte aspoň vy rozumní!" (ti mi pijí krev snad víc než ona)
4. nepřehlížeci jejího hnusného chování.... je nás dost :-))
Reagovat
Fandina
Chudinko malá, aby tě Fandina nesežrala. Aby tě neubilo. Evidentně máš nějaké problémy sama se sebou, že tě může vytočit někdo na internetu, když ti tak strašně vadí, že tu píše jako já. Normální to tedy není, když o mně píšeš, že se chovám hnusně. Nějaký problém asi.
Reagovat
gigin
Pak je ještě magu pátá skupina uživatelů. Ti odešli.
Reagovat
a.magerova
Jj kvůli ní !!! :-/
Reagovat
Fandina
Až na to, že to je zase fixe. Nikoho jsem nevyháněla. Je to jen vaše potřeba si to tak vysvětlit, abyste měli cíl na útočení.
Reagovat
a.magerova
Mě jsi vyháněla, tak nelži !!!
Reagovat
gigin
Konečně magu. Jsem jí to říkal a tvrdila mi, že lžu. Vyháněla tebe i Sonju. Je to tak?
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tu odsud nikoho nevyháněla, protože to ani nemá smysl. Každý má možnost tu psát. Je to každého věc.
Reagovat
a.magerova
Přesto jsi mě vyháněla !!!
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem nikoho nevyháněla. Pokud jsi měla takový dojem, tak mylný. A upřímně, ani by mě to nenapadlo, protože to nemá smyslu, jak jsem psala výš.
Reagovat
a.magerova
Tak pravda, je to už víc jak 3 roky.... no i když, nástup dlouhodobé paměti by ti měl být blízký, takže si to asi jen nechceš pamatovat :-/
Reagovat
Fandina
Podívej, jestli ti moje slove nestačí, že jsem tě nikdy nechtěla vyhánět a ani by to nemělo smyslu, tak se těžko někdy dohodneme na čemkoli. Já nejsem masochista a nedělám věci, které nemusím. Zřejmě sis vysvětlila nějak po svém nějakou přesmyčku, vyjádření, ale jak jsem psala, nikdy bych odsud nikoho nevyháněla. Nemá to smyslu.
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne jsi dement.
Reagovat
a.magerova
Jo, a někteří odešli i kvůli skupině 3., čož je ještě horší :-/
Reagovat
janek_da
ještě je tu skupina čerstvých uživatelů TP, kteří F brání. Z této skupiny, ale rychle přecházejí do ostatních
Reagovat
a.magerova
Jj.... tradiční nástup na TP :-)
Reagovat
Fandina
Ale vždycky to neplatí. Ti chytří rozumní a neútoční nikdy nepřejdou.
Reagovat
a.magerova
Jj ti rozumní přijdou, kouknou a upalují do čtverky :-P
Reagovat
Fandina
Myslíš jako ty? Teměř nenávistné projevy vůči někomu, koho ani neznáš. Nechápu.
Reagovat
a.magerova
Ne ne děvče, já tě dlouho neregistrovala a pak jsem tě chtěla i pochopit, ale tys mě začla vyhánět a nadávat mi do ubožáků, tak jsem se začla bránit proti tvým nadávkám, já si kromě trojky prošla všemi skupinami a až pak zakotvila ve čtverce.
Reagovat
Fandina
Já si tě nikdy ani nevšimla, než jsi tady o mně začala psát sáhodlouhé rozbory, jaká jsem zlá. Máš nějakou krátkou paměť. Byla jsi to ty, kdo jsi na mě začala útočit.
Reagovat
a.magerova
Není to pravda!
Reagovat
Fandina
Je. Moc dobře se na to pamatuji, jak jsem tu četla o sobě, jaká jsem špatná a tys to permanentně potvrzovala. Od té doby tě nemám ráda. To doufám pochopíš.
Reagovat
a.magerova
To co popisuješ ty, je asi tak 2 roky staré, ale to co popisuji já, tedy, žes mě vyháněla z TP, je přes 3 roky staré.
Takže jsi mě vyháněla aniž bys věděla kdo jsem a co píšu a to je daleko horší než to, že já tě rok pozorovala a až pak o tobě začla psát odpozorovanou pravdu.
Reagovat
Fandina
Jenže já tě nikdy nevyháněla. Jen jsem potom četla, co všechno jsem komu provedla, aniž bych někdy na něco takového pomyslela.
Reagovat
a.magerova
Vyháněla.
Reagovat
Fandina
A pořád to pokračuje. Nediv se mi, že se vyhýbám jakékoli diskusi s tebou a dalšími, kteří se účastní grilování Fandiny.
Reagovat
a.magerova
Tak super, že se mnou nediskutuješ.
Reagovat
Fandina
A pak jsou takoví, kteří přijdou a zastávají se jí a zůstane to tak navždy. Protože to jsou ti jediní rozumní lidé na TP.
Reagovat
gigin
Iqe a Fulnek. Ještě někdo ze stálých uživatelů?
Reagovat
Fandina
gigne, napsala jsem to jako rýpnec, není to podstatné, kdo to je. Nejde o jména.
Reagovat
gigin
Aha, tož to pak ja. Jsem nevěděl, že je s tebou aj sranda někdy.
Reagovat
a.magerova
Ano souhlasím.
Virtuál je pro některé kompenzace za nějaký mindrák z reálu.
A ano, částečně to jde odhalit.
O co komu konkrétně jde, se my ostatní nedozvíme nikdy, ale o to přece nejde, jde o to, jak kdo zasahuje do zdejší diskuze a podle toho ty druhé hodnotíme.
Reagovat
Fandina
Podepisuji.
Reagovat
a.magerova
Jj výzva je to určitě, to znám, člověk si řekne: "To přece není možný, přece jí to konečně vysvětlím a ona TO pochopí."

Vyhrát se nedá, to je fakt..... ale sem tam jde uhrát remízu, když si řekneš po hodinách diskuze s ní: "A DOST UŽ NEREAGUJU!!!" a ona Tě ještě dalšími třemi příspěvky hecuje k reakci a Ty vydržíš a nenapíšeš, tak pak je to skoro jako výhra :-)))
Reagovat
gigin
magu patříš do hloupé, samozvané partičky TP, tak si toho nech.
Reagovat
a.magerova
Fáááákt?!
Jsem tu teď v době Rogerova volna nebyla, tak jsem jaksi bez aktuálních informací :-/
Reagovat
gigin
Je to tam kdesi dole :DDD
Reagovat
a.magerova
Jo už jsem to našla :-)))
Reagovat
Fandina
Zřelelo se mi tě. Proto jsi vyhrála. Jinak platí, co jsem psala. Chceš diskutovat a vysvětluješ někomu něco, kdo o to nestojí. Nechce se o tom bavit. Proto nemůže vyhrát.
Reagovat
Herbert_Hoover
Co je to "zřelelo", Fandino? :) Obohacuješ jazyk český o nová slova? :)
Reagovat
Fandina
zželelo
Reagovat
Fandina
Ten důvod bude jednoduchý, je to proto, že když se někdo se mnou dostl do diskuse, tak jsem ho vytočila. Ne proto, že bych chtěla, ale proto, že nedosáhli svého. Možná budou i jiné důvody, ale tohle bude ten hlavní.
Reagovat
Fandina
dostal
Reagovat
Frick
http://www.google.com/chrome
http://www.mozilla.cz/stahnout/
http://www.opera.com/cs
Reagovat
Patri.k
Skoro to vypada, ze si dneska poprve zjistil, ze je vice druhu prohlizecu a jsi z toho na vet i
Reagovat
Frick
Skoro to vypadá, že jsi fanatickej Iqeho fanoušek a tedy jsi rád, že si můžeš jeho posty přečíst hned ve dvojitym vydání.
Reagovat
Frick
http://www.google.com/chrome
http://www.mozilla.cz/stahnout/
http://www.opera.com/cs
Reagovat
Frick
http://www.google.com/chrome
http://www.mozilla.cz/stahnout/
http://www.opera.com/cs
Reagovat
Frick
http://www.google.com/chrome
http://www.mozilla.cz/stahnout/
http://www.opera.com/cs
Reagovat
smazaný uživatel
Deset krat to neslo?;D)
Reagovat
Frick
šlo. Ale fakt po tom toužíš?
Reagovat
smazaný uživatel
ne;D)
Reagovat
Frick
Myslel jsem si to.
Reagovat
janek_da
opera, dobrý :)
Reagovat
LukasH
Vlk - krasne napsano. Az skonci Serena, tak potes panbuh. Svetova 1 bude ta, ktery to tam ten mesic bude vic padat.
A tech nevyzpytatelnych, co tam dneska je... Konta na USO - jsem fakt cumel. A treba u Petry se furt resilo, ze neporazila loni zadnou hracku top 10. No a ted se ukazalo, jakej je to nesmysl, viz. NH - starej dobrej Wozejk a Radwa
Reagovat
smazaný uživatel
Pozerám Livescore a na nejakom challengri hrá práve Coria s Lapentim..:)..História sa opakuje
Reagovat
janek_da
dbří holubi se vracejí
Reagovat
Mayo
Gijermo bol môj obľúbenec (: veľký tenista
Reagovat
Frick
Nevíte, budou hrát TM? Já myslim, že by jako správný osobnosti měli říct, že mají zraněná srdce (Novak, že vyhrál kalendářní GS a Roger, že 2x padl ve finále) a skončit sezónu. A ne běhat po kurtu jak zpitomělý fretky.
Reagovat
Frick
*že NEvyhrál kalendářní GS, byť byl od toho jeden zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne tema hodne tohoto portalu a ne ten "vecny sajz" kolem.

Tohle tema je dle meho nazoru skoro neresitelne SKORO!!!, nebot zalezi na tom, prez jake tenisove bryle se na to bude nadsenec zenskeho tenisu divat, respektive dost zalezi jake hracce fandi, a to si teda namitejte co chcete;) Ovsem tohle neni reseni, takhle to zrelativizovat, nebot tak bychom mohli zrelativizovat vsechno...a nedobrat se k nicemu.

WTA vnimam tak, ze v krizi je, ale ne tim, ze nikdo se nevyrovna Serene, nebo je nekonzistentni...spis to opiram o to, ze holky zacly hrat velmi narocny fyzicky tenis...s agresivnim uderem. Vzorovani trochu na ATP, nebo take na Williamskach, nebo Selesove, ktera s tim vletela na kurty jak uragan.

Nechtel bych holky podcenovat, ale proste to rezani do micu tim trendy silovym stylem dela dost problemy...priklad za vsechny je Angelika Kerber, tak reze do toho famoozne, ale na GS udelala zatim jen 2SF...vzdycky ji nekde dojde tzv. para...

Dalsi veci, co jsem si povsiml je to, ze jestli nejaka krize je, tak urcite je v obci divaku a fans...a rekl bych ze je dost velka. Nebot fans si pletou ATP s WTA a tohle jsou proste tzv. rozdilne sporty...je to asi tak samy, jak bych pozadoval, aby holka predvadela stejny vykony v hodu kouli, nebo ve sprintu jako chlap... Divacka obec je podle mne urcite v krizi...
Reagovat
smazaný uživatel
Mam priklady, ktere to podle mne potvrzuji...vzhledem k tomu, ze vetsinou si ten fanda ani tu raketu do ruky nevzezme, jen tezko ocenuje novy uderovy styl, ktery holy prirozene prejaly... proste pojem VRACECKA u Karoliny Wozniacke je vlastne znamka absolutniho blbismu...jako zkuste to tak furt hrat a prat do teho micku od BL...furt...proste, myslim, ze ne jeden by se slozil...ja jeji styl nemusim, je nudny, ale ten pojem je znamka hlavne krize v te fans zone...dalsi pojem pinkalka...jako neco takoveho bychom spis mohli tzv. videt 20 let zpatky...dnes ten agresivni a silovy uder pouziva kazda...
Jasne, bez toho se to uz neda, ale zalezi jestli na tom polozi celou svou hru, nebo zkusi take mile herne prekvapit...
Dalsi znamkou krize v fans zone je letosni finale USOpen...lidi byli spis v soku, a vlastne to pro ne uz tenis neni...no jenze tyhle stalice WTA jeste hraji zensky tenis!!!! Problem je ten, ze kdyz vas nejaka ta agresivni hracka sejme, za dve kola ji dojdou sily...

Je tu ovsem dalsi reseni, zkratit na min. vymeny > Petra Kvitova, Marie Sarapova, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova atd. atd. ano tohle se stalo modni, nebot holky tzv. fyzicky vydrzi....ovsem ho, ho, ho...staci protihracka, ktera ta tomu uderu potrebnou delku, dostane ji do par vymen a konci tu sranda, a to opomijim vetsi psychicky tlak na hracku hrajici lajna, lajna...

Podle mne jednak chybi fans obec na WTA, ktera chce videt podle mne STRONG zeny...ehhhhh, ja chci videt trebas zensky tenis... neee chlapozensky tenis, do ktereho je vsichni honi...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ted k WTA a jeji kvalite, muj nazor je, ze nejvic tomu ublizilo to, ze je povolen tzv. couching na kurtu...chceme show!!!! super, ale pomalu chytrou hracku jen tezko pohledat...ktera by byla schopna reagovat na deni na kurtu... to je podle mne celkem masakr...ja jsem presvedceny, ze Lucy dosla do finale RG diky tomu, ze ten Rob ji nechal tzv. na tom kurtu vysmazit...
Ale porad je v tom hodne slaba...ale ktera neni, ze...

Chybi opravdu kreativni hracka, ktera by mixovala hru, byla by vzorem, podle ktereho by ty holky i sly...jenze obavam se, ze je pozde...

Ja tam opravdu nevidim inteligentni hracku...jako byla Hingis, Grafova...vse jede jak monolit...bud se do toho pere od BL, nebo pere na dve vymeny.
Obcas to jde do uhlu, do kterych se zase pere...
Reagovat
lars
Halep snad reaguje na deni na kurtu
Reagovat
FulnekUltras
když nemá den blbec, jako poslední dobou nějak často... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona ma jeden napad, se kterym si celkem vystaci...;)))
Mozna i to potvrzuje ten problem, nad kterym se snazim zamyslet.
Reagovat
lars
Zapas se hraje na vysledek ne na krasu.
Inteligentni tenis nemusi byt ucinny viz. letos Hingis - Aga 4:6 0:6
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, ale precti si to poradne....krom toho Martina ma svuj vek...
Reagovat
lars
A Williams nema vek ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, spatne z me strany napsano...ovsem ta bohuzel byla dost dlouho mimo aktivni karieru, to je jedna vec, druha, trochu prehanela s jinyma vecma, jak byla mlada;))) Dost zmrhala...
Jeji navrat take spis byl planovan do deblu...zkusila jeste singl...ale ta pausa asi byla dost dlouha...ale i tak klobouk dolu, ze to aspon zvladla do debla...
Ono Nikol Vaidisova nema ani tolik, co Martina a je videt, ze ten navrat je v nenavratnu...
Reagovat
lars
Hingis ale hrala nejake zapasy singla na 1 set v lize v USA.
A jeji prestavka mohla zpusobit, ze neni tak fyzicky opotrebovana, kdyz nehrala WTA turnaje
Tenis. inteligenci asi neztratila
Reagovat
smazaný uživatel
nikdo tu netvrdi, ze tenis zahraje nejlepe sachista...
Reagovat
lars
sachista je v autu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Muj nazor je, ze krize je...holky nejsou schopne pojmout kurt jako celek, bud znaji BL, nebo vali ty mice k lajnam...

Ovsem Mladenovic dost odlitava od toho konceptu...jenze take je silena a schopna se polozit...takze tezko rizt jestli se ji to podari mentalne zvladnout...Aga je sice chytra, ovsem nerekl bych inteligentni...a casto se nechava rozhodit...

Takze to bude jak spojita nadoba, chceme show, chceme chlapy na kurtu, takze nemuzeme cekat snad jiny vysledek. Da se i rict, ze do krize jsme je dostali castecne i my;))) priznivci;)))

Cili tim stylem ktery vletel do WTA push it on...jsme se dostali do slusne krize...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na zaver jedno video, ktere ukazuje mozna jinou perspektivu, pohled na zeny;)

Andy, Roger, Masa, Serena....ukol na presnost;)
A vyhrala Serena, nejlepe to zvladla!!!!! Takze nejen fyzicky silna, ale technicky famooozni...to se potom tezko prehrava v realu...ale nemyslim si, ze cesta vede prez agresivni a narocnou fyzickou hru...takze jestli jde o mne krize tu je...diky te krize je WTA tak nestabilni, ze vlastne tim je i zajimava;D) Coz neni az tak divny paradox...

Jde jen o to, co my chceme od zenskyho tenisu....ja si rozhodne preji opet chytrost, techniku, a peknou jednoduchost...to mne zadna z nich, krom Mladenovic vlastne nenabizi...
Reagovat
lars
vzdyt mas Karlicku, Diamant, ....:))
Reagovat
smazaný uživatel
Diamant tam skonci podle mne taky, v te natlakove fyzicke hre...ale zajimava hracka to je, jenze zatim stale dost mlada na hodnoceni....
Karlicka je vyjimka na BH...a to je tak vse, ale diky aspon za to. to je fakt...jenze to je dost malo. Krom toho koukni jak skoncila....;(
Reagovat
FulnekUltras
Po novém roce se může klidně zase nastartovat...až se to kdekomu líbit nebude... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A prave o tom to je...ze se znici, potom leci, a zase startuji...uf;)
Je to podle mne na moc.
Ale je mi jasne, ze se ten nejaky pomyslny rubikon prekrocil, a rozhodne zpet to nepujde...
...ale vratme se k zapasu Masa x Barus...Marie najednou vyrukovala s dropshoty...ejhle, a fungovalo to...mozna s tim i vic vyrukovala, ze se necitila na to, aby do toho valila na plno celou dobu...no jenze stejne skrec...
Mozna, kdyby tak hrala celeou dobu...a mozna bude muset dale ten styl upravit, aby se vlastne udrzela jeste nejak ve hre...ona preci jen uz ustoupila od toho ultraagresivniho stylu...na antuce ji to prineslo 2GS
Reagovat
FulnekUltras
Možná že holky v hrůze z předčasného silového opotřebení zase postupně začnou víc bazírovat na fyzičce, což jim následně umožní borgovsko-vinciovskou vytrvalost a důslednost ve výměnách... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to mozne, ale musi to nejaka hracka tzv. nakopnout.
Nevim jestli tomu pomuze USOpen...ale je to takova hezka vlastovka;) Ono si preci ty holky musi doprkynka rict,,,tak sakra ten slajs muze mit i sva poztiva atd. atd.

Jasne Petra Kvitova to zmenit asi moc nemuze, nemuzeme pozadovat po astmatikovi, aby resil hru na vic uderu...dobre...je specificka, ok...stylova hracka, ono trebas Betka by vlastne dle nejakych zakonitosti nemela co delat na tom kurtu...ma tolik alergenu...ze to hlava nebere, je dost nemocna, ok, dle toho resi mnoho veci....
ale proc hraje i Garbina stylem agresivni uder a lajna, lajna, ...to rozum casto nebere...ono nakonec stejne ma zatim pouhe jedno turnajove vitezstvi a to z kat. International....to hovori proste za vse;)
Je tu sice finale na GS, ale proti Serene s tim nema narok...
Reagovat
lars
Ale Mugu loni smazla Serinu na RG 2x 6:2
Bud rad , ze ji Lucka porazila na RG
Reagovat
smazaný uživatel
No....to je uuuzasne...aby potom G.M. odpadla ve tretim setu s Masou...vlastne o tom tady pisu...
Napis mne pripad za posledni dobu, kdy hracka vyradila Serenu a potom i vyhrala cely GS.

Jestli jde o Lucy, ano jsem rad, ze svuj styl zpestrila, a je to diky jednomu "potrhlemu" kanadanovi a diky jedne americance...diky tomu je tam kde je...
Reagovat
lars
Ale Ty jsi napsal, ze Mugu proti Serene s tim nema narok
Mozne odpadnuti je jina vec
Reagovat
lars
GS vyhrala Stosur porazkou Seriny
Reagovat
Herbert_Hoover
To bylo ale až ve finále a všichni víme, jak to bylo podivné. :) Nikdo z hráček druhého a třetího sledu neporazil Serenu během GS a pak ho i vyhrál. Byly to vždy jen velikánky typu Capriati, Henin, Venus, možná i Světlany apod. :)
Reagovat
lars
Karlik pribral na svalech a tim asi trochu ztratil spravny cit na tenis. uderech
Reagovat
smazaný uživatel
koment na pobliti...
Reagovat
lars
Proc?
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=Fv0ilzmjcRM

Performance Challenge Maria Sharapova Andy Roddick Serena Williams Roger Federer part 1
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, zajímavé pohledy. Já zase k tomu přidám, že všem se zákonitě nemůže líbit to samé. Nebudu to zbytečně rozpitvávat. Tenis sleduju ráda, ale tady se mluví o krizi v ženském tenise a mě zase připadá ten mužský tak ( po většinou ) nudný a rozvleklý, že ho téměř nesleduju. Nejspíš proto, že je to jiný sport, že ? Šipky, kuličky, golf a mnoho jiných sportů nesleduju taky. Tak asi tak. Nevím, proč bez účasti Sereny by nemohl být TM zajímavý a atraktivní. Klidně takový může být. A Serena opravdu pomalu končí, věk a to, že nebude vyhrávat tituly ( hlavně GS ) bude pro ni nemotivující. Hraje totiž hlavně pro tituly.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze ja tady nepisi o TM
rikam, ze diky te krizi je to paradoxne zajimave...nebot nikdy nevis, kdy to hracka uz dal nezvladne a ji ten styl polozi...proto to tam rotuje neskutecne...
Jenze za jakou cenu... kolik jich konci zranenych atd. A tohle neni jen o tom komu se neco libi nebo ne...
Rekl bych, ze vetsina divaku a fandu WTA jsou muzi...a ty chteji je Krasne a Silne...hmmmm, jeste si WTA dala i takovou reklamu...takze jo urcite ji vetsina do toho tlaci...ale ja si myslim, ze tim prave WTA zacina dost trpet...tak jiste bude to zajimave, protoze se to bude v TOP10 menit jak na kolotoci...ale porad se ptam za jakou cenu...

ATP ma jiny problem...ale jestli jde o zajimavost stylu, tak je hoooodne nekde jinde...

To znamena, ze prvni kola na GS v ATP jsou proste famooozni...je to take diky tomu, ze ti hraci musi myslet za sebe.... a je tam nepreberny arsenal reseni jak to hrat...holky to dost omezily...na ten natlakovy fyzicky styl...

Rozebirat to podorbne uz nebudu, ale dam jen priklad z mnoha v otazce, kolik hracu hraje jednorucak na BH v top 20 v ATP a kolik ve WTA!!! A dalsi jine otazky by se jen nabizely...;)

Ale jiste na WTA nezanevru, to ne;) Ale pro mne finale Flavia x Bobina na USO je take tenis!!! A vem si, kdy naposledy bylo jine finale nez lajna, lajna...s tim brutalnim natlakovym fyzickym stylem...efektni to je, o tom zadna...ale vysledky, ktere se podepisuji na zdravi hracek...jsou tedy dost smutny...;(
Reagovat
sprchon
Až na ty poslední dvě věty souhlas. ;)
Reagovat
FulnekUltras
jj, v ruce to SW měla vždycky - už i ve svém estrogenovém období... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Napsals to dobře, smekám.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsals to dobře, smekám.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tím ale mimo jiné vyvrátil tvůj dojem, že WTA není v krizi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ale nikdy krizi WTA neřešil, bavili jsme se o tom, jestli je slabá nebo silná éra tenisu. Kromě toho, že jsem napsal, že to Vlk napsal dobře ještě neznamená, že s ním bezvýhradně souhlasím. ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Krize = slabá/slabší éra. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne-e. ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano. :) Aneb jinak tedy...proč ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ale nikdy krizi WTA neřešil, bavili jsme se o tom, jestli je slabá nebo silná éra tenisu. Kromě toho, že jsem napsal, že to Vlk napsal dobře ještě neznamená, že s ním bezvýhradně souhlasím. ;-)
Reagovat
janek_da
zapomněls, že to začlo ručníky :-/
Reagovat
FulnekUltras
aspoň v Evropě to možná ručníky i skončí... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No rucnikarstvi, to je dalsi tema...;D)
Reagovat
sprchon
Zajímavý rozbor. ;)
Vadí mi to hlavně kvůli tomu přetěžování, z čehož pak plynou zranění.
Reagovat
flex
to se mi líbí
Reagovat
Fandina
Přeji všem rozumným a milým uživatelům TP dobrou noc. Každý se v tom určitě najdete a poznáte, komu to patří. Dobrou.
Reagovat
Fandina
Ty jo. Michalička si vyšlápl na Harrisona. To jsou věci.
Reagovat
FulnekUltras
Dobrou, Fandi... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou :-)
Reagovat
gigin
Reagovat
Fandina
Pořád lepší svatá trojice lidí, kteří se maji rádi a rozumí si, než rádoby většina TP, za kterou se vydává pár jedinců.
Reagovat
gigin
Ale my ta rádoby většina se také máme rádi a rozumíme si, víš? A je nás daleko víc..
Reagovat
Fandina
Připadáš mi jako komunista, ti také argumentovali s většinou.
Reagovat
gigin
Ty si fakt duševní mrzáček, nechápeš vůbec nic.
Reagovat
Fandina
Je mi líto každé člověka, který je schopný k druhým přistupovat jako ty. Duševní mrzáček to už je opravdu dno. Neuraž se, ale nemám k tobě slov.
Reagovat
gigin
A toho jsem chtěl docílit. Abys na mne neměla slov. Budu usínat s pocitem dobře odvedené práce. A ty už si mne nikde prosím neber do pusy. Děkuju.
Reagovat
Fandina
Ty se mě bojíš, že nechceš abych se o tobě vyjadřovala. Nebo o co ti jde.
Reagovat
gigin
Ano, bojím se tě. Bojím se tvého zvláštního chápání, tvých zvláštních názorů, bojím se diskuze s tebou. Dnes si to začala ty. Zařadilas mne do nějaké pomyslné skupiny hlupáků na TP. Tak snad tím, že už ke mne nemáš slov to skončí.
Reagovat
Fandina
Dobře tedy. Nebudu se o tobě vyjadřovat, když se mě bojíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Táhni už Fandino :)
Reagovat
FulnekUltras
Jsem se na tebe musel podívat u Gůglů - a hotovej Porošenko... ;)))
Reagovat
Fandina
Pán ukazuje svou sílu. Na důchodkyni si vyšlápl. Prý táhni.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, protože na tebe to už jinak nejde. :) Jsi otravná jako ta slavná důchodkyně v metru, hit jedné éry na youtube. :)
Reagovat
Fandina
Dám ti radu. Když tě někdo otravuje, tak na něj nereaguj. Ty děláš přesný opak. Útočíš na mě. Pak se nediv, že si tě podám.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty si podáš tak maximálně řízek k obědu, nemáš kapacitu na to si někoho podat. :)
Reagovat
Frick
Kloubouček před Libercem, jak poslal na kolena Afričany.
Reagovat
Frick
Co to bylo? Olympique Nairobi?
Reagovat
smazaný uživatel
Čím to jen je, když vidím ten ksicht,
nemůžu tolik sníst, co chce se mně bl..?

Přitom by pomohla maličkost - jsem jistý,
provádět tak jako kdysi sex-testy.
Reagovat
George_Renel
Tak se nedívej do zrcadla.....
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
FulnekUltras
Možná by jen stačilo při antidopingových kontrolách měřit všem tenistkám stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré rozhodnutie...Tenisová atraktivita ide po USO strmhlav dole, celá Ázia sa hrá len z povinnosti, v podstate nikoho okrem Aziatov nezaujíma, sledovanosť prudko klesá..Tenis v hale detto..Čudujem sa, že sa po NY oficiálne sezóna neodpíska, turnaje nasledujúce po ňom sú plné skrečov, nezaújmu a prakticky sa už všetci pripravujú na dovolenku a január..Tenisová jeseň je jednoznačne najmenej atraktívna časť sezóny a Serena to vie..
Reagovat
FulnekUltras
Co se neděje pod dozorem USA, to pro vyšponované ušákofily a jejich dopingem zdecimované modly jakoby se nedělo. Ještě že svět je ve skutečnosti mnohem pestřejší... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak se na to podívejte logicky..jediné, které byly za posledních 21 let vyhrávat GS byly Máša, Li, Vika, Petra, Světlana, Serena, Venus, Henin, Clijsters. Vyhrávat má v sobě obsaženou opakovatelnost, takže se to stalo minimálně dvakrát. Náhoďáky jako Pennetta nebo Bartoli.

Serena a Venus jsou na sklonku svých kariér, totéž se dá říct o Světaně. Henin, Li a Clijsters nenávratně pryč. Když už vezmu v potaz třeba i ty náhoďáky, tak Bartoli pryč, Pennetta bude brzy pryč, Stosur je mimo a taky není zrovna mladá.

Hráčky s jedním GS ale ne až takové náhodačky - Schiavone, Ivanovic, Myskina.. Ivanovic labilní houpačka nepravděpodobná další GS vítězka. Schiavone na sklonku kariéry, Myskina na židli kapitánky Ruska. Prostě není odkud čerpat. Navíc když už Serena ztroskotá na GS, tak titul bere stará škola Pennetta. Prostě se současným WTA tenisem není nic v pořádku. Petra houpačka, Vika věčně zraněná, Máša už taky. A dál nic. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Mentální prvoci, věčně zraněné, hlavní prim hraje defenzíva atd. Legendy jsou pryč, velké hráčky, které dostaly WTA tenis na vrchol. Zase nastane doba ledová a objeví se nová Safina nebo Wozniacki na trůnu ženského tenisu.
Reagovat
blixa
Sice s tebou nesouhlasím prakticky v ničem ale budiž. Jen mi proboha vysvětli, proč ten "příšernej" ženskej tenis vůbec sleduješ a nevybereš si nějaký sport, který podle tebe má podstatně vyšší kvalitu ??!
Reagovat
Herbert_Hoover
Já koukám pravidelně jenom na Serenu, Venus, Mášu a Viku. Sem tam na Petru. :) To jsou světlé pasáže v tunelu zvaném WTA. :)
Reagovat
blixa
No ... a není to trochu málo Antone Pavloviči ?? :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak zbytek okruhu mi přijde stejně nezajímavý. Tyhle hráčky pro mě vybočují a mám na nich co obdivovat. :) Jsem připraven, že časem mi zbudou asi již jen záznamy na ytb. :) Možná teda ještě Kerber, abych nebyl moc přísný. Měl jsem rád i Světlanu z těch současně hrajících, ale ta už jaksi jen formálně figuruje na okruhu, je to jen její duch z dob největší, zejména antukové, slávy. :) Ale jo, ta byla taky jiná a uměla používat hlavu. :)
Reagovat
FulnekUltras
Já bych naopak řekl, že ŽENSKÝ tenis je teď v pořádku víc, než kdy jindy za posledních pět a možná i více let. A nehodlám přitom srovnávat jakousi exaktně výsledkovou nebo i herní kvalitu či dokonce dominanci, ale jen a pouze míru skutečné ženskosti ve sportu, který má přídomek "ženský" v názvu... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
To raději zapnu porno. :) A hele, dokonce je k dostání i pár kousků s tenisovým motivem. ;) Dá to člověku po této stránce víc než jakýkoliv zápas současných tenistek. Protože nelze ignorovat tu místy až tragickou herní stránku a soustředit se jen a pouze na skutečnou ženskost. :)
Reagovat
FulnekUltras
Dokud je mezi zápasy WTA a ATP patrný dostatečný rozdíl, pak vše může být jedině v nejlepším pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Doba se změnila, výkonnost hráček druhého a dalších sledů ohromně narostla, kvalita tenisu se zvedla, fyzická náročnost je taky někde než před nějakými 10-15 lety, síly jsou tak vyrovnané, že rozhodují i zdánlivé prkotiny jako v kterou denní dobu se zápas hraje. Smiř se s tím, že doba, kdy mohly dominovat dvě tři hráčky a ostatní jim dělaly křoví je nenávratně pryč, což na vlastní kůži pociťuje i Serena, která těží z toho, že je hrající legendou, takže se ze šanci ji porazit spousta hráček zes.. podělá, z čehož vyplývá její zdánlivá dominance. I ta se ale rychle blíží jejímu konci. Tenis se mění, a nezbyde vám, než to akceptovat.
Reagovat
FulnekUltras
Také dobře a výstižně řečeno...
Reagovat
Herbert_Hoover
Haha.
Kvalita jde právě dolů, atraktivita tenisová tím tuplem. Je to jen samá zeď, jejímž prvotním cílem je vrátit o míček víc než její soupeřka, i kdyby mělo být 99 míčků ve výměně. :) Je to vtloukáno už od útlého mládí. Jestli tě tento tenis baví, jsi masochista. :) Dřív nedominovaly tenisu dvě hráčky, právě že teď je prostor pro doznívání legend, protože není konkurence, není. :) Dřív Serena prohrávala s mnoha hráčkami na GS, ale byly to skutečně pohledné bitvy, ne omyly jako Razzano. Samozřejmě že se našly i tehdy lapsusy typu Srebotnik, která kdysi Serenu porazila na GS. Ale tehdy dokázalo mnoho hráček Sereně a dalším legendám vzdorovat jak po herní tak i mentální stránce, protože byly samy legendami.
Na éře, kdy tenisu velela Pushniacki nebo Dinara Mentálka, nevidím nic obdivuhodného. ;) Detaily rozhodovaly i tehdy, akorát že detaily rozhodovaly velké atraktivní bitvy a ne ušmudlané defenzivní parodie ve stylu breakdance. :) Tehdejší tenis byl fyzicky taky náročný, třeba pamatuju TM, ve kterém se hrálo finále na 3 vítězné sety u bab. ;) Akorát to nebyly zhýčkané princezny a nestěžovaly si na to.
Reagovat
FulnekUltras
Ten rozdíl hlavně v silovosti za posledních pět let je bezesporu jasný - a mluvila o něm zcela konkrétně nedávno i Nicole Vaidišová, která tedy opravdu může srovnávat a jejíž slova v tomto směru nejdou brát jinak než velmi vážně. Zvláštní, že právě v této době enormního vývoje síly se po zdravotních problémech let 2010-11 vrací na okruh WTA jistá SW, které ani po třicítce navenek viditelných úderových sil rozhodně neubývá...
Reagovat
Herbert_Hoover
Co naplat, že síla přichází vniveč u 90% případů, pak jsou tu ještě případy, které mají parametry hrát silový tenis, ale nevyužívají jich. Síla je k ničemu, když není mozek v pořádku. :) Raději chytrý atraktivní tenis, než silné zdi. :)
Reagovat
FulnekUltras
Chytrost a atraktivitu vidí každý v něčem jiném. Já osobně třeba u Sereny postrádám obojí, vidím spíš jen dlouhodobě vydrilovaný cit pro míč spolu s intuicí - a pak už jen prostou hrubou sílu.
Reagovat
Roger_Federer
Jista Serena W..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalita dolů nejde ani náhodou. Souhlasím s tím, že s atraktivitou je to občas na pováženou, to ale platí i o chlapech. Příčinu hledej v naprosto stupidním trendu neustálého zpomalování povrchu i míčů do takové úrovně, že leckdy ani nejde jiný styl hry dost dobře aplikovat.
Reagovat
Herbert_Hoover
V čem tedy vidíš tu kvalitu? :) Jak se projevuje a jaký byl její vývoj? V čem se to tedy změnilo k lepšímu? :) Je to volba, dá se herní styl změnit i na pomalejších površích. Jenže když je ti vtloukáno od 4 let, že musíš hlavně vrátit míček přes síť, tak to máš těžko. ;) Chlapi jsou něco jiného, chlapský a ženský tenis jsou jiné soutěže. U chlapů i to "pinkání" může být atraktivní, což souvisí s tím, jak se chlapský tenis liší od ženského.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji vidím, ale beru, že to je do jisté míry subjektivní.

Pokud je míček a povrch tak pomalý, že hráč/ka vpodstatě nemůže zahrát winner, tak mu/jí nic jiného, než to vrátit na druhou stranu a doufat, že to protivník zkazí, ani nezbývá.

Mužská pinkaná je ještě větší nuda než ženská. ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže na pomalém povrchu nejsou winnery? :) Nebo co tím chceš sdělit? :) No, že ji vidíš, to ti neberu, ale v čem tu kvalitu spatřuješ? Přeci musíš vědět, co ti přijde kvalitní potažmo kvalitnější než před 20 lety dejme tomu? :)
Vůbec ne, ženy jsou náchylnější k hloupým nepěkným chybám, muži mají větší sílu, fyzicky jsou připravenější, chytřejší dost často, méně svázáni emocemi atd..i zápas Simon-Monfils, což jsou mistři světa v pinkání by mě bavil víc než leckterý zápas WTA. Jediné, co lze kvitovat na ženském tenise, je to, o čem psal Fulnek a sice, že ženy nemají chlupaté nohy, kupříkladu. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Oproti mnohem strojovějším chlapům je v zápasech WTA kolikrát nejzajímavější právě to zde tolikrát kritizované ŽENSKÉ psycho a jeho výkyvy... ;)
Skutečně si myslím, že hanět ženský tenis z pozic tenisu mužského je totální míchání jablek s hruškami...
Reagovat
janek_da
Ale jo. To je vono. Jak píše Vlk výše. Krize je, ale je to tím zajímavější. Aspoň pro mě.
Reagovat
FulnekUltras
Sport by neměl být předvídatelný jako pořád dokola reprízovaná divadelní hra... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ženský tenis nehaním z pozice mužského tenisu. To jen k tomu, že mužský tenis je nudnější než ženský. :) Současný ženský tenis haním z pozic ženského tenisu v dobách minulých. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jinak já psycho moc nemusím, stačí mi Fandina, co se týče tenisové sekce. :)) Psycha jsem si užil až až v průběhu mé sázkařské kariéry, už mám raději klídeček, taky stárnu žejo. Teplé papuče, tepláky, bylinkový čaj a klid. :)))) Právě obdivuju ty, kteří jsou minimálně psycho a dokáží to i jinak. ;)
Reagovat
Fandina
Sám jsi psycho. Fandinu vůbec nezajímáš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Táhni Fandino, už jsi měla dávno spát, zase dokazuješ že tvé slovo má muší váhu? :))
Reagovat
Fandina
Nauč se slušně mluvit s dámou. Tohle se nedělá. Ještě jsem nestačila odejít. Pořád mě někdo zdržuje. A mluv slušně. Slovo tahni na veřejný web nepatří.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty nejsi dáma. :) Na veřejný web patří i horší slova, když je k nim důvod. :) Jen prázdně kecáš, aby jsi byla zajímavá, vůbec jsi nechtěla odcházet, jen jsi na sebe chtěla upoutat. Jako vždy. :) Protože kdybys chtěla jít tak jdeš a neřešíš nic. Stejně jako s reakcemi na mě, kdybys se mnou nechtěla diskutovat, tak nediskutuješ. BANG! :)
Reagovat
FulnekUltras
gangbang... ;)))
Reagovat
Fandina
Já s tebou nediskutuji, to ty pořád zavádíš o mně řeči. Tak se nevymlouvej. A když někdo řekne, že odchází, tak to neznamená, že odešel.
Reagovat
FulnekUltras
No já bych Venus aspoň ten wu-chanský titul, případně i účast v Singapuru přál taky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čím pomalejší povrch, tím hůře se na winnery hraje. ;-)

Na ženských mě právě nejvíc baví to, že si tam člověk nikdy nemůže být ničím jistý, a že tam ještě víc než v mužském tenise platí, že dokud není proměněný mečbol, tak zápas nekonči. Oproti tomu mi strojový mužský tenis připadá dost nudný. :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
No napsal jsi to tak, že by na pomalejším povrchu byl sakra kumšt zahrát winner. :) Otázka je, jestli je vůle ten winner zahrát, případně odvaha. :) Mnoho tenistů dokazuje, že povrch nerozhoduje až v takové míře a je spousta turnajů, které nejsou "asfalt", ale tím se dostáváme k filozofii hráče, jeho preferencím. Někdo svou filozofii nepřekousne ani ve chvíli, kdy má ideální pozice ke změně. Přetahování se o výsledek až do samého závěru a zvraty z 1:5 apod. nejsou nic pro mě. Mám rád jistotu, stabilitu, mentální sílu, inteligenci..mnohdy to není o tom, že jsou dvě hráčky kvalitní a proto se přetahují, ale spíše o tom, že jsou obě mentálně na dně. :) A na tom není co obdivovat. Pro mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji vidím, ale beru, že to je do jisté míry subjektivní.

Pokud je míček a povrch tak pomalý, že hráč/ka vpodstatě nemůže zahrát winner, tak mu/jí nic jiného, než to vrátit na druhou stranu a doufat, že to protivník zkazí, ani nezbývá.

Mužská pinkaná je ještě větší nuda než ženská. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
"Nedivim se. Vysledky za letosni sezonu jsou monstrozni, ale Serenina hra paradoxne ne. Asi vubec nejhorsi od toho "zmrtvychvstani" v pulce roku 2012. Kdyz si vzpomenu, jak tenkrat vsechny drtila jednoznacne, tak letos to urvala vsechno psychikou, takze se asi citi vyhorela. A to zklamani nakonec.... Letosni TM je pro hracky dobra zprava."
01.10.2015 16:51Od: iqe
Přesně tak.
01.10.2015 21:42Od: FulnekUltras
genauzó... ;)
01.10.2015 16:51Od: iqe
Přesně tak.

Takze panove tady pripoustite, ze polovicni Serena se "spatnou" hrou vyhraje 3 granslemi v sezone, ale nahore odmitate , ze se jedna o "slabsi" eru zenskeho tenisu....
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřekvapuje mě, že tvoje mozková kapacita nestačí na to, abys to pochopil.
Reagovat
FulnekUltras
ale kuš už... ;)
Reagovat
Fandina
jen ho nech, má pravdu
Reagovat
FulnekUltras
chtěl jsem jen nějak rozdělit ten nepřestávající dvojkoment... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Rad mluvis o "mozkove kapacite", neni to poprve...
Ja narozdil od tebe uctovnicku, mam Vysokou skolu i pres svuj handicap z CJ, mesicne vydelam co ty za rok. (buhvy jestli), videl jsem pulku sveta, tenis zive, ne z gauce u televize, nebo stolni 386stky co ti posila mesic zdablovane prizpevky a nejsi schopny to opravit.
Reagovat
smazaný uživatel
A co, že máš VŠ? Vzdělání a inteligence jsou dvě rozdílné věci. Inženýrů blbejch jak tágo už jsem pár potkal.
Reagovat
Fandina
Když jsi tak úspěšný, tak proč sis ještě nnezařídil tu češtinu. Máš dost peněz ne. Tak zaplať a je to.
Reagovat
Roger_Federer
Stejne jako ja si za penize nekoupim tu Cestinu, ty si nekoupis, aby te vetsi pulka TP nepovazovala za dementa a nedavala ti to patricne najevo.
Reagovat
Fandina
Mně je ale většina TP ukradená. Ani nevím, co si mám pod tím pojmem představit. Tebe a koho dalšího. slackera, gigina? To nejsou pro mě autority.
Reagovat
Roger_Federer
To me nezajima.
Reagovat
Fandina
To jsme dva. Mně třeba nezajímají tvoje pravopisné chyby a pořád je děláš.
Reagovat
Roger_Federer
Sem nechod demente, nemusis je pak cist.To ti nedoslo jo?
Reagovat
Fandina
Nepiš pravopisné chyby, obtěžuješ tím druhé. To ti nedošlo?
Reagovat
Roger_Federer
Tobe demente uz doslo, ze tady roky obtezujes druhe?Tezko.
Reagovat
Fandina
A tobě leží na srdci, když někoho někdo obtěžuje, nebo je ti to jedno. Jen se ukaž, jaký jsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš tam chybu. Nezajímá koho co, 4. pád -> mě/mne.
Reagovat
Herbert_Hoover
+1
Reagovat
gigin
Mne si neber do huby, tupane.
Reagovat
Fandina
Musím, jsi představitel TP, té hloupější stránky
Reagovat
gigin
Tak hlavně, že ty a např. Kvítovka, kterou si tak opěvovala, jste ohňostroj moudrosti.
Reagovat
Fandina
Neopěvovala jsem jí. Jen jsem chápala, že takoví přispívatelé existují. To nemá s hloupostí jako takovou nic společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřekvapuje mě, že tvoje mozková kapacita nestačí na to, abys to pochopil.
Reagovat
Herbert_Hoover
Aktuální projev fanatismu. :) Anti-Serenismus v celé své nahotě. :)
Reagovat
FulnekUltras
Dlouhodobě slabší byla především psychika hráček v přímé konfrontaci se SW, což nejlíp ukazuje právě letošek. Poslední sezóna, kdy byla SW skutečně výrazně dominantní herně, je rok 2012. Přičemž otázkou zůstává cesta, která k tomuto výsledku vedla...
Reagovat
Herbert_Hoover
Hehe, zajímavé, takže tyto mentální liliputky mají být indikátorem silné éry tenisu. :) Když si je vodí herně nestoprocentní Serena. :) Je jedno, v jaké úrovni se na to podíváš, jestli v herní nebo mentální, pořád je to slabé období, horší bylo snad už jen to, kdy vládly okruhu Wozniacki nebo Safina.
Reagovat
FulnekUltras
Ono se vážně těžko srovnávají různé herní éry - ale rozdíl mezi tím, když stála hráčka top10 v roce 1980 proti ženě typu Chris Evertové a jiná tenistka podobné žebříčkové úrovně v roce 2015 proti SW, ten tedy skutečně vidím, a je sakra velký... ;)))
Reagovat
Herbert_Hoover
V jakém smyslu? :)
Reagovat
FulnekUltras
Tehdy stála žena proti ženě, dnes žena proti čemusi zřetelně jinému...
Reagovat
Herbert_Hoover
Aha, takže čistě povrchní důvod, ale může být. Netvrdím, že každý musí hodnotit na ženském tenise herní stránku. ;) Každý si najde to své.
Reagovat
FulnekUltras
On ten povrch právě u žen zatraceně souvisí s vnitřkem. Nejlíp je to vidět na samotné Sereně, jejíž zdánlivě nezdolná mentální síla je založena na téměř většinově testosteronové optické dominanci v prostředí ženského vnímání světa. Stačí však malý povrchový škrábaneček jménem Vinci - a rázem se situace zásadně mění.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nesouvisí, stejně tak by se nabízelo, že pohledné hráčky budou plné sebevědomí na kurtu a ono houby. :) Chlapy připomíná mnoho tenistek a nedominují. ;) Ostatně i ta Vinci je spíš Roberto než Roberta (není to vždy jen o svalech) a nijak nedominovala v průběhu kariéry, až v samotném závěru využila Sereniny paralýzy pod tíhou okamžiku a hrála neohroženěji než jindy. :) Stejně tak mnoho dalších legend. A jak jsem psal, Serena je určitě kurevsky naštvaná na sebe, protože ruku na srdce, kdyby nebyla svázána okamžikem na domácí půdě, tak není co řešit. A ona to ví, proto je těžší se nad to přenést. Když by to byla zásluha její soupeřky, tak to jde snadněji hodit za hlavu. :)
Reagovat
FulnekUltras
Zásluha její soupeřky spočívala především v imunitě proti testosteronovým výlevům SW, což z Konga náhle udělalo zase Serenu... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Serena hrála v prvním setu jinak než po zbytek zápasu. Jak se blížila chvíle pravdy, konec zápasu, tak tím víc jí to svazovalo, nehledě na Vinci. To bylo fakt jen o Sereně, na prdel si z ní nesedlo víc hráček, ne jen Vinci a přesto to byla zcela jiná Serena. Smeče zabíjela natřikrát, jindy by to dala z první tak, že by to nechytil ani Superman. Totéž winnery. Pokud by to bylo o Vinci, tak by se to projevilo už dřív v zápase drasticky. Samozřejmě že tomu svou hrou pomohla, ale hutný základ byl v Serenině hlavě zapříčiněn tíhou okamžiku.
Reagovat
FulnekUltras
Nejtěžší okamžik pro Serenu byl, když se jejímu poslednímu zběsilému sebezáchovnému kamoooooooon !!!!!!!!!!!! někdy v půlce zápasu Bobina s nadhledem do očí vysmála. Pak už se SW skutečně rozklepala a mám dojem, že tahle chvíle se jí promítá v hlavě dodnes. Psychiatr bude mít práci na několik měsíců s krajně nejistým výsledkem. ;)
Reagovat
lars
v 2012 Serina prohrala v 1. kole na RG s Razzano
Reagovat
FulnekUltras
zato W, LOH, USO atd. v opravdu velkém herním stylu...
Reagovat
lars
to je leto v sezone . prohra v srpnu s Anginou v Cincinnety
Reagovat
FulnekUltras
ok - ale přece jen ta až hrůzostrašně suverénní herní dominance Sereny na největších akcích toho roku je dodnes nezapomenutelná...
Reagovat
Fandina
neznám grenslemi
Reagovat
Roger_Federer
Tak ty si tupa,otom zadna
Reagovat
Fandina
tupý jsi ty, šlo o pravopis, ale proč se tomu divím, že. Při tvé inteligenci si to ani pochopit nemohl. Stokrát nic umořilo vola.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jenom člověk bez argumentů poukazuje na pravopisné chyby, Fandino. Taky nejsi neomylná a mohl jsem ti to omlátit o hlavu. Nečiň druhým to, co nechceš aby činili oni tobě. ;)
Reagovat
Fandina
Nehodnoť věci, kterým nerozumím. Ano, šlo o pravopisnou chybu dotyčného, kterou nepochopil, stejně jako ty.
Reagovat
Fandina
nerozumíš
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty jsi vážně hloupá, Fandino, hloupá až to práská dveřmi od TP. Úsměv
Reagovat
Fandina
A co jiného máš na jazyku. Nějakou jinou rozprávku o hloupé Fandině. Nic jiného tě nenapadá.
Reagovat
Herbert_Hoover
Úsměv
Reagovat
Fandina
A nic jiného tě nenapadá?
Reagovat
Herbert_Hoover
Úsměv
Reagovat
janek_da
Jasně že je slabší era.

Odcházejí stabilní hráčky top10 - Li N, Bartoli.
Zraněná a po návaratu nic moc Azarenka
Zraněná Máša
Horské dráhy - Halep, Kvitová
Zatím příliš mladé - Muguruza, Benčič

Dyk i ta Lucka, jak ji mám rád, a objevila se v top5

atd, atd
Reagovat
Roger_Federer
Presne to si myslim i ja.Jenom je zbytecne jim to vysvetlovat.
Reagovat
Fandina
Tak to nevysvětluj. Když jsi tak chytrý.
Reagovat
Roger_Federer
Demente, co chces slyset.??proc se opet vecpes do debaty do ktere te nikdo nezval??
Reagovat
Fandina
Neškodilo by ti pár lekcí pravopisu. Ani nevíš, jak by se okolí ulevilo, číst výplody někoho, kdo ani neví, co vlastně píše.
Reagovat
Roger_Federer
Demente, vem si vklidu svoje leky a bez si lehnout do sklepa.
Reagovat
Fandina
Co psychiatr, jak to s ním vypadá. Co nález. Dobré?
Reagovat
Roger_Federer
Ano demente, dobre.
Reagovat
Fandina
Tak si toho važ. Mnozí psychiatři nemají pro své pacienty takové zprávy.
Reagovat
FulnekUltras
kliiiiid... ;)
Reagovat
Fandina
nech ho být. Chlapec na posílení svého ega potřebuje utřít druhého. Normálni projev slabochů.
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětluje se za pomoci argumentů. Což je to, co tobě ani Janekdovi žalostně nejde. Je sice hezké, že vyjmenoval pár hráček, o síle současné éry to ale neříká vůbec nic.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud povazujes za argumentovani to, ze ty si neco myslis, tady to pak vydavas za "svatou pravdu", tim padem za realitu..jsi uz roky na omylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud já si něco myslím, jsem schopen to vyargumentovat. Ty ne.
Reagovat
Roger_Federer
Uhel pohledu...90% TP si mysli pravy opak o tvych argumentacich., dava ti to uz leta najevo, pouze ty nejsi schopen, ochoten videt cokoliv, nez "napises", tudis to povazujes za jedinou pravdu.
Tvoje "svata valka" za Petru K. neni nic jineho, jasny dukaz, ze sam sebe povazujes za bernou minci(pravdu)( vidis lajny v televizi), ostatni argumenty, jakkoliv dobre a realne vubec nepripoustis, odmitas, zhazujes, poplyves..
Reagovat
Fandina
TP myslíš koho. Napiš, kdo ho představuje, kdo je ten TP. Ty, a kdo další.
Reagovat
darek.vrana
Já třeba.
Reagovat
Roger_Federer
Mluvim o tobe..TP je zkratka pro Tupy dement.
Reagovat
Fandina
TP místo TD. Vážně. A jinou pohádku neznáš?
Reagovat
Fandina
popliveš
Reagovat
Roger_Federer
m.youtube.com/watch?v=9zRDmGjqTxA
Reagovat
smazaný uživatel
Odkdy ty tvoříš 90 % tenisportalu? :-))
Reagovat
Roger_Federer
Ja?, uz nejednou ti to lidi daly najevo v "davu"..sel si jako spraskany pes,pod nickem tusim QUESH.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám paměť dobrou, spíš ty máš poněkud pokřivené vnímání reality, když máš pocit, že těch pár lidí, co mě tady nemá v lásce, je 90 % TP :-))
Reagovat
FulnekUltras
Nová doba !!! Nick vyhazuje nicka !!! To tady ještě nebylo !!! ;)))
Reagovat
Roger_Federer
V lasce?.Vzdyt tady vubec nejde oto, kdo te muze a kdo nemusi..vrat se na zacatek diskuze, precti si co jsem napsal o tvem "argumantovani", kterym se ted ohanis a znova se zamysli, treba ti dojde oco jde.
Reagovat
Fandina
Na to si dobře pamatuji. Anketa o tom, kdo koho nesnáší. S cílem vyhladit, vypudit oponenta, který se mi nelíbí. Zvláštní přístup. Divila jsem se tenkrát, že odešel. Já bych se těm dotyčným vysmívala do obličeje. Každý jsme jiný. Kdo nesnášní druhé, nesnáší sám sebe.
Reagovat
FulnekUltras
Přitom skupina nicků, které si naprosto nepochopitelně osobují jakési domácí právo veta, se najde skoro na každém portále...čili stará rádoby psychologická vesta ala zahraniční politika ušáků... ;)))
Reagovat
Fandina
Rádoby většina TP, která tady vypisuje ankety a představují jí osoby typu RF, gigin, a.magerova, slacker a pak další náhodná paka, není žádná většína. Je to jejich zbožné přání. Bublina.
Reagovat
gigin
A pak uživatelé, kteří kvůli tobě a tobě podobným odešli, páč číst ty tvoje pomatené pičoviny už je nebavilo.
Reagovat
Fandina
S tímhle vydíracím citovým argumentem jsi do háje. Nikdo nikoho nenutí nic číst. Pokud někdo nění schopný se vyrovnat s druhými lidmi, píšícími na internetu. S čím je schopný se vyrovnat v životě. Nevydírej druhé. Chovej se jako chlap.
Reagovat
gigin
A iqe jako chlap odešel...
Reagovat
Fandina
Vyhnali jste ho. Naštěstí se vrátil.
Reagovat
Fandina
Vyhnala ho nesnášenlivost druhých, vaše neschopnost se postavit čelem k druhému.
Reagovat
gigin
:-DDDD běž už spinkat...
Reagovat
darek.vrana
Dobrej vtip. Ty si všechno vyargumentuješ tak, aby ti to vyšlo, aneb jak říká slacker ohýbáš realitu. Často jsi tady navíc usvědčen ze lži, ale neuznáš to.
Reagovat
Fandina
Ohýbání reality. To je zvláštní pojem. Neuznávám ho. Je to něco neutrálního, neuchopitelného. Výmluva. Spíš nedostatek toho, kdo termín užívá, že nedovede přesně popsat, kde je problém.
Reagovat
darek.vrana
Já jsem ho usvědčil ze lži a neznalosti, jasné argumenty neuzná, není proti tomu cesty.
Reagovat
Fandina
A jde ti o co. Aby on se ti poklonil, že jsi měl pravdu, nebo o co ti vlasntně jde.
Reagovat
gigin
O uznání chyby, vždyť to píše huso jedna.
Reagovat
Fandina
gigin, nic mi do toho není, ale umíš mluvit normálně, bez oslovování huso jedna, nebo neumíš. Až se to naučíš, tak přijď. Nemíním se bavit s takovými lidmi.
Reagovat
gigin
Nazýváš mne hlupákem, co bys od hlupáka chtěla..
Reagovat
Fandina
Od hlupáka nechci nic. Ale tím husa jen potvrzuje, že jím asi bude. Sorry, giginku. Třeba se mýlím.
Reagovat
Fandina
Nechci to už rozpytvávat, ale kromě huso, jsi mi napsal, neber si mě do huby, tupane. Evidentně jinak mluvit neumíš.
Reagovat
gigin
Ty a mýlit se? Blbost.
Reagovat
Fandina
A pak chtěj, abych si za takovéhle reakce od tebe myslela, jak jsi inteligentní. Ani to nejde. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Chybu mohu uznat, pokud ji udělám. Což činím. Jiná věc je, že si tady někteří myslí, že mě u nějaké chyby přistihli, přestože jsou sami úplně mimo.
Reagovat
darek.vrana
O to, aby nebyl arogantní a nenazýval všechny okolo tupcema, kteří nemají mozkovou kapacitu apod... Nepotřebuju, aby se mi klaněl. Jde o to, že tohle byl jeden případ, kdy se choval jak hovado, ostatní poučoval, ať neplácají nesmysly apod. a pak se ukázalo, že ty nesmysly plácá sám. A takhle je to dost často, jenže ne vždy je to tak snadné usvědčit. Například v otázce autů Petry Kvitové. Ani ona těm míčům nevěří, když si nebere jestřába, a on se naváží do celého světa, obviňuje rozhodčí i všechny lidi tady, že jsou slepí nebo blbí atd... Já nevím, proč sis zrovna jeho vybrala jako svou spřízněnou duši, když sama nemáš ráda útočnost a aroganci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadávám jenom těm, kteří si o to svým arogantním a nadřazeným chováním sami koledují.

Čemu Petra na kurtu věří nebo nevěří nevím, co vím ale jistě, že hráč má ze všech pozorovatelů zdaleka nejmenší šanci posoudit, kam ten míček dopadl.
Reagovat
darek.vrana
A ty u televize vždycky největší. Větší než všichni rozhodčí i hráč.
Reagovat
Fandina
Možná že to přeháníš. Až tak arogantní zase není. Faktem je, že jeho příspěvky víc čtu, než třeba tvoje, takže asi mám o něm větší přehled. On je především fandou Petry a je pro mě čitelný. Obecně bych řekla, že mu v tomhle směru hodně rozumím. Jinak samozřejmě, jeho některé výroky na adresu rozhočích považuji za přehnané, ale omlouvám to emocemi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys mě NIKDY ze lži neusvědčil. Teď lžeš sám.
Reagovat
darek.vrana
Á, myslíš, že čas všechno odvane, viď... Sám to moc dobře víš. Navážel ses do nás, ať neplácáme nesmysly a plácals je sám. Šlo o DC.
Reagovat
smazaný uživatel
DC si pamatuju moc dobře. Pamatuju si, že jsem se tehdy spletl a taky jsem se za to tehdy všem zúčastněným omluvit. Což si ale zjevně nepamatuješ ty.
Reagovat
darek.vrana
Omluvu si sice pamatuju, jenže když se tímhle stylem chováš dál a neustále, tak jaksi ta omluva ztrácí smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se taky chováš furt stejně, tak nečekej, že já se budu chovat jinak.
Reagovat
darek.vrana
A jak stejně? Nazývám tady všechny okolo hlupáky, blbci? Říkám všem, že nemají v hlavě mozek?
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmyslně se do mě navážíš.
Reagovat
darek.vrana
Nesmyslně? Protože mě vytáčí to, jak máš svoji pravdu a všechny, kdo mají jiný názor označuješ za blbce. Absolutně nejseš schopen přijmout nějaké argumenty, jiný názor. Jseš totálně neobjektivní a i kdyby tu proti tobě něco namítlo 1000 lidí, tak je to 1000 blbců a ty jediný máš pravdu. Nezkusíš se zamyslet, proč jsi sám proti všem.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zase vytáčí, když o mě píšeš takovéhle pitomosti a lži.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se taky chováš furt stejně, tak nečekej, že já se budu chovat jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
DC si pamatuju moc dobře. Pamatuju si, že jsem se tehdy spletl a taky jsem se za to tehdy všem zúčastněným omluvit. Což si ale zjevně nepamatuješ ty.
Reagovat
smazaný uživatel
1) argumentuji věcně, logicky, žádnou realitu neohýbám - že tu realitu někteří zdejší rádo by odborníci nevidí, je jejich problém, ne můj. Smutné to je v případě, když jde o lidi, kteří, jak sami tvrdí, sledují tenis pomalu desítky let.
2) pokud se spletu, chybu přiznám. Což je věc, kterou tady 99 % lidí nedělá

Čili mě tady křivě obviňuješ.
Reagovat
darek.vrana
A zase už ironizuješ - rádobyodborníci, je to smutné, je to jejich problém... Ty neuznáš ani tak jasnou věc, že 4 GS a 4 finále je lepší bilance než 2 GS a 0 finále, tak o čem se s tebou dá věcně diskutovat? Znova se do toho pouštět nebudu. Ty si to ohneš tak, že 2-0 je lepší, tzv. si to vyargumentuješ nějakými subjektivními kecy, které ti nelze vyvrátit.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nikdy netvrdil, že 2 jsou více než 4. Já jsem tvrdil, že máme-li porovnávat úspěchy Hanky a Petry, je naprostá krávovina to redukovat pouze na GS, což jste tady zhusta dělali. To je celé.
Reagovat
darek.vrana
Jenže problém je, že Hana byla v podstatě ve všech kritériích lepší, jenže ty sis to vždycky zaonačil tak, aby to vyšlo líp pro tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je, že nebyla, ovšem vy jste tady ta kritéria, ve kterých nebyla (žebříček, neturnajová ocenění), záměrně bagatelizovali, čili jste to byli vy, kdo ohýbal realitu. Ale nechci to tady znova otvírat a vyvolávat další flame.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nikdy netvrdil, že 2 jsou více než 4. Já jsem tvrdil, že máme-li porovnávat úspěchy Hanky a Petry, je naprostá krávovina to redukovat pouze na GS, což jste tady zhusta dělali. To je celé.
Reagovat
smazaný uživatel
1) argumentuji věcně, logicky, žádnou realitu neohýbám - že tu realitu někteří zdejší rádo by odborníci nevidí, je jejich problém, ne můj. Smutné to je v případě, když jde o lidi, kteří, jak sami tvrdí, sledují tenis pomalu desítky let.
2) pokud se spletu, chybu přiznám. Což je věc, kterou tady 99 % lidí nedělá

Čili mě tady křivě obviňuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nemyslet. Na myšlení jsme tady my :-))
Reagovat
darek.vrana
Ještě jsem neviděl opravdu inteligentního a moudrého člověka, aby pořád říkal, jak je chytrý a neustále ostatním vmetal věty typu na to tvůj mozek nestačí. Na druhou stranu blbců (a teď to neber osobně) používajících tyhle obraty je hodně. Musí si tím kompenzovat nějaký mindrák.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani inteligentní a moudrý člověk se toho občas nevyvaruje, jedná-li s blbcem. I když to možná neřekne nahlas. To je obecná myšlenka, nevztahuj ji prosím na nikoho konkrétního.
Reagovat
Fandina
Jenže ono je také potřeba trochu empatie, schopnosti vycítit, kdy si dotyčný dělá šoufky. Obávám se, že někdo tohle nerozezná.
Reagovat
darek.vrana
Možná jsem to měl napsat pod jinou reakci, pravda. Tady jsem tu ironii pochopil. Většinou to ale ironie není.
Reagovat
lars
LiNa nebyla stabilni hracka top10 kdyz na nekolik mesicu z top10 vypadla
A Bartoli taky ne
Reagovat
smazaný uživatel
Ani náhodou není slabší éra, právě naopak.

Na okruhu je tuším sedm aktivních dojnásobných GS šampionek, 28 jich bylo v celé historii otevřené éry. Razantně se zvýšila kvalita hráček řekněme druhého a třetího sledu, což má za následek to, že je špička tak silná a vyrovnaná jako snad nikdy dřív.
Reagovat
janek_da
Čistě matematicky bez nějakých subjektivních pocitů.

Vezmu jenom tvůj argument ( podle mě teda o téměř ničem nevypovídá, ale budiž nekritizuju) o 7 tenistkách z celkových 28, co mají dvojnásobný GS. To je 1/4 z těchto tenistek.

Open era trvá 42 let, aktivní tenistky teď mají karieru řekněme 14 let, to je 1/3 z 42 let.

Takže za současnou eru si rozdělilo GS méně hráček než průměrně.

No jasně. Je tam anomalie WS. A co znamená? Že ostatní nejsou schopné ji na GS porazit. Místo aby se na ni dotáhly, tak musí počkat až skončí.Pro mě je to celkem smutné zjištění.
Reagovat
janek_da
A to ještě k tomu hráčky, které ji na GS porážely, jsou fuč. Teda kromě Cornet.
Reagovat
smazaný uživatel
Které hráčky ji dokázaly pravidelně porážet? Jedna, možná dvě? Jo, tak ty už jsou dávno pryč, protože to bylo v době, kdy Serena byla ještě pískle. Od té doby pravidelně neprohrávala s nikým.
Reagovat
janek_da
Henin, Clijsters, Capriati. Ta ji porazila jako 23letou, ale Serena už jako 19letá byla ve finále majoru. No to si pískle představuju jinak tedy.

A potom sám mi to potvrzuješ. Díky slabé konkurenci ji už nikdo opakovaně neporáží.

Bavím se o top hráčkách. Ty za top20 se určitě zlepšily.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj problém je ten, že zcela záměrně ignoruješ psychologický aspekt věci. Ignoruješ fakt, že tehdy Serena ani zdaleka nebyla takový pojem, živoucí legendou, jako dneska. O to snáze se porážela tenkrát, o to hůře se poráží dnes.

Ani náhodou to tedy neříká nic o tom, jestli byla silnější konkurence tehdy nebo dnes.
Reagovat
janek_da
no tak to si chlapče nepamatuješ, jaký to byl fičák, když Wiliamsky vtrhly na okruh

Dnes už je Serena proti minulosti hodná mamka.
Reagovat
smazaný uživatel
To ale nijak nesouvisí a především nijak nevyvrací, co jsem napsal.
Reagovat
janek_da
Tak jinak. Vidím, že o té éře jejich nástupu nevíš nic. (To není nic špatného)

Nebyla legenda, jas. I když pro tebe je hráčka s dvěma GS legenda, viz diskuze HanaxPetra. Takže legendou vlastně byla už tenkrát, podle tebe.

No a teď k tomu hlavnímu. To byla silná trojka Venus, Serena, tatík. Gang, co měl pořádně velkohubé řeči, jak všechny zpráskají. Na kurtě arogantní. Hrály nový tenis, silový. Seleš oproti nim byla ona stará "pinkalka". Šel z nich strach. Někde jsem o tom jejich působení ve WTA četl článek.
Reagovat
smazaný uživatel
Velkohubé kecy měly, ale ty měla třeba i jistá slečna B. Ony do tenisu přinesly zásadní nové prvky, to jim pomohlo vyhrávat a nejsem si jist, jestli by taková situace mohla nastat i dneska.

Jde mi ale o to, že zvlášť Serena má dneska status legendy, to v tom podvědomí chtě nechtě její soupeřky mají a sváže jim to ruce tak, že nejsou schopné slušně rozehraný zápas dotáhnout dokonce, letos jsme to ostatně viděli několikrát. Ne náhodou se říká, že mistra snáz porazí ten, kdo neví že hraje s mistrem...
Reagovat
janek_da
S tím souhlas.

Ale mi stačí se vrátit k tvojemu komentu

"Které hráčky ji dokázaly pravidelně porážet? Jedna, možná dvě? Jo, tak ty už jsou dávno pryč, protože to bylo v době, kdy Serena byla ještě pískle. Od té doby pravidelně neprohrávala s nikým."

A až po zodpovězení, které sis "najednou" vzpomněl, že je teď živoucí legenda. Dokonce jsem ti napsal 3 hráčky.

Takže příště rovnou napiš, že se nemám namáhat, protože. A teď viz komentář, s kterým souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Že je živoucí legenda a že jí to dneska hodně pomáhá, to tady tvrdím celou dobu..
Reagovat
janek_da
tak proč jsi vůbec dával otázku kolikže ji poráželo hráček?

napsal jsem 3

a ty, "nojo jenomže ona nebyla tenkrát legenda". (navíc tvojí optikou už i tenkrát legenda byla)
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl jsem takovou otázku pokládat. Moje chyba.
Reagovat
janek_da
no problemo, jenom jsem to nechapal "proč"
Reagovat
smazaný uživatel
Že je živoucí legenda a že jí to dneska hodně pomáhá, to tady tvrdím celou dobu..
Reagovat
Herbert_Hoover
Taková situace by teoreticky mohla nastat, ale nenastane. Nic extra nového se zřejmě přinést nedá, ale dá se inspirovat částečně z minulosti. Ale spíš to spěje k tomu, že všechny budou bezmyšlenkovitě plácat či bušit do míče a bude to na stejné brdo jak se hovorově říká. Žádná nebude časem extra vybočovat a určovat ten tok WTA, trend. Za chvíli nejen, že zcela vymizí kupříkladu jednoruč BH ale beztak přibudou i obouruč FH. :) A žádný Santoro tu nebude, aby kouzlil i obouruč údery. ;) janek má pravdu, Williamsky vtrhly na okruh jako uragán a už před mnoha a mnoha lety, to ještě Davenport pak vyhrála nějaký GS, se chtěly měřit s chlapem a prohlašovaly, jak porazí kohokoliv od top 200+ :) Jak to dopadlo všichni víme, ale poprask kolem Williamsek byl a nebyly to zcela plané řeči, rozhodně za ně mluvily úspěchy výraznější než zatím za Bencic. :) Silné osobnosti by se nenechaly zviklat nějakým statusem legendy. Třeba jednou, dvakrát..ale ne pravidelně. Ta dominance Sereny není tak moc o Sereně jako o snížené konkurenci. :) Vinci ji porazila a ukázala, že to jde právě chytrostí a pestrým stylem hry, tzv. starší školou a jsme u toho. :) Troufám si říct, že být tam nějaká hitterka co to bezmyšlenkovitě pere od baseline, tak to může opět Serena nějak doklepat do vítězného konce s velkým vynaloženým úsilím. Zkrátka mentální síla, chytrost, pestrý tenis, ne jen plán A a ten když selže, tak selže i hráčka. To chybí, i proto krize (slabší éra) WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Velkohubé kecy měly, ale ty měla třeba i jistá slečna B. Ony do tenisu přinesly zásadní nové prvky, to jim pomohlo vyhrávat a nejsem si jist, jestli by taková situace mohla nastat i dneska.

Jde mi ale o to, že zvlášť Serena má dneska status legendy, to v tom podvědomí chtě nechtě její soupeřky mají a sváže jim to ruce tak, že nejsou schopné slušně rozehraný zápas dotáhnout dokonce, letos jsme to ostatně viděli několikrát. Ne náhodou se říká, že mistra snáz porazí ten, kdo neví že hraje s mistrem...
Reagovat
smazaný uživatel
Velkohubé kecy měly, ale ty měla třeba i jistá slečna B. Ony do tenisu přinesly zásadní nové prvky, to jim pomohlo vyhrávat a nejsem si jist, jestli by taková situace mohla nastat i dneska.

Jde mi ale o to, že zvlášť Serena má dneska status legendy, to v tom podvědomí chtě nechtě její soupeřky mají a sváže jim to ruce tak, že nejsou schopné slušně rozehraný zápas dotáhnout dokonce, letos jsme to ostatně viděli několikrát. Ne náhodou se říká, že mistra snáz porazí ten, kdo neví že hraje s mistrem...
Reagovat
smazaný uživatel
To ale nijak nesouvisí a především nijak nevyvrací, co jsem napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak míň, snad víc, ne? Vždyť v kterém období na kurtech pobíhalo 7 aktivních dvojnásobných GS šampionek.
Reagovat
janek_da
Cistě absolutně jich je dost. Jestli nejvíc to nevím. Jenomže kariera taky trvá déle.

Graf posbírala 22, nebo kolik majorů, za 14 let své kariery. Serena kroutí už 17.rok. Sanchez byla aktivní sotva 10 let. Hingis, to je kapitola sama pro sebe.

A teď?
Venus snad 18.rok, Svetla 12., Šarapka asi 12., Vika 8?, Petra 6.

Mi to přijde jako jasný úpadek, že nejmladší vítězkou majoru je Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak je to jasný důkaz toho, že se kvalita a náročnost tenisu zvyšuje. Naopak normální není, když si zkušené harcovnice nechají naložit od náctiletých holek s nulovýma zkušenostma a už z podstaty věci menší fyzičkou. To je známka úpadku.
Reagovat
janek_da
Takže jsme vyřešili počty běhajících šampionek. Asi tedy nakonec souhlasíš, kdyžs neoponoval.

teď k dalšímu bodu.

Žena je fyzicky i psychicky na tom nejlíp ve věku 23-28 let, tak zhruba. A jestli vládnou starší holky, nejlíp to bylo vidět u Li Na, tak je to pro mě znak že ta silná generace, je vlastně slabá.

Kdyby žebříček vypadal nějak takhle
1. Vika
2. Maria
3. Petra
4. Muguruza
5. Halep
6. Aga
7. Serena
8. Angie, Benčič

Kdyby vítězky jednoho majoru neslavně pokořovaly v rekordech brzkého vypadnutí na dalším majoru
Kdyby se neobjevovaly hráčky bez vítězství majoru na postu jedničky.

Už vypadalo, že Vika, znovuzrozena Marie, čerstvá Halep, technická Aga, zdravá Petra si to budou mezi sebou rozdávat. Ale sory, třeba Halep, jak jsem ji jako hráčce za 50kou prognozoval velkou budoucnost, tak je pro mě mega zklamáním. A tento týden to byl vrchol.

Chce to prostě dvojici, trojici hráček, které WTA táhne, tenisově. Co teď táhne WTA? Bonbony, Wawra, 35letá veteránka
Reagovat
FulnekUltras
Wawru budu žrát do posledního dechu... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kde jsi přišel na to, že žena je na tom fyzicky a psychicky nejlíp ve věku 23-28 let. V tom věku je možná nejlíp připravena k rozmnožování, ovšem člověk - muž i žena - je na tom psychicky i fyzicky nejlíp mezi třicátým a čtyřicátým rokem. Že vládnou starší holky je tedy stav naprosto normální, nikoli znak nějakého úpadku.

Současný ženský tenis má dost osobností, které táhnou, i když třeba nezbírají grandslamy po hrstech. Serena, Maria, Petra, Simona, třeba i ta Aga, to jsou holky, které táhnou, ne že ne.
Reagovat
janek_da
nevím, kde ty jsi zase přišel na tohle moudro, že mezi 30. a 40. rokem je žena i muž na tom fyzicky i psychicky nejlépe.

Ukaž mi prosím ty grandslamové vítěze a vítězky, co mají 36, 37, 38, 39 let. Asi jich je spousta.

Kdyby byl sport čistě vytrvalostní disciplina, tak bych ten věk posunul někde do 28-34 let. Jenomže rychlost ztrácí člověk někdy okolo 28 let. Regenerace se zhoršuje celou karieru, akorát to zpočátku, taky tak do 28, nevadí. Svalová hmota ubývá tempem 1% od 30.roku.

No, ale ať jenom nepindám, tak ti dávám odkaz na věk grandslamových vítězů. Řekl bych, že je dost mimo od tvojí teorie o nejlepším věku.

https://en.wikipedia.org/wiki/
List_of_Grand_Slam_singles_champions
_in_Open_Era_by_age_at_first_win

odkaz je v odstavcích kvůli nemožnosti zadat dlouhé slovo, ty smaž
Reagovat
smazaný uživatel
To není nějaká moje teorie, to je vědecky prokázaný fakt. Ale připouštím, že to platí u normálních lidí, u vrcholových sportovců ta čísla budou trochu posunutá vzhledem k vyšší opotřebovanosti.
Reagovat
janek_da
trošku? Třicátnice jako GS vítězky spočteš na jedné ruce.

No sakra, samozřejmě, že se musí počítat i s opotřebovaností. Samozřejmě, že teď mluvíme o vrcholových sportovcích a ne člověku z ulice.

Takže, chybí tady střední generace hráček a to umožňuje už v horším věku, ale stále dobrým tenistkám vyhrávat.

A pozor. Všimni, že tenisti mají ten věk trochu posunutý směrem nahoru. Čili top mají jinak než holky. A je to l o g i c k é. Puberta, svaly, mozek, větší konkurence. To v tomhle hraje roli, že úspěchy mají trochu později.
Takže podle mě, a teď si dovolím tvojím stylem napsat, vrstvíš jeden blábol na druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisti věk směrem nahoru rozhodně posunutý nemají, spíš naopak.

Holkám střední generace určitě nechybí a už vůbec není pravda, že by to starším hráčkám nějak usnadňovalo cestu nebo snad umožnilo dominovat.
Reagovat
janek_da
ty sis ani neprostudoval ten odkaz! Dyk to tam máš. Spočti si víteze v jednotlivých letech. Holky jsou o cca 2 roky posunuté.

Když střední generace, tedy hlavně mladší střední, u holek nechybí, proč je nejmladší vítězkou pořád Petra?
Proč v top20 chybí hráčky ve věku 22-25 let s výjimkou Halep a Plíškové? A naopak hráček za 28.rokem je tam přehršel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisti věk směrem nahoru rozhodně posunutý nemají, spíš naopak.

Holkám střední generace určitě nechybí a už vůbec není pravda, že by to starším hráčkám nějak usnadňovalo cestu nebo snad umožnilo dominovat.
Reagovat
janek_da
k normálním lidem se nebudu vyjadřovat. bavíme se o sportovcích. Nicméně, když už se oháníš "vědeckým faktem", tak by bylo příjemné dát zdroj.

Taky bych mohl jen tak z plezíru psát o "vědeckých faktech". Navíc mám i k "vědeckým faktům" celkem nedůvěru, protože se mohou co 10 let měnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus učebnici biologie, konkrétně kapitolu o vývoji člověka. :-)

Tohle jsi asi slyšet nechtěl, ale jsem teď líný to hledat. Až to najdu, pošlu ti to do zpráv.
Reagovat
janek_da
čekal jsem wiki. no v učebnici asi jako nějak extra vědecké fakty. no.

kašli na to.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus učebnici biologie, konkrétně kapitolu o vývoji člověka. :-)

Tohle jsi asi slyšet nechtěl, ale jsem teď líný to hledat. Až to najdu, pošlu ti to do zpráv.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes se meni uz pomalu co rok;)
Reagovat
janek_da
tvl, jsem optimista. :-)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Třicátníci naopak velmi často řeší existenciální apod. krize.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kde jsi přišel na to, že žena je na tom fyzicky a psychicky nejlíp ve věku 23-28 let. V tom věku je možná nejlíp připravena k rozmnožování, ovšem člověk - muž i žena - je na tom psychicky i fyzicky nejlíp mezi třicátým a čtyřicátým rokem. Že vládnou starší holky je tedy stav naprosto normální, nikoli znak nějakého úpadku.

Současný ženský tenis má dost osobností, které táhnou, i když třeba nezbírají grandslamy po hrstech. Serena, Maria, Petra, Simona, třeba i ta Aga, to jsou holky, které táhnou, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kde jsi přišel na to, že žena je na tom fyzicky a psychicky nejlíp ve věku 23-28 let. V tom věku je možná nejlíp připravena k rozmnožování, ovšem člověk - muž i žena - je na tom psychicky i fyzicky nejlíp mezi třicátým a čtyřicátým rokem. Že vládnou starší holky je tedy stav naprosto normální, nikoli znak nějakého úpadku.

Současný ženský tenis má dost osobností, které táhnou, i když třeba nezbírají grandslamy po hrstech. Serena, Maria, Petra, Simona, třeba i ta Aga, to jsou holky, které táhnou, ne že ne.
Reagovat
FulnekUltras
mitlojferin Záša brauchtes imrmér... ;)))
Reagovat
Fandina
už je to třikrát
Reagovat
FulnekUltras
Opravdu tady teď nechci nějak dlouhosáhle spekulovat, ale zdravotní problémy, které SW naznačila a jichž jsme u ní do jisté míry byli i vnějšími svědky v posledních dvou sezónách, mohou mít své příčiny poměrně velmi reálně i v obohacování organismu některými pochybnými podpůrnými látkami - odhadem v období zhruba posledních pěti let.
Reagovat
Herbert_Hoover
Přitlač, určitě mají své kořeny v období, kdy vyhrála svůj první GS. Neskutečné. Kopněte si do "mrtvoly". Síla. :)
Reagovat
FulnekUltras
Nemyslím, že bys nečetl moje zdejší příspěvky aspoň rok dozadu. Takže klid, neboť do "mrtvol" se kope úplně jinak...
Reagovat
Herbert_Hoover
Nečetl, copak jsem nějaký fanatik, abych si procházel rok staré diskuze? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem tě beru, ale s těma konspiračníma teoriema ohledně Serenina údajného dopingu už je to poněkud ohraná písnička. Něco jako Frick a Stromovka. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodně je to menší konspirace než údajná "válka" USA s ISIS... ;)
Reagovat
Titan
Vždy mě velmi zaujmou konspirace na téma údajného nedopingu slečny Sereny...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FulnekUltras
správně střelený... ;)
Reagovat
COMEON
:)
Reagovat
Pedronegro
Snad ještě zpět k článku, co povídá o času na vyléčení, jsou takové její blbé řeči, na USO zraněná nevypadala a to, že prohrála, ji asi štve, jasně, ale je to moc dobře, nastává čas, kdy ji začnou porážet i další a ženský tenis se konečně zbaví této nafouknuté anomálie, takže je na jedné straně škoda, že nehraje, protože by ji mohla porazit některá další, a takhle by se mohla zmátořit a otravovat další sezonu, nedejbože i déle. Na druhé straně si aspoň ostatní zahrají normální ženské turnaje do konce roku.
Reagovat
majkl005
je to vcelku hnusný, ale nemůžu nic víc než jen souhlasit....ano Serena je legenda, ale kdoví jak to s ní vůbec je, zda se za pár let nepříjde na bůhví co.....ale každopádně se těším, až ukončí kariéru....podle mě celá její nadvláda jen ženskému tenisu ubližuje....
Reagovat
Herbert_Hoover
Zajímavé nazývat jedno ze slabších období ženského tenisu normálním. :) Legendy které formovaly ženský tenis jsou pryč, teď zmizí ještě Williamsky, pak Máša a zbude jen brečící lazaret labilních princezen soutěžících o královnu v oboru push, push, push. :))
Reagovat
FulnekUltras
Slabší období možná tak jedině ze strany antidopingových kontrol... ;)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Je to rozhodně slabší období. Už jen tím, že dominuje tak moc jedna hráčka. V minulosti Serena nedominovala takovou mírou, na GS ji pravidelně porážela Capriati nebo Henin. Až Serena skončí, tak bude ještě následující celou sezonu světová jednička a další dvě sezony v top ten. :)))) Ty obranářky a kopečkářky se budou přetahovat mezi sebou o to, která dřív skrečne po vítězném turnaji. :)
Reagovat
Fandina
Až skončí Serena, tak bude následující rok jedničkou. Zajímavá úvaha.
Reagovat
Herbert_Hoover
A helemese, vtip vylezl. :) Tobě to nemůže dojít, jak to bylo myšleno, chápu. :)
Reagovat
Fandina
A to myslíš vážně, že když někdo skončí, tak bude pořád jedničkou, celý rok?
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino už jsi dlouho ze školy, chápu, že literární figury/tropy ti nic neříkají. :) Ale nikdy není pozdě, Fandino, si rozšířit či obnovit obzory. :) Vážně zkus tu univerzitu třetího věku. Určitě bys to zužitkovala i tady.
Reagovat
Fandina
Literátní figury tu nerozhodují.Buď matika nebo jen prosté sdělení. Končím.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne Fandino, ty jsi určitě dost stará na to si dát pět a pět doromady (tady ta tvá matika hehe), aby jsi došla k tomu, že to není o tom, že je něco černobílé. :) Tutově nemáš kapacitu nebo chuť tomu přijít na kloub, ale to neva. :) Končíš? Tak zase na viděnou za pět minut :)
Reagovat
Fandina
Nauč se číst. Nejsi schopen ani absorbovat text 60 ti leté důchodkyně a smysl jejího příspěvku.
Reagovat
janek_da
Fandino. Končíš. Aspoň jsi to psala. Anebo jako obvykle tvé nic neznamená?
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že můj příspěvěk byl o mně, nebo končím se vztahovalo k něčemu jinému? Třeba ti to dojde, o čem jsem psala. I když u tebe si nejsem jistá, jestli mluvím s psychopatem nebo normálním.
Reagovat
Herbert_Hoover
No vida hehe, s minutami jsem se trefil úplně přesně. :))
Reagovat
Fandina
Až na to, že končím nebylo o mně, ale o prohlášení Sereny. Jako obvykle jsi mimo mísu.
Reagovat
Herbert_Hoover
No jistě Fandino, jak jinak. Tonoucí Fandina se stébla chytá a využila k tomu opět výmluvu antilogickou výmluvu ze své dílny. :))) Co si člověk neudělá sám, to nemá, žejo Fandino? :)
Reagovat
Fandina
Ne. Jen to vyžaduje inteligentního oponenta do diskuse. Který chápe souvislosti. A jestli něco vím nabeton, ta to, že ty to nejsi.
Reagovat
Fandina
A jako dodatek. Ani nemáš snahu jim být. Protože v diskusi nejde jen o to, chrlit nepřetržitě slova, jako ty. Ale poznat, kdy má člověk mlčet. A to ty neumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena dominuje výsledkově, herně hraje naopak nejvyrovnanější zápasy za posledních několik let. Nemyslím, že současné období je nějak slabé.
Reagovat
Frick
http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=Vystoupit.EU.jpg
Reagovat
Frick
Bohužel na pouhé 25.000 končí už ve druhém kole. Po tom ČF ve Florianopolisu se jí pranic nedaří. Pět proher za sebou, pak povinná výhra v 1. kole 25k proti hráčce z 9. stovky a nyní zase porážka.
Reagovat
rusedski
Té nesympatické hysterce snad nikdo nemůže fandit, stačilo mi vidět ji v Plzni, hnus...
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100035812

Absolvují ještě jeden díl své mexické anabáze, tentokrát bude turnaj navýše o hospitality (50.000+H), takže vítězka by získala rovou stovku bodů.

No, ale zatím se jim moc nevedlo. Chtělo by to zlepšit!
Reagovat
Frick
Z pohledu našich holek je to dobře, ale jinak je Serena hysterka, co není roupama coby. Strašně, strašně neúspěšnou sezónu letos měla. Pouhé 3 GS a jeden PM. To člověka úplně složí, když se mu tak celý rok nedaří.
Reagovat
Herbert_Hoover
Vezmi si, že běžíš na autobus.
Na autobus, který je pro tebe důležitý, dopraví tě někam, kde chceš být.
Bežíš, běžíš..fakt rychle, vypadá to, že to stihneš, jsi spokojen s časem a v tu chvíli se něco stane. Jede vlak a ty nemůžeš přejít, čekáš, zbrzdí tě to nebo zakopneš, s někým se srazíš, potkáš neodbytného dávného spolužáka, kterému vše vysvětlíš, že nestíháš, ale přesto tě to okrade o nějaký čas. Najednou už to nevypadá tak růžově. Autobus nestihnešo chlup, všechno je v háji. K čemu ti je to, že jsi velmi rychle běžel nebo že za hodinu jede další. Prostě je to passé.
Reagovat
COMEON
+10 :)
Reagovat
Herbert_Hoover
A teď si vem, že mírou frustrace ten můj příklad zaostává asi tak o 5000% oproti možné frustraci Sereny. :) Rozhodně ji neutěší, že vyhrála 3 GS, naopak si tím ještě připomene, jak byla moc blízko.
Reagovat
rusedski
Djokovič byl svým způsobem ještě blíž a taky se nehroutí :)
Reagovat
Herbert_Hoover
U Djokovice to bylo úplně něco jiného. Ten ztroskotal už ve finále druhého GS, Serena ztroskotala až v předposledním zápase se třemi GS v zádech a dalšími vyhranými zápasy na GS čtvrtém, jejím nejoblíbenějším. To chápání je diametrálně odlišné. A pro Serenu to byl určitě poslední velký cíl, který ji ještě motivoval do vyhrávání. Věřím pevně, že Djoker má těch cílů ještě víc. :)
Reagovat
rusedski
Já ten rozdíl samozřejmě vidím, ale i tak byl Novak tak blízko, jako už dlouho nikdo (v mužském tenise) nebyl a asi hned tak nebude. A líbilo se mi, jak to po US bral v klidu, že prý kdyby vyhrál Paříž, tak by to dost možná nezvládl na US Open.
Zatímco Serena z toho dělá konec světa, ono taky když na GS hrála letos každej druhej zápas na tři sety a měla několikrát z p..... kliku, tak se nemůže divit, že to holt jednou nevyšlo...
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak samozřejmě, že to Novak bude brát víc v klidu než Serena. ta si po zápase s Vinci nemohla říct.. třeba by to nevyšlo..maximálně si může říct-třeba to už nevyjde nikdy. Což by bylo i tak optimistické, protože už to dost pravděpodobně nikdy nevyjde. :) Serena už nemá další cíle, Novak je má. Má se čím utěšit a tím, že nebyl až tak blízko, je to pro něj snazší. Ho štve nejvíc to, že už napotřetí neuspěl ve finále RG v období své dominance. Ne, že nevyhrál kalendářní GS. Tím spíš to Serenu štve, protože ví, že na 3 GS zvládla tolik kritických okamžiků a těsně před cílem selže. Že ta mentální síla, kterou měla tehdy teď není. Je to ke vzteku.
Reagovat
rusedski
Jako jo, ale pořád je to jen tenis. Kodešovi umřel otec a dohrál turnaj do konce (i když jen v deblu). Serena neudělá GS a není schopna hrát ani za dva měsíce?

Působí to na mě i lehce arogantně ve stylu:"Já jsem ta co musí všechno vyhrát a když ne, tak to nemá cenu a se*u na to." Měla by mít trochu respektu k tomu, že i jiné hráčky něco umí a mohou ji porazit...
Reagovat
FulnekUltras
Že na rozdíl třeba od Venus neumí prohrávat, jsme si už všimli dávno... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Sereně nevadí to, že ji někdo porazil. Ale asi cítí, že její výkon nebyl stoprocentní, nedala tomu maximum. Kdyby byla naštvaná na soupeřku, bylo by snazší se vrátit, ale ona je téměř tutově naštvaná zejména na sebe, protože to měla ve svých rukou. :)
Sereně všechna čest, taky zvládla náročné chvíle, kdy byla zdravotně na dně, skoro přišla o život díky embolii atd..už ji skoro všichni odepisovali a ona pak skoro získá kalendářní GS. Určitě by se toho o jejích pádech a vzletech dalo hodně napsat, takových článků bude nepočítaně. Novakovi taky tuším umřel děda a následně hrál, i když se v sázkařském zákulisí spřádaly plány, jak na tom zbohatnout. A mám dojem, že i vyhrál. Serena takovou zkušenost nejspíš ještě řešit nemusela, ale to neopravňuje ostatní snižovat váhu její frustrace.
Reagovat
Frick
Zas to nepřehánějte. Taky jsem měl v nedávné době úmrtí prarodiče a rozhodně mne to nijak psychicky nepoznamenalo. To je život. Staří lidé odcházejí.
Reagovat
janek_da
A mi to vůbec nevadí, vzhledem k tomu, kolik Serena v jiných letech rozdala "radosti" soupeřkám. Tak se jí to aspoň trošku vrátilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič ani náhodou nebyl blíž.
Reagovat
FulnekUltras
dál??? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže dál. Sereně chyběly dva zápasy, jemu patnáct. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič ani náhodou nebyl blíž.
Reagovat
Patri.k
Kdy se uzavírá žebříček pro turnaj mistrů nebo se snad počítá i Moskva, která je týden před Singaopůrem?
Reagovat
blixa
Samozřejmě že se počítá ;-) Proč by neměla ?
Reagovat
Patri.k
No, protože první zápas TM začíná hned za 2 dny po finále Moskevského turnaje, příjde mi to hrozně krátká doba, přes sezónu třeba nasazování do turnajů probíhá s předstihem měsíc a půl... ale pokud si seš jistej, tak dík za info
Reagovat
EllNino
neprobíhá, nasazené hráčky do turnaje určí poslední vydaný žebříček před turnajem :)
Reagovat
Patri.k
Tak to rozhodně není pravda, o tom jaké bude mít hráčka nasazení v turnaji a jestli vůbec se vejde do hlavní soutěže rozhoduje asi měsíc a půl starý žebříček před turnajem
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nasazuje se vždy podle posledního platného žebříčku před losem turnaje (takže obvykle týden před startem turnaje). Ten dřívější limit je pro uzávěrku přihlášek, proto se může stát, že se do hlavní soutěže dostane hráč(ka), který je v době před turnajem žebříčkově až za několika soupeři, kteří musí do kvalifikace.
Reagovat
Patri.k
dobře, takže nasazování hráčů je podle aktuálního žebříčku, ale to jestli se hráč vejde do hlavní soutěže je podle třeba i měsíc starého žebříčku?
Reagovat
EllNino
přesně tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, o účasti v hlavní soutěži se rozhoduje dřív při uzávěrce přihlášek, je to i logické, aby hráči rovnou počítali s tím, jestli jsou v hlavní soutěži nebo kvalifikaci a měli dost času uspořádat si program. Při určení nasazení v turnaji už není důvod dělat to předčasně, tak se samozřejmě použije ten aktuální ranking.
Reagovat
EllNino
jistěže, ale těch prvních 16 nebo 8, popřípadě 32 nasazenách se určujr až z těch stihnuvších přihlášených z žebříčku týden před ...
Reagovat
tommr
uzávěrka pro TM nemůže probíhat s velkým předstihem jako na ostatních turnajích, protože pro kvalifikaci na TM se musí zohlednit výsledky ze všech turnajů z celýho roku ... :)
Reagovat
Patri.k
No, ani bych nečekal, že bude probíhat s velkým předstihem, jen mi jde o to jestli se počítá i ta Moskva... navíc nedá se říct, že TM uzavírá sezónu, vždyť po TM se hraje hned turnaj v Zuhai s dotací 2 miliónů dolarů
Reagovat
EllNino
ANO počítá se i Moskva :) jako každý rok
Reagovat
smazaný uživatel
Zuhai je turnaj Elite pro hráčky od 9 -12 místa.
Reagovat
Patri.k
Ajo vlastně, skoro bych zapomněl :DD
Reagovat
smazaný uživatel
oprava - tedy 9-20 místa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Zhuhai je už právě ten "béčkový TM" - Elite Trophy, už jen taková nástavba :) Fakticky vzato sezónu uzavírá finále Fed Cupu, nebo se teoreticky může počítat i IPTL :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme jak to tam dopadne, je to první ročník a v Číně :D.

Ale areál se jim taky povedl >

https://www.youtube.com/watch?v=GrfmV-c-fN8
Reagovat
Jam
Myslím, že šance na případnou WC pro Flavii stoupla, protože by bylo divné mít TM bez GS vítězky
Reagovat
smazaný uživatel
Vy s tím naděláte, 3 vyhrála Serena, která si chce odpočinout, a Flavia doted slaví, takže zas tak horké to u ní nebude. Navíc pokud nebude hrát, tak nevím, co by tam dělala s tou formou.
Reagovat
Kozoroh
Je škoda, že nebude hrát alespoň na TM, jehož letošní ročník bez účasti aktuální světové jedničky a vítězky letošních tří grandslamů utrpí na prestiži. Ať již titul v Singapuru vybojuje jakákoliv hráčka, bude jí předhazováno, že ho získala jen díky absenci Sereny.
Prohra s Bobinou na US Open zamávala se Serenou víc, než si kdokoliv z nás myslel. Jestli se z tohoto šoku vzpamatuje se dozvíme nejdříve na AO 16, kde bude pod tlakem obhajoby titulu. Pokud triumf neobhájí, může na jaře přijít o 1. místo.
Reagovat
George_Renel
Pokud by se stal malý zázrak a vyhrála Kvitová, není nejmenšího důvodu vítězství zlehčovat, protože letos Serenu smetla.
Reagovat
slacker
Pekna blbost, duvod proste bude a ne maly
Reagovat
Kozoroh
Jedna vlaštovka jaro nedělá. Serena se s Petrou střetly letos jen 1x, v předchozích pěti vzájemných zápasech vyhrála Serena. Dále Petra není 100% fit po prodělané mononukleóze. Výhra Petry by byla shazována stejně jako výhra ostatních hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Inu blbci si vždycky najdou ke shazování důvod. Čímž momentálně nemyslím nikoho konkrétního, spíš to, že inteligentní člověk nebude mít potřebu něco nebo někoho shazovat.
Reagovat
George_Renel
Jenže kdy ty předchozí byly?
Mistr je prostě mistr, i když favorit nepostoupí na mistrovství. To platí ve všech sportech. Jenom hlupáci zlehčují a zpochybňují.
Francouzi postoupili na mistrovství, i když Henri přihrál na gól neregulérně.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že kdyby bývala Serena vyhrála USO, tak by se zpochybňovatelé vítězství bez její účastni na TM našli. Ale takhle se to možná tak moc zpochybňovat nemusí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pár let to srovná. Pak už si na to nikdo nevzpomene, kdo chyběl či přebýval na TM. :) Já si myslím navíc, že tahle Serena by nemusela postoupit ani ze skupiny.
Reagovat
slacker
Mozna "tahle" Serena ani nedopinkne na druhou stranu kurtu
Reagovat
Herbert_Hoover
Možná by měla fóbii i vyjít z vestibulu na kurt. :)
Reagovat
Kozoroh
Takovému Kodešovi je 42 let předhazováno, že vyhrál Wimbledon bez hvězd. Pochybnosti ohledně letošního titulu z TM budou a vzhledem k tomu, za jakých okolností odstoupila největší favoritka turnaje jen tak nepominou.
Reagovat
George_Renel
To je ovšem jenom problém hloupých zpochybňovačů.
Reagovat
slacker
nejsou hloupy
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by měly být pochybnosti? Protože na turnaji bude chybět jedna hráčka z elitní špičky? Proboha, snad na každém turnaji někdo ze špičky chybí, svátek je spíš když se náhodou sejdou všechny.
Reagovat
Kozoroh
Jenže Serena není "jedna ze špičky", ale "špička nejvyšší". Další věcí je, že je trojnásobnou obhájkyní titulu. Největšími favority na tenisových turnajích většinou jsou první nasazený hráč a obhájce titulu. Serena na TM splňuje obě podmínky. Singapur bez ní bude ochuzen.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude, ale v žádném případě to neznamená, že by ten turnaj bez Sereny neměl žádnou hodnotu.
Reagovat
blixa
Serena už měla bejt dva roky v "důchodu", takže neúčast v TM je z její strany konečně rozumný krok. Zvykejme si na tenis bez Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale má ju ve vitríně, ostatní je čtení ke kávě :). To můžeš rovnou napsat, že turnaje kde nestartuje Serena, nemají žádnou hodnotu :)
Reagovat
Kozoroh
A kde píšu, že turnaje bez Sereny nemají žádnou hodnotu? Já tvrdím, že prestiž letošního TM hodně utrpí absencí světové jedničky a vítězky tří grandslamů v sezóně 2015.
Já osobně vítězství letošní šampionky TM shazovat nebudu, ale budou tak činit jiní jedinci. Nebuďte pak z toho překvapeni.
Reagovat
Herbert_Hoover
Spíš to bude zajímavé tím, že ani jedna hráčka z těch v úvahu připadajících pro TM nemá nějakou výraznou fazonu nebo nebudí zdravotní neochvějnost. Z tohoto pohledu může TM pokulhávat. Aby to nebyl lazaret bez jiskry a vyhraje ta, která udělá méně DF a vydrží nejdýl snášet bolest.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to náááhodou vyhrála Petra, tak si někteří rádi rejpnou. Kdyby vyhrála Lucie nabo Kája, tak budou vynášeny do nebes...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie? ta určitě, s tím počítej :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jeví se reálně Simona, ale ona je taková mrhačka příležitostmi, že určitě zase zklame :) Pak by to tedy mohla vyhrát třeba Muguruza :) anebo to vyhraje Máša suverénně a všem spadne čelist :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si tipnu Angie Kerber. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo ta by taky mohla, letos celkem válela, i když to vypadalo, že v poslední čtvrtce sezony jí spíš dochází dech :) Ale je nevyzpytatelná a když jí to sedne tak všechny sejme.
Reagovat
Cico93
Tiež som už premýšľal nad Andelou.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona je určitě favoritkou Každou hráčku už dokázala porazit. Ona je celkově hodně nenápadná, špatně se odhaduje. Uvidíme, jak se vyladí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tahleta Serena by nebyla konkurenceschopná pokud by nějaká jiná hráčka chytla slinu :) Dost pravděpodobně by Serena stejně nevyhrála, to si každý rozumný člověk uvědomí a vezme v potaz tuhle okolnost. :) Jedna vlaštovka jaro nedělá. Je třeba rozdíl GS bez vícero hvězd než TM bez jedné hvězdy byť nejzářivější, papírově. :) Kodeš byl nasazená dvojka, tedy více než deset žebříčkově lepších hráčů turnaj nehrálo. :) TM není tak "střežen" jako GS a zvlášť Wimbledon. Na tohle si vážně už málokdo za pár let bude "stěžovat". :)
Reagovat
darek.vrana
To je ale trochu rozdíl, jedna hráčka a 80. Absencí bylo a nikdo si na ně ani nevzpomene. Některé gs v 70. letech byly na úrovni dnešní 250 a počítá se to stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Haitik
Co Serenu bude stát neúčast na TM.. :-))

https://twitter.com/WTAStats/status/649565118448009216
Reagovat
Haitik
A ještě jsem našel, že se stejnak musí zúčastnit nějakých promo akcí na Singapur, jinak bude platit pokutu a na první dva týdny sezony 2016 bude suspendována..
Reagovat
slacker
Vubec tomu nerozumim, jaky compensation rule?
Reagovat
Haitik
Jestli to dobře chápu já, tak WTA každé hráčce dá milion dolarů za to, že se kvalifikuje a zúčastní TM.. :-)

Serena ten milion dolarů platit nebude, jen o něj přijde ale, když se tedy nezúčastní..
Reagovat
slacker
No ale ten nazev je proste strasnej, to zni jak nejake sockovne za to ze je cerna. Qualification premium nebo bonus bty znel mnohem lip
Reagovat
smazaný uživatel
Ohavný gorilí chlapáku,
kéž bys už dostal po čumáku,
a všechno cos kdy vyžral ženám,
vrátíš do posledního pěťáku.
Reagovat
Herbert_Hoover
No ty jsi hrdin(k)a :)
Reagovat
COMEON
Serenineho odstupenia je veľká škoda :/ ale chápem , že po tej prehre proti Vinci je dosť ťažke najsť motivaciu.
Naopak skvelá správa pre ostatné tenistky, snáď po tomto odstupeni bude mať Česko minimálne dve hráčky na TM v singli a niektorá hráčka z trojice Vika-Caro-Aga sa tam dostane tiež.
Reagovat
Cico93
Victoria by potrebovala bezpodmienečne vyhrať Peking. No a po poslednom zápase neviem, či tam vôbec bude hrať.
Reagovat
COMEON
Pravda, Peking a Hong Kong alebo Moskvu by potrebovala k tomu vyhrať tiež, tak snáď pôjde na tie malé 'TM' a nezabali to skôr, body potrebuje ako soľ.
Tak ostáva Caro a Aga, ale myslím, že všetko sa ukáže až na ďalší týždeň po Pekingu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Aga má reálnou šanci :) Ale raději bych tam viděl Venus :)
Reagovat
COMEON
Venus ma tiež skvelú sezónu, ak by vyhrala Wuhan , reálna šanca tam je. Snáď sa dostane minimálne do finále.
Reagovat
tommr
Azarenka zatím nemá jistou účast ani na ET natož na TM. O TM si letos může jenom nechat zdát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na ČS=TS píšou, že se Vika z Pekingu odhlásila a pravděpodobně pro ní sezóna skončila.
Reagovat
Cico93
:-((
no doprdele.

Hlavne nech už je od bud. sezony konečne zdravá!!
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, ještě to není potvrzený od WTA.

Našla jsem akorát tohle, ale jestli se tomu dá věřit...

https://twitter.com/MichalSamulski/status/649530672336519170
Reagovat
tommr
o odstoupení Sereny se taky nejdřív jen šuškalo a nakonec se to potvrdilo ...
Reagovat
Cico93
Nenen to už bude pravda, asi to už zabalí.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to oficiální.

https://twitter.com/WTA_insider/status/649618398301700096
Reagovat
Cico93
:-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsi to ty, tak můžeš fandit v Pekingu Petře. ;)))
Reagovat
Cico93
Si píš, už mám prichystanú českú vlajku s nadpisom Peťa POJD!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Fandina
a také bys tam mohl dát Petrušky fotku
Reagovat
Cico93
hej, tvoju si tam dám.
Reagovat
Fandina
:-))) radši Péti, ta je hezčí a hlavně mladší
Reagovat
COMEON
bohužiaľ prave sa mi to potvrdilo. Vika odstupila z Pekingu.
Vika, Maria, Serena, Lucka.. ktovie kto vyhraje Peking.
Reagovat
smazaný uživatel
(Petra)
Reagovat
COMEON
dufam! alebo Caro, Aga, Kaja. Každa z nich by potrebovala nejaký veľký titul.
Reagovat
Kozoroh
Belinda opět na sebe upozorní...
Reagovat
COMEON
Belinda je neskutočna :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Peking vyhraje Novak :)))
Reagovat
COMEON
+1
Reagovat
Herbert_Hoover
Nedokážu tipnout, kdo vyhraje Peking, ale přál bych to Venus :D Ale nedělám si iluze, že pokud vyhraje Wuhan, tak vyhraje i Peking. Zvlášť v její pozici, kdy bojovala a stále ještě možná bojuje s náročným onemocněním. :)
Reagovat
Kozoroh
Mohou mu rovnou předat trofej, že? ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Mohli by odehrát turnaj bez Novaka až do semifinále a vítězové semifinále by hráli o finále proti Novakovi. :)
Reagovat
Haitik
No, je to smutné, když tam nebude světová jednička, ale aspoň TM bude zajímavý.. :-))
Reagovat
tommr
TM je zajímavej vždycky. Letošní ročník se bude lišit od předchozích hlavně tím, že se bude hrát o první místo a ne jen o druhý jak by tomu bylo kdyby startovala i Serena ...
Reagovat
janek_da
ty si nepamatuejš, jak vloni Serena postoupila ze skupiny jenom díky Halep?
Reagovat
Kozoroh
Bohužel se pak obávám, že letošní titul z TM bude shazovaný, neboť ho vítězka nevybojovala v konfrontaci se Serenou :-(
Reagovat
tommr
jj bude to takovej titul s hvězdičkou - mnohýma kvůli absenci Sereny zpochybnovanej ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je kravina, proč by měl být zpochybňovaný?
Reagovat
FulnekUltras
Titul při neúčasti tak moc všeobecně zpochybňované hráčky snad už ani zpochybnit nejde...
Reagovat
smazaný uživatel
To je kravina, proč by měl být zpochybňovaný?
Reagovat
HayashiM
Pokud by se teď Flavia nekvalifikovala (což se klidně může stát a nedali by jí divočáka, byl by z toho TM bez letošní vítězky GS... Asi horší pro marketing, ale pro mě mnohem zábavnější.
Reagovat
VlS
Flavii tu WC nejspíš dají
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. Žádný sportovní ani jiný důvod k tomu není. Navíc Flavia má TM asi dost na háku..
Reagovat
Herbert_Hoover
Myslíš? Bylo by to pěkné zakončení její kariéry ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To sice ano, ale musí pro to něco udělat sama. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála GS!
Reagovat
smazaný uživatel
A?
Reagovat
Herbert_Hoover
Ještě slaví. :) Počkej v Beijingu a pak v evropských halách. :) To, že od USO nehrála nemusí vyvracet, že o TM stojí. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Popravdě by byla Flavia dost výjimečná tím, že vyhrála GS a chyběla na turnaji mistryň. Z hlavy rozhodně nedám žádnou hráčku, která by byla takovým příkladem kromě Bartoli, ale ta skončila předčasně sezonu (a vlastně i kariéru) kvůli zranění. :)
Reagovat
EllNino
Kim Clijsters v roce 2009, ale ta byla v tý době na začátku svýho restartu :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo právě, jen 16 zápasů odehrála. :)
Reagovat
Cico93
Ale ona tu kartu tušim vtedy aj dostala, ale odmietla. Tak sa mi čosi mari...
Reagovat
tommr
to by byla opravdu kuriózní situace. GS vítězka chyběla na TM už mockrát (pamatuju si, že třeba předloni chyběla Bartoliová), ale aby tam nebyla vůbec žádná to se zřejmě ještě nikdy nestalo ... :)
Reagovat
Haitik
Jj, už se jednou stalo, že na TM nehrála ani jedna tenistka, co získala během té sezony GS.. :D

https://twitter.com/AnnaK_4ever/status/649528914625331200
Reagovat
tommr
jenže to bylo v dobách kdy profesionální okruh WTA teprve začínal a TM se hrál pod úplně jiným názvem a v jiným formátu ... :)
Reagovat
LukasH
Nedivim se. Vysledky za letosni sezonu jsou monstrozni, ale Serenina hra paradoxne ne. Asi vubec nejhorsi od toho "zmrtvychvstani" v pulce roku 2012. Kdyz si vzpomenu, jak tenkrat vsechny drtila jednoznacne, tak letos to urvala vsechno psychikou, takze se asi citi vyhorela. A to zklamani nakonec.... Letosni TM je pro hracky dobra zprava.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
FulnekUltras
genauzó... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
George_Renel
Nějaký slušnější link na Radka někdo nemáte?
Reagovat
Fandina
Mám tohle. Nevím, jestli to bude vyhovovat.
http://www.sportingvideo.net/20150928/vv5608a307dfda46.64878720-1155956.html
Reagovat
George_Renel
Ten mám, kvalita obrazu výborná, zvuk zlobí a občas se sekne :-(
Reagovat
smazaný uživatel
;) Vlastne celkem zajima situace. Sestra bude moci "pomstit" segru;) A opet je to SF;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jak to Venus ustojí fyzicky - za 16 hodin další zápas a zřejmě tři sety :)
Reagovat
tommr
a nebo naopak Vinci psychicky odrovná i druhou sestru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Siiilenyyy;)
https://www.youtube.com/watch?v=M7DI3Vx8J1M

Hadka v ESPN o tom, ze Serena je podhodnocena v porovnani s Marii!!!
...Marie se na trhu hodnoti radove vyse o 10 melounu...nez Seree.

Toz je to delsi, ale sila teda...;D)
Maj problemy...;)
Reagovat
janek_da
obycejna diskriminace
Reagovat
smazaný uživatel
to bude tema bonbonama;0)
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo prostě tím, že Masha u toho líp vypadá... :)
Reagovat
janek_da
ted ses pustil na tenký led ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, a proč bych to nemohl říct? :) Popularita holt není závislá jenom na výsledcích. Tak to prostě je a komu se to nelíbí, ten má smůlu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je prave ta vec, o ktere se tam dohaduji, ze ma na to vliv pouhy sexismus;D)
jenze uprimne, Masa je umele stvoreny marketingovy produkt, vsichni nam vtloukli, ze je proste ikona krasy...noooo jenze trebas par stoleti zpet by si Marie vubec neskrtla...
Reagovat
blixa
A co teprve pár tisíciletí !! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
ja bych rekl, ze staci 100 let...
Ten modni trend vychrtlin zacal ve 20.stoleti...
Reagovat
VlS
Hledej za tím mafii :-)
Reagovat
George_Renel
Jj, někdy po roce 1960, na počátku byla Twigy.
Reagovat
smazaný uživatel
A koho zajímá nějakých pár století zpátky? :D Je i víc ikon krásy, třeba Anička. Ale Masha se prostě angažuje nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost...modni firmy ve 20.stoleti agresivne navrhly jak ma pekna holka vypadat...a vetsina jim to zere;)
Reagovat
smazaný uživatel
Módní firmy? Já se řídím jenom svým pudem. :D Jinak mně se líbí různé typy holek a žen, třeba i s plnějšími tvary. :) Ale neřekl bych, že Masha nebo Ana jsou vychrtliny. Prostě jsou to holky s vysportovanými postavami... Vychrtliny jsou některé z těch, co chodí na přehlídkách. Ty se mi taky nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
...hele mudrlante;)
Kdyby ses ridil jen svym pudem, tak letis po vsem co se hybe...a je zena;)
Reagovat
smazaný uživatel
Se vzhledem asi problém nebude. Nedávno tu někdo dával článek o "šíleným" fanouškovi Sereny, jestli víš, co myslím... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to vím... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ja myslim, ze to tak bude:)
Tady nejde, jaky maji fans...
Reagovat
blixa
Jak ty víš že Máša "u toho" líp vypadá ? Tys to dělal s oběma ??! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nech si ty dvojsmysly. :D Zrovna včera jsem byl ve Sportisimu a díval jsem se na tenisové rakety (ne snad, že bych si chtěl nějakou koupit :D). A co myslíš? Nikde žádná Serena, všude jenom Masha (samozřejmě na raketách Head). Dokonce jsem koukal, že se asi za 590,- prodává už i juniorská raketa z kolekce Mashy. :D Takže prostě rodiče koupí malé holce první raketu a koho na ní vidí? No a když si k tomu připočtu ještě další věci, ve kterých se Masha angažuje (třeba i ty bonbóny, které se ale ČR moc netýkají), tak je úplně jasné, kdo je v současnosti nejpopulárnější tváří ženského tenisu.
Reagovat
blixa
Já ti to nevyvracím !!! Já se jen divil že víš, jak "u toho" vypadá ;-) :D
Reagovat
Nola
snad nechces po Serene, aby predavala produkt s ktorym nehra... Marus je jedina TOP hracka, ktora reprezentuje tuto znacku, u nas v Sportisime som videla u tejto znacky okrem Marie hlavne hracov ATP ,naviac tam boli zavesene 2 velke plagaty hracov ATP Novaka a Tomasa Berdycha, Marus kde nic, tu nic... Marus je velka hviezda to nikto nepopiera, vyzor je jej velkou devizou, Serena je v tomto ohlade nedocenena, to je fakt.... tvoje favoritky to maju celkovo lahsie, krasa dnes predava, nemusia vyhravat, staci ak zapozuju....
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
smazaný uživatel
To dělal snad jen Grigor :D
Reagovat
Haitik
Ježiš ten brejlatej týpek v tom studiu je ale vůl.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Toz je celkem afektovany, o tom zadna, ja to moc ani nema rad, ten styl hovoru;D)
Ale v jedne veci asi pravdu ma, a to, ze tu nejde o to jak ktera z nich hraje, ale jak je tzv. trendy;) Ikdyz tam uvadi vic veci...ale to uz je takove plkani...
Tak mne to prijde celkove divne tema;) Jak bychom se bavili o prodeji nejakych produktu a dohadovali se, jakou maj hodnotu...a nakolik do nich je mozne investovat...clovek tu pomalu jde stranou...
Reagovat
Haitik
Mě dostalo, jak řekl ten týpek, ať mu někdo kouká vysvětlil, proč Maria vydělává o 10 milionů dolarů víc než Serena, když jí už 17x v řadě neporazila.. To s tím vůbec jako nesouvisí.. :D

Ale taky mi to přijde divné téma.. Úplná blbost pro mě tohle řešit.. :D Viděl jsi třeba, když Forbes během zápasu Serena vs. Roberta letos na USO vydal článek o Mashe a jak to od některých fanoušků Sereny schytal? :D
Reagovat
Oin
A už se nevracej!
Reagovat
Herbert_Hoover
COME ON VENUŠE!! :)) Je mi líto Konty, ale tady nemůžu jinak, ještě jeden zlatý večírek pro královnu trávy! :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Johana na závěrečnou výměnu vytasila opět mocné zbraně, ale Venuše se ubránila. Pěkné. Je pozoruhodné vidět, jak 24letá holka honí po kurtu 35letou legendu a ta jí to vrací pořád zpátky. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Welcome back to top 20! :) Teď ještě Roberta a pak finále. :)
Reagovat
blixa
Mám takové tušení, že Bobina Wuhan vyhraje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/EtZsqYEBvKM?t=9m

Par dnu po porazce...;)
Jak by si devcata chtely projit celou jeji kolekci, toz si to kliknete od zacatku;0)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
ježiši, tie Serenine strapce na kamione, to je sila!
Reagovat
Roger_Federer
"spíš jsem čekal, jestli alespoń některá fakta, logické věci uzná."
Reagovat
slacker
No asi jako cekat od iqe nebo Tommra ze uznaji ze nemaji v necem pravdu
Reagovat
Fandina
Těžko uznat něco, co neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kada.tom
Absence Sereny, Sharapova na tom není dobře zdravotně a u ostatních holek ve špičce je forma jen těžko predikovatelná. Vyhrát to asi může kterákoliv, což by mohla i tak, ale přeci jen žádná velká favoritka stanovena nebude, možná Halep, ale nevím nevím.

Pro mě každopádně škoda, Serena by si zasloužila tam hrát a to právo má, ale když se takto rozhodla, tak se to musí prostě respektovat.

Doufám tedy, že se Sharapova dá zdravotně do pořádku, aby ten turnaj za něco stál. Sice je možný, že tam budeme mít trojí zastoupení, ale to i v souvislosti s tím, jakou mají nejen naše holky formu neslibuje nic extra. Na TM prostě má být celá špička, kompletní pole hráček nebo hráčů, jinak je to už znehodnoceno.
Reagovat
FulnekUltras
Takových "znehodnocených" turnajů - i GS - už bylo. Dnes se bohužel zdá, že nabitá sezóna fyzicky odrovná dřív nebo později skoro každou hráčku. Největší umění pak je, načasovat svůj stav a formu právě na ty akce nejdůležitější.
Reagovat
Mayo
Velka skoda, ale pre superky vyborne lebo konecne budú moct vyhrat nejaky turnaj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sice o tom Mouratoglou mluvil, ale nepřikládal jsem tomu příliš velkou důležitost a nevěřil jsem, že by k tomu mohlo dojít... Souboj o postup na TM se tak stává zajímavějším, i když mých favoritek už se to asi netýká (pokud se některá z nich nechystá vyhrát Peking). Snad se to bude týkat aspoň Mashy, protože TM bez dvou hráček Top 3 by byl teda hodně zvláštní... Loni to Mashe v Singapuru moc nesedělo (ačkoliv jí chyběl jenom jeden míček k postupu do semifinále), ale při neúčasti Sereny by tam letos mohla uspět. Samozřejmě záleží na tom, jestli bude zdravá a jak bude připravená...
Reagovat
smazaný uživatel
Loni se Serenou nepotkala a přesto ve skupině skončila poslední, takže bych neřekl, že se její šance s neúčastí Sereny nějak razantně zvedly, kor když od Wimbledonu hrála jeden zápas, který ani nedohrála. Uspět tam ale samozřejmě může, kvalitu na to má.
Reagovat
smazaný uživatel
Není podstatné, jestli ve skupině skončila 3. nebo 4. Prostě nepostoupila, ale chyběl jí k tomu jeden míček. Stačilo proměnit jeden z mečbolů ve 2. setu proti Agnieszce...
http://www.livesport.cz/zapas/SOeRPkZs/#prubeh-zapasu;2
Reagovat
smazaný uživatel
Podstatné je, že neuspěla aniž potkala Serenu..
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť už jsem psal, že loni jí to tam moc nesedělo... To ale neznamená, že letos to nemůže být jinak. Určitě tam bude trochu jiná sestava hráček (třeba Caro tam asi bohužel nebude) a neúčast Sereny zvyšuje šance všech, nejenom Mashy.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím, sám jsem zvědav, co letos organizátoři připraví a jestli se poučí z loňských chyb..
Reagovat
Herbert_Hoover
Berme to tak, že Singapur sice přichází o svou nejhvězdnější tvář, ale boj o titul bude výrazně otevřenější a pravděpodobně budeme obdivovat prvo-vítězku turnaje mistryň. Přál bych to nejvíce Simoně Halep. :) Sice je pravda, že se mohla Serena s 6 tituly osamostatnit na druhém místě historického žebříčku v počtu titulů z TM, ale to může i příští sezonu, snad. :)
Reagovat
sprchon
Fakt hrála zraněná a přesto letos vyhrála 3 GS? Tak ať se dá do pořádku a příští rok ať vyhraje všechny. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Podle mě je to jen maškaráda. Oficiálně je asi spíš dole mentálně. I to naznačoval Patrick. Jako Serena má vysoký kredit za to, co předvádí, ale nevěřím, že vyhrála tři GS se zraněními. A nejen GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Zraněná nevím, ale na AO a RG bojovala s nějakými nemocemi. V některých zápasech to bylo znát, ale nakonec se z toho dokázala dostat...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to zranění je spíš alibi proto, aby se vyhla postihu za neúčast, byť je jasné, že toho má plné tenisky a v jejím věku je regenerace přeci jenom obtížnější než když jí bylo o deset let míň.
Reagovat
George_Renel
na to, že TM by mohl být mezinárodním mistrovsvím ČR stoupají :-).
Reagovat
tommr
škoda jen, že jsou ted všechny naše hvězdy bud zdravotně indisponovaný nebo z formy takže nejspíš zůstane jen u tý účasti. Ale i to by byl v případě tří hráček velkej úspěch ... :)
Reagovat
FulnekUltras
ony to do TM zas ještě zvednou... ;)
Reagovat
pockerface
To je děsná škoda. Zrovna včera jsem psal, že doufám, že Petra postoupí na TM, a že jí konečně snad uvidím v souboji se Serenou. Tak nic no. Skoro bych se ani nedivil kdyby sezonu odpískala i Petra, ale to asi bude záležet na tom jak se jí povede v Pekingu, ale zase za TM je hoooodně peněz a hooodně bodů do žebříčku a ty by se Petře i Lucce sakra hodily. No a té Karolíně taky, tak snad to všem třem vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Petra chtěla odpískat sezonu, udělala to už před americkou štací, teď už to podle mě bude chtít dohrát do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Petra chtěla odpískat sezonu, udělala to už před americkou štací, teď už to podle mě bude chtít dohrát do konce.
Reagovat
sprchon
Co bychom si bez ní počali ve FC? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě ;-)
Reagovat
janek_da
Co myslíte, nebudu tak trochu znehodnocen případný start Karoliny na TM?

:DDD
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč by byl znehodnocen? :)
Reagovat
janek_da
Jsem si zahrál na Fricka.

Nevím :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Aha, v tomto se ztrácím, neznám "manýry" zdejších. :D Akorát Fandiny už jo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Fandina
tak to asi těžko, mým manýrům vůbec nerozumíš
Reagovat
Roger_Federer
A kdo jim tady rozumi?
Reagovat
Fandina
Ty určitě ne.
Reagovat
Fanda67
taky si myslím, že jsi mu ještě neukázala všechno :-)
Reagovat
Fandina
a ani neukážu. Není to smyslem psaní na veřejném webu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Děsím se, co by mi chtěla ukázat. :))) Je dobře, že posbírala poslední fragmenty soudnosti, a tedy k tomu nedojde. :)
Reagovat
Fandina
Nemusíš se bát. Chce to trochu nadhled a humor z tvojí strany. Pak budeš v pohodě.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pravda je, že si s tebou nevím rady, nejsem psychiatr, na tebe by platili povolanější lidé, ale už vím, jakým způsobem vedeš diskuze. :) Pokud by nějaký imitátor zvolil pro své vystoupení tebe coby terč, rozhodně bych tě v tom poznal. :)))
Reagovat
Fanda67
+1
Reagovat
Fandina
Konečně rozumné slovo. Jsi bezradný. Neviš nic. Tápeš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tápu pouze nad tím, jak tě může bavit pořád dokola ze sebe dělat imbecila. :) A ignorovat tolik faktů a logických korelací. Píšeš, píšeš a píšeš, ale beze smyslu, bez zamyšlení, popíráš prostě všechny zákony logiky a smysluplné diskuze. :) Nevím, co s tebou, to klidně uznám. Nemám doktorát z psychologie. ;) Ale už znám tvůj styl a troufám si říct, že už vím, proč tě tu nemá tolik lidí rádo. Umíš svými výplody a kolovrátkem otrávit jako chřestýš. :)
Reagovat
Fandina
Nejsi schopen rozeznat, co vím a nevím a jak uvažuji. A z vět, které tu čteš se to ani poznat nedá. To co o mně píšeš je tvoje představa, tvůj výklad toho, jakou ti mě vidíš. Je to tvůj pohled na mě.
Reagovat
Fandina
ty
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino uvědom si jednu věc...už jsem ti to psal včera z kraje našeho rozhovoru, kdy jsi na mě ty sama zareagovala, vplula jsi do naší debaty s iqem jako úhoř do jeskyně (slušně řečeno s jemným metaforickým nádechem). A ta věc je, že o tobě nic nevím, stejně jako o nikom tady. Pouze vím, jakým způsobem vedeš diskuzi a to můžu hodnotit. Jaké to vedení diskuze je. Ty se sama nemůžeš rozhodnout, jestli se klonit k tomu, že se člověk tu nijak neukazuje, nelze vyčíst jaký opravdu je, anebo jestli to vyčíst jde a tedy že se tady vydatně charakterově odkopává. :) Na jednu stranu bys byla ráda dávala najevo, jak jsi mě přečetla a na druhou stranu popíráš, že můžu poznat já tebe skrz působení na TP. Tak si to už ujasněme. Pojďme si přiznat, že rozpoznáváme pouze styl vedení diskuzí a hodnoťme tedy tento diskuzní formát a nechejme spát dohady o tom, kdo jaký ve skutečnosti je. Třeba jsem skotský král a zrovna sedím u počítače v dlouhém červeném plášti s kožešinou, na hlavě mám korunu a příležitostně odkládám zlaté jablko s žezlem, když se ti zrovna chystám psát. Anebo sedím v parku v otrhaných hadrech, píšu z mobilu, který jsem našel v křoví a někomu jsem se naboural na internetové připojení a jsem totální nula. Společenský vyvrhel. Inu buď jak buď, to je vedlejší. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
A věř, že spíš mám problémy s nedostatkem sebevědomí, než s jeho přebytkem. Lehká nápověda z mé dílny, jak se vnímám já. A rozhodně není mým posláním ho tady sbírat, ale když se mi něco nelíbí, nezdá a někdo mě vydatně otravuje, dám to najevo. Naopak nemám problém uznat chybu a být milý. Mnohdy i k těm, kteří si to třeba nezaslouží v tu chvíli nebo vůbec. Protože věřím, že i já jsem dostal šanci, když jsem si ji zrovna ne úplně zasloužil a nebyl jsem milý. Už jen to, že jsem měl s tebou trpělivost včera celý den a nehodil jsem tě automaticky do šuplíku "ODEPSANÁ" asi o něčem svědčí. ;) Ale to ty ladně přeskočíš, jako spoustu faktů.
Reagovat
Fandina
Možná bys líp udělal, kdybys mě vložil do šuplíku odepsaná. Protože to tak je dobře. Ty nejsi můj šálek čaje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Další svědectví o tvých rozdvojených preferencích, které se vzájemně nepodporují, ale odporují si. Na jednu stranu jsi mělda dojem, že jsem povrchní a že jsem dal na druhé. Pak když jsem ti napsal, že to tak není a že jsem chtěl poznat, jaká tady na diskuzích jsi (proto jsem s tebou celý den vedl diskuzi), tak už bys byla raději, abych tě hned zamkl do šuplíku. :)) ty nevíš, co chceš, ale tím líp pro tebe, protože alespoń vždy máš zbraň proti diskutérovi. Máš co použít, ale nevadí ti, že jsi proti němu předtím použila totéž v opačném gardu, co si s tímto tvým novým jakože argumentem, odporuje. Famózní. Takhle nebudeš ve svých očích nikdy zraněná na diskuzích, budeš nonstop vítězka, ale opravdově budeš dvorní šašek bez pevných názorů, hodnot. Morfovatelná, neujasněná. :)
Reagovat
Fandina
Já netoužím být královnou diskusí. To není můj cíl. Chtěl ses bavit, tak jsem odpovídala. Kdyby ses neptal, nebudu reagovat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Netoužíš být královnou diskuzí, ale včera se tvůj pytel s příspěvky protrhl. :) No vedejší je, že v důsledku to má ten efekt, že jsi spíše šaškem diskuzí, ale snahu máš. :) Pokud s někým ukončím diskuzi, tak si za tím stojím nehledě na to, co píše. Navíc já jsem pak už k tobě nic nového nepsal, reagovala jsi na to staré, pokračovala jsi dál. Tvé slovo nemá žádnou váhu, nemáš vyhraněné, ujasněné názory, pevné hodnoty nic. Morfuješ sebe a je dle toho, jak se ti to hodí, ale působí to dost komicky pro druhého. Věřím, že ty to nevidíš. :)
Reagovat
Fandina
Nic o mně nevíš a přesto vyslovuješ soudy o tom, jaká jsem, co dělám, co bych měla dělat. Moc mluvíš a rozebíráš nepodstatné věci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Naopak, je třeba rozlišovat v daném okamžiku, co je pro tu chvíli podstatné a co ne. Například tady je podstatné řešit, co kdo napíše. Ale v autobuse je podstatné nepřejet zastávku nebo mít zakoupenu jízdenku, ve škole je podstatné dávat pozor nebo nevyrušovat. Naopak tam už nebude podstatná Fandina coby diskutérka. :) Já řeším jaká jsi diskutérka ne člověk. To je mi putna do té doby, dokud s tebou náhodou nebudu sdílet dvojdomek. :)
Reagovat
Fandina
Tak ani neřeš, jaká jsem diskutérka. Pro mě je to nepodstatné, proto mě to nezajímá. Je mi to fuk.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pravda, to se podepisuje na tvých příspěvcích, že je ti fuk, co kdo píše, ale proč ho za to neseřvat. ;)
Reagovat
Fanda67
RE:Herbert_Hoover
vedl sis docela dobře, troufnu si říct ( aniž bych se chtěl ostatních dotknout ) že nejlíp ze všech, co se s ní kdy tady pustili do debaty .. Její automatické fráze jsi vyvracel, zamotávala se sama do sebe, protiřečila si ... zkrátka dobrá práce, i když pokud sis myslel že ji v něčem přesvědčíš tak jsi samozřejmě uspět nemohl - tu už tu ví každý a do debaty se s ní skoro nikdo nepouští .....
Reagovat
Fandina
Vůbec jsem se nazaplétala, naopak, nechala jsem ho se vypovídat, aby se co nejvíc ukázal. Jako vždy máš výklad, který vůbec nevystihuje realitu.
Reagovat
Fanda67
Pokud umíš číst tak ten příspěvek nebyl určen tobě, takže se jako vždy pleteš tam, kde nejsi vítána :-)
no a když už jsi tady docela jsem se bavil jak na něj nemáš a nestíháš ....
Reagovat
Fandina
To už tak na veřejných webech chodí, že se každý vyjadřuje ke všemu. A nevšimla jsem si, že by tě někdo do diskuse o mně zval. Jinak samozřejmě jako obvykle píšeš nesmysly, které neodpovídají realitě.
Reagovat
Fanda67
napíšeš dvě věty a hned jsi v nich protiřečíš, nebo to co chceš po druhých sama nedodržuješ - fakt jsi zábavná :-)))
Reagovat
Fandina
Nauč se číst. Nic jsem po tobě nechtěla. Evidentně nerozumíš psanému textu.
Reagovat
smazaný uživatel
Podepisuji. :-)
Reagovat
Fandina
na tebe nikdo nemá
Reagovat
slacker
ja jo
Reagovat
Fandina
tak ukaž
Reagovat
slacker
az bude duvod
Reagovat
Fandina
důvod se najde vždycky, otázkou je jaký
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, co píšeš.
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ty to víš.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
xyz mi bude vysvětlovat, co píšu, neuvěřitelné
Reagovat
smazaný uživatel
Tady kdejaká důchodkyně vysvětluje kdekomu, co kdekdo píše, protože na ni nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
A to ti vadí?
Reagovat
smazaný uživatel
To si myslíš? Pobavilas.
Reagovat
Fandina
Ty mě také bavíš. Zatím. Ale třeba to dlouho trvat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, co píšeš.
To žes mě nechtěně pobavila, neznamená, že mě bavíš. Tak se nevnucuj.
Reagovat
Fandina
Sorry. Spletla jsem se. Nejsi vtipný. byl to omyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Neomlouvej se. Nejsi neomylná, ani vtipná. Jsi jen popletená.
Reagovat
Fandina
Nebyla to omluva vůči tobě, ale vůči mně, že jsem se sekla v odhadu tvých schopností. Proto jsem se omlouvala. O tebe tu nešlo. Můj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Diagnóza Fandina.
Reagovat
Fandina
Nemusíš se bát. Není to nakažlivé.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino to nic neznamená, nenech se tím rozhodit, i kdyby ti to psalo a,b,c,d...z tak oni jsou hloupí, zlí, nenávistní a ty jsi v pohodě a chytrá! Máš správné názory, Fandino, fandím ti. :)
Reagovat
Fandina
Pobavils. A vůbec nerozumíš druhým. Neuraž se. Ale jsi úplně mimo.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino proč mě urážíš, když ti lichotím? Uvědomuješ si, že to není od tebe vůbec hezké? :)
Reagovat
Fandina
Nejsi můj typ. Na můj vkus jsi příliš upovídaný. Mám ráda chytré muže a lásku na první pohled.
Reagovat
Herbert_Hoover
Chytré muže? :))) Sama vidíš, že s chytrými lidmi, kteří mají proti tobě argumenty, tu bojuješ. :) Ty chytrého muže mít nemůžeš. Nevydržela bys to s ním. A možná ani on s tebou, pokud by neměl nervy jako námořnická lana. :) A o dalším se raději nebudu zmiňovat, nechci tě naštvat, Fandino. :) Lásku na první pohled tu asi nepoznáš, protože tu nikdo nemá fotku, ale věřím, že napříč internetem se zamilováváš pravidelně na první pohledy. :)
Reagovat
Fandina
Milý chlapče, už jsem ti to psala. Já jsem stará bréca. Je mi šedesát let. Jsem šťastně vdaná. Příští rok to bude čtyřicet let. Asi si mě s někým pleteš. Já toho hodně prožila. Lásek, úspěchů. TP je pro mě zábava. Stejně jako tenis. Měj se fajn.
Reagovat
Herbert_Hoover
No to sis mohla nechat pro představení se kolektivu na univerzitě třetího věku. :) Mně jsi to nemusela adresovat, vím, že jsi jak to kulantně napsat..postarší dáma. :) Ale opět ta reakce nabrala značně monologových kontur. V podstatě, kdyby tam ten můj příspěvek předešlý nebyl, tak to vyjde nastejno. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Díky, ale nebyl můj cíl ji nějak zesměšnit nebo tak, spíš jsem čekal, jestli alespoń některá fakta, logické věci uzná. Ale ani kdyby ta logika bila do čela obrovským gumovým kladivem nebo jí někdo máchal divoce červeným praporkem před očima, tak se tak nestane. :) A taky jsem chtěl poznat, jakým způsobem diskutuje, jelikož jsem tu s ní nikdy nediskutoval.
Reagovat
Herbert_Hoover
A musím přiznat, že občas jsem asi překročil hranice, které jsem si stanovil a nebyl zrovna taktní, ale to už se tak mnohdy stane, že pohár přeteče, jelikož místy to bylo fakt zoufale otravné. :)
Reagovat
Fandina
Neuraž se. Ale byl jsi to ty, kdo začal útočit a rozebírat co píši. Dám ti radu. Najdi si tady na TP někoho jiného k diskusi. Je tu hodně uživatelů se kterými si budeš rozumět. Měj se fajn.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino moje reakce byla na iqeho, to ty jsi na mě zareagovala. :) Záměrně už si nejspíš nepamatuješ sled událostí. :) Vždyť ses už loučila se mnou včera po obědě, že se mnou nechceš diskutovat, ale pak jsem na tebe zase musel reagovat, protože jsi toho nenechala. Tvé slovo nemá žádnou váhu. :)
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že jsi machroval. Proto jsem se ozvala.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak to jsi zřejmě neviděla nikdy člověka, který machroval. :) Občas mám obecně pocit, že jsi opravdu nezažila věci, o kterých tak rozpravuješ. :)
Reagovat
Fandina
Je vidět, že nerozumíš hodně věcem.
Reagovat
Herbert_Hoover
Další zcestná reakce, -4. :)
Reagovat
Fandina
Ty neumíš diskutovat, ty po mně žádáš, abych ti dávala za pravdu, co píšeš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne, já po tobě nežádám ať mi dáváš za pravdu. Snad bych jen čekal, že bys z milionu fakt a logických věcí mohla uznat alespoň tisícinu. Svým stylem konverzace dáváš prostor k tomu, aby ti člověk vysvětloval, objasňoval..v podstatě si to tvá konverzace i žádá, ale ty to pak stejně pomineš, i kdyby to stokrát dávalo smysl. Teda tomu, kdo u diskuze přemýšlí a nemá klapky na očích a v uších sluchátka. :)))
Reagovat
Fandina
Jenže mě nebaví tady diskutovat o tom, jaká jsem, co dělám a podobně. A ty nic jiného nepíšeš. Rozebíráš kdo jsem a nejsi jediný. A pořád dokola.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale psali jsme si Fandino i mimo tohle, já nemůžu za to, že píšeš takovým stylem, že to vždycky sklouzne k analýze tvého diskuzního stylu a obsahu. :)
Reagovat
Fandina
Jenže já nemám zájem, aby si nějací lidé o mně povídali nesmysly. A to ty děláš. Rozebíráš jaká jsem, posíláš mě do soutěží a tak dále. Pochop, že mě tohle nezajímá. Já vím jaká jsem, já nepotřebuji o sobě číst smyšlenky jiných. Piš si o svojí babičce a nech mě na pokoji.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale já si nepíšu s jinými lidmi o tobě, já si píšu o tobě s tebou, to je podstatný rozdíl. :) Není to jako o nás bez nás v Mnichově. :) Já jdu s kůží na tvůj trh. :) Nesmysly to právě nejsou, jenom ty nejsi sto to uznat. :) A o babičce si psát nemusím, ta je v pořádku a můžu si s ní kdykoliv promluvit. :) Ale ty v pořádku nejsi Fandino, ne na diskuzích. :)
Reagovat
Fandina
Jenže já si s tebou nechci o sobě povídat. Podle mě jsi vlezlý a já takové lidi nemám ráda. Navíc na veřejném webu nikdo nemá povinnost se vyjadřovat k tomu co nechce. Je to svobodná volba. Tím bych diskusi s tebou uzavřela.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino já vlezlý určitě nejsem, byla jsi to ty, která jsi na mě poprvé reagovala a byla jsi to ty, která jsi psala, jak končíš diskuzi a vzápětí jsi opět psala. Tobě to prostě nedá. Ty tady pořád zdůrazňuješ, jak o to a to nestojíš a přitom ti to dělá radost, že tu máš takovou pozornost. :))
Reagovat
Fandina
Neumíš naslouchat druhému. Vkládáš mu do úst tvoje myšlenky. Proto jsi vlezlý. Máš problém přijmout druhého názor. Nestále soukáš ze sebe svoje myšlenky a když ti druhý napíše, že to tak není, tak pokračuješ ve svých tvrzeních. Nejsi schopen vycítit z diskuse ten příslušný bod, to co je podstatné pro druhého. Proto jsi vlezlý.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino právě že já vím, co je pro tebe podstatné, tím spíš proti tomu bojuju. :) Ne Fandino, když mi někdo napíše že to tak není, tak se ho ptám proč. :) Několikrát jsem se ptal i tebe. Tolik otázek jsem ti položil, tolik vysvětlení jsem ti předložil ale tebe to vůbec nezajímá. Ty bys mohla sloužit jako nekonečný zdroj monologu. Protože ty, i když s někým diskutuješ, je to vlastně monolog, ty si jedeš svoje nezávisle na tom, co druhý napíše. :) I kdyby s tebou souhlasil, tak ty mu napíšeš že je mimo. A kdyby s tebou nesouhlasil, tak mu to napíšeš taky. :) Ignoruješ všechnu logiku. A vlezlá jsi ty. Já jsem o tvou přítomnost zprvu nestál, chopila ses příležitosti, jelikož tento nick jsi ještě neznala čti neotrávila ho. :) Naslouchám ti až až, dávám ti prostor, ptám se tě, zajímám se..ale to k ničemu není. Ty nepotřebuješ naslouchání, ty by sis vystačila i s plyšovým medvědem. :)
Reagovat
Fandina
Nemám zájem si s tebou o čemkoli povídat. Protože nic z toho, co vidíš ty není tak, jak to vidím já. Naše světy jsou o něčem jiném. Ty píšeš něco, co já ani nedělám, ani nechci. Jsi úplně v jiném mentálním spektru. Jsi mimo můj zájem.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano Fandino, chápu, že bys možná brala někoho, kdo se tak nesnaží ti argumentovat jako já, někoho, kdo by tě měl na háku a netrápil tě tak. Ale na druhou stranu bys měla ocenit, že mám pořád výdrž a to i tebe drží v té diskuzi, i když jsi už asi 365x zopakovala, že nemáš zájem se mnou diskutovat a už tak 100x ses rozloučila. :)
Reagovat
Fandina
Jenže ty pořád nechápeš, že já se tě chci zbavit, ne s tebou diskutovat. to není mým cílem. Nechci se o sobě bavit s nikým. Chápeš to. Nechci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak se mnou nediskutuj. :D Bože, jsi jako malé děcko. Já chci, já chci..ale nejsi malé dítě Fandino, tak pro to něco dělej. :)
Reagovat
Fandina
Tak nepiš. Nebudu odpovídat. Je to jednoduché.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale proč bych neměl psát? Mně to nevadí, tobě to vadí, tak s tím něco udělej, když ti to vadí. :)) Jsi vážně naivní. :)
Reagovat
Fandina
Naivní? Ale vůbec. Jen nechápu, když tak prosíš o to, abych nepsala, proč odpovídáš.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D Ty jsi tupá jako vagon bruslí. :))) ty si se mnou nechceš psát, tebe to obtěžuje, ne mě, ty senilní Fandino. :) Já si s tebou klidně budu psát až do konce roku. Oslavíme spolu Silvestra na TP? :) Fandino kolik druhů cukroví pečeš? :)
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš. Lepšího tě to neudělá.
Reagovat
FulnekUltras
Lepšího krále žvanilů nenajdeš rozhodně. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Většina z toho, co jsi napsala, sedí na tebe.
Reagovat
Fandina
Jsou to moje zkušenosti. Proto jsem to psala. Jaká jsi ty nevím, nikdy jsem tě nezkoumla. Tak dalece mě nezajímáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně jsi nepochopila moji reakci.
Reagovat
Fandina
Nebo ty mou?
Reagovat
smazaný uživatel
To bych neřekla.
Reagovat
Fandina
Jsi ještě mladá, máš všechno před sebou. Kdybych psala s tebou, určitě bych se vyjadřovala jinak. Psala jsem s ním a o něm. Ty se tady tak jako on za poslední dny neotvíráš, o tobě toho moc nevím. Takže diskuse s tebou je jiná než s ním.
Reagovat
smazaný uživatel
??????? Ne, to nemá cenu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kašli na ni. :) Jí nedojde, že projektuje své vlastnosti a vady na druhé a za to je veřejně bezostyšně mrská. :)
Reagovat
Fandina
Jen houšť, jen víc, jen se odhal dál. Tohle je pořád málo. Pokračuj, pokračuj.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale jsou věci, kterým nerozumíme. A nemá cenu se tím trápit. Tohle je ten případ. Jinak jsi fajn. Sorry.
Reagovat
Fanda67
No ještě ses docela držel. Většinou to končí tak, že toho kdo s ní diskutuje vytočí a ten ji začne nadávat a ona pak přejde do módu ublížené ... A nově příchozí se jí zastávají ( přiznávám že jsem to byl i já jako nový) , neboť neznají souvislosti a čeho je schopná...
Několik nicků kvůli ní i odsud odešli ( to bylo ještě než jsem se zaregistroval já, takže nevím kolik jich bylo ...), a ostatní kromě asi 4 nicků ji tu moc nemusí, což jsi už taky zjistil ...
Reagovat
Fandina
Pokud někdo chce, aby se druhý choval podle jeho představ a ono to tak není, tak se zpravidla vytočí. A pak mi začne nadávat. Ale to je jeho problém, že se neumí ovládat. Můj ne.
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprv pokud by odstoupila Máša? :-D
Reagovat
tedi
karoliny jo, lucky ne. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Karolína je momentálně na 8. pozici, takže si aktuálně účast na TM zasluhuje i v případě, že by Serena hrála. :) Jinak pokud by měly na TM nastoupit jen hráčky ve formě, tak tam mnohokrát hrajou ve 3 kolotoč. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína je v Race devátá..
Reagovat
Herbert_Hoover
Momentálně 8. :) 6 bodíků před Flavií a neohrozí ji už nikdo tento týden, takže hyn sa hukáže v Pekingu! Teda ještě do toho můžou promluvit Linze, Moskvy.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Devátá a na Flavii jí chybí 93 bodů. Osmá je Anděla. ;-)

http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
v live race je osmá... http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
Herbert_Hoover
Musíš pracovat s aktuálními fakty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Live race na tennis4wta je nejpřesnější a nejaktuálnější ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Zjevně ne. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano ;-) Na rozdíl od oficiálního žebříčku jim počítají místo povinných dosud neodehraných turnajů nuly, které průběžně mění za skutečně nahrané body. V oficiálním žebříčku se prostě počítají nejlepší dosažené výsledky, tedy i ty, které se jim do konečného součtu nezapočítají, protože budou nahrazené těmi z povinných turnajů. Proto se oba žebříčky trochu liší a proto dává žebříček na tennis4wta v průběhu roku o něco přesnější údaje než ten oficiální. Po Pekingu se oba srovnají.
Reagovat
Herbert_Hoover
Na live tennisu je nejpřesnější. :) Zkrátka tak to je, že dnes 1.10. 2015 ve 14:01 je Karolína Plíšková 8. v live WTA Race žebříčku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak - Live tennis je nechvalně proslulý tím, že má v ženských žebříčcích mraky chyb. Je to trochu s podivem, protože ty mužské má vesměs správně, ale je to tak. Kája je tedy těsně devátá. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas takové mraky chyb tam nemá. Má tam pouze jednu - a to nepracuje s povinnými turnaji u Premier 5 - jsou povinné 2 turnaje s nejlepšími body. U zbylých 3 turnajů, pokud jsou horší výsledky než na turnajích Premier a nižšími, se nezapočítávají. http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html je o něco přehlednější a chybí započítat Peking, který se teprve odehraje. A samozřejmě max 16 turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano ;-) Na rozdíl od oficiálního žebříčku jim počítají místo povinných dosud neodehraných turnajů nuly, které průběžně mění za skutečně nahrané body. V oficiálním žebříčku se prostě počítají nejlepší dosažené výsledky, tedy i ty, které se jim do konečného součtu nezapočítají, protože budou nahrazené těmi z povinných turnajů. Proto se oba žebříčky trochu liší a proto dává žebříček na tennis4wta v průběhu roku o něco přesnější údaje než ten oficiální. Po Pekingu se oba srovnají.
Reagovat
smazaný uživatel
Live race na tennis4wta je nejpřesnější a nejaktuálnější ;-)
Reagovat
tedi
zase se ztracis. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ještě ta naše Vinci, přece, ta má taky šanci :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Lol, v čem se jako ztrácím tedíku? :)
Reagovat
tedi
tediku? proc ta zmrsenina? :(

o par prispevku vys sam pises, ze se ztracis v manyrech zdejsich. tak ti jen pisu, ze se ti to stalo znova...
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže to byla opět parodie nějakého uživatele? Konkrétně teda opět Fricka? :) Ok, pak se tedy omlouvám. I z atu zdrobnělinu, asi jsem se nakazil od Fandiny. :O
Reagovat
tedi
:)) prijato.

parodie zrovna ne, jen takova drobounka narazka. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Děkuju :) asi si začnu toho Fricka víc všímat :D
Reagovat
blixa
On je vcelku neškodnej, jen se výhýbej tématům "daně" a "Monaco" ;-) :D
Reagovat
blixa
Jo a "Sparta versus Štvanice" !!! :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže prozatím to vypadá na osmičku ve složení:

Simona, Máša?, Petra, Garbine, Lucka, Angelika, Karol, Flavia

Pokud nebude moci nastoupit ani Máša, bude to netradiční turnaj mistryň (bez Sereny, bez Viky, bez Máši) :) Nejvíc bych si přál, aby se tam ještě dostala Venus. Pokud by vyhrála ve Wuhanu, ožijí velice její šance. Najednou by se vyhoupla na 11. příčku ve WTA Race. Zároveň doufám, že se tam nedostane Belinda. Za druhou polovinu sezony by si to zasloužila, ale nějak ji nemusím. :)

Ideální složení pro TM by bylo - Halep, Máša, Petra, Kerberos, Mugu, Lucka, Karol a Venus :) Dost možná se tam ale dostane Aga, její tenis mi moc nevoní. Jaké by bylo vaše ideální složení TM? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem pro Belindu, ale vypadá to, že je zraněná, a nebude hrát. Aga mi taky nevadí, a pro Venus se obávám, že je to nesplnitelná mise.
Reagovat
Herbert_Hoover
Agy herní styl mě nebaví, ale jinak mi je sympatická. :) Pro Venus bude klíčové aby vyhrála Wuhan. Formu, zdá se, má, tak třeba to není úplná utopie. Zasloužila by si to ještě jednou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
U ní je to jak kdy, pokud si nehraje na Bardotku, tak má pěkný tenis.
Reagovat
aligo
Halep, Márša, Petra, Lucka, Karol, Angie, Garbine a Flavia :) tak by se mi to líbilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, Lucka, Kája - a kdo jim tam bude dělat křoví je mi celkem putna. :-)
Reagovat
Lunej..
Nechtěla jsem tomu věřit.. tak ať se dá do pořádku a jsem zvědavá, co předvede příští rok.
Reagovat
tommr
vždyt jí nic není. Pokud se teda ztráta motivace už taky nepočítá mezi nemoci ...
Reagovat
smazaný uživatel
Fyzicky je asi celkem v cajku, psychicky ale asi úplně ne..
Reagovat
Lunej..
Tak myslím psychicky nebo si myslíš, že to ukončí a vynechá TM proto že se nudí a chce být zajímavá? Vždycky mě znovu a znovu překvapuje, jak málo dokážou mít lidi pochopení pro druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr je totálně neempatická osobnost, toho už sis mohla všimnout ;-)
Reagovat
Lunej..
Nevím, jestli je takový i v životě, ale tady na TP tak působí.
Reagovat
slacker
ty a fandina jste taky neempaticti
Reagovat
Fandina
ty nejsi ani emapatický a už vůbec ne sympatický
Reagovat
Herbert_Hoover
Nutno podotknout, že pro některé uživatele se těžce hledá pochopení a obtížně se k nim přustupuje citlivě. :) Totéž lze říct o hráčích, někdy nás naštvou natolik, že empatie jde stranou. Rozhodně si ale v tomto případě myslím, že Serena má vážný důvod k tomu, aby vynechala zbytek sezony. Mentálně musí být bídná a v tom případě to nemá cenu. Spíš lze překonat fyzickou bolest než psychickou.
Reagovat
darek.vrana
Syndrom vyhoření možná jo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist