Ljubičič se vrací. Jako trenér Srba Krajinoviče

23. 12. 2012, 11:34
Aktuality 0
Ivan Ljubičič bez tenisu dlouho nevydržel. Osm měsíců po ukončení kariéry se pouští na dráhu trenéra a premiérově povede talentovaného Srba Filipa Krajinoviče.
Profily hráčů
Ivan Ljubičič

Ivan Ljubičič ukončil kariéru profesionálního tenisty letos v dubnu, kdy se se svými fanoušky rozloučil na antuce v Monte Carlu. A už tehdy bývalý třetí hráč světa naznačil, že u tenisu zůstane. "Těším se na další období svého života. Tenis mi dal hodně a rád bych u něj zůstal a nějakým způsobem pomáhal," uvedl na jaře vítěz 10 turnajů ATP. 

Filip KrajinovičNyní už je jisté, že třiatřicetiletý Chorvat bude pomáhat jako trenér. Na spolupráci se totiž dohodl s dvacetiletým Srbem Filipem Krajinovičem, který by rád znovu nastartoval slibně se rozjíždějící kariéru.


Krajinovič byl mezi juniory šestým nejlepším na světě a mezi dospělými se dokázal vyšplhat do druhé světové stovky. V roce 2011 ho ale ze hry vyřadilo zranění a následná operace ramena a nyní je až 419. hráčem světa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist