Los Australian Open: Berdycha i Kvitovou čekají soupeři z chvostu Top 100

10. 1. 2014, 00:40
Aktuality 194
V Mebourne byl rozlosován úvodní grandslam sezony a k českým tenistům nebyl nijak nemilosrdný. Tomáš Berdych začne proti Kazachu Nedovjesovovi a je ve čtvrtině s Davidem Ferrerem, Petru Kvitovou v prvním kole čeká Thajka Kumkhumová a v případném čtvrtfinále může narazit na Na Li.

Tomáš Berdych si v posledních třech letech zahrál na Australian Open vždy ve čtvrtfinále, letos ale myslí výš, Český tenista, kterého zítra čeká finále na exhibici v Kooyongu, vstoupí do úvodního grandslamu sezony zápasem proti Kazachu Alexanderu Nedovjesovovi. Ve druhém kole je ve hře jeden z dvojice Di Wu - De Schepper.

Ve třetím se pak Berdych může s krajanem Janem Hájkem, který začne proti jednomu z kvalifikantů, nebo Ivem Karlovičem, s nímž minulý týden prohrál v Dauhá svůj úvodní zápas a má s ním nepříznivou bilanci 2-4. V osmifinále může narazit na světovou dvanáctku Tommyho Haase, nebo oblíbeného Kevina Andersona, s nímž během posledních dvou sezon vyhrál všech devět vzájemných soubojů.

Právě proti Jihoafričanu Andersonovi, který je nasazenou devatenáctkou, ale na začátku sezony byl kvůli zdravotním potížím hospitalizován v nemocnici, vstoupí do svého prvního Australian Open juniorský vítěz z roku 2012 Jiří Veselý.

Pokud se osmadvacetiletému Berdychovi bude dařit, ve čtvrtfinále se může utkat se světovou trojkou Davidem Ferrerem, což je pro českou jedničku nejlepší možný soupeř z elitní čtyřky. V případném semifinále by mohl hrát s Djokovičem.

Radek Štěpánek se v prvním kole utká poprvé v kariéře se Slovincem Blažem Kavčičem a pokud postoupí, s velkou pravděpodobností narazí na vítěze rekordních 17 grandslamů Rogera Federera.

Lukáš Rosol bude o zopakování loňského druhého kola bojovat proti sedmnáctému nasazenému Tommymu Robredovi, s nímž oba vzájemné duely prohrál. Španěl ale letos ještě nehrál a po loňské sezoně léčil zraněné zápěstí.

Semifinalistka z roku 2012 Petra Kvitová, jež loni vypadla už ve druhém kole s Robsonovou, je v papírově slabší horní polovině pavouka a turnaj začne proti dvacetileté Thajce Luksice Kumkhumové. Pokud v úvodních kolech nezaváhá s papírově slabšími soupeřkami, v osmifinále může narazit na světovou devítku Angelique Kerberovou. S Němkou má bilanci 3 výher a 2 porážek.

26. nasazené Lucii Šafářové los pro prvn kolo přisoudil Julii Glushkovou z Izraele. Ve druhém ji může vyzvat talentovaná Chorvatka Donna Vekičová, ve třetím se pak může utkat s dvojnásobnou finalistkou Na Li.

Nejtěžší soupeřku z českých tenistek dostala Klára Zakopalová, která bude hrát s domácí Samanthou Stosurovou. S Australankou, které se ale na domácí půdě dlouhodobě nedaří, si dnes 'vystřihne' generálku v semifinále turnaje v Hobartu.

Juniorská šampionka z roku 2010 Karolína Plíšková se na úvod utká s Francouzkou Pauline Parmentierovou, juniorská vítězka z let 2002 a 2003 Barbora Záhlavová-Strýcová bude hrát proti Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu.

Světové jedničky začnou proti domácím nadějím
Těžký start čeká na světovou jedničku Rafaela Nadala, kterého vyzve domácí mladík Bernard Tomic. A ani další cesta dál nemusí být vůbec snadná. Na dalšího Australana Lleytona Hewitta může v osmifinále, o kolo dříve si může zopakovat finále z Dauhá proti Monfilsovi.  Ve čtvrtfinále se očekává souboj s Del Potrem, v semifinále pak s Murraym nebo Federerem.

Čtyřnásobný šampion a trojnásobný obhájce titulu Novak Djokovič má o něco lehčí los. 26 zápasů neporažený Srb by se měl rozherát proti Slováku Lackovi, až v osmifinále by mohlo dojít na zajímavý souboj s Gulbisem. Ve čtvrtfinále zřejmě narazí na Wawrinku, v semifinále jsou ve hře Ferrer nebo Berdych. 

Andy Murray, který se vrací po operaci zad, se v 1. kole střetne s Japoncem Go Soedou a ve druhém s jedním z kvalifikantů. Ve třetím zápase zřejmě s Felicianem Lópezem, v případném osmifinále s Isnerem, nebo Kohlschreiberem. Ve čtvrtfinále pak může narazit na Rogera Federera. Švýcara může prověřit ve 3. kole Španěl Verdasco, v osmifinále pak Francouz Tsonga.

Černý kůň Juan Martín Del Potro by měl na prvního nebezpečného soupeře narazit až ve 4. kole, ve kterém jsou ve hře Milos Raonic či Grigor Dimitrov. Pokud nezaváhá, čtvrtfinále se může potkat s Nadalem.

Serena Williamsová odstartuje útok na Grandslam proti domácí Asleigh Bartyové. Cestou do semifinále, ve kterém si může zopakovat semifinále z roku 2010 proti Na Li, ji může potrápit snad jen Ana Ivanovičová.

Dolní polovina pavouka je mnohem našlapanější. Dvojnásobná obhájkyně titulu Viktoria Azarenková začne proti Švédce Johanně Larssonové, pak by ji mohla vyzvat Barbora Záhlavová-Strýcová. V osmifinále může narazit Sloane Stephensovou, kterou loni porazila v semifinále. Ve čtvrtfinále je ve hře duel s Agnieszkou Radwaňskou, v semifinále pak s Marií Šarapovovou. Polku v prvním kole prověří Putincevová, Šarapovovou pak Bethanie Matteková-Sandsová.

Los Australian Open 2014
Dvouhra mužů: Dvouhra žen:
Berdych (7-ČR) - Nedovjesov (Kaz.)
Kvitová (6-ČR) - Kumkhumová (Thaj.)
Štěpánek (ČR) - Kavčič (Slovi.)
Šafářová (26-ČR) - Glushková (Izr.)
Rosol (ČR) - Robredo (17-Šp.)
Zakopalová (ČR) - Stosurová (17-Austr.)
Veselý (ČR) - Anderson (19-JAR)
Kar. Plíšková (ČR) - Parmentierová (Fr.)
Hájek (ČR) - kvalifikant
Strýcová (ČR) - Su-Wei Hsieh (Thaj-wan)
. .
Nadal (1-Šp.) - Tomic (Austr.) S. Williamsová (1-USA) - Bartyová (Austr.)
Djokovič (2-Srb.) - Lacko (SR)
Azarenková (2-Běl.) - Larssonová (Švéd.)
Murray (3-Brit.) - Soeda (Jap.)
Šarapovová (3-Rus.) - Matteková (USA)
Ferrer (4-Šp.) - González (Kol.)
Na Li (4-Čína) - kvalifikantka
Del Potro (5-Arg.) - kvalifikant
A.Radwaňská (5-Pol.) - Putincevová (Rus.)
Federer (6-Švýc.) - Duckworth (Austr.)
Erraniová (7-It.) - Görgesová (Něm.)
. .
kompletní los najdete zde kompletní los najdete zde
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

194
Přidat komentář
smazaný uživatel
Každý tu rieši trápne imaginárne cestičky svojich nasadených obľúbených hráčov a žreb hodnotí predom, že tento sa stretne s týmto podľa nasadenia a je to ťažký žreb a podobne.

WELL GUESS WHAT ... ?

Nič také ako ťažký žreb neexistuje, na grandslame vždy existuje len najbližší zápas a nič za tým. Keď prehráte 1.kolo máte jedno aký ste mali "žreb" na SF. Takže ja sa momentálne sústredím len na čerešničky 1.kola, je ich tam zopár, menujem 2 :

Djokovic - Lacko
Nadal - Tomic

tenisu zdar :)
Reagovat
Amputace
Podle mě nemáš tak úplně pravdu. Je rozdíl strávit na kurtu při cestě do finále 15 nebo třeba 22 hodin. To se - ať se ti to líbí nebo ne - v tom finále projeví. Samozřejmě je pokaždé jeden zápas nejtěžší a ten se dá brát jako nejdůležitější, ale je sakra rozdíl, jestli má někdo těžké čtvrtfinále, semifinále, finále a někdo až finále. Já z pohledu Nadala mám strach případně až z Del Potra. Nechci nikoho podceňovat, ale prvních kol se tentokrát nebojím. Tomic na to absolutně nemá. Vůbec nemám tušení, co by se muselo stát, aby Rafu porazil na tři vítězné. Jeho herní styl je jeden z nejpřeceňovanějších na okruhu. V podstatě nemá jediný úder, kterým by mohl Rafu ohrozit. Del Potro by mohl být problém, ale věřím, že v případném čtvrtfinále už bude Nadal rozehraný. Murray? To je otázka. Nikdo pořádně neví, jak na tom bude, ale v každém případě bych byl moc rád, kdyby se zase po čase utkali s Rafou na GS. Ve finále téměř jistě Djokovič, který si to tentokrát - obávám se - pohlídá a dojde si pro sedmý GS. Kéž bych se mýlil.. Jinak zaplaťpánbůh, že Rafa nevyfasoval Gulbise, to by pro něj mohla být stopka velmi brzo...
Reagovat
smazaný uživatel
Částečně pravdu má, stačí si vzpomenout na cestu Rafy na USO. Říkalo se jaký má otřesný los a všichni obávání soupeři vyjma Noleho mu nakonec odpadli. ;)
Reagovat
Faddova
Já se bojím i Monfilse (nemluvě o DelPovi), teď se nějak zlepšil na podání a taky herní styl se přiblížil právě obávanému Gulbisovi. Sice Rafa teď oba porazil, ale takoví hráči mu vždycky dají zabrat... souhlasím s tím, že jestli se do finále dostane, bude narozdíl od svého soupeře hodně vyflusnutý, což bude problém a rozhodující faktor. Ale uvidíme ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja dufam, že horná polovica pavuka bude hrať prvá..Myslím, že v Austrálii je to zvykom..Znamenalo by to, že madzi SF a F by mal Rafa dva dni volna..Druhý semifinalista iba jeden..Zdá sa mi, že v Austrálii je systém takýto..To by bola drobná výhoda..
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, malo by to tak byť.
Reagovat
smazaný uživatel
To sa neurčuje podľa toho, ale podľa iných okolností. Napríklad, Tomic hral dnes finále s Del Potrom v Sydney a kedže je to domáci chlapec, prvé kolo má s Rafom, tak to organizátori dali až na utorok. Už je normálne vypísaná schedule, pondelok ráno 9.00, Djokovič - Lacko, to si nenechám ujsť :) Čiže tie 2 dni voľna pred finále bude mať niekto z dolnej polovici pavúka, teda buď Lacko alebo Nedovjevsov :))
Reagovat
Rafaeoli25
Ne vždy se to musí projevit a zvlášť u Rafy bych se únavy neobával, vzpomeň si třeba na AO 2009, kde hrál v pátek v sf skoro šest hodin s Verdascem a přesto pak dokázal za necelý dva dny vyhrát další pětiseťák nad Rogerem..
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda..Ak hral Tomic v nedelu, tak sa mu organizatori prisposobia..Hoci vypustené finále s Delpom svedčí skor o tom, že sa GS prisposobil sám Tomic..S tým skorším zaciatkom to bolo skor dufanie ako istota, vypadlo mi vsak ze Bernie je este v nedelu busy..Kazdopádne dalsia drobná nevýhodka pre hráčov nastupujúcich až v utorok..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisidentity.com/tennisidentitycom/2014/01/hm-releases-new-tennis-collection-inspired-by-tomas-berdych-fashion-at-australian-open.html

No, pořád je to lepší než loni..
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně něco pěkného :)
Reagovat
PetaM
Vypadá to strašně, snad to na něm bude vypadat lépe :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě pořád lepší než bílé triko a tmavé spodky :D ale o tom jsem tu už psala několikrát.. měl by si vzít za příklad Delpa, ten má někdy bombový outfit - ty jeho kostičkované trenky neměly chybu :)
Reagovat
smazaný uživatel
mně se ty Tomovy loňské hadříky líbily moc. Hlavně outfit pro US Open byl super.
http://www.itftennis.com/media/153985/153985.jpg

Tohle se mi tak nelíbí.. ale tak uvidí se, jak to bude vypadat na těle, že jo :-)
Reagovat
Sonja
pro věrné fanoušky.
Reagovat
Sonja
No nic, Djokoland- Nola, Bob, sibrinka, 4street, kvizac, danca, korek, PATRICK_RAFTER, Nole1990, woody...aj. IDEMO! Ne všichni teda přispíváte, ale věřím, že fandíte stejně jako já:-)
Opět se vynasnažím vidět každý Noleho zápas (podle možností i něco navíc), budu fandít jak praštěná, ale hlavně...budu při Nolem stát, děj se co děj.
Můrovci- vy máte v Djokolandu dveře otevřené, pokud by vám ten váš Brit huknul nějakou (ne)šťastnou náhodou dřív:-P

Hezké GS zážitky všem.
(pokud nezahrnují něco, co by mně nevyhovovalo teda)
Reagovat
Nola
Rafovi dali sudičky do vienka RG, Rogerovi Wimby, Novakovi AO, nech si každý vyhráva to svoje.... Nole idemoooooo
Reagovat
gigin
Vše je všem jas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vy máte taky u nás dveře otevřené, i když někteří asi ani tak nedorazíte, kdyby náhodou :D

A otevřené dveře u nás má kdokoliv, i Nadalovci :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že nejsme zrovna lákavá destinace. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud budeš nabízet takové lahůdky, které jsi tu jednou hodil na fotce, kuřátka, masíčko apod., možná hodně ráda zavítám :D
Reagovat
Mayo
Sonja ešte to neštartuje tak kľudni emócie :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Masha má opravdu do čtvrtfinále celkem lehký los a měla by projít bez problému do toho ČF..
Sloane teda moc lehký los nemá.. V 1. kole Jarka, která umí kousat + se neví, jak na tom bude to zápěstí..
Taháky 1. kola pro mě
Stephens vs. Shvedova
Makarova vs. Venus
Znovareva vs. Dellacqua
A samozřejmě Maruš! :D

Už se nemůžu dočkat pondělí až to všechno vypukne!! :-))
Reagovat
Faddova
Rafa to má teda drsné :-( ...zato Nole se do finále ani nezpotí, krása. Jedině že by Staník zopakoval výkon z minulé sezóny ;-)
Reagovat
gigin
Vyhraje Nolda a Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Zistili sa závažné procesné chyby rozboru, hlavne v mužskej súťaži.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda klidně, chlapi mě netrápí... U Sereny se to říká před každým grandslamem, ale ne vždycky to vyjde. Konkrétně při předchozích dvou účastech v Melbourne vypadla vždycky předčasně (uznávám, loni to bylo i kvůli zranění). To samé třeba loni před Wimbledonem. Serena byla po famózní antuce jasná favoritka a jak to dopadlo? Nakonec bylo úplně všechno obráceně... Takže ano, Serena je největší favoritka, ale to jí ještě zdaleka nezaručuje vítězství. Kdo ví, třeba už ji v osmifinále vyřadí Anička (když budu hodně velký optimista). :)

Na Australian Open se mým favoritkám (hlavně Vice) v posledních letech velmi daří, takže na to spoléhám i letos... :)
Reagovat
Mayo
Noldu tipuješ na každý GS, vidno, že si mizerný tipér
Reagovat
gigin
Monty25: veď ty tomu tenisu rozumieš ;-) kamaráti z eskáčka nie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněls dodat: "Kamaráti z eskáčka, čo fandia Nadalovi." :D

Ale jo, tak to je taky celkem očekávané, že vyhraje Novak. Vždyť v Melbourne vyhrál čtyřikrát, z toho třikrát za poslední tři roky (na hattrick bude letos útočit Vika :)). Jinak mezi muži se to asi opravdu rozhodne mezi Novakem a Rafou. Momentálně tam nevidím nikoho třetího, žádného podobného favorita. Ale k nějakému překvapení samozřejmě může dojít vždycky...
Reagovat
gigin
Jako monty.... Sním.... Jule QF a...... však sa uvidí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, že tato část pavouka (vzhledem k formě Sary a Roberty) je zralá na překvapení. Spíš ale favorizuju Genie Bouchard, kterou už jsem tady označil jako černou kobylku... Ale myslím si, že Julia má taky šanci. Viděl jsem ji v Sydney proti Caro a hrála dobře. S takovou hrou může Saru klidně dát a ve 2. kole by se nejspíš utkala proti talentované Lauren Davis. Pokud by tohle zvládla, tak očekávám její zápas ve 3. kole proti Genie. Tam už bych ale víc věřil Genie... Přesto si myslím, že tento grandslam nemusí být pro Julii vůbec špatný. :)
Reagovat
gigin
Monty a jak vidíš génia? :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Kdybys byl dobrý tipér, věděl bys, že Nolda vypadne se Stanem, kterého ve finále zdrtí Rafa :).
Reagovat
gigin
:-D hele, ptám se na tvůj tip na opravdoveho génia.. Ne na vysportovaneho atleta.
Reagovat
smazaný uživatel
Ernestka? Toho radši nevidím nijak... :D
Reagovat
gigin
Eskáčko jak vyšité, tvl :-D
Reagovat
tito
Takto vymetená cesta zdaleka nemusí znamenat výhodu(Nole).
Rafa, pokud projde přes první kola, a já doufám že ano, tak bude muset od začátku hrát hodně agresivně a zkracovat zápasy. Více 4-5 setových by jej utavilo. Pokud se toho bude držet, tak si myslím, že pro finále bude rozehraný více než dobře.
:-)))
Reagovat
Nola
súhlasím s názorom, že nie vždy vymetená ceste vedie k titulu, napr. Wimbledon, Andymu odpadli všetci TOP hráči a ako to nakoniec dopadlo? detto USO, Nole mal v pavúku Dimitrova, DelPa, Andyho, Toma a nakoniec hral semi so Stanom, ktorý ho vyšťavil, presne ako DelPo vo Wimby... na druhú stranu verím, že Nole už našiel recept ako na Stana, posledné 2 zápasy išli jasne za ním, Rafa to tentokrát schytal, podobne ako Nole v USO, nenahnevám sa, ak sa bude opakovať situácia s USO, ale v opačnom garde, vyštavený Rafa sa vyhádže vo finále
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám pocit, že by to Nole na USO schytal, čo sa žrebu týka..Pred turnajom to mal mat papierovo tazké, ale Dimitrov, Delpo aj Murray nakoniec necakane vypadli, takze v konecnom dosledku mal cestu do finále papierovo lahkú..Aj Wawrinka je na SF papierovo lahký..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale súhlasím s titom, chápem čo chce povedat..Niekedy je dobré pred rozhodujúcim zápasom prekonat krízu alebo ozaj tazkú skúsku..Nepredpokladám, že sa Nole stretne s nejakou ozajstnou šlamastikou už pred finále..
Reagovat
Nola
veď presne o tom píšem... iba si ma nepochopil, Nole mal v pavúku na USO podobných súperov ako Rafa na AO, všetci, ktorí ho mohli poraziť/potrápiť, vypadli, nakoniec hral semi so Stanom, ktorý ho vyšťavil... chcela som tým naznačiť, že Rafa nemusí vôbec stretnúť TOP hráčov až do semi, ja mu prajem iba to, čo postretlo Noleho na USO, nervy drásajúce semi s DelPom...
Nole napr. vo Wimby to šťastie nemal.....všetci súperi, ktorí ho mohli poraziť postúpili
Reagovat
Mayo
Rafa je nezničiteľný kulturista, vamos :)
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa těžkej los nemá, Tomík bude vyšťavenej ze Sydney, Monfa ví, že ho na tři vítězný nedá, Niši to samý, Andy ani Roger taky momentálně nemaj nárok, takže jedinej, kdo ho může cestou do finále výrazně potrápit je DelPo a u něj je to s otazníkem, v Sydney nic extra nepředvádí..
Reagovat
Nola
najhoršie je podceniť súpera... Andy nehral nič po operácii, ale on sa dokáže hecnúť na GS, hral 3 x finále... Roger možno všetkých prekvapí a DelPo Rafovi naložil v Číne....
Nole má v pavúku Stana, pred ním dokonca veľkohubého bohatého Lotyša, to nie je žiadna prechádzka ružovým sadom.... Tom ho dokázal tiež klepnúť....
Reagovat
Roger_Federer
Rafa ma nebo nema tezkej los?
Reagovat
Amputace
Ano, to by se mělo jasně stanovit. Protože až AO vyhraje, tak by mělo být už předem zřejmé, jestli se tak stalo z důvodu snadného losu nebo Rafovy předvedené hry..
Reagovat
smazaný uživatel
O půlnoci mi nešel net, takže jsem nemohl sledovat los živě. Dozvěděl jsem se to tedy až dneska ráno... Vezmu to postupně z pohledu svých favoritek. :)

Victoria Azarenka (2. nasazená, obhájkyně titulu)
1. kolo: Johanna Larsson - Myslím, že Vika v pohodě vyhraje.
2. kolo: asi Strýcová - Ta je houževnatá a možná bude kousat. Ale Vika je mnohem lepší tenistka, takže by to měla zvládnout, i kdyby měl být jeden set třeba vyrovnanější.
3. kolo: asi Jamie Hampton - Tak to by bylo stejné jako loni... Jamie je nepříjemná soupeřka. Stačí si vzpomenout na jejich loňský vzájemný zápas (taky ve 3. kole AO), kde Vika měla problémy, přestože byla Jamie zraněná... Ona je právě otázka i teď, jak na tom bude Jamie se zdravím. Ale snadný los pro 3. kolo to určitě není.
Osmifinále: asi Sloane - Další těžká soupeřka, kterou Vika loni porazila v semifinále AO. Teď byla Sloane zraněná, takže podobně jako u Jamie bude záležet na jejím zdravotním stavu. Pokud nebude fit, tak se dá v této fázi turnaje očekávat asi jiná soupeřka... Ale na takové prognózy je ještě brzy.
Dál to rozebírat nebudu, protože to je ještě daleko... Každopádně bych byl rád, kdyby bylo čtvrtfinále Vika - Caro (místo Agy) a jedna z nich pak hrála semifinále s Mashou. :)

Maria Sharapova (3. nasazená, obhajuje semifinále)
1. kolo: Bethanie - Pro úvodní kolo nepříjemná soupeřka, která umí překvapit. Ale snad si s tím Masha poradí... Pak už má ten los velmi dobrý, podle mě nejlepší z mých favoritek.
2. kolo: Ormaechea nebo Knapp - Podle mě v pohodě.
3. kolo: Cornet, Hercog nebo Giorgi - No, překvapit umí všechny tři, ale i tady to vidím dobře pro Mashu. Jako nejtěžší soupeřka se mi z tohoto výběru jeví asi Alizé. Ta umí kousat...
Osmifinále: podle nasazení Suarez-Navarro (tzn. nasazená šestnáctka) - No možná tam bude někdo jiný, ale každopádně je to pro Mashu velmi příznivý los.
V případném čtvrtfinále by Mashu nejspíš čekala Jelena Jankovic. S Vikou nebo Caro (popř. Agou) se Masha může utkat v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline Wozniacki (10. nasazená, obhajuje osmifinále)
1. kolo: Dominguez Lino - Podle mě pohoda.
2. kolo: asi McHale - Věřím, že to Caro zvládne.
3. kolo: asi Kanepi nebo Muguruza - Trochu nepříjemný los, protože obě už Caro v minulosti porazily...
Osmifinále: nejspíš Aga - Není to nejlehčí soupeřka, ale ani nejtěžší. Caro má proti ní pozitivní bilanci 5:4, jenže poslední tři vzájemné zápasy vyhrála Aga...
Jak už jsem psal, čtvrtfinále bych si přál mezi Caro a Vikou. :)

Ana Ivanovic (14. nasazená, obhajuje osmifinále)
1. kolo: Bertens - Podle mě v pohodě.
2. kolo: Beck nebo Martic - Nejsou špatné, ale Ana by to měla zvládnout.
3. kolo: Stosur, Zakopalová nebo Pironkova - Tak tady začíná opravdu těžký los. Víc k tomu asi nemusím dodávat. Stačí se podívat na výsledky všech tří hráček v tomto týdnu...
Osmifinále: na 99,9% Serena - Pro Aničku opravdu blbý los. :( Pokud obhájí osmifinále, bude to fajn. Jestli se při takovém losu dostane ještě dál, tak by to byl obrovský úspěch.

Kristina Mladenovic (obhajuje 2. kolo)
1. kolo: Voegele - Podle mě velmi těžká soupeřka. Stačí si vzpomenout, jak před pár týdny v Brisbane odvrátila proti Vice devět mečbolů...
2. kolo: asi Dominika Cibulková
Až ve 3. kole by měla Kiki v rámci možností přijatelnější soupeřku (Suarez-Navarro). Ale za této konstelace bude pro Kiki úspěchem i 2. kolo.

Monica Puig (loni prohrála v kvalifikaci)
1. kolo: kvalifikantka - To je vždycky nevyzpytatelné... Tak doufám, že to v případě postupu nebude Katka Siniaková.
2. kolo: asi Flavia - Monča by určitě nebyla favoritkou, ale podle mě ani bez šance.
3. kolo: asi Petra Kvitová - Tak tady už by mohla Monča jenom překvapit... To by byla pecka. :)

Donna Vekic (obhajuje 2. kolo)
1. kolo: kvalifikantka - Tak zase doufám, aby to nebyla Katka...
2. kolo: nejspíš Lucka Šafářová - To by bylo hodně těžké.
3. kolo: asi určitě Na Li - Ale to už je hodně daleko...
Myslím, že úkol pro Donnu je jasný - obhájit 2. kolo.

Shrnutí: Nejhorší los mají z mých favoritek Anička a Kiki, nejlepší Masha.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě další postřehy k losu...

Nejatraktivnější zápas 1. kola: Káťa Makarova - Venus Williams
Tady si myslím, že není o čem... Pro obě holky hodně krutý los, který je daný nenasazením Venus. Takové dvojici by slušelo spíš 3. kolo.

Černá kobylka AO: Eugenie Bouchard
O tom vůbec nepochybuju. Genie má z mého pohledu naprosto parádní los a tipuju ji na postup do čtvrtfinále.
Reagovat
Vojtiik
Káťa podle mě půjde ve dvou, na AO hrava (a obecne v australii) dobře, minuly rok tu švihla bartoli se mi zda, rok predtim jeste Verku Zvonarevu a Serenu... navic za kurz 2,3 na jeji vyhru si myslim, ze je to vic nez hratelne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, Káťa v Austrálii umí. Ještě doplním, že v roce 2011 porazila v 1. kole Aničku ve skoro tříhodinovém zápase. Z pohledu Any to skončilo 6:3, 4:6 a 8:10. Ten zápas si pamatuju, protože jsem se něj tenkrát díval a hodně mě to mrzelo. :(

Ale ani Venus bych rozhodně nepodceňoval. Vždyť byla ve finále Aucklandu...
Reagovat
smazaný uživatel
Nole se až do čtvrtfinále ani nezapotí teda, docela to vychytal. A to vlastně celkově, i v SF Ferrer/Tomáš předběžně, což by zvládnout měl. Takže u něj je finále podle mě teda jistota, i když víme, že jisté není nikdy nic. Pravděpodobné ale určitě. Ve čtvrtfinále snad repete se Stanem, jejich zápasy mají prostě grády, loni jsme mohli vidět hned3 a všechny fajn, teda nejslabší na TM, ale AO naprostý vrchol a UO paráda taky.

Tomáš/Tommy 4. kolo by bylo fajn. Berdych má ale jedinečnou šanci udělat semifinále, nechytil tam Noleho ani Rafu a David by mohl přetlačit.

Rafa sakra těžké, první kolo nažhavený domácí Tomic, ve třetím případně zase Mofils, který se na ty velké zápasy umí pořádně vyhecovat. Ve 4. kole Hewitt/Raonic a ve čtvrtfinále zřejmě Del Potro nebo Raonic, fakt těžké + SF Andy/Roger/Tsonga.

Andy má až do 4. kola úplnou pohodu. Soeda, pak kvalifikant, ve třetím Lopez/Llodra, dva leváci a hráči, co milují přechod k síti = bonbónek pro Andyho a jeho prohozy. Llodrovi se o něm zdá ještě i teď po dvou letech. Pak to ale začne, Izzy/Kohli, snad Izzym tedka prolomil tu nepříznivou bilanci s Kohlim, kdy dvakrát prohrál na US Open. Na jeho zápas s Andym bych se hrozně těšil. ČF pak Roger/Tsonga, na oba to Andy umí, takže žádná pohroma. Pořád je hodně reálné SF, soupeři od 4. kola těžcí, ale ne nezdolatelní. A potom už zřejmě v případném SF Rafa no.
Reagovat
Mayo
RAfa najťažší los ale ak chce titul tak treba zdolať všetko, Djokovič najlahší finále si myslím dá pohodovo ...ale keby ho aspoň Stanislas trošku zapotí nebolo by zlé a keby je krásny zápas ako vlani to by bola paráda veru...a ináč sa ja ešte teším na prípadný zápas Rafa vs JMDP ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ak chce ziskat titul, nemusí zdolať všetko, skor vsetko, čo mu príde do cesty..A tá cesta je pre niekoho sakra tŕnistá a pre niekoho prechádzkou ružovou záhradou..Tomic, Monfils, Raonic, Delpo, Murray, Djokovic..Taký sled zápasov som snad este nevidel..Velmi tazký zreb mal aj Nole na OH, odvtedy som taký tazký nevidel..
Reagovat
smazaný uživatel
Paire, Davyděnko, Tomic, Raonič, Tsonga, Murray-) málem bys zapomněl na loňskou cestu RF. ;)
Reagovat
Mayo
a potom bude jednotkou, fuj :D
Reagovat
Mayo
* buď
Reagovat
smazaný uživatel
Vedel som, že mal tazký zreb, ale menoslov som si naozaj uz nepamatal..

Ale ako ho tak vidím, mal to Roger naozaj tazké, to priznávam..Roddick mal na OH v jednom slede Roddick, Hewitt, Tsonga, Murray..A tiež to nerozdýchal a stroskotal už v SF..Podla toho by mal Rafu zastavit tiež už Murray..Uvidíme, hrá sa na tri sety to je výhoda silných..
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Nole mal na OH, nie Roddick :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Rafa to má brutální, fakt jsem na to hleděl. Na druhou stranu: myslím, že největší problém bude mít v prvním kole a když porazi Tomica, tak se dostane do finále. První kola má Rafa horší, navíc kde jinde by mohl Tomic Rafu porazit než na Australian Open v prvním kole, kde bude v laufu po Sydney a ještě ho budou hnát fanoušci.
Reagovat
nitrotaj
Tomic sice může mít podporu sebevětší, ale nevěřim, že by Rafu utavil kdyby se mělo hrát víc jak tři sety, dneska ho málem sundal Stakhovski.
Udělá maximálně set. Rafa bude hladovej a po Doha ve formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež si nemyslím, že by ho mohol Bernie dať, nemá na to dostatočne dobrý
pohyb, obranu a celkovo si myslím, že typovo mu sedí..Rešpekt mám z Gaela, ten keď sa dobre vyspí a pojde mu servis, tak je schopných velkých vecí..Aj pohybovo, aj defenzívne..A ak nedajbože vyhrá prvý set..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite sa mozeme tesit na dobré matche, pravdepodobne v night session okolo 9;00hod, čo je pre pracujúcich šibeničný termín..Neviem ako to budem riesit..
Reagovat
Pe3k
Los má sice těžký, ale to neznamená, že se s těmi soupeři skutečně utká. Třeba mu povypadávají jako při jeho obou titulech na US a v semifinále bude mít Južného...Taky bych se nebál, že by na tak pomalém povrchu mohl mít s někým problém max. tak s Murraym a Djokovicem. Skot je ovšem bez formy a teprv se rozehrává a Nole čeká až ve finále...
Reagovat
nitrotaj
Na tebe jsme tu všichni čekali.
Reagovat
smazaný uživatel
nemusí mít vše jednoduché, at se i trošku zapotí, frajer....:-)
Reagovat
gigin
Magerko, chystaj slávu, požádám tě o ruku jako...
Reagovat
a.magerova
Doufám, že přijedeš na koni.
Jo nemusí být bílý :-P
Reagovat
gigin
Na barvy nehřeš...Poznáš mne podle toho, že budu mít v sedle šáňa a budu bouchat...
Reagovat
a.magerova
OK už se těším, zbytek jako vždy dořešíme ve vzkazech ;-)
Reagovat
gigin
Jas :)
Reagovat
Denis92
Kedze uz je zverejneny zreb AO,tak si nezabudnite nominovat hracov :)

Ak by sa chcel este niekto pridat,dole su pokyny.
http://www.grandslamfantasytennis.com

Vytvoril som na tejto stranke novu fantasy league pre AO 2014
Nazov ligy : "TenisPortal"
treba sa zaregistrovat (pokial ste tak neurobili uz v minulosti)
date LEAGUES, potom BROWSE LEAGUES a tam napisete "TenisPortal"
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš to reklamovat víc, jinak tam moc lidí nebude, když to dělal tomasinho tak byl odkaz snad pod každým článkem. ;)
Reagovat
Denis92
Bohuzial,ja nemam moc casu,pretoze mam momentalne skuskove,ale teraz do AO sa to budem snazit tu davat,nech sa prida co najviac ludi.
Na druhej strane nechcem to moc pchat vsade,aby som tim neotravoval diskusie.
Reagovat
smazaný uživatel
bude na AO fantasy liga?
Reagovat
smazaný uživatel
jedna uz je zalozena tam, co loni, na www.grandslamfantasytennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
chtelo by to na sportal.com
Reagovat
smazaný uživatel
Roger poměrně dobrý los, nebo takto. Oproti loňsku rozdíl jak nebe a dudy. Jinak to má posunuté o jedno, loni Tsonga v QF, letos v OF, Murray v SF letos v QF. Jestli se tam teda oba dostanou. Hodně příznivé, když vezmeme v potaz, že mohl vyfasovat Djokoviče nebo Nadala.
Delpo luxusní los, ale on je tak trochu jak Petra Kvitová, takže doufám, že nevybuchne s nějakým Bautistou Agutem. Ve čtvrtfinále Monfils, Tomic nebo Hewitt, to bude oříšek, ale mohl by to Argentinec dát. :))))
Reagovat
smazaný uživatel
pokud Juanovi nedojdou ty posledni dve nebo tri rakety a Roger mu zadny nepujci...:-) Jinak oproti lonsku si polepsi, teda aspon doufam...
Reagovat
makro99
Del Potro je podle mě konzistentní hráč, podobně jako Tomáš; to, že prohraje na US s Hewittem ve 2. kole nebo čas od času s hráči jako Paire nebo Chardy je spíš daný mnohem vyrovnanější širší špičkou u mužů...
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
makro99
zajímavý papírový 3. kola: Raonic - Dimitrov; a Nadal fanclub zlatá ruka Fognini - Gulbis...
Reagovat
makro99
no, 2x po sobě porazit lepší hráčku je těžké... i když je Sam ještě lepší hráčka? každopádně Lucka už ji na podzim v Asii zvládla 2x snad během 4 dnů, tak doufejme, že Klára zopakuje...
a 2. kolo Silvia Soler-Espinosa?? navázat na výjimečné finále v pondělí v 1. kole je pro hráče/hráčky mimo TOP 20 mentálně hodně těžké... zvlášť v případě tak konzistentní hráčky jako je Tsvetana; což ovšem do značné míry platí i pro Kláru :)
Reagovat
Roger_Federer
Stosur je znama tim ze nezvleda zapasy na AO..pred domacim publikem..treba dodrzi tradici.
Reagovat
makro99
3. kolo... no jakž, takž; přál bych jí Saru nebo Agu, ale Li Na je z těch zbývajících ranařek pořád nejlepší varianta...
ovšem pro Lucku je vždycky hlavní výzva, jestli se do toho svýho papírovýho 3. kola dostane; a to v posledních dvou letech byla losovaná ze 3. a dokonce i ze 2. "koše"...
Reagovat
makro99
...jenom nechápu, koho jinýho by měla ve čtvrtfinále dostat, když ne Li Na? :)
osmifinále jasně nejtěžší, čtvrfinále nejpřijatelnější...
Reagovat
Fandina
LiNa tady vloni byla ve finále, minulý týden vyhrála turnaj a s Petrou má bilanci 4:3 z toho poslední výhru na TM. Moc nevěřím ve formu Márie a Vika také není jistá. Serena samozřejmě ne, ale spíš bych Petře přála čtvrtinku se Šarap. Ale doufám, že když k tomu dojde, Petra LiNu porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal x Tomic :) Tak je jasne koho budu tlacit:) Svym zpusobem, jestli ho mel Bernie potkat, tak nejlepe uz v prvnim, tam ho muze jeste prekvapit... Australane ho budou tlacit co se da...

Gael x Ryan :) a vitez se muze potkat s Jackem, tak to je krute, to je krute... vsechny mam rad, vitez bere ve tretim Nadala, pokud ho nevyvali Bernie... Bernie, je to na tobe:D)

Juan, tak Juane, ty se budes nudit az do 4 kola...

Andy se muze potkat s Johnem ve 4.kole, nastesti Kohli bude muset hrat uz pred tim s Andym, a ne s Johnem:))) Kohli Andyho unavi, a John ho dorazi:)... asi ne... ale treba QF Roger x John, to by nejen sojku potesilo:) otazka jen zni, co na to Tsonga:D)

Tak 4.kolo Tomas x Tommy bych fakt bral:)

Vsechno nasvedcuje tomu, ze Djoker si muze zahrat s Gulbisem... gigin bude mit asi problem koho tlacit:) Jenze... aby vubec k tomu doslo:) Mozna pro Gulbu to nejsou do prvnich kol tak kvalitni hraci, kteri umi vubec ten tenis, aby se nejak snazil:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, John bude hrát s Kohlim 3. kolo, ne Andy :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu predsedo:D)
Sakra, prehledl jsem... :D)
Jedno prehlednuti, a situace se uplne meni. Kohli Johna utaha, a Andy ho asi uz jen dorazi...... no nic... treba priste:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Klara x Sam > tak to je teda dobry vtip:)
a ve druhem si vitezka zahraje s Kvetuskou, pocitam, ze Kveta postoupi... to by clovek normalne nevymyslel:)

Julia G. x Sara > Taky celkem zajimave, na prvni kolo:)

Lucy se muze potkat ve druhem s Donnou:) Monty priprav se!!!!

Jekaterina x Venus :) Venus nezavidim, a dokonce si myslim, ze ji Jekaterina udola:)

Betuska x Marus... to je fakt blbej vtip:D) proc treba ne Aga do prvniho kola, kdyz uz tak vysoko nasazena? :) Proc Marus? Betko dropuj co muzes... ale asi ti to moc nepomuze...ale drzim pesti:)

Aga x Julia Putintseva... taky celkem slusny:) Tuhle hracku Aga moc nemusi... blbe se s ni hraje. Uvidime, co to udela v 1.kole GS. Muze to byt prekvapeni...kdyz Aga prejde, potom by uz mohla jit hodne daleko a dokonce by jsme se mohli dockat souboje Caro x Aga....to bude zase veselo:)

Viktorka bude mit plne ruce prace s obhajobou, ve druhem si bude muset poradit s divokou Barcou:)), potom hned muze hrat s Jamie:D), a pak se Sloane...:DDD) Rekl bych, ze asi nejhorsi los ve WTA pro vysoko nasazenou hracku, doufam, ze Jamie ji udela a bude souboj Sloane x Jamie!

Nejvic preji jasne Lucce:), a hned po ni asi Vlcim ocickam - pral bych Sloane za ten minuly rok i titul:) a kdyz uz ne ty dve tak aspon Petra, a kdyz ne ta Petra, tak NaLi, za to minulorocni finale:), a kdyz uz ne Na Li, tak at se ten dadaft ma dobre, Jamie, a kdyz ne Jamie, tak nevim... at si to uz urve kdo chce.
Neverim v obhajobu Viktorky...neverim moc Mase... asi ze vsech - strizlive - NaLi nebo Serena.
Reagovat
Roger_Federer
Kumkhum neni zas tak lehka souperka jak by se mohlo zdat..loni prosla pres kvalifikaci az do 2 kola AO..Asijske a Australske turnaje ji dle vysledku vyhovoji.Pokud bude velke horko nebo nebude mit Petra naladu jako vcera..rozhodne to nedostane zadarmo.,Tezka souperka
[ Reagovat ]
Reagovat
gigin
Reagovat
Roger_Federer
Kumkhum neni zas tak lehka souperka jak by se mohlo zdat..loni prosla pres kvalifikaci az do 2 kola AO..Asijske a Australske turnaje ji dle vysledku vyhovoji.Pokud bude velke horko nebo nebude mit Petra naladu jako vcera..rozhodne to nedostane zadarmo.,Tezka souperka
Reagovat
Roger_Federer
sory..Monaco..dnes se na to vyflak
Reagovat
smazaný uživatel
:D Jaký posun v myšlení. Když si vzpomenu jaká hysterie tu vypukla loni před French Open, když hodně lidí vidělo Gulbu v semifinále. :D :D
Reagovat
gigin
To bylo USO, Václave.. uklidni se :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dal jsem si tu práci, prokrastinuju a hledám cokoliv, abych se nemusel učit. :D http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-bude-hrat-v-parizi-s-monfilsem-kvitova-s-rezaiovou-12254/
Od: vencape 24.05.2013 15:58
Smích
Ale je vtipné, jak tady všichni Gulbovi věříme minimálně do SF, přitom borec neviděl SF velkého turnaje ani z rychlíku :D
Od: gigin 24.05.2013 16:02
Tíme to change, Vendelíne ;)))
Pod tím rafafeoli: Můj tip na semi je Rafa-Dimi a Gulbis-Tsonga, finále Rafa-Gulbis, to by bylo finále jak hrom. A skeptická Sonja.
Reagovat
gigin
Jsi odporně detailistický :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Neee, Bernie, proč? :-(((
Reagovat
tito
Já zase Ryana, Thanasiho a Rafu v jednom klubu. Bernieho pochopitelně také.
Reagovat
smazaný uživatel
:-( Ryan je stejně úplně v háji, Bernie mohl doma něco nahrát. Zase ztratí důležité body :-(
Reagovat
brixner
IVO ESOVIČ ! ! ! Výstižné, fakt jsem se pobavil:-) :-) :-)
Doufám, že naší Petru někdo nepřejmenuje na...co já vím...Petra Unforcederrorovičová (?) Nebo Vyhazovičová ? *** Ve výkonech Petry je zřetelný veliký posun, takže by se mohla jmenovat...Vítězovičová! Bral bych a držím pěsti! Brix
Reagovat
Fandina
Tomáš může zase narazit na Kevina. To snad není pravda!
Reagovat
Fandina
Tentokrát moc nevěřím Vice ani Márii a tak mě moc mrzí, že je Petra v půlce Sereny a čtvrtince LiNa. Tři, které upřednostňuji na žebříčku vůbec, v jedné polovině.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková je ve 3. kole kvalifikace na AO. Tak ještě jednu výhru, Pojď!
Reagovat
Fandina
Katka super, mám moc velkou radost! Pojď Katko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm..Vedel som si predstaviť aj lepšie ráno..Samé zlé správy, pri prezeraní pavúka som už pri prvej dvojici skamenel a moj údiv pokračoval aj naďalej..Tomic, Monfils, Del Potro..Celé zle..Neviem, kto to žreboval, ale ruky by som mu dolámal :)..Jediným pozitívom zostáva Federer, hoci z neho opat vytazí Novak..Velmi zlý žreb pre Rafu..No nebojím sa ho, stále je favoritom na postup do finále..
Reagovat
Pe3k
Nadal dostane po 3 letech trošku těžší los a tobě už z toho lepí u pr.ele? :D Bože ty jsi k smíchu...
Reagovat
smazaný uživatel
K smiechu by som bol, ak by som si pamatal 3-ročné losy..A ešte k tomu aj zle..:)
Reagovat
Pe3k
No hlavně, že si pamatuješ, že mezi roky 2004 - 2008 byla slabá konkurence,,, :D kk t
Reagovat
smazaný uživatel
Počuj stokorunový, čo si stal dnes lavou, alebo máte vo fabrike zlý deň?
Reagovat
Pe3k
Určitě lepší den ne ve tvé reklamní agentuře :D ...

Jen mě dojímá, jak vždy když má Nadal lehký los lamentuješ, že na losu nezáleží a ted, když ho má kapku těžší, jsi hned z losu pos.aný až za ušima...
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by tvoje IQ náradičko bolo na vyssej úrovni, možno by si vytušil, že som to zobral skor s humorom..
Reagovat
tito
No los nic moc, ale zase na druhou stranu velcí hráči by měli překonávat velké překážky. Pravda je ta, že horší cestu k případnému titulu ani snad mít nemůže. Jediný, kdo mu tam k absolutnímu štěstí chybí je Ernie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ernie chýba, ale za to tam je Bernie :)..Osobne si inak myslím, že Ernest sa k Nolemu ani nedostane, pri pohlade na súperov, moze vyletiet s kazdým z nich..

Ja som si hlavne neprial dostat Monfilsa, to ze ho Rafa schytal je celkom pech, celkovo mám pocit, že v prvom, treťom, piatom, či šiestom kole dostal tú matematicky najhorsiu moznost, traf toto v lotérii, tak si milionár..Federer to tiež nevyhral podla mna. Zo žrebu na prvý pohlad najviac vytazí Djokovic..
Reagovat
gigin
Chytrolíni, tvl... :DDD
Reagovat
Titan
A bude se slavit až do rána...:-) Ale klára jde na hotel a za 3 hodiny zpět na čtyřhru...
Reagovat
Titan
Klára ztratí 40:0 při svém podání a pak vymete 40:0 Sam...:-)
Reagovat
Frick
Proč jí není třeba 27 :-(
Reagovat
Titan
Takže omládnout a rozvést se by měla...? :-))))
Reagovat
Frick
Mi přijde, že mezi nima je přesně ta "linie", kdy si u jedný řeknete, jakou má krásnou sportovní figuru a u druhým, že je to nasypanej babochlap (jakože věřim, že nesype, bo by to nemohlo neprasknout)
Reagovat
Titan
To slunce jí nedělá dobře. 2:0 a svůj servis zahodí. Ale podávat přímo do australského slunce se nedaří ani Sam...:-)
Reagovat
Titan
Další Klářin brejček na 4:2. U Klářiných zápasů je mi vždy líto, že je nevidím ve vyšším rozlišení, její emoce jsou neopakovatelné...:-)
Reagovat
Titan
Velká bitva na 5:2, kdy už Krála prohrávala 15:40 a dokonce měla foot faul...:-)
Reagovat
Titan
Tomu se říká být jedním míčkem ve finále...:-))
Reagovat
dadaft
Jamie Hamptonová.
vypadá to ve 3 a 4 kole na vyřízení jistých restů a pohledávek z minulosti.
Reagovat
Berny
Vsimli jste si koho ma Berda v 2.kole ze uz spekulujete esi da nebo neda Ferrera ? :D
Reagovat
J.M.
No koho... Hájka, Dodiga? :-) Karlovič není na pomalém povrchu taková hrozba jako na těch halových a rychlejších venkovních, kde ho Ivo porazil (na pomalém kurtu myslím Tomáše nikdy neporazil).
Reagovat
J.M.
Navíc na 3 vítězné sety. To by musel Ivo vyhrát v loterii, protože jinak než v tiebreaku nad Tomášem moc sety vyhrávat neumí. Ve většině vítězných zápasů proti Tomášovi všechny své sety vyhrál v tiebreacích. 3 prohrané tiebreaky, to by byl pech.
Reagovat
J.M.
Myslím, že Tomáš to má docela hratelné, byla by velká škoda si to zrovna letos pokazit výpadkem s nějakým papírově slabším soupeřem. I ten Ferrer ve ČF by byl určitě hratelný, a kdo ví, jestli by se do SF Novak vůbec dostal...:-)

Federer ve své současné formě by se možná skoro mohl obávat už 2. kola se Štěpánkem, který je docela ve formě. :-)

Dimitrov by se konečně poprvé v životě na AO mohl dostat do 3. kola, ale u něj jeden nikdy neví.
Reagovat
Denis92
snad ho Radek neposle domov stylom servis-volej ako Stakhovskij vo Wimbledone. Kazdopadne Tsonga bude velmi tazka prekazka. Dokonca by som povedal,ze tazsia ako Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš co Stachovskij nebo Nando? :D Viděl jsem zápas Ukrajince v Sydney a řezal to tam solidně, Nando je nevyzpytatelný jak Hadamczikova nominace, ale když mu vše sedne, může být nebezpečný. Přesto lepší jak loni, Paire, Davyděnko, Tomic, Raonič. :)
Reagovat
Mayo
to si robia zo mňa srandu :D:D ..Rafa DelPo Murray ... paráda :D ...
Reagovat
Denis92
ktovie v akej bude DelPo forme.Hra sa na pomalsom povrchu co bude vyhovovat Nadalovi.Co sa tyka Murraya tak to by som momentalne nevidel ako velku prekazku pre Nadala.Po operacii sa do toho bude postupne dostavat a na AO necakajme od neho zazraky.
Reagovat
Mayo
to súhlasím...delpovi nikdy moc aussie nešlo ale možno to bude teraz inak a murray je po operácií to jo...každopádne sa teším už nato..vamos
Reagovat
J.M.
Del Potrovi pomalejší povrch tak nevadí, hraje dobře i na antuce, a s Nadalem předvedl vyrovnanou bitvu loni v ultrapomalém Indian Wells. Bude záležet hlavně na formě, mohl by to být zajímavý zápas.
Reagovat
Denis92
na stvrtfinale Stan - Djokovic sa tesim uz teraz.
Reagovat
smazaný uživatel
První dvě kola vypadají vcelku hratelně, ale pak nejspíš Pennettová (semifinalistka US Open 2013), Angie (min. finalistka Sydney), Li Na (finalistka TM, teď myslím vyhrála turnaj v Číně), Serena (tady netřeba komentář).. No kdybych chtěl vymyslet těžší kombinaci, měl bych docela honičku. Ale pokud bude předvádět to, co zatím hraje, myslím, že postup do čtvrtfinále je reálný.
Reagovat
PetaM
Petra má v pavouku různé záludné nástrahy, ale je to daleko, hráčky můžou vypadnou s kýmkoli :) Na Li může vypadnout s Luckou Šafářovou, Penneta může vypadnout s Puig, Kerber s Vesninou, člověk nemůže vědět :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám pocit, že Lucka je v Petřině čtvrtině..

Tak u ženských je všechno možný, ale moc bych na to nespoléhal, Kromě toho hrát proti papírově slabší soupeřce může být horší než proti papírově silnější.
Reagovat
smazaný uživatel
S Anglie i s Li Na jsou to většinou vyrovnaný zápasy. Neviděla bych los zase tak tragicky. Možná až na tu Serenu v semi, ale kdo ví, jestli tam vůbec Petra dojde. Pro Petru je mnohdy lepší těžší než lehčí los. Víme, jak umí hrát když hraje proti slabým soupeřkám.
Reagovat
Denis92
Duckworth,Stepanek,Verdasco,Tsonga,Murray..no tak to je dost tazky los..asi najtazsi z TOP8
Reagovat
PetaM
http://www.ausopen.com/en_AU/scores/draws/ws/wsdraw.pdf
Reagovat
PetaM
Tomic může dokázat, jak velká hvězda je, prý je nejlepší ze všech, tak prosím, první kolo Rafa, ukaž, jak jsi nepřekonatelný ;) :)
Reagovat
Denis92
Roger dostat vo 4.kole Tsongu..masaker
Reagovat
kada.tom
a Tomáš tam má na 4.kolo (nebo 3.?) zase Andersona :-D
Reagovat
smazaný uživatel
on tam zas hlavně má esoviče :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
4...Chudák Kevin :D
Reagovat
PetaM
Hm :/ Kevina chytl v prvním kole Jirka :/
Reagovat
Denis92
Novak - Wawrinka
Reagovat
nitrotaj
GULBIS DJOKOVIC YES!!
Reagovat
kada.tom
1R: Štěpánek - Kavčič
Reagovat
Denis92
Berdych - Ferrer , Tsonga - Djokovic
Reagovat
kada.tom
Tsonga je u Federera
Reagovat
Denis92
Federer - Murray , DelPo - Nadal
Reagovat
kada.tom
Tomáš ČF s Ferrerem, SF s Djokovičem
Reagovat
PetaM
Tomáš chytl do ČF Ferrera, pěkné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Berďa to docela vychytal..:D
Reagovat
smazaný uživatel
A 4. kolo s Kevinem...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je na tom Petra teda líp než Masha, Vika a Caro...:D
Reagovat
kada.tom
1R: Nadal - Tomic ... no hezký :-/ :-D
Reagovat
kada.tom
Barča Záhlavová-Strýcová začíná se Su Wei Hsieh :-)
Reagovat
PetaM
Vika taky nemá zrovna příznivý los ... Hampton, Stephens ... Zajímavé :D
Reagovat
tommr
co je na tom nepříznivýho? Vždyt jsou obě zraněný nebo po zranění. Nic lepšího si Azarenka nemůže přát ... :)
Reagovat
kada.tom
1R: Sharapova - Mattek-Sands ... zajímavý :-)
Reagovat
re.dihel
Hm...tak Zakopalová bude hrát v 1. kole se Samanthou a to už dneska :D dobrá příprava na 1. kolo....semifinále v Hobartu :D
Reagovat
tommr
Klára si bude muset nechat poradit od Lucky Šafářový. Ta už má na Stosurovou recept ... :)
Reagovat
kada.tom
Lucka Šafářová s Gluskovou, tu by měla dát :)
Reagovat
PetaM
Snad dojde k zápasu s Na Li :)
Reagovat
PetaM
Klára chytla Stosur :D Náhoda ??? ... :D
Reagovat
kada.tom
a Klára začíná se Stosur ... achjo :-/
Reagovat
PetaM
Los se mi nelíbí, je záludný, přijde mi, že velmi :D No, ale v prvním kole má hráčku, kterou vůbec neznám, lepší začátek si snad nemůže přát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně zase přijde, že Petra to vyfásla vcelku dobře, krom Sereny v semi...ale to je tak daleko, že tím si budu lámat hlavu až za týden..:D Sabine to vychytala o poznání hůř - 1. kolo Lucic-Baroni, ve 2. Monika Niculescu a ve třetím Venus nebo Makarova...4. kolo případně Li Na...
Reagovat
tommr
Petře Kvitový bych přál, aby se vyhla Sereně ...
Tomášovi Berdychovi bych přál, aby se vyhnul Nadalovi ...
Všem našim ostatním bych přál co nejlehčí soupeře na úvod a aby bylo co nejmín česko-českejch soubojů už v prvním kole ...
Reagovat
PetaM
Nevyhla se ... :) Dostala jí do Semi :) :D
Reagovat
tommr
tak bohužel Petra nemá dobrej los. V kombinaci s její současnou formou to vypadá skoro beznadějně ... :(
Reagovat
slacker
Dej si obklad na celo ty beznadejna formo
Reagovat
LukasH
Co pořád máš? Jaká současná forma? Jeden prohranej zápas? To tedy Petra neměla formu vůbec nikdy podle toho, co píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Její současná forma se zdá být vcelku dobrá, tedy podle běžných měřítek. Podle tvých měřítek pochopitelně ne, ale na to už jsme si zvykli :-)
Reagovat
tommr
a vám se ten los zdá dobrej? Petra vyfásla v osmifinále nejtěžší možnou soupeřku. Vzhledem k tomu, že si ted nedokázala poradit ani s Pironkovou tak jsou její šance na postup přes Kerberovou minimální. A i kdyby se Petra za těch pár dní do AO zázračně vzchopila a Kerberovou porazila tak pak stejně skončí bud na Li Na nebo na Sereně ... :(
Reagovat
LukasH
Není to lehkej los, ale děláš z toho zbytečný drama. Petra teď prohrála jeden zápas, to už víme. A? Copak se to nestávalo i v roce 2011, že prohrávala s lehkýma soupeřkama a následně celej turnaj vyhrála?
Reagovat
smazaný uživatel
Nám se nezdá, že má los dobrej. Ale zdá se nám, že ohledně hodnocení její formy jsi úplně mimo.
Reagovat
nitrotaj
Gulbis na Djokoviče pojď. Na ten match čekám, hlavně né podesátý na Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde se na to ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra v pulce se Serenou...QF - Li Na
Reagovat
kada.tom
a osmifinále s Kerber ...
Reagovat
PetaM
To je los tohle ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A Sabine ve stejné čtvrtině jako Petra...no to mě potěš...
Reagovat
kada.tom
Petra začne s Luksikou Kumhum (nebo jak se jmenuje :-D)
Reagovat
smazaný uživatel
A Sabi bude mít ve třetím kole odvetu s Makarovou za USO...:D no tak lepší to být fááákt nemuže :/ :D
Reagovat
slacker
Hmm los se moc nepovedl co se tyce prijatelnych souprek, doufejme ze se to procisti
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist