Los French Open poslal proti sobě Rosola a Veselého

23. 5. 2014, 14:17
Aktuality 83
Čeští tenisté Lukáš Rosol a Jiří Veselý se utkají hned v prvním kole French Open, které začíná v neděli. Rozhodl o tom dnešní los v areálu Roland Garros. Šestý nasazený Tomáš Berdych bude mít na úvod antukového grandslamu soupeře z kvalifikace, Radka Štěpánka čeká Argentinec Arguello.
Lukáš Rosol

Dvacetiletý Jiří Veselý tento týden hraje svůj nejlepší turnaj ATP Tour v kariéře, v Düsseldorfu bojuje s Chorvatem Karlovičem o finále. S Lukášem Rosolem se momentálně 104. hráč pořadí ATP střetl loni na challengeru v Prostějově a ze souboje vyšel ve třech setech vítězně.

Tomáš Berdych, který loni prohrál v Paříži v těžkém úvodním kole s domácím Gaëlem Monfilsem, bude mít tentokrát snazšího soupeře. V případě postupu do čtvrtfinále by českou jedničku mohl čekat Roger Federer, v semifinále pak Novak Djokovič.

Osminásobný vítěz turnaje Rafael Nadal může čelit velké překážce už ve čtvrtfinále, kde by na něj mohl narazit krajan David Ferrer, s nímž letos na antuce prohrál v Monte Carlu. Loni ho v Paříži relativně snadno porazil ve finále.

Petra Kvitová zahájí turnaj utkáním s Kazaškou Zarinou Dijasovou, která tenisově vyrůstala v I. ČLTK na pražské Štvanici. Světová šestka se utká s dvacetiletou soupeřkou podruhé v kariéře s cílem oplatit jí nečekanou porážku z Prague Open v roce 2009 - tehdy 295. hráčce světa podlehla ve dvou setech. Pokud by se české wimbledonské šampionce z roku 2011 povedlo projít do čtvrtfinále, může v něm narazit na kometu loňské sezony a čerstvou čtyřku světového žebříčku Simonu Halepovou.

Lucie Šafářová rozehraje soutěž s Lucemburčankou Mandy Minellaovou, Kláru Koukalovou čeká Španělka Maria-Teresa Torróová, která prohrála své poslední čtyři zápasy. Petra Cetkovská a Iveta Melzerová narazí shodně na americké soupeřky: Cetkovskou prověří Varvara Lepchenková a Melzerová se první výhru v hlavní soutěži po více než dvou letech pokusí vybojovat v duelu s Coco Vandewegheovou.

Už ve třetím kole může dojít na souboj mezi obhájkyní titulu Serenou Williamsovou a její starší sestrou Venus.

Los French Open - muži:
Tomáš Berdych (6-ČR) - hráč z kvalifikace
Radek Štěpánek (ČR) - Facundo Arguello (Arg.)
Lukáš Rosol - Jiří Veselý (oba ČR)
Celý los najdete zde.

 

Los French Open - ženy:
Mathilde Johanssonová (Fr.) - Karolína Plíšková (ČR)
Petra Cetkovská (ČR) - Varvara Lepchenková (USA)
Petra Kvitová (5-ČR) - Zarina Dijasová (Kaz.)
Lucie Šafářová (23-ČR) - Mandy Minellaová (Luc.)
Iveta Melzerová (ČR) - Coco Vandewegheová (USA)
Klára Koukalová (30-ČR) - María Teresa Torróová-Florová (Šp.)
hráčka z kvalifikace - Barbora Záhlavová-Strýcová (ČR)
Celý los najdete zde.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

83
Přidat komentář
smazaný uživatel
Musím říct, že v tom losu nehraje mým favoritkám do karet vůbec nic. Masha už ve čtvrtfinále může hrát proti Sereně, Ana má těžké soupeřky hned na začátku, Kiki chytla Na Li, Monča dostala Sam... Ale možná o to líp to nakonec dopadne. Říkám si, že bych nemusel mít žádná očekávání. Aspoň potom můžu být jedině příjemně překvapen. :)

Masha - Pokud má získat titul, tak se prostě nemůže dívat na soupeřky a musí porazit kohokoliv, s kým se utká (včetně Sereny)... Ještě ale není vůbec jisté, jestli se Masha a Serena opravdu utkají ve čtvrtfinále. Takových prognóz už bylo a ne vždycky to dopadlo podle předpokladů...

Ana - Má formu, ale přesto je ten los hodně nepříjemný. Hned v 1. kole Caroline Garcia - taky ve formě, navíc domácí hráčka. V případném 2. kole Elina Svitolina - talentovaná, hraje dobře a letos v Indian Wells ji Ana porazila až 7:6 ve třetím. V případném 3. kole Lucka Šafářová - antuka sice není její silný povrch, ale proti Aně umí zahrát (vzájemné zápasy 4:2 pro Lucku, navíc vyhrála právě poslední čtyři)... Jestli tohle všechno Anička v úvodu turnaje překoná, tak to může klidně celé vyhrát. :)

Caro - Nevím, co od ní čekat. Je po zranění (podle Piotrových slov se rozmýšleli, jestli v Paříži má hrát) a navíc po rozchodu s Rorym... Yanina Wickmayer v 1. kole sice vypadá jako snadná soupeřka, protože se jí momentálně vůbec nedaří. Jenže letos v Dauhá dokázala proti Caro poprvé v kariéře vyhrát (po šesti prohrách)...
Reagovat
smazaný uživatel
Monča - Teď má skvělou formu, ale do 1. kola dostala Sam Stosur, která na antuce docela umí a mám trochu obavy, jak se Monča vyrovná s její hrou (hlavně s tím servisem)...

Kiki - Momentálně se jí nedaří a navíc chytla do 1. kola Na Li, takže obhajoba loňského 2. kola se zdá jako "mission impossible". Tak snad aspoň Kiki vyhecuje domácí publikum a kdo ví...

Donna - Tak u ní by to mohlo jít aspoň do 3. kola. V 1. kole má Glushko, ve druhém asi Kirsten Flipkens (momentálně z formy a určitě hratelná). Ve třetím nejspíš Sara Errani, to už by bylo mnohem těžší...

Vika je zraněná a Katka se nekvalifikovala...
Reagovat
smazaný uživatel
No a ještě bych něco napsal k té dvojici Petra - Zarina, když se to tady tak řeší...

Když jsem se to dozvěděl a viděl jsem kurz 5 na Zarinu, tak opravdu začínám mít nutkání, že si vsadím. :) Vzájemný zápas před pěti lety pro mě není relevantní, ale jsou tu jiné důvody: Zarina hrála 3. kolo na letošním AO a Petra v poslední době mívá problémy v prvních kolech... Trochu mě ale znejisťuje, že Zarina tenhle týden ve čtvrtfinále Štrasburku skrečovala. Taky si myslím, že to bude něco úplně jiného, než zápas Petry v 1. kole AO proti Kumkhum. Zatímco na Kumkhum nebyla Petra moc připravená, tak Zarinu bude určitě dobře znát... No uvidíme, jestli mi teď vydělají naši hokejisté (když postoupí přes Finsko, tak mám 800) a kdyžtak bych to zkusil. :)
Reagovat
spaniel
https://pbs.twimg.com/media/BnICNfTCcAEh-Yr.jpg
Reagovat
gigin
Jj, znám to :DDD Už jsem to tu i myslím dával, ale i tak díky :)) Zítra co? Jak to vidíš? To finále.
Reagovat
spaniel
Kdyz uz to Gulba nevzdal predtim, aby se posetril pred RG, tak uz do toho da vse. I kdyz Delbonis dokaze byt nebezpecny, tak by to mel Gulba dat.
Reagovat
gigin
Jas, díky!
Reagovat
Fandina
To je pech Veselka s Lukym v prvním kole. Předpokládám, že vyhraje Jirka, ale tenkrát v Prostějově to bylo hodně vyrovnané, tak uvidíme, jak to dopadne.
Reagovat
rosm
Vesely jasna vyhra, uz loni ho porazil v prostejove, letos to bude jen otazka delky zapasu. Rosol nema co hrat, s jeho haluz tenisem.
Reagovat
Cico93
http://rafaelnadalfans.com/2014/05/23/photos-rafael-nadal-attends-2014-roland-garros-player-party/rafael-nadal-tsonga-player-party-2014-roland-garros/

Moji 2 naj tak Pomeee!
Reagovat
smazaný uživatel
super los. Jirka vs Rosi, no co víc si přát :-)) Ale jako fakt bez ironie. Na tenhle zápas sem hodně zvědavej. Takovej pikantní zápas řekl bych. No budu teda tlačit Jirku, druhý kolo s Nickem by mohlo bejt fajn :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ne vážně, spíš věřím Milošovi, ale jako špatný los pro druhé kolo to nevidím. Čím víc zápasů s těmahle hráčama, tím líp. Dobrá zkušenost si myslím. Ale on stejnak beztak postoupí Rosi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D ok..myslim, že www.grandslamfantasytennis.com bylo nej :D stačí se přihlásit a vyplnit si tým :D bude to ta stejna jako v austrálii :D
Reagovat
Cico93
Koľko môžem vyhrať? ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
1000 euro :D
Reagovat
Cico93
ale fakt?
Reagovat
smazaný uživatel
ok, tak dobrej pocit :D
Reagovat
Cico93
Dobrej pocit Je na nezaplatenie ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jde změnit název týmu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už dobrý! :DD Už jsem na to přišel! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak co, bude liga? :D
Reagovat
EllNino
Koukám, že naši mohou jet rovnou domů, už teď jsi je odepsal, tleskám :D :D ...
Reagovat
Cico93
tommr Je Pan
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tommr nezklamal ;)
jen aby nebyl taky ve druhem kole zahlusen :P
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně na FO vůbec koukat nebudu, není důvod. Naši vypadnou hned, nikdo z nich nemá šanci, mají to přesně nalajnované, takže myslím, že je načase, aby s tenisem skončili.
Reagovat
Cico93
tommr Je realista nieje zaslepeny a tak to ma byť.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě jsem ráda, že já realista nejsem, aspoň si můžu tenis užívat, radovat se, těšit se.
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, naprosty souhlas s Lunej ;).
Jestli tommr je realista, tak jak se chova pesimista??? :P
Reagovat
Frick
Tedy bez úspěchu. Škoda. Katka jakoby se zasekla nějak. :-(
Reagovat
gigin
Hello! I'm still in Nice and leave to Paris tonight. I don't know how often I heard the name Nadal today. For sure it was more often than the name Mathieu :-) But it would be a big mistake to think like that. Of course it would be incredible to play Nadal in Paris. But I need to beat Paul-Henri Mathieu first. A very experienced player with good results on clay this year. And playing a frenchman in Roland Garros doesn't make my job easier ;-) It will be a very difficult first round. I think the chances are even. In the last few days we worked on my fitness a lot. I'm sure I will be ready for best of five until sunday or monday! Bamos!
Reagovat
J.M.
Přesně tak. Já jsem si tedy už několik dní říkal, že by byl gól, kdyby Dominic dostal do prvního kola Rafu. Má ho v druhém, ale rozhodně bych to neviděl automaticky, Mathieu v prvním není žádné ořezávátko, a v současné Dominicově formě... No, je zajímavé, že za pár dní se dokáže dát fyzicky do kondice na pětiseťáky. Jiní na tom pracují léta... Asi nějaké drsné Seppovy metody.
Reagovat
Frick
Paradox dne - oba zápasy jsem neviděl, protože jsem se nalézal v chrámu českého tenisu. No, je tedy fakt, že dost věcí tam evidentně ještě pamatuje časy, kdy v loži seděl soudruh Štrougal. Např. různý informační tabule apod. Což mi přijde jako škoda, bo by to nebyla velká investice a hned by to trochu prokouklo. Výhled se samozřejmě nedá vůbec srovnávat s nějakou sr.altou, v horních řadách je to pohled jak z ptačí perspektivy. Jinak Kiki-Maki byla šance se dostat na "dosah ruky", po zápase tam normálně mezi stánkama byly mezi lidma, podepisovaly se, fotily a to ještě v soutěžních plavkách. Zajímavé. Člověk by řekl, že si hned daj po zápase sprchu a v zákulisí se objeví už jen v civilu. Jinak oblečení některých diváků tam dobře korespondovalo s úbory sportovkyň. Chlapi běžně do půl těla, některé holky s hornim díle plavek (nebo i dokonce běžný podprsence). To by zřejmě člověk na tenise neviděl - i kdyby panovaly tyto teploty. No, když už nic jinýho, tak bych skutečně uvažoval o nějaký "final four" SPO na Štváně. Už aspoň kvůli TV. Vždyť třeba na spratě, pokud si tam ČT nepostaví plošinu ani nejde udělat "tenisovej pohled". Všimněte si, odkud se točily reportáže. Zkrátka a dobře - určitě je to hezkej areál. A když nejde díky termínum a (obvyklý) preferenci hardu tam dělat FC/DC, tak aspoň nejlepší turnaj v ČR by si to zasloužilo. Řekl bych, že je to světový unikát, aby při nejlepším turnaji, co Praha koná, zel nejlepší kurt prázdnotou. Takže v tomto, jak se říká, smrk spartě!
Reagovat
smazaný uživatel
To je zajímavé, že v poslední době jsi vždycky tam, kde jsem i já (Sparta Prague Open, Beach Prague Open)... :D

Co se týče toho turnaje, tak to záleží hlavně na tom, kdo to organizuje. Kdyby to organizoval 1.ČLTK, tak se to hraje na Štvanici. Když to organizuje Sparta, tak se to samozřejmě hraje na jejích kurtech... Určitě bych si taky přál, aby se na Štvanici hrálo něco podobného jako dřív ECM Prague Open. Ale na druhou stranu, Sparta Prague Open se mi taky líbí a je to tam fajn... Osobně si myslím, že kdyby se to jmenovalo Slavia Prague Open, tak bys z toho byl unešený a čistička odpadních vod by ti začala vonět. :D

Co se týče volejbalu, tak Kiki a Maki proti Thajkám sehrály moc pěkný zápas! Líbilo se mi, že to bylo i napínavé a měl jsem z jejich výhry velkou radost. Zároveň musím říct, že Kiki a Maki jsou fakt bezkonkurenčně nejhezčí plážové volejbalistky (dneska jsem to mohl srovnat s ostatními páry). :) No a taky se mi líbily české dvojky - Bonnerová a Hermannová. Ty dneska sehrály dva hezké a vyrovnané zápasy. Přestože proti Finkám prohrály a na turnaji skončily, tak jsem se u jejich výkonů dobře bavil. :) Jenom to počasí, to byla dneska zase divočina...
Reagovat
tommr
Kvitová - Diaysová je na úvod velice nebezpečná soupeřka a mám proto o osud Petry velký obavy. Pokud by se jí podařilo přežít první kolo tak stejně dál než do čtvrtfinále nedojde - na Halepovou nemá ...
Šafářová - Lucka má dobrej los, ale k ničemu jí to nebude, protože GS jako tradičně nezvládne ...
Koukalová - první dvě kola by měla zvládnout, ale její forma před FO byla tragická ...
Cetkovská - jestli někdo z našich může příjemně překvapit tak je to Petra ...
Karolína Plíšková - má dobrej los, ale je otázka jestli nebude po náročným turnaji v Norimberku příliš unavená ...
Strýcová - dál než do druhýho kola se nedostane a Halepová jí na cestu ještě přidá minimálně jednoho kanára ...
Benešová - zcela bez šance, překvapilo by mě kdyby uhrála aspon set ...
Reagovat
Michaelus
To je příliš pesimistické. Věcí se může stát hodně :D
Reagovat
smazaný uživatel
bych to opravil, ve WTA se muze stat cokoliv;D) skoda ztracet cas se trapit ve WTA losem, jde jen o to, jestli to Serena zvladne nebo ne... ;DDD)))
Reagovat
tommr
forma našich před FO bohužel žádnej důvod k optimismu nedává ...
Jedinou výjímkou je Karolína Plíšková, ale u tý je otázka jak se na ní projeví ta velká zápasová zátěž z Norimberka ...
Reagovat
slacker
Dej vedet az bude duvod k optimismu, ale obavam ze to drive umru na celkovou seslost
Reagovat
Fredy
Diaysová je 96.na žebříčku.Petra je TOP 10.Petra by si měla věřit a jít sebevědomě do 1.kola. Pokud hned vypadne,tak se my,všichni její fanoušci musíme vyrovnat s tím,že přijde nějaký sešup.Doufám,že se to nestane a Petra nám bude dělat svými výkony radost.Petro pojď!!!!!
Reagovat
tommr
a v tobě vzbuzovaly výkony našich z poslední doby - v Římě, na SPO, v Norimberku a v kvalifikaci FO - optimismus?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na Halep má, jen jí nesmí během zápasu několikrát přeskočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Mily tommre, vzbuzuje vubec nekdo nebo neco v tobe aspon naznak optimismu???? Jsem s tim pesimismem a zatracavoanim uz fakt trapnej, ani nevis jak :P. Kvalita tveho zivota se evidentne nelepsi :(.
Reagovat
Roger_Federer
Videl jsem v roce 2009 jak 15 leta Diaz "vytrela" :), kurt na Stvanici z Petkou Kvitovou.Tommr ma pravdu, je to opravdu tezka souperka na prvni kolo, navic hracka herne podobna Kumkhum, z kterou Petra vypadl ba AO..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak Rogere a tommre. KAZDY vi, ze v tehle zapasech s papiroe hodne slabsi zalezi jen na tom, jak hraje Petra, takze to nechte na ni, ju? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Letos teda nebude žádná fantasy liga??
Reagovat
Frick
Ve 3. kole Ana, zase nic moc los, teda vlastně hodně těžkej, co? :-( snad by aspoň první dvě kola mohla přejít, pokud (zvláště v 1. kole) se nedopustí nějaký minely :-))) Ale tak když to Lucce konečně sedne, tak by mohla porazit kohokoliv, vyjma Sereny (a Petry :-) ) Co taková Karol v případnym 2. kole při Agněžce? To by nemuselo bejt úplně bez šance, ne? Cetkovská by si mohle v 2. kole dát repete proti Angie, to by mohlo bejt zajímavý. Kláře by se mohla podařit 3. kole, ale pak už by tam číhala Halepová. To na Báru číhá již o kolo dříve. Iveta by mohla možná to 2. kolo konečně udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případném 3. kole bych to neviděl tak beznadějně. Ana s Luckou prohrála poslední 4 vzájemné zápasy a neporazila ji už 6 let:) Ale u Lucky nikdy nevíš...
Reagovat
tommr
Berdych - na první pohled dobrej los, ale obávám se "nečekanýho" konce ve třetím kole proti Bautista Agutovi ...
Štěpánek - dobrej los, ale Radkovi to stejně nebude nic platný ...
Rosol/Veselý - krutej los je sved dohromady už v prvním kole, vítěz navíc nebude mít proti Raonicovi ve druhým kole žádnou šanci ...
Reagovat
J.M.
A nejhorší na tom je, že stejně všichni jednou zemřeme.
Reagovat
smazaný uživatel
...ovsem kromne - chucka norrise ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A Elvise ;-)
Reagovat
Fredy
A Nesmrtelný tety!!!
Reagovat
smazaný uživatel
S tím Raonicem to přeháníš, pokud do 2. kola postoupí "Rafanobijec", tak to Kanaďan mít lehké nebude a kdoví, může se zrodit překvapení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maria se může utkat se Serenou už ve čtvrtfinále.. To je přesně to co jsem nechtěl :DD
Ale tak je asi lepší potkat Serenu dřív v turnaji, než až v SF nebo ve finále, kdy hraje skvělé.. Jednou jí přece Maruš musí porazit! Do toho čtvrtfinále by se měla dostat myslím celkem v pohodě.. V osmifinále tam možná bude Cibule, ale ta může narazit na Sam, takže třeba tam ani nedojde :D A navíc zápas mezi Marii a Sam bych celkem zase rád viděl! :D

Celkem blbej los schytala Ana.. Hned v 1. kole Garcia, to nebude lehké..
Reagovat
horska.kraslice
Mám trošku obavy, aby se Sam nezasekla hned v 1. kole na Monice Puig. Sam je dost nevyzpytatelná a Monica má momentálně formu. Snad to Sam dá, byla by jí škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Los je to zajimavy, nebot ve 3.kole mozna dojde k souboji sester W.

No a pochopitelne cely nas vlci gang je uz na nohou, nebot Kvetuska ve 2.kole narazi na vasi Marus, takze ji musime dobre namotivovat;) Ale je to takova humanitarni akce, aby Marie pak ve QF netrpela, nedostala dva kanary se Serenou, a nemela jeste z toho pul rok trauma;D)

No nase Lucy ma take tezky ukol, pokud ji nepotka nejaka minela, nebou uklouznuti na linu, tak by to mohla byt ve 3.kole prave Ana, ktera bude asi delat problemy...;)

Kvitova bude mit co delat uz se Svetlanou...no opravuji, ta bude mit uz co delat s Diyas;)

Zajimave je, ze Agu mozna opet ceka Fran...
...no a hodne bych si pral souboj Karlicka vs. Aga;))) v osmifinale;)

Jinak je to celkem dobre rozhozene...

Pokud se nic nestane prekvapiveho, Serena by si mela dojit k titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta poslední věta je strašně alibistická :-) Serena je na každém turnaji favoritkou číslo jedna, ale překvapení se může přihodit kdykoliv, je to sport ;-)
Loni měla na RG trable se Světlanou. Letos už vyhučela z Anou, Janou, Alizé... Takže nic není nemožné.
Reagovat
smazaný uživatel
* s Anou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevim jak jinak to napsat;) aby ti to znelo lepe:D)
To same si myslim o Nadalovi na antuce ;)
Pochopitelne stat se muze cokoliv, jako vzdy, ja to beru, vzdy davam riskantni tipy, mam rad prekvapeni;)... ale rekl bych, ze tohle je takovy celkem jisty predpoklad, na kterem se da slusne stavet;)))

Tusim....., ze ty jsi asi cekal, ze napisu, ze velkou favoritkou je take Masa...;)No ale ja si myslim, ze jestli se potka se Serenou, tak v suchym a bez problemu...tuhle hracku si Serena pohlida na beton;) teda na antuku;)

Pro Serenu bude asi nejhorsi souboj se Sestrou a se zdravim;)

Take doufam, ze Karlicka pujde co nejdal, a proc ne... pokud nepotka Serenu, treba to vyhraje;))) a bude teprve kopec srandy;)))

Takze urcite, jsem pro kazde prekvapeni... ale predpoklad je tady celkem jasny....myslim, ze na trave to bude zajimavejsi...a opet se zrodi letos plno zajimavych vysledku...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba se zblázní Sabine a Serenu vyřadí! :DD

Já Marii prostě věřím, že tu Serenu jednou porazí a třeba to bude hned tady!! Naposled, když Maria se měla setkat ve čtvrtfinále se Serenou, tak vyhrála titul! Tak doufám, že letos se to bude opakovat! :DD Ale Vlku nemyslím si, že když Maria a Serena na sebe narazí, tak, že Serena v suchém.. :DD Maria se v jejich zápasech zlepšuje.. :-)) Myšleno jako tak, že už od začátku nedostává na prdel, ale celý set s ní hraje vyrovnaně, ale pak přijde koncovka a Serena to urve.. Tak uvidíme, ještě ani jedna v tom čtvrtfinále není.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Serena je hratelnější soupeřka pro čtvrtfinále, než pro finále. Na poslední zápas turnaje se totiž Serena umí namotivovat nejlíp ze všech, ve finále turnajů má fantastickou bilanci, proto je tak velká šampionka. Pokud je šance porazit na turnaji Serenu, tak je to ještě před finále.
Na druhou stranu je pravda, že kdo vypadne už ve čtvrtfinále, ztratí hromadu bodů. A pokud by to měla být Máša, tak by to pro ní znamenalo výrazně nevýhodné nasazení ve Wimbledonu.
V každém případě si stojím za tím, co jsem napsal v první větě.

A jinak si nemyslím, že by došlo k zápasu Máša-Pirožek. Víc věřím Anice ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniak ti postupuje v kvalde;)
Reagovat
kada.tom
Gratulace Karolíně :-))
Reagovat
ta-dah
Udelala mi dnes velkou radost nejen samotnym vitezstvim, ale hlavne svou hrou. Pokud se ji dari, je pozitek jeji nehratelne micky sledovat. Hodne stesti ve finale:-)))
Reagovat
makro99
brutální tenis.. Paní z Eurosportu ji dokonce přirovnávala k Sereně - ze začátku může hrát lážo plážo, ale až je potřeba, tak se zkoncentruje a pak je to drtič...
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi, že hrála strašně v klidu, v pohodě. Tu smeč od základní čáry tam poslala jakoby nic, jen takový lehký plácnutí:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta smeč po dopadu ze základní čáry, to byla lahůdka!
Reagovat
Fredy
Velká gratulace,zítra bude zajímavé finále s naší učastí.Kájo to dáš!!! Pojď!!!!!
Reagovat
tommr
po ospalým začátku se Karolína pěkně rozjela a papírovou favoritku doslova rozstřílela. Pokud předvede podobnej výkon i ve finále tak není bez šance na titul at už bude hrát proti Bouchardový nebo Knappový ... :)
Reagovat
Fredy
Kája nám udělala velkou radost. Ale co ten Jirka? Neunes tíhu okamžiku a to hned několikrát v jednom zápasu.Co je to platné,že hraje dobře celý set?! Tam se právě ukaže ten rozdíl průměrného hráče a šampiona.TOP hráč by ty příležitosti určitě využil.Jirka se z toho určitě poučí a příště už to bude lepší.Jirko pojď!!!!!
Reagovat
misa
Dijasovou může porazit, hlavně proto, že je tak trochu Češka. Ale ve dvou setech to asi nebude. Je hrozné psát, že světová šestka má šanci na úspěch, ale letos je to opravdu bída. A nejen letos: naposledy přešla Petra 1. kolo grandslamu bez ztráty setu v roce 2012!!!
Reagovat
tommr
Diyasová je přesně ten typ trochu podcenovaný, ale přitom velice nebezpečný soupeřky, která může Petru snadno vyřadit. Dost se toho zápasu obávám ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Buď v klidu. Ať zápas dopadne jak chce, Petra bude lepší hráčkou. Hlavně jaká rozhodčí bude umpiru.
Reagovat
Nola
páni
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ms/msdraw.pdf
dámy
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ws/wsdraw.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
prohrál díky nezkušenosti. Ale všechno zlé pro něco dobré. Jednak tu zkušenost určitě v budoucnu zúročí a v neposlední řadě mu přijde k dobru den odpočinku navíc před RG.
Reagovat
spaniel
Přesně, herně na to měl a rozhodlo doslova pár míčků. Není to žádná ostuda a měl by se z toho dostat rychle, Ivo potrápil a porazil už jiné hráče a je to tiebreakový specialista.
Reagovat
tommr
a k čemu mu bude den odpočinku navíc? Dneska neprohrál kvůli fyzičce, ale kvůli hlavě. Pokud si nedokáže poradit s Karlovicem tak proti Raonicovi nemá nejmenší naději ... :(
Reagovat
J.M.
Myslím, že to moc to přeceňuješ. :-) Žádný fatální hlavový kolaps jsem tam neviděl. Jak psal spaniel, bylo v tom pár míčků, mohlo to dopadnout jakkoli. Na herních kvalitách Jirky a jeho šancích proti Raonicovi to nic moc nemění. Navíc papírově by se s Raonicem měl potkat spíš Lukáš...
Reagovat
tommr
Jirka mě dneska tak vytočil, že se radši k jeho výkonu a šancím na FO ani nebudu vyjadřovat abych nebyl sprostej ...
Reagovat
spaniel
Letos celkem vyvážený los pro favority, všichni to mají podobné, každý nějakou hrozbu. Jediný Stan to má docela dobré, ale on je zase méně konzistentní.
Reagovat
slacker
S takovym losem at jdou do haje zeleneho. Nechci zadne zapasy nasich v prvnich dvou kolech
Reagovat
vrabejka
No zatím našim tenistům se moc nedaří. Plíšková , Veselý i Smitková prohrály své první sety snad to otočí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist