Mám pozitivní signály, věří Djokovič ve zrušení zákazu vstupu do Austrálie

26. 10. 2022, 08:58
Aktuality 13
Srbský tenista Novak Djokovič věří, že se mu podaří zvrátit tříletý zákaz vstupu do Austrálie, který dostal letos po vyhoštění ze země kvůli tomu, že není očkován proti koronaviru.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Zástupci vítěze 21 grandslamů už začali s úřady jednat a podle Djokoviče to vypadá nadějně. "Mám pozitivní signály, ale všechno je zatím neoficiální," řekl pětatřicetiletý tenista v rozhovoru pro srbský web Sportal.

"Bez ohledu na to, jaký bude výsledek, tak doufám, že jasno bude v nejbližších týdnech, abych se mohl na případný start sezony v Austrálii připravit. Věřím, že to pro mě vše dobře dopadne," dodal devítinásobný šampion Australian Open.

Australské úřady se k jednotlivým případům nevyjadřují, proti zrušení Djokovičova trestu a udělení víz pro vstup do země však ostře vystoupila vládní opozice, podle níž by šlo o "facku všem očkovaným občanům".

"Moc rád bych v Austrálii startoval. Vždycky se mi tam dařilo a hrál jsem tam nejlepší tenis, nakonec výsledky hovoří samy za sebe. Mám obrovskou motivaci, zejména po tom, co se stalo letos," prohlásil Djokovič.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
Marduch
Djokovic: "there are some positive signs".
Tenisportal: "mám pozitivní signály"
smile
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
ale nema signal.
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Ondrej2280
Clovek, ktory sa nevie poucit z minulosti je - Hlupak a ako vidim tennisfana, patičeka a podobnych, tak tych hlupakov je stale neurekom:) V 1918 tu bola španielska chripka, a zarvalo na nu 50 mil ludi, a taktiez boli zavedene opatrenia proti sireniu nakazy( ruška, zakazy zhromazdenia a podobne,pretoze celkom lahko mohlo byt tych mrtvych o 100vky milionov viac ..) a o dva roky nato, uz pomaly nikto nevedel, ze nejaka chripka bola, pretoze nastalo aj nieco ako kolektivna imunita pocas obodobia tych 2 rokov a mutovanie virusu.A po rokoch sa taky Patik divi, ze preco ho niekto buzeroval opatreniami , ked je teraz covid v uzadi :) Proste blb aj po 100 rokoch a teda neni v tom sam ,ako tak citam :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
být Jokerem, tak speciálně před Austrálií o pozitivitě moc nemluvímsmile
Reagovat
bardunek666
Moc mu start v Austrálii přeji. Myslím, že si toho už vytrpěl dost a měl by dostat šanci poprat se o další gs titul. Navíc pro tenis je důležité, aby se na najvětších turnajích ukázala kompletní špička.
Tak, Novaku, snad tě tam uvidíme! Máš srdíčko na správném místě, to se cení smile
Reagovat
dunphy
smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Ono tá facka alebo v určitom zmysle výsmech všetkým očkovaným občanom nielen v Austrálii ale aj po celom svete bola vopred jasná..vari si snáď nemysleli ľudia že sa tu budeme riadiť očkovacím statusom dokonca tohto storočia..skôr či neskôr budú do krajiny vstupovať tisíce neočkovaných cudzincov bez akéhokoľvek papieru..svet sa vráti do normálu a bude fungovať ďalej ako predtým to že sa ľudia nechali obmedzovať je ich problém.
Reagovat
Tennisfan77
Je to sračka, tady se operovalo s covidem a očkováním a po vypuknutí Ruskoukrajinského konfliktu proudí denně tisíce lidí přes hranice a nikdo nic neřeší.

Neočkovaní Australani hrát budou, ale neočkovaní cizinci nikoliv, totéž bylo na US Open.
Reagovat
Patik
Vidíš no..teraz vidia ľudia o čom to celé bolo..aj tu zaviedli ťažké opatrenia ľuďom sa to nepáčilo vyšli do ulíc protestovať o pár dní opatrenia zrazu zrušené..vždy to bolo je a aj bude postavené na ľudoch..o tom či sa niekto nechá obmedzovať alebo nie.
Reagovat
baba
nemáš pravdu, je to vždy o tom, co se těm nahoře hodí momentálně do krámu. Takže teď jaksi covid není akutní, ale až se bude hodit, tak ho zase vrátí. Holt přísnost a buzerace na poslušné blbečky musí být...
Reagovat
Patik
to je ale jedno stále je to na ľuďoch..im sa môže hodiť do krámu čokoľvek a kedykoľvek ale stále sme to my ľudia ktorí im to nemusíme tolerovať my sme neni ich domáce zvieratá..a obzvlášť keď ti to chce prikázať nejaký zlodej plagiátor klamár podvodník milionár čo nemá šajnu aké je to žiť z minimálnej mzdy..prečo by som si ja mal nechať riadiť život nejakým takým človekom..ľuďom nedajú ani cent a oni si zvýšia platy o tisíc euro a takí ti povie že budeš robiť čo ti poviem..no zabudni..vždy to bolo o ľuďoch keď sa ľudia vzopreli tak ozbrojené zložky utekali od strachu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist