Mannarino se na sedmý pokus dočkal finálové výhry. Titul získal v Hertogenboschi

16. 6. 2019, 23:03
Aktuality 10
ATP HERTOGENBOSCH - Adrian Mannarino se ve svém sedmém finále na okruhu ATP dočkal premiérového titulu. Třicetiletý Francouz slaví na trávě v nizozemském Hertogenboschi, kde v boji o celkové vítězství zdolal 7-6 6-3 Australana Jordana Thompsona.
Adrian Mannarino

Mannarino i Thompson nejprve nastoupili k dohrávkám semifinálových zápasů, ale na kurtu se dlouho nezdrželi. Thompsona v sobotu zastavil déšť v gamu, v němž podával na postup do svého prvního finále na okruhu ATP a dnes mu k ukončení zápasu stačily tři fiftýny. S obhájcem titulu Francouzem Richardem Gasquetem si poradil 7-5 6-3. Mannarino do vítězného konce rychle dotáhl tie-break třetího setu a Bornu Čoriče z Chorvatska porazil 4-6 6-3 7-6.

V první sadě ve finále Mannarino odvrátil čtyři setboly a poté pro sebe získal tie-break 9-7. Ve druhém setu se mu za stavu 2-1 povedl rozhodující brejk a vedení už bez problémů udržel. Francouzský tenista se tak dočkal prvního titulu v kariéře, protože všech šest dosavadních finále prohrál. Premiéru zažil i Thompson, který si o titul zahrál poprvé.

• ATP 250 HERTOGENBOSCH•
Nizozemsko, tráva, 754.540 dolarů
nedělní výsledky (16. 06. 2019)
• Dvouhra - finále •
Mannarino (Fr.) - Thompson (Austr.) 7-6(7) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
turista
Je vždycky super když někdo z finálových smolařů to prokletí konečně prolomí. Mandarinka výborně!
Reagovat
Ed.Gein
Zasloužený titul,ten pošuk australskej,hrál jak totální hňup,je vůbec zázrak,že je tak vysoko ten klokan smradlavý.
Reagovat
a.magerova
Radost má je veliká, chlapče přeju Ti to moc !!!
Reagovat
a.magerova
Federer, Mannarino a Simon... u těchto tří chlapů vím přesně dny, kdy jsem se do nich zamilovala, prostě Láska/y na první pohled... ;-)
Reagovat
MarcelPersch
Přitom Mannarino není zrovna fešák ani nebyl podle mě :)
Reagovat
a.magerova
Tak z výše jmenovaných to teď mám asi takto:
- Roger je hezčí než byl
- Adrian byl hezčí než je
- Gilles je hezký furt.... ;-)

https://cornedbeefhash.files.wordpress.com/2010/10/adrian-mannarino-mons10a.jpg?w=450&zoom=2

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Adrian_Mannarino_2011.jpg
Reagovat
Nola
nezabudla si na Feliciana ? :D
Reagovat
a.magerova
Ne e... výše řeším jen ty tři, u kterých doteď znám přesné datum mého vzplanutí k nim... u Feliciána si na přesné datum už nevzpomenu, stejně jako u Tommy Robreda, Tommy Haase, Nanda Verdasca, Fabia Fogniniho, Davida Ferrera, Janka Tipsareviče, Davida Goffina, Benoita Paireho, Lleytona, A-Roda, Gaela... koukám, že mi postupujícím časem zbývá na tenis míň a míň času, dřív jsem čučela na zápasy všech jmenovaných, dnes jsem ráda, když najdu čas na zápasy Rogera...
Reagovat
sojka1
nevim, jak to delas, do tebe se ty sipy zapichuji jak do sv. Sebestiana... :-))) Skoda, ze tu neni Tomasinho, pomohl by mi s tridenim na slizouny, frajery a nadejny zbytek.. jsou tri... ;-) Ja jsem se ale tez odvazala a uz asi rozhodla pro Matta Berrettini, krev me krve... :-))
Reagovat
annah
Roger je jednoznačně čím starší, tím hezčí. Na některých fotkách až třeskutě krásnej chlap...:-) Třeba tady:
https://pbs.twimg.com/media/D8ATeyRXsAU0FeW.jpg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist