Matteková-Sandsová a Jamie Murray znovu po roce vyhráli mix na US Open

7. 9. 2019, 19:17
Aktuality 5
US OPEN - Bethanie Matteková-Sandsová a Jamie Murray ve Flushing Meadows druhým rokem po sobě nenašli přemožitele. Americko-britská dvojice v letošním finále porazila 6-2 6-3 nasazené jedničky a předloňské finalisty Hao-Ching Chan a Michaela Venuse. Společně slaví podruhé.
B. Matteková a J. Murray (© AFP)

Bethanie Matteková-Sandsová a Jamie Murray poprvé spojili síly na loňském US Open a všech pět zápasů vyhráli. To samé se jim povedlo i letos. Ve finále letošního ročníku americko-britská dvojice suverénně přehrála 6-2 6-3 nasazené jedničky a předloňské finalisty Hao-Ching Chan a Michaela Venuse.

Matteková-Sandsová s Murraym tak úspěšně obhájili loňský triumf a společně se radují podruhé. Pro Mattekovou-Sandsovou se jedná už o devátý grandslamový titul, 34letá Američanka pětkrát triumfovala ve čtyřhře a počtvrté v mixu. O rok mladší Murray slaví posedmé, dvakrát se radoval ve čtyřhře a popáté v mixu.

Starší bratr bývalé světové jedničky ve dvouhře Andyho Murrayho získal titul v mixu na US Open už třetí rok po sobě, poté co v roce 2017 vyhrál po boku švýcarské legendy Martiny Hingisové. To se naposledy povedlo Australanovi Nealeu Fraserovi na konci 50. let minulého století.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
sojka1
Lehecka venku, ale Forejtek se snad uz cape... :-) A hlavne Andrew neni v bez sance alespon v tom deblu.
Reagovat
sojka1
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/10217--finale-debla-a-necekane-dlouhy-grandslam-uz-bydlime-ve-tretim-hotelu-smal-se-paulson
Reagovat
blixa
Konečně něco potěšujícího na tomhle podělaným GS.
Reagovat
sojka1
take to Betce preju... :-)
Reagovat
horska.kraslice
Gratulace Baemie, pěkně jste to sehráli, radost pohledět :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist