Mauresmová je dvojnásobnou mámou, dočkala se i dcery

26. 4. 2017, 18:21
Aktuality 6
Bývalá tenisová světová jednička Amélie Mauresmová je dvojnásobnou maminkou. Vítězka dvou grandslamů a dohromady 25 turnajů WTA porodila dceru Aylu. Synovi Aaronovi je rok a osm měsíců.
Profily hráčů
Amelie Mauresmová

Nový přírůstek do rodiny oznámila sedmatřicetiletá Francouzka na twitteru. "Aaron a Ayla se konečně setkali 20. dubna," napsala Mauresmová k fotografii, na níž je detail, jak se obě děti dotýkají rukou.

Z tenisové scény se Mauresmová stáhla kvůli těhotenství loni v listopadu, kdy se po finálové porážce ve Fed Cupu s českým týmem vzdala funkce kapitánky. Po skončení hráčské kariéry byla trenérkou, vedla současnou mužskou světovou jedničku Andyho Murrayho nebo krajanku Marion Bartoliovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Frick
???
Reagovat
gigin
Nastase.
Reagovat
horska.kraslice
S-banka.
Reagovat
7zero
Errani
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Amelie bude skvelou matkou. Bolo vidieť, že je rodinným typom a ako sa z detí teší..
Reagovat
Fandina
Ať se daří, ať to roste, všechno nej!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist