Medaile je jistá! V semifinále čtyřhry jsou Šafářová se Strýcovou i Hlaváčková s Hradeckou

11. 8. 2016, 19:14
Aktuality 308
Už po dnešku je jisté, že český tenis získá v olympijské čtyřhře žen znovu po čtyřech letech minimálně jednu medaili. Do semifinálových bojů totiž postoupily Lucie Šafářová s Barborou Strýcovou i obhájkyně stříbra z Londýna Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou, které dnes přežily tři mečboly.
Barbora Strýcová a Lucie Šafářová

Lucie Šafářová a Barbora Strýcová v Riu čelily už několika těžkým překážkám, ale se všemi si zatím poradily a jediná výhra je dělí od olympijské medaile. Dnes přemožitelky sester Williamsových z 1. kola zdolaly 4-6 6-4 6-4 bývalé světové jedničky Italky Saru Erraniovou a Robertu Vinciovou a po více než dvouhodinovém boji postoupily do semifinále.

Strýcové s Šafářovou, která v Riu kvůli střevní viróze musela vzdát dvouhru a včerejší propršený den využila k nabrání sil, se proti nasazeným osmičkám dlouho nedařilo. V prvním setu brzy prohrávaly 0-4, pak sice snížily na 4-5, ale sehrané Italky, které se daly dohromady znovu po půl roce právě kvůli olympiádě, už sadu nepustily.

Ani druhé dějství se pro českou dvojici zpočátku nevyvíjelo dobře. Italky, které spolu v minulosti ovládly všechny čtyři grandslamy, vedly už 3-0 a 4-3, Češky si ale vzaly ztracený servis zpět a vynutily si rozhodující sadu.

"Za stavu 0-3 ve druhém setu v nás byla malá dušička, ale pořád jsme věřily. To nejde vzdát, když už jsme takhle daleko. Prostě jsme věřily a publikum bylo fantastické," poděkovaly Šafářová i Strýcová opět za hlasitou podporu od českých sportovců.


V hledišti seděl i Radek Štěpánek, který nejen fandil a zvedal obecenstvo, ale také deblistkám radil. "Ví, jak se cítíme a kdy má co říct. Nešlo ho neslyšet a musím říct, že mu za to děkujeme. Je úžasné, že tam je a podporuje nás. Je to od něj hezké," řekla Strýcová. "Radil drobné věci, to se nedá popsat," doplnila Šafářová.

 

Ve třetím setu česká dvojice vedla 5-3, ale Strýcová přišla o podání. V následujícím gamu však vzaly servis Erraniové, která při českém mečbolu spáchala dvojchybu, a mohly začít slavit další cenné vítězství.


V pátečním semifinále se Češky utkají s Ruskami Jekatěrinou Makarovovou a Jelenou Vesninovou. Dvojnásobné olympijské vítězky dnes porazily 6-3 6-4 Španělky Garbiñe Muguruzaovou s Carlou Suárezovou. "Bude to těžký zápas, ale jdeme do toho," řekla Šafářová.

Strýcová a Šafářová si uvědomují, že mají olympijskou medaili na dosah. "Ano, ale..." varovala třicetiletá Strýcová a o rok mladší Šafářová pokračovala: "...je před námi další těžký zápas. Je to blízko, ale i daleko, budeme se soustředit na to, abychom byly připraveny."

 

Šafářová přiznala, že včerejší den volna jí pomohl. "To mě trochu zachránilo. Celý den jsem postupně dojídala a nic jsem nedělala. Jen jsem sbírala síly a rozhodně jsem se teď už cítila v plné síle," uvedla devětadvacetiletá rodačka z Brna.


Andrea Hlaváčková a Lucie HradeckáUž po dnešku je jisté, že český tenis získá v olympijské čtyřhře žen znovu po čtyřech letech minimálně jednu medaili. Do semifinálových bojů totiž postoupily i střibrné medailistky z Londýna Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou, které dnes udolaly po odvrácení tří mečbolů 6-1 4-6 7-5 ruský pár Darja Kasatkinová a Světlana Kuzněcovová.

Sehrané duo H+H ovládlo za 30 minut první set a nic nenasvědčovalo pozdějšímu dramatu. Hned v úvodní a poté i třetí hře druhé sady ale Hradecká s Hlaváčkovou nevyužily při podání soupeřek nadějné vedení 40-15 a za stavu 4-5 naopak svůj servis prohrály.

Podobný scénář se opakoval i na startu rozhodujícího dějství. Český pár nejprve promarnil ve třetím gamu pět brejkbolů a hned v další hře "daroval" servis Ruskám. Následně ale prohrála podání i Kasatkinová a začínalo se prakticky znovu.

Více než dvouhodinová bitva vyvrcholila téměř infarktovou koncovkou. Šesté nasazené Češky za stavu 4-5 prohrávaly při servisu Hradecké už 0-40, riskantní hrou ale všechny tři mečboly odvrátily. "Lucka to zahrála úžasně. To se nevidí, ale nemělo to tam dojít," řekla Hlaváčková.

Následně hned na první pokus sebrala dvojice H+H podání Kuzněcovové a Hlaváčková už zápas na servisu dotáhla k vítězství. "Celou dobu jsme věděly, že na to máme, že jsme lepší. Vytvářely jsme si miliardu šancí, nebyly jsme je schopné proměnit. Kdybychom prohrály, strašně by nás to mrzelo. Naštěstí to někdo nahoře zařídil, že jim to dneska nevyšlo," oddechla si Hlaváčková.


Hlaváčková s Hradeckou si o finále zahrají se Švýcarkami Timeou Bacsinszkou a Martinou Hingisovou"Martina tam bude moci kouzlit. Budeme na ně muset nastoupit, nebát se, zkusit si jít pro to a hrát agresivně," plánuje Hradecká. 

Jelikož české páry figurují v opačné polovině pavouku, může reoreticky dojít i na ryze české finále. "To je krásný, ne, že se Češkám v Riu daří. A bylo by jen úžasné, kdybychom těch kovů posbíraly co nejvíc," přeje si Šafářová. "To by bylo úplně nejvíc," řekla novinářům Strýcová. "Je super, že se nám podařilo všem dostat do semifinále. Budeme si samozřejmě přát, abychom vyhrály a daly si to ve finále. Je lepší, aby Česko mělo dvě medaile než jednu, ne?" uvažovala Hradecká.

• XXXI. LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY, RIO DE JANEIRO 2016 •
Brazílie, tv. povrch
čtvrteční výsledky žen (11. 08. 2016)
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Hlaváčková/Hradecká (6-ČR) - Kasatkinová, Kuzněcovová (Rus.) 6-1 4-6 7-5
Šafářová/Strýcová (ČR) - Erraniová/Vinciová (8-It.) 4-6 6-4 6-4
Bacsinszká/Hingisová (5-Švýc.) - Hao-Ching Chan/Yung-Jan Chan (3-Tchaj-wan) 6-3 6-0
Makarovová/Vesninová (7-Rus.) - Muguruzaová/Suárezová (4-Šp.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

308
Přidat komentář
Jan
https://www.sport.cz/loh/tenis/clanek/800808-obrat-prisel-se-zlatou-sampionkou-cesky-slavily.html#hp-sez

Píšou tady: A když do hlediště za nepříznivého stavu v druhé sadě dorazila i dvojnásobná olympijská šampiónka v hodu oštěpem Barbora Špotáková, Šafářovou se Strýcovou jakoby získaly definitivně převahu.

Hodila po Italkách oštěp a bylo to :)
Reagovat
babolat.cz
Copak Bára, zazpívala jim Aidu od Fanánka a šlo to...
Reagovat
babolat.cz
Reagovat
bIbec
je blbý, že Petra i Bára s Luckou se budou krýt, takže ta podpora diváků / sportovců bude "rozkouskovaná". Včera Petra ani proti mizerně hrající Svitolině tlačit nepotřebovala. Těžko si představit, že to Petra dneska bude mít tak snadné. Protože snadnější, jak to bylo včera už to být snad ani nemůže.
Reagovat
babolat.cz
snadnější asi ne, ale stejně snadné ano. :-)
Reagovat
Jan
Diváci budou přebíhat z kurtu na kurt, kdo zrovna bude podporu potřebovat :) Podle vývoje utkání.
Reagovat
Frick
Přístě by mohl přijít i basket a potom box.

Napadlo mne - nemohl by se tam někdy hrát i tenis?

http://www.fbsbohemians.cz/clanek_3130_florbalova-sezona-zacne-utkanim-pod-sirym-nebem-na-stvanici-bohemians-vyzvou-mistrovsky-chodov
Reagovat
Frick
Zavedl bych míčový víceboj.

Tenis, pinčes, badminton a beach.

By bylo atraktivní. :o)
Reagovat
blixa
Badminton není "míčový".
Reagovat
jirkomar
Správně, to je košíková. :-)
Reagovat
milik254
Je to míček.. jen takovej divnej, ale je
Reagovat
makro99
https://cs.wikipedia.org/wiki/Racketlon
hrál sem, na 1. MM ČR, byla tam i tehdejší světová jednička z Dánska :)
Reagovat
Frick
Do zápasů půjdou jako outsiderky s kurzem kolem 2,70 :-(
Reagovat
FulnekUltras
podstatné bude, co předvedou na kurtu... ;)
Reagovat
Jan
Už jsem četl: posvátné bude, co předvedou na kurtu :)
Reagovat
a.magerova
http://zajimavosti.info/wp-content/uploads/2016/01/%C4%8C%C3%ADslice-a-p%C3%ADsmena.jpg

http://nd03.jxs.cz/260/518/47bcfcdcf1_56680750_o2.jpg
Reagovat
Frick
https://twitter.com/kalousekm/status/763835660851634177
Reagovat
darek.vrana
Záruba prej Vinciniová a Krasotkinová :)
Reagovat
EllNino
on ty jména przní dost :D ...
Reagovat
lars
H+H odvratily 3 MB za sebou
Reagovat
EllNino
blik
Reagovat
lars
blik. V zapasu H+H byla smrt nejblize :))
Reagovat
COMEON
den nesmrtelnosti bude ak budu oba tímy česke vo finale
Reagovat
lars
dnes postup ve vsech 4 zapasech
Reagovat
EllNino
Andrea si myslela, že už má placku :D :D ...no bude si muset ještě počkat :D
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně si to poctivě sedínkou odkroutit... ;)))
Reagovat
kada.tom
https://www.rio2016.com/en/tennis

Petra jako první na centru od 17:00, S+Š ve stejný čas na Dvojce, H+H taky na Dvojce, ale jako čtvrté ... zápas mixu je zatím neurčený
Reagovat
smazaný uživatel
To je v pytli...

17:00 Monča - Petra
17:15 Srbsko - Čína (basket žen)
18:00 USA - Švédsko (fotbal žen)

Abych se rozkrájel, jestli chci vidět všechno...
Reagovat
kada.tom
hmm, já to mám v klidu, ženskej basket a fotbal mě vůbec neberou :-D
akorát u Háček budu mít problém, protože od půlnoci hraje Dream Team :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mě sakra berou! :D Američanky hrajou čtvrtfinále a Srbky (včetně Sonji Petrovic z USK Praha a mojí velké oblíbenkyně Any Dabovic) hrajou klíčový zápas o postup do čtvrtfinále... Jako ten fotbal je jasně největší priorita a tenis bude v televizi, ale basket bych taky rád viděl, protože ho zatím dost flákám.
Reagovat
MorusRubra
Ach jo, to holky neuvidím, snad jen ty Háčka:-( škoda, no, snad to zvládnou (beze mě:-))).
Reagovat
a.magerova
Koukám, Andy jede a brácha ne e....
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Jamie schytal horší partnerku, já ani moc nechtěl, aby Andy hrál s Johanou, do toho debla mi nesedí. Andy je navíc s Heatjer sehraný z HC.
Reagovat
kada.tom
Andy bude mít dvě zlata, věřím v to :-)
Reagovat
a.magerova
A proč nenechal bráchovi lepší babu... taky nemusí vyhamounit vše... :-/
Reagovat
Jan
Jsem si říkal, proti Nadalovi a Muguruze nebudou mít Radek s Luckou šanci vzhledem k velkým tenisovým singlovým kvalitám Španělů a co se nestane :)
Reagovat
mkubis17
to, že maj singlový kvality neznamená že budou dobrý v mixu...
Reagovat
Jan
Tak říká se to, ale stejně. Taky se říká, že 2 dobří singlisti porazí v deblu jakékoliv deblisty.
Reagovat
mkubis17
no v deblu je zkrátka možný všechno a těžko hledat dopředu v takovejhlech zápasech favority
Reagovat
mkubis17
Garcia Mladenovic Mahut Herbert - kdo by to byl řekl že tahle čtyřka nevyhraje jedinej zápas ze čtyř? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To jako na olympiádě taky jde? To nemohl místo Nadala zaskočit nějaký jiný Španěl? Anebo mohla hrát třeba Ana se Zimonjičem, že jo...
Reagovat
PetaM
Pokud už nejsou na místě, těžko ....
Reagovat
lars
asi moc nechteli medaili :)
Reagovat
GRAND
no právě ivanovic zimonjic byli první náhradníci ale ana už asi odjela nebo co a nikdo nezbyl
Reagovat
mkubis17
jj Ana už je fuč
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, tak to teď asi začnu nesnášet Nadala...
Reagovat
GRAND
tak ana by nahradila už předtím odstoupivší mergea niculescu
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. Tak ale Niculescu byla aspoň zraněná...
Reagovat
GRAND
ale prej se odhlásil mergea kvůli únavě
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, taky dobrý...
Reagovat
a.magerova
Jj, dej si ho do ignoru... :-))))
Reagovat
kada.tom
nene, nadávej na Rumuny, kteří odstoupili jako první ... Rafa za nic nemůže
Reagovat
PetaM
Nadal je blbec sám ze své přirozenosti, takže za to skutečně nemůže.
Reagovat
kada.tom
Rafa rozhodně není blbej :-)
Reagovat
PetaM
Nemůžu tady napsat horší slovo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak beru zpět. Ale nelíbí se mi to u Rumunů i Španělů, akorát tím znehodnocujou soutěž...
Reagovat
a.magerova
Naši na tom vydělali, tak aspoň předstírej národní radost... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem vrabejka nebo petrulinka... Ale počkat, Niculescu/Mergea sice odstoupily, ale místo nich proti Carle a Ferrerovi hrajou Heather Watson s Můrou. Jenom Češi postoupili bez boje... Takže za to stejně může Nadal! :D
Reagovat
kada.tom
je fakt, že neměli hamounět šance na medaile, ale tak už s tím nic nenaděláme
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal výš: Za Rumuny se náhrada našla, za Španěly ne.
Reagovat
kada.tom
tak když nikdo nebyl k dispozici v areálu, tak je to těžký, no ... navíc Rumuni se odhlásili ještě ne večer, kdy bylo v areálu nebo někde blízko hodně možných ... teď už holt ne, no ..
Reagovat
smazaný uživatel
A co já s tím? Nadal věděl, že má hrát tři soutěže, tak se mohl odhlásit dřív, hamoun jeden. :D
Reagovat
kada.tom
nj, neuděláš nic ... beztak by to Nenad Ivanovičový kazil :-D ... i když oni hrajou oba tak blbě, že by to asi dopadlo tragédií ... buď rád za ušetřený stres :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Marně se to snažíš žehlit, Kadleci. :D V mixu je všechno možný a šanci by měli, stejně jako ji mají všechny ostatní páry... No nic, už jsem si postěžoval na Twitteru. :D
https://twitter.com/monty025/status/763867060799668224
Reagovat
tommr
kdyby zůstal Lukáš Rosol v Riu o pár dní dýl tak si moh zahrát mix s Andreou Hlaváčkovou, protože byli původně taky mezi uchazečema o start ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Radek s Andreou :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
vrabejka
Ja jsem vam říkal že Rafa vzdá, ten nápor už byl fakt velký na něj.
Reagovat
darek.vrana
Radek s Luckou jedou! Už jen jedna výhra a budou hrát o medaile;).
Reagovat
smazaný uživatel
Absence kamer mě poprvé nemrzí :-).
Reagovat
mkubis17
.@RafaelNadal & @GarbiMuguruza have withdrawn from the mixed doubles at #Rio2016. No alternate on site, so @lucik2105 / @stepec78 get a W/O.

postup! :D krása :D
Reagovat
EllNino
takže jeden zápas a budou bojovat o medaile :D
Reagovat
mkubis17
co si budem povídat Radwanska Kubot by byl příjemnej soupeř :D
Reagovat
Ereinion
Vypadá to, že se Nadal odhlásil z mixu...
Reagovat
PetaM
Vypadá to ... Že by postup? :D
Reagovat
mkubis17
kdyby odstoupil tak tam jsou snad pak nějaký páry který čekaj na šanci :-)
Reagovat
PetaM
Jestli někoho tak pozdě seženou :D
Reagovat
mkubis17
podle čeho soudíš? ale je fakt že už mě nebaví to čekání a neustálé posouvání začátku zápasu a ještě neni ani dán kurt
Reagovat
PetaM
http://www.rio.itftennis.com/olympics/schedule

Podle tohoto odkazu, úplně dole, mají Češi zelenou fajfku a je tam napsáno "Completed" ...
Reagovat
a.magerova
Tak to by bylo fajn... :-))
Reagovat
Ereinion
na této stránce je ten zápas napsanej jako completed ve prospěch Čechů...http://www.rio.itftennis.com/olympics/schedule
Reagovat
GRAND
je to tam!! https://twitter.com/OlympicsTennis/status/763858402665717760
Reagovat
a.magerova
Reagovat
BooOoo
Ano odhlasil se, pry nejsou nahradni pary, tak by Radek s Luckou meli jit dal bez boje .. je to na twitteru
Reagovat
tommr
jj už je to oficiální walkover - naši postupujou bez boje ... :)
Reagovat
kada.tom
nevadí, placku ze čtyřhry mít bude :-)
a nám to pomůže :-))
Reagovat
bIbec
gratulace H+Š!
Reagovat
Frick
Myslíte si, že dneska bude hodně chlastat?
Reagovat
Jan
Pozvi ho :)
Reagovat
Jan
Krpálek asi před finále říkal: Já bych to tedy, v rámci kolektivu, kdyby to raději vzal někdo jinej :)
Reagovat
bIbec
asi se dá čekat, že si to české páry nakonec proti sobě rozdají o bronzové medaile. Komu byste fandily?
Reagovat
darek.vrana
Šafářová, Strýcová. Ale myslím, že alespoň jeden pár postoupí.
Reagovat
misa
Asi se dalo čekat, že Lucka s Bárou vypadnou s Williamsovými, s Errani/Vinci taky...

Pokud by k tomu došlo, tak já určitě Báře/Lucii.
Reagovat
bIbec
tak každý se dá porazit, to je jasné. Byla by to bomba, kdyby to bylo jinak.
Reagovat
bIbec
respektive kdyby aspoň jeden pár postoupil do finále.
Reagovat
Jabadu
Je to jedno.
(Zapracoval bych na příčestí minulém, "blbče".)
:-)
Reagovat
bIbec
chtěl sem se hned opravit, ale pak sem se na to vykašlal. Stejnak tady na TP nechoděj pitomci, co mají potřebu opravovat pravopisné hrubky, ne? :-)

Každopádně já asi budu tlačit Lucii a Báru.
Reagovat
PetaM
Věřím, že postoupí oba páry!!! :)

Leč si myslím, že Háčka mají lehčí soupeřky. Proti Ruskám by jako tradičně vyhořely ... To Lucka s Bárou mají těžší soupeřky, ale zase si myslím, že jejich hra by na ně mohla platit ... Navíc z nich nemají takový blok, jako Háčka ...

Každopádně to vidím, že Háčka ve finále budou a Lucka s Bárou budou muset tvrdě makat ...

Ale stále věřím, že na 4. místě skončí ta hnusná Makarova ... Vesniny mi je i líto ... No ale ještě nikdo nevyhrál, ani neprohrál ...
Reagovat
COMEON
teší ma že maš taky isty nazor na Makarovu a na Vesninu ako ja :D
Reagovat
mkubis17
osobně spíš čekám že větší šanci postoupit mají háčka, přeci jen Makarova Vesnina to bude extrémně těžkej oříšek pro SŠ, ale třeba je potrápěj a překvapěj :)
Reagovat
vrabejka
1ky v Mixu taky venku :)
Reagovat
darek.vrana
Bude náš mix v TV?
Reagovat
mkubis17
ještě se neví ani na jakym kurtu se bude hrát
Reagovat
PetaM
Ne, jsou napsáni na kurtu, kde hrála Lucka s Bárou ... Takže bez kamer :(
Reagovat
darek.vrana
Hmm, super...
Reagovat
GRAND
ještě se ten kurt neví...
Reagovat
PetaM
Nevím, já je vidím po deblu Italů a Francouzů ...
Reagovat
GRAND
http://www.rio.itftennis.com/olympics/schedule
Reagovat
PetaM
To je dobrý, to neznám :) Já koukám na ofiko stránky olympiády pro tenis :D A tam je to super nepřehledné :D Takže budu čekat, rád bych se na to podíval ...
Reagovat
mkubis17
ještě se to neví, myslím si že by mohli na kamery na kurt 2 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dva anglický. Heather + Andy.
Reagovat
kada.tom
jůů :-)
Reagovat
Frick
Měl by bejt sportovec roku. I kdyby Petra, Zuzka či Bára udělaly zlato. Všechny už maj ten titul 2x a už to nemusej vyhrávat pořád ženský.
Reagovat
kada.tom
to se uvidí, nechal bych tomu volný průběh, ale Lukáš se určitě zařadil mezi horké kandidáty :-)
Reagovat
slacker
Sportovec roku bude Sablikova
Reagovat
smazaný uživatel
pozrel som si ho zo zaznamu,o pravidlach netusim,pacilo sa mi vsak ako sa po zapase musia ustrojit a navzajom sa uklonit,nech tam poslu na vyburenie Kyrgiosa,dostal by cocku a este by ho naucili slusnosti:)
Reagovat
PetaM
Ten by zmlátil i rozhodčího, aby se nemusel uklonit ...
Reagovat
Kozoroh
Spíš Smolař roku...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřil jsem, že ve čtvrtfinále mužského turnaje budu mít, komu fandit. A hle. Tak pome Juančo, Monfils a Bellucimu bych to taky přál. Když už ti Brazilci místo peněz pro sebe musí ten cirkus hostit, aspoň ať mají nějakou tu tenisovou medaili.
Reagovat
mkubis17
co se to nelíbilo Nestorovi? sem to přepnul akorát když už byl u konce svýho vztekání
Reagovat
Jabadu
"Tsss ... von drží, jak přibitej. Jak se jmenuješ, chlapče?"
"Jako já?"
"Noóóó ..."
"Lukáš Krpálek."
"Zapiš ho do druhýho družstva."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Pavlis
Taky jsem na Krpálka koukl, fíha. Borec, všechny je sundal. Poslední dva zápasy byly hustý. Jákl na něj prej vsadil balík :) Gratuluji, snad mu fandila i Petra a viděla to.
Reagovat
Pavlis
Na Krpálka byl poměrně nízkej kurz, což vysvětluje, proč na něj Jákl vsadil balík. Ale tu částku nechtěl vůbec prozradit, borci jsou to oba.

https://www.sport.cz/loh/ostatni/clanek/799720-poprve-v-zivote-dvoumetrovy-jakl-vsadil-na-krpalka-balik.html
Reagovat
svetova.dvojka
je to dobrý člověk
Reagovat
smazaný uživatel
Už je mi to jasný, proč vyhrál. Závodí za USK Praha - zřejmě slušnej oddíl. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A teď už je to tuplem jasný... :D
https://twitter.com/PatrikVacek86/status/763831732181340160
Reagovat
kada.tom
To je vlajkonoš, panečku :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, vlastně porušil tradici, že český vlajkonoš na letních Hrách nikdy neuspěje... :D
Reagovat
kada.tom
a co Martina Sáblíková? (samozřejmě pokud nemyslíš čistě LOH) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, že myslím. :D
Reagovat
Jabadu
Jsem vám to říkal. Byl jasně lepší.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
prostě ho převrátil a bylo... ;)
Reagovat
tommr
na NovaSportu1 ted opakujou její dnešní zápas se Svitolinou ... :)
Reagovat
MorusRubra
Víte někdo, na kterých kurtech a v jakém pořadí budou zítra všechny naše holky holky hrát? A které zápasy budou televizní? Díky
Reagovat
vrabejka
pokud vím program dělají až někdy kolem 21 hodin brazilského času takže si ještě počkáme.
Reagovat
tommr
podrobnej program na zítra se dozvíme až po skončení toho dnešního. Pevně ale věřím, že všechny zápasy našich holek už budou na "televizních" kurtech ... :)
Reagovat
MorusRubra
Aha, díky, mrknu se ráno.
Reagovat
vrabejka
Angie to dala yeah!! Nakonec i 4 ženské QF dopadlo debaklem. Všechny favoritky postoupily a zítra se máme na co těšit :)
Reagovat
FulnekUltras
věřím ve finále dvou vynikajicích kámošek... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a fedcupově strhující ;)
Reagovat
vrabejka
ja doufám, že všechny moje favoritky získají placku (Petra, Angie, Madison) :)
Reagovat
tommr
já beru jakýkoli finále s Petrou, ale o trochu víc bych přece jen preferoval její zápas s Keysovou ... :)
Reagovat
vrabejka
Hlavně at dá Puig pak by mě nemrzela ani ta prohra ve finále protože ty 3 jsou extrémně vyrovnané když hrají top tenis.
Reagovat
FulnekUltras
pro výsledek u tenistek kolikrát hraje roli i barva sukýnky. Takže asi i ty modré FC-oblečky v Riu něco sehrát mohly... ;)
Reagovat
Jan
Já bych řekl, že ano :) V podvědomí to třeba bylo. Když jely ve Fedcupu, tak se to promítlo i sem :)
Reagovat
vrabejka
Gaeeeeeel!!
Reagovat
Krisboy
Maestro Gael!!!
Reagovat
svetova.dvojka
Ipon, suenága, wazari co to je ?
Reagovat
kada.tom
to jsou pojmy z juda, no :-D japonský :-)
Reagovat
vrabejka
Myslíte že by Rafa mohl vzdát mix?
Přece jen stále hraje čtyřhru, pak bude mít max hodinu na odpočinek a bude dost vyfluslý.
Reagovat
GRAND
nikdy
Reagovat
mkubis17
možná kdyby si zlomil nohu
Reagovat
Herbert_Hoover
ta francouzská finálová judistka mi připomíná Pogbu :)))
Reagovat
Frick
Už může zastavit jen Husák, Hlimomaz a Lohniský.

Ale ti to budou mít už složité, bo jsou všichni min. 20 let na pravdě boží.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ještě by tu byl jeden žijící kandidát... :D
https://www.youtube.com/watch?v=dcSZkGoCYL0
Reagovat
Krisboy
Frištenský.
Reagovat
FulnekUltras
a i to počasí v Riu s přesně načasovaným deštivým dnem je zatím plně na straně našich tenistek...
Reagovat
Frick
Hned tak nebude. Krpálek jel do Jesenice.
Reagovat
PetaM
SERENA BUDE HRÁT V CINCY!!!! Dostala Divokou kartu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bojí se o post světové jedničky...
Reagovat
kada.tom
je pár týdnů od překonání rekordu nepřetržitého setrvání na postu světové jedničky - nediv se :-)
Reagovat
milik254
Aby ne... :D
Reagovat
vrabejka
ma velké štěstí že se neboduje OH jinak už by Angie ztrácela zase meně jak 1000 bodů :)
Reagovat
kada.tom
fakt? tak to je super zpráva, doufám, že tam udělá nějakej výsledek, aby měla před USO náskok na Nr. 1
Reagovat
tommr
takže ty kecy o tom, že Serena a Venus byly zraněný respektive nemocný byly jen výmluvy po nečekaných porážkách ... :)
Reagovat
PetaM
Nevím o tom, že by Serena někde řekla, že byla nemocná ... Venus to řekla, navíc po svém singlu ... Ale jinak ... Nevím, fakt jsem nic jiného neslyšel ...
Reagovat
kada.tom
tak tak, Serena zraněná není, to Venus ... která teda dneska proklouzla s Rajeveem do QF mixu
Reagovat
tommr
u Sereny se spekulovalo o zánětu v rameni a u Venus o nemoci. Vzhledem k tomu, že Venus vesele pokračuje v mixu a Serena chce hrát v Cincinnati je zcela evidentní, že to byly jen výmluvy hlavně ze strany rozčarovaných fanousků Williamsek ... :)
Reagovat
aligo
to většinou
Reagovat
kada.tom
tak pořád ... vezmi si, že Serena vypadla v úterý a dřív jak v úterý zase nenastoupí, takže má týden na to dát se do pořádku :-)
Reagovat
tommr
zánět v rameni o kterým se spekulovalo se za týden nevyléčí ... :)
Reagovat
FulnekUltras
To bylo dávno jasný. Cinci je tradiční williamsovská předehra USO. O to větší letos cíl Sterenu zastavit i v New Yorku. Jinak budou zase mnozí spekulovat, že Rio nevzala zcela vážně.
Reagovat
PetaM
"Zase nás vyndali." :D :D
Reagovat
vrabejka
Angie vyučuje, Konta je bez šance. Bude ráda když ve 2.setu nedostane kanára.
Reagovat
Jabadu
V utkání Krpálka bylo vše od začátku jasné. Má sílu jako prase. Teď ještě zalehnout toho Ázerbájdžánce.
Reagovat
svetova.dvojka
Thajští boxeři by ho seřezali, tohle Judo je nějaké divné, nevím jestli by mu to bylo nějak platné, kdyby ho napadla skupina lidí.
Reagovat
blixa
Ty zase žvaníš, vidˇ:D Tyhle utkání mezi různými bojovými technikami už několikrát proběhly (byť na ryze komerční bázi) a úderoví - kopoví bojovníci byli bez šance. Absolutně nejsou schopni se bránit útokům na nohy a jak jsou sraženi k zemi, zcela bez nároku. Jako nejefektivnější technika se většinou ukázalo brazilské jiu jitsu, ale judo na tom vůbec nebylo špatně.
Reagovat
svetova.dvojka
To mě překvapuje.
Reagovat
tommr
v judu není nikdy nic jistýho ... :)
Reagovat
Jabadu
Ten Francouz se nepokusil o nic. Lukáš měl dva pěkné přehozy - první měl být za yuko a druhý za wazzari (švihl s ním na bok). Ale to už je teď jedno.
:-)
Reagovat
Frick
By mělo být vysíláno ve 4K :-D
Reagovat
svetova.dvojka
Jaktože Tomio Okamura nereprezentuje v Judu ?
Reagovat
blixa
Mohl by. Rómy !!! :D
Reagovat
Frick
Kurňa, to je zvíře!
Reagovat
kada.tom
Lukáš má medaili :-)
Paráda!
Snad porazí i Azera!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejzajímavější z celého zápasu... :D
https://twitter.com/monty025/status/763819749855952896
Reagovat
kada.tom
Rejman, no :-D
ale tak snad nebude šramotit nohama v azerském rozkroku :-D
Reagovat
a.magerova
Lepší hláška byla: "Krpálkova noha šmátrala v rozkroku soupeře."
Jsem si to musela hned zapsat.... :-)))
Reagovat
a.magerova
Oprava: "Krpálkova noha šmrdlala v rozkroku soupeře."
Reagovat
smazaný uživatel
To jako taky padlo, jo? :D
Reagovat
a.magerova
Teď jsem na to znovu koukla a teda přesně zapsala Vichnarovu řeč kolem minut do konce 3:36....
"Znovu boj o úchop, Lukáš Krpálek jde za svým soupeřem, jen si nenaběhnout na nějakou nožní techniku francouzského reprezentanta. Lukáš Krpálek se teď snaží o "učimatu", jeho noha šmrdlala v rozkroku francouzského reprezentanta. Žádné body se zatím nekonají."
Reagovat
George_Renel
Nemyslím si, že to byl Vichnar.
Je to ten biatlonový neumětel, ne?
Reagovat
George_Renel
Myslím tím Rejmana.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš Krpálek.... poooojd
Reagovat
Kozoroh
Paráda holky, všechny jste nám udělaly radost. Díky vám máme jistý další cenný kov, ale byla by velká škoda, kdyby zůstalo jen u jednoho.
jen Petra má papírově lehkou soupeřku Puigovou, Lucku a Báru čeká Makarovová s Vesninovou a Háčka Hingiska s Bacsinszkou. Byla by fantastické, kdyby všechny naše hráčky postoupily.
Reagovat
aligo
no to by byla euforie :D moc bych jim to přál
Reagovat
tommr
kdyby holky přivezly tři medaile tak je sezóna zachráněná ... :)
Reagovat
Jan
Takže bys jim všem odpustil ? I Petře ? :) A v USO by mohly vypadnout v 1. kole ? :)
Reagovat
kada.tom
A teď držte palce!
Reagovat
tommr
je to někde k vidění? :)
Reagovat
a.magerova
ČT sport
Reagovat
tommr
díky! Zapnul jsem to právě včas. Naši mají dneska velkej den ... :)
Reagovat
EllNino
až na tu vodu no :/ ...ale tak to přebolí :)
Reagovat
tommr
vodní slalom mě nějak nebere takže ani nevím kdo co zkazil a je mi to celkem fuk. Hlavní je, že naše tenisový zlatíčka postupujou a Krpálek je taky sympaták ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka ostudně vypadly potom, co první set vyhrály jasně 6:1, Lucka se nejspíš složila a prohrály si to samy, ještě že to nebylo... počkat, počkat, že vyhrály? H+H to dokázaly! Máme jistou medaili! Škoda jen, že ten zápas nebyl nikde k vidění... :-)
Reagovat
horska.kraslice
Omluva se přijímá :-)))
Reagovat
Frick
To jsou ty zácpy v tom Riu. Paní štěstěna bohužel nestíhala přejíždět mezi kurty a vodním kanálem. Přístě bude muset jít Kejval za Babišem, aby jí zaplatil vrtulnik.
Reagovat
tommr
ted je jen otázka jaká bude a kdo jí získá ... :)
Dnešní zápas byl ovšem pěknej horror: nejdřív Háčka promarnily milión šancí, pak musely odvracet tři mečboly, ale nakonec to přece jen urvaly. Škoda, že to nebylo někde k vidění ... :)
Reagovat
Frick
Jaká a kolik.

a 1-1-0 a 0-0-1 je trošku rozdíl.

No ale Petře věřim, že to přiveze.
Reagovat
aligo
klidně můžou být tři, ale taky jenom jedna...
Reagovat
Frick
Jedna by znamela, že by Petra vypadla s Puigovkou a to si přiznejme, že by po tom splachováku bylo neuvěřitelné zklamání.
Reagovat
tommr
já bych řek, že dvě medaile by nám mohly bohatě stačit - pokud jedna z nich bude pro Petru ... :)
Reagovat
PetaM
Škoda?! Škoda?! Brazilci udělali jednu prospěšnou věc pro český tenis ... Protože tohle mohl nějaký divák u televize odnést. :D
Reagovat
Jabadu
My vám ty medaile přivezeme!
:-)
Reagovat
letityfanousek
Porazit Rusky je vždy důvod k oslavě!!
Reagovat
vendulkabendulka
Hacka utekla ze tri mecbolu ;) Luxusni
Reagovat
a.magerova
Reagovat
kada.tom
až na tu vodu, no :-((
snad si Lukáš tu medaili "vypere" :-)
Reagovat
Frick
Reagovat
Pavlis
Pěkná je taky tahle písnička. Pouštěl jsem si ji furt dokola.

https://www.youtube.com/watch?v=3qrn0hdh92M
Reagovat
blixa
Bože :D :D Chasníčci, když už sračka tak pořádná !!!

https://www.youtube.com/watch?v=uf3Yn7irgOM
Reagovat
PetaM
Voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! To byl obrat!!!! Ani mě nemrzí, že jsem to neviděl, protože u těch 3 BB, resp. MB, bych se asi zabil :D
Reagovat
horska.kraslice
Přesně.....
Reagovat
tommr
je vidět proč jsou Petra a Lucka Hradecká takový kamarádky. Obě mají zálibu v nervydrásajících zápasech ... :)
Reagovat
kada.tom
Paráda, holky to dokázaly :-)
Máme medaili :-))))
Reagovat
Frick
JOOOOO!
Reagovat
FulnekUltras
teeeeeeeeeď do nich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že není stream :D
Reagovat
historik
6:5 tak teď!
Reagovat
kada.tom
brejk!! jo, to se musí využít!!!
4 body od jisté medaile
Reagovat
Frick
JEDEM!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeď anebo nikdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
:-O
Reagovat
kada.tom
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
Reagovat
PetaM
A teď prohrajou servis .... :(
Reagovat
PetaM
Otočka z 0:40 ... Jsem se málem počůral. Holky holky ... :D
Reagovat
Frick
Pro příště http://www.levnepleny.cz/Pleny-pro-dospele-Medium-oooooo-neprodysne-d147.htm
Reagovat
smazaný uživatel
0:30 a ho--o z toho
Reagovat
tommr
Lucie Safarova/Barbora Strycova (CZE) on reaching the women's doubles semifinals:

Safarova: "We were down a set and 3-0 and it didn?t look well for us, but we were still fighting hard and we believed we could turn it around. We had amazing support in the fans, and we are so excited we are in the semifinals."

Strycova: "If you beat a team like the sisters Williams you believe you can go far. We won two tough matches and the semifinal is in front of us now. I cannot describe how it feels, it feels amazing, but it's not finished yet."

Safarova: "There is the dream of a medal and we are getting closer and closer."
Reagovat
FulnekUltras
we have a dream too...
Reagovat
Frick
Dokázaly využít hned 11. brejk. :o) Tomu řikám "na první dobrou" :-D
Reagovat
Frick
jako brejkbol
Reagovat
tommr
ve třetím setu místo brejku ztratily servis a vypadá to s nima bledě ... :(
Reagovat
historik
naštěstí hned brejkly zpátky, ale jsem možná rád, že to nevidím
Reagovat
bIbec
už mají brejk zpátky. Háčka jeden, chceme medajlu. TŘEBA BUDOU LEVNĚJŠÍ ROHLÍKY.
Reagovat
FulnekUltras
nebo aspoň plyn
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud prohrají, jakože to tak vypadá, tak si to prohrály samy.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevyužívání breakballů je hrozný! Jestli prohrají, tak to bude jedině kvůli tomu...
Reagovat
tommr
jj zrovna jsem to chtěl napsat. S tak žalostnou efektivitou asi nevyhrajou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom kdyby využily některý z těch na začátku druhého setu, tak už dávno slaví postup... teď už jsou brejk dole, nějak už moc nevěřím, že se jim to povede vyhrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Holky jedou, ta fedcupová atmosféra jim tady svědčí, zejména Petře :))
Reagovat
FulnekUltras
kwa copak na normálních turnajích ten repre-pocit chybí???
Reagovat
smazaný uživatel
očividně jo, tohle je prostě za českou vlajku :)
Reagovat
tommr
taky to moc nechápu, ale fakta mluví jasně ... :)
Reagovat
MorusRubra
Doufám, že Háčka mají v plánu ten třetí set vyhrát.
Reagovat
Kozoroh
Mám takové tušení, že ztrácejí půdu pod nohama :-\
Reagovat
tommr
jak je znám tak bych řek, že Lucka začíná zmatkovat ... :(
Reagovat
babolat.cz
to by bylo vysněné finále!
Reagovat
kada.tom
Andy Andy ...
Reagovat
Frick
Nevyužito a přišel zasloužený trest....
Reagovat
smazaný uživatel
Jeď italiano!
Reagovat
misa
- Bára moc chtěla hrát s Karolínou, vypadalo to, že smutná zůstane Lucie. Ale funkcionáři rozhodli jinak.
- Kája pár týdnů před startem OH odmítla, takže se dostalo na Báru.
- Natěšené holky ale čekala ledová sprcha: na hrách nikdy neporažené sestry W. v 1. kole.
- Ty ovšem po skvělém výkonu zdolalaly. Ale Lucii bylo čím dál hůř...
- Odstoupila ze singlu, takže panovaly obavy nad další cestou BaLu. Kanaďanky po boji nakonec kapitulovaly.
- Jak bude nemocná Lucie reagovat na našlapaný program? Díky dešti dostala den volna navíc.
- Proti skvělým Italkám byly na začátku prvních dvou setů bity jak žito. Přesto slaví postup do sf.

To je osud :-) Věřím, že tahle cesta bude mít medailový konec. Bára by si zasloužila odměnu za krutě přerušenou kariéru nesmyslným trestem za "doping" a Lucie za zdravotní trápení posledního roku. Obě pak za bojovnost a obětavost při reprezentaci Česka.
Reagovat
FulnekUltras
námět na film - rozhodně bez účasti Hřebejka a Jarchovského... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo to skončí hořkým čtvrtým místem, jak typické pro Lucčinu kariéru.
Reagovat
misa
Nesmí.
Reagovat
tommr
to by byla smůla, ale bohužel je to dost pravděpodobný. V semifinále holky čekají Rusky, který jsou podle mě největší favoritky na zlato ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bóďa jen čumí, jak to Lucka umí.
Holky bravo...
Reagovat
Jan
Hurá, hurá, hurá :) Ještě Háčka a pak české finále :)
Reagovat
pockerface
Trochu odbočím, ale Andy taky teče. Fabio v 1.setu marný a teď vyhrál druhý set 6:2.
Reagovat
a.magerova
No to by byla pecka teda...
Reagovat
kada.tom
snad to otočí
Reagovat
a.magerova
Kdo?
Reagovat
kada.tom
no tu krizi 2. setu :-)
samozřejmě přeju Andymu :-)
Reagovat
Lunej..
Fabio to dá :)
Reagovat
a.magerova
Protože pokud vyhraje Fabio, tak se bude psát, že právě on otočil zápas... děláš nám v tom bordel.. :-P
Reagovat
kada.tom
sorry :-)
myslel jsem to tak, že doufám, že Andy se z té krize dostane a zápas vyhraje :-)
Reagovat
pockerface
Nic se nedá předvídat, ale můj názor je, že kdyby jela Karolína na OH, tak by s Luckou takhle daleko nedošly. Mě totiž herně k sobě nešly, ale Bára s Luckou se doplňují. Lucka takové sluníčko a Bára hecířka a buldok. Takový Radek v sukni. Trošku jsem doufal, že by v mixu mohla být právě Bára s Radkem, ale asi by se tam nedostali, Lucka H. je asi žebříčkově lépe postavená. Ale tak snad jim to taky půjde.
Reagovat
misa
Určitě ne, kdo by kouzlil na síti? V minulých zápasech jsem slyšel, jak Bára Lucku pořád povzbuzuje.
Reagovat
pockerface
Každý den je prostě jiný a zase se potvrdilo, když ouitsider porazí světovou jedničku nebo prostě hráčku top10 málokterá hráčka dokáže potvrdit další kolo stejný výkon. Petra dnes sebevědomá, asi jí vyhovuje i povrch, počasí, los prostě dobrý. Mohla by si vzpomenout na dobu, když prošla do SF, tak už jí nikdo nezastavil.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
pockerface
Musím smeknout před Luckou, jednak, že se snad už dostala z těch zdravotních potíží a potom, že singl obětovala a vše vložila do čtyřhry. Nelze nic než kvitovat, že proti Flipkens vzdala, a zbytečně se nevyčerpávala. Takhle si s Bárou zahraje o medaili a zrovna těmhle dvěma holkám bych jí strašně přál.
Reagovat
Lunej..
Já smekám před oběma, Barča zase byla takové páté kolo u vozu co se týče debla a najednou tu perlí jedna radost. Je fajn, že to holkám klape. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať jim to klapne! Teda cinkne.
Pojďte!
Reagovat
pockerface
To jo, já to jen možná blbě napsal. Lucka se podle mého obětovala pro Báru, nechtěla skrečovat čtyřhru a Bára zase makala jak divá, hlavně v tom zápase s Kanaďankami, kdy Lucce pořád nebylo ještě dobře. Prostě holky si sedly a Báře bych taky přál už konečně velký úspěch.
Reagovat
Krisboy
volal kámoš, tak přece jenom na to pivo jdu :))
Reagovat
Lunej..
:D:D:D klasika, určitě ses musel dlouho přemlouvat. Tak si nech pít :)
Reagovat
Krisboy
No náhodou cukal jsem se fest, v pět totiž vstávám. Ukecal jsem to na devátou domů :)
Reagovat
Lunej..
Tak snad mládí něco vydrží ne? Já ráda piju doma, nemusím se pak nikam trmácet. :) Aspoň tu bude od tebe chvíli klid :D
Reagovat
Krisboy
Domů si občas rád koupím vínečko. A z tý hospy to mám domů asi tak čtyři minuty, tak to snad zvládnu. Chvilku klid? Počkej, až přijdu nalitej a přestanu si brát servítky. To budou perly!
Reagovat
Lunej..
No, toho se ráda zhostím, mně stačí, co tu píšeš za perly i bez piva. :) Takže dobrou.
Reagovat
babolat.cz
stejně by ale byla Serena snadnější soupeřkou...
Reagovat
George_Renel
Jo, když ji porazila taková nicmochřice jako Svitolina, tak určitě.
Reagovat
Krisboy
Nemám slov. Brilantní výkon. Super super super, gratulace!
Reagovat
COMEON
:OOOOOOOO KRASA
Reagovat
Krisboy
Petra chudáka Jelinu totálně demoluje. Fencl měl pravdu, je ve Fed Cup módu :)
Reagovat
Lunej..
Něco jako s Babos, ta tam taky byla do počtu. A Háčka mají první set, wow, to je skvělý den.
Reagovat
Krisboy
připomíná to finále Wimblu s Evžou
Reagovat
George_Renel
Když vyhrají H+H je placka jistá. :-)))
Reagovat
a.magerova
Nakonec bude hodně děkovat za tenis na OH... :-)))
Reagovat
Lunej..
Háčkám taky věřím a to mě debly nikdy nebavily :) A Petra taky jede, tady je vidět, že když Svitolina vymlátila Serenu a dostala Petru, úplně jiný styl hry, je bezradná.
Reagovat
PetaM
Obrovská, velká gratulace!!!!!!!!!!
Reagovat
COMEON
Prajem Čechom české finále :)))
Reagovat
Jan
Vďaka :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Krisboy
Joooooooooooooo!!!! Supr holky moje, placka je na dosah!!!
Reagovat
Lunej..
moc vám to přeju, super super super !!:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist