Medveděv ve čtvrtfinále AO utekl Augeru-Aliassimemu z mečbolu a podruhé otočil z 0-2 na sety

26. 1. 2022, 14:29
Aktuality 113
AUSTRALIAN OPEN - Daniil Medveděv podruhé v kariéře otočil zápas ze stavu 0-2 na sety. Na Australian Open udolal po odvrácení mečbolu 6-7 3-6 7-6 7-5 6-4 Kanaďana Félixe Augera-Aliassimeho a postoupil do semifinále. V něm se 25letý ruský obhájce finále utká stejně jako loni s Řekem Stefanosem Tsitsipasem.
Daniil Medveděv (© AFP)

Daniil Medveděv loni na US Open získal první grandslamový titul a vítěznou sérii na nyní protahuje i v Melbourne, kde svou neporazitelnost na grandslamových turnajích prodloužil už na 12 utkání. 

Nechybělo však příliš a šňůra dnes mohla být přetržena. Konkrétně chyběla jedna prohraná výměna. 25letý Rus totiž v dnešním čtvrtfinále proti Félixi Augeru-Aliassimemu prohrával 0-2 na sety a ve čtvrté sadě čelil mečbolu, ale nakonec po 4 hodinách a 38 minutách boje zvítězil 6-7 3-6 7-6 7-5 6-4 a vyhrál i čtvrtý vzájemný zápas.

Auger-Aliassime začal své první čtvrtfinále na Australian Open nebojácně a s papírovým favoritem si vypracoval vedení 2-0 na sety. Ve třetí sadě měl dokonce šanci jít do brejku, ale brejkbol nevyužil a dějství musel rozhodnout tie-break. 

V jeho úvodu začalo pršet a zápas byl na pár minut přerušen. Po zatažení střechy a fungování klimatizace se v Rod Laver Areně snížila teplota a to bylo mírnou výhodou pro Medveděva, tak zkrácenou hru získal na svou stranu a vynutil si pokračování zápasu. 

Nicméně 21letý Auger-Aliassime trápil ruského favorita dál a ve čtvrté sadě se za stavu 5-4 dostal dokonce k mečbolu. Medveděv ale vytáhl tři skvělé servisy, vzápětí přidal brejk a poslal zápas do pátého setu. V něm Medveděv odvrátil ve třech různých gamech celkem šest brejkbolů a díky brejku ze třetí hry dokonal obrat.


"Vůbec nevím, jak jsem to otočil. Při tom mečbolu jsem dobře zaservíroval, což byl základ. Já od začátku nehrál svůj nejlepší tenis, naopak Félix předváděl neuvěřitelnou hru a byl ve všem lepší. Nevěděl jsem, co dělat. Jen jsem zkoušel pomyslet, co by asi udělal Novak (Djokovič). Řekl jsem si, že ho musím udržet v zápasu a ať si to musí dohrát sám," komentoval Medveděv náročný zápas.

"Na kurt si nosím spoustu oblečení, to je teď všechno nasáklé potem. To je potvrzuje, jak extrémně náročný zápas to bylo. Trochu mi pomohlo to zatažení střechy. Teplota trochu klesla, momentum šlo na mou stranu a já zvýšil úroveň své hry," řekl moskevský rodák, který otočil zápas z 0-2 na sety teprve podruhé v kariéře. Poprvé se mu to povedlo loni ve Wimbledonu proti Chorvatu Marinu Čiličovi.



Medveděv tak má stále šanci po turnaji vystřídat v čele světového žebříčku Novaka Djokoviče. Srb letos nemůže obhajovat titul po prohraném soudním sporu o zrušené vízum do Austrálie, které původně získal na základě výjimky z očkování proti koronaviru.

Ruský tenista se navíc může stát prvním tenistou v Open éře, jenž získá svůj druhý grandslamový titul hned na dalším turnaji 'Velké čtyřky' po premiérovém triumfu.

O své celkově třetí grandslamové finále a zopakování svého loňského výsledku si Medveděv zahraje se Stefanosem Tsitsipasem, s nímž vede ve vzájemné bilanci 6-2. Naposledy ho porazil loni právě v semifinále Australian Open. 

"Už jsme spolu odehráli spoustu těžkých a vyrovnaných bitev. Pokusím se předvést svůj nejlepší tenis a hlavně mi musí fungovat servis," plánuje Medveděv. 23letý Řek Tsitsipas v prvním dnešním čtvrtfinále přehrál jasně 3-0 na sety Itala Jannika Sinnera.

Devátý hráč světa Auger-Aliassime hrál čtvrtfinále na třetím grandslamu v řadě, své maximum z loňského US Open ale nevyrovnal. "Melbourne opouštím se vztyčenou hlavou," řekl kanadský mladík na tiskové konferenci.

První semifinálovou dvojici vytvořili už včera Španěl Rafael Nadal a Ital Matteo Berrettini. Oba souboje o finále jsou na programu v pátek.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 75.000.000 australských dolarů
středeční výsledky (26. 1. 2022)
• Dvouhra mužů - čtvrtfinále •
Medveděv (2-Rus.) - Auger-Aliassime (9-Kan.) 6-7(4) 3-6 7-6(2) 7-5 6-4
Tsitsipas (4-Řec.) - Sinner (11-It.) 6-3 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

113
Přidat komentář
spaniel
Tvrdit, ze Nadal je tak komplexni jak Federer a Djokovic, to uz je jina pomatenost. I Nadal by vas striskal raketou po hrbetech za takove kecy.
Reagovat
Amputace
A kdo je tedy podle tebe komplexnější: Federer nebo Djokovič?
Reagovat
RF46
Djok
Reagovat
RF46
Ma lepsi antuku nez Fed
Reagovat
dappe
Hlavně to podporovat srovnáváním jejich antuky s Nadalovým hardem smile Jakoby byl hard nejslabší a nejméně úspěšný povrch Nadala...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale bavime sa o najprestiznejsej GS úrovni. Do tohto seriálu hala proste nepatrí, preto jej opomínanie je uplne legitimne.
Reagovat
dappe
To nevím, hala je docela podstatná, hlavně při komplexnosti, je to pozůstatek alespoň určité povrchové rozmanitosti.

Nadal je naprosto jednoznačně nejlepší a nejúspěšnější na antuce, suverénně nejhorší v hale, nejhorší na trávě a na hardu. Proto je z nich nejméně komplexní, všechno ostatní jsou jen zbytečné slohy.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak ked to beries takto, ze 4 povrchy posadis medzi seba, a kazdy z nich má rovnaku hodnotu, tak áno. Urcite ti to tak vychádza :)..

V hale sa nehrá GS a v súčte so vsekými travnatymi turnajmi sa na nej hra menej ako na antuke. Takze skor plati ze

Hala+tráva < Antuka

A mas pravdu, ak by Nadal dokazal este niekedy vyhrat druhykrat AO, a teda mat dvakrat karierny GS. Bude ako jeho dvojnásobny drzitel v komplexnosti jednoznacne pred Federerom, vsetko ostatne su zbytocne slohy.
Reagovat
dappe
S tou halou to je jen úplně jasné. I bez počítání haly je Nadal nejméně komplexní. Logicky, když má dvě třetiny titulů z jednoho turnaje, a na zbylých třech GS turnajích má nejhorší výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Na USO ma lepsie vysledky, ako Djokovic. Kazdopádne chápem tvoj pohlad.

Ja si myslim, ze otazku komplexnosti kazdy z nich zodpovedal ziskom kariérneho GS, takze táto tema dostava zbytočne velky priestor. Komplexnost a výkonostný overal zosobneny poctom GS su aj tak dve veci.
Reagovat
Paixx
A že k tomu byl sakra blízkosmile
Dokonce byl i velice blízko k trojnásobnému kariérnímu GS, když vezmuu v potaz Wimbl 2018, kde byl v semifinále jasně lepším hráčem a ty smolné páté sety na AO
Reagovat
FulnekUltras
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-jak-muze-byt-tak-hloupy-medvedev-sproste-nadaval-na-obsluhu-obrazovky-3083386#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=wMvZ1FvLgY0-202201270110&dop_id=3083386&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest181_voice_search_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
turista
smile
Reagovat
vladka
Zápas jak víno! Čekala jsem, že v Daníkovi bouchnou saze, ale ustál to. smilesmile
Reagovat
paddy
standardní záležitost
pro výrazně lepšího hráče není utkání ztraceno ani za stavu 0-2 na sety

mladí bez zkušeností s těžkými zápasy dojedou na blízkost postupu a psychický rozklad, najednou se začne třást ruka, která je pak dobrá max. na klepání cigarety smile

včera v bledě modrém, další Kanaďan nedokázal doklepnout soupeře, i když měl být na vlně

smile
https://www.youtube.com/watch?v=qnHVMcPyMXc
Reagovat
Pe3k
Reagovat
annah
Byl to parádní zápas. Napínavý až do konce. Rus prokázal mimořádnou psychickou odolnost. Tohle umí Djokovic. Kdysi to uměl Roger.
Reagovat
FulnekUltras
a teď ještě Cipíska a Matýska. smilesmilesmile
Reagovat
Hector.Salamanca
Vy fakt máte neskutečnej problém se skloňováním těch cizích příjmení... Nechápu.
Reagovat
Hector.Salamanca
Aliassimemu tvl.. Zkuste si to říct nahlas.
Reagovat
brixner
TVL, mě při tom z tlamy vylít sopl, to fakt nejde..smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Oni maj problém i s gramatikou, tohle proti tomu nic není smile
Reagovat
Pe3k
Po těch tvých včerejších tipech máš tedy odvahu tady shazovat místní "žurnalisty". smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tipy mi nevyšly, já to ale narozdíl od jiných s pokorou přijímám a uznávám, že jsem se spletl. Nejsem neomylný, zdaleka ne.
Reagovat
Pe3k
No a ti co tady píšou články musí být neomylní, nebo co?
Reagovat
Paixx
Tak člověk pověřený správou takhle navštěvovaného webu by asi nemusel dělat v každém článku vícero gramatických chyb, nemyslíš?
Reagovat
Pe3k
Asi jo. Já to vždycky proletím, rozhodně tam nehledám pravopisné chyby.
Reagovat
FulnekUltras
dneska se to bohužel(? ;-) hraje hlavně na rychlost sdělení aspoň rámcového obsahu ;-) to my máme času víc... ;-)))
Reagovat
Rafaeoli25
Omyly nepřizná jen hlupák smile
Reagovat
RF46
smile
Reagovat
RF46
smile ...omyl ten predchozi!
Reagovat
FulnekUltras
a jestli ne, tak jsme se zmýlili... ;-)
Reagovat
Carmelo
Jaktože pískal Nadala dpč? Nevyhrožoval mu náhodou tak 6 let zpátky Nadal? Další fraška na AO.
Reagovat
Rafaeoli25
Jaká fraška? Pískal ho už pár měsíců po tom konfliktu tehdy a píská ho od té doby poměrně často, proč to teď vytahuješ?
Reagovat
turista
Ano. Nadal mu vyhrožoval na turnaji v Riu de Janeiro asi před 6 nebo 7 lety. Od té doby ale rozhodčí Bernardes pořádně vyměkl. Už není tak přísný.
Reagovat
Carmelo
někdo klienta Dr. Fuentese rozjebe.
Reagovat
brixner
Vobávam se, že se to nikomu nepovede - ne tady! Ale pálku na to nevsadim, to zas né...smilesmile
Reagovat
Carmelo
d'Artagnan ho na hardu dá v pohodě. Medvědovi nevěřím. Nadal prostě nemůže být hráčem s nejvíce tituly, to nejde.
Reagovat
brixner
To jako, že Cyp by Rafu ve finále dát nemohl? Já nějak nevim...příjde mi, že Bejk to zkušenostma asi urve celé...
Je to pěkně zamotaný, jestli to nebude tim, že J1rka má jiný priority než blbý AO..smilesmilesmile
Reagovat
Carmelo
Býk nakonec padne, utopí se v kaluži vlastního potu. smile
Reagovat
brixner
No, jen aby nepad pod tíhou toho pohárusmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Nepadne ani do moře svého potu ani pod tíhou poháru, který získá smile
Reagovat
Rafaeoli25
A proč by nemohl? Chápu, že ho nesnášíš, ale že nedokážeš uznat jeho kvality, to je smutný.
Reagovat
Carmelo
Je méně talentovaný než ti dva. Poslední roky je konkurenceschopný jen na jednom povrchu. Neumí hrát v hale, v ideálních podmínkách pro tenis. Ani Ronaldo nebude nikdy brán lepší jak Messi.
Reagovat
Rafaeoli25
Neumí hrát v hale, proto byl na TM rok zpátky pár míčů od finále v zápase s Medvedevem. Jinak laskavě si spocitej jeho zapasovou bilanci na hardu i za poslední roky. Dojdeš k zajímavému procentu.
Reagovat
Carmelo
Oproti těm dvou je to hráč jednoho povrchu.
Reagovat
Amputace
V neprospěch Nadala hraje to, že odehrál několik vcelku dost těsných zápasů (těsnými myslím to, že rozhodovaly jeden dva míče), které kdyby zvládl a neprohrál, tato diskuze by se vůbec nevedla - AO 2012, AO 2019, Wimbledon 2018: to jsou tři (téměř) jisté GS mimo antuku navíc, ke kterým prakticky stačilo o jedno špatné rozhodnutí méně. Navíc (zvláště v posledních letech) podobných zápasů hodně odehrál i mimo big3 (napadají mě Tsitsipas, Thiem, ale bude jich ještě víc), takže sice nejde tvrdit, že případné vítězství v těchto zápasech by vedlo k titulu, ale přinejmenším by o něj mohl bojovat.

Ano, o tom je sport, ty tituly zkrátka nemá, ale bavíme-li se o jeho hráčské kvalitě, o jeho komplexnosti, měly by se tyto zápasy brát v potaz. V případě, že by komplexní nebyl, vůbec by podobné zápasy nehrál a nebyl pro dva jeho zbylé hlavní dva rivaly mimo antuku konkurenceschopný. Kolikrát měl šanci na TM, ale holt zkrátka neměl to štěstí, aby tam nenarazil na Djokoviče nebo Federera, a když se to při dobré formě jednou podařilo, prohrál téměř vyhraný zápas, ve kterém podával na vítězství, o jeden míč. Prostě velká smůla. Rozhodně nic, na základě čeho bys mohl říct, že neumí hrát v hale, protože si tam nemůže odškrtnout jeden titul jako Federer na RG a dál to neřešit, protože ví, že ten povrh jeho doménou není a nikdy nebude.
Reagovat
Amputace
Když už se srovnává. Oproti Nadalovi Federer, obecně považovaný za komplexního na všech površích, se na RG k podobným zápasům s Nadalem vůbec nedostával - nikdy nebyl od vítězství s ním ani set, natož pár míčů. Neměl tam prostě šanci, byl o třídu horší, pak odpadl na antuce úplně, zatímco Djokovič si výkonnost zachoval i na antuce a mimo jiné i proto ho byl loni schopen porazit na RG. U Federera se od nějakých 32 let říká "na jeho věk dobrý", naopak na Nadala jsou i po třicítce kladeny pořád ty stejné nároky, jako když mu bylo 25. Ano, Djokovič ho po třicítce jasně převyšuje na hardu, stárne z těch třech "nejlépe" a nejdéle se výkonnostně udrží na té úplné špičce (pokud neukončí kariéru kvůli Covidu). Ale to je asi tak všechno, co se dá k těm třem při jejich srovnávání mimo povrchy napsat. Nadal do třicítky vyhrával s výjimkou roku 2011 proti big3 úplně na všech površích, respektive dokázal je tam minimálně porazit. Stalo se, co se čekalo, tedy že stáhne nejrychleji, má nejvíce zdecimované tělo, nejvíc laboroval během kariéry se zraněními a hráčskými indispozicemi, takže odpadl nejrychleji, ale i navzdory tomu vyhrál po 30ce ještě dva GS na hardu, plus dalších několik finále, ve Wimbledonu ještě brutálně těsné semifinále. Jak můžeš na základě takových dat říct, že ti dva jsou komplexnější? Federer s ním na jednom z třech hlavních povrchů prohrává doslova celou kariéru, ale je komplexní?
Reagovat
FulnekUltras
tyhle romány už mně tady chyběly ;-)
Reagovat
Amputace
Zrovna ty piš něco o románech. Kvůli tvým nikdy nekončícím kydům se vesměs nedaly ty diskuze ani číst, natož do nich vstupovat. Jeď si dál svoji konspirační anticovid frašku a mě si, buď tak hodný, vůbec nevšímej.
Reagovat
FulnekUltras
provedu ;-) smilesmile
Reagovat
Carmelo
Cením si snahu. Jeden dva míče, jedno dvě rozhodnutí, jedno dvě škrábání na prdeli, snůška keců. TM nemá. To je jakoby neměl Stanley Cup Ovečkin, zlatý hřeb sezóny a Rafa vždycky v lese. Dík za referát, ale tenisu absolutně nerozumíš. Můžeš leda tak fajčit Forehanda.
Reagovat
smazaný uživatel
TM je skôr výhra v ruskej lige, než Stanley Cup, ty trumpeto Carmello. A áno, môžeš ma vyfajčiť :)
Reagovat
farr
Boha jeho Rafa je výborný hráč, asi lepší než Federer ale určitě v komplexnosti horší jak Djokovič to je jasné každému. Propánajána dyť on má za kariéru jediný halový titul (Madrid haluz 2005 ), jestli bude chcát i v pátek můże vylitnout už s macarónemsmile.
Reagovat
Amputace
Ty budeš dobrý trotl, že ano? Bože, proč to tady musí být v poslední době samej agresivní dement? Tím víc bych to tomu Rafovi přál, aby tobě podobným hlupákům konečně sklaplo. TM = Stanley cup. To je rozhodně do zlatého fondu TP - a že je konkurence dost značná.
Reagovat
Pe3k
Tohle byl ještě krásný koment o proti tomu co tady denně píšou fandové Rafy!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Carmelo je troll a provokatér, s ním nemá cenu riešiť tenisové veci.

Každopádne ak sa bavíme o komplexnosti na najvyššej GS úrovni, tak noapak v Nadalov prospech hrá fakt, že kariérny GS vyhral v 24r. Vv Austrálii a Wimbledone vo finále cez Federera a k tomu pridal dve hardové finále cez Djokovica v NY.

Pýtam sa, koľko finále cez Nadala v Paríži vyhral Federer?..Prípadne koľko finále na harde cez Djokoviča?...Aha, jedno z roku 2007 áno, to bolo Djokovičove prvé finále v kariére.

Djokovič je najkomplexnejší, ale rovnako nevyhral žiadne parížske finále s Nadalom a na to semifinále musel čakať, kým Nadal zostarne a zápas sa bude rozhodovať o polnoci. Kde bol 15r predtým?

Nadal už dávno mohol a mal mať dva kariérne GS, tým pádom automaticky považovaný za najkomplexnejšieho hráča na Grandslamoch, ale v roku 2014 sa na haluz vo finále zranil a v roku 2012 a 2017 bol o break hore v piatom, ale nič z toho. Jeho (len) jeden austrálsky titul je kuriozitou.

O hale sa vôbec nebavme, nie je súčasťou najprestížnejšieho cirkusu v rámci GS, to potom môžeme začať diskusie o antuke a úspechoch na nej. Na antuke sa hrá viac turnajov, než v hale a na tráve dokopy, takže táto diskusia má aj legitímny základ.
Reagovat
RF46
Zcela nelogicke. Co rika o komplexnosti vyhrany finale v Parisi pres Nadala...ty ses bokem hochu.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snáď sa táto trojica bude porovnávať navzájom. Ale ty si kľudne mysli, že Federer je komplexnejší, lebo porazil v Austrálii Baghdatisa :)

Pokročilejšia problematika, to je pre teba iný vesmír. Aj preto si O..A :)
Reagovat
RF46
takze nevis:)smile
Reagovat
Roger_Federer
A Rafa je komplexnější to protoze porazil v NY Andersona?
Reagovat
Amputace
Tak to je snad jasné, ne? Říká úplně to samé, jako by měla říkat o Nadalově údajné nekomplexnosti jeho neschopnost porazit po třicítce na hardu Djokoviče. Prašť jak uhoď. Tedy ne - nekomplexní Nadal na hardu dále vyhrává tituly, i když při tom neporáží Djokoviče, komplexní Federer na antuce nic nevyhrál deset let a to mu Nadal ani nemusel stát v cestě.
Reagovat
Roger_Federer
Kolik odehral c lkem zapasubFederer na Antuce za poslednich 8 let ?
Reagovat
Amputace
Od roku 2012, kdy mu bylo cca 30 let a kdy vyhrál poslední antukový turnaj, hrál 4x FO a nějakých 12 antukových Masters. Došel za těch 8 let, tuším, 2x do finále Masters, což mi připadá na nejkomplexnějšího hráče všech dob hodně slabé. Ano, dva roky vynechal antuku úplně, a co? Kolik za tu stejnou dobu vynechal Nadal mimoantukových GS? U Federera se to toleruje - své RG uhaluzil a tak se jeho antuková výkonnost příliš neřeší. Na druhé straně když Nadal za zenitem prohrává na hardu s nejlepším hardařem všech dob, z toho se můžou všichni zbláznit a dělají na základě toho nejrůznější závěry o Nadalově nekomplexnosti. Proč je nikdo nedělá na základě toho, že Federer Nadala naposledy porazil na antuce ještě v minulém desetiletí?
Reagovat
Amputace
předminulém*
Reagovat
Roger_Federer
.Nadal je Antuka, Antuka je Nadal.
Federer měl do 30 let na Antuce vysledky víc než nadprůměrné a nebýt fenomenu Nadala, měl by z RG minimálně další 3 tituly.Masters resit fakt nehodlam.
Reagovat
Roger_Federer
Ale pokud to chces slyšet tak zasluhou stability výsledků na Antuce jsou rozhodně lepsimi Nadal i Djokovič.dnescse to uz okecat nedá.
Reagovat
Amputace
Jo, souhlas. Jde mi ale o to, že podobné argumentace se dá přece použít i ve prospěch Nadala vůči Djokovičovi. Nebýt fenomenálního hardaře Djokoviče, Nadal by totálně zdominoval sezónu 2011, takže by vládl tenisu 2,5 roku v řadě, a měl by s největší pravděpodobností o 3 hardové GS víc (US 11, AO 12 a 19) a o jeho povrchové komplexnosti by dnes zcela jistě nikdo nepochyboval. Vždy měl výsledky na hardu rovněž velmi nadprůměrné a to, že od 29, nebo kolika let prohrává na hardu s Djokovičem, z něj jako dělá toho nejméně komplexního z big3? To je podle mě nesmysl.
Reagovat
Marduch
Djoko čekal, než Rafa zestárne, protože on sám nestarne. Stárne jen Rafa, když prohraje. A noční zápas vadí také Rafovi. Teda když prohraje 3 sety za sebou, až po okraj plné rozhodujících míčů smile
Reagovat
Amputace
V podstatě jo. Protože do třicítky neměl kromě jedné sezóny proti Nadalovi vůbec nic. Na Djokovičovi se zatím fyzické stárnutí, ztráta pohybu, rychlosti projevuje z big3 jednoznačně nejméně, to snad pozná každý.
Reagovat
Usm
kolik bylo Nadalovi a Djokovicovi v roce 2011? Ty do třicítkysmile
Reagovat
Grape
Vždyť jasně napsal "kromě jedné sezony" smile
Reagovat
FulnekUltras
;-))) smile
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to je pohlad typu, ze akoto ze Djokovic dostával od Nadala 05-06 kefu, ved ked bol mlady Nadal dobry, mal byt dobry aj mlady Djokovic. Co si myslis, akoby dopadol ich zápas v Austrálii ak by ho hrali v rokoch 05-06?
Reagovat
Amputace
Dík. To jsem netušil, jinak bych se nenamáhal. Vidím ho tady poprvé.
Reagovat
Grape
Celkem souhlas, jen to AO 2019 - předpokládám že jsi myslel AO 2017 smile
Reagovat
Amputace
Jo, jasně, 2017 :)
Reagovat
turista
Ta diskuse by se vedla protože například zápas na RG 2013 s Djokovičem Nadal uhaluzil v 5.setu těsně. Už tehdy mohl mít Novak skalp Nadala z RG.
Reagovat
Amputace
Ta diskuze by se vedla nanejvýš mezi Nadalem a Djokovičem, Federer by v tu chvíli stál už mimo. Nadal byl extrémně blízko tomu, aby měl každý GS alespoň 3x, Djokovič také, Federer ani zdaleka.
Reagovat
turista
Složení SF je takové, že titul může získat kdokoliv ze SF čtyřky. Pro Djokoland by bylo dobré aby nevyhrál Nadal. Vše ostatní je OK.
Reagovat
soloo
Nad tým som premyslal a v zasade mas pravdu aj som si to myslel. Ale teraz ma napada ze ak by vyhral Nadal, tak Djokovicova tuzba hrat tenis a vyhravat GS by vzsratla o 1000% a vis co to asi znamena
Reagovat
RF46
Jako jeden slovak by to bral, zatim trenuje na salasi na oveckach. Ale verim, ze by ho radne prerouboval!
Reagovat
brixner
"Takto alebo takto?"

"BÉÉÉ!"

smilesmilesmile
Reagovat
RF46
Presne, za b) smile
Reagovat
brixner
Depá, tady na TP fakt neni žádný stádo hovad, tady fakt né qurvasmilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
No občas to vypadá, že stádo ne úplně duševně zdravých, kulantně řečeno smile
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
kolapse
Skoooooooda doprd.le, Felixa mě je hrozně lito. První dva sety hrál neskutečný boooomby. Moc jsem mu to přál, měl jsem dokonce vsazeno za víc, první až třetí set,byl by hezké vývar kdyby to klaplo ve třetím. Bohužel znejistil, a to je většinou vyjde draho. Krásný zápas,pro mě se smutným koncem. Ale brzy ho ve finále taky uvidíme smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ve Wimblu by mohl, když si člověk uvědomí, jaká kopyta Medvedev, Zverev a někteří další na trávě jsou smile
Reagovat
Holahej
...na body 182/182, škoda, Felix byl blízko, měl 11BB, využil jen dva, Medved z 5BB využil 3, dařilo se mu bodovat přímými body z 1.podání, když byl v nouzových situacích, to rozhodlo..
Reagovat
Holahej
..tak snad Tsitsi bude šťastnější.., ale s jednoručným backhandem je v nevýhodě, hlavně na příjmu, dostane se málo do hry, výměn, s výhledem na body, musí mu šlapat první servis, aby měl šanci.., je to první úder, určující, ale faktorů je víc a až samotný zápas ukáže..
Reagovat
Rafaeoli25
Tsip šanci má, je to úplně jiná situace než loni, tehdy šel Tsip do SF s ním vyšťavený a unavený z maratónu s Nadalem a bylo to znát od začátku. Naopak Medvěd hrál tehdy ve velké pohodě, smetl Rubleva a byl ready, odpočatý. Teď se tyhle reálie vyměnily, takže uvidíme. Medvěd nehraje tak dobře jako loni na USO, ani AO, je tam k poražení od více hráčů.
Reagovat
Denis92
Vsetka cest Medvedovi, ze to dokazal urvat, hoci nehral svoj najlepsi tenis. Dokazal, ze je psychicky velmi odolny.
Takisto, klobuk dole pred FAA. Skvely vykon.
Mat hocijakeho ineho supera vo QF, tak by zrejme postupil.
Reagovat
Marie9
Lucka rozehrála mix. Je mi jich docela líto v tuto nekřesťanskou hodinu. Ale diváků je dostsmilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jsou v pohodě, baví je to, Escobar si došel i na kafesmile
Jsou k vidění pěkné výměny, soupeři ale a síti nic moc.
Reagovat
vojta91
Po druhem setu se k nemu dostala informace ze jestli nevyhraje, tak bude převelen z Austrálie někam na Ukrajinu. Tak začal makat
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Rafaeoli25
Myslím, že na Monte Carlo Putin páky asi nemá smile
Reagovat
Mantra
a jinak.
to neohlmlo dnses)být.oh
Reagovat
Rafaeoli25
Tuhle řeč neznám smile
Reagovat
Krisboy
Feldův mečbol jsem ani nezaregistroval. Každopádně to byl pěknej zápas. Chirurgicky přesné údery smilesmile
Reagovat
Pavol
Mne sa najviac páčil ten rus čo sa tam prežehnával po zápase. Aj ten občan tmavšej pleti s tou canadskou zástavou bol dobrý.
Reagovat
brixner
Ser na to, Ben Johnson taky nebyl zrovínky z nejsvětlejšíchsmilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Problém s občany tmavě pleti?
Reagovat
Krisboy
Taky jsem si všiml. Výrazy typu "občané tmavší pleti" nebo "opálení spoluobčané" bytostně nesnáším. Dokazují, že člověk, který je používá, je nejen rasista, ale hlavně zbabělec smile
Reagovat
FulnekUltras
cikán ti nevadí?
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlas. Rasizmus je prezitok, primitovov, ktori nevytrčli päty z domu, ala RF46. A este si to ventiluju na verejnom webe, hlupaci.
Reagovat
RF46
smilesmilesmile kamosko, ty mas dost.
Reagovat
FulnekUltras
ta soudobá neoliberální masáž je poměrně dost účinná ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sám si sa vyfarbil. Bielou farbičkou, neboj ;)

Nastartuj babetu a choď do sveta. Alebo aspon do okresneho mesta.
Reagovat
RF46
ja a rasisita, dyt ja nedelam rozdili, pro me cigan jako cernoch smile
Reagovat
smazaný uživatel
Si svoj, a tak to má byť :)smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist