Mění Berdych značku oblečení? Na tiskovku v Dauhá přišel v mikině Adidas

5. 1. 2016, 08:42
Aktuality 133
Tomáš Berdych po třech letech zřejmě mění značku oblečení. Na tiskové konferenci v Dauhá se totiž před svým dnešním vstupem do sezony objevil v mikině od firmy Adidas, což by znamenalo, že neprodloužil spolupráci se švédskou společností H&M.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych vstoupil do světového tenisu v oblečení od firmy Nike, ve kterém hrál do svých 27 let. Od sezony 2013 se dohodl na spolupráci s neobvyklou tenisovou značkou H&M, která stabilnímu hráči Top 10 připravila v uplynulých třech letech řadu pestrých sportovních (argentinský, hawajský...) i vycházkových outfitů.

Na konci loňského roku ale Berdychovi skončil se švédskou firmou tříletý kontrakt a nejlepší český tenista ho už zřejmě neprodloužil. Na tiskovou konferenci před svým prvním letošním turnajem v katarském Dauhá totiž přišel v mikině od Adidasu, který ho tak s největší pravděpodobností bude od tohoto roku oblékat. Berdych měl na sobě oblečení 'se třemi proužky' už i během tréninků.

U Adidasu je ze současné Top 10 mužů jen Jo-Wilfried Tsonga. V minulosti značka zakladatele Adolfa Dasslera oblékala Novaka Djokoviče či Andyho Murrayho. Z žen je u Adidasu aktuálně Simona Halepová, Garbiñe Muguruzaová, Caroline Wozniacká či Ana Ivanovičová.

Berdych: Příprava probíhala podle plánu
Na potvrzení změny Berdychova outfitu si budeme muset počkat do dnešního odpoledne, kdy se nejlepší český tenista představí v Dauhá poprvé v této sezoně v soutěžním utkání. Od 13:30 SEČ se utká s Ukrajincem Sergejem Stachovským, s nímž vyhrál všech šest vzájemných duelů.

Tomáš Berdycha v oblečení od Adidasu v Dauhá i trénuje"Loni jsme spolu několikrát hráli. Byla to část roku, kdy jsme se potkávali skoro každý týden. Sergej není žádný snadný soupeř, hlavně kvůli tomu, jakým stylem hraje. Rád hodně mění hru a má spoustu herních variant. Je to první zápas roku, takže se budu snažit soustředit na své věci, na svůj tenis. Budu se snažit soustředit od prvního do posledního míčku. Jen chci jít na kurtu a odehrát dobrý zápas," řekl Berdych, jenž je prý na nový rok dobře připraven.

"Musím říct, že příprava na novou sezonu probíhala dobře. Po loňském roce se mi podařilo vtěsnat pár dní na IPTL a udělat si nějakou pauzu," řekl Berdych na startu sezony 2016. "Pak jsem měl jsem velmi dobré a intenzivní dny, ve kterých jsem se připravoval se svým kondičním a tenisovým trenérem a vše šlo dobře," pokračoval svěřenec Daniho Valverdua, s nímž začíná druhou společnou sezonu.

"Moje tělo je silné, takže nemám žádný problém. Netrápí mě žádné zranění, což je nejdůležitější. Všechno šlo probíhalo podle plánu. Jediné, co mi teď chybí, jsou první ostré zápasy," těší se šestý hráč světa na vstup do sezony. V Dauhá třicetiletý Čech obhajuje loňské finále.

"Čekám dlouho a náročnou sezonu. Hlavně chci zůstat zdravý, pak můžu odehrát celou sezonu a být stále konkurenceschopný. Už je to opravdu dlouho, co se držím v Top 10, ale je teď čím dál více mladých kluků, kteří se tam snaží dostat také. Takže cílem je udržet svou pozici a pokusit se jí ještě vylpšit. Loni se mi podařilo dostat se na čtvrté místo a zakončit sezonu na šestém místě. Bylo by skvělé, kdyby se mi tahle čísla podařilo letos ještě vylepšit," řekl Berdych o svých cílech v roce 2013.

"Bude troch jiná, než loni. V minulé sezoně jsem se snažil soustředit jen na svou kariéru, ale letos budu hrát znovu Davis Cup, který je stále vysoko v žebříčku mých priorit. Letos musím navíc nastoupit v prvním kole, abych mohl hrát na olympiádě. Tu si člověk zahraje jednou za čtyři roky a určitě budu hrát dvouhru. Pokud půjde vše, jak má a dostane se tam i Radek (Štěpánek), chceme spolu hrát čtyřhru. Je to soutěž, ve které je nejkratší cesta k medaili, protože vás čeká nejméně zápasů. A pokud budu fit, budu se snažit hrát i mix," dodal rodák z Valašského Meziříčí.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

133
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Kozoroh
""Bylo by skvělé, kdyby se mi tahle čísla podařilo letos ještě vylepšit," řekl Berdych o svých cílech v roce 2013."

Ehm, máme rok 2016, pane Zabloudile!
Reagovat
mahycek
Tak Marchenko přece jenom přejel Ferrera !! Zdá se mi, že je to nevybroušený a teď nechci říci diamant, ale může zaskočit pár favoritů. Musím se podívat zpětně na jeho výsledky. Skoro ho neznám. A teď Rafík Nadalů , tak pojďme jsem zvědav. Kde jste fandové Rafíka. Ne, nic proti němu nemám, jenom mě dost zajímá, jak začne rok 2016.
Reagovat
turista
Djokoviče ani Nadala ale porazit nemůže.
Reagovat
mahycek
Zdravím všechny v novém roce, zároveň přeji hodně zdraví a štěstí. Byl jsem tady, ale nic nepsal. Takže , ten Marchenko co hraje nyní s Ferrerem není vůbec marnej. Má meskutečný údery, kdyby se opbčas blbě nevyhodil tak Davida hodně potrápí. A možná, že víc než potrápí, asi přejdu do live sázky. A taky se na toho ukrajince musím podívat na statistiky atd.
Reagovat
Mayo
Ahoj mahyčku, aj tebe všetko dobré.
Reagovat
Mayo
Tomáš Berdych ide vyhrať Aussie Open.
Reagovat
Kytka
To je stará píseň. Přála bych mu to moc a sobě taky, ale....
Reagovat
Fandina
Leonard Mayer hraje s Beckerem v Dauhá a v přestávce mezi game si navlíknul na jedno triko další. Jestli je mu zima, nebo co, mělo by tam být 19°C a o dvě hodiny více. V každém případě jsem to ještě neviděla.
Reagovat
Kytka
Štěpec dneska moc dobře. Porazil Lajoviče 6:0, 6:3.
Reagovat
a.magerova
Nevím, jestli už jste neprobírali.... Roger celkem vodvaz na jeho poměry, Rafa - klasika, ale pěkný a veselý, skoro až sluníčkový... :-))

http://www.sportsmirchi.com/wp-content/uploads/2015/12/Roger-Federer-outfit-for-Australian-Open-2016.jpg

http://www.sportsmirchi.com/wp-content/uploads/2015/12/Rafael-Nadal-outfit-for-Australian-Open-2016.jpg
Reagovat
Kytka
Za to u našeho Tomáše ústup z originality.
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovic.com/en/fan-pit/fan-pit-post-by-biljana-simic-240/
Reagovat
a.magerova
Mi to připadá, že hraje furt v tom samým, jen sem tam změní barvu, ale jinak furt na jedno brdo.... :-/
Reagovat
Kytka
Taky mně to tak přijde. A nejčastěji v černém nebo modrém, občas červená.
Reagovat
Denis92
Ten modry pas vzadu je.. no nechapem ho a vobec sa to tam nehodi.
Reagovat
a.magerova
No.... třeba to bude ladit s fajou Nike nebo botami.... nebo nevím.... zatím to vypadá tak nějak zvláštně... ;-)
Reagovat
Denis92
Tu je to komplet :)

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12227825_1037536982943423_4662106984376870546_n.jpg?oh=75f5344849268da6f28d624be1adc051&oe=5745933F

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12295479_1040161929347595_3335082016367212236_n.jpg?oh=4da933e5dd00770449e41e5bcf8bf759&oe=57037DE0
Reagovat
Fandina
Berďa super, výhra ve dvou setech 13 vítězných 19 UE, Stakhovsky to samé na vítězné ale 28 UE. A Berďa 8/12 na síti. Sergej tam byl o trochu víckrát. Nakonec se i trochu zpotil, proti prvnímu setu, kdy byl výjmečně hodně suchý.
Reagovat
Kytka
Sergej 15/23. Procentuálně u Berďy trošku víc úspěšné.
Reagovat
tommr
Tomáš opět mazácky udeřil v poslední hře a se Stakhovským vyhrál i v sedmým vzájemným zápase ... :)
V dalších dvou kolech by Tomáš neměl mít žádný problémy, ale v semifinále ho bohužel čeká další stopka od Djokovice a lonský finále tak určitě neobhají ... :(
Reagovat
EllNino
naštěstí mu Munoz odpálil ze čtvrtfinále Lopeze, takže by to semíčko mohl dát :)
Reagovat
tommr
což mě docela mrzí, protože jsem doufal, že Tomáš by tentokrát moh Lopeze porazit a vylepšit si tak s ním H2H ... :)
Reagovat
EllNino
spíš pohoršit :D
Reagovat
Kytka
Muňoz hrál včera nad své poměry, velmi zarputile a snaživě a přineslo mu to úspěch. López ještě není rozehraný.
Reagovat
George_Renel
Tomáš velmi zkušeně. V pravý okamžik ty nejlepší údery a tlak. Dobrý výkon, Ukrajinec vždy dokáže pozlobit, ale teď už tam bude malý mndrák.
Reagovat
tommr
jj Stakhovskýmu se proti Tomášovi stává totéž co se Tomášovi stává proti Djokovicovi a spol. - v klíčovejch momentech mu selže hlava ...
Reagovat
Kytka
Nebuduje si Tomáš na druhé straně trochu druhého Andersona? Ale tam je poměr 13:0 tady zatím jen 7:0.
Reagovat
tommr
výsledkově to vypadá podobně, ale rozdíl je v tom, že Stakhovskýho Tomáš převyšuje i herně kdežto v zápasech s Andersonem je rozdíl jen v tý psychice ... :)
Reagovat
Lunej..
Gratulka i kdyz ten posledni gem mu Stachy pomohl :)
Reagovat
Kytka
Paráda!!!!!
Reagovat
Kytka
Je to tam, první z ápas s ne příliš snadným soupeřem vyšel. Jen tak dál. A teď na Džumhura.
Reagovat
Kytka
Zase ale, trefení prvního servisu jen 47%, to je málo, proti Stachovského 65%. Při vyšším čísle to mohlo jít líp. Na síti byl sice jen 12x, ale 8x úspěšný. To Stachovskij získal z 23 výměn na síti jen 15.
Reagovat
Fandina
Lukáš Rosol má první set s Giraldem tak ještě jeden Luky pojď!!!
Reagovat
tommr
s kým je to Tomáš vyfocenej na tom ilustračním fotu v článku?
Reagovat
EllNino
Ricardas Berankis :)
Reagovat
tommr
díky. Napadlo mě jestli to není nějakej novej člen jeho realizačního týmu ... :)
Reagovat
EllNino
nn Litevec, docela dobrej :)
Reagovat
tommr
já ho jinak znám, ale na tý fotce jsem ho prostě nepoznal ... :)
Reagovat
a.magerova
Sergej - taky parádní ;-)
Reagovat
Kytka
Sergej má stejné jako Jirka Veselý v Perthu.
Reagovat
Fandina
Je pěkné a to samé má i teď Lukáš Rosol značka Lotto.
Reagovat
Kytka
A to samé měl i David Ferrer v bledě modré. Takhle tuctovej bude Tomáš letos bohužel taky.
Reagovat
tommr
Tomáš sice přišel v úvodu setu trestuhodně o náskok brejku, ale napravil to v samotným závěru kdy Stakhovskýho zkušeně brejknul v poslední hře. Druhej set si už snad pohlídá ... :)
Reagovat
Kytka
Doufám. Ale ten obrat v posledním gamu byl famózní.
Reagovat
Fandina
5:4 pro Berďu, teď to chce zabrat Berďo pojď!!!
Reagovat
Fandina
Oba drží svoje podání, teď 6:5 pro Berďulku, chce to brejk!!!
Reagovat
Lunej..
Jeste, ze mu to nepriznany dobry mic neublizil.
Reagovat
Fandina
Tak to ani nevím, že byl. To bude tím, že píšu na TP a nestíhám.
Reagovat
Kytka
Taky nevím. Holt moc píšeme. Já tedy z nervozity.
Reagovat
Lunej..
Je zajimave, ze se Tomas skoro vubec nepoti, vetsinou z nej leje :)
Reagovat
Fandina
Je tam oblačno a 19 stupňů, tak se mu třeba hraje příjemně, než když jsou vedra.
Reagovat
Kytka
Je tam 19°C, vlhkost 64%. Tak asi proto, že tohle jde. To není na pocení. ne moc vysoká teplota a vlhkost ještě tak slušná.
Reagovat
Kytka
Ale zase míň odskakují míče než za tepla, to pro Toma není lepší.
Reagovat
Kytka
Tedy, když míče víc odskakují je lepší.
Reagovat
Kytka
Bojim, bojim tiebreaku.
Reagovat
Kytka
Hurá, perfektní obrat. Set v kabele, jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Super, je to tam!!!
Tak ještě jeden set Berďo pojď!!!
Reagovat
Kytka
Tak takový obrat by mu mohl pomoci. Pro Stachovského to může být frustrující. A zase začíná na podání, což je fajn.
Reagovat
tommr
jj pro Stakhovskýho to musí bejt rána i s ohledem na jejich H2H ... :)
Reagovat
peggy
Zase jina firma na obleceni,jake jeste budou dalsi vystrelky,uz je s tim ohraty.
Reagovat
Kytka
Už se neposypou penízky jako od H&M.
Reagovat
Fandina
To nevíš, jakou má smlouvu.
Reagovat
Kytka
No nevím .
Reagovat
Fandina
:-))) to jsme dvě
Reagovat
Kytka
To jo. Chce to nechat tomu čas. Důležitější je, aby dobře hrál. I když jsem z toho mírně rozladěná¨. Čekala jsem na něco speciálního a teď tohle.
Reagovat
Kytka
Ale asi mu nenasypou jako u H&M. Možná Tomášovi marketingově uškodilo, že vstupné na TM na jeho první zápas byla 1 libra. Aby vůbec někdo přišel.
Reagovat
George_Renel
Ale on nehrál sám proti sobě, zrovna tak by se dalo napsat, že to vstupné bylo na jeho soupeře. :-)
Reagovat
Kytka
Naši chytří reportéři na Nově prohlásili, že na Berdycha je za jednu libru.
Reagovat
Kytka
Ale je fakt, že to vstupné mohlo být i na Nišihi, ten s ním hrál myslím první zápas. Nebo to byl Nadal? Už si nepamatuji.
Reagovat
a.magerova
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/737573-federer-zkousel-novou-raketu-rozesmal-i-stepanka.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
jinak pohyb tradicne dobry, ale do posilovny se starikem! :-) A trochu vazneji - pri te smeci mi zatrnulo, to bylo o zapesti, fakt blby. Bozeboze..
Reagovat
Fandina
Na jednom monitoru to mám oranžové v televizi červené, tak teď nevím, jaké má vlastn triko.

Škoda třeba tohohle modelu.
http://www.tennisactu.net/photo/news/images/BERDYCH%20Tomas/Berdych%20%40Ignacio-DeLoma.jpg
Reagovat
Kytka
Jo, to bylo taky pěkný.
Reagovat
Lunej..
Ma oranzove.
Reagovat
Kytka
U mně v TV vypadá rudé. Jako ruský voják.
Reagovat
Kytka
Teda červené.
Reagovat
Kytka
A teď se mi zdá zblízka spíš do oranžova.
Reagovat
Lunej..
Tak si uber barvy.
Reagovat
Kytka
Záleží na záběru kamery.
Reagovat
Fandina
Berďulka zatím hraje dobře, tak jen tak dál.
Reagovat
Kytka
Ale hra zatím slušná.
Reagovat
Kytka
Abych to nezakřikla. Stachovskij je na první kolo hodně nepříjemný soupeř.
Reagovat
Fandina
Berďa to s ním má 6:0, tak doufám, že dneska přidá další. Berďo pojď!!!
Reagovat
Lunej..
Stachy nam ladi s kurtem a hraje dobre. Dobra proverka pro Berdu.
Reagovat
Kytka
Má s ním siced 6:0 na zápasy, ale není to s ním nikdy jednoduché, je to hráč s hodně pestrou hrou a na první zápas sezony těžký.
Reagovat
Fandina
Vím, třeba vloni s ním hrál třikrát a nikdy to nebylo jednoduché.
Reagovat
Lunej..
Na Stachyho hru se dobre kouka, zaplatpanbuh za takove hrace. Treba prinuti Tomase taky vic utocit. :)
Reagovat
Lunej..
Teda Stachy Tomase skoli tou variabilni hrou, neco jako Radek :D
Reagovat
Kytka
No nazdar, ten má tedy šlehu. Oblečení jako každý druhý a ta vystříhaná hlava? H&M bylo originální. Tohle je běžné, to má třeba každý třicátý, padesátý hráč. To ta sezona pěkně začíná. Asi jim nepřitáhl další zájemce.
Reagovat
Lunej..
na scéně, nová značka, nový sestřih, kéž by i nová hra :)
Reagovat
Lunej..
Pěkné tričko, tak jsem zvědavá, co Tomáš předvede.
Reagovat
Kytka
Hnusný!!!!!
Reagovat
Lunej..
Jestli je ti opravdu přes 60, jak jsi psala, tak bych čekala, že máš už trochu nadhled.
Reagovat
Kytka
A to si myslíš, že mně už oblečení vzhledem k věku tak nezajímá? Já měla vždycky raději něco pestřejšího, osobitého, né uniformu,
Reagovat
Lunej..
O tom se nebavim, mam na mysli tve striktni odsuzovani, nejen v tomto pripade, tvuj zpusob vyjadreni.
Reagovat
Kytka
Co je na mém způsobu vyjadřování divného? Jsem holt ostrá holka.
Reagovat
EllNino
spíš povrchní
Reagovat
Kytka
Haha
Reagovat
EllNino
nesměju se Blume
Reagovat
Kytka
Hlubokých úvah jsem si užila v profesním životě dost. Tak to chce někdy úlet.
Reagovat
Lunej..
Jo ty jsou nejlepsi.
Reagovat
Kytka
Zpátky mezi průměrňáky.
Reagovat
Lunej..
Kdyz myslis. Je zajimavy, co jsem tu cetla komentu, ze pod HM byl jak klaun a i ty sis prisadila. A najednou je prumerak v dnesnim outfitu.
Reagovat
Kytka
Mně se nelíbilo akorát to poslední oblečení. Jinak třeba to první, proužkované velice.
Reagovat
Lunej..
V r. 2013 mel Tomas mnohem nudnejsi outfit.
Reagovat
Kytka
To sice jo, ale tohle je krok zpátky. Kdyby se s nimi dohodl alespoň na něčem trošku jiném, speciálně pro něj, jako měli jiní hráči top 10 a ne jako všichni. Ale pokud by hrál líp, což momentálně nevypadá, snad bych to překousla.
Reagovat
Lunej..
To ti nezavidim, ze musis prekousavat takovou strasnou vec.
Reagovat
Kytka
No zatím to vypadá na tie-break. To budou zase nervy. Chtěla bych být při jeho zápasech klidnější, ale to ne. Tak píšu, píšu.
Reagovat
letityfanousek
Horší to nemohlo být. Víc mu bude slušet ta nezajímavá nenápadná značka s těma proužkama. To mu sedne k jeho nezáživné hře přesně.
Reagovat
Ivula
stoupni si tam ty, ty homo-hvězdo
Reagovat
Mantra
no já myslím, že to není z jeho strany.... moc se nedivím HM asi tenhle tah moc nepřinesl
Reagovat
George_Renel
Co ty si myslíš o obchodním kontraktu je vcelku nepodstatné.
Já si naopak myslím, že Tomáš s Ester HM zviditelnili více než dost.
Reagovat
a.magerova
Jj souhlas... takový partnerský tandem (pěkný tenista plus pěkná modelka) v top 8 byl pro firmu výborný marketingový tah.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to rozhodne! Ale sport je pro tu znacku asi jen takovy zajimavy vylet, testik.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
moc sportovni to sice nebylo, ale vylozene se nepovedlo jen to zaverecne pyzamo.. :-(
Reagovat
a.magerova
No... třeba to byla ukázka (poslední model z TM) toho co by nás čekalo, kdyby pokračoval.... takže asi dobře :-)))
I když... ta barva bundy Adidasu na obrázku... no za mě - fuj... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
nebude za kašpara... :)
Reagovat
PetaM
V naší společnosti většinou ten, kdo má svůj styl, je originální, má vlastní názor a tak vůbec je svůj, je považován za kašpara. Ale tím člověkem to určitě nebude. Bude to jen ovečkami.
Reagovat
smazaný uživatel
Je rozdíl být originální a nevkusnej ;)
Reagovat
PetaM
A ty jsi ten, co na světě hodnotí vkus a nevkus?
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám pouze svůj názor, to se nesmí? :)
Reagovat
Fandina
Podle mě to oblečení bylo super, až na nějaké výjimky, tak většina byla velmi povedená a vkusná. Některé naprosto top.
Reagovat
smazaný uživatel
Super oblečení má podle mne Djoko, Nadal, Federer... Berdychovi se kolikrát mlátily dost mlátily barvy...
Reagovat
Fandina
Berďovo oblečení bylo zvláštní a originální, kromě toho posledního bylo všechno super. Jinak souhlasím s tím, že Roger a Rafa mají vždycky top oblečení od Nike a Nole má dobré japonské, všechno je to ale představení sportovní značky, Berďovo HM bylo super proto, že bylo jedinečné a originální i co do vzorů a nápadů.
Reagovat
Lunej..
Mně se Berďa líbil, byl jiný a svůj, to je fajn. Aspoň trochu změna. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň by už nevypadal jako muž z Ria...
Reagovat
smazaný uživatel
proč ne? Proti Wáwrovi v mozaik. trenkách určitě lepší podívaná ,než proti sucharům
Reagovat
Kytka
Přesně tak.
Reagovat
Fandina
Andy Murray nosil Adidas snad do předloňská, vloni hrál v Under Armour a to se mi na něm líbilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda , H&M bylo originální a mělo i charisma ,Adidas se mi zdá dost suchý
Reagovat
Fandina
Souhlas, na Berďovo oblečení od H&M jsem se vždycky těšila, vždycky to bylo jiné a téměř vždycky super extrovní.
Reagovat
George_Renel
Tak ono je to taky v neposlední řadě o penězích....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist