Mies kvůli problémům s kolenem nebude hrát na Australian Open

4. 2. 2021, 09:21
Aktuality 0
Vítěz čtyřhry z Roland Garros Andreas Mies přijde kvůli problémům s kolenem o start na Australian Open. Třicetiletý německý tenista, jenž vloni na antuce v Paříži společně s Kevinem Krawietzem obhájili titul, sice do Melbourne odcestoval a absolvoval karanténu, nakonec ale usoudil, že start nezvládne.
Profily hráčů
Andreas Mies (© AFP)

Mies nenastoupil kvůli potížím s kolenem ani na ATP Cupu, v němž Německo v úvodním zápase ve středu zvítězilo nad Kanadou 2:1. V deblu ho po boku Krawietze zastoupil Jan-Lennard Struff, na Australian Open by ho měl nahradit Yannick Hanfmann.

Mies s Krawietzem obhájili na loňském French Open, které se hrálo netradičně až v podzimním termínu, titul z předchozí sezony. Miese trápily potíže s kolenem už na Turnaji mistrů, nyní musel uznat, že pauza před novou sezonou k rekonvalescenci nestačila.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist