Místo radosti pláč. Venus ve Wimbledonu rozhodil dotaz na nedávnou nehodu

4. 7. 2017, 11:45
Aktuality 4
Venus Williamsová momentálně prožívá velice náročné období. Na začátku června měla na Floridě autonehodu, při níž zamřel osmasedmdesátiletý Jerome Barson. Do Wimbledonu však i přesto bývalá světová jednička dorazila. Po postupu do druhého kola se však příliš neradovala, neboť ji výrazně rozhodil dotaz na nedávnou nehodu. Američanka se před novináři rozplakala a tiskovou konferenci musela ma chvíli opustit.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Venus Williamsová bourala na Floridě 9. června 2017. Americká tenistka podle dosavadních výsledků policejního vyšetřování zastavila v Palm Beach Gardens, kde bydlí, v křižovatce a narazilo do ní jiné vozidlo. Policie nehodu stále vyšetřuje.

Pětinásobná wimbledonská šampionka i přes krušné chvíle, které momentálně v osobním životě prožívá, dorazila do slavného All England Clubu, kde včera zvládla své úvodní utkání s Belgičankou Elise Martensovou, kterou přehrála 7-6 6-4.

Na tiskové konferenci ale aktuální světovou jedenáctku rozhodil dotaz týkající se nedávné nehody. "Venus, na facebooku jste napsala několik srdečných slov o té nešťastné nehodě, je tu ještě něco dalšího, co byste k tomu momentálně chtěla říci?" zeptal se jeden z novinářů.

"Neexistují žádná slova, která by dokázala popsat to, jak moc zdrcující to je," reagovala Venus na dotaz novináře, který ji ale očividně rozhodil. "Nevím, co více bych k tomu měla říci," dodala se slzami v očích bývalá světová jednička, která následně musela na chvíli opustit místnost.

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Stan_Borowitz
každého řidiče, který není totální psychopat - nehoda, při které někdo přijde o život nebo zůstane nějak nenapravitelně zmrzačený. A je jedno, jestli jste viník nehody nebo se do toho jen přimotáte, pořád vás to bude pronásledovat. Rozhodně teď není VW co závidět.
Reagovat
Nola
hyeny od novin sa znovu prejavili v celej svojej krase
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, na druhou stranu, oni jen uspokojují poptávku, která tady prostě je. Je to takový hyenistický dodavatelsko-odběratelský řetězec...

Jinak ještě ten překlad "několik srdečných slov..." je tedy opravdu síla. To pan překladatel nemá žádný jazykový cit a nikdy neslyšel třeba slovo "procítěné"?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist