Molikové i Dokičová v Hobartu dohrály

13. 1. 2010, 14:28
Aktuality 1
Turnaj v australském Hobartu už pokračuje bez domácích hráček. Přípravu na úvodní grandslam sezony nezvládla Alicia Moliková ani Jelena Dokičová, kterou za necelou hodinu vyprovodila z kurtu Shahar Peerová.
Jelena Dokičová

Alicia Moliková měla v souboji se Španělkou Carlou Suarezovou-Navarrovou možnost postoupit do čtvrtfinále, ve třech setech si ale tuto šanci nechala ujít.

Bývalá šestá hráčka světa, která se letos vrátila na okruh WTA, bojovala se svou soupeřkou přes dvě hodiny. Nezlomil ji ani prohraný tie-break prvního setu, ve třetí sadě ale Španělka využila především jejího druhého podání a díky dvěma brejkům zvítězila 7-6 3-6 6-3.

"Byla to ta nejlepší příprava, jakou jsem si mohla přát," dala Moliková najevo, že ji prohra příliš netrápí. "Měla jsem pocit, že bych dnes měla vyhrát. Určitě jsem hrála dost dobře na to, aby se mi to mohlo podařit, ale tak to někdy chodí," dodala.

Ve stejném kole vypadla z turnaje také její krajanka Jelena Dokičová. Ta si na kurtu pobyla o poznání méně času. Její soupeřkou byla druhá nasazená Shahar Peerová z Izraele a ta Dokičovou za pouhých 55 minut smetla 6-2 6-2.

Všechny favoritky ale v noci na dnešek v Hobartu neuspěly. Třetí nasazená Kateryna Bondarenková po prohrané první sadě už nedokázala zvrátit nepříznivý vývoj zápasu s Italkou Sarou Erraniovou a turnajová šestka Alexandra Wozniaková prohrála s kvalifikantkou Kirsten Flipkensovou z Belgie.

Výsledky - Hobart (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):

Dvouhra - 2. kolo:
Peerová (2-Izr.) - Dokičová (Austr.) 6:2, 6:2, Erraniová (It.) - K. Bondarenková (3-Ukr.) 7:6 (10:8), 6:4, Suarezová (5-Šp.) - Moliková (Austr.) 7:6 (7:3), 3:6, 6:3, Flipkensová (Belg.) - Wozniaková (6-Kan.) 7:5, 6:2.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Chuang Chia-jung, Peschkeová (Tchaj-wan/ČR) - Benešová, Hradecká (ČR) 7:6 (7:5), 6:3.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravím
Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas.
Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma.
info zde:

http://slego.blog.cz/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist