Monfils nestihne ani Winston-Salem, nahradí ho Nalbandian

17. 8. 2012, 16:24
Aktuality 8
Generálka na US Open ve Winston-Salemu, kde se příští týden představí i Tomáš Berdych, bude mít neobvykle silné obsazení. Posledním lákavým jménem, které se pořadatelům podařilo ulovit, je Argentince David Nalbandian.
Profily hráčů
David Nalbandian

Turnaj ATP 250 ve Winston-Salemu začíná v neděli a je poslední generálkou před US Open. Pořadatelům se soutěž podařilo obsadit velmi kvalitními jmény, neboť v 48členném startovním poli bude hned 24 hráčů z Top 50. 

Největšími favority budou pátý hráč světa Jo-Wilfried Tsonga a světová devítka John Isner, který je obhájcem titulu. Oba sice měli v posledních dnech zdravotní problémy - Francouz rozseklé koleno a Američan bolavá záda - v Severní Karolíně by ale chybět neměli. 

Dvě divoké karty obdrželi domácí James Blake a Ryan Harrison a další před pár dny přijal Tomáš Berdych, který je tak třetím hráčem z elitní světové desítky.

Poslední divokou kartu měl přislíbenou Gael Monfils, francouzský tenista ale nestihl doléčit zranění kolena a čtvrt roku trvající pauzu si tak ještě minimálně o týden prodlouží.

"Je nám líto, že se Gael musel ze soutěže odhlásit kvůli zranění. Je to skvělý tenista a všichni mu přejeme jen to nejlepší v jeho rekonvalescenci. Je to jeden z nejzábavnějších a nejcharizmatičtějších hráčů na okruhu, ale stále máme skvělé obsazení a navíc šanci 'udělat' ještě jedno zajímavé jméno," řekl ředitel turnaje Bill Oakes.

Toho se fanoušci dočkali, když místo Monfilse v soutěži obsadil Argentinec David Nalbandian. "Jsme velmi rádi, že David doplniljiž tak vynikající startovní pole. Je to bývalý hráč Top 10 a i letos odehrál několik skvělých turnajů. Je vždy zábavné se na něj dívat," řekl Oakes na adresu bývalé světové trojky a aktuálně 39. hráče žebříčku ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Doufám,že bude Gael do US Open v pořádku,už se těším,až ho zase uvidím na kurtech,tak to snad bude co nejdříve!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To bude pro |Davču prvni kolo on zase nekoho skope
Reagovat
tommr
... Je vždy zábavné se na něj dívat," řekl Oakes na adresu bývalé světové trojky a aktuálně 39. hráče žebříčku ATP ...

jj hlavně když se mu právě nedaří tak je strašně roztomilej. Ten rozhodčí co ho nedávno nakop by moh povídat ... :)
Reagovat
Bob
já ho nemám rád :) moc ho nemusím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stane se, Řepkův blikanec :)))) já ho mám ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
pro tebe je zábavný synonymem pro roztomilý?
Reagovat
smazaný uživatel
Má z toho evidentně radost:D:D:D Foto svinaaaa:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist