Moyu čeká debut mezi veterány

17. 4. 2011, 21:48
Aktuality 1
Loni v listopadu oficiálně ukončil kariéru, z kurtů ale úplně nezmizí. Bývalý nejlepší hráč světa Carlos Moya se příští měsíc poprvé představí na okruhu veteránů. Premiéru si odbyde v kolumbijské Bogotě.
Profily hráčů
Carlos Moya

Jak čtyřiatřicetiletý Moya napsal na svém Twitteru, k návratu na kurty ho přimělo soutěžení, které mu po ukončení kariéry chybí. Proto se rozhodl startovat mezi veterány, a turnaj v bogotském Palacio de los Deportes bude první, na kterém si vyzkouší svou formu.

V Kolumbii byl Moya nalosován do skupiny A, kde jsou spolu s ním Jevgenij Kafelnikov, bývalý nejlepší hráč světa Marcelo Rios a domácí Mario Rincon. V základní skupině se tak vyhne Thomasi Enqvistovi, nejlepšímu hráči loňského roku mezi veterány, i Marku Philippoussisovi, který vede letošní žebříček. I proti nim by si prý ale Moya věřil. "Rozhodně," odpověděl Španěl na Twitteru na dotaz, jestli by je dokázal porazit.

Moyu, jehož největším úspěchem je triumf na Roland Garros v roce 1998 a postup na první místo světového žebříčku v následující sezoně, čekají v Bogotě zápasy, které se hrají na dva vítězné sety, přičemž případná třetí sada se hraje stejně jako v regulérní čtyřhře, tedy do 10 bodů.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist