Muchová porazila Keninovou a zahraje si na "malém Turnaji mistryň" semifinále!

25. 10. 2019, 08:50
Aktuality 342
WTA ELITE TROPHY ZHUHAI - Karolína Muchová si letošní sezonu ještě minimálně o jeden zápas prodlouží. Třiadvacetiletá Češka se jako poslední kvalifikovala na WTA Elite Trophy a nakonec si na "malém Turnaji mistryň" v čínském Zhuhai po dnešním vítězství 6-4 4-6 6-3 nad favorizovanou nasazenou dvojkou Sofií Keninovou zahraje semifinále. V něm vyzve Bělorusku Sabalenkovou.
Karolína Muchová

Karolína Muchová hraje svou první plnou sezonu na hlavní tour a prožívá skvělý rok. V únoru v Dauhá si poprvé zahrála čtvrtfinále, v Praze své premiérové finále, ve Wimbledonu poprvé došla do čtvrtfinále grandslamu, v Soulu získala premiérový titul a na poslední akci v Moskvě se poprvé dostala do semifinále mimo nejnižší akce International.

Díky skvělým letošním výsledkům a několika odhláškám si jako poslední zajistila start na "malém Turnaji mistryň" v čínském Zhuhai. A svůj debut na WTA Elite Trophy si 23letá Češka odbývá naprosto skvěle.

V Kaméliové skupině zdolala obě nebezpečné americké soupeřky. Nejprve včera po obratu vydřela vítězství nad Alison Riskeovou a dnes po setech 6-4 4-6 6-3 nad nasazenou dvojkou Sofií Keninovou.

Muchová v úvodní sadě spáchala jen dvě nevynucené chyby, skvěle servírovala a na podání favorizované Američance povolila pouhé dva fiftýny. Na returnu se prosadila až v závěrečném gamu. Za stavu 5-4 sehrála skvělý game, dostala se k prvním dvěma brejkbolům a zároveň setbolům a hned první šanci po chybě Keninové proměnila.

Ve druhé sadě už nebyla Muchová na servisu tak suverénní. Keninová se v páté hře dostala k prvnímu brejkbolu a rovněž ona byla hned při první příležitosti úspěšná. Česká tenistka si za stavu 3-4 zřejmě kvůli nevolnosti nechala změřit tlak, vzápětí Keninovou brejkla, ale brejk nepotvrdila, Keninová ano a stav utkání srovnala.

Muchová v rozhodujícím setu nepůsobila dobrým dojmem, silou vůle ovšem bojovala dál. Talentovaná Češka odvrátila oba brejkboly a díky brejku ze čtvrtého gamu po více než dvouhodinovém boji slavila na hranici vyčerpání vítězství a postup do semifinále.

Bezprostředně po zápase si viditelně bledá česká tenistka opět zavolala fyzioterapeutku a ze zdravotních důvodů ani neabsolvovala tradiční rozhovor vítězky na kurtu.

O postup do svého největšího a celkově třetího finále si Muchová zahraje v sobotu v prvním vzájemném duelu s Arynou Sabalenkovou. Běloruska dnes rovněž po téměř dvouapůlhodinové bitvě udolala 6-4 3-6 7-5 svou deblovou parťačku Elise Mertensovou, se kterou bude v příštím týdnu hrát čtyřhru na Turnaji mistryň, a zkompletovala semifinálové obsazení letošního ročníku.

Petra Martičová zakončila letošní sezonu vítězstvím 6-4 6-3 nad Saisai Zheng. Do semifinále WTA Elite Trophy ovšem postupuje poražená domácí divoká karta, jež uhrála přesné minimum gamů, které k postupu potřebovala.

Saisai Zheng se v semifinále střetne s nejvýše nasazenou Nizozemkou Kiki Bertensovou, která měla dnes jako jediná ze semifinalistek volno a tudíž má nejvýhodnější pozici před víkendovým vyvrcholením turnaje.

• WTA ELITE TROPHY ZHUHAI •
Čína, tv. povrch / hala, 2.419.844 dolarů
páteční výsledky (25. 10. 2019)
• Dvouhra - Kaméliová skupina •
Muchová (11-ČR) - Keninová (2-USA) 6-4 4-6 6-3
• Dvouhra - Orchidejová skupina •
Martičová (5-Chorv.) - Saisai Zheng (12-Čína) 6-4 6-3
• Dvouhra - Růžová skupina •
Sabalenková (4-Běl.) - Mertensová (6-Belg.) 6-4 3-6 7-5
Pořadí skupin
• Čtyřhra - Liliová skupina •
Xin. Wang/L. Zhu (6-Čína) - Juraková/Rosolská (3-Chorv./Pol.) 2-6 6-3 10-6
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

342
Přidat komentář
Frick
...jsem se bál, co se sakra stalo... napadlo mne, že se někde na twitteru objevila zpráva o Kájině odstoupení... a vona se tu jede poltika :-D

Jako docela se musím pousmát, že blixa má chuť diskutovat s místním Aeronetářem.
Reagovat
Petur_Fisk
Jo v noci to rozjeli....Něco jsem zahlédl ale raději nečetl, abych se pak nebudil ze spaní hrůzou...:)
Reagovat
blixa
No tos dobře udělal ! :D
Reagovat
Petur_Fisk
No dneska ráno jsem se už podíval a to bych raději složil vagon s uhlím, než se do tohodle pouštěl.
Je zajímavé, že ačkoliv žijeme na jedné planetě a v jedné zemi, tak někteří lidi vnímají náš svět takovým způsobem jakoby byli přinejmenším z jiné galaxie...:)
Reagovat
sojka1
Sofi a Musku jsem si naplanovala az na ted, zapas jako remen, obe si hrably, obe se vyzdimaly, obe pekne momenty a predevsim samozrejme gratulace Karoline, uz ted je v plusu... :-) Muska me sice uplne nebere, ale je to rozhodne zajimava tenistka a vubec je cela takova "sošná", dobre by se zvladly jeji nekomplikovane rysy, ohon, soumerna postava, vecna skoda, ze nesocham.... :-)) Jinak jsem si tipla v ankete jako celkovou vitezku Arynu, drobnou zmenu ale klidne preziju... ;-)
Reagovat
Pedronegro
jojo, na pohled pěkná sportovní postava, obvykle je s tím spojená dobrá fyzička, snad to byla jen slabost z místních podmínek, moc jí přeji úspěch ...
Reagovat
FulnekUltras
Muška už nejen na tuhle druhou ligu prostě má. Pokud to fyzicky jen trochu půjde, vyřídí zítra Bertíka nebo i Brojlera, a v neděli to dorazí. Leť si pro to, holčičko...
Reagovat
vendulkabendulka
Ví se o ni, že má tátovu školu a nesnáší bolševiky.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Pedronegro
pokud nepíšete o době před sto lety, tak je trapné používat termíny, kterým nerozumíte :(
Reagovat
FulnekUltras
a tak... nervozita havlomodráků z letošního Mikuláše už v listopadu po Mistrově pohřbu rychle stoupá - dobře vědí, že rozumní lidi na jejich těžce menšinové pouliční hysteráky už dávno nereagují, ušáci na ně taktéž zvysoka dlabou, a tak jim nezbývá než zůstat u toho, co umějí - a za 30 let zde víc nepředvedli
Reagovat
blixa
Myslíš si že bolševici vymřeli ? Naivní chlapče :D :D Ti jsou nesmrtení, jedni zemřou, narodí se další. Bolševizmus je stav zkroucené mysli, místní StalinUltras je toho smutným příkladem ...
Reagovat
FulnekUltras
bolševické myšlení po roce 1990 převzala modrá pakáž - a to je vlastně všechno, co umí
Reagovat
blixa
Opravdu ? Stal se z tebe volič Národních socialistů ? :D Vždyť to tedy převzali to správné co zbožňuješ ! :D :D
Reagovat
FulnekUltras
tak tento tvůj myšlenkový vrut mi i po několika minutách zůstává zahalen tajemstvím... ;-)))
Reagovat
blixa
Vždyť je to tak prosté :
bolševizmus - způsob myšlení který je ti vlastní a režimy na něm založené zbožňuješ
Národní socialisté = ODS, ti kteří podle tebe bolševizmus převzali
Reagovat
FulnekUltras
nejen ODS byla zvlášť hned ze začátku - stejně jako předtím OF - doslova prolezlá kariéristickou chátrou, která buď u komoušů do té doby byla nebo za žádnou cenu nechtěla přiznat, že se jim cpala do řiti - s těmito "nově povstalými" šmejdy jsem nikdy nic společného neměl - a už vůbec ne s režimem, který si tady pro sebe nastavili a který dočasný pocit většiny zneužíval ještě mnohem brutálněji než jeho předchůdci - aby to modrým ptákům po roce 1997 a "Sarajevském atentátu" začali "mainstreamově" vracet ještě křivější havloidi - sám si sáhni do svědomí, koho z téhle chamradě a jejich neméně křiváckých koaličních "spojenců" jsi za celou tu dobu volil - mně se v tomto směru spí fakt dobře ;-)
Reagovat
blixa
Díky za péči ale co se mých voleb týče, je mé spaní zcela klidné ;-) Pokud se mi někdy špatně spí tak jen proto, že tu se mnou žijou Stalinultrasové jako ty, a že jich tu je ...
Reagovat
FulnekUltras
Jinak o relativně zdravém vnitřní prostředí mezi skutečnými komunisty svědčí mj. právě i to, jak se dokázali se stalinskými deformacemi vypořádat sami už po roce 1956 - což soudobá modrá propaganda mladým cíleně zamlčuje. A díky tomu byla i kvalita systému v 70. a 80. letech nejlepší, co kdy většina lidí u nás zažila. V tomto případě opravdu většina, což se dnes konečně naplno projevuje. Někdo se nezměnil, někdo se "rozpomněl", někdo "prozřel", někdo se už doopravdy nasral. Celkově to znamená, že 30 let veřejného oblbování tohoto národa definitivně skončilo.
Reagovat
blixa
Stalinistické deformace ? Takhle ty hovoříš o zlatém věku tvých vlhkých přestav ??? Ale no tak, hochu, nelži si do kapsy ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
Sranda to tehdá nejspíš nebyla - i když je potřeba vnímat dobovou souvislost - chvíli po válce se nikde (ani v USA opačným směrem) ještě nikdo s ničím moc nepáral - a jak se říká, z káceného lesa třísky jen lítaly. ;-)
Reagovat
Pedronegro
pak sám jsi bolševik a na jiné to svádíš :)
Reagovat
Krisboy
Mnohokrát jsem přemýšlel, co blixu na Fulnekovi tak přitahuje...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Frick
Tak datum narození by jí k tomu předurčovalo :o)
Reagovat
Frick
Po turnaji bude potřebovat nastoupit do vojky na rekondiční pobyt.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Nenela
Fricku, ty umis by i vtipny! +1
Reagovat
tommr
los Karolíně nepřál. Proti Bertensový by měla určitě větší šanci než proti rozjetý ranařce Sabalenkový. Hlavní ale je, aby mohla vůbec nastoupit ...
Reagovat
Petur_Fisk
To není tak úplně jisté. Aryna se může vyházet a naopak motivace Kiki s blížícím se finále narůstat.
Já bych Bertens vůbec nepodceňoval.
Ale v podstatě je to jedno. Jak píšeš, to nejdůležitější je, aby se Muška dala dohromady a to semifinále si prostě musí uhrát, jak nejlíp to půjde.
Reagovat
blixa
Přesně tak. Aryna může chytit nerva, Kikiky bych se bál víc. A Muška má dobrou formu, jde jen o to zda bude schopná to utáhnout fyzicky.
Reagovat
Dobry-den
Opožděně gratulka :-)

Kouknul jsem se na záznam a mám o Mušku celkem strach. Bohužel nejsou k dispozici žádné informace o jejím zdravotním stavu, ale osobně bych si tipl, že zítra nenastoupí...
Reagovat
Alien
100% nastoupí!
Reagovat
tommr
taky doufám, že Karolína nastoupí, ale 100% to rozhodně není ...
Reagovat
Petur_Fisk
Pokud to bylo jen celkové vyčerpání a vypadalo to tak, tak si myslím, že ji dají dohromady a nastoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
WTA Elite Trophy, SF

local time
nb 15:00 [1] Kiki Bertens vs [WC] Saisai Zheng
nb 16:30 [4] Aryna Sabalenka vs [11] Karolina Muchova
Reagovat
Fandina
To ne, víc jsem si to přála obráceně. Muška Kiki.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidime jak na tom Muška bude.
Reagovat
Fandina
Pravda, to, jak vypadala na závěr a jak byl její trenér zaražený, to se jen tak nevidí.
Reagovat
paddy
Podle očekávání Zheng si zvolila Bertíka, který na hardu moc nevyniká
Reagovat
Blondie
Že? Vypadal vyloženě vyděšeně :(
Reagovat
paddy
Čínský los má 2 fáze: přípravnou a finální

1. fáze: v zákulisí si domácí hračka vybere, s kým chce hrát
2. fáze: show pro televizní diváky
Reagovat
Petur_Fisk
:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jak se tam ta Zheng dostala?
Reagovat
paddy
WC
Reagovat
Petur_Fisk
Tudy?...:)
Reagovat
janek_da
do hajzlu
Reagovat
paddy
To budou všichni říkat, až to celé vyhraje. Jak už jsem předvídal, všichni se tu pak zblázní. :)
Reagovat
Vlk-v-trave
To snad uz ani vice nejde...nebo jo?:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A vyhrala aspon nejaky zapas?
Reagovat
Petur_Fisk
Ne, ale prý jí to nejvíc sluší na lavičce...:)
Reagovat
vendulkabendulka
Strana si to přeje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tursunov by mel skoncit. Sabalenka ma takovy potencial a on to z ni nedokaze vubec dostat. S lepsim trenerem je jinde.
Reagovat
Jon61
Je to tak, ona potřebuje srovnat hlavu, zbytečně zdramatizovala konec zápasu.
Reagovat
Petur_Fisk
Tak a můžou začít losovat. Kdo by tak byl asi nejhratelnější soupeř pro Mušku?
Těžká volba.
Reagovat
Petur_Fisk
Možná raději Kiki než Arynu.
Reagovat
EllNino
já bych volil asi Arynu, lepší než Kiki se dnem volna a trochu neortodoxní hrou ... Aryna se může vyházet
Reagovat
Petur_Fisk
Možná jo, fakt nevím. Nechme to osudu a hlavně ať může Muška nastoupit. O jejím zdravotním stavu se asi zatím nic neví.
Reagovat
EllNino
jasný :) uvidíme, co zítra, pokud by to bylo s Arynou, asi by hrály až ten druhý duel, tudíž by měla více času na regeneraci :)
Reagovat
Petur_Fisk
Číňani to jsou asi stavu naaranžovat tak, aby to bylo co nejvýhodnější pro Zheng. A pak bych čekal, že bude hrát první zápas Muška. Nebo je to pevně dané?.
Reagovat
EllNino
není, ale vzhledem k tomu, že Kiki měla den volna, tak bych řekl, že budou hrát ten první zápas, ale jak říkáš, třeba Číňani zaúřadujou :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to je neskutečná řežba, nejlepší zápas turnaje :D
Reagovat
Petur_Fisk
Aryna se podívala na rozhodčí takovým způsobem, že by slabší kousky spadly z umpiru...:)
Reagovat
Jon61
Aryna vypadá nebezpečně, i když je klidná, před rozzuřenou bych prchal. :)
Reagovat
EllNino
Alves dělá zase minely, i tak stále zůstává na umpiru ... už tolik let
Reagovat
Petur_Fisk
No s tím outem před chvílí se dobře sekla.
Reagovat
EllNino
ta se seká už dobrých 15 let :) a pořád ji nasazujou na ty nejlepší turnaje a zápasy ... jasné míče už tolikrát označila za aut a naopak ...

US Open 2004, Serena - Jennifer Capriati, doporučuju, ten se musí vyučovat na rozhodcovských kurzech jako ten, ve kterém bylo nejvíc minel :D
Reagovat
Petur_Fisk
Možná by ji měla vysekat z umpiru Karolína, ta to má už nacvičené s Mrozinskou. Mimochodem to je taky těžký případ.
Reagovat
EllNino
to jo :) nedávno myslím Harriet Dart s ní měla hodně velký problémy :))
Reagovat
Petur_Fisk
S některými rozhodčími ale není radno si zahrávat...:)
https://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/kruta-vrazda-tenisova-rozhodci-pry-zabila-muze-hrnickem_243670.html
Reagovat
Petur_Fisk
Sabalenka se zkouší k semifinále prostřílet...:)
Reagovat
Jon61
A parťačka z debla ji dává pokaženou smečí další šanci, aby dopodávala.
Reagovat
Petur_Fisk
Ta smeč ji může hodně mrzet. Na druhou stranu Aryna jí teď v závěru také zaslala několik dárečků.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
neskutečně proměněný brejkbol na 5-4, ta obrana a ten závěr, wow, možná výměna roku.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
https://twitter.com/WTA/status/1187729246824718337
Reagovat
Jon61
Ale nedopodávala, oběhne si míček, ale stejně ho pokazí, pak se vydá k síti a vyhodí se. Špatná hlava.
Reagovat
Vlk-v-trave
S kym bude hrat SF Kaja Mucha?
Reagovat
tommr
bud s Bertensovou nebo s vítězkou zápasu Mertens vs Sabalenka. Je ale otázka jestli bude Karolína vůbec schopná do semifinále nastoupit. Dneska vypadala po zápase spíš na převoz do nemocnice ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jaky je tam klic?
koukl jsem na WTA stranky...a odechtelo se me to vubec hledat, nebo se tim prodirat a zabyvat. To jsou snad nejhorsi www ve sevete sportu:)))
Reagovat
EllNino
prostě dvě nejvýše nasazené, které se dostaly do semifinále, se hodí na opačné konce pavouka ... a třetí a čtvrtá se losnou, která (Muška nebo Sasanka) půjde ke Kiki a která k Aryně/Elise
Reagovat
Vlk-v-trave
Diky, vubec by me nenpadalo, ze se neco losuje...
Reagovat
paddy
Je to překvapivě los, holt stejná loterie jako u koupě čínských výrobků.
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, kvalitni turnaj:)
Reagovat
EllNino
tak je to celkem spravedlivé, že se nemohou potkat třeba jednička s dvojkou už v semi
Reagovat
horska.kraslice
No jo, dva náročné zápasy ve dvou dnech po sobě a ani teď žádný odpočinkový den.....
Reagovat
freeteepek
Zase tak špatně na tom nebyla. Byla schopná dojít k síti a podat soupeřce ruku. Její chůze vypadala stabilně. Pak seděla na lavici. Nehroutila se. Ta situace byla daná horkem a dusnem. Po přesunu na lehátko do klimatizovaného prostoru by se její stav mohl rychle lepšit. Je otázka, jak na tom byla fyzicky, ale při dnešních možnostech jako jsou ledové koupele, kryokomory, kouzla fyzioterapeutů by měla být zítra schopná minimálně nastoupit a zápas odehrát. Je otázka, kolik jí zbylo fyzických sil, ale předpokládám, že po téhle výhře se bude regenerovat výborně.
Reagovat
Frick
Tý jo, to první souvětí je jak kdybys nepsal o Káje ale o někom jinym. Myslim, že nemusim ani řikat o kom :-D
Reagovat
turista
Pokud není zraněná tak se z toho oklepe rychle. Je mladá, takže rychle regeneruje a ty dnešní možnosti, kteří mají profíci k dispozici jsou velké.
Reagovat
freeteepek
Je tam ten povrch rychlej nebo pomalej? V případě pomalého povrchu to Kája bude mít hodně těžký:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Barty, Osaka, Peťa, Bencic
Karolina, Andreescu , Halep, Svitolina
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa a Karolina jsou v jiné skupine
Reagovat
Alien
Tak zatím dobrý, ne?
Reagovat
EllNino
z tý skupiny jsem měl radost, říkal jsem si, že Madie nebo Petra postoupí ... a nakonec postoupil ten čínskej "paskvil" :D

Ale tak, třeba přivede diváky :)
Reagovat
tommr
já jsem za postup Zhengový rád. A ještě radši bych byl kdyby došlo na finále Muška vs Zheng ...
Reagovat
Petur_Fisk
Jediný plus by v tom byli ti diváci.
Reagovat
Krisboy
Proč? Vždyť je to sympatická holka.
Reagovat
Krisboy
Ale to je Petra taky :)
Reagovat
Petur_Fisk
Tenisově se mi z té ET sestavy nejvíce líbí Aryna, Sofia, Kiki a samozřejmě Muška. Muška hraje tenis mého gusta (a stejně tak Markéta).
Reagovat
Krisboy
Já holky moc nesleduju, takže nevím. Ani tu Sasanku jsem neviděl dlouho. Aryna je zrovna jedna z hráček, kvůli kterým jsem na WTA (téměř) zanevřel.

Muška je top, vo tom žádná :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak Saisai uhrála přesně to, co jí stačí :D
Reagovat
tommr
náhoda, štěstí nebo nějaká nekalost? :)
Reagovat
horska.kraslice
Navíc měla nejvýhodnější časový "los", dva dny odpočinku mezi prvním a druhým zápasem.
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná los!
Reagovat
Alien
Kde to dávají?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, info mám z twiter
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková právě spustila živý vysílání.
Reagovat
smazaný uživatel
Na instagramu
Reagovat
Petur_Fisk
Tady los ze stránek WTA
https://www.wtatennis.com/news/wta-finals-watch-draw-ceremony-singapore
Reagovat
EllNino
pojď ještě dva gemy :)
Reagovat
dadaft
ale jo, já to Saisai přeju, třeba na semi a finále přiláká i nějaké diváky...
Reagovat
Frick
To vázání tílka je její invance, ne? To neni tak ušitý :-D
Reagovat
EllNino
to ale dělaj teď holky furt, nedávno Lottner, Svitolina, i Petra to měla :)
Reagovat
Frick
Možná piercing by to chtělo :-D
Reagovat
Nenela
Jenze tu to mely na Nike outfitu, kde to tak bylo usite aby se to vazalo. Fila podle me nic takoveho nema a Kenin si to vaze jen tak. Coz ji uplne nelichoti.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/Bv-WNWeAmj_/

To, tlustá fakt, že neni.
Reagovat
Frick
*ne, tlustá určitě neni
Reagovat
Frick
vlastně až překvapivě štíhá, když jí člověk vidí jen (její kulatý) obličej
Reagovat
dadaft
vždyť je to dvanáctá hráčka světa.......... ty holky den co den makají, je směšné vydávat náznak faldíku za nějakou otylost nebo co.

Kenin nemá figuru modelky, ale je vysportovaná, silná, a rozhodně ne obézní.

v současném ženském tenise snad jen Townsend a Jabeur mi přijdou, že by jim pár kilo dolů neuškodilo, jinak jsou hráčky dost štíhlé (nicméně solidně namakané)
Reagovat
misa
https://twitter.com/SofiaKenin/status/1140701747163406339
Reagovat
misa
Máš další tenistku v plavkách do sbírky.
Reagovat
Frick
Ano, JÁ jsem to fotil.

Byť tedy se přiznám, že jedna fotka, kterou jsem skutečně vyfotil, v této diskuzi je. Ta bojovnice proti anorexii.
Reagovat
EllNino
Petro, tak teď 6:0 nebo 6:1!!
Reagovat
tommr
i 6:2 by mělo Marticový stačit k postupu nebo ne?
Reagovat
EllNino
no ... teď už Petra asi nepostoupí
Reagovat
bIbec
Kája je borka.
Reagovat
bIbec
teď koukám, že prej měla nějaké problémy. Tak snad se dá nějak dohromady. Ale jako už teď dobrej turnaj, celá sezóna fantastická.
Reagovat
dadaft
ještě jednou gratulace, snad se dá Karolína dohromady.
a je třeba říct, že to byl fantastický zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
"Elite" si opravdu zaslouží. Radost pohledět. Muška naše zlatá.
Reagovat
EllNino
po 1. setu jsem odešel, naštěstí to zvládla, je skvělá, letos se našim mladicím fakt zadařilo, a to Markéta od svého pohádkového RG odehrála 3 zápasy do konce sezony :/

V semifinále to asi bude už těžké, zatím nevíme, s kým to bude a zda vůbec ... ale i tak, málem tam nehrála a teď si připsala skoro stejně bodů jako za vyhraný International :)

Smekám
Reagovat
Frick
...a peněz skoro jako kdyby těch INTů vyhrála pět v řadě :-D
Reagovat
Frick
No ale ty peníze by mohli pomoci, co? Neiřkám, že Kája třela bídu, kor když už PM za ČF ve Wimblu, ale sec jenom - nezačíná se do jejich fin. možností dostávat živit nějakej tým atp. Aspoň do té míry, že bude moci s ním jezdit fakt, že všade.
Reagovat
Petur_Fisk
Těžké to určitě bude (pokud se dá dohromady), protože ta únava se sčítá...
Jsou tam ale dvě malá plus. Soupeřka v semifinále nemusí být těžší oříšek než dnes Sofia a současně věřím na jakýsi "lauf", že když se někdo dostane do takového zvláštního transu, tak pak se dějí divy. Zatím na mě Muška, přes všechny problémy působí dojmem, že v tom "laufu" je.
A i kdyby to nevyšlo, tak letošní rok Karolíny je prostě z říše snů.
Reagovat
misa
Maky, Muška & Maruška - nadějná česká generace, kterou trápí zdraví. Marie je z nich na tom zdravotně asi nejlépe, ale teď mám po jejím odstoupení z Pekingu obavy... Měsíc pryč a žádné zprávy.
Reagovat
EllNino
uvidíme ... Markéta veme nejspíš raketu do ruky až tak v prosinci ... to se hlavně nesmí uspěchat, tam bude hlavní, aby to vůbec ještě na vrcholový tenis bylo ...

Maruška s Muškou jsou na dobré cestě, snad se Maušce košíček nerozsypal :)
Reagovat
Frick
Semifinále je krásné, když si člověk veme, že se tam dostala jako x-tá náhradnice.

Se zítřkem to dobře nevidím, Kája fakt nevypadala dobře. Přecijen, ta fyzička nebude její silná stránka. Doufejme - zatím. Jako jasně, že to není triviální po programové stránce, na druhou stranu si vemte třeba Petru, když dokázala udělat "double" Praha+Madrid, byť je faktem, že tam ten přesun byl snažší. Jak délkou, tak méně výraznou změnou klimatu - z příjemného jarního pražského tepla do madriského tepla s "letními" parametry.

Kája má po dnesšku jistotu, že bude "najlepší hráčkou mimo TOP 20". A pokud SF bude nad její síly, tak bude mít pohled na ranking svou symboliku. K TOP 20 jí bude chybět nevídaných 341 bodů (až do 11-12. místa jsou pak rozestupy nejvíce 130 bodů!!!). Jakoby tedy ta TOP 20 byla nějaký "skill", ke kterému bude třeba ještě něco přidat.

BTW: Co je to samozřejmě oproti bránám TOP 10 - mezi 10. a 11. hráčkou je nyní rozdíl 1051 (!!!) bodů. Větší rozestup je pak už jen na další symbolické metě - té úplně nejvyšší. Samozřejmě, po TM se to může změnit.

Uvidíme, jak se bude Káje dařit v nové sezoně. Až do Wimbledonu neobhajuje zas tak moc - 529 b. není závratná cifra.
Reagovat
SpacialRecognition
Karolína
Halep
Andreescu
Bencic

Barty
Petra
Osaka
Svitolina
Reagovat
SpacialRecognition
ups, ignorujte to
Reagovat
Petur_Fisk
Měl jsi to skoro dobře.
Reagovat
Michaelus
takže se tak už rovnou i vyfotily :DDD
Reagovat
SpacialRecognition
Ne, věřil jsem faku, ignorovat prosím.
Reagovat
Alien
Tak to je paráda. Petra z této skupiny snad postoupí!
Reagovat
SpacialRecognition
Byl to fake, draw ještě není
Reagovat
Petur_Fisk
Doufám, že Petra vyhraje. Jednak jí vcelku fandím a hlavně,... současná Čína mi leze krkem...:)
Reagovat
Jon61
Zeman je Čínou prolezlý celý, proto vypadá tak špatně. :)
Reagovat
FulnekUltras
Pořád líp než Havel naležato v americké řiti.
Reagovat
rybicka
Pravda, mrtvé je vhodné nechat na pokoji - oba, všechny...
Reagovat
rybicka
... s výjimkou zločinců.
Reagovat
SpacialRecognition
https://pbs.twimg.com/media/EHtoaaSXkAAHwFq?format=jpg&name=900x900 mno nejvíce se mi líbí Karolíny šaty. Pak Naomi, pak Petra.
Reagovat
rybicka
:-) Místo Petry Belinda. Nicméně doufám, že v akci bude lepší Petra.
Reagovat
Michaelus
Kája výborně, její hra se mi z našich tenistek líbí snad nejvíc

co se týká TM skupin, chtěl bych, aby byla Kája i Petra každá v jiné... ideální by byly skupiny: Petra,Ash,Belinda,Naomi a Kaja,Halep,Sviťa a Bianca :D
Reagovat
Petur_Fisk
Jsou to jen spekulace, ale Karolína zřejmě není zraněná.
Nejpravděpodobnější je celkové vyčerpání organismu - mezi zápasy neměla ani 24 hodin, přiletěla tam pozdě a chybí jí cca 2 dny aklimatizace. Současně tam je vedro a vysoká vlhkost vzduchu a Muščina fyzická kondice zatím není bůhvíjak závratná. Pochopitelně se nedají vyloučit nějaké žaludeční, či střevní problémy spojené s infekcí.
Nezbývá nám než držet palce, ať se Karolíně podaří ze dne na den dát do pořádku. Za tu dnešní bojovnost a obrovskou vůli si to určitě zaslouží.
Reagovat
misa
Zápasu by slušelo ve finále, blbý los je svedl do jedné skupupiny. Tenis Karolíny Muchové je úžasný, místy se vymyká ženské úrovni. Bohužel ji omezují zdravotní problémy, dnes vydřela zápas, i když měla se sebou co dělat. Rád se na ni dívám.

Sofia... Těším se příští rok! Věřím jí na desítku a mohl by příjít nějaký gs. průlom.
Reagovat
paddy
Možná Pyrrhovo vítězství

Nejvíc se bude smát třeba Bertík až dostane walkover
Reagovat
tommr
pokud bude muset Karolína odstoupit tak bude místo ní hrát v semifinále Keninová. Loni podobně odstoupila Keysová a dala tak šanci Wangový, která to pak málem vyhrála celý ...
Reagovat
turista
Byla by to smůla, kdyby Muška nemohla v SF hrát.
Reagovat
Nenela
Hlavne aby to nebylo zraneni, vypadala opravdu spatne. Plakala evidentne bolesti.
Reagovat
petrulinka
To nebylo bolestí, to by jí asi neměřili tlak. Podle mě se jí mohla točit hlava a být špatně. Ale uvidíme, snad bude na SF v pořádku
Reagovat
vendulkabendulka
Přesně tak. Jaké je tam vlastně počasí, není tam hodně vlhko?
Reagovat
petrulinka
Prý tam je vedro a vlhko
Reagovat
Petur_Fisk
Karolína není zraněná, to by se mělo srovnat.
Ale je teď tak akorát zralá na kapačku...
Reagovat
paddy
A Kenin na kopačku od táty :)
Reagovat
misa
Dnes bude bez večeře :(
Reagovat
Petur_Fisk
A svůj zasloužený trest akceptuje ihned a bez odmlouvání...:)
Reagovat
paddy
Táta se možná nebude chtít unavovat. Jen jí řekne, ať si umyje ruce a rozběhne proti zdi.
Reagovat
Petur_Fisk
:):)
Reagovat
blixa
A pak do kouta na hrách ! Žádná postel ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Ještě, že neumí česky. Po těchhle příspěvcích by měla trauma nadosmrti...:)
Reagovat
misa
Da. Ve finále deblu s Mattekovou v Pekingu mě zaujalo, jak Sofi neustále nastavovala ruku, že chce od Bethanie pořádně plácnout. To snad bylo po každé výměně a o přestávce co půl minuty. Zajímavá holka :)
Reagovat
Petur_Fisk
Zní to zajímavě...:)
Reagovat
misa
Mně zaujala poprvé na podzim 2017, když hrála s Luckou Šafi noční zápas v Quebeku.
Reagovat
Petur_Fisk
Já z ní nemám lidsky špatný pocit. Když jsem ji viděl v deblu, tak na mě působila jako fajn holka.
Reagovat
misa
Pěkně obrečela i loňské finále Fed Cupu :)
Reagovat
Jon61
Pořád lepší než večeřet z kapačky na ARU. :)
Reagovat
tommr
Karolína utrpěla vítězství a to doslova. Hrát se ještě o pár minut dýl tak snad na tom kurtu umře. Doufám, že to je jen přechodná indispozice a že nebude muset z turnaje odstoupit. Byla by to hrozná škoda ...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
aape
velká gratulace Karolíně za předvedenou hru,
a doufejme, že se nějak vážněji nezranila ...
Reagovat
misa
Zraněná asi není, ale je jí špatně.
Reagovat
tommr
no šahala si na bok takže nějaký zranění tam být může ...
Reagovat
smazaný uživatel
+1 Asi jó, ale i tak je přesná jak švýcarské hodinky.
Reagovat
Mantra
Tak to je zkrátka paráda.
Reagovat
blixa
Dobře to tam Muška vypráskala ! Na to že postoupila s odřeným hřbetem na jako nejhorší na žebříčku děvčátkům ukázala, že se jí mají příští rok hodně bát ;-)
Reagovat
turista
Ano. Jen tak dál a bude v první desítce.
Reagovat
Jon61
Úžasný zápas! Karolína přes zdravotní problémy dokázal vyhrát, naštěstí v závěru Sofia pomohla svými chybami.
Reagovat
Nafka
u karolíny je ted zdravotnice..
Reagovat
janek_da
A Karolina si bere dalsi MTO
Reagovat
dadaft
jo, gratulace,
ale má toho plné řídítka i brýle,
nemám z toho úplně dobrý pocit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš nějaké potíže. Byla bílá jako křída.
Reagovat
Krisboy
Skvělá Karolína, neskutečná. Ale takhle utrápenej výraz jsem u vítezky zápasu dlouho neviděl...snad to není nic vážného a dá se na semíčko dohromady.
Obrovská gratulace !!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Muška!!! velká gratulace!!
Reagovat
janek_da
parada, ze zvladla i takovy zapas
Reagovat
Petur_Fisk
Úžasné, neuvěřitelné vítězství vzhledem k tomu, v jaké stavu byla fyzicky ve druhé polovině zápasu a jak kvalitní soupeřce čelila.
To bylo vítězství vůle, které může mít do budoucna daleko větší cenu, než hladká výhra...
Smekám.
Reagovat
petrulinka
Karolina paráda, ale má dost. Myslím, že to dohrála s vypětím všech sil
Reagovat
rybicka
Jestli už vůbec letos nedohrála... Ale super cenné vítězství.
Reagovat
janek_da
holala
Reagovat
Krisboy
Tak teď!
Reagovat
Jon61
Nemohu si odpustit, ale Sofia vypadá zezadu esteticky lépe než zepředu, lesknoucí bříško není ono. :)
Reagovat
Mantra
vana?
Reagovat
Jon61
Lavor.
Reagovat
Nenela
Tlusta neni, ale extra stihla taky ne, mela by mit soudnoust a spicky neukazovat. Petra byla v dobach sve nejvetsi vyzranosti tlustsi, ale aspon nikdy bricho neukazovala naholo.
Reagovat
tommr
Keninová má zřejmě vzor v Sereně ...
Reagovat
Jon61
Ale no tak, do ní má daleko. Serena v tom trikotu vypadala jako reklamní panáček Michelin. :)
Reagovat
misa
Nevím, proč se jí pořád smějete. Chtěl bych vidět 100 náhodně vybraných českých holek v jejím věku, když by se oblékly do stejné kolekce. Hraje v tom, co dostane. Soňa má spoustu energie, skvěle se hýbe, hubnout nepotřebuje.
Reagovat
Petur_Fisk
Hraje ale výborně a v rámci objektivity si vzpomeňme na Petru, jak vypadala řadu let.
Reagovat
Jon61
Je to pravda, tenistka nepotřebuje mít na břiše pekáč buchet. :)
Reagovat
misa
Mně se líbí ze všech stran :)
Reagovat
Frick
Tak to bych v tom případě raději nechodil na republikové turnaje v beachi. :o)

https://abload.de/img/p1420518kpkcf.jpg

(radši ještě upozornim, že si skutečně nemyslim, že by tato postava byla něco hrozného a že by snad takovýto body-typ mě nosit něco jiného, než to, co nosí)
Reagovat
dadaft
5:2 -- poslední výměna gemu = krásná ukázka, jak je bekhend po lajně, když ho hráčka umí, důležitý úder...
Reagovat
Krisboy
a znova :)
Reagovat
turista
Ano. Muška má úderový mix jako Federer a BH DTL jako Djokovič.
Reagovat
Krisboy
Jako Novak Djokovič? Tak to ani náhodou, tomu se nic ani zdaleka nepřibližuje.
Reagovat
janek_da
tak tenhle MTO je dobra komedie :D
Reagovat
Mantra
holka dávej to! brejkn a šlus!!!
Reagovat
janek_da
uz jenom par mavnuti kridly
Reagovat
dadaft
4:1
to jsem tedy nečekal...
ale beru :))
Reagovat
Jon61
Fénix (Muška) vstal z popele. :)
Reagovat
Petur_Fisk
A Sofii začínají téct nervy...
Reagovat
dadaft
na druhou stranu - když za ní zajde tata, většinou začne hrát o dost líp.............
Reagovat
Jon61
On ji opravdu dokaže srovnat.
Reagovat
Petur_Fisk
Poslouchá ho jako pejsek. On řekne: "podej si vodu", ona si podá vodu, on řekne "utři si ruce" a ona si ihned poslušně utře ruce...:)
Reagovat
misa
chudáček :)
Reagovat
Jon61
Jaký rozdíl od Belindy. :)
Reagovat
tommr
dva extrémy ... :)
Reagovat
rybicka
Ošemetné 4:1
Reagovat
Petur_Fisk
Brejk. Karolínu to hodně bolí, ale zvládá to zatím výborně...
Reagovat
Jon61
Že by? Muško leť!!
Reagovat
Mantra
tvl ona už ani snad nechce a jde to :-)
Reagovat
petrulinka
Trošku odbočím, ať si uklidníme nervy. Víte někdo, kdy se losuje TM, a jestli to bude někde k vidění?
Reagovat
petrulinka
Doufám, že tam bude chodit více lidí, protože na ET je to tedy trapné
Reagovat
Jon61
Losovat se má dnes.
Reagovat
petrulinka
To vím, ale myslela jsem, jestli někdo neví čas a jestli se to bude někde vysílat
Reagovat
Petur_Fisk
Zkus tohle
http://www.freeintertv.com/view/id-200
Reagovat
petrulinka
Ok, díky
Reagovat
Petur_Fisk
Má to být dnes při úvodním ceremoniálu, ale k vidění těžko říct. Možná zkusit najít stream nějaké čínské televize.
Reagovat
Krisboy
To pude!
Reagovat
Mantra
no a dávej to
Reagovat
Petur_Fisk
Pořád je tam naděje, že se Sofia vyhází sama...:)
Reagovat
Jon61
Ale také dokáže zahrát skvělé míče, hlavně po čáře. Šance brejk tím Karolíně vzala.
Reagovat
misa
Sofii teď nejde první servis.
Reagovat
Jon61
Teď to bylo o fous. Karolína má v obličeji utrpení.
Reagovat
Mantra
užuž to vypadalo na návrat, tohle asi 10.....5 Uvidíme, drží palce.
Reagovat
Petur_Fisk
Třetí set bude "na krev".
Reagovat
dadaft
!!! n e s k u t e č n á _ v ý m ě n a !!!
Reagovat
Petur_Fisk
Naprosto neuvěřitelná výměna.
Reagovat
petrulinka
Není nic odpornějšího, než když se hráčka raduje po chybě soupeřky, která je ještě ke všemu zdravotně indisponovaná
Reagovat
dadaft
hm, hm, aby to s Karolínou nedopadlo jakoi s Vekič, které taky v jednu chvíli zkrátka "došlo" a už nebylo odkud brát...
Reagovat
Petur_Fisk
Pokud si mezi sety vezme MTO a pokusí se doplnit, co potřebuje, ještě je nějaká šance, že to přejde.
Reagovat
kodkar
Bohužel to zase začíná Karolíně lítat po všech čertech..:(
Reagovat
Jon61
Vida, ruský stroj s americkým softwarem se zasekl.
Reagovat
petrulinka
Ani ne
Reagovat
Jon61
A už se zrestartoval. Karolína nevypadá dobře, asi tam musí být dusno, je pobledlá a strašně se potí, i nohy se jí lesknou potem.
Reagovat
Petur_Fisk
Naštěstí jí teď Sofia doslova věnovala game.
Reagovat
petrulinka
No a vypadá to, že jí ho Karolína věnuje zpět
Reagovat
Petur_Fisk
Bohužel je to tak a Karolína definitivně není v pořádku.
Reagovat
vendulkabendulka
Rebreak! Nevěřící Tomášové :)
Reagovat
petrulinka
Na Karolíně je vidět, že jí není dobře, nesouvisí to s fyzičkou, ale spíše s tlakem
Reagovat
janek_da
zda se mi to, nebo krivi oblicej bolesti?
Reagovat
Petur_Fisk
Její mdlo, možná na zvracení..něco takového.
Reagovat
petrulinka
Bolestí ne, myslím, že spíše tlak, podle mně se jí točí hlava
Reagovat
Krisboy
To chce panáka.
Reagovat
Krisboy
Snad si nosí v bagu placatku.
Reagovat
Petur_Fisk
Nevypadá to na zranění, ale na problém s tlakem. Asi mix aklimatizačních potíží, teplota, vlhkost vzduchu atd...
Reagovat
Mantra
definitivně out, škoda
Reagovat
tommr
hra Karolíny se ted začíná bortit a navíc má nějaký zdravotní problémy. To nevypadá dobře ... :(
Reagovat
misa
ach jo :(
Reagovat
Jon61
Asi tak, namlsali jsme se prvním setem, teď nám to zhořklo.
Reagovat
dadaft
ufff, tak teď ženská výměna roku ...
Reagovat
Mantra
měla by si nás přečíst, věděla by že nemá smlouvu, že outfit noname, že potřebuje fzyičku, že kondičního můžeme dělat my všichni :-D
Reagovat
SpacialRecognition
Tak na to nepotřebují být lidi kondičáci, aby viděli. že je kondičně na tom v top 100 slabší.

Jsou dvě možnosti : Kondiční je neefiktní nebo nemá kondičního trenéra vůbec. Obojí je špatně.
Reagovat
Petur_Fisk
Nebo je v tréninku limitovaná zdravotními problémy.
Reagovat
SpacialRecognition
a stejně je kondičně na tom bídně. Pokud nějakého má, vychodit kondičního trenéra. Evidentně neefektivní.
Reagovat
Jon61
V 2.setu nám Karolína uvadá... :(
Reagovat
misa
S postupujícím časem bude hrát lepší kondice americké kolchoznice výraznou roli.
Reagovat
Mantra
souhlasím, Kar. nemá prostě kondici na top top tenis
Reagovat
Petur_Fisk
Zatím...
Reagovat
Petur_Fisk
"Americká kolchoznice" - dokonalý popis...:)
Reagovat
Mantra
ji zlomí
Reagovat
Mantra
Karolina čeká na smlouvu nebo proč má jen noname outfit?
Reagovat
Blondie
Mám dojem, že to tu někdo psal :)
Reagovat
Mantra
kdo kde, napiš
Reagovat
rybicka
Zatím je bez smlouvy a předpokládám, že si nechávají rozhodnutí, nebo výběr a dojednání na dobu po sezoně.
Reagovat
Blondie
Sofia je teda těžce nastřelená, co ten nelidský řev?
Reagovat
Mantra
ou to byl Rogeruv náběh
Reagovat
misa
naštvaná a místy vezradná. Ale nedivím se, ze schopností Karolíny jde mráz po zádech :) Fenomén ženského tenisu.
Reagovat
misa
*bezradná
Reagovat
Jon61
Karolína zahraje úžasné míčky, Sophie je z toho docela roztrpčená.
Reagovat
tommr
ve druhým setu už Karolína není na servisu tak suverénní ...
Reagovat
Mantra
je to o fyzickém stavu, ona je slabší, ale snad to dá hlavou
Reagovat
blixa
Silná je dost, ale má horší vytrvalost. V tom by měla přidat, otázka je, zda to je možné a zda by to neodnesla zraněními.
Reagovat
Petur_Fisk
Asi se to u ní musí dávkovat pomalu (kvůli riziku zranění) a chce to čas.
Reagovat
dadaft
miluji přechody na síť a tudíž miluji Karolínu Muchovou.
Reagovat
Vlk-v-trave
to sme dva:)
Reagovat
Petur_Fisk
tři
Reagovat
Jon61
Čtyři.
Reagovat
Petur_Fisk
Zatím jednoznačně nejlepší tenis na turnaji.
Reagovat
Mantra
a pro nás sexisty. ta Sonja má vanu
Reagovat
Jon61
Měla by ji skrývat, ne ukazovat. Zvolit si takové oblečení, snad mají na výběr?
Reagovat
misa
NEMÁ NEMÁ NEMÁ :-)))
Reagovat
Petur_Fisk
Přesně tak. Ve státech je jedna z nejhubenějších...:)
Reagovat
Krisboy
Že by pivařka? Vepřo knedlo zelo a pět plzní na spláchnutí?
Reagovat
blixa
To by jí omlouvalo, ale tohle budou hambáče ! :D
Reagovat
Krisboy
Pardon...správně má být 2x Big Mac, 2x Double french fries & biiiiiiig cola :)
Reagovat
Krisboy
Ale pěkně se jí to tam klepe. Jak Petře zamlada.
Reagovat
Blondie
Nemá pevné bříško, ale vanou bych to nenazvala ;)
Reagovat
Mantra
Muchová hraje chytrou hru, snad to dotáhne ve dvou bez nervu
Reagovat
misa
Soňa pod velkým tlakem...
Reagovat
Jon61
To triko s uzlem je děs, nemusí nám ukazovat, jak je kyprá. :)
Reagovat
Petur_Fisk
Kolega, vždycky ve Švédsku v létě ,když švédské "selky" šly po hlavní třídě s krátkými tričky říkával:
"Hele, housenky jdou"...:)
Reagovat
misa
V minulém zápase měla bříško schované.
Reagovat
Petur_Fisk
Je to tam. Zatím krásný tenis a Muška má velkou šanci.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
dneska hraje bezvadně a skvěle servíruje. ale Sofia teda returnuje příšerně, těch returnů do sítě, co se dalo vrátit do kurtu... dobře pro Mušku ovšem :)
Reagovat
Jon61
Jestli jsem si všiml dobře, tak se tam na chvíli objevilo, že Karolína získala 100% bodů z druhého podání.
Reagovat
Petur_Fisk
Je to taková klidná síla - je soustředěná a nenervačí...:)
Reagovat
tommr
konečně to vyšlo v nejlepší možnej moment. Karolína vede zaslouženě - v prvním setu byla lepší ...
Reagovat
Jon61
Paráda! Karolína má zaslouženě první set, je lepší hráčkou.
Reagovat
George_Renel
v duchu nejlepších minulých výkonů Karolíny. Jen tak dál.
Musím odejít.......
Reagovat
rybicka
To je škoda nyní odcházet. A aby to neovlivnilo zápas :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja ani neprisel...:)
Reagovat
EllNino
Luxusní tenis :) ...
Reagovat
Jon61
Karolína svá podání získává snáze, jednoznačněji. Snad tak vydrží podávat a hrát i v případném tie.breaku.
Reagovat
dadaft
zatím zápas jako řemen
Reagovat
misa
To se dalo čekat :)
Reagovat
janek_da
twl, to byla smec :-O
Reagovat
Vlk-v-trave
ty to sledujes?
Reagovat
janek_da
jop
Reagovat
Vlk-v-trave
nejake prubezne komenty by nebyly ? :D)
Reagovat
janek_da
kura, jsem jinak zasekany, sry
Reagovat
Vlk-v-trave
vpoho...chapu...take zasekany. Uklidnuje me Chopin ve sluchatkach.
Reagovat
tommr
zatím nebyly k vidění žádný brejkboly i když Karolína k nim byla dvakrát blízko ...
Reagovat
Jon61
Obě jsou na podání silné, podle mne která získá brejk, bude mít set, pokud nedospěje do tie-breaku.
Reagovat
tommr
Karolína měla šancí na brejkbol víc než dost, ale zatím je bohužel trestuhodně zahazuje ...
Reagovat
Jon61
Karolína zatím slušně podává. Ale to prázdné hlediště je tristní, jsem zvědavý, jestli se zaplní aspoň o víkendu.
Reagovat
Nenela
Jo, jes to strasne. Vcera jsem se divala na zapas chpalu ve Vidni, hala natriskana do posledniho mista. Uplne jiny pohled a dojem.
Reagovat
Nenela
chlapu
Reagovat
dadaft
divácký zájem v Číně a v Evropě je nesrovnatelný...
Číňani mají prachy, ale chybí jim zakořenění.
Reagovat
George_Renel
Taky bude tršku rozdíl ve velikosti hal....
Reagovat
EllNino
no, ono jestli přijde 20 lidí sem nebo do Vídně :)))
Reagovat
George_Renel
Zase nepřeháněj. Jsem pravidelně na stadionu a dokážu počet lidí hodně přesně odhadnout. Byl bys překvapen, jak počet lidí zkresluje velká plocha.
Reagovat
Petur_Fisk
To občas ano, ale i kdyby jsme vzali diváky z menších hal, tak by to tam zaplnili víc. Nehledě na to, že kdyby se ET hrálo v Evropě, tak bude "plný dům".
Reagovat
Krisboy
Sakra...zapomněl jsem si vsadit. No nic. Pojď Muško!!!
Reagovat
misa
Reagovat
misa
Kája pěkný servis-volej. Prvním podáním je schopná se dostat i přes 190 km/h.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist