Muchová se kvůli zranění břišního svalu nepředstaví ani v Dubaji, vrátit se chce v Miami

6. 3. 2021, 15:59
Aktuality 0
Karolína Muchová se po zranění břišního svalu vrátí na kurty až koncem března v americkém Miami. Semifinalistka Australian Open ještě vzhledem k rehabilitaci vynechá příští týden turnaj v Dubaji.
Profily hráčů
Karolína Muchová (© j48tennis.net)

Muchová hrála v Melbourne s natrženým břišním svalem a po návratu avizovala, že pokud nebude v pořádku, tak do Dubaje nepojede. "Bohužel jsem se musela odhlásit. Moje zranění jednoduše potřebuje více času," uvedla Muchová.

S trenérem Davidem Kotyzou se bude aktuální světová dvaadvacítka připravovat na turnaj v Miami, který začne 23. března a potrvá do 3. dubna.

Z českých hráček bude v Dubaji Karolína Plíšková plnit roli turnajové dvojky, šampionka z roku 2013 Petra Kvitová je čtvrtá nasazená a obě mají v prvním kole volný los. Markéta Vondroušová je dvanáctka turnaje a v pavouku jsou i Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková. Z kvalifikace může postoupit ještě Tereza Martincová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist