Muchová zaskočila v tříhodinovém maratónu Plíškovou a je ve čtvrtfinále Wimbledonu!

8. 7. 2019, 17:26
Aktuality 130
WIMBLEDON - Český souboj v osmifinále Wimbledonu vyhrála překvapivě Karolína Muchová. Dvaadvacetiletá rodačka z Olomouce udolala po více než 3 hodinách boje jednu z adeptek na titul Karolínu Plíškovou, přestože ve formě hrající soupeřka dvakrát podávala na postup, a připsala si první skalp hráčky Top 10. Ve čtvrtfinále vyzve Elinu Svitolinovou.
Karolína Muchová (© AFP)

Ve Wimbledonu dnes došlo k českému souboji o postup do čtvrtfinále a vítězku měl nečekanou. Karolína Muchová při své premiéře v osmifinále grandslamu udolala světovou trojku Karolínu Plíškovou, jež před devíti dny vyhrála generálku v Eastbourne a vzhledem k výborným výkonům patřila do okruhu aspirantek na titul.

O pět let mladší krajanka jí ale cestu za prvním grandslamovým triumfem překřížila. Muchová v obrovské bitvě zvítězila po 3 hodinách a 16 minutách hry 4-6 7-5 13-11 a na pátý pokus si připsala výhru nad členkou elitní světové desítky.

V prvním setu parádního představení českých hráček uspěla Plíšková. V deváté hře jí Muchová při brejbolu pomohla dvojchybou a favoritka sadu dopodávala. Ve druhé sadě ale ukázala Muchová svoji variabilitu a díky zkrácení z forhendu za síť odskočila do vedení 5-3. Při svém podání setbol ještě nevyužila, ale uspěla na 7-5.

V rozhodujícím dějství Plíšková za stavu 1-2 a 0-30 při svém podání získala deset z jedenácti výměn a vedla 4-2. Při vedení 5-4 podávala na postup, ale neuspěla. Sice se dostala z 0-40 na shodu, jenže při dalším brejkbolu chybovala. Skoro to samé přišlo poté, co Plíšková brejkla Muchovou na 11-10, ale o podání přišla čistou hrou.

Přestože se hrálo tři a čtvrt hodiny, obě tenistky předváděly skvělé údery a často si vysloužily hlasitý potlesk. Muchová, která dokonce přestřílela Plíškovou 14-7 na esa, rozhodla za stavu 12-11 odvážnější hrou. Častěji chodila na síť a při podání Plíškové znovu vedla 40-0. První dva mečboly favoritka odvrátila, při druhém Muchová spadla a v hledišti to zahučelo. Při třetím měla štěstí, míček se po jejím úderu otřel o pásku a dopadl na stranu Plíškové, která nemohla reagovat.

"Je pecka dostat se mezi osm nejlepších ve Wimbledonu Jsem za to strašně ráda," radovala se Muchová. Do čtvrtfinále postoupila při premiéře na turnaji jako první hráčka od roku 2006.

"Nehrála jsem nejlépe, čímž nechci snižovat její výkon, protože hrála dobře. Šla do toho, protože neměla co ztratit, na což jsem ale od soupeřek zvyklá," komentovala Plíšková. "Na podání jsem byla mimo a returnem jsem jí dala hodně bodů. Měla jsme hodně šancí, ale taky hodně chybovala. Jsem zklamaná, je to blbej den."

Letošní finalistka turnaje WTA v Praze Muchová tak při své premiéře v hlavní soutěži Wimbledonu postoupila již mezi osmičku nejlepších a v žebříčku si zajistila premiérový posun do Top 50.

O postup do semifinále bude Muchová hrát s nasazenou osmičkou Elinou Svitolinovou z Ukrajiny, s níž letos v únoru prohrála ve dvou setech na tvrdém povrchu v Dauhá.

Muchová je druhou českou čtvrtfinalistkou turnaje. Před ní uspěla Barbora Strýcová, která dnes ve 4. kole porazila 21. nasazenou Elise Mertensovou z Belgie 4-6 7-5 6-2. O semifinále se Strýcová utká s domácí Johannou Kontaovou, která otočila duel s dvojnásobnou šampionkou Petrou Kvitovou.

• WIMBLEDON 2019 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 38,000.000 liber
pondělní výsledky (08. 07. 2019)
• Dvouhra žen - osmifinále •
Strýcová (ČR) - Mertensová (21-Belg.) 4-6 7-5 6-2
Muchová (ČR) - Kar. Plíšková (3-ČR) 4-6 7-5 13-11
Kontaová (19-Brit.) - Kvitová (6-ČR) 4-6 6-2 6-4
Riskeová (USA) - Bartyová (1-Austr.) 3-6 6-2 6-3
Halepová (7-Rum.) - Gauffová (USA) 6-3 6-3
Svitolinová (8-Ukr.) - Martičová (24-Chorv.) 6-4 6-2
S. Williamsová (11-USA) - Suárezová (30-Šp.) 6-2 6-2
Shuai Zhang (Čína) - Jastremská (Ukr.) 6-4 1-6 6-2
• Čtyřhra - osmifinále •
Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Siegemundová/Friedsamová (Něm.) 7-6(6) 6-1
Peschkeová/Melicharová (7-ČR/USA) - Spearsová/N. Kičenoková (USA/Ukr.) 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

130
Přidat komentář
Cico93
Kar. Plíškovú som si už tak nejak predstavoval s trofejou, no nevydalo.
Reagovat
Chrenda
po Wimbledonu! To je 12%. To je fičák!
Reagovat
smazaný uživatel
Způsobilo to moušino triko někomu záchvat trypofobie?
Reagovat
FulnekUltras
díra nedíra, furt se natírá
Reagovat
jirkaS
bětka má asi výjimku v dress code :-o
Reagovat
bIbec
Už tímhle výsledkem se Karolíně do značné míry změní život. Dneska sledovalo asi dost lidí. Snad se s tím dovede poprat a nějak jí to třeba nepoznamena v dalším tenisovém vývoji. Můžou to třeba probrat s Maky, která si teď prochází takovým obdobím :) Skoro se až bojím, že to tam vyhra celé :)
Reagovat
smazaný uživatel
bodaj by.. ma nadhernu hru
Reagovat
patriks
se podle TV zpravodajství mohla stát světovou jedničkou ! Tak to není divu, že prohrála. To by zamávalo i se slabšími povahami.
Reagovat
Fandina
Karolína už světovou jedničkou byla. Myslím, že to nebyl důvod prohry.
Reagovat
annah
Přiznám se, že jsem si teprve dnes uvědomila (a to ještě jen díky tomu, že o tom komentátorky mluvily), že jedině ve Wimbledonu nevisí kolem kurtů žádné reklamy! Je to čisťoučké, dokonalé, jen a pouze tenis, žádné rušivé elementy, prostě chrám... :-)
Reagovat
FulnekUltras
a když, tak jedině cudně nenápadný levhart, na kterém si zavedla rituál Baruška (video je v článku o ní)
Reagovat
Fransoas
Plíšková - Muchová.K tomuto duelu se dá říci ve stručnosti pouze toto.Stále mi u Plíškové chybí větší bojovnost.Z tohoto pohledu je to pro mne zklamání.Pokud narazí na ambiciozní hráčku s podobným stylem - těžko se prosazuje.Závěry zápasů jsou vždy náročné.Ovšem hráčka typu Plíškové by toto měla zvládat lépe.S bojovností Muchové a Strýcové se nemůže Plíšková srovnávat.A to jí chybí,aby získala jakýkoliv GS.

Muchová prokázala,že je na tento turnaj dobře připravená.Ani proti Svitolině není bez šance,ale bude to pro ni náročné.Přeju jí,ať si udrží tuto úroveň hry.
Mohlo by tím možná dojít k překvapení.
Reagovat
tommr
jj dneska hrála Karolína P až moc profesorsky. Možná soupeřku po prvním setu i trochu podcenila ...
Reagovat
Fransoas
Ano ale tím pádem by musela postoupit.
Reagovat
LukasH
Je to strašně moc o soupeřkách. Karolína M. hrála jako hráčka první desítky. To není zápas pro 4. kolo. Karolína P. by v takových situacích musela hrát agresivnější rizikovou hru, která by ji ale zase nezajistila tu stabilitu...
Reagovat
lars
Karol by dnes k vyhre pomohlo udelat o 1-3 UE min
Reagovat
Hypertac
Karolína udělá finále. Jak Markéta na RG.
Reagovat
lars
A kolik tisic CZK na to vsadis ?
Reagovat
Blondie
Prosím, nemáte někdo odkaz na záznam zápasu?
Za stavu 6:6 jsem musela zmizet :(
Reagovat
lars
Mam , ale dam, jen kdyz priznas , ze na Karol zarlis :)
Reagovat
Blondie
Když to není žárlení :D to je něco poněkud složitějšího :D
Uspokojí tě, když přiznám, že žárlím na Petru? :D

Prosím, prosím. Byla bych za ten link moc ráda :)
Reagovat
lars
Na jakou Petru ?
Reagovat
Blondie
Kvitovou :D
Reagovat
lars
to ti neverim
Reagovat
Blondie
*krčí rameny*

Mno jo :) někdy je ten život holt složitější.
Reagovat
FulnekUltras
zkus vzkazník
Reagovat
Fandina
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=829908
Reagovat
Blondie
Děkuju, to je Peťa - a tu Mušku s Kájou P. nemáš, prosí? :)
I tak děkuji za ochotu!
Reagovat
Fandina
Bohužel ne.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Blondie
super, díky, potěšilo!
Reagovat
lars
A co slozitejsiho?
Reagovat
lars
ukoncuji to
Reagovat
Jan
Vypadá to, že letos opět česká vítězka Wimbledonu nebude. Ledaže by holky, co postoupily, překvapily. Což bych jim přál.
Reagovat
Jan
české finále je teoreticky stále možné :) Kodešovi i mně by se líbilo :) Pozitivní je, že na sebe zbývající Češky dříve nemůžou narazit :)
Reagovat
tommr
český finále v tak nečekaným složení by byl asi největší šok v dějinách Wimbledonu. Realita ale bude nejspíš mnohem prozaičtější - finále Halep vs Serena je téměř neodvratný ...
Reagovat
Grape
Neodvratný... Dneska dopadly podle papírových předpokladů jen 3 zápasy z 8. I zítra a ve čtvrtek může dojít k překvapením. Je to teď asi nejpravděpodobnější možnost, ale včera touhle dobou se mi jako nejpravděpodobnější finálové složení jevilo Ash-Kája P. :D
Reagovat
Jon61
České finále by bylo něco podobné jako italské na US Open. Ale vypadá to spíše na to, že se Big mother Serena stane hráčkou, která má nejvíc Grand Slamů a pokud hned ukončí kariéru, tak se zlobit nebudu. Zůstane po ni pachuť kvůli arogantnímu chování, občas se objeví článek, že nějaký olympijský vítěz dal na cestu zločinu.
Reagovat
FulnekUltras
Nestrašte porád s tím 10 let dopovaným mastodontem. ;-) Zítra už končí. Hlava jej zradí právě z oné blízkosti "rekordu" a z toho, že jej nikdy nedosáhne.
Reagovat
bIbec
Teď se dívám, že Kája ještě ani nemá fotečku v profilu na WTA stránkách. No toto teda :)
Reagovat
brixner
No muhehehehe :-)))
Ale je to pravda vlastně, dyť je vobrovská jako...
Tak schválně - jako co?
Tak se vymáčkněte vy, co jí "fandíte!"
:-)
Reagovat
Fransoas
Přesně tak. VELEMATKA je obrovská jako almara.Nedá se normálně definovat její tělěsná stránka.Gladiátoři : Williams - Nadal si mohou podat ruce.Nemusim vidět ani jednoho.
Reagovat
FulnekUltras
protože WTA, chrám... a Konga zručně vyndá Riske. Možné je všechno. Nemusí Wimbl pořád vyhrávat velké ranařky.
Reagovat
tommr
ale přesto jsem dneska spíš smutnej. Vyřazení Karolíny a Petry budu asi rozdýchávat jen velice těžko obzvláště vzhledem k průběhu obou zápasů. Zklamání je to opravdu strašný ...
Báře a Karolíně M postup samozřejmě přeju, ale obávám se, že pro obě bude čtvrtfinále konečná ...
Reagovat
Dobry-den
Je to zvláštní paradox. Nikdy v životě jsem nebyl zklamanější z toho, že 2 Češky postoupily do čtvrtfinále GS. :-(
Reagovat
EllNino
asi tak ...
Reagovat
tommr
jj Bára a Karolína M sice můžou slavit postup, ale ve čtvrtfinále budou nejspíš jen statistky ...
Pro Karolínu P a Petru se šnůra neúspěchů na GS obecně a ve Wimbledonu obzvláště začíná povážlivě natahovat. Skoro bych se vsadil že už žádnej GS nikdy nevyhrajou ...
Reagovat
EllNino
Zase bych to nenazýval naúspěchy, finále GS Petry na AO rozhodně nebyl neúspěch, stejně jako Karolínino semi ... prostě se to musí sejít, konkurence na výhru GS je teď prostě velká a GS jsou jen 4, z čehož každá má alespoň 1, kde se jí nedaří natolik, aby ten GS vyhrála :) prostě je to těžké ... a u Petry je to ovlivněno i zdravím, přišla teď v podstatě v plné síle o dva GS ... a věk už taky má ...ale třeba ta ještě klapne... když ne, tak prostě ne :)
Reagovat
tommr
pojem neúspěch je samozřejmě relativní. Pro hráčky jako je Karolína P a Petra je ale cílem GS titul a cokoli menšího se musí brát jako další promarněná šance. Obzvláště to platí pro letošní Wimbledon, protože obě měly cestu až do semifinále velice schůdnou ...
Reagovat
Kytka
Mám stejné pocity. Jsem jako zpráskaný pes. 2 Češky ve čtvrtfinále, jindy bych měla radost větší. Šance na trofej je mizivá. Dvě naše věže ze hry. A to jsem si říkala, jak by bylo hezké a pohodové finále- Kája Plíšková proti Petře. Barty venku a ony také. Leda, že by to Bára nebo Muška uchopily jako Markéta v RG, kde se stala alespoň finalistkou.
Reagovat
lars
A jaky maji sance na vyhru v dalsich kolech Wimblu ?
Reagovat
jirkaS
ještě Krejsi a Qěta!
Reagovat
tommr
a zítra nejspíš ještě Bára. Úspěchy v deblu ale přece jen úplně nevynahradí vyřazení v singlu ...
Reagovat
Fandina
Já jsem zklamaná z prohry Petry. Z Plíščete sice také, ale Muška byla lepší. A z Báry mám radost.
Reagovat
aape
Muška byla skvělá, je vidět, že se na GS dobře připravila
i po mentální stránce, uvidíme, jak zvládne čtvrtfinále,
ještě to nemusí nutně znamenat konec
Reagovat
paddy
Muchovou bych neodepisoval, bohužel není volný den, dlouhý zápas nepomůže, a kdo ví, jak je to má s nohou
ale i tak ji favorizuji, Svitolina je na trávě špatnou hráčkou
Reagovat
tommr
Karolína M bude zítra sotva chodit a Svitolina "VšechnoVrátím" jí ještě dorazí ...
Reagovat
VlS
Nestahuj kalhoty předem, uvidíme. Jak Bára, tak Muška šanci mají, samozřejmě Konta a Svitolina taky. Počkejme a uvidíme.
Reagovat
lars
ale jak velkou maji sanci ?
Reagovat
smazaný uživatel
Šance Báry a Mušky na vítězství je mnohem větší než pravděpodobnost, že přestaneš psát otázky :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
lars
Sance Musky i divy Bary na vyhru jsou asi vetsi nez pravdepodobnost , ze se dnes priznas ke vsem svym " krivarnam " na TP .
Reagovat
smazaný uživatel
Pobavils :-)
Reagovat
horska.kraslice
Ta absence odpočinkového dne mezi osmi- a čtvrtfinále GS je hodně nepříjemná. Navíc znevýhodňuje hráčky, které hrály v osmifinále dlouhé zápasy. To se právě bohužel týká obou našich hrdinek dne. :-(
Reagovat
VlS
Zas Barča má daleko víc času na regeneraci, než Jo, která navíc řešila nějakej zdravotní problém s kotníkem ( nebo chodidlem) a Barča se nevyhází jak Petra, Jo bude muset daleko víc tvořit.
U Mušky to může být s únavou horší a čas na regeneraci má o dost kratší. Ale uvidíme.
Reagovat
R01316
a nehraje nahodou jeste zitra rano Bara ctyrhru?
Reagovat
tommr
debla hrát bude ale rozhodně ne ráno. Nejdřív musí odehrát čtvrtfinále v singlu, který má naplánovanej začátek v 15:30 a pak teprve po určitý pauze na odpočinek bude hrát i čtvrtfinále v deblu ...
Reagovat
horska.kraslice
Bára měla včera zablokovaný krk, sice jí to "napravili", ale jak tam je jednou blok, může se to ozvat znovu. Prochlazení, nevhodný pohyb, stres.....atd., a krční páteř může zase zaprotestovat.
Reagovat
Jon61
Někdy se kalhoty musejí stahovat předem, jinak by si do nich člověk mohl nadělat:)
Reagovat
turista
Tomu už se říká udělat díru do tenisového světa. Něco podobného jako Karolína Muchová dokázal v roce 1977 ve Wimbledonu John McEnroe.
Reagovat
jackiec
nebul, je to jen hloupý tenis, chleba lacnější nebude i kdyby vyhrála poserena
Reagovat
Pavlis
Petra měla kliku, že urvala první set. Ale zase strašně nevyužitých brejkbolů. Je záhadou, proč jí to vždy po vyhraném setu nejde. Ale Konta jí neustále servis trefovala, blbý rány pod nohy. Kdežto Konta si to všechno uhrála jednoduše. Pak Petřina mizerná hra na returnu. Je fakt, že absence tréninků se projevila. Skovstnej byl jen konec třetího setu, ale furt o jeden brejk pozadu. Konta celý zápas při výměnách vždy v kurtu, krásně do stran to umísťovala. A měla i lepší razanci. Petra prostě nebyla v pohodě. Přeji si jediné, ať už je její ruka ok a může naplno trénovat. Je nutné nějak zachránit letošní sezónu.
Reagovat
EllNino
Zachránit? .... Vždyť bude po tomhle turnaji nejhůře 4. v Race, má finále GS, dva tituly, finále Premieru, 2x čtvrtfinále Premier Mandatory ... moc lepších sezon teda zatím neměla :) ...

Jo, nemohla hrát naplno RG a částečně i Wimbledon, což mrzí ...
Reagovat
LukasH
Je to všechno dobrý. Ale pořád je největší zklamání finále AO. A tak to zůstane, pokud už Petra GS nepřidá a nestane se jedničkou. Hlavně ta jednička...přitom Ósace by to prohraný finále pro její budoucí kariéru pomohlo víc. Ale na to se nehraje.
Reagovat
Fandina
Ach jo, to je zase den, favoritky venku, tedy dvě naše, co se dá dělat, tak alespoň KrejSi, coby obhájkyně titulu v deblu postoupí dál, zatím mají set a tři nula ve druhém.

Ale obrovskou radost mám z Barči a Muška hrála výborně, takže z nich mám radost.
Reagovat
Fandina
KrejSi snad postoupí dál .... ještě hrají, snad jsem jim to nezakřikla.
Reagovat
annah
Úplně přesně to samé jsem ted chtěla napsat: obě naše naděje venku, Bára s Muškou dobrý, ale stejně poletí v dalším kole. Plechovka by měla alespoň naději na zisk prvního GS titulu. No, nebude nic.
A ještě k tomu se nepodařilo vypnout malou uřvanou myš, v což jsem v skrytu duše doufala.
Manic MOnday zatím zklamání....
Reagovat
aape
Pokud chce mít naději na zisk GS, musí
vyhrát každé kolo až do finále,
a to se jí zatím nepovedlo,
zase selhala, může za to jen sama..
Reagovat
VlS
No, ona tam uřvanánení sama, že? Alison u toho taky pěkně ječí a ani Serena není zrovna tichá, že?
Reagovat
annah
Jo, huláká jich víc, ale rumunská myš je všechny strčí do kapsy. I s raketou. Je to odpudivé.
Reagovat
VlS
Já bych ječny vyhodil všechny, věř mi. Ale poslouchala jsi Alison s Ash? To za Simonou nezaostává.
Reagovat
annah
Viděla jsem jen malý kousek toho zápasu, tak už si na ječení nevzpomínám. Ale ještě bude příležitost, když Riske postoupila. :-)
Reagovat
annah
No ale teď si to zpětně vybavuju. Že jsem si říkala, jaký je to rozdíl: Ash tichá jako myška a ta druhá řvoucí u každého úderu...
Reagovat
VlS
přesně
Reagovat
Torn
Přestože jí nemám rád a vadí mi, tak KM gratuluju. KP dneska předvedla moc pěkný výkon a očividně dost zápasila sama se sebou než se soupeřkou. Hráčka jejího formátu si zkrátka nemůže dovolit nechat projít brejky a vedení 30:0 mezi prsty. Pokazila si to sama, doufám, že v Americe se jí forma načasuje trochu líp, ale tak nějak to už beru, že Kája bude sběratelka středně velkých turnajů. Je to až smutné, že hráčka, co má už poměrně dost titulů, byla světová jednička, nedokáže zkrátka vyhrát GS. Kája půjde asi ve šlépějích Tomáše, ale rád bych se pletl. Co říct závěrem, že možná je blbé prohrát zápas prasetem na mečbal, ale na druhou stranu hráčka s jedním z nejlepších servisů a dá soupeřce tři brejboly, to si doslova říká o nějakou haluz v podobě prasete. KM, ať hlavně neslaví příliš dlouho, protože je rozdíl jít nahecovaná na KP a pak na Elinu, která turnajem prochází jako šedá eminence.

A jinak koukám, že už i Petra, takže 2 favoritky nakonec venku. No, uvidíme, co z toho budu. Nakonec Strýcová s GS by byl asi solidní haluz. :D
Reagovat
aape
Bára na starý kolena ve finále GS,
To by byl parádní úlet...
Reagovat
ipoeta
Mě naopak KM nevadí. Naopak mám radost, že udolala KP.
Reagovat
annah
To sice udolala, ale v dalším kole nejspíš poletí střemhlav. Ale budu jí držet palce.
Reagovat
tommr
přirovnání Karolíny k Tomášovi opravdu sedí. Oba si vždycky najdou cestu jak na GS promrhat i tu největší příležitost ...
Reagovat
smazaný uživatel
Preco nemas rad Muchovu?
Reagovat
Elip13
Ani já jí extra nemusím. Slečna je mi to nesympatická a když jsem ji viděla na živo v Praze nelíbil se mi její tenis, některá gesta a pohyb, ale buďme rádi za každou hráčku v našich barvách, co je úspěšná :)).
Reagovat
blixa
Tak jsme dopadli jak hubkaři. Aspoň že ta Baruška ...
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda Peťo, ale bylo to se ctí!
Reagovat
EllNino
Ale hrzně mě mrzí, že zhasly naděje na GS titul :/
Reagovat
Torn
Jako jo no, se obávám, že i kdyby nějaká Češka postoupila do finále, tak to nemá šanci v hlavě ustát, hlavně pokud tam bude Velematka.
Reagovat
d@ve
Taky mám rozporuplné pocity.. :/
Hlavně jsem zklamanej z té Petry. Doufal jsem, že to aspoň nějak uhraje ve třetím. Ale otáčet zápas s dvoubrejkovým mankem? Jde to, ale ne bez šťávy.. :(
Reagovat
Mantra
uvadla
Reagovat
Fandina
Účty přejela Katku Siniakovou a přitom se mi zdálo, že Katka hraje super a pak zase, Sloane, která se mi skoro dva sety zdála lepší a stejně jí přehrala. Petra sice hodně chybuje, ale stejně si myslím, že Konta hraje výborně.
Reagovat
VlS
Účty???
Reagovat
Fandina
konta - účty
Reagovat
VlS
Já myslel, že jsi už dospělá
Reagovat
Fandina
:-)) někdo nedospěje nikdy ... úsměv
Reagovat
acc
Vtipne :)
Reagovat
VlS
Muchové gratulace, hrála super. Kája Plíšková viditelně není tak bez nervů, jak se tváří, 2x nedoservírovat zápas, viditelně svázaná nervozitou. Ale super zápas, kterej by si zasloužil centr.
No a Peťa, jako už tolikrát, poráží Peťu prostřednictvím UE. Moc to nechápu, ale to Petře body nepřidá. Budou i další turnaje a třeba zas někde Petru uvidíme v módu Robocop.
Reagovat
bIbec
Hráčka druhé padesátky příští týden poprvé nakoukne do top 50 :-)
Reagovat
dunphy
Gratulace. Dnes vyhrála lepší a sympatičtější hráčka.
Reagovat
Fandina
Plíšče škoda, myslela jsem, že letos dojde daleko. Ale tak trochu se dalo čekat, že Muška bude dobrá. Jedna na AO s Kájou hrála a jevilo se mi tam, že na Plíšče by se jí mohlo dařit a tady hrála výborně. Bylo to sice vyrovnané, ale Muška to dotahla. Tak hlavně, aby dobře zregenerovala a držím palce dál. Muško leť!!!!!!!
Reagovat
com
Svitolina uz ma nachystanou plácačku a zadnej let nebude :D
Reagovat
VlS
Já to tedy na plácačku nevidím a nemyslím si, že je Karolína proti Elině bez šance.
Reagovat
cabuna
Přesně tak já ač jsem fandila víc Káje P tak ted si přeji aby muška pokračovala co nejdál a myslím si že na Elinu má velkou šanci .
Reagovat
George_Renel
Nebyla to žádná náhoda, Muchová byla po většinu zápasu lepší, její tenis pestřejší. Postup si zasloužila více.
Reagovat
tommr
Karolína P mě dneska hodně zklamala. Hrála strašně pasívně a v klíčových momentech zcela selhala. Takhle žádnej GS nikdy nevyhraje ...
Reagovat
FulnekUltras
Oproti Maky je Muška přece jen o tři roky starší - takže si nemyslím, že by svou nynější situaci nezvládla v hlavě. Jen teď dobře zregenerovat.
Reagovat
Torn
Jenže Markéta má podstatně víc zkušeností, jak s finále, tak celkově na okruhu WTA.
Reagovat
horska.kraslice
Hm, po vyřazení Ash Barty jsem dávala Karolíně Plíškové velké šance na celkové vítězství.
Reagovat
Mayo
Karolína slabá ako čaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobra, ale chybí ji pokora. Mysli si, ze je N.1 ve vesmíru, má řeči jakou má formu, jak hraje dobře, pak skoro nepoda soupeřce ani ruku, neomluvi se za prase a odejde z kurtu aniž by na Muchovou pockala. Chova se hrozné a jenom z toho důvodu jsem to Muchove přál mnohem více. Teď se bude vymlouvat na všechno možné a neuzná ani výkon soupeřky. Klasika.
Reagovat
blax
Přesně tak. A ty kecy o tom, že nic horšího ji v turnaji potkat nemůže po minulém kole to totálně zabily.
Reagovat
smazaný uživatel
Děla si to sama. Však ji 90% tenisových fans nesnáší, to není úplně nahoda.
Reagovat
VlS
Můžeš těch 90% něčím doložit?
Reagovat
lars
asi nemuze, protoze je to hater Pliskove
Reagovat
Mr.Pink
Jenze ona mela na mysli styl hsieh, ktery je naprosto jedinecny. Dalsi prekrouceni
Reagovat
cabuna
Přesně tak mluvila o tenisovém stylu a ne o hráčkách ,ale to je klasika kdo chce tak si hůl najde ....a perla je že jí nemá rádo 90 procent fanoušků:-D :-D To se pak vždy objeví tolik nesmyslů.
Reagovat
Mr.Pink
Fandim Karoline M. od jejich 13, ale tahke kritika Karoliny P. je zvlastni. Casto se prekrucuji jeji slova. Sama rekla, ze bookmakeri jsou blazni, kdyz ji povazuji za favoritku wimbledonu. Ruku ji podala, jestli se omluvila za prasatko nevime, pze hraci se nekdy omlouvaji az pred dalsim servisem. A takovy zaber nebyl k dispozici.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamilos88 neví, co píše.
Reagovat
George_Renel
Já jsem se díval pozorně na hodně velké obrazovce a opravdu se neomluvila.
Rovněž se měla omluvit za to nastřelení.
Reagovat
Torn
Za nasřelení se neomluví plno hráček, stejn tak za prase. Puig se taky v zápase proti Káje neomluvila, Ostapenko ve čtyřhře.
Reagovat
EllNino
Ale je to slušnost :)
Reagovat
Fandina
Nevím, pořád jsem se nedívala, ale z vlastní zkušenosti, když jsem byla na zápase, tak tam člověk vidí věci, které kamera nezabere, v dobrém i špatném. Takže bych ani tak moc netvrdila, že se neomluvila, jen tak z obrazovky. Tím netvrdím, že kamera na ní byla pořád a neomluvila se.
Reagovat
Mr.Pink
Ihned se neomluvila, ale nevime, jestli neprisla nejaka omluva pred servisem, v momente, kdyz na kaju nebyl zaber
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist