Muguruzaová se bude na novou sezonu připravovat s Martínezovou

23. 11. 2019, 17:17
Aktuality 17
Dvojnásobná grandslamová šampionka Garbiñe Muguruzaová ze Španělska obnovila před nadcházející tenisovou sezonou spolupráci s trenérkou Conchitou Martínezovou. Wimbledonská vítězka z roku 1994 tak po rozchodu s Karolínou Plíškovou dlouho bez angažmá nezůstala, šestadvacetileté krajance má pomoci zpět mezi elitu.
Profily hráčů
C. Martínezová - G. Muguruzaová

Bývalá světová jednička Muguruzaová se s Martínezovou poprvé potkala ve fedcupovém týmu. V roce 2017 se domluvily na spolupráci, která vedla až k wimbledonskému triumfu a posunu do čela žebříčku.

V březnu 2018 společnou přípravu ukončily a Muguruzaová se vrátila k bývalému trenérovi Samu Sumykovi, pod jehož vedením vyhrála v roce 2016 French Open. Letos po Wimbledonu se ale opět rozešli a Muguruzaová, které aktuálně v žebříčku patří 35. místo, se od té doby připravovala s fedcupovou kapitánkou Anabel Medínaovou Garriguesovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

17
Přidat komentář
Krisboy
Valverdu...????????????????????
Reagovat
blixa
Proč ty otazníky ?
Reagovat
Krisboy
Proto.
Reagovat
blixa
Odpověď hodná lidového génia :D
Reagovat
Krisboy
Vidíš, a přitom jsem to vymyslel a napsal já.
Reagovat
blixa
No dyk to sedí :-D
Reagovat
Pavlis
Garbine rád nemám. Stačilo mi její chování ve finále v Dauhá 2018. Nicméně je fakt, takhle se její šance na jakýkoli zisk grandslamu opět dost zvyšují. Může za to i ten efekt, kdy jste takzvaně dole a druzí od vás nic nečekají. Však French Open 2016. Ale konkurence bude velká, záleží na tom, jak se to v roce 2020 na WTA vyvine.
Reagovat
tommr
je pravda, že na ní nebude žádnej tlak a to by jí mohlo pomoct. Na druhou stranu už ale nebude na AO mezi nasazenejma hráčkama a tak by mohla chytit těžkou soupeřku hned na úvod a vypadnout dřív než se stačí rozkoukat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborna volba..

Garbine prorokujem skvelu sezónu...
Reagovat
FulnekUltras
To jen Hrdla vybere radši Papuánku, jen aby s Plechem byli něco "extra".
Reagovat
misa
Hrdla s panem Mariankem by to mohli zvládnout sami.
Reagovat
paddy
Martinezová nebyla propuštěna, ale nebyla jí prodloužena smlouva

Rozhovor s Marianem Jelínkem
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/98561/marian-jelinek-zivot-vam-kazi-jedy-a-blahobyt-i-prodavacka-muze-byt-stastna-jagra-zene-slava-a-penize.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
Fandina
Já měla dojem, že se to tak dělá, že se smlouvy uzavírají na sezonu a pak zase na novou atd., nebo ne.
Reagovat
Mantra
hlavně asi byla náročná finančně - tedy z pohledu manžera Plíškové, efekt pominul a už prostě nestála za to +/- money už neseděly
Reagovat
Vlk-v-trave
Tip na Kotyzu, ktery bude trenovat kote...nevysel. Za chvili se nam to urcite rozklicuje, kde ten Kotyza skonci.
Reagovat
horska.kraslice
Těžko říct. Myslím, že cizinku by nechtěl. Z našich hráček mi připadá nejpravděpodobnější, že ho ukecá taťka Dimitrj, takže Katka.
Reagovat
Alien
Kote?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist