Munar začal sezonu triumfem na challengeru v Antalye

31. 1. 2021, 20:57
Aktuality 1
CHALLENGER ANTALYA - Vítězem antukového challengeru v turecké Antalye se stal nejvýše nasazený Jaume Munar. Třiadvacetiletý Španěl dnes nejprve deklasoval 6-0 6-1 zkušeného krajana Tommyho Robreda a v následném finále si poradil 6-7 6-2 6-2 s italským mladíkem Lorenzem Musettim.
Jaume Munar

Jaume Munar se rozhodl neabsolvovat náročnou cestu na Australian Open, na které by se dostal jen přes kvalifikaci v Dauhá a následnou 14denní karanténu v Melbourne.

Sezonu tak zahajuje na na antukových challengerech v turecké Antalye, kde tento týden potvrdil roli největšího favorita. Třiadvacetiletý Španěl si postupně poradil se Španělem Carlosem Tabernerem, Zdeňkem Kolářem,  Italem Alessandrem Giannessim a dnes zvládl i dva souboje během jednoho dne.

Třiadvacetiletý Španěl nejprve deklasoval 6-0 6-1 osmatřicetiletého veterána Tommyho Robreda a odpoledne otočil finálový souboj s italským mladíkem Lorenzem Musettim, kterého porazil 6-7 6-2 6-2.

110. hráč světa Munar si došel pro svůj šestý challengerový titul a přiblížil se Top 100. O návrat do elitní stovky bude usilovat už příští týden znovu v Antalye, v prvním kole ho vyzve domácí Ergi Kirkin.

• CHALLENGER ANTALYA •
Turecko, antuka, 44.820 eur
nedělní výsledky (31. 01. 2021)
• Dvouhra - finále •
Munar (1-Šp.) - Musetti (5-It.) 6-7(7) 6-2 6-2
• Dvouhra - semifinále •
Munar (1-Šp.) - Robredo (Šp.) 6-0 6-1
Musetti (5-It.) - Ilkel (Tur.) 6-7(6) 6-1 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
steve79
Zítra s Federerem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist