Murray podcenil přípravu, titul ve Valencii neobhájí. Končí i Verdasco

3. 11. 2010, 19:11
Aktuality 6
ATP VALENCIA - Andy Murray ve Valencii titul neobhájí. Nejvýše nasazený Brit vypadl nečekaně už ve druhém kole, ve kterém ho zastavil Juan Monaco.
Andy Murray

Andy Murray si po vítězství na turnaji série Masters v Šanghaji užíval dva týdny volna, během nichž si stihl 'pochroumat' zápěstí při hraní na playstationu a bratrovi Jamiemu odsvědčil svatbu.

Tento týden se vrátil do Valencie, aby obhajoval loňský titul a ladil formu před blížícím se Turnajem mistrů. Ale už po výhře v prvním kole nad domácím Felicianem Lopezem přiznal, že tenis pro něj v poslední době nebyl na prvním místě a musí teď věnovat dost času tréninku.

A jeho slova se potvrdila hned v dalším utkání proti Juanu Monakovi, kterému podlehl 2-6 6-3 2-6. Argentince přitom před dvěma týdny v Číně smetl hladce ve dvou setech, dnes se mu ovšem nedařilo.

V úvodním setu dvakrát ztratil podání a uhrál jen dvě hry. Servis neudržel i v prvním gamu druhé sady, ale přestože se postaral o vyrovnání, rozhodující dějství znovu patřilo znovu Jihoameričanovi. Ten tak vyrovnal bilanci vzájemných zápasů s Murraym na 2-2.

Z turnaje ve Valencii se kvůli problémům se zády odhlásil Rus Michail Južnyj, který je jedním z pronásledovatelů českého tenisty Tomáše Berdycha v boji o Turnaj mistrů.

Boj o Londýn si zkomplikoval také Fernando Verdasco. Španěl, který na poslední postupové místo ztrácí necelých 200 bodů, na domácím halovém podniku utrpěl v zápase 2. kola debakl 1-6 3-6 s Gillesem Simonem.

Turnaj mistrů má tak takřka jistý Tomáš Berdych, byť se mu v poslední době vůbec nedaří.

- ATP 500 VALENCIA (Španělsko, tv. povrch / hala, 1.357.000 eur) -
středeční výsledky (03. 11. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Monfils (8-Fr.) - Schwank (Arg.) 6-3 6-3
Granollers (Šp.) - Paire (Fr.) 6-2 6-4
Cuevas (Urug.) - Ramos (Šp.) 6-3 6-4

Dvouhra - 2. kolo:
Monaco (Arg.) - Murray (1-Brit.) 6-2 3-6 6-2
Simon (Fr.) - Verdasco (3-Šp.) 6-1 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
BooOoo
to byl uplny TRAPAS co Berdych predvedl .. takto asi vypada 6.hrac sveta ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je den, Andy vypadne, Južnyj se odhlásí a ztratí tak prakticky šanci na Londýn, škoda no, Ferrera tam zas vidět nemusím, snad aspoň Roddick udrží pozici.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych prohrál s Kamkem
Reagovat
krbik13
sa spamataj,ved este hraju
Reagovat
krbik13
az teraz je koniec tomu trapeniu
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je jedno, jak hrál. Stejně do Londýna pojede.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist