Murray si poradil s Kohlschreiberem, Djokovič se na výhru nadřel

16. 3. 2015, 23:17
Aktuality 77
ATP INDIAN WELLS - Andy Murray se v počtu vítězných zápasů přiblížil k historicky nejúspěšnějšímu Britovi Timu Henmanovi. Dnes v Indian Wells zaznamenal 495. výhru poté, co porazil ve třech setech Němce Philippa Kohlschreibera.
Andy Murray

Andy Murray i ve třetím vzájemném duelu s Philippem Kohlschreiberem prohrál alespoň jeden set. Poté, co s ním měl vyrovnanou bilanci 1-1 na antuce, ho dnes zdolal 6-1 3-6 6-1 na tvrdém povrchu v Indian Wells.

Ve druhém setu jsem začal dělat více zbytečných chyb a myslím, že on (Kohlschreiber) začal lépe returnovat. "Na třetí set jsem se lépe zkoncentroval a můj výkon šel zase nahoru," komentoval Murray.

Sedmadvacetiletý rodák z Dunblane tak zaznamenal 495. výhru v kariéře a jediné vítězství ho dělí od vyrovnání výkonu nejúspěšnějšího Brita v open éře Tima Henmana.



O postup do čtvrtfinále se Murray, jehož nejlepším výsledkem na BNP Paribas Open je finále z roku 2009, utká v prvním vzájemném střetnutí s Adrianem Mannarinem.

"Nikdy jsem s ním nehrál ani netrénoval. Ale něco o jeho hře vím," řekl Murray. "Vím, jaké jsou jeho silné stránky, ale možná styl jeho hry proti ostatním hráčům bude jiný, než který použije proti mě," uvažoval britský tenista.

Francouz Mannarino si poradil ve dvou setech s Lotyšem Ernestsem Gulbisem, který v rozpálené Kalifornii nedokázal navázat na svou první výhru v sezoně. V té má nyní mizernou bilanci 1-6.

Šestadvacetiletý Mannarino ukončil předchozí dva starty v Indian Wells pokaždé hned v prvním kole, letos však ve třech zápasech neztratil ani set a poprvé si tak zahraje v osmifinále turnaje Masters 1000, Před světovou patnáctkou Gulbisem porazil i Němce Zvereva a Itala Fogniniho.

Novak DjokovičDjokovič příliš chyboval, čeká ho Isner
Roli favorita potvrdil i Novak Djokovič, byť se na výhru nad Albertem Ramosem nečekaně nadřel. Světová jednička a obhájce titulu nad Španělem zvítězil 7-5 6-3.

"Nebylo to tak dobré, jako v prvním zápase, to je jisté, ale výhra je výhra," komentoval Djokovič, který v předchozím zápase ztratil jen tři gamy s Kypřanem Baghdatisem. Naopak proti Ramosovi přišel dvakrát o podání, spáchal 32 nevynucených chyb a trefil jen osmnáct winnerů.

"Hodně jsem bojoval sám se sebou, dělal jsou moc chyb. Ze své hry od základní čáry jsem neměl dobrý pocit. Ale ke konci zápasu už to bylo lepší, tak doufám, že v dalším zápase to bude také lepší. Zítra musím určitě zapracovat na rovnováze, tak doufám, že už nebudu dělat tolik nevynucených chyb," dodal trojnásobný šampion z let 2008, 2011 a 2014.



O postup do čtvrtfinále se sedmadvacetiletý Srb utká s domácím Johnem Isnerem, kterého loni porazil v semifinále a v celkové bilanci nad ním vede 5-2. Ovšem obě porážky utrpěl na turnajích Masters na tvrdém povrchu, tu první dokonce právě v Indian Wells (v semifinále 2012).

John Isner"Proti Isnerovi to bude úplně jiný zápas, nebude tolik výměn. Bude to hodně o servisech a returnech. Musím být připravený na to, že zápas rozhodne jen pár míčků. Celá jeho hra je závislá na podáním na tvrdém povrchu může porazit opravdu kohokoliv. Pokud bude mít na servisu dobrý den, bude to pro mě hodně těžké," řekl Djokovič, který tráví už 138. týden v čele světového žebříčku. Pokud přidá ještě čtyři týdny, překoná Nadala a v historickém pořadí se posune na šesté místo.

Isner dnes na oblíbeném domácím turnaji v kalifornské poušti porazil bez ztráty podání 7-6 6-2 Jihoafričana Kevina Andersona, kterého zdolal už počtvrté v řadě, a vedení ve vzájemné bilanci tak navýšil na 8-3.

"Lepší podmínky pro svou hru chtít nemůžu, opravdu mi to tady moc vyhovuje," řekl Isner. "Novak je nejlepší na světě a nemá slabiny na žádném povrchu. Ale věřím, že mi zdejší kurt a publikum v zádech hodně pomůže."

Pátý nasazený Kei Nišikori se až ve třetím vzájemném střetnutí s Fernandem Verdaskem dočkal prvního vítězství. V Indian Wells japonský tenista odvrátil všechny tři brejkboly a nad španělským sokem vyhrál 6-7 6-1 6-4 a poprvé na BNP Paribas Open postoupil do čtvrtého kola.

V něm se utká s dalším Španělem Felicianem Lópezem, který porazil 6-2 4-6 6-2 uruguayského antukáře Pabla Cuevase a postupem do 4. kola vyrovnal své tamní maximum z loňska.

Thanasi KokkinakisJistého čtvrtfinalistu má Austrálie, neboť v osmifinále na sebe narazí mladíci Bernard Tomic a Thanasi Kokkinakis, kteří se předminulý víkend uspěli v utkání Davisova poháru v Ostravě.

Dvaadvacetiletý Tomic potvrdil svou stabilní letošní formu, když porazil 7-5 6-4 osmého nasazeného Španěla Davida Ferrera. Teprve osmnáctiletý Kokkinakis, aktuálně 124. hráč světa, ve svém prvním třetím kole na okruhu ATP zdolal po téměř třech hodinách boje 6-2 5-7 7-6 Argentince Juana Mónaka.

"Jsem unavený, ale mnohem šťastnější, než cokoliv jiného," řekl Kokkinakis, který dostal divokou kartu do hlavní soutěže až po odhlášení Juana Martína del Potra. "Bylo to vyčerpávající utkání, ale jsem teď strašně rád, že jsem postoupil dál."

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.107.445 dolarů
pondělní výsledky (16. 03. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Djokovič (1-Srb.) - Ramos (Šp.) 7-5 6-3
Murray (4-Brit.) - Kohlschreiber (Něm.) 6-1 3-6 6-1
Nišikori (5-Jap.) - Verdasco (28-Šp.) 6-7(6) 6-1 6-4
Tomic (32-Austr.) - Ferrer (8-Šp.) 7-5 6-4
F. López (12-Šp.) - Cuevas (20-Urug.) 6-2 4-6 6-3
Mannarino (Fr.) - Gulbis (14-Lot.) 6-4 6-4
Isner (18-USA) - Anderson (16-JAR) 7-6(6) 6-2
Kokkinakis (Austr.) - Mónaco (Arg.) 6-2 5-7 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

77
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
bude hrát taky v tom Istanbulu... nakonec turnaj jak řemen..
Reagovat
Kozoroh
Kam chodí táta Roger, tam i synek Grigor chvátá.
Reagovat
Cico93
Čo myslíte? prečo sa Kuřakovi tam nedarí? Na oko by sa dalo povedať, že povrch mu bude sedieť.

Tak snáď bude Miami lepšia.
Reagovat
gigin
Last calling. Po zenitu. Finito, šlus.
Reagovat
smazaný uživatel
...jsem rad, ze Kevina zvladl;) Urcite obavy tady byly...
...krom toho IW vubec nestiham...
Jinak klokani skvele, krom tedy nestastneho zraneni Kyrgiose...
Kohli setem potesil;)
Ovsem Gulbis uz tolik nepotesil...

Sojka potesila, aspon jsem trochu v obraze;)
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že sa Austrálskym hviezdičkám darí, hoci o Tomicovi sa to povedat nedá, ten bol na podobné výsledky predurčený, ho prudko sklamával..Každopádne výborná správa pre protinožcov, že po Rafterovi, či Hewittovi majú zdá sa ďalších nasledovníkov, hoc ten najperspektívnejší z nich má pech na zranenia..

Tak ma napadá, ako odpovie Amerika..Krajina, ktorá dala tenisu tolko (najviac) legiend je v dnešnej zlatej ére muzského tenisu v hlbokej letargii a to, že v dobe Nadala, Djokovica, ci Federera nemá svojho zástupcu musí byť pre hrdých Američanov veľká hanba..A vyzerá to tak, ze najblizsie roky sa na tomto fakte nic menit nebude..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože už hafo let produkujou jeden typ hráčů, ve výchově tenistů neuvěřitelně zaspalili. Všechno hráči na jedno brdo, servis, forhend, nic víc, takový je každý Američan pomalu, přitom nejsou schopni pořádného výsledku. I Roddick byl takový, jen měl prostě štěstí na tu slabou konkurenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je fakt, ze jak by nebyl Izzy, tak je to jeden monolit;)
A pokud neni, tezko se prosazuji...
Ryan sice BH doplnil, ale mentalne....porad hraje jak nekde na dvorku...za barakem...tak proc ne;))) Ale zase se nemuze ocekavat, ze bude prorazet stare ledy;)
Reagovat
Davor1
Roddick bol úplne inde, ako dnešní americkí hráči. To bol regulérny člen top10, dlhodobý. Šťastie mal len v tom, že sa mu podarilo byť nejaký čas jednotkou, kedy na to miesto bolo dosť priestoru sa dostať. Ale určite by som ho neporovnával s hráčmi ako Querry, Isner, Sock, Harrison a ďalší, Andy bol úplne iná liga.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale proti současné čtyřce i třeba Nišimu byl úplně jinak, tenisově daleko hůř. Jasně, že kvalitou byl jinde než ti jmenovaní, ale typově jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti dam...jinde;)))
Socka bych jeste nehodnotil...
a Izzy stylove uz sirsi...
Reagovat
Davor1
Tak on hral len to, čo ho naučili, typická americká tenisová škola, takže je jasné, že nemohol mať medzihru na úrovni súčasnej špičky. Ide o to, že s tým svojím typickým americkým štýlom dokázal to, k čomu sa ostatní američania po Agassim a Samprasovi ani len nepriblížili, ani Isner, neverím, že niekedy dôjde čo len do semifinále GS.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale to je zase otázka slabšího období a rychlejších povrchů. Však jednička byl i Hewitt a kdyby byl dneska v té svojí top formě, tak není lepší než pátý.
Reagovat
baggik
Tak jasně, že se Samprasem a Agasim ho srovnávat nemůžeš, ale proti současné generaci byl někde jinde. Já si naopak myslím, že měl smůlu,že neurval tenkrát ten Wimbledon proti Rožérovi, to byl parádní zápas od něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to byl;)))
Agresivni nervak to byl, Andy;)))
Myslim, ze Tomasinho mel na mysli, ze proste to byl takovy agresivni servisman...no...a ta mezihra...takova jen push it on...
...nezo zahral, to jo...
Ale treba stylem hry ho Izzy prerostl...tedy podle mne...pochopitelne, asi se dost s tim lidi neshodne...
ale jak nebudu koukat jen na zebrik...
Reagovat
Davor1
Ten štýl, to je taká veľmi subjektívna kategória. Ja mám Isnera veľmi rád, ale on na tej svojej najlepšej úrovni dokáže zahrať 3-4 turnaje v roku, koniec. Vtedy sa na neho skvele pozerá, je to niečo úplne iné, čo v bežných zápasoch nevidíš a vtedy proste musíš Izzymu fandiť. Ale zvyšok roka, niektoré zápasy, keď ho vidím, tak mám chuť mu nafackovať. Napríklad na AO, zápas s Mullerom. Tam to bola snáď najhoršia medzihra, akú som na GS videl, nedarilo sa mu totálne nič, nebyť servisu, tak dostane troch vtáčikov. Vlastne celý rok až do tohto turnaja bolo utrpenie ho sledovať, štýl neštýl.
To Roddick bol podstatne konzistentnejší, super servis, slušná medzihra. Je jasné, že jeho zápasy nebavili tak, ako Isnerove, keď hrá výborne, ale dokázal si držať úroveň a výsledkovo sa s ním proste Izzy nemôže rovnať, ani náhodou. Už len GS výsledky to dokazujú, Johny väčšinou končí v treťom kole, už osemfinále je pre neho ohromný úspech.
Samozrejme, čo sa štýlu týka, tak sa nehádam, v tom s Roddickom pokojne môže vyhrať :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to chapu;)
Ja jen, aby se nam to nezuzilo jen na konzistenci a zebricek;)
Reagovat
Davor1
Jasné, tiež mám rád spestrenie, vďakabohu za Isnera, Browna a podobných :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvic je asi skoda Monfilse...;/
To je extra mthac;)
Reagovat
smazaný uživatel
*mrhac;)
Reagovat
Davor1
Tak v tom je s veľkým prehľadom jasná jednotka, žiaľ :(
Príde mi, že frantíci sa v tomto celkom vyzívajú, tam je viac takých prípadov, aj keď nie až tak extrémnych, ako Gael :/
Reagovat
gigin
Paire...
Reagovat
Stan_Borowitz
Naprostý souhlas. Andy byl o třídu lepší hráč než současná americká špička, snad s výjimkou Johna
Reagovat
smazaný uživatel
no jeste zes toho Johna dodal;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
John je díky tomu zápasu s Mahutem hrající legenda. Už nemusí nic dokazovat :-)

Já jsem Johna viděl včera s Melzerem a už jsem to psal jinde, to byla radost pohledět.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je to s nim uz delsi dobu radost,,,;)
,,,ale pokud mam byt uprimny, zacatek roku nevypadal moc dobre...;/
spis tragicky...;/
Reagovat
Davor1
Podľa čoho bol Tomič predurčený? Že sa mu darilo medzi juniormi? To ešte žiaden predpoklad nie je. Pozri sa, ako dopadli podobné juniorské hviezdičky minulých rokov. Asi tá najväčšia- Monfils, víťaz 3 zo 4 juniorských GS v jednom roku sa medzi dospelými nevie nastálo udržať v top20. Ďalší- Gasquet- podobný prípad. Dimitrov- ako by im z oka vypadol.
Zober si, že medzi juniorských GS víťazov patria aj Wawrinka, Čilič a Murray. Ako dlho trvalo Wawrinkovi, alebo Čiličovi, kým sa presadili na GS aj medzi dospelými? Jedine Murray mal plynulý prechod a od začiatku nadviazal na výbornú juniorsku kariéru.

Tomič je úplne v pohode, je práve vo veku, kedy by sa mal etablovať v svetovej špičke a vyzerá to tak, že tohto roku sa mu to už podarí. Aj Roger je juniorský GS šampión a chvíľu mu trvalo, kým sa začal presadzovať aj medzi dospelými. Každý to má nastavené inač, Tomič bol výborný už ako teenager, ale trvalo mu nejaký čas, kým si to zrovnal v hlave, čo je základný predpoklad byť úspešný. Onedlho bude v dvadsiatke a tam je to už k desiatemu miestu veľmi blízko, obzvlásť teraz, kedy sú Tsonga, DelPo, Čilič dlhodobo zranení a Gulbis dlhodobo mimo. Tomič by sa do konca roka mohol dostať aj do desiatky a na GS úspechy má ešte kopu času...
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatám, ze Tomic bol tusim v 18-19. rokoch vo QF Wimbledonu a aj v Austrálii mal vždy skvelé výsledky, resp. predvádzal konkurencieschopný tenis, kedy vypadával až s tými najlepšími..O mesiac na to vsak vypadol s hracom druhej stovky 2x 1:6...Urcite sa cakal skorsi progres.
Reagovat
Davor1
Je to náladový hráč, od začiatku bolo jasné, že bude nekonzistentný. Ale zdá sa, že už sa konečne zrovnal a vidno to aj na výsledkoch.
Teraz je v obdobnej situácii Kyrgios, ale myslím, že ten s tým nebude mať problém a etabluje sa rýchlejšie...
Reagovat
smazaný uživatel
Veď práve, Kyrgios v podobnom veku uhral prvé QF a na svoje druhé čakal len dva GS..Medzitým hral ešte 4. kolo na USO..Kdežto Tomic mal dlhé obdobie sucha..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nema sveho zastupce...;)
Nestvi...
...John Isner...;)
Jinak pochybuji, ze nekdo z Amiku pujde tim smerem ala Djokovic, nebo Nadal...Fedex trochu mimo kategorii, no a Mura...ktereho nepocitate;) tak to je taky takovy zvlastni pripad...takova Radwanska v sortkach...ale na trave je to jen tezko dostizitelny hrac...myslim stylem...tedy pokud zase nepocitam Rogera, ale ten je proste mimo...nema ani smysl nejak rozebirat...tohle se rodi jednou za buh vi kdy...
Reagovat
Davor1
Irving, to je taký masters medzi challengerami, tohto roku je tam neskutočné obsadenie.
1. Chardy
2. Muller
3. Becker
4. Thiem
5. Stachovsky
6. Janowitz
7. Baghdatis
8. Schwartzman
pavúk:
http://www.evysledky.com/pavuk/MF4xOQo7/Ao0nGzJF/?hp1=QFBrBWZf&hp2=80MMvKQ3#draw

Parádne spestrenie k IW :-))
Reagovat
Cico93
Už vidím ako tam vypľujú dušu.-))
Reagovat
SwissMaestro
No myslím, že občas i ta 250 má horší obsazení :D
Reagovat
Davor1
niekoľko by sa ich určite našlo :-))
Reagovat
Mayo
Kyrie Irving?
Reagovat
kada.tom
Bernie suprově, Kokki taky pěkný :-)
A John vyřídil Kevina, takže taky dobrý.

U žen mě potěšil výpadek Ivanovic, ale zase škoda, že duel Viky s Sharapkou nebyl vyrovnanější (tj., že Vika nezískala alespoň set).
Reagovat
PH94
Máš úplně stejný vkus :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebo nevkus :-)
Reagovat
PH94
Nebo tak :)
Reagovat
kada.tom
tak je fakt, že Ferrera opravdu rád nemám a Andersona taky ... ale na druhou stranu Bernieho a Johna mám v oblibě :-)
Reagovat
PH94
Adam Pavlásek své získané zkušenosti z Davis Cupu jede prodat na future do Tunisu...trochu krok zpátky ne? :)
Reagovat
PH94
Taky mně potěšilo vypadnutí Ivanovic. Na to její ajde už jsem byl v poslední době opravdu alergický :D
Reagovat
PH94
Australští mladíci pokračují v krasojízdě :) To je neskutečná síla-Kyrgios,Tomic a Kokkinakis a za nima jsou i další :)
Reagovat
Stan_Borowitz
"I v této sestavě jsme měli na to Australany porazit" :-))
Reagovat
Kozoroh
Na antuce bezpochyby.
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď jsem nenarážel na tebe a antuku, ale na Navrátila. Ten o antuce nemluvil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Ramos dobře Noleho prohání co...:/
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mě mrzí, doufal jsem ve Viku nebo alespoň 3 sety, ale jde na ní vidět, že chce vyhrávat což je dobře. V Maimi to bude lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
BERNIEEEEEEEEEEE
Reagovat
gigin
Škoda, že to nejde bez toho prvního písmena
.
Reagovat
Cico93
;-:((((
Reagovat
smazaný uživatel
ty orezy jsou neskutecne, Kokkinakis uz davno vyhral a musel jit na 5:5, tenhle zapas se Lahyanimu nevydaril, opakovane kontroverze, myslim, ze snad 2x dokonce i chybne opravil caroveho.. :-( Uz jen principialne jsem Kokkinakisovi prala vyhru. Jinak pres 20 micku na vymenu, obcas mlademu bouchly saze, ale moc me toto neuchvacuje, "behacky za Montrealem".. ;-) Ale Kokkinakis TB nakonec super a dobre ze tak, na vyhru mel moralni pravo.

To John s Kevinem byla jina kavicka, S-V.. ehm, no spis ten servis.. :-))) S Johnem velka spokojenost, po tradicnim TB dva brejky v druhem a velmi chytre uhrane, Kevin serviruje priserne, takovou "bokovku" a chce to "jen" se mu trefit returnem vedle tela do BH nebo pod nohy, nez se srovna, je totalne jalovy. Takze ted Djokovic.. :-)

Kdyz uz se sem pletu Andymu - gratulace, Kohli mohl delat i potize... a hlavne doufam, ze je stvori Nishi.. :-) Jo a uprimnou soustrast giginkovi, abych to vzala z jedne vody nacisto.
Reagovat
smazaný uživatel
jeeee na 6:6.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, dobre to bylo, nebyt sporneho vyroku, vedl by 6:5, v tehle fazi byl ten nesmysl! A David ma zpatky brejk! (Dalsi pinkacka.) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ta tenisova kobra uz je zase v brejku.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
4 ztracena podani ze 7! Proste ATP.. ;-)
Reagovat
VlS
:-), lehounká kopnutí pod stolem umíš, jak vidím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, mel by treti set 6:4, uz jsem jak ten Lahyani.. :-) A hlavne jsem se uz davno vyradovala z Jeleny, Garcii a kontroluju MaShu... nesoustredenost je velka.. ;-)
Reagovat
gigin
Děkuju. Pokorně.
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela jsem, ale tusim z poslednich dojmu, ze zas z FH palil homeruny, semafor je proste k nicemu - i kdyby uder usadil a treba se mu to nakrasne podari, ta signalizace mu vzdycky bude brat stavu.
Reagovat
gigin
Všichni to ví. Tak ti přeju hodně radosti s tvými ratolestmi.
Reagovat
tito
sojko, já do toho zápasu šel zcela neutrálně, možná lehce na straně Australana. Ale musím říci, že po průběhu jsem naopak principiálně nepřál výhru jemu. Lahyani zabodoval tedy mimořádně, takový průšvih jsem dlouho neviděl, nutno ale podotknout, že poškozoval obě strany. Zatímco Monaco to trpělivě snášel, Kokkinakis se v tomto zápase choval jako rozmazlený frocek a udělal pro výhru opravdu "maximum". Zdůrazňuji v tomto. Pravděpodobně to dosud nedělal, nebo se s úspěchem teprve začíná projevovat. O medical time, který trval 7 minut! a následoval po Juanově vyhraném druhém setu ani nemluvě. Pokud tedy měl závrať, tak se zázračně uzdravil. Páč hned od úvodu závěrečného setu dribloval jak zajíc. Možná že jsi to nesledovala tak podrobně, přeci jen vedle běžel Izzy :-), a v závěru to bylo opravdu tak, že MP vzal Mohamed Thanassimu, ale já to sledoval celé. Pokud se takto bude chovat i dále, tak Borna jako synonymum mladistvé arogance bude odsunut z piedestalu. Možná to vidím příliš přísně, mám virozu a jsem nerudný, ale takto to na mne v noci působilo a nemile překvapilo.
Reagovat
PH94
No už se těším na vzájemné soubuje mezi Coričem a Kokkinakisem a dalšími :D Jsou mladí, nebyl bych na ně tak přísný :)
Reagovat
PH94
Možná se ted chovají arogantně, ale jaký byl Roger nebo Agassi? Djokovic? A další...to vůbec neznamená, že z toho nevyrostou :)
Reagovat
tito
Jasně, že z toho vyrostou, o tom nemám pochyb ani v případě Borny :-)
Reagovat
tito
Obvykle nejsem, naopak, ale včera mi pil krev, no :-) Jinak souhlas s tvým příspěvkem výše, Austrálii může celý tenisový svět jen závidět. Nedivil bych se, kdyby v blízké budoucnosti byli nasáčkovaní v první desítce klidně dva.
Reagovat
PH94
Vidím to stejně. Zajímalo by mně, kde se z ničeho nic vzala taková neuvěřitelně silná generace :) A přitom to není zdaleka jen o té zatím nejsilnější trojici, ale můžou klidně vylítnout nahoru i další :)
Reagovat
gigin
Prej su nerudný, páč mám virózu... to určitě, tvl :))))
Reagovat
tito
Opravdu. Nekecám. Mně můžeš věřit. Fakt. :-)
Reagovat
gigin
Já vím :))) Já su nerudný furt :DDD
Reagovat
tito
Bude líp :-)
Reagovat
gigin
Asi začnu fandit Federerovi. Nebo RBA. A bude klid.
Reagovat
tito
Ještě máme Safiho, ale ten je momentálně taky out. Tak jo. RBA :-)
Reagovat
gigin
Tvl.. to je hnus :DDDDDDD Nic vyděržaj pijaněr...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist