Na Pospisilovi si vylámal zuby i Berdych

8. 8. 2013, 23:41
Aktuality 157
ATP MONTREAL - Katem českých tenistů na turnaji Masters 1000 v Montrealu se stal domácí hráč s českými kořeny Vasek Pospisil. Třiadvacetiletý Kanaďan den po Radku Štěpánkovi vyřadil po velmi dobré výkonu i světovou šestku Tomáše Berdycha, proti kterému zaznamenal premiérový skalp hráče Top 10.
Vasek Pospisil a Tomáš Berdych

Tomáš Berdych si už dlouhodobě udržuje konstantní formu a po zásluze je již několik let stabilním členem Top 10. Poslední dva turnaje pro něj ale skončily už na druhém soupeři a hráči z nižších pater světového žebříčku. Před čtyřmi týdny na méně prestižním antukovém turnaji v Bastadu nebyl výpadek proti Nizozemci De Bakkerovi až tak bolestivý, dnešní porážka s Kanaďanem Vaskem Pospisilem na podniku Masters 1000 v Montrealu už ale českou jedničku mrzet musí.

Třiadvacetiletý syn českých rodičů Pospisil je sice 71. hráčem světa, nicméně v posledních dnech se pyšní životní formou; ve Wimbledonu v pětisetové bitvě s Južným sahal po prvním postupu do třetího kola grandslamového turnaje, v červenci si na podniku ATP v Bogotě zahrál poprvé v semifinále a před týdnem vyhrál challenger ve Vancouveru.

Vasek PospisilNyní kanadský tenista s velkou podporou publika válí i na domácím klání v Montrealu, kde nejprve vyřadil čerstvého šampiona z Atlanty a finalistu z Washingtonu Johna Isnera, včera smetl zkušeného Radka Štěpánka a poprvé postoupil do 3. kola turnaje Masters 1000.

Ani dnes se však Pospisil soupeře se zvučným jménem nezalekl a i proti dalšímu 'skorokrajanovi' Berdychovi zůstal u své agresivní hry. Nadšeně hrající Kanaďan si znovu skvělým servisem vytvářel tlak, v prvním setu nečelil žádnému brejkbolu a vyhrál 7-5. Ve druhé sadě však o podání dvakrát přišel a zdálo se, že sedmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí dokáže utkání bez velkých potíží otočit.

Jenže Pospisil se nesesypal a v rozhodujícím dějství vedl už 4-2. Dramatický zápas plný dělových forhendů ovšem ještě ani zdaleka nekončil, neboť český tenista začal hrát aktivněji a vrátil se do hry. Rozhodnout o vítězi musel až tie-break, v němž Berdych nejprve otočil z 2-4 na 5-4, při odvracení mečbolu však poslal míček daleko do autu a Pospisil tak po 2 hodinách a 37 minutách slavil svůj dosud nejcennější skalp - světovou šestku zdolal 7-5 2-6 7-6.



"Opravdu nevím, co se to teď děje. Je to hodně emotivní. Myslím, že vyhrát svůj první zápas proti hráči Top 10 před vlastním publikem je extrémně emotivní. Měl jsem problémy to ustát psychicky... měl jsem možnost postoupit dál a nechtěl jsem si to nechat ujít. Teď se můžu připravit na další zápas, těším se na to," radoval se Pospisil.

Zatímco Pospisil nastřílel 20 es a posbíral i více vítězných úderů, Berdych v zápase udělal 11 dvojchyb.

"Kdybych něco mohl zlepšit, tak určitě svoje podání," uvědomoval si Berdych svou největší slabinu dnešního utkání. "Ale ve druhém setu jsem ho dvakrát brejkl a ve třetím jsem se vrátil zpátky. Na jednu věc bych to nedával, vždycky je to celek. On v tie-breaku zahrál o dva balony líp a tím si zasloužil vyhrát," dodal osmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí.

Berdych sice na Rogers Cupu končí po roce znovu ve 3. kole a v žebříčku ho tak nečeká bodová ztráta, vzhledem k vývoji pavouka ale mohl pomýšlet vysoko. V jeho polovině už totiž nefiguruje třetí hráč světa David Ferrer, sedmý tenista světa Del Potro ani světová dvojka Andy Murray, který dnes nestačil na Lotyše Gulbise.

V Montrealu pak Berdych vypadl i ze soutěže deblistů, ve které hrál s Francouzem Michaelem Llodrou. Příští týden se česká jednička představí v Cincinnati a v závislosti na výsledku v Ohiu zvažuje týden před US Open start i ve Winston-Salemu.

Pospisil se ve čtvrtfinále utká s Nikolajem Davyděnkem, který porazil 6-4 6-3 krajana Alexe Bogomolova. a poprvé po půl roce postoupil do čtvrtfinále. Vítěz si pak v sobotu zahraje o finále s jedním dua Ernests Gulbis a Milos Raonic. Dojít tak může na čistě kanadské semifinále. Ve čtrvtfinále turnaje ATP jsou dva Kanaďané poprvé od roku 1989.

- ATP MASTERS 1000 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 3.496.085 dolarů)
čtvrteční výsledky (08. 08. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Pospisil (Kan.) - Berdych (5-ČR) 7-5 2-6 7-6(5)
Djokovič (1-Srb.) - Istomin (Uzb.) 2-6 6-4 6-4
Gulbis (Lot.) - Murray (2-Brit.) 6-4 6-3
Nadal (4-Šp.) - Janowicz (15-Pol.) 7-6(6) 6-4
Raonic (11-Kan.) - Del Potro (6-Arg.) 7-5 6-4
Gasquet (7-Fr.) - Nišikori (9-Jap.) 1-6 6-3 6-3
Matosevic (Austr.) - Paire (Fr.) 7-6(7) 6-7(10) 6-3
Davyděnko - Bogomolov (oba Rus.) 6-4 6-3

Čtyřhra - 2. kolo:

Peya/Soares (3-Rak./Braz.) - Berdych/Llodra (ČR/Fr.) 3-6 7-6(4) 10-6
Fleming/A. Murray (Brit.) - Paes/Štěpánek (4-Indie/ČR) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

157
Přidat komentář
smazaný uživatel
Díky moc za doplnění a překlad dole. Nejvíc mě to mrzí z lidského hlediska, když se vytrácí fair play už i ze sportu, tak je to opravdu špatné.
Reagovat
MarcelPersch
Lehciho soupere si Novak nemohl prat.. Gasquet na hardu je proti nemu uplne bezzuby.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Co se stalo v duelu JMDP a Raonič, jak se o tom bavíte níže? Díky
Reagovat
gigin
Reagovat
Sonja
To je sranda, jak komentátoři prezentujou tu situaci různě:-) Český komentátor včera říkal, že Lahyani vůbec ten dotek neviděl, a z Miloše udělal hada, kterej se nepřiznal. Tenhle komentátor to prezentuje jako chybu Lahyaniho, kterej řekl, že dle něj už se míček nedal hrát, když k doteku došlo. Podle mě správný rozhodnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
To by chtělo uživatele JM. :D Jestli pravidla počítají s tím, že se už míček nedá hrát nebo jak to tam je.
Reagovat
smazaný uživatel
V každém případě se mi zdá, že skoro u každého kontroverzního rozhodnutí je Lahyani. Nevím proč se často tvrdí, že patří mezi nejlepší rozhodčí.
Reagovat
Sonja
Ale je fakt, že buď se to všude nechá na posouzení sudího nebo se všude bude postupovat přesně podle pravidel (tedy míček musí dopadnout 2x), protože pak je v tom bordel...
Reagovat
gigin
Když se pozorně podíváš, tak v době kdy se Milošek dotknul saka, Lahyani čuměl kam letí míček. Neviděl to. Milošek se měl prostě přiznat.
Reagovat
Sonja
Bad boy...
Reagovat
gigin
No u něj mi to právě moc nesedí...
Reagovat
gigin
Podle mě nejde o žádnou čistotu nebo podvádění. Jeden si myslel, že se nedotkl a druhý že se dotkl. Pokud není naprosto jasné, že dotyk nebyl, není třeba nikoho podezírat, ani dělat soudy.
Reagovat
Fandina
Vždycky je lepší být nad věcí a ne se vrtat v problémech. Stalo se. Jestli se dotknul, tak ne úmyslně. Ale samozřejmě jestli ví, že se dotknul, tak to měl přiznat. Jak to bylo, ví jen on sám.
Reagovat
gigin
Souhlas.
Reagovat
tito
dotkl- nedotkl, úmyslně- neúmyslně. Jakmile se dotkne ztráta fiftýnu. Připadá mi to stejně nesmyslné, jako bychom se dohadovali o zahraném voleji za sítí na straně soupeře, jestli by to soupeř měl šanci doběhnout či nikoliv. A co podání? Přešlápl úmyslně či nikoliv? Pochopitelně neúmyslně, ale nevědomostí či nezáměrným jednáním přeci nebudeme korigovat pravidla. Toto je pochopitelně absurdnější, ale zase ne o tolik.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že jestli se dotknul, fiftýn dolu měl být a jestli to rozhodčí neviděl, měl se přiznat. Otázkou je jestli se dotknul. Vypadalo to, že ano, ale jisté to také není. Jak to bylo ví jen on sám.
Reagovat
smazaný uživatel
z tennis.com

Lahyani either hadn?t seen the touch or had judged that the ball was already out of play?when the point was replayed on the stadium Jumbotron, Lahyani admitted that he had made a mistake.
Reagovat
J.M.
Právě to velmi ovšírně rozebírali na Sky Sports. Shodli se na tom, že dřív hráči v sobě měli čest, a tyhle věci prostě přiznali, protože prostě chtěli mít dobrý pocit z toho, co za sebou mají. Zatímco dnešní mladí hráči jako Raonic to berou tak, že když to rozhodčí neviděl, tak to je jeho problém, dobře pro ně. Sám Raonic řekl, že to bylo štěstí pro něj a smůla pro soupeře. Čili s nějakou ctí si hlavu neláme, to jestli vyhraje právem nebo ne, asi pro jeho vnitřní pocit není podstatné, důležitá je výhra. Taky vznesli otázku, jestli by se hráči ze starší školy jako Federer nebo Nadal taky takhle zachovali, nebo to spíš férově přiznali.

Každopádně pravidla jsou jasná, když je míč ve hře, hráč se ničím nesmí dotknout sítě, jinak ztrácí bod. To, jestli soupeř mohl nebo nemohl míček vybrat, jestli ho to ovlivnilo nebo ne, je irelevantní. To bychom se pak mohli bavit o tom, jestli prasátko při servisu mohlo ovlivnit soupeře, atd. Pravidla prostě jsou a musí být jasná.
Reagovat
J.M.
(obšírně)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná kdyby tam DelPo gestikuloval jako Nadal na FO, tak by mu ten fiftýn přiznali.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, Andy po vítězném Wimbledonu nějak opět zdá se zapadá do srabu, ve kterém se nacházel po zbytek sezony. Na hardu sice prohrál před tímto duelem jen dva zápasy, ale za to mohla spíše shoda okolností než jeho umění, už v Austrálii to nebyla žádná hitparáda, stejně jako při výhře v Miami, o antuce ani nemluvě. Nevím, takto nevypadá kandidát na hráče číslo 1 a jeden ze čtyř nejlepších hráčů historie, jak by řekla jeho matka.
Reagovat
Sonja
Tak kdo půjde do finále z druhý půlky? Miloš, Ernests, Vašek nebo Nikolaj?
Nejraději bych v něm viděla Kanaďana, ale Vaškovi už musí docházet síly a Miloš laboruje s tím zraněním...:-/
Takže tipuju Gulbise... nebo třeba "na starý kolena" překvapí Davyděnko:-D
No uvidíme.
Reagovat
gigin
Bože, dej mi snové finále Nole x Gulba :))))
Reagovat
Sonja
To ne, to by si Nole neškrtnul...
Reagovat
tito
já se těším na finále, jedno s kým....
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
:DDDD teď už ani ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Venca mi vizáží hodně připomína Berďu.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že se včera sešly 3 zajímavé zápasy naráz:
Raonič-Del Potro
Stosur-Kvitová
JuBa-DaMa

Přepínal jsem mezi prvníma dvěma zápasy. Miloše celkem zlobil forehand. Tak od oka bych řek, že mu ani podání nešlo jak standardně. DelPo byl ale na servisu taky slabší než obvykle a forehandem Miloše nijak nedrtil.
Zajímavější byl druhý set, kdy bylo dost brejků. Milošovi servis nešel jenom při těch brejcích, zato DelPo už podával znatelně hůř.
První podával v tom setu Miloš a hned ztratil podání. Klíčem toho setu byl stav 3:4, 40:40 a sporné, nebo vlastně chybné, rozhodnutí Lahyaniho.

Vice na http://www.youtube.com/watch?v=76O_yqaNuK4 od 28:13. Po zahrání je vidět zklamání Miloše. Na Lahyaniho obranu bych řek, že nemohl moc dobře zeshora vidět, že se Miloš dotkl sítě botou a ne tělem.

Úsměvné bylo jak o půl minuty pozdějí DelPo očekával přiznání od Miloše a ten vůbec nic :)
Pak už se to začalo na DelPa sypat. Miloš dával lajny.

U Petry byl asi zajímavý poslední gem 1. setu. Podruhé servírovala na vítězství v setu a tenhle gem trval přes 13 minut. Jinak Petra potěšila pohybem, bojovností, odvrácenými brejky. Ale moc jsem toho neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
To je parádní turnaj - del Futro taky venku. to ještě může být krásný finále Daviděnko - Pospíšil či úplně domácí !
Reagovat
gigin
Jaký finále? Davyděnko hraje s Pospíšilem QF. Může bejt maximálně domácí semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodinky jako holinky...:-)
Reagovat
Sonja
Novak to nakonec zvládl otočit. Dokonce dnes ani neměl problém doservírovat zápas...
Gratulace k vítězství, i když hodně vydřenému. Ale ten po velkou část zápasu špatný výkon Novaka pořád nezastínil skvělý Istomina. Když odcházel z kurtu, všichni diváci tleskali a zatleskal i Novak.
No já už jdu spát...čekala jsem, že to s Istominem nebude snadný, ale že se až tak vynervuju :-D Fuj. Dobrou noc.
Reagovat
Reti64
Připojuju se s velikou gratulací, Istomin je zatraceně nepříjemný soupeř. Raduju se z výhry, výkon půjde nahoru. Taneček byl fajn:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju, abys viděla, jak jsem obětavý host Djokolandu :)))) Dobrou :)
Reagovat
letityfanousek
????? ????
Reagovat
Sonja
Nevíš statistiky zápasu? Na Fandě místo nich šoupli reklamu a na youtube nemůžu najít záznam, kde by byly zachycený...
Reagovat
Reti64
Jestli myslíš W/UE, tak jednotlivý sety bohužel nevím, celej zápas byl Nole 30/41 - Denis 27/34. Taneček jsi doufám viděla, když tak je tady: http://www.youtube.com/watch?v=jNoTBPx706s
Doufám, že závěr turnaje už proběhne v klidu:-))
Reagovat
Sonja
Ok, díky... Takhle dohromady to stačí, zatím:-D Já si ten zbytek pak někde vyštrachám snad.
A taneček jsem viděla, to je jas.
Reagovat
Frick
Od finále v Dubaji první výhra nad hráčkou (toho času) TOP 20...

To je myslim dost dlouhá doba - tak 2/3 sezóny....
Reagovat
slacker
TY si koleduješ :-))
Reagovat
petrulinka
Já bych řekla, že by ses měl naučit počítat. Zkus to ještě jednou a určitě ti vyjde jiné číslo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a co Fed Cup? :P :D
Reagovat
Frick
Od finále v Dubaji první výhra nad hráčkou (toho času) TOP 20...

To je myslim dost dlouhá doba - tak 2/3 sezóny....
Reagovat
MarcelPersch
Je škoda, že se dneska nehrají už semifinále...
Reagovat
Bob
Noldo??
Reagovat
Sonja
Mě už od něj tuhle sezonu asi nic nepřekvapí...lituju, že jsem nešla spát:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, on teď začne hrát.. :)
Reagovat
Bob
to si dělá srandu? zrovna dneska jsem ti chtěl Sonji napsat, že mám o něj trochu strach. Tenhle turnaj je prostě důležitý, asi jako každý turnaj, ale víš jak :/
Reagovat
Sonja
:-(
Reagovat
Bob
1:1
Reagovat
Frick
Měli jsme si ho Vaška víc přitáhnout, jako k Fátrlandu...
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, tušila jsem, že to dneska nedopadne, navíc se mi ten zápas ani trochu nelíbil. Třeba je lepší pošetřit se na příští turnaj. A teď když mi tam všeci popadali, tak je mi srdečně jedno, kdo to urve :-(
Reagovat
Fandina
gratulka. Obě hrály pěkně a Petra líp. Gratulka k vítězství dvakrát 6:3. Jen tak dál Peti. Držím palce ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Opožděná gratulace Petře, sice jsem z toho viděla jenom pár minut, ale zřejmě hrála stejně dobře jako včera. Jen tak dál,dělá mi radost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Djokere, pojď! Když už tam nemám Berďu, musím fandit tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
:( Máme tu bouřku, tak mi Fanda nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Heh, teď to ještě podělá Djokovič a bude to docela zajímavá koncovka turnaje bez favoritů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten vypadá, že ani nechce vyhrát. Totálně znuděný :O
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně to není Djokovič, jakého znám a jaký mě baví.
Reagovat
Sonja
On si asi myslel, jak to půjde snadno.......
Ale Istomin tady fakt hraje výborně- už když jsem ho sledovala chvíli proti Jankovi, valila jsem oči. Jistý na servisu, nebojácná, rychlá hra...to Novaka asi dost zaskočilo a teď se veze. Achjo.
Reagovat
Fandina
Bára Julie versus Danka Martina vyhrály první set 6:2 a druhý set vedou 4:3 tak Báru Julie pojď a go!
Reagovat
Fandina
A druhý set 6:4 pro Bara Julie. Gratulka!
Reagovat
Reti64
Tak pojď Nole, ať se trochu uklidním po Jerzym...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Moje slova.. Semi Nadal-Novák už není tak daleko.. :))
ALe jestli Novak prohraje, tak už se na další zápas nepodívám.. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě, že to dávají na tom Fandovi a nemohl jsem se dívat.. Jedinej kdo dneska vyhrál z těch komu jsem fandil byl Gulbis.. :( Jerzy padl, tam jsem hodně věřil.. Paire.. To nepotřebuje komentář :D Del Potro, tam jsem čekal těžkej zápas ve 3.. Nějak to nevyšlo.. Berdych.. Tam jsem čekal, že kanaďanovi dojdou síly, už toho vyhrál zbytečně moc..
Tak, teď vyhraje dvakrát Novak jednou nadal a dáme si aspoň jedno normální semi.. :D Pak Ernie by mohl využít šanci a minimálně finále! :) V semi snad s Vaškem :)
Reagovat
Fandina
Petra vede 4:0 ve druhém setu. O třetí hru se obě dost dlouho tahaly, nakonec Petra proměnila 6 brejkbol. Tak ještě dva game Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Děláte si srandu? Jediná hráčka který fandim na okruhu a Kvitová najednou hraje? :DD
Reagovat
Sonja
Gratulace!!!
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tahle kanadská svi*e si to nezaslouží!
Reagovat
Sonja
Jdi do háje s urážkami, vyhrál naprosto zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, Miloš sice vyhrál zaslouženě, ale fanoušky si takhle udělá tak v Kanadě :D
Reagovat
smazaný uživatel
sonjo, ty jsi kuurva pit.cha korunovana, vysmahni ty kr.avo!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslouženě vyhrál. Na tuhle výhru časem zapomenu, ale jak se zachoval ne. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pche.. vyhrál jenom díky tomu, že se nepřiznal když se dotkl té sítě
Reagovat
smazaný uživatel
Hele.. Nebylo to úplně férové, ale ty vaše úražky si Sonja nezaslouží.. Jen pogratulovala k vítězství.. To je špatný..?
Reagovat
Sonja
Jj, jen díky tomu:-DDD
Nechápu, proč to všichni tak hrotíte. Dotkl se úplně neznatelně a míček šel na úplně jinou stranu než Delpo, který ještě k tomu měl skloněnou hlavu, na Miloše se nedíval... Tohle je fakt nesmyslný pravidlo, nakrklo mě už při RG.
Reagovat
smazaný uživatel
neurážíme Sonju, ale toho kanadskýho spratka
Reagovat
Sonja
I když při RG to byl znatelnější dotek a Nadal se jasně díval a mohlo ho to rozhodit (jinak by třeba rychlostí blesku stihl doběhnout na tribunu, kam letěl míč)...tady to byla jasnější situace.
Reagovat
Mayo
však nechápem čo riešiš...raz to je jasne v pravidlách, že sa nemôže dotknúť tak sa nemôže dotknúť...bodka...či len preto to riešiš lebo sa to stáva proti tvojim miláčikom ?
Reagovat
Sonja
V pravidlech je i 25 vteřin mezi výměnami a pěkně se na to dlabe..... o tom TY snad víš;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Miloši.. To si mě zklamal.. Nikdy jsem Tě moc neměl rád a tohle je pro mě vrchol..
Chudák Delpo..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to bylo proti nějakému hajzlíkpvi. Tak bych to i chápal. Ale proti Matovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je jedno proti komu to je.. Prostě Miloš sám dobře věděl, že se dotknul a věděl i, že míč ztratí, Lajány bohužel sledoval zbytek výměny.. Gentleman by to přiznal, ale Miloš asi chce mít víc bodů než fanoušků
Reagovat
smazaný uživatel
o tom žádná. Ale jak říkám "chápal bych to". Ale tady kroutím hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to udělal jen proti Murrayemu.. :-) :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A hurá na Petru. Jsem myslel, že se zasekne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák DelPotro:(
Reagovat
smazaný uživatel
DelPpo asi nepodá ruku :D
Reagovat
smazaný uživatel
podá
Reagovat
smazaný uživatel
Podal. Je to BOREC.
Reagovat
smazaný uživatel
ale všichni by pochopili, kdyby ne
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Delpo, je gentleman, ať jde Miloš do háje teda.. ale rozhodčí jsou někdy na dvě věci...
Reagovat
Sonja
Děláte, jako by byl Delpo čistej jak slovo boží...a to teda není:-) Akorát když něco udělá Delpo, nikdo to tak nehrotí (už jsem to tu koneckonců psala víckrát). Já ho mám ráda, baví mě...ale žádná nevinná chudinka to není:-)
Reagovat
Fandina
Podle mě nejde o žádnou čistotu nebo podvádění. Jeden si myslel, že se nedotkl a druhý že se dotkl. Pokud není naprosto jasné, že dotyk nebyl, není třeba nikoho podezírat, ani dělat soudy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano... není jasné... Viděli to úplně všichni, jenom ty zase ne. Ty jsi fakt smutný příběh...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina mi připomněla jak Zidane dal hlavičku Materazzimu ve finále MS. Každý národ to viděl jinak. :DDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=xYwXbGFB7_U
Reagovat
Fandina
janekda ... já nejsem národ ... úsměv
Reagovat
Fandina
Nech si ty komenty Fandiny. Píšeš nesmysly. Piš si o sobě. To budeš zřejmě vědět proč a co píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaktože se hrál ten 3. set Berdycha s Pospíšilem na tie-break? Měla jsem za to, že v takovýmhle případě se poslední set hraje na dva vítězný gemy. Nebo to platí jen u pětisetových her? Mám v tom trochu guláš.
Reagovat
Sonja
Jen u GS v rozhodujícím setu.
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě ne jen u GS, minimálně ještě u DC.
Reagovat
Sonja
No tak ok, ještě DC...
Mimochodem, ani ne u všech GS- na USO se na konci hraje TB.
Reagovat
smazaný uživatel
TO jako fakt..?
Reagovat
smazaný uživatel
No, určitě. Vždyť jak hráli Rosol s Berdychem tu čtyřhru proti Švýcarsku, tak ta skončila myslím 24:22 nebo tak nějak.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím to s tím Us Open.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, jj, teď na to koukám. Je to jediný GS, kde se na tie-break hrají všechny sety, včetně toho pátého.
Reagovat
smazaný uživatel
Nó, tak Delpo sám rytířsky uznal eso, zahlášené jako aut. A teď.

Miloš běžel k síti zakončit. Dal winner, ale sklouzl a botou se dotkl sítě. Věděl to, zklamaný a Lahyany zahlásil dobrý míč pro Miloše.

DelPo pak kýval na Miloše, ať se přizná. Pak i diskutoval s rozhodčím.
Reagovat
smazaný uživatel
wtf, ten Lajány je slepej -_-
Reagovat
smazaný uživatel
pokud Petra postoupí tak zítra ne dřív jak ve tři odpoledne-_- to už nedám :D
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš, to byly zbytečný nervy ! :D :D ale výborně!
Reagovat
Sonja
Rozjel se deblík Danka & Martina x Jule & Bára
Tak kdo s koho...
Reagovat
Fandina
Super ... zatím mi všechny dnešní tipy vyšly, Cibule, Aga, NaLi i Magda. Chybí Peťa tak držím palce a pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
Peťa brejkla na 4:2 a na winnery vede 8:2 tak jen tak dál. A potvrdila na 5:2 tak ještě jeden game a bude setík. Držím palce Peťo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Dvanáct minut trval 9 game a Petra má set 6:3 proměnila 4 setbol a odvrátila 5 brejkbolů. Tak jen tak dál Peti ještě jeden set ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
trval víc minut..kolem 12:D
Reagovat
smazaný uživatel
zatim mě to moc nebaví :D
Reagovat
smazaný uživatel
Eso, přímý bod, eso, přímý bod :D takhle by to šloo
Reagovat
smazaný uživatel
pojď!
byly tam dva nádherný returny Petry :))
Reagovat
smazaný uživatel
Oceňuju, že se Petra evidentně nechce na kurtu dlouho zdržovat :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D jo! :D zase skvělý ga,e na podáníí
Reagovat
smazaný uživatel
ano, čím dřív vyhraje, tím dřív půjdu spát :D
Reagovat
smazaný uživatel
To všichni, co tu strašíme :))))
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace :D ! i když sem si myslel, že bude třetí set -_-
Reagovat
Sonja
zvládla porazit Bobinu ve dvou setech...gratulka!!:-)
V dalším kole proti Nalince...to zas budu rozpolcená:-(
Reagovat
Sonja
No tak to byl luxusně proměněnej setball:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vypadne teď i Delpo, tak končím s mužským tenisem...:)))
Reagovat
Sonja
Co by nevypadl, však nehraje nic moc... Jestli je to zády, únavou nebo něčím jiným...nevím.
Idemo, Miloši!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Seš pořád proti mě, to si budu pamatovat :))))))
Reagovat
Sonja
Jaký pořád:-D Přece najednou nebudu fandit proti oblíbenci, jen abychom byly my dvě na stejný lodi. Udělej to ty:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby nehrál s Milošem, tak možná...:)
Reagovat
Sonja
Můra v tom deblu fakt jede:-DDD Vyřadili Radka s Paesem...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to, žes Toma nepohlídala sakra? :))))
Reagovat
Sonja
Jako mně bylo hned jasný, že to nezvládne, když jsem tě tu neviděla tlačit...
:-(:-D
Ale ne, je to fakt škoda. Já tu ještě odpoledne píšu, jak má dobrou šanci na semifinále a on to projede už s Vaškem. Ale Vášovi všechna čest jako. Porazil Isnera, Radka, teď dokonce hráče top 10. Jede jak pila:-) V dalším kole se utká s Davyděnkem, tak jsem zvědavá...doufám, že ho dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, měla jsem maximálně zatlačený víčka, natočila jsem si počítač a lehla do postele kvůli pohodlí, už to nikdy neudělám :) To mě Tomáš nasral, v 1. setu dělal chyby, 2. jsem neviděla.. takovou dobu na něj čekám..
Reagovat
Reti64
Nejsou dnes nějaký silný erupce, či co? Chvíli jsem si před nočními zápasy zdřímnul a zase Tomáš...Co se dělo?
Reagovat
smazaný uživatel
bych plakala... bohužel jsem zaspala jako mimino a Tomáš vyletí.. to snad není pravda. Takže 3 topky v zádeli, škoda, že Jerzy se nepostaral o tu čtvrtou... ach jo..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojď Petro !:D
Reagovat
smazaný uživatel
Petro pojď, Sam promiň, dneska mě tvoje prohra bude fakt mrzet...:)
Reagovat
Sonja
Dva lazaři na kurtu...jeden záda, jeden rameno...
Reagovat
Sonja
U Delpa je to fakt nejvíc znát na rychlosti 1.servisu...170km/h je na něj dost málo. Miloš zatím se servisem nemá takový problém, ale zato ve výměnách chyba za chybou (hlavně z FH):-X
Reagovat
Mayo
ak ligne Del Potro, tak bude veľmi prekvapivý finalista...prial by som to Raoničovi
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak turnaj vyhraje Rafa ještě v noci se taky dočkáme drama a nakonec vypadne i djoker to by bylo paráda a Rafa bude v top 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafik? ...Janowicz mal vlasodrba, nosodrba, ritodrba na lopate...bude rad, ak sa dostane do finale a odide s prijatelnou porazkou...
Reagovat
Mayo
RF ... nechcel si napísať do semifinále ?
Reagovat
Bob
Vašek to tam ještě vyhraje!
Reagovat
Mayo
Vašek pánes
Reagovat
smazaný uživatel
jeden oyeb za druhym
az sa zdravy rozum zastavuje
Reagovat
smazaný uživatel
Oyeb? Dival jste se, jak Pospisil hral? Jestli bude mit takove vykony i v dalsich zapasech, nejenom proti Berdychovi, za chvili o nem hodne uslysime. Minimalne na TOP20 rozhodne ma. Nebo aspon tomu odpovidala jeho hra.
Reagovat
Fandina
Pospíšil hrál dobře. Už se mi líbil letos při DC jak hrál se Seppim. Tak uvidíme, jak se mu dál povede.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Pospíšil hrál výborně, ale Berdych mě opět utvrdil v tom, že je v první desítce nešťastnou náhodou. Vypjatý zápasy zásadně prohrává ať už je hráč 10 míst před ním nebo 100 za ním.
Reagovat
Fandina
Tomáš je zaslouženě, tam kde je, není sám kdo z první desítky občas prohraje.
Reagovat
LukasH
V první desítce není nikdo nešťastnou náhodou. Nota bene když už se tam drží několik let.
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva, asi jo, ale včera mě fakt na...l.
Reagovat
smazaný uživatel
a ty jsi odkud? Z kosmu?
Berdych se na 6-7 miste drzi uz 3 roky a posledni dva ma vyrovnane vykony (obcas nejaky horsi obdobi ale ne dele jak mesic). Dokaze ve vetsim mnozstvi porazet ostatni hrace TOP 10 a ty vypjate zapasy, ze vsechny prohrava??? A co zapas s Djokerem (Rim), Murrayem (Madrid), Federerem (Dubaj) a Wawrinkou (v DC).
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si odkad z Marsu??? Tak mi řekni, kdy naposled porazil Nadala nebo Djokoviče, když ho tak opěvuješ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist