Na trávě v 's-Hertogenboschi jsou v semifinále všichni favorité včetně Čiliče a Zvereva

16. 6. 2017, 17:47
Aktuality 0
ATP 'S-HERTOGENBOSCH - Do semifinále travnatého turnaje ATP v nizozemském 's-Hertogenboschi dnes postoupili všichni čtyři nejvýše nasazení tenisté. O dvě místa ve finále v sobotu svedou souboje Chorvati Marin Čilič s Ivem Karlovičem a Němec Alexander Zverev s Lucemburčanem Gillesem Müllerem.
Marin Čilič

Marin Čilič zahájil travnatou část sezony v 's-Hertogenboschi poprvé od roku 2006. A zatímco tehdy osmnáctiletý mladík v prvním kole nestačil na Španěla Robreda, letos je po dvou výhrách v semifinále. 

Po třísetovém obratu proti Tipsarevičovi si dnes chorvatský tenista poradil v prvním vzájemném souboji s Kanaďanem Vaskem Pospisilem., kterého přehrál 6-3 7-5.

O své 29. finále a třetí na trávě si Čilič zahraje se svým krajanem Ivem Karlovičem. S osmatřicetiletým veteránem vede ve vzájemné bilanci těsně 3-2.

Karlovič dnes porazil 6-4 6-4 ruského mladíka Daniila Medvěděva, poprvé od Australian Open porazil dva soupeře po sobě a v Nizozemsku obhájil svůj loňský výsledek. Proti Čiličovi bude bojovat o své 18. finále, z toho už sedmé na trávě, ze které má doma tři tituly.

Zpět do formy se dostává Alexander Zverev. Po zklamání na French Open, kde vítěz římského Masters vypadl už v prvním kole, se zatím dvacetiletému německému talentu na trávě daří. Dnes 's-Hertogenboschi porazil snadno 6-0 6-4 Francouze Juliena Benneteaua

V semifinále na Zvereva čeká loňský finalista Gilles Müller (h2h 0-1). Lucemburský tenista se mezi čtyřku nejlepších dostal díky výhře 6-3 3-6 6-4 nad Britem Aljažem Bedenem.

• ATP 250 'S-HERTOGENBOSCH •
Nizozemsko, tráva, 660.375 dolarů
páteční výsledky (16. 06. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Čilič (1-Chorv.) - Pospisil (Kan.) 6-3 7-5
A. Zverev (2-Něm.) - Benneteau (Fr.) 6-0 6-4
Karlovič (3-Chorv.) - Medveděv (Rus.) 6-4 6-4
Müller (4-Luc.) - Bedene (8-Brit.) 6-3 3-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist