Nadal s Ferrerem ještě neřekli poslední slovo, doufá Corretja

29. 12. 2011, 09:27
Aktuality 0
Ve funkci je teprve krátce, nový daviscupový kapitán Španělska Alex Corretja už ale stihl oznámit, jaké budou jeho první kroky. Bývalý profesionální tenista si chce promluvit s Rafaelem Nadalem a Davidem Ferrerem, kteří nedávno oznámili, že v příštím roce týmovou soutěž vynechají.
Alex Corretja

Právě Nadal s Ferrerem byli základními stavebními kameny týmu, který úspěšné tažení letošním ročníkem Davis Cupu zakončil výhrou ve finále proti Argentině. Euforii ale vystřídala studená sprcha; Nadal a po něm i Ferrer oznámili, že v příštím roce, kdy se navíc konají olympijské hry, se s nimi v Davisově poháru nemá počítat.

Jak Corretja doufá, oba hráči ještě mohou změnit názor. "Mojí povinností jako kapitána je promluvit si se všemi hráči a trenéry. Žádný hráč mi neřekl, že nebude hrát, to řekli tisku," prohlásil někdejší druhý tenista světa. "Jestli někteří hráči cítí, že musí odpočívat, budu to respektovat a pokusím se sestavit pro každé utkání co nejlepší tým," dodal Corretja.

Nový ročník Davis Cupu zahájí Španělé doma proti Kazachstánu, což by měl být pro Corretju příjemný začátek jeho nové kariéry. "Je to výzva. Přinesl jsem s sebou všechnu zkušenost, kterou jsem získal jako hráč, později jako komentátor z vnějšku a z doby, kdy jsem trénoval Andyho Murrayho - to mě naučilo hodně," tvrdí Španěl.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist