Nadal se odhlásil z Paříže, Djokovič se v pondělí vrátí na post světové jedničky

31. 10. 2018, 16:31
Aktuality 111
Rafael Nadal kvůli zranění břišních svalů nebude bojovat o udržení postu světové jedničky. Španělský tenista z turnaje Masters 1000 v Paříži krátce před svým úvodním zápasem odstoupil a neobhájí loňskou čtvrtfinálovou účast. Na první místo světového žebříčku se po dvou letech vrátí 19 zápasů neporažený Srb Novak Djokovič.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Boj o post světové jedničky během turnaje Masters 1000 v Paříži neměl dlouhé trvání. Novak Djokovič k návratu do čela žebříčku potřeboval uhrát alespoň o kolo lepší výsledek než Rafael Nadal a stačilo mu k tomu včerejší vítězství nad Portugalcem Joaem Sousou. 

Současný lídr žebříčku ATP Nadal totiž v Paříži nakonec vůbec hrát nebude. Dnes se měl představit poprvé od US Open, kde vzdal semifinále kvůli zraněné kolena, k utkání proti krajanu Fernandu Verdaskovi ale nenastoupil. Návrat na kurty mu překazilo zranění břišních svalů.

"Bylo skvělé být v Paříži a pár dní si tady s klukama zatrénovat. Užíval jsem si to a cítil se čím dál líp. Ale před pár dny jsem začal mít problémy v oblasti břicha, bolelo to hlavně při podání. Doktoři mi řekli, že bych raději neměl hrát, jinak by z toho mohlo být vážnější zranění," omluvil se Nadal, pro kterého je turnaj v pařížské hale Bercy nejčastěji vynechávanou velkou akcí.

Dvaatřicetiletý Španěl se Masters v Paříži zúčastnil pouze šestkrát. Nejlepšího výsledku dosáhl hned při svém debutu v roce 2007, kdy prohrál finále s Davidem Nalbandianem. Nyní věří, že se stihne uzdravit na Turnaj mistrů, o který během kariéry už pětkrát přišel a z osmi startů ho nikdy nedokázal vyhrát. V Londýně se začíná 11. listopadu.

"Moc rád bych v Londýně byl, to je jasné. Ale nejdůležitější je pro mě být zdravý a schopný hrát týdny po sobě," uvedl Nadal.



Jednatřicetiletý Djokovič návratem na první místo završí své znovuzrození po nucené zdravotní pauze. Po nevydařeném úvodu sezony, kdy se propadl až na 22. místo žebříčku, se i díky znovuangažování slovenského trenéra Mariána Vajdy rozehrál ke skvělým výkonům. Získal grandslamové tituly ve Wimbledonu a na US Open, ovládl Masters v Cincinnati a Šanghaji a momentálně neprohrál 19 zápasů v řadě.

Rodák z Bělehradu je prvním hráčem od roku 2019, který byl během jedné sezony mimo Top 20 a makonec vyšplhal na příčku nejvyšší. Naposledy se to podařilo Rusovi Maratu Safinovi, který byl v únoru 2000 na 38. místě a o necelých devět měsíců později se poprvé stal světovou jedničkou.

Djokovič na prvním místě žebříčku ATP zahájí 224. týden, naposledy mu pozice v čele patřila začátkem listopadu 2016. Nadal je nyní světovou jedničkou celkově 196. týden, sesazen z trůnu bude už počtvrté v sezoně, předtím se před něj dostal třikrát Roger Federer.

Sedmatřicetiletý Švýcar Federer, který v Paříži útočí na 100. titul v kariéře, postoupil stejně jako Djokovič už do osmifinále, zatím ale neodehrál ani game. Po úvodním volném losu vzdal jeho soupeř pro druhé kolo Milos Raonic bez boje. Kanaďan dnes před duelem z turnaje odstoupil kvůli zranění lokte.

O tom, kdo zakončí rok jako světová jednička, se rozhodne na Turnaji mistrů. Nadalovi i Djokovičovi se to může povést popáté v kariéře, čímž by se vyrovnali Federerovi. I Švýcar má ještě teoretickou šanci skončit první.

Místo Nadala se dnes proti Verdaskovi postaví tuniský lucky loser Malek Jazírí.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

111
Přidat komentář
Roger_Federer
Hlavne doufam, ze neskončí Forehend svoje zdejší pusobeni tady ve chvili, kdy zkonci karieru Rafa..
Protoze nevim, kdo jiny by me tak kralovsky bavil..
Fandina uz je x let ve vleku za Forehendem.
Reagovat
Pe3k
Ne předkožka tady nekončí a on tak obecně s Nadalem nemá společného téměř nic, je to mnohem více hejtr Federera než fanda Nadala. Je to ubožák, kterého naplňuje psát sračky na internetu, protože nemá ve svém životě žádné skutečné hodnoty či koníčky a naštvat pár RF fans je vrcholem jeho bytí, smutné, ale aj také příběhy píše život...

Btw. Přestože jím opovrhuji, mám ho v ignoru a sere mě tady už dobrou dekádu, tak si nepřeju ať tady skončí, protože z něj má srandu celý TP a z určitého úchylného pohledu je zdejším kořením a maskotem vamos brigade.
Reagovat
Ian6565
Myslím, že pokud bude Nadal startovat na TM, tak to dopadne jako loni. Musí být neuvěřitelně frustrující se pořád odhlašovat z turnajů, ale může si za to sám. Rekord Rogera v GS už by snad ohřožen být neměl.
Reagovat
steve79
Já myslím, že jednou minimálně Frech Open vyhraje. Na antuce je pořád o dvě třídy výkonostně výše než zbytek hráčů.
Reagovat
turista
S vyjímkou Djokoviče. Ten je pro Rafu na antuce naprosto rovnocenným soupeřem takže jaképak o dvě třídy. Už dlouho jsem neslyšel takový nesmysl.
Reagovat
Pe3k
Od roku 2011 mají na antuce vyrovnanou bilanci...
Reagovat
Pe3k
Možná není ohrožen Nadalem, ale bude někým jiným.
Reagovat
annah
Djokovičem...
Reagovat
smazaný uživatel
Takze opat bez boja. Je to niečo ako v roku 2014, kedy o jednotku prisiel absenciou na turnajoch..Ono sa to nedá adekvátne konkurovat v tejto disciplíne, ked odohrá polovicu turnajov hlavného rivala. Sezóna napriek tomu úspešná, hoci mimoriadne bohatá na zranenia. Verim, ze sezóna 2019 bude komplet, aspon čo sa GS týka. Dohraných GS týka..
Reagovat
spaniel
Ted tu o Karkulce...
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale tohle už je fakt trapné.
Reagovat
FerrariF50
Zajímavé, že vždycky na antuku což je pro mnoho hráčů nejnáročnější povrch je zdravý jak rybička a běhá turnaj za turnajem lépe jak dvacítka. Soupeře tam vlasntě nemá, protože je to pan antukář a Roger na to kácí a Novak poslední roky taky, tak to se pak sbírají masters :) Ovšem po zbytek sezóny už to zdraví teda pěkně pokulhává, no je to přinejmenšim podezřelé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nie je to vobec zaujimave, lebo to je samozrejme len tvoj dojem vycucaný z prsta..

Pre teba a vsetkych fanatikov, raz a navzdy. To, ze je na antuku vzdy zdravy nie je pravda. Skus si vygooglit pocet startov na GS. Ze by to bolo 13-14-13-14?...Vyrovnané ze?..Nehovoriac o tom, ze sa tam rata aj RG, kedy sa z turnaja odhlasil..

Zranenia su fakt, vynechava kvoli tomu mraky turnajov, logicky chybaju body, tazko sa vam to prijima, ale je to legitimny fakt..
Reagovat
FerrariF50
To můžem rovnou polemizovat nad tim, zda by Roger ve svém veleúspěšném minulém roce (kdy mimochodem Nadala vždy porazil), nebyl náhodou celoroční světová jednička, kdyby absolvoval všech 5 turnajů na antuce jako Nadal, kde by určitě nějaké ty body získal za 5 turnajů a nemuselo by jich být málo, protože obhajoval velký kulový a letos ještě o ždibínek větší kulový. Jenže to se nikdo nedozví. Každopádně kdyby bylo Rogerovi minulý rok stejně let jako Rafovi a antukovou sezónu nevynechal, je asi každýmu jasný kdo by byl n.1 a on by byl možná i kdyby ji nevynechal ve svých letech, ale je to furt jen možná, i když dosti pravděpodobný.
Reagovat
FerrariF50
To pak logicky body chybí. Těžko se ti to přijímá, ale je to naprosto legitimní fakt :)
Reagovat
Roger_Federer
Jaky fakt?
Faktem je to, ze na antukovou sezonu a hlavne RG(kde ma porad obrovske sance), je vzdy v poradku a nachystany na uroven terminator.
Tomu problemy nedělá..
Reagovat
Pe3k
On nechápe význam slova fakt, krom jiného...
Reagovat
turista
Zdravý jako rybička není nikdy. Spíš bych řekl provozu schopný.
Reagovat
turista
Ale pokud je Rafa Nadal provozuschopný tak je nebezpečný kdykoliv, kdekoliv a proti komukoliv.
Reagovat
Krisboy
Samozřejmě s výjimkou Novaka Djokoviče.
Reagovat
janek_da
... a Lukáše Rosola
Reagovat
smazaný uživatel
Netáraj a lepšie rátaj.
Reagovat
Marduch
Co treba místo pláče trocha slov uznání pro úspěch soupeře? Antukovou sezonu Rafa ovládl v období zápolení Djokoviče s loktem, Federera občas omezují záda, Murray se potýká s kyčlí jako důsledek honby za No.1, však každý má něco. Nemluvě o Wawrinkách, Raoničích, DelPotrech, Nishikoriých..
Reagovat
smazaný uživatel
No ono sa to da aj otocit.

Djokovic v prvej sezóne neviditelný a Rafa sa zranil pocas dvoch GS, ktore ho ochromili na polovicu sezóny..Je jasne, ze ak by hral cely rok, tak mu body stacia.
Reagovat
Marduch
Forehande zadny strach, vsichni jsme si tady dobre vedomi toho, ze jen a pouze chyby v Matrixu jsou duvodem toho, proc se na cele zebricku obcas objevi nekdy jiny nez Rafa. Jen nechapu, proc uz se davno nesesla komise ATP, aby stanovila bodove korekce ocistujici vliv techto chyb Matrixu na zebricek.
Reagovat
annah
:-))))))
Reagovat
Pe3k
Kapesníček?
Reagovat
Marduch
mimochodem, nedivil bych se, kdyby Rafovi dohromady nic moc nebylo, spíš probendil nějaký čas pomáháním po záplavách na Malorce, takže v tom období moc nepotrénoval. A protože TM mu dosud chybí, nehodlá tam jet připraven na méně než 100%, tím spíš, že dalších šancí už nejspíš moc nebude. Ale i já se můžu mýlit:p
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, a preto aby bol 100% pripravený sa vybral do Pariza na vylet a na TM siel vlastne bez generálky :)

Rafa zabalí celú sezónu, neciti sa zdravý a nemá to cenu...
Reagovat
spaniel
Nema to cenu, protoze je v hale smesne slaby a beztak by vyhral prd. Takto muzou jeho nohsledove alespon placat, ze Nole je pred nim diky zranenim.
Reagovat
smazaný uživatel
Pockaj. Pockaj.

Takze ty tvrdis, ze profesionálny hrác, predstiera zranenie a dobrovolne vynecha turnaje, lebo sa boji prehry?...

A ty fetujes?
Reagovat
spaniel
Jedna operace, slepák. To říká vše. Věčně maskuje vše za zranění...vždyť víme, zdravý Nadal je pořád neporazeny.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze z pozicie jednotky dobrovolne vynechal Áziu a haly, lebo sa boji prehier a vymyslel si zranenia?..

Opat.

Ty fetuješ?...Rozmyslas trochu?..
Reagovat
slacker
jen kopej quesohande predkozacky
Reagovat
spaniel
Jistě...dělá to už 15 let. Jen ty jsi tak hloupý, že mu to papáš.
Reagovat
smazaný uživatel
A to by malo aky zmysel?...Ty si retardovany?...Vzdat sa svetovej jednotky, nehrat turnaje, kde obhajoval vyhru?...Nenahrat tych par potrebnych bodov

Pomooc, fanatiiik....Aj tie skreče boli hrané, lebo citil prehru :)
Reagovat
spaniel
Jake body? :D
On ma 183 zraneni kzdy rok, z toho 182 v druhe pulce roku. Uz je to proste ohrane.
Ten kotnik ale beru seriozne, zadna operace neni prdeI a vzdy je otazka, zda zvladne navrat.
Reagovat
blax
Jak je na tenisportálu krásně, když se fanoušci různých hráčů pustí do jednoho alibistického uživatele, který je úplně mimo :D A vykládej fanouškům Rogera něco o fanatismu, protože tohle je fanatismus jak z učebnice. Chudák Rafa, že má takovéhle fanoušky.
P.S. Tohle je přesně ten důvod, proč jsem před lety opustil Rafův tábor. Vymlouvání se na zranění na jakémkoliv jiném povrchu než je antuka.
Reagovat
smazaný uživatel
Teba nepoznám, ale píšem si :)

Suché, holé fakty sú pre teba nový vesmír....Tož, vitaj kluku jedna ušatá..
Reagovat
Stan_Borowitz
Bavím se už od čtení prvního příspěvku, ale teď jsem si poprskal klávesnici kafem...

Mám návrh na další nové slovenské pořekadlo: "Suché, holé fakty ako od Forehanda". To by se mohlo ujmout a rozšířit po celém světě podobně jako to s tím házením kamenem.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
ttopi
:D
Reagovat
D@nny
Už aby kokrSPANIEL pošel.
Reagovat
Pe3k
Umírá ti pejsek?
Reagovat
ipko
takýmto tempom som si nie moc istý, či Rafa neskončí ešte pred Rogerom
Reagovat
steve79
Také bych se tomu nedivil. Přál bych asi, aby ještě 2-3 vydržel, ale nejsem si jistý. Letos už měl více než dost zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Buďte v klidu. Na antuku bude o deset let mladší, jako každý rok.
Reagovat
Ondra979
no bohuzel asi ano..ale treba uz dojde na Nadala i na te antuce, uz by bylo na case
Reagovat
smazaný uživatel
Mladí budou silní. Je to solidní generace. Thiem, Tsitsipas, Medvedev, Khachanov. Podle mě RG už nedá.
Reagovat
Ondra979
budou zas o neco silnejsi, ale jestli to bude stacit to je ve hvezdach..letos to byla celkem slabota tak snad se predvedou lepe
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud pomineme Federera, tak je Kamilosek hodně nepřející človíček...
Reagovat
smazaný uživatel
To není pravda. Já jsem naopak realista. Rafa na konci sezóny je vzácný jako padající hvězda. Je vůbec úspěch, ze dokázal startovat na US Open. Antuka stojí Proste hodně
Reagovat
Patik
Teraz nastúpi Djokovič a všetky tie stratené tituly na French Open bude doháňať..vsadil by som čokoľvek že budúci rok ho vyhrá..a vkľude aj nad Nadalom vo finále.
Reagovat
turista
Olympiádu v Tokiu 2020 asi ještě bude chtít absolvovat a co pak to asi neví ani on sám.
Reagovat
a.magerova
Chudák Rafa, skoro celý rok se drží na No1 a teď všetko na ho.no... bo jak na TP známo, být jednotka cez rok je NIČ, ráta sa iba ta KONCOROČNÁ... ;-)
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Nola
thank you, ale nikde nie ja napisane, ze Novak bude tou koncorocnou....snad sa zadari, neobhajuje ziadne body, ale Rafa tiez nie, nechajme sa prekvapit
Reagovat
Kozoroh
Drahého Forehanda doběhla karma :D
Reagovat
janek_da
Na světě je to tak, že jedni orají a vláčejí, a druzí sklízejí.
Reagovat
Pe3k
;D
Reagovat
turista
Rafa přidal celkem 55 týdnů na pozici světové jedničky. To není málo. To je víc než rok kralování světovému tenisu.
Reagovat
FerrariF50
Doufám, že konečně Forehand vidí, co je to za nesmysl s tou koncoroční jedničkou, protože je to uplně šum a fuk v jakou dobu je ten či onen zrovna nejlepší, ale prostě v tu dobu je nejlepší, alespoň bodově :)
Reagovat
spaniel
Trollhand nevidi nic. Je uplne zaslepeny
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasit. Jebou tu do něj všichni, ze všech táborů, ale on má prostě svojí pravdu. Už je jak kvěš.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak znáš ten starý fór, jak volá manželka svému muži do auta a říká mu: "Prosím tě, jeď opatrně, teď hlásili v rádiu, že na dálnici jede nějaký šílenec v protisměru." A z telefonu se ozve odpověď: "Kdyby jen jeden, jsou jich stovky!"
Reagovat
slacker
ale prd ze ma svou pravdu jak kves, oba se drzi zoufale svych sebeklamu jak zid viry.
Reagovat
ipko
aj tak by sa tam Novak skôr či neskôr dostal, takže radšej nech sa dá dokupy na TM
Reagovat
Nola
sice za velmi smutnych okolnosti, ale congrats, Rafa sa asi odpalil na USO, smutne.... je to velky sampion, klobucik, 1.polrok som bola rada, ak vyhral vobec nejaky zapas :D ani vo sne by ma nenapadol takyto scenar...
dnes musim konstatovat, ze ziadneho hraca B4 netreba odpisovat, uz velakrat nas o tom presvedcili, tato generacia skvelych tenistov, ktori sa vzopreli veku a aj mladej generacii pise historiu
PS : myslim, ze vsetko zavinil Fedex, on zdvihol latku neskutocne vysoko, vdaka Fedex
Reagovat
spaniel
Strasny komediant toto. Uz aby zmizel.
Reagovat
peggy
Je to smutne Rafo,ze Te zraneni nedovili hrat Pariz,ta zraneni uz by mnela jit jinam.Preji uzdraveni do turnaje mistru a vyhrat jej.Je jediny co Ti chyby.
Reagovat
annah
Velká škoda, že to zranění nezjistil dřív. Kdyby se odhlásil ještě před losem, tak by Roger a Djoker byli na opačných stranách pavouka.
Roger samozřejmě může vypadnout dřív, ale jestli ne, tak Noleho potká už v semifinále. Rafa mě teda pěkně štve.
Reagovat
Mayo
Omg další uplakaný človek s tým "mohol sa odhlásiť skôr, teraz strašne doyebal žreb..." nonsens
Reagovat
Ondra979
ano, jestlize vedel, ze neni uplne ok, tak je neoddiskutovatelne, ze zreb dojebal. Ale to je holt Nadal, fair play mu moc nerika
Reagovat
Marduch
proc by se odhlasoval pred turnajem, kdyz za volny los v prvnim kole jsou taky body, predpokladam:-p
Reagovat
taffer
Pokud hráč prohraje svúj první zápas když má první kolo volné, tzn. nepostoupí do 3. kola, dostane body jen za první kolo (v tomto případě 10), a peníze za 2. kolo. Když se odhlásí tak samozřejmě nedostává nic.
Reagovat
Mayo
Rafa dobre urobil. Treba odpískať sezónu, po Uso sú to už len podradné turnaje. Zrelaxuje a v novej sezóne môže zase ísť do toho.
Reagovat
Pe3k
Jo v nové sezóně se bude dívat jak Djokovic vyhrává tituly, bamos!
Reagovat
smazaný uživatel
On to odpiska tak do března a potom vyhraje vše až do Wimbledonu a zase to bude totéž.
Reagovat
turista
Myslím že na té antuce 2019 se s Novakem o ty trofeje bude muset podělit.
Reagovat
Fransoas
kam se ten Raonc cpe,když následující zápas musí vzdát.Kdo mi dá uspokojivou odpověď.
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/Wimbledon/status/1057659757920706560/photo/1
Reagovat
turista
Tak walkover pro Novaka na No1. Není to ideální způsob jak se stát No1, ale počítá se to. I Federer má dnes walkover.
Reagovat
Patik
Stále tá istá pesnička dokola a stále sa nepoučí..to je tak keď on a jeho tím nerozmýšlajú tými hlavami čo majú na krku..:)
Reagovat
steve79
Vždycky ho zničí antuková sezona. Ani se nedivím, když hraje čtyři antukové turnaje v pěti týdnech. Monte Carlo, Barcelona, Madrid a Řím.
Reagovat
Patik
Všetci to vedia..celý tenisový internet to vie..ale je to nerozmýšlajúca hlavička celá jeho kariéra je postavená na antuke to je jeho priorita..nech to stojí čokoľvek..dokonca aj zdravie a absenciu na iných turnajoch..vyhrať turnaje ktoré nemám ? prosím NIE...antukové turnaje s desať a viac titulmy ? poďme nato nech ich mám aj 20 z každého...
Reagovat
turista
No jo, je to moc náročných zápasů najednou v dubnu a v květnu a pak to s Rafou takhle dopadá.
Reagovat
Kozoroh
http://www.mauricerobinsonsports.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/HEAD_Poster_NO1VAK_297x210_ICv2.jpg
Reagovat
Pe3k
Že bude 1 bylo jasné už po Wimbledonu, čeká nás další dlouhé, nudné období vlády Nol3ho.
Zajímavé bude jak dlouho se Novak na 1 místě udrží (vidím to na roky) a kdo ho vystrida, když Fed, Raf a Můra jsou (budou) mimo hru (Zverev, Tsisi?).
Reagovat
turista
Proč nudné období? Novak je fajn.
Reagovat
l00bor
Docela by mě zajímalo,čistě hypoteticky.Co by bylo s Nadalem,kdyby se antuka hrála až na konci sezony....
Reagovat
Denis92
Vynechaval by zaciatok sezony
Reagovat
paprikovygulas1
A čo by hrali na zasneženej a zmrznutej antuke?
Reagovat
Fransoas
To jsou zbytečné hypotetické úvahy.
Reagovat
Pe3k
Rafa zjistil, že je povrch letos rychlý a má těžkého soupeře v prvním kole, tak vytáhl z rukávu další (dole v komentech si myslí, že je to k vůli kolenu, ale ve skutečnosti se jedná o další zranění...) zranění.
Roger bez boje win, Rafa out a těží z toho Djokobitch. Turnaj ztratil na atraktivitě, ale co už, aj taky je šport.
Reagovat
smazaný uživatel
Já říkal, že neměl pracovat ručně se smetákem, jednou to vzal do ruky a už má poraněné břišáky.
Reagovat
Kozoroh
Je smutné, že Rafa se nemohl pokusit zabojovat o udržení se na 1. místě. Byl bych raději, kdyby Rafa 1. příčku ztratil prohrou na kurtu, než odstoupením. Snad bude na TM v pořádku.

Slovotvar No1e bude opět znamenat nejen to, že Djoker je mou osobní jedničkou, ale i jedničkou světovou. Bude báječné opět vidět jméno svého šampiona na 1. místě :-) Djoker letos vyhrál 2 GS turnaje a 2 turnaje Masters, v pondělí usedne na trůn zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednotka zasluzena, ale ako pises, bolo by lepsie, keby sa o nu pobili na kurte. :(
Reagovat
Kozoroh
* Podruhé v historii se jedničkou stane tenista, který během dané sezóny alespoň na 1 týden nebyl členem TOP 20 - tím hráčem byl Marat Safin v roce 2000 a letos No1e.
* Poprvé v historii trivality Fedalovič se všichni tři borco vystřídali na 1. místě v rámci jednoho roku.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo 50/50 že odstoupí. Rafa měl na konci roku problém celou kariéru a čím je starší, tak tím je to horší. Tím, že bouchá velmi úspěšně celou antuku, tak jeho šance po US Open výrazně padají dolů. Přesně proto nikdy nevyhrál Šanghaj, Paříž a TM a je ve hvězdách, zda se mu to vůbec někdy povede.
Reagovat
insanezy_
Nejspise nepovede, ale pro nej je ta antuka proste dulezitejsi
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě to, že vítěz turnaje vzejde ze zápasu mezi Nolem a Rogerem a bude to na 90% Nole, kterému stačí prakticky porazit jenom Rogera a zbytek turnaje má pohodový walkover.
Reagovat
Marduch
jasne, ani trenovat nemusel, ostatni hraci mu to darovali dopredu.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále 2x 6:2 max
Reagovat
ipko
Novak tu včera nehral vôbec dobre.. má pomalé rozbehy v turnaji, ale radšej by som neprebiehal.. je tu viacej nebezpečných hráčov, ktorým keď zápas sadne, tak môžu Novaka potrápiť..
Reagovat
turista
Potrápit ano. Ale Novak momentálně dokáže vyhrát i nepříznivě se vyvíjející zápas.
Reagovat
Denis92
Snad sa da dokopy a bude hrat na TM. Bola by skoda, keby po DelPovi nehral ani Rafa. A este horsie by bolo, ze by tam miesto neho bol Isner..
Reagovat
smazaný uživatel
nemoze sa miesto neho este kvalifikovat Coric? Kozoroh?
Reagovat
Denis92
Museli by vyhrat Pariz.
Reagovat
Kozoroh
Čorič by musel vyhrát turnaj a Isner nedojít dál než do ČF.
Reagovat
steve79
To je škoda. Jeho zranění je asi mnohem vážnější než se zdá bohužel.
Reagovat
insanezy_
:( Roger snad vyuci
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist