Nadal se po pauze vrátí na okruh na začátku srpna ve Washingtonu

9. 7. 2021, 10:55
Aktuality 0
Rafael Nadal se vrátí na okruh ATP na začátku srpna na turnaji ve Washingtonu. Dvacetinásobný grandslamový šampion, který nehraje od semifinálové porážky na Roland Garros, přijal od pořadatelů divokou kartu a v metropoli USA se představí poprvé v kariéře.
Profily hráčů
Rafael Nadal (© AFP)

Nadal si po pařížském grandslamovém turnaji naordinoval volno a vynechal i Wimbledon. Už dříve oznámil, že nepojede ani na olympijské hry do Tokia. Turnaj ve Washingtonu, kde nastoupí poprvé, je na programu od 2. do 8. srpna.

"Nikdy jsem tu nebyl, chtěl jsem se sem podívat a zahrát si tu. Těším se, až se zase vrátím na kurty, a Washington pro mě bude to nejlepší zahájení letní americké šňůry," uvedl Nadal v prohlášení pořadatelů Citi Open. "Těším se, že zase potkám své americké fanoušky, které jsem neviděl od US Open 2019," dodal 35letý Španěl.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist