Nadal ukončil kariéru a tenisový svět panikařil. Jednalo se ale jen o shodu jmen

1. 6. 2020, 10:16
Aktuality 10
Nadal retired, což v překladů znamená, že Nadal ukončil kariéru, bylo před pár dny nejvyhledávanějším slovním spojením na sociálních sítích. Naštěstí pro fanoušky antukového krále se však nejednalo o Rafaela Nadala, nýbrž dostihového koně z Kentucky. Minimálně na chvíli ale zavládla panika, hlavně ze strany příznivců 19násobného grandslamového vítěze.
Profily hráčů

Nebyl to žádný žert, ale jen nedorozumění, které způsobilo paniku fanoušků Rafaela Nadala na sociálních sítích. Novinka, že Nadal ukončil kariéru, se však netýkala antukového krále, nýbrž dostihového koně Couriera-Journala Nadala, jehož trénoval slavný kouč dostihových koňů Bob Baffert. Příznivcům 19násobného grandslamového šampiona se tak hodně ulevilo.

Tenisový Nadal je samozřejmě slavnější a známější po celém světě, nicméně i ten dostihový byl minimálně ve své sportovní disciplíně velmi slavný. Během čtyř závodů dokázal svým majitelům vydělat přes milion dolarů a byl považován za jednoho z nejlepších běžců.

Vinou vážného zranění levé nohy však nemůže v úspěšné kariéře pokračovat. "Dobře, že jsme zranění objevili. Následky mohly být katastrofální," řekl jeden ze spolumajitelů slavného koně.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
Krisboy
Žije!

:D
Reagovat
Patik
Nádherný kôň..ako všetky kone..len to meno mi k nemu nesedí..keby to bol skutočný Nadal..utekal by aj so štyrmi zranenými končatinami..
Reagovat
gigin
Nadopovaný ovšem.
Reagovat
Patik
a vyhrával by..turnaj za turnajom..
Reagovat
paddy
Kůň je nyní v péči Dr. Fuentese, takže příští rok bude zase vyhrávat :)
Reagovat
George_Renel
Ale už prý si umí rovnat kbelíky s vodou. .-)
Reagovat
gigin
Zvíře jak zvíře.
Reagovat
Alien
Tak to je mazec! Ohromná škoda, mohl ještě několik let hrát! Rafo, budeš moc chybět!
Reagovat
Krisboy
Jestli to četl Kamil, mám vážné obavy o jeho život. Přežil to? Nedostal radostí infarkt?
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře, BIG3 mám rád pohromadě.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist