Nadal zůstává v Brazílii neporažený, čeká ho rozjetý Cuevas

20. 2. 2015, 09:56
Aktuality 111
ATP RIO DE JANEIRO - Rafael Nadal vyhrál i svůj šestnáctý zápas na brazilské půdě. V Riu de Janeiro si obhájce titulu poradil s krajanem Pablem Carreñem-Bustou a postoupil do čtvrtfinále. V něm narazí na ve formě hrajícího Pabla Cuevase, jenž neprohrál už sedm utkání po sobě.
Rafael Nadal

Rafael Nadal na svém prvním letošním turnaji na antuce pokračuje bez ztráty setu. V Riu de Janeiro, kde obhajuje loňský triumf, si po domácím Belluccim poradil i Pablem Carreñem-Bustou, kterého v prvním vzájemném střetnutí porazil 7-5 6-3.

Favorizovaný Španěl výhru vybojoval až po dvou hodinách hry. V pátém gamu prvního setu si čistou hrou prohrál podání, vzápětí si ho však dokázal vzít zpět. Za stavu 5-4 neproměnil tři setboly, ale nakonec přeci jen úvodní dějství strhl na svou stranu. V druhé sadě Nadal odvrátil oba brejkboly a postoupil do čtvrtfinále.

"Snažím se hrát na maximum v každé výměně. Dnes to bylo trochu nahoru dolů, soupeř hrál dobře a agresivně. Ale našel jsem cestu, jak postoupit do čtvrtfinále a jsem za to rád," řekl Nadal.



Osmadvacetiletý rodák z Mallorky, jenž hraje na první akci od Australian Open, kde vypadl ve čtvrtfinále s Tomášem Berdychem, prodloužil svou neporazitelnost na brazilské půdě už na 16 zápasů. V roce 2005 triumfoval v Costa do Sauipe, v sezoně 2013 ovládl Sao Paulo a loni zvítězil v Riu de Janeiro, kde se příští rok budou konat letní olympijské hry. O medaile se však bude hrát na tvrdém povrchu.

Nadal má na antuce nejlepší zápasovou bilanci v open éře (318-24), od roku 2005 dokonce 291-14. Na oranžové drti získal 45 titulů, z toho devět na Roland Garros.

O postup do semifinále se třetí hráč světa utká v dalším prvním vzájemném duelu s Pablem Cuevasem. Uruguayský tenista v posledních dvou týdnech na brazilských antukách neprohrál už sedm zápasů v řadě. Poté, co v neděli ovládl Sao Paulo a získal svůj třetí titul na okruhu ATP, vítězí i v Riu. Po obratu proti Almagrovi smetl 6-2 6-2 Alberta Montaňése a může se chystat se na dalšího Španěla - zřejmě nejslavnějšího v tenisové historii.

"Bude to poprvé, co se s ním (s Nadalem) utkám. Jsem teď v dobré formě a budu se maximálně snažit, abych svou vítěznou sérii prodloužil," řekl devětadvacetiletý Cuevas.

Martin Kližan skončil i na třetím letošním antukovém turnaji v Jižní Americe na raketě svého druhého soupeře. V Riu v utkání 2. kola utrpěl debakl 2-6 1-6 s Argentincem Federikem Delbonisem.

Toho ve čtvrtfinále čeká čtvrtý nasazený Itala Fabio Fognini. Ital, který v předchozím zápase odvrátil tři mečboly proti Jiřímu Veselému, porazil snadno 6-3 6-2 Španěla Pabla Andújara.

| ATP 500 RIO DE JANEIRO |
Brazílie, antuka, 1.548.755 dolarů
čtvrteční výsledky (19. 02. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Nadal (1-Šp.) - Carreňo-Busta (Šp.) 7-5 6-3
Fognini (4-It.) - Andújar (Šp.) 6-3 6-2
Cuevas (6-Urug.) - Montaňés (Šp.) 6-2 6-2
Delbonis (Arg.) - Kližan (8-SR) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
mahycek
Trenky Rafu vysvobodily,Cuevase to úplně rozhodilo.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
Roger_Federer
Hrozne..jake zbrane musi praktikovat;)
Reagovat
mahycek
To je, jako kdybych já přijel s trenkama naruby, tak bych řekl, to je legrace, tak bych dostal po hubě, i když já jsem to schopnej udělat také. Já to mám nahrané, ale jsem zvědav na You tube.
Reagovat
mahycek
Nadal si oblékl trenky naruby, t o mě zbavilo spaní , na začátku 3 setu a první hry. To se podívejte,, chechtáme se ještě teď !!!!! Já přijel utahanej z hraní a takovej kabaret! Davor asi šel spát, ale je to sranda.
Reagovat
Davor1
Nadal zvolil taktiku- všetko do Cuevasovho BH. A zatiaľ mu to vychádza, na servise žiadne problémy...
Reagovat
smazaný uživatel
skúša to čo aj na Rogera
Reagovat
Davor1
Ináč keď dnes Nadal prehrá, tak v pondelkovom rebríčku klesne na 4. miesto za Murrayho a piaty Nishikori by strácal len 130 bodov, to by kľudne mohol zmazať v Acapulcu a Rafu odsunúť až na piate miesto...
Reagovat
Davor1
Nadal prehráva ďalší servis...
Snaží sa servírovať Pablovi do BH, ale ten mu zatiaľ píše výborne, dokáže ním hrať dosť dlhé údery a držať Rafu za BL.
Som zvedavý, či dopodáva. Ak neodpadne podobne, ako v nedeľu proti Vannimu, tak by to dnes snáď aj mohol urvať v dvoch, Rafa je strašne mimo...
Reagovat
Davor1
Tak to Pablo zvládol, síce s problémami a so šťastím, ale predsa. Rafa ale v tomto game ukázal, aké účinné sú tie extrémne topspinové údery tesne pred BL do Pablovho jednoručného BH, s tým si nevedel rady...
Reagovat
mahycek
Davore, čau, mám po produkci, můžu koukat. Ty jseš ten odborník,beru, To nemyslím ze srandy, ale vážně. Se mnou také v kapele tenista. Ahoj, jdu se dívat.
Reagovat
Davor1
Nazdar Mahycek :-))
Som len amatér, ale dosť zanietený :-))
Dopozerám prvý set a asi s tým seknem, aj zajtra je deň a nechcem ho celý prespať. Dosť to nedomysleli v tej Brazílii s hracími časmi :(
Reagovat
mahycek
Asi jste šli spát,že? Já teď přijel z hraní, žena leží u TV a čeká na Rafu, a on hraje,paráda, podívám se, stejně hned neusnu, po vystoupení. Ale těším se příští týden na Dubaj. Snad kurty rychlé.
Reagovat
Davor1
Nadal sa v piatej hre sám brejkol sériou šialených chýb, prvá keď vyhodil 2 metre za BL ľahký FH z téčka, druhá ďalší vyhodený FH, ktorý chcel zahrať rýchlo po returne, tretia- DF a štvrtá FH do siete po ľahkom returne Pabla.
Zatiaľ je to rovnaký scenár ako včera, aj s Nadalovym okamžitým rebrejkom...
Reagovat
Davor1
Delbonis teraz 3 neskutočné cross BH winnery za sebou, všetko presne na lajnu :D
Reagovat
Davor1
a ďalší BH cross na lajnu plus Fogniniho UE, a ďalšie 2 MP Fabia v prdeli...
Reagovat
Davor1
Piaty Delbonisov winner v TB z BH, tentokrát down the line :DD Neskutočný zápas...a ďalší MP Fognini
Reagovat
Davor1
A ďalší MP odvrátený parádnym FH po čiare :D
Komentátor: This is neverending story :DDD
Reagovat
Davor1
Chcel som si pozrieť aspoň kúsok z Nadala, aby som si ho porovnal so včerajškom, ale Fognini to musí klasicky naťahovať, aj keď už dávno mohlo byť hotovo. Neviem, či sa mi bude chcieť zapínať to takto nad ránom :/

K zápasu: Nadal včera vôbec nepresvedčil, ale napriek tomu mu to stačilo na celkom pohodlnú výhru. Nečakám, že to dnes z jeho strany bude oveľa lepšie, ale myslím si, že zase zvíťazí 2-0. Cuevas je síce lepší hráč ako C-B, ale videl som ho v nedeľňajšom finále a mal toho celkom dosť. Odvtedy tu ešte musel odohrať niekoľko ďalších zápasov a síl už zrejme nebude mať nazvyš. Nadal naopak po kondičnej stránke nemá problém a dnes to podľa mňa rozhodne, aj keď ešte nemá ideálny timing ani úderovú istotu, tak to proste ubehá a ubojuje, tá mimoriadne pomalá antuka bude hrať tiež v jeho prospech. Pri ideálnom výkone by ho mohol zdolať až Fognini, ale ten tu stále hrá ako na húsenkovej dráhe. Ani Ferrer nie je veľmi presvedčivý, takže Rafa je stále najväčší favorit na výhru...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec Federico parada;))) Utekl matchballum v TB...
pekne vymeny, celkem mne osvezily;)
Fogna opet potvrzuje na turnaji nestalost, ale silenou.
Mit servis na MB, dostat to slusne do hry, Federico tak nejak esteeticky, a stacilo, aby Fogna nepromenil...
Nooo, tak to jde do tretiho, a KDO VI;)
Vamos Federico;)!

Ovsem tim se pripad Rafa x Pablo oddaluje;)
Reagovat
smazaný uživatel
pro doplneni v TB Federico zvitezil 12:10,,,;)
Reagovat
Roger_Federer
uz me to cekani na Rafu nebavi..;)
Reagovat
spaniel
To jsem se tady zase pobavil. Cuevas je dobry antukar a je mne celkem sympaticky, ale Nadal by musel zahrat katastrofálně, aby prohral. A ze ho bude s BH slusne prohánět? :) Jakouze ma Nadal bilanci s jednorucakama? A na povrchu, ktery jeho rozbijec jednorucaku jeste znasobuje? Sanci vidim mizivou, tak 20% a i to jen proto, ze Nadal jeste neni v top forme. Navic vzdy, kdyz jsou velke očekávání ze prohraje, dopadne to presne naopak, jeho hladkou výhrou. V podstate vzdy kdyz prohral (a nepočítám Djokovice), tak to bylo necekane.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre ze jsi to tady napsal;)
Pekne si to zitra porovname;)

Rafa tady mel co delat uz s tim prvnim Pablem.
Citim mezi hracema slusny rozdil.
Jako nevim jestli toho Rafu vubec v tom Riu sledujes,
ale nepripada mne tedy v nejak fantasticke forme,,,
promin, ale s Thomem hral katastrofalne, Thom ho ovsem jeste dokazal trufnout,,,s Pablem uz hral lepe,,,
celkove tenis s Thomem byl opravdu priserny,,,
Souhlasim s tim, ze tohodle chlapa podcenovat na antuce je blbost,
a ze dokaze jit od zapasu do dalsiho a trpelive se zlepsovat.
Je to antukarsky kral,,,atd. atd. to co pises, jasne ale to MY viiiime;)

Ze nekdo veri ze ho Cuevas porazi, proc jako ne, ikdyby hral paradne Rafa,,, uplne normalni prani, pokud se mu hra Cuevase libi,,,a neni to jen malomerne hatovani,,,

Ja si rad pockam na Rafu;) Ikdyz pravdepodobne, pokud Pablo nezahraje aspon nejak obstojne,,,pocitam, ze zase u toho usnu,,,takze doufam, ze s lepsim souperem i pujde Rafan nahoru,,,jinak tenisove spatne, aspon pro mne. Ale treba se ti ty zapasove nudy libily,,,proti gustu zadny,,,
Reagovat
spaniel
Přiznám se ze ho nesleduju, vzdy hraje strasne pozde. Koukal jsem chvili highlights, ale bavilo me to asi jako scéna s muchou v Tenkrát na západě. Verim ze hraje spatne, psal to i vedle Davor, ale proste vzdy, kdyz bylo takove očekávání, dopadlo to opacne. A ta bilance s OHBH je dost vymluvna. Spis bych věřil Ferrerovi nebo Fogninimu. No uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
Fognini se tam ted poti v druhem s Federicem,,,taky slusnym mrhacem;) skoda ho,,,
Federica by podle mne udelal, vice esteeet, nez praktik. Pokud postoupi Fogna, ted vidim, ze se pomalu dostava z krize,,,bych toho Federica zabil,,,
toho Fognu by Rafa asi dal,,,moc mu neverim, strasne nekonzistentni tady na turnaji,,,s Veselym to byla uplna fraska.

Davidovi bych veril, to asi ano...i bych mu to pral;)

Ale mne spis bavi ty vyzvy;)
Bilance je jedna vec, vyzva druha. V prvni sete v Sao P., nejen ve finale Cuevase,,,ten BH byl fakt odlet...jenze, jak jsem psal nize,,,takhle na konci prvniho mu uz odchazel, potom uz to nemelo ten efekt...takze toho se asi nejvic obavam, ze Pablo vydrzi ten start, mozna i prekvapi, ale nedotahne, mozna ten setik by mohl urvat.
Reagovat
Roger_Federer
osobne myslim, ze jestli muze Nadala nekdo ted na antuce porazit tak Pablo, nebo Ferrer.
Cuevas je ted na antuce top..zbyra posledni rok jeden skalp za druhym
Reagovat
smazaný uživatel
Souza padl v tajbrejku....uf;)
Ale zkusim si dnes pockat na Federica s Fognou,
Federica mam celkem rad, je to sice taky takovej mrhac;) Ale ma celkem styl;)
Reagovat
janek_da
typický Joao. Když o nic nejde, tak je hráč světové dvacítky.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
panzer.dragon
věřim mu, narozenej 1.1. to je dobrý znamení :-), tady se bude slavit.. ještě nikdy s rafanem nehrál taky dobrej bod, to pude..
Reagovat
Roger_Federer
Vsadis to?
Reagovat
smazaný uživatel
proc?
staci ze Pablovi veri;)
Reagovat
panzer.dragon
sem chudej..
Reagovat
smazaný uživatel
To tak bažíš po Nadalově prohře?
Reagovat
panzer.dragon
už těch znamení je hodně + hecování považuju taky za dobrý znamení, zejtra za to pětikilko zapařim

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=3142446705611
Reagovat
smazaný uživatel
1.1...Ja v tom vidím 2x 1:6.
Reagovat
smazaný uživatel
S Pablem?
To snad ne... bude s tim jeho BH Rafu slusne prohanet,,,
,,,tak ja vzdy vic tlacim outsajdery, ale myslim, ze Pablovi dojde stava,,,
verim mu tak na jeden set, jaksi tak, ze zahraje paradne, a Rafa bude mit co delat,,,mozna ho i urve, ale cely zapas,,,nevim,,,
Jinak finale v Sao, bylo s Pablem opravdu paradni,,,zatim tedy mnohem lepsi produkce, nez to, co jsem s rafou videl v Riu,,,

Jeho spanelsky kolega, mu dal uz slusne zabrat,,,
Cuevas uz neni uplne fresh,,,to podle mne asi rozhodne,
ale Pablovi bych takovy vitezny zapas s chuti dopral;)
O tom sni kazdej, ,,,dostat Rafu na antuce,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Fresh?..Tak zas na konte nemá 20 zápasov, tá sedmička sa na začiatku sezóny dá rozchodiť, rozbehať..Navyše dnes bude proti nemu stáť súper, vsetkých súperov, už len ten pocit mu dá kvantum novej energie a motivácie..

Inak, Rafa pojde na kurt už po Soazovi alebo nedajbože pojde prvý Fábio?..
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju tak 6:3, 6:2, víc gamů myslím Cuevas neuhraje, i z důvodu přemotivanosti, jinak na kurt půjdou až na závěr.
Reagovat
smazaný uživatel
V Riu je krátko pred 21:00..Neviem, o čo tým organizátorom ide..Holt, juhoamerická schedule má svoje muchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi chtějí night session ne?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hráči zvyknú hrávať na GS po polnoci miestneho času, ale vždy majú na druhý deň voľno..

Začínať zápas cca okolo 23:30 miestneho času v rámci bežného turnaja, to je možné asi iba v Južnej Amerike..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale na Masters v Římě se taky často končí po půlnoci, tam taky mají umělé osvětlení a neodolají.
Reagovat
smazaný uživatel
V Ríme sa hrá tiež pod svetlami reflektorov, ale začínajú program skôr, dnešok je fakt extrém..
Reagovat
smazaný uživatel
Az po Federicovi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted prisla ta spravna chvile;)
ani jsem nemusel dlouho cekat,,,
Takze panove nadalisti, fedexikove, pripadne noldisti:

YANNICK NOAH!!!
------------
1-GS - singl
1-GS - double
1-DC - jako nehrajici kapitan!
9-LP
15-EPs
------------
Toz az nekdo z tech vasich jako vitezu GS nahraje aspon 3 poradne dlouhohrajici platne, a koupi si to s nadsenim aspon par milionu lidi, tak prijde pokecat;D)))
Nebo aspon tech 15 eEPecek;)))
Tomu rikam aspon poradny stats, s poradnou dimenzi...;)
Reagovat
panzer.dragon
:-) tak to je vyloženě renesanční člověk
Reagovat
spaniel
S těmi penězi co maji top hraci vydělané, by mohli nahrát stovky desek, nekteri by mohli i natočit hollywoodský blockbuster, kde by si zahráli hlavni roli. Takze je to spis otazka chuti.
Reagovat
smazaný uživatel
;DDD))))
jasneeee
ja tady nehovorim o nejaky srajdach typu klip wozniacki, ktery se hodi max na YT, a odklikne to miliony lidi, jen aby se koukli, co to vlastne, A jen kvuli jmenu,
ja tady hovorim o poradne hudebni produkci, pochopitelne! Krom toho jeho zanr ma slusne rozpeti, dost podobne jako jeho styl na kurtu...

https://www.youtube.com/watch?v=7hHHAm9_a_M

https://www.youtube.com/watch?v=dr2mSdJ0kP8

https://www.youtube.com/watch?v=eJThhxaO-fg

https://www.youtube.com/watch?v=q5nAqql59Hc

jako podle mne v nekterych se trosku hleda, nejsou uplne povedene,,,nebudu davat jen ty povedene veci, i to si dovolim
https://www.youtube.com/watch?v=AW5zbbXbaN4

tohle hodne vchazi do popu
https://www.youtube.com/watch?v=LtYAw5kz-kQ

Tohle slusne etnizuje,,,
https://www.youtube.com/watch?v=AC45MuvpXhA

---------------------------------------------
No a tohle, to je ovsem pecka,,,jen pro hudebni fajnsmekry,,,jedna z prvnich desek,,,nic pro komercniho povrchniho posluchace,,,vis takove hudebni vino par excellance,,,

http://grooveshark.com/#!/search?q=noah+urban+tribu

Libi se mne i posledni album, ale stale cekam na nove URBAN TRIBU;)

Nazdar,,,;)
Reagovat
Faddova
Zatím mě Rafa svými výkony trochu děsí, snad to bude lepší, jestli ne, tak s Cuevasem bude konečná
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já viděl sestřihy z prvních dvou zápasů a nijak mě nevyděsily, soupeři hráli velmi dobře, byli agresivní a zvlášť Bellucci na favority vždy zahraje jak z partesu, v minulosti byl kousek od skalpu Rogera na Masters, to samé s Djokerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho vykon je porad hluboko pred jeho drivejsim standardem
Reagovat
Roger_Federer
cs.m.wikipedia.org/wiki/Seznam_rekordů_Rogera_Federera
Reagovat
panzer.dragon
tohle sem hledal, sice mě zajímalo porovnání třeb s djokem a rafanem ale to někde snad dogooglim

vítěz 3 turnajů bez ztraceného podání, a to na Qatar ExxonMobil Open 2005, Gerry Weber Open 2008 a Western & Southern Open 2012, čímž představuje jediného tenistu, který bez ztráty servisu zvítězil na události série Masters 1000
Reagovat
Roger_Federer
No ale mohl prohrat set v tiebreiku.
Reagovat
panzer.dragon
rychle sem to projel a neprohrál
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz si tady na tenisportalu nactes Rogera Federera prohedes jeho karieru 99-2015 zjistis ze bez straty setu vyhral nekolik turnaju..
Mnoho turnaju vyhral z jedinym prohranym setem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhral aj GS bez straty setu alebo tu je opat za Rafom?
Reagovat
Roger_Federer
Konkurence na mimo antukovych granslemech je bouzel velka, to se potom tezko vyhrava bez straty setu..
Reagovat
Roger_Federer
AO O7 vyhral bez straty setu...zase driv nez Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Len jeden?..No čakal som od neho viac, ako od tenistu, čo vyhral vsetky turnaje bez straty gemu..Dvakrát..

Ale zas na druhú stranu, AO je ďaleko najnáročnejší turnaj a dokonca ho vyhral skor ako Nadal, čo je pri staršom veku skutočne paradox!..Wow, ďalší rekord..!
Reagovat
Roger_Federer
Ty jo Peta..moc to nutis..uz to neni ani tvipne jako driv.Chvilecku si odpocin od tech komentaru, nez te neco napadne a zacne to mit zase gracii.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tú gráciu máš z vlastnej hlavy alebo si to odkukal z včerajšej diskusie?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak odpočinout by si tu mělo víc lidí, tyhle šavlovačky jsou trapný, prý zase dřív než Nadal. Tak Nadal byl zase v prvním finále Wimbledonu v mladším věku a tak se dá pokračovat a trumfovat se, má to smysl?
Reagovat
Stan_Borowitz
Katar byla slabá éra, 2008 byl Rafa určitě zraněný a 2012 taky.
Reagovat
Kozoroh
2008 - nikoliv, Rafa hrál jinde, v Queen's Clubu. A tam porazil Djokera :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A skús Stanovi jemne naznačiť, aký turnaj vyhral o dva týždne neskor :)
Reagovat
panzer.dragon
neměl byste někdo pls seznam turnajů, kde vítěz vyhrál bez ztráty setu a gemu? nedaří se mi to najít.. :-(
Reagovat
panzer.dragon
myslim bez ztráty po čas celžho turnaje ne jen ve finále
Reagovat
Roger_Federer
;)..nemyslim, ze nekdo nekdy v open ere vyhral 5x 6:0 6:0.:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdyby byl Rafa zdravý a ve špičkové formě, tak by to určitě zvládl i na grandslamu.
Reagovat
Roger_Federer
Mozna na paraolympiade.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha kolik hloupých a trapných poznámek tu každý den padne člověk jen zírá:(
Reagovat
Roger_Federer
Covece nato ze si tady 14 dni i z cestou, neznas vubec historiii dost mudrujes;).
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale nevím co říct na takový trapařiny jakou jsi v posledním komentu napsal ty, mně to vtipný nepřijde.
Reagovat
Roger_Federer
Nekdy je lepsi nerikat proste nic..;)
Reagovat
Kozoroh
Bez ztráty gemu? Nejsi ty nějak moc náročný :)
Reagovat
panzer.dragon
:-) gemy při svym podání
Reagovat
babolat.cz
no kdyby se Rafa přihlásil na nějakej challenger nebo futures, tak možná.
Reagovat
Roger_Federer
No tak tohle uz je magorina..ani rafa nevyhraje 5x 6;0 6:0 z hraci top 400 a vis.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Federer.

Dvakrát.
Reagovat
panzer.dragon
a turnaje? dík
Reagovat
smazaný uživatel
Všetky.
Reagovat
Buldozer88
Forehande, ty si opravdu vocas :)
Reagovat
panzer.dragon
aha, to byl vtip.. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
dvojnásobný kariérní kanárový slam.
Reagovat
panzer.dragon
našel sem jen tohle

Win a Masters 1000 tournament without having serve broken and losing a set: Roger Federer (Cincinnati Masters)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsem slyěel v TV (Bidrman tuším), že Federer jako junior vyhrál turnaj, kde všechny sety vyhral 6:0.
Reagovat
Mayo
nereálne!
Reagovat
fretek
Stačilo napsat: bez ztráty gemu :-)
Reagovat
Mayo
vamos Rafa...treba dať dole aj Pablita v dvoch setoch ideálne
Reagovat
smazaný uživatel
Carreno Busta má síce srandovné meno, ale nie je to na antuke žiadny nazdárek...Perspektívny tenista...Dnes vo forme hrajúci Cuevas, pre Rafu po pauze viac, než solídni súperi..
Reagovat
babolat.cz
ideální tréning na Monte Carlo, Řím, Barcelonu a RG10.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem sestřih a souhlas, Busta hrál maximálně agresivně, trefoval se velmi často k base, velice kvalitní výkon, hodný respektu. Navíc je známá věc, že se Nadal když hraje s někým poprvé nadře víc, takže žádný důvod k znepokojení.
Reagovat
Pe3k
https://www.youtube.com/watch?v=AC0_cEeFbJU

Nadal nehrál nic moc. V prvním setu ho soupeř dokonce breaknul, ale Nadal našel cestu z5 a nakonec vyhrál 2:0. Jeho další soupeř už ho může poslat domů, tak uvidíme. Rafael by měl tento turnaj vyhrát, protože jestli ne tady, pak kde tedy?
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte nejaký futures možno zahaluzí
Reagovat
smazaný uživatel
No tak pak uz jedine posilit ego na nejake 250, jako to dela mistr elegan :-)
Reagovat
panzer.dragon
to už rafan letos zkusil, ale moc to nedopadlo :-)
Reagovat
babolat.cz
ono projektovat mrakodrapy je větší fuška než kadibudky.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vůbec nejtěžší je chytat kanáry. To jen tak někdo nesvede, jsou to děsně neposedné potvory.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to dramaticky nevidím, tenhle rozjezd je hodně podobný tomu z před dvou let, tam se taky na prvních turnajích i na antuce trápil s losery typu Alunda (takový loser Busta určitě není), postupně se ale rozehrál a do IW už jel v plné síle, stejný průběh se dá očekávat i letos.
Reagovat
Roger_Federer
2 roky zpatky zacinal az na antuce, na prvnim turnsji prohral az ve finale z Zebbalosem tusim.Hned dalsi antukovy turnaj vyhral..Takze o podobnosti z rokem 2013 nemuze byt rec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já mluvím o podobnosti na antuce, hard počítat nechci, na ten prostě rozehranej nebyl, to co ale teď předvádí v Riu je zhruba na úrovni toho co hrál tehdy ve Viňa del Mar a Sao Paulu, kde s oním Alundem dokonce ztratil set, což se mu s o třídu až dvě lepším Bustou nestalo, hůř než tehdy teď určitě nehraje, ale počkejme si až na finále, mač s Ferrerem napoví jak na tom je.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, kor ve finale grandslamu, to je ta uplne nejvetsi ostuda, navic u nekoho, kdo ma byt udajne maestro nambrvanforevr :-D
Reagovat
panzer.dragon
tahle ostuda se fedexovi stala jen jednou a 4x jí udělil, nadalovi se to stalo jednou a jednou jí udělil, djok se to nestalo a jednou jí udělil, já bych řek, že fedex slušný..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal by se měl stydět loser jeden, kam se hrabe třeba na Berdycha, tos chtěl říct?
Reagovat
panzer.dragon
ne, ten parametr mi přijde sledovatelnej jen u těch tří co jsem napsal (z aktivních hráčů)
Reagovat
smazaný uživatel
Je nutný se takhle oboustranně posmívat? Nezaslouží si to ani jeden, upřímně mě nějaké schytané kanáry u těhle legend nezajímají, je to naprostá malichernost v porovnání s tím co dokázali a kolik vyhráli zápasů.
Reagovat
Stan_Borowitz
Není to úplně nutné, ale už starý Chammurapi nás učí, že "oko za oko, zub za zub", neboli jak říkaly naše babičky "na hrubý pytel, hrubá záplata".

Nakonec je to často pro obě strany i zábava a takové přátelské škádlení a popichování. ldioty jako Barney jsme už z diskuse vyloučili dávno. Většina lidí je má v ignoru a nereaguje na ně.
Reagovat
smazaný uživatel
A přesto si to superidi0t major Borowička nikdy nezapomene přečíst :-DD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist