Nečekanou vítězku US Open Raducanuovou povede bývalý kouč Kerberové Beltz

10. 11. 2021, 11:13
Aktuality 15
Novým trenérem nečekané vítězky zářijového grandslamu US Open Emmy Raducanuové bude Torben Beltz. Osmnáctiletá britská tenistka to oznámila po vyřazení ve druhém kole turnaje v Linci, kde v úterý zakončila sezonu.
Profily hráčů
Emma Raducanuová (© AFP)

Čtyřiačtyřicetiletý Beltz nedávno ukončil spolupráci s Angelique Kerberovou. Německé tenistce v roce 2016 přispěl k vítězství na Australian Open, US Open a k postupu do finále Wimbledonu. Pod jeho vedením také získala olympijské stříbro.

Raducanuová hledala nového trenéra od životního triumfu na US Open, ke kterému došla jako první hráčka v historii z kvalifikace, navíc bez ztráty setu. Krátce poté totiž ukončila spolupráci s Andrewem Richardsonem.

Následně ji dočasně vedl španělský kouč Esteban Carrilo. V probíhající sezoně se osmnáctiletá Britka, která po titulu ve Flushing Meadows došla na okruhu WTA nejdál do čtvrtfinále, připravovala také pod vedením Nigela Searse a Jeremyho Batese.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
misa
Kolik článků o Emmičce do konce týdne ještě plánujete?
Reagovat
FulnekUltras
kolik se do nás vejde ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Pe3k
čím víc tím líp smile
Reagovat
FulnekUltras
jakýkoliv trenér opravdu nepomůže

bez hloubkového zásahu v hlavě čeká housátko už jen jeden souvisle plynulý odjezd do historického zapomnění
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mony
Kerberove jeho defenzivni styl přinesl úspěchy, ranarky jako Vekic úplně předělal na pinkalky..nic moc.. Netroufám si tipovat, jak tohle dopadne
Reagovat
smazaný uživatel
tak nakonec odešel Beltz od Kerber.
Reagovat
vojta91
2 náhodné týdny a hned z ni dělají hvězdu. Není první ani poslední pro další příklad nemusíme ani chodit moc daleko
Reagovat
smazaný uživatel
Bára Krejčíková třeba
Reagovat
aligo
Jenže u bary ne nejsou jen dva týdny smile díky dvěma týdnům se nestane světovou trojkou a nebudete mít přes 4500 bodů v žebříčku smile u Bary to mohl být blok půlky sezóny, ale to teprve uvidíme. Raducanu narodil od bary hned zhasla. Bára ještě svítí, i když ne tak jasně, ale stále svítí smile
Reagovat
Nenela
Mne taky vadi, jak z ni delaji hvezdu, ale hlavne si myslim, ze ji to strasne skodi. Muze se stat, ze ted dalsi tri roky nic neuhraje, protoze vsichni od ni vsechno cekaji. Taky mi prijde trosku nefer, ze se o ni neustale mluvi, zatimco po Leylah nikdo ani nevzdechne, pritom jeji cesta do finale USO byl take obrovsky uspech, navic vysperkovany tim, ze musela cestou do finale poratit nekolik velkych jmen, vice nez Raducanu
Reagovat
tommr
příští sezonu se ukáže jak na tom holky opravdu jsou. Já osobně si myslím, že Fernandezová se prosadí víc ...
Reagovat
Patik
Tiež si myslím..myslím že hlavne ju bude hnať dopredu to že ešte nemá grandslam..zatiaľ čo Raducano môže skončiť trebárs ako Thiem..
Reagovat
smazaný uživatel
smile ale to dělají po každé. Novináři jsou obludy. Osaka ví své.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist