Nejvýše nasazený Gasquet v Umagu skončil, poprvé prohrál s Montaňésem

24. 7. 2013, 22:39
Aktuality 2
ATP UMAG - Antukový turnaj v chorvatském Umagu přišel už ve druhém kole o svou nasazenou jedničku Richarda Gasqueta. Francouze vyřadil Španěl Albert Montaňés, který uspěl až v osmém vzájemném souboji. Už 11. zápas v řadě dnes vyhrál Ital Fognini.
Richard Gasquet

Richardu Gasquetovi se debut na antukovém turnaji v Umagu nepovedl. Francouzský tenista, jenž v Chorvatsku plnil roli nasazené jedničky, prohrál dvakrát 4-6 s Albertem Montaňésem. Španěla přitom ve všech sedmi předchozích duelech včetně dvou soubojů na challengerech porazil.

Montaňés se ve čtvrtfinále utká s dalším Francouzem Gaelem Monfilsem, kterého letos porazil ve finále antukového turnaje v Nice. Monfils dnes ztratil pouhé tři gamy se Slovincem Blažem Kavčičem.

Fabio Fognini po triumfech ve Stuttgartu a Hamburku odstartoval vítězně i na antuce v Umagu. Třetí nasazený Ital dnes porazil 7-5 6-3 Nizozemce Thiema De Bakkera a vyhrál tak už 11. zápas po sobě.


O udržení červencové neporazitelnosti bude Fognini usilovat v pátek proti Martinu Kližanovi. Slovenský tenista dnes otočil zápas s Argentincem Leonardem Mayerem, kterého zdolal 3-6 6-1 7-6 a postoupil poprvé od dubnové Casablanky do čtvrtfinále.

- ATP 250 UMAG -
(Chorvatsko, antuka, 480.705 eur)
středeční výsledky (24. 07. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Montaňés (Šp.) - Gasquet (1-Fr.) 6-4 6-4
Fognini (3-It.) - De Bakker (Niz.) 7-5 6-3
Kližan (6-SR) - Mayer (Arg.) 3-6 6-1 7-6(3)
Monfils (Fr.) - Kavčič (Chorv.) 6-3 6-1

Čtyřhra - 1. kolo:
Čermák/Dlouhý (1-ČR) - Hájek/Levinský (ČR) 6-2 7-6(3)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
MarcelPersch
Fognini mira za tretim titulem v rade, to by byla paradicka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Montanes ho upinkal a navíc Richard vypadal že si jel do Chorvatska akorat vyďelat tak na kaviár ke snídani...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist