Němcům bude v baráži Davis Cupu proti Polsku chybět i Kohlschreiber

12. 9. 2016, 21:54
Aktuality 4
Němečtí tenisté budou o víkendu bojovat o udržení mezi elitou Davisova poháru proti Polsku i bez Philippa Kohlschreibera. Vítěz sedmi turnajů ATP stále není v pořádku po únavové zlomenině nohy. Kvůli potížím třicátý hráč světa odstoupil z olympijského turnaje v Riu a skrečoval úvodní zápas na US Open.
Philipp Kohlschreiber

"Je to samozřejmě rána, když nám vypadne nejlepší hráč. Ale pořád jsme favoritem," řekl německý kapitán Michael Kohlmann.

Domácímu týmu budou v Berlíně chybět i Alexander Zverev (27. v žebříčku ATP) a Dustin Brown (82.). Kohlmannův výběr tvoří Florian Mayer, Jan-Lennard Struff a Daniel Brands. Místo Kohlschreibera byl dnes dodatečně nominován až 265. hráč světa Daniel Masur. Německým tenistům, trojnásobným vítězům Davis Cupu, hrozí první sestup ze Světové skupiny po 13 letech.

I Polsko se musí obejít bez své jedničky Jerzyho Janowicze, který včera vyhrál challenger v Janově. Kapitán Radoslaw Szymanik nominoval dvacetiletého Kamila Majchrzaka, devatenáctiletého Huberta Hurkacze a deblové specialisty Lukasze Kubota s Marcinem Matkowským.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdá sa, že nebude chýbať proti Slovensku. To bude mela. :)

http://sport.aktuality.sk/c/236289/neprijemna-sprava-pre-mecira-kyrgios-sa-rychlo-uzdravuje/
Reagovat
gigin
Kokki bude?
Reagovat
smazaný uživatel
asi nie, toto som ti skopčila:

Oficiálnu predbežnú nomináciu dotvárajú Bernard Tomic, Sam Groth a John Peers, v zálohe sú John Millman a James Duckworth.
Reagovat
gigin
Hmm díky. Tak asi pořád nic :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist