Němec Abel měl pozitivní test na kokain

17. 3. 2008, 20:25
Aktuality 0
V tenise se objevil další případ užití kokainu. Postaral se o to německý šampion z roku 2003 Maximilian Abel, který měl pozitivní test na tuto drogu loni v září během turnaje v Metách.
Profily hráčů

Šestadvacetiletý hráč to potvrdil listu Bild, podle kterého mezinárodní federace ITF vede proti tenistovi disciplinární řízení. Abelovi hrozí dvouletý zákaz činnosti.

Abel v roce 1999 podlehl ve finále Orange Bowlu, neoficiálního mistrovství světa juniorů, současné americké hvězdě Andymu Roddickovi. Mezi dospělými se však neprosadil. Jeho maximem ve světovém žebříčku bylo 183. místo.

Na kokain byli v minulosti pozitivně testováni Švýcarka Martina Hingisová, Švéd Mats Wilander, Čech Karel Nováček, Španělka Lourdes Dominguezová-Linová, či Kanaďan Simon Larose.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist